Webull vs. Robinhood: Care aplicație de investiții este cea mai bună în 2023?

Webull vs. Robinhood: Care aplicație de investiții este cea mai bună în 2023?

cu ever-evolving software de investiții AI devenind mai puternic fiecare fiecare zi, tranzacționarea este o industrie care impune utilizatorilor săi să fie la curent cu ceea ce se întâmplă.

În plus, utilizarea celor mai recente platforme de investiții pentru a -și face treaba este esențială dacă doriți să rămâneți la curent.

With that in mind, Webull și Robinhood sunt mari aplicații de investiții Pentru persoanele care doresc să investească pe piețele bursiere.

Cu toate acestea, compararea Webull și Robinhood cot la cot este dificilă, deoarece servesc diferiți investitori cu nevoi diferite.

Printre altele, Robinhood este conceput pentru persoanele care tocmai încep să investească, în timp ce Webull oferă instrumente de tranzacționare mai sofisticate.

În acest articol, voi compara modul în care Webull și Robinhood se stivuiesc unul față de celălalt, pe baza a ceea ce oferă investitorilor.

Până la sfârșitul acestui articol, veți putea decide dacă oricare dintre aceste aplicații este potrivită pentru dvs. și, dacă da, veți ști pentru cine să mergeți.

Să intrăm corect în ea.

Webull vs. Robinhood: o imagine de ansamblu

Să începem cu o imagine de ansamblu individuală a celor două platforme.

Robinhood

În 2013, Robinhood și -a deschis operațiunile.

Conturi de brokeraj individuale, conturi de marjă, conturi de gestionare a numerarului și multe altele sunt toate conturile oferite pe platformă de la înființare.

Puteți tranzacționa, de asemenea, diverse clase de active atunci când vine vorba de alternative de investiții, inclusiv stocuri, opțiuni, fonduri tranzacționate la schimb (ETF), ADR și, cel mai recent, criptocurrențe.

Deși Robinhood are un cont de 0 USD minim pe conturile sale de brokeraj, trebuie să depuneți cel puțin 1 USD pentru a tranzacționa acțiuni fracționate.

Dacă doriți să împrumutați bani pe contul dvs. Robinhood pentru marja comercială, veți avea nevoie de minimum 2.000 USD în bancă.

În general, Robinhood ar putea fi o potrivire bună pentru comercianții activi, în special comercianții de zi care doresc să evite taxele mari de investiții și comercianții de marjă care caută o alternativă la platformele de tranzacționare costisitoare.

Webull

Webull este o firmă de brokeraj relativ nouă înființată în 2017, care oferă diverse servicii de tranzacționare online.

Conturile individuale de brokeraj, conturile individuale de pensionare (IRA) și conturile de marjă fac parte din soluțiile de construire a bogăției software-ului de investiții.

Investitorii pot alege dintre diverse opțiuni de investiții cu costuri reduse, inclusiv conturi fără comision și IRA-uri de rulare oferite de Webull.

există, de asemenea, un accent pe pensionare la tranzacționarea cu Webull, în care vom intra în secțiunea următoare.

Caracteristici oferite de Robinhood

Să explorăm acum diferitele lucruri pe care le puteți face pe Robinhood mai detaliat.

aplicațiile de investiții ale Robinhood

Folosind aplicația Robinhood găsită pe Android și iOS, puteți investi în acțiuni, opțiuni și ETF.

Secțiunea cripto Robinhood vă permite, de asemenea, să tranzacționați criptomonede precum Bitcoin, Ethereum și Dogecoin – direct din aplicație.

fără cerințe de cont și tranzacții fără comisioane, aceasta este o opțiune excelentă pentru investitorii care doresc să folosească volatilitatea.

Este important să rețineți că pot apărea alte taxe în timpul tranzacționării aplicației și depind de diverși factori de piață.

dezavantajul este că, fie că sunteți un cumpărător începător sau un comerciant cu experiență, resursele sunt disponibile pentru a vă ajuta să investiți.

De asemenea, vă trimit un stoc gratuit ca bonus de bun venit atunci când începeți.

Biblioteca virtuală a lui Robinhood

Biblioteca virtuală de pe Robinhood oferă o mulțime de informații despre investiții, tranzacționarea opțiunilor și alte subiecte financiare.

Vestea proastă este că nu veți putea studia în continuare sau nu veți avea acces la analiza pieței în timp ce utilizați versiunea gratuită.

Investiții în criptocurrency cu Robinhood

Pe partea de criptocurrency, Robinhood vă permite să tranzacționați criptomonede precum Bitcoin, Ether, Doge și altele.

Cu toate acestea, un lucru de reținut este că nu puteți muta fonduri între contul dvs. și alte firme cripto datorită politicii lor privind serviciile de criptocurrency.

Aceasta înseamnă că Robinhood poate fi incomod pentru investitorii criptori care doresc să tranzacționeze active existente în serviciu sau să transfere criptocurrency din firmă.

Planul de aur

Dacă doriți să duceți lucrurile la nivelul următor, Robinhood Gold Plan costă 5 dolari pe lună.

inclus în acesta este acces la Morningstar, ceea ce vă aduce date mai bune de piață și depozite mai semnificative la același preț.

cu acces nelimitat la prima Morningstar, primiți și rapoarte de cercetare în profunzime despre diverse stocuri care ar putea merita să investiți.

Caracteristici oferite de Webull

Să ne uităm acum la unele dintre caracteristicile cheie oferite de Webull.

fonduri de pensionare

Webull este o alegere bună pentru clienții care caută un cont de pensionare.

Platforma a fost construită având în vedere acest lucru, permițându -vă să gestionați astfel de conturi dintr -o singură locație.

În plus, dacă aveți un Roth ira Cu o altă companie, îl puteți transfera pe Webull și gestiona ambele conturi într -un singur loc.

În comparație, Robinhood nu oferă conturi de pensionare, deci acesta este un mare plus atunci când vă gândiți la cele două aplicații.

conturi de marjă

Conturile de marjă permit investitorilor să împrumute bani pentru a executa tranzacții.

Când luați un împrumut de la brokerul dvs., trebuie să returnați atât avansul, cât și dobânda datorată acestuia în fiecare an.

Acest lucru înseamnă că este posibil să fiți nevoit să plătiți dobândă pentru banii împrumutați împotriva acțiunilor dvs.

Webull oferă împrumuturi de marjă bazate pe un interval de 3,99% până la un interval de 6,99%, toate bazate pe soldul contului dvs.

Opțiuni de gestionare a numerarului

Webull este o opțiune excelentă pentru comercianții activi și vă permite să vă gestionați corect numerarul.

Aceste opțiuni de gestionare a numerarului sunt create având în vedere comoditatea, asigurându -vă că aveți instrumentele de care aveți nevoie.

Când vine vorba de gestionarea numerarului dvs., Webull permite comercianților să înființeze memento -uri personalizate pentru momentul în care vor iniția o anumită comerț sau investiție.

Aceste memento -uri vă pot ajuta să rămâneți pe cale și să vă împiedicați să uitați de o oportunitate de tranzacționare vitală.

Robinhood sau Webull pentru începători

pe scurt, Webull este mai dificil de utilizat decât Robinhood.

În plus, Robinhood permite investitorilor să acceseze educația în stoc și informații despre opțiunile de tranzacționare.

Pentru investitori noi, este bine să începeți cu Robinhood și să învățați încet frânghiile citind articolele furnizate gratuit, în timp ce vă familiarizați cu investiții.

Pe de altă parte, dacă aveți experiență în tranzacționare sau o faceți de ani buni, Webull ar putea fi o opțiune excelentă din cauza opțiunilor sale avansate.

Să presupunem că sunteți îngrijorat de lipsa informațiilor de înaltă calitate disponibile pe Internet.

În acest caz, Robinhood are multe articole, videoclipuri și tutoriale pe care le puteți citi sau urmări, pentru a obține mai multe cunoștințe.

Pro și contra

Acum, după ce ne -am uitat la cele mai importante funcții ale ambelor platforme, să ne uităm la unele dintre avantajele și contra lor.

Robinhood pro și contra

Iată câteva dintre principalele avantaje oferite de Robinhood:

 • sigur și simplu de utilizat.
 • Puteți tranzacționa cu ușurință pe telefon în timp ce mergeți.
 • Comerțarea fără comisioane pentru acțiuni, opțiuni, ETF-uri și criptomonede este disponibilă.
 • Acțiuni fracționate și conturi de marjă sunt disponibile, astfel încât să puteți investi după cum este necesar.
 • Conturile de gestionare a numerarului vă permit să urmăriți tranzacțiile și investițiile dvs.
 • Platforma lor desktop și aplicația mobilă sunt prietenoase pentru începători.

Acestea sunt contra utilizării Robinhood:

 • Nu veți putea muta criptocurrențele dintr -un cont la altul, așa că va trebui să utilizați o platformă de investiții diferită pentru a face acest lucru
 • IRA, trusturile, conturile comune și conturile de custodie nu sunt acceptate, limitând numărul de servicii disponibile.
 • Utilizatorii nu pot alege un beneficiar sau nu pot configura o opțiune de transfer pe moarte. Acestea sunt ambele caracteristici excelente pe care să le aveți într -un sistem.

PRO-uri Webull și contra

Acum, după ce ne -am uitat la avantajele și contra lui Robinhood, să ne uităm la Webull’s.

Iată profesioniștii de a utiliza Webull:

 • Fără sold minim al contului înseamnă că puteți începe să investiți chiar și cu foarte puțin capital
 • Puteți tranzacționa fără comisioane cu privire la acțiuni, ETF-uri și opțiuni listate în SUA, astfel încât nu va trebui să plătiți taxe
 • sunt oferite conturi de marjă, ceea ce înseamnă că puteți împrumuta bani de la brokerul dvs. pentru a cumpăra active
 • Instant, Gitovii gratuite în timp real în timp real vă oferă cele mai recente informații despre piață

Iată câteva dintre contra utilizării Webull:

 • Conturile de economii pentru educație, conturile comune și conturile automatizate nu sunt ceva pe care Webull îl oferă.
 • Nu puteți muta Crypto dintr -un cont Webull la altul, așa că va trebui să utilizați o platformă de tranzacționare diferită dacă doriți să tranzacționați folosind Crypto.
 • sunt disponibile doar acțiuni și ETF-uri bazate pe SUA, ceea ce înseamnă că investitorii internaționali vor fi limitați în opțiunile lor.
 • Resurse limitate pentru educația dvs. înseamnă că va trebui să investiți timp și energie pentru a găsi resurse educaționale din alte surse.
 • Nu există fonduri reciproce sau dețineri fracționate disponibile pe platformă

Compararea Webull vs. Robinhood Side bus Side

Să luăm în considerare acum cele două platforme cot la cot:

Tipuri de cont

Conturile de gestionare a numerarului, conturile individuale de brokeraj și conturile de marjă sunt disponibile pe Robinhood.

cele de mai sus sunt disponibile și pe Webull, minus conturi de gestionare a numerarului.

Cu toate acestea, Webull oferă IRA pe platforma sa.

alegeri de investiții

Ambele platforme oferă ETF -uri, opțiuni, stocuri, ADR și criptomonede ca alegeri de investiții.

aport de la experți (umani sau roboți)

Niciuna dintre aceste două platforme oferă sfaturi înainte ca unul să execute tranzacții.

Aceasta înseamnă că nu există nicio contribuție din partea profesioniștilor, fie de la un expert uman, fie de la un consilier robo.

O gamă cuprinzătoare de opțiuni de investiții

Robinhood oferă o gamă mai largă de alternative de investiții, tranzacționarea acțiunilor, acțiunile fracționate și tranzacțiile de opțiuni toate fiind posibile.

Atât Robinhood, cât și Webull oferă investitorilor acces la 0 fonduri mutuale totale atunci când vine vorba de fonduri mutuale.

Toate acestea înseamnă că unul sau celălalt ar putea fi mai potrivit pentru dvs., în funcție de obiectivele dvs. de investiții.

Opțiuni bancare

Unele brokeraj online oferă servicii bancare pentru investitori, iar banca online poate fi utilă pentru ei.

Utilizatorii Robinhood pot utiliza carduri de debit pentru a achiziționa stocuri, obligațiuni și fonduri mutuale.

Webull nu oferă niciuna dintre aceste caracteristici.

Robinhood vs. Webull: Care este cea mai bună platformă de investiții?

În funcție de nevoile dvs. specifice, o platformă ar putea fi o alegere mai bună decât cealaltă.

Webull și Robinhood oferă ambele tranzacții de stocuri gratuite și schimb de criptocurrency, dar există unele avantaje pentru unul peste celălalt.

Ambele platforme oferă aplicații de înaltă calitate și interfețe de utilizator care fac ca investițiile să fie accesibile aproape oricui și pot fi utilizate de investitori la diferite niveluri de abilități după o curbă de învățare inițială.

Robinhood poate fi mai bun pentru conturile de gestionare a numerarului în care Webull are avantajul în ceea ce privește IRAS.

Pe baza nevoilor dvs., orice platformă ar putea fi o opțiune bună.

Alți factori de luat în considerare într-o platformă de tranzacționare

Iată câțiva dintre cei mai importanți factori de luat în considerare atunci când alegeți platforma dvs.

Ore prelungite Tranzacționare

Un cont de brokeraj cu tranzacționarea orelor prelungite este foarte recomandat dacă doriți să vă asigurați că comenzile și tranzacțiile dvs. trec chiar și atunci când piața nu este deschisă.

a avea posibilitatea de a plasa comenzi oricând în timpul orelor de piață este foarte valoros.

În general, vă afectează tranzacțiile, deoarece puteți cumpăra sau vinde ori de câte ori doriți și nu trebuie să așteptați orele de piață obișnuite sau orele de deschidere/închidere a piețelor.

Aceasta ar putea fi o problemă în funcție de fusul orar în care vă aflați.

Opțiuni de stocuri comerciale, ETF-uri și criptos

Unele brokeraj oferă doar comerțul pe piața bursieră.

Acestea nu merită de obicei luate în considerare decât dacă sunteți stabilit pentru a avea toate activele legate de finanțele personale într-un singur loc.

Cel mai bine este să mergeți cu o brokeraj care oferă opțiuni, crypto și ETF -uri, deoarece puteți alege între mii de investiții în loc de zeci.

De exemplu, puteți cumpăra și vinde opțiuni de plasare și apel pe sute de stocuri populare cu un cont de opțiuni.

Puteți, de asemenea, să tranzacționați criptomonede, inclusiv Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple și multe altele.

ușurință pentru utilizare pentru investitorii începători

Dacă sunteți un investitor începător, cel mai bine este să mergeți cu o brokeraj care oferă instrumente ușor de utilizat.

acestea includ diagrame și puncte de date simplificate, explicații simple ale termenilor de investiții, resurse educaționale cuprinzătoare, chat online, asistență pentru clienți, etc.

alegând o brokeraj cu caracteristici excelente pentru începători, veți obține instrumentele esențiale pentru a vă dezvolta portofoliul cu succes.

Cryptocurrency Trading

Dacă doriți să tranzacționați criptomonede, luați în considerare o brokeraj care oferă un mod transparent și simplu de a le cumpăra printr-un portofel în aplicație sau un schimb exterior.

O platformă de tranzacționare a criptomonedelor ar trebui să ofere, de asemenea, un proces simplu pentru depunerea, retragerea și schimbul de active cripto.

Unele brokeraj au limite stricte la achiziționarea de criptocurrency cu moneda fiat.

Serviciile de brokeraj trebuie să ofere un sistem flexibil pentru cumpărarea și vânzarea de criptomonede, inclusiv carduri de debit cu funcții automate de cumpărare a cripto -ului.

Consiliere pentru investiții

Dacă sunteți în căutarea sfaturilor financiare, cel mai bine este să mergeți cu o brokeraj care oferă astfel de sfaturi ca parte a întregului pachet.

Unele brokeraj oferă consultări fără costuri cu privire la investițiile și portofoliile dvs.

Acestea pot include consultări personalizate gratuite, nelimitate de la un consilier de investiții online și financiar.

Alții oferă instrumente avansate, cum ar fi echipe multilingve de servicii pentru clienți, servicii sofisticate de gestionare a portofoliului, etc.

Unii brokeri online folosesc, de asemenea, AI pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a oferi sfaturi de investiții ușor de înțeles.

Analiza stocurilor

Dacă doriți să faceți mai mult decât să cumpărați sau să vindeți stocuri, veți avea nevoie de o brokeraj cu funcții avansate de analiză a stocurilor.

Aceste caracteristici includ instrumente de cercetare și rapoarte despre companii și industrii individuale, date detaliate despre stocurile tranzacționate public, etc.

Unele brokeraj oferă un software puternic de grafică, un flux de știri pe piață live și instrumente interactive pentru a vă crea graficele și ecranizatorii.

, de asemenea, oferă o analiză aprofundată a stocurilor, inclusiv evaluări ale valorilor financiare cheie, rapoartelor de performanță pe acțiuni sau sectoare specifice și date fundamentale avansate pentru investitori.

Aceste instrumente vă vor ajuta să analizați corect datele și să acționați asupra acestora.

Finanțarea contului

Când deschideți un cont de brokeraj, asigurați -vă că depunerea dvs. este sigură și sigură folosind metode de plată verificate.

Acestea includ carduri de debit/credit, transferuri ACh, fire bancare, etc.

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații de investiții și tranzacționare cu cel mai simplu proces pentru efectuarea depozitelor și retragerilor, alegeți una care acceptă carduri de debit sau de credit.

Acest lucru vă va face viața mai ușoară, deoarece puteți efectua plăți cu contul bancar sau cu cardul dvs. de credit.

Varietatea taxelor de tranzacționare

Este o idee bună să alegeți o aplicație de brokeraj care să perceapă cele mai mici taxe în timpul tranzacționării.

Unele brokeraj vor avea o politică de comisii zero și vor renunța la taxele lor dacă vă înscrieți cu un cont bancar activ sau un card de credit, investiți cel puțin 5k USD în contul dvs. sau orice alt tip de condiție.

Taxele contului de tranzacționare vor depinde de numărul de tranzacții fără comisioane pe care le-ați făcut într-o lună, nivelurile de sold ale contului și/sau activitatea de tranzacționare.

Unele brokeraj vor renunța, de asemenea, la comisioane dacă volumul dvs. de tranzacționare lunar este suficient de mare.

Acesta ar putea fi cazul dacă, de exemplu, completați peste un milion de tranzacții „fără comisioane” sau tranzacții în valoare de 1 milion USD într-o lună.

Dacă ajungeți să plătiți taxe de reglementare, asigurați -vă că înțelegeți ce tipuri de taxe se aplică contului dvs.

Unele brokeraj oferă opțiunea de a face comisioane de tranzacționare, dar vor percepe alte tipuri de taxe de reglementare, cum ar fi taxele de retragere sau de inactivitate.

regularizare

Vorbind despre taxe de reglementare, asigurați-vă că un regulator de nivel superior este deasupra brokerajului dvs.

Aceste autorități de reglementare includ finra , Comisia pentru valori mobiliare și schimburi din SUA ( sec ) sau alte autorități de valori mobiliare sau regionale.

Autoritatea de reglementare a industriei financiare (FINRA) a fost înființată în 2007 pentru a proteja investitorii prin reglementarea firmelor de brokeraj membre.

examinează, de asemenea, activitățile bursierilor pentru a determina dacă acționează corect și legal.

Trading marj

Alegeți o aplicație de brokeraj cu funcții avansate dacă doriți să tranzacționați cu marjă sau să utilizați alte instrumente de tranzacționare complexe.

Este bine să știți că nu toate brokerajele oferă opțiunea de tranzacționare a marjelor.

Dacă doriți să împrumutați bani din contul dvs. de brokeraj pentru a cumpăra mai multe stocuri decât vă puteți permite, aceasta este o modalitate de a face acest lucru.

Un cont de marjă vă va permite să împrumutați de la brokerul dvs. pentru a achiziționa mai multe titluri „marginale”.

Aceasta este o activitate de investiții mai riscantă, dar vă poate obține randamente mai mari dacă stocul devine mai valoros în timp.

Ratele de marjă sunt de obicei destul de mari, dar ar trebui să vă asigurați că sunt mai mici decât ceea ce ați plăti pentru a împrumuta bani de la banca locală.

Vorbind despre diferite tipuri de tranzacționare, tranzacționarea pe hârtie este o modalitate excelentă de a practica tranzacțiile fără a utiliza bani reali sau de a -și asuma riscuri.

tranzacționarea pe hârtie vă permite să faceți tranzacții pe un set de stocuri virtuale și să vă urmăriți performanța fără a vă risca banii.

Unele brokeraj ar putea avea funcționalități încorporate pentru a practica acest tip de tranzacționare, ceea ce este util la pornire.

Considerații pentru comercianții avansați

comercianții avansați pot dori o aplicație de brokeraj care să ofere instrumente de tranzacționare avansate.

Dacă sunteți un utilizator mai avansat, verificați dacă o brokeraj oferă date de piață în timp real sau tranzacții pre-piață și după ore.

Acestea pot fi foarte utile pentru utilizatorii care doresc să ia decizii pe baza celor mai recente tendințe de stoc.

Aceste caracteristici ar putea include, de asemenea, citate de streaming live, strategii de portofoliu, instrumente avansate de grafică, etc.

indicatori tehnici

Chiar și ca comerciant expert, asigurați -vă că aplicația dvs. de brokeraj oferă câteva instrumente esențiale de grafic.

Dacă doriți să tranzacționați stocuri pe baza indicatorilor tehnici, cum ar fi mediile în mișcare, Bollinger Bands , sau Fibonacci Retracements , asigurați-vă că aplicația are aceste tipuri de diagrame disponibile.

Informații privind dividendele

Obținerea informațiilor corecte despre dividende este esențială dacă doriți să știți dividendele pe care o companie le -a plătit în timp.

poate doriți să investiți în companii care plătesc recompense mari dacă căutați rentabilități sigure pe termen lung ale investițiilor dvs.

o exonerare rapidă de care trebuie să țineți cont – nu ar trebui să tranzacționați doar pe baza informațiilor privind dividendele.

dividendele sunt plătite numai acționarilor de înregistrare, ceea ce înseamnă că va trebui să achiziționați acțiuni înainte de data ex-dividend (de obicei cu o zi lucrătoare înainte de data efectivă a dividendelor).

Având acces la aceste informații ar putea ajuta decizia dvs. cu privire la stocul să investească.

Conexiune la contul dvs. bancar

Unele brokeraj vă vor permite, de asemenea, să vă conectați contul bancar sau cardul de credit pentru a le facilita utilizatorilor să -și finanțeze conturile de tranzacționare și să -și încaseze profiturile.

Aceasta este o opțiune excelentă pentru a începe, deoarece veți putea să vă finanțați contul de tranzacționare direct de la o sursă de venit pe care ați folosit -o.

Cont de gestionare a numerarului

Importanța unui cont de gestionare a numerarului solid depinde de stilul dvs. de investiții.

Pentru cei care intenționează să dețină acțiuni pe termen lung, dobânda dintr -un fond de piață monetară este probabil inutilă.

Dar ar putea fi destul de benefic pentru comercianții activi care tranzacționează frecvent și au nevoie de acces la numerar cât mai curând posibil.

Înfășurați.

[

Acesta este motivul pentru care ar trebui să faceți cercetarea dvs. și să înțelegeți ce factori sunt esențiali pentru dvs., împreună cu argumentele pro și contra pe care le oferă ambele platforme.

De asemenea, este recomandat să citiți recenzii online pentru a vă asigura că ceea ce este oferit de acești brokeri se potrivește cerințelor dvs.

Ați mai folosit Webull sau Robinhood înainte? Care au fost gândurile tale despre aplicații? Anunță -mă în comentariile de mai jos.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: Vrei să afli mai multe despre opțiuni pentru pensionare? Iată o postare despre companii ira de aur și Metale prețioase companii IRA pentru a vă ajuta să obțineți cunoștințele corecte despre acest subiect.

[ a href = « https://www.adamenfroy.com/td-ameritrade-vs-robinhood » data-wct-parsed = « 1 »> TD Ameritrade vs. Robinhood Recenzii dacă doriți să citiți mai multe Comparații între platformele de investiții.

În plus, consultați postarea mea pe împrumuturi peer-to-peer site -uri Dacă doriți să aflați mai multe despre acest tip de împrumuturi disponibile astăzi.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *