VOIP vs. UCAAS: Tot ce trebuie să știți în 2023

VOIP vs. UCAAS: Tot ce trebuie să știți în 2023[ Utilizarea acestei tehnologii pentru a comunica intern și cu clienții în afacerea lor.

printr-un voip apelant , întreprinderile pot efectua și primi apeluri peste un IP rețea, salvarea lor cheltuieli inutile asociate în mod tradițional cu apeluri telefonice obișnuite.

În plus, calitatea acestor apeluri VoIP s -a îmbunătățit constant până la punctul în care sunt acum la egalitate cu liniile de telefon tradiționale și chiar mai bine în unele situații.

Problema este că VoIP nu oferă o soluție completă de comunicații, deoarece vocea este componenta centrală a acestei tehnologii.

Aici vin furnizorii de UCAAS.

UCAAS, sau comunicații unificate ca serviciu, este un termen care descrie livrarea VoIP și a altor servicii de comunicare prin cloud.

întreprinderile pot profita de funcțiile indisponibile anterior folosind cloud pentru a furniza aceste servicii.

În plus, furnizorii UCAAS pot oferi o soluție completă de comunicare, inclusiv funcții precum conferințe video, mesagerie instantanee și o prezență mai bună a afacerii.

Deci, care este mai bine pentru afacerea dvs. – VoIP sau UCAAS?

În acest articol, voi compara VOIP și UCAAS, astfel încât să puteți decide ce tehnologie poate beneficia cel mai mult afacerii dvs.

Să intrăm corect în ea.

& nbsp;

Ce sunt VOIP și UCAAS?

Voice Over Internet Protocol, sau VoIP, este o tehnologie de comunicații care permite întreprinderilor să efectueze apeluri telefonice printr -o conexiune la internet.

A spus altfel, VoIP oferă canale de comunicare care permit întreprinderilor să se conecteze cu clienții și angajații printr-un dispozitiv mobil sau un serviciu de telefon pentru birou .

cu furnizorul de servicii de internet potrivit, întreprinderile pot efectua apeluri VoIP care sunt clare și fiabile.

Pe măsură ce comunicațiile de afaceri au continuat să evolueze, VoIP a devenit o opțiune din ce în ce mai populară pentru întreprinderi de toate dimensiunile.

Pe de altă parte, există comunicații unificate.

întreprinderile se pot abona la un serviciu de comunicații unificat și pot primi o suită de instrumente de comunicare care pot fi utilizate periodice.

Aceste instrumente includ apeluri telefonice de afaceri, întâlniri video, mesagerie în echipă, instrumente de forță de muncă la distanță și alte instrumente de comunicare bazate pe internet.

cu modul în care lumea afacerilor comunică astăzi, comunicațiile unificate au devenit o parte esențială a face afaceri.

Cum diferă VoIP și UCAAS

Instrumentele de comunicații unificate diferă de un serviciu de telefon VoIP, prin faptul că oferă o serie de instrumente pe care întreprinderile le pot folosi pentru a comunica, mai degrabă decât doar VoIP.

în timp ce un sistem VoIP permite doar comunicarea vocală printr -o conexiune la internet , instrumente de comunicare unificate includ multe alte caracteristici .

Când vine vorba de UCAAS vs. VOIP, cunoașterea diferitelor caracteristici oferite vă poate ajuta să decideți care este cea mai bună soluție pentru afacerea dvs.

Caracteristici ale unui UCAAS

Să luăm în considerare acum unele dintre caracteristicile oferite de un furnizor UCAAS.

voip

După cum am menționat, serviciile VoIP sunt incluse ca parte a unei soluții UCAAS.

apelurile vocale care au putut fi făcute printr -o conexiune la internet cu serviciul de telefon VoIP pot fi acum făcute prin comunicații unificate.

Conferințe video

O soluție UCAAS integrează, de asemenea, conferința video în mixul de instrumente de comunicare.

din conferințe la premise apeluri la întâlniri de lucru la distanță care necesită video , întreprinderile pot acum să organizeze astfel de întâlniri cu oricine este găsit oriunde pe glob.

cu conferințe video ca parte a comunicațiilor unificate, întreprinderile pot profita de economiile de costuri, asigurând în același timp că toate părțile interesate sunt pe aceeași pagină.

Aplicații de chat

În funcție de diverse nevoi de afaceri, furnizorii UCAAS permit de obicei întreprinderilor să adauge funcții de chat la soluția lor de comunicații unificate.

Uneori, un mesaj rapid este tot ce este necesar pentru a trece la cineva – de exemplu, nu este nevoie să configurați un apel video pentru a anunța pe cineva că alergați ușor târziu.

VoIP Phone System Caracteristici

Caracteristicile sistemului de telefon potrivit sunt, de asemenea, necesare pentru funcții specifice de afaceri.

acestea includ rutarea apelurilor, mesageria vocală și însoțitorul auto.

cu o soluție UCAAS, întreprinderile pot profita de caracteristicile sistemului VoIP bazate pe cloud care sunt fiabile și scalabile.

Partajarea fișierelor

Pe lângă caracteristicile de comunicare obișnuite, partajarea documentelor și fișierelor a devenit o parte esențială a activității.

De la partajarea procedurilor de operare standard și a operațiunilor de afaceri până la gestionarea documentelor importante ale companiei legate de operațiuni specifice, Partajarea fișierelor este un alt mod în care oamenii comunică într -o organizație.

Call Recording

Fie că trebuie să instruiți angajații la cele mai bune practici în timpul unui apel sau să obțină o transcriere de la o întâlnire, întreprinderile prosperă atunci când pot înregistra și revizui apelurile.

În plus, o afacere care desfășoară software de apeluri De obicei, trebuie să înregistreze apeluri în scopuri de asigurare a calității .

În acest caz, o astfel de afacere poate beneficia de o soluție UCAAS care include caracteristici de înregistrare a apelurilor.

Partajarea ecranului

Furnizorii UCAAS permit de obicei întreprinderilor să își împărtășească ecranele cu alții.

Fie că ghidând pe cineva printr-un proces pas cu pas atunci când îndeplinește o sarcină specifică sau împărtășește cele mai recente rapoarte în timpul unei întâlniri de echipă, partajarea ecranului este o caracteristică indispensabilă într-o soluție UCAAS. < /P>

SMS de afaceri

O caracteristică care nu făcea parte de obicei din soluții VoIP obișnuite este SMS.

cu SMS de afaceri, întreprinderile pot trimite și primi mesaje text prin soluția lor de comunicații unificate.

Aceasta poate fi o modalitate importantă pentru ca întreprinderile să fie să rămână în legătură cu clienții și angajații lor în timp ce oferă actualizări în timp util.

CRM Caracteristici

Unele soluții unificate se pot integra și cu software -ul CRM.

cu o integrare UCAAS/CRM, întreprinderile își pot gestiona relațiile cu clienții și comunicarea într -un singur loc.

, de asemenea, pot lua rapid legătura cu persoanele potrivite la momentul potrivit pentru a continua construirea relațiilor, a închide vânzările și a urmări în ceea ce privește serviciul pentru clienți.

Poate o afacere să facă doar servicii VoIP?

Utilizarea unui instrument de comunicare bazat pe internet vocal ar putea fi suficient pentru unele companii.

până la urmă, liniile telefonice și apelurile telefonice mobile au fost odată singura modalitate de a comunica atât pe distanțe scurte, cât și lungi.

Avantajele VoIP sunt că întreprinderile pot efectua și primi apeluri folosind o conexiune la internet în loc de o linie telefonică, fără a adăuga complexitate inutilă operației .

Cu toate acestea, deoarece nevoia de instrumente de comunicare instantanee cu colaborarea în timp real a crescut, la fel și nevoia de soluții de comunicare unificate.

Acestea fiind spuse, atât VoIP, cât și UCAAS pot beneficia de întreprinderi la propriu.

Având în vedere un cloud pbx

Cloud PBX este un serviciu de telefon VoIP care permite întreprinderilor să profite la maxim de un sistem de telefon bazat pe internet.

Acest serviciu de obicei trece printr -un browser web și oferă toate caracteristicile ale unui sistem de telefon tradițional.

Aceasta poate include apeluri de așteptare, mesagerie vocală și Servicii de apeluri de conferință .

Cu diverse opțiuni disponibile, furnizorii de cloud PBX oferă de obicei un proces gratuit, astfel încât întreprinderile să poată încerca serviciul înainte de a se angaja.

În timp ce acesta este un pas de la a avea doar VoIP, dacă Business Salesforce, echipa de îngrijire a clienților sau orice alt departament necesită mai multe funcții avansate, o soluție UCAAS este de obicei o potrivire mai bună.

Considerații de rețea

Instalarea soluțiilor de comunicare UCAAS într -o afacere necesită o mulțime de considerente atunci când vine vorba de rețea.

pentru unul, conexiunea la internet existentă ar putea să nu fie suficientă și ar trebui să fie modernizată pentru a se adapta traficului crescut.

Trecerea de la linii telefonice analogice la linii digitale de comunicare poate fi, de asemenea, o schimbare semnificativă.

Acest lucru ar putea însemna că liniile de telefon fizice și sistemele PBX trebuie înlocuite cu o tehnologie mai modernă.

Înțelegerea exact a ceea ce este utilizat în prezent și unde afacerea dorește să -și poată lua comunicarea este esențială în această privință.

Principalul avantaj al UCAAS: integrare

Cel mai semnificativ avantaj pe care îl oferă comunicațiile unificate ca serviciu este integrarea.

UCAAS se poate integra cu multe aplicații de afaceri ca platformă de comunicații care permite colaborarea în timp real.

Acest tip de sistem de comunicare poate ajuta întreprinderile să -și crească productivitatea și eficiența .

de la o întreprindere mică care dorește să se asigure că diferitele sale operațiuni sunt întotdeauna actualizate la un centru de contact care trebuie să poată răspunde rapid la întrebările clienților, UCAAS poate furniza soluția potrivită în fiecare caz prin integrarea corectă .

VOIP vs. UCAAS-FAQ

CONTRA întreprinderile își pot păstra numărul de telefon obișnuit dacă trec la VOIP?

Da, întreprinderile își pot păstra numărul de telefon obișnuit în acest caz.

În timp ce serviciul ar putea fi migrat într -unul mai bun, de obicei nu este nevoie să schimbați numărul de afaceri .

Ce sunt softphone-urile ca parte a unei soluții IP-over?

Un software softphone vă permite să efectuați și să primiți apeluri VoIP folosind computerul dvs.

softphone -uri prezintă de obicei caracteristici VoIP standard, cum ar fi așteptarea apelului, ID -ul apelantului, redirecționarea apelurilor și mesageria vocală .

UCAAS vin cu propria lor aplicație mobilă pentru caracteristicile jurnalelor de apeluri?

Da, funcțiile de telefonie precum jurnalul de apeluri sunt de obicei incluse în majoritatea soluțiilor UCAAS.

În plus, majoritatea furnizorilor UCAAS vor oferi o aplicație mobilă care include ID -ul apelantului, redirecționarea apelurilor și mesageria vocală .

Care este soluția medie de preț a VOIP vs. UCAAS?

Soluția medie de prețuri a VoIP vs. UCAAS poate varia în funcție de caracteristicile și serviciile de care aveți nevoie.

Cu toate acestea, în general, furnizorii VoIP oferă opțiuni mai accesibile decât UCAAS .

VoIP poate costa doar 10 USD pe lună, în timp ce UCAAS poate costa în creștere de 50 USD pe utilizator pe lună.

Care este mai bine pentru afacerea mea-VoIP sau UCAAS?

nu există niciun răspuns unic pentru această întrebare.

it depinde de nevoile dvs. specifice de afaceri .

Dacă aveți nevoie de o mulțime de caracteristici și scalabilitate, UCAAS poate fi o opțiune mai bună.

Pe de altă parte, VoIP poate fi o alegere mai bună dacă sunteți în căutarea unei soluții mai accesibile, care necesită doar apeluri vocale.

Înfășurați

Acum că știți diferența dintre VoIP și UCAAS, este timpul să decideți care este potrivit pentru afacerea dvs.

După cum am menționat mai sus, VoIP și UCAAS au propriile lor caracteristici și beneficii.

Având în vedere nevoile afacerii dvs. este cea mai bună modalitate de a decide cu ce soluție trebuie să mergeți.

Dacă nu sunteți sigur, Majoritatea furnizorilor oferă un proces gratuit , astfel încât întreprinderile să poată încerca serviciul înainte de a se angaja.

citire ulterioară pe adamenfroy.com: Dacă decideți să alegeți o soluție VoIP, știind Cum să alegeți furnizorul VoIP potrivit este apoi următorul pas și unul care este esențial pentru afacerea dvs.

În plus, iată câțiva factori suplimentari de luat în considerare atunci când vine vorba de un Număr VoIP .

Aceste informații vă vor ajuta să economisiți timp, bani și frustrare pe drum.

În cele din urmă, având dreptul multi-telefon Sistemul de linie Ca parte a unei soluții VoIP vă poate ajuta să vă duceți afacerea la nivelul următor.

Cu sistemul de telefon potrivit în loc, veți putea profita din plin de sistemul VoIP pe care îl instalați.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *