Xero vs QuickBooks: Care este cel mai bun pentru afaceri mici în 2023?

Xero vs QuickBooks: Care este cel mai bun pentru afaceri mici în 2023?

Găsirea software -ului de contabilitate adecvat pentru întreprinderea dvs. mică poate fi o sarcină descurajantă.

de la combinarea software de facturare cu un registru general până la un punct- Sistemul de vânzare cu gestionarea stocurilor, lucrurile se pot complica foarte rapid. Cu toate acestea, există o modalitate de a ușura lucrurile folosind software -ul potrivit pentru nevoile dvs. specifice.

Tehnologia de contabilitate potrivită nu este o opțiune – este o necesitate. De fapt, 91% dintre contabili afirmă că acest lucru le -a făcut mai productive .

În acest articol, mă voi uita la două dintre cele mai populare software de contabilitate pentru afaceri de pe piață chiar acum: Xero vs QuickBooks. Voi compara unele dintre cele mai importante caracteristici și voi explica unele dintre diferențele dintre aceste două opțiuni, deoarece determin ce alegere este cea mai bună pentru întreprinderile mici.

Înțelegând cum funcționează aceste aplicații de contabilitate, veți putea identifica rapid aplicația care este cea mai bună pentru nevoile dvs.

Dezvăluire: & nbsp; pot primi compensații de afiliere pentru unele dintre linkurile de mai jos, fără costuri pentru dvs., dacă decideți să achiziționați un plan plătit. Puteți citi postarea noastră Aanoth I Dezvăluirea Wroteffiliate în & nbsp; Politica de confidențialitate .

Table des matières

Care este cel mai bun software de contabilitate pentru afaceri între Xero vs QuickBooks?

Să începem să aruncăm o privire asupra celor două software diferite individual.

< /a> Ce este Xero?

Xero este un software de contabilitate bazat pe cloud care combină facturarea, plățile și urmărirea timpului. Este perfect pentru freelanceri și întreprinderi mici care nu au nevoie de toate caracteristicile pachetelor de contabilitate mai mari. Veți putea factura clienții și veți fi plătit pentru locuri de muncă, precum și urmărirea timpului, urmărirea cheltuielilor și profitul proiectului folosind o soluție.

cu Xero, vă puteți face și evidența în timp real, eliminând nevoia de intrări manuale. Xero poate urmări conturile dvs., astfel încât să știți unde sunt toți banii dvs. în orice moment.

Simplificați activitățile comune de afaceri, reducând numărul de lucruri obositoare, care consumă timp, pe care trebuie să le faceți în fiecare zi. Cu instrumente și servicii concepute pentru contabilitatea pentru întreprinderile mici, platforme de comerț electronic , contabili, auto-auto Angajat, startup -uri și contabili, Xero are răspunsurile pentru tine. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că puteți reduce numărul de greșeli pe care le faceți și să vă economisiți mult timp.

Puteți, de asemenea, să setați obiective de afaceri pentru a vă asigura că vă deplasați în direcția corectă. De asemenea, puteți urmări compania dvs. din orice loc cu aplicația lor mobilă – tot ce trebuie să faceți este să deschideți aplicația și să începeți urmărirea.

În cele din urmă, Xero vă permite să creați un raport de cheltuieli pentru angajați în care sunt înregistrate costurile, cererile sunt depuse, autorizate și rambursate și sunt cheltuiți bani. Pentru a urmări și plăti facturile la timp, este esențial să vă organizați finanțele și să obțineți o viziune clară a conturilor plătibile și a fluxului de numerar – toate acestea pot fi făcute dintr -o singură interfață.

Orice ai nevoie pentru a face atunci când vine vorba de contabilitatea ta, Xero o poate face. Cu Xero, puteți fi încrezător în numerele dvs., fie că sunteți pe desktop sau pe telefon în timp ce vă aflați.

< /a> Ce este QuickBooks?

QuickBooks este un program de contabilitate care a fost creat și comercializat cu întreprinderi mici și întreprinderi de dimensiuni medii în minte. Acesta a furnizat atât aplicații de contabilitate descărcabile, cât și bazate pe cloud, care iau plăți de afaceri, gestionează și plătește facturile și se ocupă de salarii.

La 20 aprilie 2021, aplicația descărcabilă nu mai este acceptată. În timp ce acest lucru poate fi încă utilizat, este recomandat să utilizați versiunea web.

< IMG Decoding = "async" width = "750" înălțime = "364" src = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg% 22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20364%22%3E%3C%2FSVG%3E "ALT =" QuickBooks Descărcați aplicație "Class =" WP-Image-201201 Lazyload "Srcset =" Date: Image/SVG+ XML,%3CSVG%20XMLNS%3D%22HTTP%3A%2F%2FWWW.W3.org%2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3D%220%200%20750%20364%22%%3C%2FSVG%3E 750W " dimensiuni = "(max-width: 750px) 100vw, 750px" data-srcset = "https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/quickbooks-downloable-app.jpeg 750w, https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/quickBooks-dolodable-app-300x146.jpeg 300w "data-src =" https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/quickbook- descărcabil-p.jpeg ">

Revenind la QuickBook și caracteristicile sale, una dintre cele mai populare caracteristici de contabilitate este posibilitatea de a face poze cu chitanțele dvs., iar sistemul va automatiza potrivirea acestora cu cheltuieli predefinite.

Puteți solicita, de asemenea, ajutorul experților QuickBooks pentru a vă asigura că puteți maximiza valoarea a ceea ce faceți în afacerea dvs.

Funcțiile suplimentare includ capacitatea de a câștiga o dobândă APY de 1% atunci când deschideți un cont QuickBooks Cash și opțiunea de a gestiona mai multe monede.

Puteți fi plătit online sau chiar personal, fără taxe suplimentare. Acest lucru este minunat dacă aveți mai mulți clienți care preferă să plătească în numerar.

QuickBooks vă oferă posibilitatea de a urmări produsele și inventarul, ceea ce îl face o opțiune excelentă pentru întreprinderile mici. Obțineți notificări atunci când inventarul dvs. este scăzut, astfel încât să vă puteți reordona și să continuați să oferiți clienților dvs. serviciul de care au nevoie.

Urmărirea facturilor, facturile, încasările și plățile sunt ușoare cu QuickBooks. Acestea includ și cele din alte țări. Gestionați și plătiți facturile și urmăriți conturile plătibile și de primit, precum și creați rapoarte folosind designul intuitiv al programului.

Opțiunea de facturare a lotului este de asemenea disponibilă și acest lucru face ușor să facturați mai mulți clienți la un moment dat, sporind eficiența și economisind mult timp în proces.

Care este cel mai bun software de contabilitate între Xero vs QuickBooks?

Să comparăm acum caracteristicile celor două produse cot la cot.

Xero vs QuickBooks: Raportare

În timp ce ambele software vă oferă posibilitatea de a crea rapoarte funcționale, Xero produce doar rapoarte directe ale fluxurilor de numerar. QuickBooks se concentrează pe metode directe și indirecte în funcție de cerințele fiecărei companii.

Aceasta înseamnă că QuickBook vă oferă posibilitatea de a crea o raportare financiară clară și permite deciziile îmbunătățite ale companiei. Cu informații în timp real pentru întreprinderi mici pe tabloul de bord QuickBooks, puteți vizualiza declarații de venit și bilanțuri pentru a obține cunoștințe financiare imediate.

Credit de imagine: QuickBooks

Creați o declarație de flux de numerar pentru a urmări ceea ce vine și iese, astfel încât să puteți face mișcările corecte la momentul potrivit. Gestionarea fluxului de numerar este și mai ușor cu actualizări în timp real cu privire la câți bani vin și ieșiți din afacerea dvs. prin tabloul de bord intuitiv.

Deoarece fiecare companie este diferită, puteți ajusta rapoartele QuickBook pentru a afișa informațiile care sunt importante pentru afacerea dvs.

Xero vs QuickBooks: ușurință de utilizare

Atât Xero, cât și QuickBooks au instrumente simple care vă permit să vă gândiți la diferitele operațiuni ale afacerii dvs.

QuickBooks are, de asemenea, o imagine de ansamblu rapidă asupra profitului și pierderilor, cheltuielilor, conturilor bancare, facturilor, vânzărilor și a altor date cruciale. Interfața sa oferă o interfață simplă cu un tablou de bord care este atât intuitiv, cât și ușor de utilizat. Pe de altă parte, interfața Xero ar putea fi dificilă pentru unii utilizatori, în special pentru cei care abia încep cu ea.

Deși ambele programe au aplicații mobile (Android și iOS) pentru a ține evidența finanțelor dvs., calitatea serviciului lor pentru clienți atunci când vine vorba de aplicațiile lor poate fi îmbunătățită. Deși nu este o întâmplare regulată, erorile care provoacă prăbușiri ale programului și alte dificultăți împiedică accesul la anumite caracteristici.

Xero vs QuickBooks: Caracteristici și integrări

Programele sunt foarte similare atunci când vine vorba de integrarea aplicațiilor. Xero și QuickBooks au caracteristici similare în sensul că ambele se integrează cu peste sute de aplicații ( 650+ pentru QuickBooks și 1000 pentru Xero ), permițând întreprinderilor să utilizeze software-ul terț cu care sunt obișnuiți.

Xero vs. QuickBooks: asistență pentru clienți

Când vine vorba de asistență, QuickBooks are un număr de telefon al clientului care este disponibil pentru a apela când există probleme. Site -ul lor este, de asemenea, cu opțiuni de asistență de chat live și e -mail, dacă aveți nevoie de asistență într -un pinch.

credit de imagine: Entrepreneurhandbook

software -ul de contabilitate Xero oferă asistență online nelimitată, dar nu are un număr de telefon pe care îl poate apela. În schimb, sprijinul lor vă poate numi singuri dacă aveți nevoie de ajutor specific.

Xero vs QuickBooks: Preț

Preț xero

Xero oferă 3 planuri de prețuri pentru a alege:

  • timpuriu : 5,50 USD
  • în creștere : 16 $
  • stabilit : 31 $

Aceste prețuri sunt cu 50% din prețurile obișnuite pentru fiecare pachet și se aplică pentru primele 3 luni. După aceea, unul plătește prețurile obișnuite (dublați prețurile menționate mai sus).

Există, de asemenea, un proces gratuit de 30 de zile pentru a testa toate planurile.

Prețuri rapide pentru prețul

Cu Planuri online QuickBooks, în prezent există o reducere de 50% pentru primele 3 luni. Există trei planuri de ales dintre:

  • QuickBooks Simple Start : 8 USD pe lună
  • QuickBooks Online Essentials : 12,50 USD pe lună
  • QuickBooks Plus : 17 USD pe lună

Xero vs QuickBooks: facturare & amp; Payments

Xero Online oferă funcții similare pentru QuickBooks. Pentru a personaliza o factură, trebuie să încărcați un șablon printr -un meniu de setări. Atât aplicația Xero, cât și QuickBooks online oferă trimiterea automată de memento -uri dacă plățile sunt întârziate.

Odată ce acest lucru este făcut, este simplu pentru clienți să efectueze plățile necesare.

Când vine vorba de plata facturilor, plata unei noi facturi cu Xero este mai simplă decât în ​​QuickBooks online. Dacă vă plătiți cheltuielile în fiecare lună folosind facturi recurente, veți economisi timp. În QuickBooks, caracteristicile disponibile pentru crearea de facturi sunt diferite decât în ​​Xero. Trebuie să alegeți un șablon de factură dintr -o listă de standard înainte de a începe acest proces.

Pe de altă parte, cheltuielile Xero sunt gestionate imediat pe pagina principală, printr-un meniu ușor de vizionat. După ce faceți clic pe acest lucru, apare o selecție de opțiuni de plată, astfel încât să puteți finaliza treaba. Având în vedere acest lucru, Xero poate fi o alegere bună pentru companiile care trebuie să facă mai mult volum de plăți în fiecare lună.

De exemplu, companiile care trebuie să plătească angajaților în fiecare lună, să creeze și să trimită facturi automat, iar facturile recurente folosesc furnizorii externi ar putea găsi Xero mai bine.

ca în cazul oricărui alt serviciu care se ocupă de plăți, software de gestionare a abonamentelor este necesar atunci când vine vorba de astfel de plăți. Ca atare, proprietarii de afaceri trebuie să se înscrie la un furnizor extern, cum ar fi Stripe sau PayPal.

Xero vs QuickBooks: User-Friendlinession

Interfața de utilizator a QuickBooks necesită ceva timp pentru a afla cum să utilizați, deoarece vine cu mai multe funcții și opțiuni.

Credit de imagine: varstreetinc

Interfața de utilizator a lui Xero este mai ușor de utilizat, cu procese mai clare și fluxuri de lucru. Oamenii tind să le placă tablourile de bord ale lui Xero, care le permit să trimită facturi și facturi cu efort minim.

Caracteristici de căutat atunci când alegeți software-ul de contabilitate online pentru afaceri potrivite.

Următoarele sunt funcții de căutat atunci când alegeți software -ul de contabilitate pentru afaceri adecvat. În timp ce unii ar putea veni ca standard cu soluția pe care o alegeți, unele vor fi suplimente care sunt adăugate pentru a face soluția mai potrivită pentru nevoile afacerii dvs.

Permite integrarea între datele de afaceri și financiare.

Integrarea între afacerea dvs. și datele financiare este cel mai mare motiv pentru care utilizați un astfel de software în primul rând. În mod ideal, va apărea în timp real pentru a vă salva problemele de a face față datelor care nu sunt actuale-acest lucru poate duce la erori.

Nu are rost să pregătești facturile, chitanțele și rapoartele dacă nu sunt corecte. Alegând software care asigură o mai mare integrare cu datele dvs. de afaceri și financiare, vă asigurați rezultate mai precise.

Având posibilitatea de a integra software -ul de contabilitate cu alte sisteme vă permite, de asemenea, să economisiți timp și să eficientizați procedurile. Ar trebui să aflați dacă soluția pe care o evaluați funcționează bine cu alte aplicații, cum ar fi Software de salarizare , instrumente CRM, aplicații fiscale pe vânzări și chiar instrumente de gestionare a proiectului .

Este rapid să începeți?

este posibil să fi auzit termenul „Iadul de configurare” înainte. Aceasta se referă la o situație în care nu puteți obține ceva de lucru, deoarece un element esențial nu este configurat corect sau lipsește. Nu este o experiență plăcută și se poate transforma într -un coșmar pentru unele întreprinderi mici.

Puteți trece într-adevăr prin procesul de configurare în cele din urmă, dar poate dura prea mult timp și efort din partea dvs. Acesta este motivul pentru care este important să alegeți o soluție de software de contabilitate care să aibă funcții preconfigurate, astfel încât să nu trebuie să parcurgeți această experiență infernală.

Conectarea cu furnizorii și clienții online.

Trebuie să vă puteți conecta cu furnizorii și clienții dvs. în timp real prin intermediul software-ului de contabilitate bazat pe SaaS. De exemplu, dacă doriți să plasați comenzi online sau să vă verificați soldul bancar, software -ul dvs. ar trebui să poată prelucra acest lucru prin intermediul biroului lor de întoarcere.

În ceea ce privește clienții, aceștia ar trebui, de asemenea, să se poată conecta și să vizualizeze facturile sau să cumpere istoricul, astfel încât să le poată plăti fără probleme. Acesta este motivul pentru care software-ul potrivit este calea de urmat, deoarece permite comunicarea în timp real între dvs., furnizori și clienți.

Capacitatea de a genera rapoarte de grup într-o clipă.

Pe lângă rapoartele de care aveți nevoie personal, contabilul dvs. trebuie să revizuiască și unele. Cel mai bun software de contabilitate pentru afaceri ar trebui să permită rapoartele de grup, astfel încât toată lumea să -și primească datele instantaneu și să poată economisi timp pentru a le genera separat.

rapoartele de grup elimină nevoia de a genera rapoarte unul câte unul, economisindu -vă timp și efort. De asemenea, veți putea compara rapoartele din acest an cu cele ale precedentei, concentrându -vă pe asemănările și diferențele care au avut loc.

Credit de imagine: xero < /em>

Acest lucru vă va permite să observați orice modificări care s -ar fi putut întâmpla și să evalueze situația.

Permițând mai multe vizualizări și utilizatori multipli/nelimitați.

cu mai mulți utilizatori și vizualizări, nu trebuie să comutați între conturile de utilizator de fiecare dată când aveți nevoie de informații specifice despre finanțele dvs. de afaceri, deoarece toate sunt într -un singur portal unde le puteți accesa în mod convenabil.

Utilizatorii ar trebui să poată crea noi sarcini sau să efectueze actualizări imediat, dacă este necesar, eliminând nevoia de intrare manuală a datelor în foi de calcul Excel care provoacă confuzie doar atunci când sunt utilizate de mai mult de o persoană la un moment dat. < /P>

Întrebarea de a avea acces la numărul potrivit de utilizatori (împreună cu setarea permisiunilor potrivite) poate preveni, de asemenea, greșelile de introducere a datelor și poate economisi mult timp când vine vorba de actualizarea rapoartelor.

Implementarea unui sistem ușor de navigat.

aveți sarcini mai importante decât să vă dați seama de sclipirea software-ului ales atunci când încercați să conduceți o afacere.

Acesta este motivul pentru care furnizorul dvs. de software ar fi trebuit să facă (și să continue să facă) un efort pentru a face platforma lor atât de ușor de utilizat, încât navigarea prin aceasta devine jocul unui copil chiar și pentru newbies care Încă nu știu nimic despre instrumentele de contabilitate a afacerilor.

ar trebui să permită începătorilor din domeniul contabilității sau finanțelor să înțeleagă totul la prima vedere și să înceapă să -l folosească imediat, fără a fi nevoie de sesiuni suplimentare de antrenament.

Capacitatea de a prezenta date într-un mod care face ca orice fel de analiză de afaceri să fie rapidă și ușoară.

Cel mai bun software de afaceri ar trebui să permită importul și exportul de date în orice format, astfel încât să puteți utiliza cel care funcționează pentru nevoile dvs.

Nu contează ce fel de serviciu sau produs oferă afacerea dvs., atât timp cât software -ul de contabilitate are caracteristici care să vă ajute să îl gestionați cu succes.

Acest lucru include posibilitatea de a înțelege performanța sa dintr-o privire datorită graficelor dinamice, graficelor, rapoartelor și informațiilor la cerere despre progresul general pe care afacerea dvs. îl realizează în fiecare zi, lună și an.

Instrumente de gestionare a capitalului de lucru pentru a ajuta la gestionarea fluxului de numerar.

afacerea dvs. nu poate funcționa fără probleme dacă nu aveți suficient capital de lucru pentru a -l finanța, deci aveți nevoie de un sistem care vă va ajuta să vă gestionați fluxul de numerar în cel mai bun mod posibil.

Aceasta înseamnă să poți genera documente pentru furnizori, astfel încât să fie plătite imediat și să permită clienților să plătească facturi la timp fără întârzieri.

Cel mai bun instrument ar trebui să permită utilizatorilor să accepte plăți online sau să creeze planuri de rambursare personalizate cu clienții lor, dacă este necesar.

Acest lucru va asigura că toată lumea primește ceea ce li se datorează atunci când vine vorba de plată, făcând această parte a procesului mult mai ușor pentru toate părțile implicate.

Măsurile de securitate sunt în vigoare pentru a proteja integritatea datelor și pentru a se asigura că informațiile sunt prezentate cu exactitate.

Aveți încredere în datele dvs. de afaceri către furnizorul dvs. de software, așa că trebuie să fiți sigur că măsurile lor de securitate sunt la standard.

Cele mai bune instrumente ar trebui să aibă asistență tehnică 24/7 în vigoare dacă ceva nu merge bine și să stabilească o linie directă de comunicare, astfel încât orice modificări necesare pot fi implementate imediat.

Sistemul ar trebui să aibă, de asemenea, mai multe opțiuni de rezervă disponibile în cazul în care una dintre ele nu reușește, protejând informațiile dvs. împotriva situațiilor neașteptate care se pot întâmpla atunci când utilizați aceste servicii digitale.

software de contabilitate în cloud pentru a economisi timp și bani.

* sesiuni pentru echipa IT care trebuie să învețe cum să o gestioneze corect.

Acesta este motivul pentru care serviciile cloud sunt atât de convenabile, deoarece permit mai multor utilizatori din diferite locații să acceseze datele într -un moment dat, fără a necesita altceva decât o conexiune la internet.

Aceasta înseamnă că nu este nevoie de sesiuni de instruire suplimentare pentru hardware sau angajați.

Poate fi la scară cu afacerea dvs. pe măsură ce crește

pe măsură ce compania dvs. crește, la fel și cerințele dvs. atunci când vine vorba de modul în care vă gestionați activitatea.

Oricât de mare sau mic sunteți astăzi, software -ul de contabilitate pe care îl utilizați ar trebui să permită acest tip de schimbare, astfel încât să poată crește împreună cu dvs. fără a provoca inconveniente pentru utilizatori sau cheltuieli suplimentare în proces.

Nu are rost să ai toate clopotele și fluierele disponibile dacă curba de învățare este uriașă și va face ca lucrurile să se deplaseze înapoi, mai degrabă decât înainte.

Instrumente de gestionare a stocurilor care se conectează cu software-ul pentru a simplifica tranzacțiile.

În timp ce am vorbit deja despre integrare, Instrumentele de gestionare a inventarului merită propria lor mențiune specifică. Indiferent dacă vindeți produse fizice sau furnizați servicii, nu puteți conduce afacerea dvs. în mod corespunzător dacă nu aveți un sistem care să furnizeze informații exacte despre nivelurile de inventar în orice moment.

Acest lucru înseamnă să știi cât de mult a fost vândut sau folosit un articol și dacă există suficient stoc pentru comenzile viitoare.

Cele mai bune instrumente ar trebui să permită actualizarea automată a acestor detalii prin intermediul dispozitivelor conectate în întreaga rețea, astfel încât afacerea dvs. să nu mai piardă niciodată ceea ce trebuie re-comandat mai întâi.

face ușor să se ocupe de tranzacțiile bancare și reconcilierea conturilor.

Uneori, poate fi dificil să reconciliați tranzacțiile bancare. Cu software -ul potrivit, devine mult mai ușor să vă gestionați tranzacțiile financiare și să vă ocupați de declarații bancare și alte date relevante, ceea ce face ca totul să se alinieze.

pentru a vă asigura că totul este în regulă și nu există greșeli sau probleme prezente atunci când vine vorba de modul în care afacerea dvs. își gestionează banii, aveți nevoie de un sistem care să poată ajuta cu ușurință reconcilierea bancară acolo unde sunt implicate tranzacții.

În plus, software -ul ar trebui să vă ofere acces rapid la înregistrările dvs. financiare pentru a vă asigura că nu este necesară o contribuție manuală.

Alți factori de luat în considerare

În sfârșit, există și alți factori de luat în considerare. Una dintre ele ar putea fi capacitatea de a genera cât mai multe facturi, cât este necesar într-un format multi-monedă.

Pe măsură ce proprietarii de întreprinderi mici își extind afacerile, nevoile lor se vor schimba, iar tratarea cu clienții internaționali ar putea fi ceva de luat în considerare. În timp ce planul timpuriu al software -ului la alegere ar putea fi suficient de bun, pe măsură ce scalezi ar trebui să țineți cont de astfel de factori.

Acceptarea plăților cardului de credit pentru facturi nelimitate direct în conturile companiei dvs. de primit ar putea fi, de asemenea, un factor de analizat. Un alt lucru ar putea fi capacitatea de a se integra direct cu fluxurile bancare pentru a vă asigura că conturile dvs. sunt toate sincronizate.

Dacă software -ul dvs. actual nu acceptă acestea, asigurați -vă că aveți un plan stabilit pentru a face acest lucru atunci când va veni momentul potrivit.

Înfășurați.

Atât Xero, cât și QuickBooks sunt un software de contabilitate excelent pentru întreprinderile mici. Amândoi au funcții care vă pot ajuta să vă gestionați cu ușurință afacerea și să o facă mai profitabilă pe termen lung.

Înțelegând ceea ce vă așteptați de la software -ul dvs. de afaceri și cum trebuie să îndeplinească aceste cerințe, veți putea alege cel mai bun software de contabilitate Xero vs QuickBooks pentru afacerile dvs.

La sfârșitul zilei, funcționarea lină a afacerii dvs. este crucială, iar faptul că software -ul potrivit poate face acest lucru.

lectură ulterioară pe adamenfreoy.com: Dacă doriți o altă perspectivă a QuickBooks, permițându -vă în același timp să o comparați cu un alt instrument software de pe piață, consultați postarea mea comparând Quicken to QuickBooks .

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *