Trezor vs. Ledger: Care portofel hardware este cel mai bun în 2023?

Trezor vs. Ledger: Care portofel hardware este cel mai bun în 2023?

Nimeni nu vrea să se trezească într -o zi și să -și găsească activele digitale tocmai au plecat.

Portofelul hardware potrivit vă poate proteja investiția cripto în timp.

de aceea găsirea portofelului pentru nevoile dvs. este vitală.

indiferent dacă sunteți în căutarea unui portofel nft care poate reține tot felul de active sau doriți să să vă asigurați că utilizați Cel mai bun portofel Ethereum pentru a vă proteja Crypto Holdings , știind caracteristicile pe care le are portofelul este esențial.

Cu toate acestea, făcând cercetările și găsirea celei potrivite pentru tine poate fi dificil – în special cu diverse opțiuni disponibile pe piață.

cu securitate și ușurință de utilizare întotdeauna de vârf, este posibil să vă întrebați ce alți factori trebuie să luați în considerare atunci când luați o decizie.

În acest articol, voi compara două dintre cele mai populare portofele hardware de pe piață – Trezor și Ledger .

Voi trece peste caracteristicile cheie ale fiecăruia, precum și alte considerente importante de luat în considerare, toate cu scopul de a vă ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză despre care este potrivită pentru dvs.

Continuați să citiți pentru a afla tot ce aveți nevoie despre Trezor vs. Ledger.

Table des matières

Ce este un portofel hardware?

Un portofel hardware este un portofel criptocurrency care stochează cheile private într -un dispozitiv fizic sigur .

Portofelele hardware sunt considerate unul dintre cele mai sigure tipuri de portofele cripto disponibile, deoarece nu sunt conectate la internet și, prin urmare, sunt mai puțin sensibile la hacks.

pentru a accesa fondurile dvs., trebuie să vă conectați portofelul hardware la un computer sau un dispozitiv mobil .

Odată conectat, puteți vizualiza echilibrul, efectuați tranzacții, trimiteți și primi criptomonede și multe altele.

În total, portofelele hardware sunt ideale pentru cei care caută o securitate maximă pentru exploatațiile lor criptoase.

Portofelele de top Trezor și Ledger

Cunoașterea ca Ledger nano x și Modelul Trezor T , acestea sunt cele mai populare două portofele hardware de pe piață.

Ambele dispozitive oferă un nivel ridicat de securitate și ușurință de utilizare pentru începători și utilizatori mai avansați și au construit o urmată loială în rândul pasionaților de criptocurrency.

Să ne uităm mai detaliat la fiecare dispozitiv, evidențiind unele caracteristici cheie.

Ce este Ledger Nano X?

Ledger Nano X folosește sistemul de operare cunoscut sub numele de BOLOS (Sistemul de operare Blockchain Open Ledger) pentru a -și asigura securitatea.

Acest sistem de operare se bazează pe kernelul Linux și a fost conceput în mod explicit pentru a fi utilizat cu portofele Ledger Hardware .

Ledger acceptă peste 1.000 de jetoane și un exces de 107 criptomonede, inclusiv Bitcoin (BTC), Ripple (XRP), Monero, Cardano și multe altele.

Folosind aplicația Ledger Live, puteți gestiona cu ușurință exploatațiile de cripto și puteți face tranzacții din mers.

Ledger Nano X.

Ledger Nano X are o caracteristică de securitate suplimentară numită Element Secure.

Acesta este un lucru pe care multe pașapoarte și sisteme de plată îl folosesc acum pentru a oferi contramăsuri intrinseci împotriva atacurilor sofisticate.

Acest element securizat cuprinde un microcip care stochează chei private și algoritmi criptografici necesari pentru efectuarea tranzacțiilor.

Acest lucru face ca dispozitivul să fie cât mai rezistent la manipulare , ceea ce este esențial pentru un portofel hardware.

Există, de asemenea, o protecție suplimentară oferită împotriva amenințărilor, cum ar fi spionajul de utilizare a energiei, și radiațiile electromagnetice, două lucruri care ar putea deteriora dispozitivul și ar determina defectuosul.

Există, de asemenea, protecție împotriva unui atac de eroare atunci când un atacator încearcă să ghicească cheile private prin resetarea în mod repetat a dispozitivului și observând modificările comportamentului dispozitivului.

Un punct de menționat este că, deoarece acest dispozitiv permite conectivitatea Bluetooth, unele persoane sunt inițial oprite de acest lucru.

Cu toate acestea, este bine să știm că doar cheile publice sunt transferate prin conectivitatea Bluetooth , iar orice date critice nu vor fi niciodată expuse.

În plus, pentru cei care doresc să oprească funcția Bluetooth, este simplu să o facem.

Ce este modelul Trezor T?

Satoshilabs a creat modelul TRezor T folosind software open-source și firmware.

Folosind interfața cunoscută sub numele de Trezorsuite, Acest portofel poate gestiona toate sutele de criptomonede pe care le acceptă .

Deoarece există mai mult de 1200 de monede suportate, modelul TRezor T este unul dintre cele mai populare portofele hardware Trezor ale pieței.

are, de asemenea, o comunitate mare și vibrantă, ceea ce înseamnă că puteți găsi întotdeauna pe cineva care să vă ajute cu orice probleme.

TREZOR MODEL T Caracteristici unice

Pentru cei care doresc să ducă securitatea la nivelul următor, acest dispozitiv poate lua un card microSD, permițându -i să aibă stocare criptată la bord.

Aceasta este o caracteristică excelentă, deoarece înseamnă că fondurile utilizatorului pot fi susținute pe dispozitivul în sine, ceea ce face mult mai dificil pentru hackeri să le acceseze.

utilizatorii pot elimina, de asemenea, cardul SD și îl pot stoca separat de dispozitiv pentru a -și proteja în continuare fondurile.

Aceasta înseamnă că, chiar dacă dispozitivul este furat, atacatorul nu ar putea face nimic cu acesta, deoarece nu ar avea cardul SD care conține informații suplimentare, inclusiv cheile private.

În plus, există opțiunea de a utiliza un manager de parole, care este o modalitate excelentă de a asigura în continuare fondurile unuia.

Deoarece utilizatorul nu trebuie să -și amintească cheile private , care vor fi stocate pe managerul de parole, acest lucru adaugă un alt strat de securitate dispozitivului.

Trezor vs. Ledger: Wallet Caracteristici

Aceste două portofele au multe în comun, dar există și unele diferențe esențiale de care ar trebui să fiți conștienți.

Utilizatorii pot utiliza o conexiune de cablu USB pentru a conecta dispozitivele la computerul principal.

Când vine vorba de aspect, Ledger arată ca un dispozitiv de stocare standard care poate fi un factor semnificativ în caracteristicile sale de siguranță și securitate – deoarece nu iese în evidență de alte dispozitive de stocare. < /P>

< IMG Decoding = "async" width = "750" înălțime = "316" src = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg% 22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20316%22%3E%3C%2FSVG%3E "ALT =" Ledger Nano X "Class =" WP-Image-208808 Lazyload "Srcset =" Date: Image/SVG+ XML,%3CSVG%20XMLNS%3D%22HTTP%3A%2F%2FWWW.W3.org%2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3D%220%200%20750%20316%22%%3C%2FSVG%3E 750W " dimensiuni = "(Max-width: 750px) 100Vw, 750px" data-srcset = "https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/ledger-nano-x.jpeg 750w, https: // www. Adamenfroy.com/wp-content/uploads/ledger-nano-x-300x126.jpeg 300w "Date- src = "https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/ledger-nano-x.jpeg">

Trezor, pe de altă parte, arată ca un mic calculator care poate fi transportat cu ușurință în jurul valorii de cu tine.

O diferență cheie este că Trezor acceptă o conexiune la un dispozitiv Android, limitând utilizarea acestuia pentru unii oameni.

Cu toate acestea, se poate conecta și la desktop -uri Windows, macOS și Linux.

Pe de altă parte, registrul se poate conecta la dispozitivele Android și iOS, ceea ce îl face mult mai versatil atunci când vine vorba de tranzacții în timp.

Modelele Trezor au, de obicei, un ecran LCD mai mare, care face citirea informațiilor pe ecran mult mai ușoară.

De exemplu, modelele premium (Modelul TRezor T și Ledger Nano X) intră la un ecran tactil de 240 × 240 pixeli și, respectiv, un ecran OLED 128 × 64 pixeli.

Cu toate acestea, Ledger Nano X oferă conectivitate mobilă Bluetooth , o caracteristică care nu a fost găsită pe niciunul dintre modelele Trezor.

Acest lucru poate veni la îndemână, deoarece puteți utiliza portofelul hardware în permanență și să faceți tranzacții din mers – mai multe despre acest lucru mai târziu.

Trezor vs. Ledger: Durabilitate

Un aspect de luat în considerare atunci când comparați portofelele hardware este durabilitatea.

Acest lucru este important pe măsură ce doriți să vă asigurați că dispozitivul dvs. poate rezista să fie aruncat sau bătut în jur.

Ledger Nano X este dispozitivul mai durabil, datorită carcasei pliabile din oțel inoxidabil.

Modelul Trezor T, pe de altă parte, nu are nicio carcasă și, prin urmare, este mai sensibil la deteriorare dacă este scăzut.

Acest portofel Trezor este, de asemenea, fabricat din plastic și nu se simte la fel de durabil ca Ledger Nano X.

Pentru a combate acest lucru, există opțiunea de a cumpăra carcase de portofel hardware pentru modelul T Trezor, care poate ajuta la protejarea acestuia de daune.

cu diverse opțiuni de piele și silicon pentru portofele diferite, aceasta ar putea fi o cheltuială suplimentară, dar necesară.

Trezor vs. Ledger : operații

Cu amenințarea atât a unor hack-uri online și offline, cât și a încălcărilor de date, portofelele hardware au devenit soluția de acces pentru mulți utilizatori de criptocurrency.

Oferă un strat de securitate suplimentar care nu se găsește în portofelele software.

Cu un portofel hardware, cheile private ale utilizatorului sunt stocate pe dispozitivul în sine și nu au plecat niciodată, ceea ce face mult mai dificil pentru hackeri să fure active digitale.

Acest tip de depozitare la rece înseamnă că portofelul hardware cripto este izolat de internet și, prin urmare, mai puțin sensibil la atacuri.

Acest lucru scade, de asemenea, șansele ca activele dvs. cripto să se piardă dacă computerul este hacked sau deteriorat.

Spre deosebire de portofele fierbinți, care sunt conectate constant la internet, portofelele hardware sunt conectate numai atunci când utilizatorul dorește să facă o tranzacție.

pentru a accesa fondurile dintr -un portofel hardware, Utilizatorul trebuie să apese fizic butoane specifice (fie fizice sau pe un ecran tactil) pe dispozitiv, adăugând un strat suplimentar de securitate.

Dacă un hacker ar fi obținut cumva acces la portofelul hardware, ar avea totuși nevoie de dispozitivul dvs. fizic și de codul PIN (sau de frază de acces) pentru a vă fura fondurile.

operații trezor

Dispozitivele Trezor folosesc chei private și publice pentru a efectua semnături digitale și operațiuni criptografice.

Aceste taste pot debloca capacitatea de a efectua tranzacții cu monede specifice, folosind dispozitivul ca autentificare.

Aceasta înseamnă că nu se ține monede pe dispozitiv și sunt în schimb stocate pe blockchain, ceea ce face mult mai dificil pentru hackeri să vă acceseze fondurile.

Pentru a face acest lucru, ar trebui să se pună în blockchain în sine, ceea ce este aproape imposibil.

Dispozitivul este, de asemenea, utilizat pentru a semna cu exactitate orice tranzacție efectuată, astfel încât blockchain să poată verifica dacă utilizatorul este proprietarul monedelor.

Din nou, scopul este de a face mult mai dificil pentru oricine să încerce să înlocuiască utilizatorul și să efectueze tranzacții frauduloase.

este, de asemenea, bine să știți că frazele de recuperare pot fi utilizate pentru a recupera fonduri dacă dispozitivul dvs. este pierdut sau furat.

operațiuni de ledger

Cei care utilizează portofele de evidență trebuie să se conecteze la dispozitivul lor ori de câte ori doresc să facă o tranzacție.

vor trebui apoi să folosească un cod PIN pentru a debloca dispozitivul , după care vor primi o frază de semințe pe care trebuie să o intre în portofel pentru a -și accesa fondurile.

Acest proces poate părea obositor, dar este necesar să se asigure că fondurile utilizatorului sunt sigure.

O caracteristică cheie pe care o oferă atât dispozitivele Trezor, cât și dispozitivele Ledger este că, dacă un PIN incorect este introdus de trei ori consecutiv, conținutul de pe dispozitiv va fi șters curat , ceea ce înseamnă că dispozitivul devine inutil.

[ /P>

Trezor vs. Ledger: Price

în ceea ce privește dispozitivele de nivel de intrare, cunoscute sub numele de Trezor One și Ledger Nano S Plus, prețul este în prezent de 77 USD pentru modelul Trezor One și 79 USD pentru Ledger Nano S Plus.

Când vine vorba de modelele de top-of-line, a.k.a modelele TRUSOR MODEL T NANO LEDGER, există o diferență de preț între cele două.

< IMG Decoding = "async" width = "750" înălțime = "364" src = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg% 22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20364%22%3E%3C%2FSVG%3E "ALT =" "CLASS =" WP-IMAGE-208813 LAZINED "SRCSET =" DATE: IMAGINE/SVG+XML,% 3CSVG%20XMLNS%3D%22HTTP%3A%2F%2FWWW.W3.org%2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20364%22%3E%3C%2FSVG%3E 750W "DOMENILE =" (Max-Width: 750px) 100Vw, 750px "data-srcset =" https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/word-image-208805-8.jpeg 750w, https: //www.adamenfroy .com/wp-content/încărcări/imagine-imagine-208805-8-300x146.jpeg 300w "Date -src = "https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/word-image-208805-8.jpeg">

În momentul scrierii, Nano X vinde pentru 149 USD, în timp ce modelul T se vinde pentru 249 USD.

Trezor vs. Ledger: ușurință de utilizare

Ambele dispozitive pot fi configurate cu ușurință urmând instrucțiunile de pe ecran.

Când vine vorba de utilizarea de zi cu zi, majoritatea constată că a avea un ecran tactil este o experiență mai bună decât utilizarea butoanelor.

Acest lucru se datorează faptului că introducerea pinului pe un ecran tactil este mult mai ușoară decât butoanele.

Cu toate acestea, ambele dispozitive sunt ușor de utilizat; După câteva minute de utilizare a acestora, veți obține atârnarea acestuia.

Modelul Trezor T are, de asemenea, un ecran tactil color, care poate oferi o experiență de utilizator puțin mai bună, deoarece este mai ușor de navigat.

Acestea fiind spuse, butoanele fizice au mai multă distanțare între ele pe Nano X, ceea ce face mai ușor pentru cei cu mâini mai mari.

În total, depinde de preferința utilizatorului.

Trezor vs. Ledger: Mobile App

Aplicația Ledger Live vă poate gestiona fondurile cripto pentru dispozitive mobile și desktop.

< IMG Decoding = "async" width = "750" înălțime = "589" src = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg% 22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20589%22%3E%3C%2FSVG%3E "ALT =" Ledger Live Application "Class =" WP-Image-208814 Lazyload "Srcset =" Date: Image/SVG+ XML,%3CSVG%20XMLNS%3D%22HTTP%3A%2F%2FWWW.W3.org%2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20589%22%3E%3C%2FSVG%3E 750W " dimensiuni = "(max-width: 750px) 100vw, 750px" data-srcset = "https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/ledger-live-application.jpeg 750w, https: // www. ADAMENFROY .com/wp-content/uploads/ledger-live-application-300x236.jpeg 300w "data-src =" https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/ledger-live-application.jpeg ">>

Trebuie să faceți configurarea inițială prin această aplicație pentru a vă conecta dispozitivul.

Aplicația este foarte ușor de utilizat și ușor de navigat.

Aplicația are, de asemenea, diverse caracteristici care permit utilizatorilor să gestioneze, să verifice și să transfere fondurile în mod eficient.

În momentul scrierii acestui articol, Trezor nu are o aplicație mobilă.

Trezor vs. Ledger-FAQ

Ce sunt jetoanele ERC-20?

jetoanele ERC-20 sunt active digitale construite în partea de sus a blockchain-ului Ethereum.

sunt adesea obișnuiți să reprezinte diferite criptomonede sau jetoane de utilitate.

Puteți stoca NFT în portofele?

da, puteți stoca NFT în portofele.

Cu toate acestea, nu toate portofelele acceptă NFTS.

va trebui să verificați cu furnizorul de portofel pentru a vedea dacă acceptă NFTS.

Ce este o sămânță de recuperare?

O sămânță de recuperare este o frază pe care o puteți folosi pentru a vă recupera portofelul dacă pierdeți dispozitivul sau uitați fraza de acces.

Este esențial să vă păstrați semințele de recuperare într -un loc sigur.

Puteți utiliza carduri de credit pentru a cumpăra un portofel?

da, puteți utiliza carduri de credit pentru a cumpăra un portofel.

Majoritatea furnizorilor de portofel nu vor avea nicio problemă dacă doriți să utilizați cardul dvs. de credit pentru a cumpăra un portofel, deoarece este o metodă de plată standard.

Cu toate acestea, unele portofele pot avea taxe mai mari asociate cu achizițiile de carduri de credit, de aceea este întotdeauna important să verificați înainte de a face o achiziție.

înfășurați .

Când vine vorba de Bătălia Ledger vs Trezor, ambele companii fac portofele hardware sofisticate, sigure pentru investitori bitcoin și criptocurrency.

ambele oferă acces la diverse schimburi de criptocurrency prin portofelele lor reci , au interfețe de utilizator bine proiectate și vin în diferiți factori de formă pentru a se potrivi nevoilor diverse.

diferitele puncte de preț oferite de ambele companii înseamnă că este mai ușor să găsești un portofel care să îndeplinească bugetul dvs. și să țină cealaltă companie sub control.

Deci, care este alegerea mai bună?

depinde de nevoile tale.

Cunoașterea caracteristicilor cheie oferite vă va ajuta să alegeți portofelul potrivit.

Prioritizați securitatea sau ușurința de utilizare?

Doriți o aplicație mobilă sau folosiți bine o aplicație desktop?

Acestea sunt câteva întrebări pe care ar trebui să le puneți înainte de a decide ce portofel este cel mai bun pentru dvs.

citire ulterioară pe Adamenfroy : Utilizarea numai a primului Platformele de tranzacționare cripto Pentru a cumpăra cripto este esențial pentru a avea securitate și liniște sufletească.

Iată câteva dintre cele mai bune recenzii ale platformei pentru a verifica înainte de a începe tranzacționarea criptomonedelor:

În plus, dreapta cardul de credit crypto poate face Este mai ușor și mai accesibil să -ți folosești cripto -ul pentru a face cumpărături de zi cu zi.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *