Cum să folosești YouTube Studio pentru a -ți crește canalul YouTube

Cum să folosești YouTube Studio pentru a -ți crește canalul YouTube

Dacă intenționați să vă fac pornirea unui canal YouTube și câștigând bani din ea , va trebui să vă familiarizați cu YouTube Studio.

de la a învăța despre locul în care spectatorii dvs. provin în principal pentru a urmări statisticile canalelor vitale, YouTube Studio este un instrument esențial pentru oricine dorește să -și crească canalul prin cea mai populară platformă video din lume .

dacă utilizați și (sau intenționați să faceți acest lucru în viitor) Platforme de curs online Pentru a găzdui și vinde cursurile dvs., înțelegerea a ceea ce face ca videoclipurile dvs. să rezoneze cu spectatorii de pe YouTube, va fi util și atunci când creați aceste cursuri.

În acest articol, explorez YouTube Studio, instrumentul oficial de gestionare a canalului YouTube. Vă voi arăta cum să utilizați această platformă aprofundată pentru a vă ajuta să vă dezvoltați canalul și să vă monetizați videoclipurile.

Să intrăm corect în ea.

A ajunge la YouTube Studio

din pagina principală YouTube, faceți clic pe Canstruul Personalizat din dreapta numelui canalului dvs.

Acest lucru vă va duce la YouTube Creator Studio. Dacă nu găsiți butonul Personalizare Channel, faceți clic pe cele trei linii din colțul din stânga sus și selectați YouTube Studio.

veți ajunge apoi la backend -ul canalului dvs. YouTube , unde puteți gestiona toate aspectele canalului dvs.

< IMG Decoding = "async" width = "750" înălțime = "409" src = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg% 22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20409%22%3E%3C%2FSVG%3E "ALT =" YouTube Studio Prezentare Prezentare "Class =" WP-Image-209716 Lazyload "Srcset =" Date: Image/SVG++ XML,%3CSVG%20XMLNS%3D%22HTTP%3A%2F%2FWWW.W3.org%2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3D%220%200%20750%20409%22%3E%3C%2FSVG%3E 750W " dimensiuni = "(max-width: 750px) 100vw, 750px" data-srcset = "https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/youtube-studio-overview.jpeg 750w, https: // www. ADAMENFROY.C OM/WP-Content/Uploads/YouTube-studio-overview-300x164.jpeg 300w "data-src =" https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/youtube-studio-overview.jpeg "> < /Figura>

Verificarea performanței canalului

din tabloul principal de bord al YouTube Studio, puteți vedea cel mai recent performanță al videoclipului, care vă va oferi o idee despre cât de bine se desfășoară videoclipurile dvs. recent încărcate.

puteți, de asemenea, să vedeți cei mai recenți abonați, care vă vor spune dacă creșteți sau pierdeți oameni care vă urmează canalul.

puteți vedea, de asemenea, cele mai recente comentarii pe care oamenii le -au lăsat pe canalul dvs.

Există, de asemenea, un link către Creator Insider, o modalitate excelentă de a rămâne la curent cu cele mai recente știri, sfaturi și trucuri YouTube.

Conținut YouTube

După ce ajungeți la secțiunea de conținut, veți vedea toate videoclipurile, postările live și poveștile, permițându -vă să parcurgeți rapid tot ce este publicat pe canalul dvs.

Când treceți peste un videoclip individual, puteți intra în detalii video, puteți examina analizele detaliate, consultați orice comentarii video, consultați opțiunile de monetizare și multe altele.

Puteți obține, de asemenea, un link partajabil pentru a posta pe rețelele de socializare sau pe alte site -uri web, să promovați videoclipul prin anunțuri plătite, să îl descărcați sau chiar să îl ștergeți pentru totdeauna.

< IMG Decoding = "async" width = "750" înălțime = "367" src = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg% 22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20367%22%3E%3C%2FSVG%3E "Alt =" YouTube Channel Conținut "Class =" WP-Image-209717 Lazyload "Srcset =" Date: Image/SVG+ XML,%3CSVG%20XMLNS%3D%22HTTP%3A%2F%2FWWW.W3.org%2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3D%220%200%20750%20367%22%%3C%2FSVG%3E 750W " dimensiuni = "(max-width: 750px) 100vw, 750px" data-srcset = "https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/youtube-channel-content.jpeg 750w, https: // www. ADAMENFROY.C OM/WP-Content/Uploads/YouTube-Channel-content-300x147.jpeg 300w "data-src =" https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/youtube-channel-content.jpeg "> < /Figura>

Aveți grijă să nu atingeți această opțiune decât dacă sunteți sigur că doriți să ștergeți un videoclip, deoarece nu există nicio modalitate de a -l recupera odată ce acest lucru este terminat.

Există, de asemenea, informații de vizibilitate pentru fiecare videoclip, , alegerile fiind private, nelimitate sau publice .

Dacă aveți membru activat, puteți seta opțiunea, astfel încât numai membrii să poată vedea videoclipuri specifice.

Status de monetizare

Dacă aveți probleme cu monetizarea, aceasta este și secțiunea pe care veți dori să o consultați.

Puteți vedea rapid orice revendicări sau probleme cu videoclipul dvs. și, dacă există ceva care are nevoie de atenția dvs., acesta va fi evidențiat în roșu.

Diferite pictograme colorate vor arăta, de asemenea, starea videoclipului dvs., care ar putea include orice revendicări de drepturi de autor pe un anumit videoclip .

veți putea vedea, de asemenea, când a fost încărcat videoclipul, starea actuală și mai multe informații legate de video.

Editorul video YouTube

În secțiunea de conținut, puteți apăsa Editare pe un videoclip live, care vă va duce la editorul live.

Rețineți că nu veți putea efectua toate caracteristicile asociate în mod tradițional cu Software de editare video Cu această aplicație web, ca Editarea videoclipurilor YouTube ar trebui să fie făcută înainte de a le încărca.

Editorul live este mai mult pentru fixarea greșelilor mici sau pentru adăugarea unui ecran final.

cu editorul YouTube, videoclipul va rămâne live pe site în timp ce efectuați editarea video necesară, care este utilă dacă doriți să eliminați o parte din videoclipul dvs.

< IMG Decoding = "async" width = "750" înălțime = "410" src = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg% 22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20410%22%3E%3C%2FSVG%3E "ALT =" YouTube Video Editor "Class =" WP-Image-209718 Lazyload "Srcset =" Date: Image/SVG+ XML,%3CSVG%20XMLNS%3D%22HTTP%3A%2F%2FWWW.W3.org%2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3D%220%200%20750%20410%22%3E%3C%2FSVG%3E 750W " dimensiuni = "(max-width: 750px) 100vw, 750px" data-srcset = "https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/youtube-video-editor.jpeg 750w, https: // www. Adamenfroy.com/wp-content/uplo ADS/YouTube-Video-Editor-300x164.jpeg 300w "data-src =" https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/youtube-video-editor.jpeg ">

Dacă aveți revendicări sau greve privind drepturile de autor pe canalul dvs., puteți utiliza acest editor pentru a elimina partea video care provoacă problema.

Puteți adăuga, de asemenea, un ecran final folosind același editor, ceea ce este o modalitate excelentă de a vă promova celelalte videoclipuri sau liste de redare.

Acesta este mai ales dacă aveți o serie de mai multe videoclipuri pe care doriți ca oamenii să le vizioneze , videoclipuri pe care le -ați încărcat după videoclipul specific pe care îl revizuiți.

< /a> Configurarea playlists

playlist -urile sunt o modalitate excelentă de a vă organiza videoclipurile și sunt, de asemenea, o modalitate de a obține mai multe vizualizări.

Pentru a crea o listă de redare, faceți clic pe noul buton Playlist din colțul din dreapta sus.

Puteți da apoi listei de redare un nume și setați setările sale de confidențialitate.

După ce ați făcut asta, puteți videoclipuri la lista de redare, glisând și aruncându -le în playlist sau făcând clic pe butonul Adăugare la playlist.

Puteți, de asemenea, să reorganizați ordinea videoclipurilor din lista de redare, glisând și căzându -le în jur.

Când sunteți mulțumit de playlistul dvs., faceți clic pe publicare, iar lista de redare va fi apoi live pe canalul dvs.

ca o notă laterală, gândirea la videoclipuri care pot fi grupate într -o listă de redare este o modalitate excelentă de a veni cu idei video noi și este, de asemenea, o modalitate excelentă de a obține mai multe vizualizări pe videoclipurile dvs. existente.

Amintiți -vă că alături de videoclipuri, playlist -urile pot apărea în rezultatele căutării , astfel încât să le numim similar cu modul în care ați numi orice videoclip pe care îl încărcați poate fi util.

YouTube Analytics

Acest ecran vă oferă toate datele referitoare la numărul și statisticile pentru canalul dvs., cum ar fi numărul mediu de vizualizări, timpul de vizionare, abonații și multe altele.

Acest lucru înseamnă că puteți vedea cum se desfășoară canalul dvs. sau puteți să vă acoperiți în videoclipuri specifice pentru a vedea cum se desfășoară pe o bază video-de-video.

Aceasta este o modalitate excelentă de a vedea ce funcționează bine pe canalul dvs. și ce nu.

La prima vedere, puteți vedea vizualizările canal, timpul de vizionare, numărul de abonați și veniturile estimate.

Vizualizări ale canalului se referă la numărul de ori a fost vizualizat canalul dvs.

Timp de vizionare este timpul total pe care oamenii l -au petrecut vizionând videoclipurile tale.

Abonații sunt numărul de persoane care s -au abonat la canalul dvs.

Venitul estimat este o estimare aproximativă a cât de mult veți face de la Google Adsense în videoclipul dvs.

Pentru fiecare dintre aceste valori, puteți face clic pe fila specifică, iar graficul vă va arăta cum a efectuat canalul dvs. de -a lungul timpului pentru metrica specifică.

Puteți vedea, de asemenea, numărul de abonați live care poate fi utilizat pe fluxuri live sau alte evenimente în timp real.

cel mai bun software de streaming pentru YouTube (și chiar Twitch) în Astfel de situații vor fi utile cu caracteristici care vă pot ajuta să adăugați la valoarea fluxului dvs. live.

Videoclipuri de top

derulând pe ecranul de ansamblu, puteți vedea videoclipurile de top pe canalul dvs. pentru ultima perioadă.

Puteți vedea, de asemenea, cât de mult YouTube a ajuns pe canalul dvs. pe acest ecran.

Acest lucru se referă la numărul de persoane care au văzut videoclipurile dvs., inclusiv persoane care s -au abonat la canalul dvs. și au văzut videoclipurile dvs. prin alte mijloace, cum ar fi rezultatele căutării sau videoclipurile recomandate.

Puteți investiga, de asemenea, modul în care YouTube a ajuns în timp și ce videoclipuri au avut cel mai mult atingere.

Acesta este o modalitate excelentă de a concepe un plan de acțiune pentru a stimula acele videoclipuri care nu fac la fel de bine cum ai fi sperat.

* fi.

Puteți vedea, de asemenea, vizualizările și vizualizările unice pe care le primiți.

Văzând câți oameni se întorc la canalul dvs. de mai multe ori este o modalitate excelentă de a evalua succesul actual al canalului dvs. (și potențialul său).

Scopul este să obțineți vizitatori repetiți pe canalul dvs. YouTube care să se bucure de conținutul dvs. și să vizionați mai multe videoclipuri.

Surse de trafic

Ecranul surselor de trafic vă arată de unde vin vizualizările dvs.

puteți vedea câte vizualizări obțineți din rezultatele căutării YouTube, canalele YouTube ale altor persoane sau site -uri externe.

Dacă faceți promoții externe YouTube, aceasta este o modalitate excelentă de a vedea dacă eforturile dvs. de marketing sunt plătite sau dacă trebuie să vă schimbați strategia.

În plus, dacă obțineți o mulțime de vizualizări din rezultatele căutării YouTube, asta înseamnă că oamenii caută cuvinte cheie pe care le vizați în videoclipurile dvs. și vă găsesc conținutul prin căutare.

Acesta este un semn bun că utilizați cuvintele cheie potrivite în titlurile, descrierile și conținutul real în sine.

Dacă primiți o mulțime de vizualizări de pe canalele altor persoane, atunci înseamnă că oamenii urmăresc conținut similar pe diverse alte canale și vă găsesc canalul în acest fel.

Dacă lucrați în prezent la construirea relațiilor cu alte YouTubers și la obținerea videoclipurilor dvs. prezentate pe canalele lor, acesta ar putea fi un semn bun pentru a continua să faceți același lucru.

Există, de asemenea, surse de trafic sugerate, care se întâmplă prin videoclipurile pe care YouTube le recomandă odată ce cineva a terminat de vizionat un videoclip.

Traficul de căutare va continua, în general, clasamentul mai mult decât a fost sugerat, dar nicio sursă suplimentară de trafic nu este niciodată proastă.

Instrument de raportare

Când faceți clic pe „Vezi mai multe”, puteți adăuga diverse articole la rapoartele dvs.

Puteți adăuga creștere a canalului, timp de vizionare, surse de trafic și multe altele.

Aceasta este o modalitate excelentă de a vă urmări progresul în timp și de a vedea ce funcționează bine pe canalul dvs.

YouTube Studio va traversa unele articole, deoarece nu se vor aplica la raportul specific pe care îl generați.

Puteți schimba, de asemenea, perioada pe care o priviți și utilizați funcția Compara pentru a vedea diferite perioade cot la cot.

Vederea datelor pentru două perioade vă poate ajuta să vedeți tipare pe care nu le -ați fi observat altfel.

Puteți vedea, de asemenea, primele 24 de ore din două videoclipuri separate, care pot fi de ajutor pentru depanarea videoclipurilor care nu au efectuat la fel de bine ca și sperați.

Puteți identifica, de asemenea, cel mai bun moment pentru a posta pe Canalul dvs. pentru vizibilitate maximă și implicare

În general, funcția de rapoarte este o modalitate excelentă de a urmări progresul canalului dvs. și de a vedea ce funcționează bine pentru canalul dvs.

Comentarii

Aici puteți vedea comentarii, unde puteți ajusta ceea ce este afișat în mod implicit.

Există, de asemenea, mențiuni în care oamenii și -au etichetat canalul în comentariile lor.

Mai mult, puteți vedea lucruri precum comentarii de top, comentarii de top și răspunsuri de top la comentarii.

 YouTube. Comentarii

În general, fila Comentarii este o modalitate excelentă de a vedea ce spun oamenii despre canalul și videoclipurile tale.

Puteți, de asemenea, să vă uitați la comentariile organizate pentru recenzie, care este locul în care YouTube deține comentarii care ar putea fi spammy.

Adăugarea subtitrărilor

Puteți adăuga subtitrare și subtitrări închise la videoclipurile dvs., astfel încât oamenii să le poată urmări în diferite limbi.

în timp ce YouTube va genera automat subtitrări pentru videoclipurile dvs. , puteți încărca și propriul dvs., oferindu -vă mai mult control asupra a ceea ce este afișat.

Adăugarea subtitrărilor și a subtitrărilor închise este, de asemenea, o modalitate excelentă de a face videoclipurile dvs. mai accesibile persoanelor care vorbesc diferite limbi.

În plus, subtitrările pot ajuta persoanele care au auzuri greu sau au dificultăți în a înțelege engleza vorbită (sau indiferent de limba pe care o utilizați în principal în videoclipurile dvs.) . < /P>

Copyright Matches

Veți vedea potriviri în care cineva a încercat să folosească videoclipul dvs. fără permisiunea pe acest ecran.

puteți vedea videoclipurile încărcate care se potriveau cu a ta, politica care a fost potrivită și data meciului.

ca atare, caracteristica copyright potrivire este un instrument esențial pentru a vă proteja de Uploaders care încearcă să reaprobeze părți ale videoclipurilor dvs. fără permisiune.

funcționează și la capătul opus, arătându -vă când ați folosit videoclipul altcuiva fără permisiunea lor.

Monetizare

Văzând veniturile dvs. Adsense este o modalitate excelentă de a urmări succesul canalului dvs.

puteți vedea cât de multe venituri ați generat, ce videoclipuri au generat cele mai multe venituri și în ce țări sunt afișate anunțurile dvs.

puteți vedea, de asemenea, super chat -uri și super -stickere , care sunt donații pe care oamenii le fac în timp ce vă urmăresc fluxurile live.

Aceste caracteristici relativ noi sunt o modalitate excelentă de a vă susține canalul și chiar de a permite oamenilor să se angajeze mai mult în timpul fluxurilor live.

în funcție de dimensiunea canalului dvs., abonamentele dvs., sponsorizările și vânzările de mărfuri pot fi, de asemenea, afișate aici.

Personalizări și trailer de canal

Controlul aspectului și al sentimentului canalului tău este o modalitate excelentă de a -l face mai primitor pentru spectatorii noi.

În primul rând, puteți (și ar trebui) să adăugați un trailer al canalului, un videoclip care va reda automat atunci când cineva vă vizitează pagina de pornire a canalului.

< IMG Decoding = "async" width = "750" înălțime = "383" src = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg% 22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20383%22%3E%3C%2FSVG%3E "ALT =" YouTube Channel Customization "Class =" WP-Image-209726 Lazyload "Srcset =" Date: Image/SVG+ XML,%3CSVG%20XMLNS%3D%22HTTP%3A%2F%2FWWW.W3.org%2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3D%220%200%20750%20383%22%3E%3C%2FSVG%3E 750W " Dimensiuni = "(Max-lățime: 750px) 100VW, 750px" data-srcset = "https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/youtube-channel-customization .jpeg 750w, https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/youtube-channel-customization-300x153.jpeg 300w "data-src =" https://www.adamenfroy.com/wp-content/ Încărcări/YouTube-Channel-Customization.jpeg ">

Aceasta este o modalitate excelentă de a oferi spectatorilor noi un gust din ceea ce este canalul tău, deoarece punerea celui mai bun picior înainte este o modalitate excelentă de a asigura noii spectatori să se lipească și să devină spectatori obișnuiți.

Există, de asemenea, secțiunea de branding, unde puteți adăuga imaginea de afișare și imaginea bannerului.

poza dvs. de profil este ceea ce oamenii vor vedea atunci când vă vizitează canalul, precum și cea afișată în cadrul fiecărui videoclip , deci asigurați -vă că este ceva care reprezintă bine canalul dvs.

Atunci, imaginea ta banner este ceea ce oamenii vor vedea în partea de sus a paginii de pornire a canalului , așa că asigurați -vă că este ceva care va atrage atenția oamenilor.

Există dimensiuni specifice pe care trebuie să le urmați atât pentru imaginea dvs., cât și pentru imaginea bannerului.

Rețineți că datele date Dimensiunile imaginii sunt dimensiunea maximă pe care o poate fi imaginea atunci când vine vorba de banner.

Acestea fiind spuse, afișajul tipic banner va arăta doar mijlocul bannerului pe ecrane de dimensiuni obișnuite, inclusiv laptopuri și telefoane mobile.

Să presupunem că doriți ca elemente specifice să fie afișate pe banner (în special pe un ecran mic de dispozitiv mobil-indiferent dacă este un iPhone Android sau iOS-sau un ecran laptop de dimensiuni mai mici).

În acest caz, trebuie să vă asigurați că astfel de elemente sunt plasate în mijlocul imaginii bannerului.

Dincolo de imaginea de profil și banner, există și opțiunea de a adăuga o imagine de filigran, o mică grafică care apare în colțul din dreapta jos al videoclipurilor dvs.

Acesta este un mod excelent de a -ți marca videoclipurile și de a vă asigura că oamenii știu al cărui canal sunt pe.

Puteți utiliza un buton abonament ca filigran , permițând oamenilor să se aboneze la canalul dvs. cu un singur clic.

După ce faceți modificări, nu uitați să apăsați Publish când ați terminat.

Biblioteca audio

Dacă sunteți în căutarea muzicii fără drepturi de autor pe care să o utilizați în videoclipurile dvs., YouTube are o bibliotecă audio la care puteți accesa.

Deoarece nu ar trebui să utilizați niciodată muzică protejată de drepturi de autor în videoclipurile dvs., biblioteca audio este o resursă excelentă de luat în considerare.

< IMG Decoding = "async" width = "750" înălțime = "380" src = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg% 22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20380%22%3E%3C%2FSVG%3E "ALT =" YouTube Audio Library "Class =" WP-Image-209727 Lazyload "Srcset =" Date: Image/SVG+ XML,%3CSVG%20XMLNS%3D%22HTTP%3A%2F%2FWWW.W3.org%2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20380%3E%3C%2FSVG%3E 750W " dimensiuni = "(max-width: 750px) 100vw, 750px" data-srcset = "https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/youtube-audio-library.jpeg 750w, https: // www. Adamenfroy.com/wp-conten T/Încărcări/YouTube-Audio-Library-300x152.jpeg 300w "data-src =" https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/youtube-audio-library.jpeg ">

Puteți găsi tot felul de diferite genuri de muzică, precum și efecte sonore pentru a fi utilizate în videoclipurile dvs.

În timp ce calitatea (și varietatea) s-ar putea să nu fie la fel de profesioniste ca bibliotecile de muzică terțe (pentru care va trebui să plătiți o primă), este totuși suficient de bun pentru majoritatea videoclipurilor YouTube.

Setări opțiune

fila finală este fila Setări, unde puteți controla diverse aspecte ale canalului dvs.

Puteți schimba moneda în care doriți să fiți plătiți, precum și țara de origine și fusul orar.

Puteți schimba, de asemenea, setările audiență la opțiunea potrivită dacă conținutul dvs. video este în general realizat pentru copii.

Puteți verifica, de asemenea, eligibilitatea caracteristicii, care este o modalitate excelentă de a vedea ce caracteristici puteți activa.

Secțiunea implicită de încărcare este locul în care puteți salva descrierea standard inclusă cu fiecare videoclip încărcat.

Aceasta este o modalitate excelentă de a economisi timp cu fiecare videoclip pe care urmează să îl publicați, deoarece nu este necesar să continuați să scrieți aceleași informații pentru fiecare videoclip.

Puteți decide și asupra vizibilității implicite, care poate fi publică, nelistată sau privată.

pe scurt, public înseamnă că oricine poate vedea videoclipul, nelistat înseamnă că numai persoanele cu linkul îl pot vedea, în timp ce privat înseamnă că numai tu și persoanele pe care le alegeți puteți vedea videoclipurile.

Aceasta este o modalitate excelentă de a vă menține videoclipurile ascunse dacă nu sunteți gata să le împărtășiți cu lumea încă.

În continuare, puteți seta tipul de licență , care poate fi licența YouTube standard sau Creative Commons.

< IMG Decoding = "async" width = "750" înălțime = "364" src = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg% 22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20364%22%3E%3C%2FSVG%3E "ALT =" Licență Standard YouTube "Class =" WP-Image-209728 Lazyload "Srcset =" Date: Image/SVG+ XML,%3CSVG%20XMLNS%3D%22HTTP%3A%2F%2FWWW.W3.org%2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3D%220%200%20750%20364%22%%3C%2FSVG%3E 750W " dimensiuni = "(max-width: 750px) 100vw, 750px" data-srcset = "https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/youtube-standard-licence.jpeg 750w, https: // www. ADAMEN froy.com/wp-content/uploads/youtube-standard-licence-300x146.jpeg 300w "data-src =" https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/youtube-standard-licence.jpeg " >

O licență standard înseamnă că acordați YouTube dreptul de a vă monetiza videoclipul și de a pune anunțuri pe el.

Creative Commons este o modalitate de a -i lăsa pe ceilalți să -ți folosească videoclipul atât timp cât îți acordă credit.

în funcție de tipul de conținut pe care îl publicați, aceasta ar putea fi o modalitate de a vă promova canalul, permițând în același timp altora să vă folosească conținutul.

Puteți seta, de asemenea, opțiunile implicite pentru promoții plătite.

De exemplu, puteți decide să configurați toate videoclipurile încărcate pentru a fi non -monetizabile, ceea ce permite oamenilor să vizioneze videoclipul fără reclame.

În continuare, puteți seta permisiunile utilizatorului pentru canalele dvs., permițându -vă să setați diverse roluri pentru anumite persoane.

Aceasta este o modalitate excelentă de a oferi altora acces la canalul dvs. fără a le oferi un control complet.

În continuare, canalul comunitar vă permite să setați moderatorii pe canalele dvs. și să adăugați utilizatori ascunși, ceea ce este o modalitate excelentă de a vă menține canalul în siguranță de trolls.

Există, de asemenea, cuvinte blocate, ceea ce este o modalitate excelentă de a vă menține comentariile curate.

Caracteristica demografică Creator, una dintre caracteristicile relativ noi, este un sondaj Opt-in pe care YouTube îl folosește pentru a determina cine folosește platforma și cum să le atragi mai bine.

fila finală este fila Acorduri , unde puteți vedea diferitele contracte la care ați fost de acord.

Puteți face clic pe oricare dintre acestea și le puteți examina dacă doriți o actualizare a oricăror condiții de serviciu sau de orientări comunitare.

În cele din urmă, puteți trimite feedback împreună cu o captură de ecran opțională pe YouTube, ceea ce este o modalitate excelentă de a ajuta la îmbunătățirea platformei și de a obține răspunsuri la întrebările dvs.

Înfășurați

Ca creator de conținut, aplicația YouTube Studio vă permite să îndepliniți diverse funcții.

din văzând analiza canalului dvs., revizuirea videoclipurilor dvs., adăugarea de ecrane finale, generarea de rapoarte interactive , și orice altceva între ele, răspunsurile se află în acest instrument de gestionare YouTube.

Dacă doriți să vă dezvoltați canalul YouTube, înțelegeți unde sunt toate opțiunile și cum să le accesați vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

citire ulterioară pe Adamenfroy.com: În timp ce YouTube este cel mai popular site de găzduire video, nu este singurul.

În plus față de această platformă, puteți utiliza alte câteva pentru a vă găzdui videoclipurile.

aceste alternative YouTube vă pot ajuta Monetize conținut video fără a utiliza YouTube Deci, dacă sunteți în căutarea altor opțiuni, este bine pentru a ști ce opțiuni sunt acolo.

În cele din urmă, dacă doriți să convertiți videoclipurile YouTube într-un format audio, iată Best YouTube la MP3 Converters pentru a lua în considerare.

Indiferent dacă doriți să transformați videoclipurile într -un podcast sau să le ascultați din mers, aceste convertoare vă pot ajuta să vă terminați treaba.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *