TD Ameritrade vs. Robinhood: Care este mai bine în 2023? (Comparaţie)

TD Ameritrade vs. Robinhood: Care este mai bine în 2023? (Comparaţie)

Platformele de tranzacționare online sunt aplicații de investiții care vă permit să cumpărați și Vindeți stocuri, ETF -uri și alte titluri. Au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, deoarece oferă o modalitate simplă și convenabilă de a face comerț , fără mici taxe de comision.

din platforme de tranzacționare valutară la platforme de tranzacționare cripto , există o mulțime de opțiuni acolo.

În acest articol, voi compara două dintre cele mai populare platforme de tranzacționare online: TD Ameritrade și Robinhood.

Să ne înțelegem corect.

Ce sunt TD Ameritrade și Robinhood?

Unul dintre cei mai jucători proeminenți din spațiul comercial este Robinhood , care și-a făcut un nume, oferind tranzacții fără comisioane.

TD Ameritrade este o altă brokeraj online binecunoscut care se află în jurul anului 1975 și oferă o abordare mai tradițională a investițiilor bazate pe fiabilitate și stabilitate . De asemenea, oferă tranzacții fără comisioane, care se potrivește cu oferta lui Robinood.

Deci, care este mai bun în ceea ce privește taxele, funcțiile și serviciul pentru clienți?

Să aruncăm o privire mai atentă la TD Ameritrade vs. Robinhood, astfel încât să aveți toate informațiile critice înainte de a începe călătoria de tranzacționare.

Platforme Introducere

Să începem cu o introducere rapidă în cele două platforme.

< Strong> Robinhood

 Robinhood HomePage

Robinhood este o platformă excelentă pentru cei care încep să investească.

În plus, unul dintre utilizatorii tipici ai Robinhood este persoana care preferă să folosească un telefon mobil (mai mult decât un desktop) atunci când vine vorba de tranzacționare .

Platforma are o aplicație prietenoasă cu utilizarea constantă ca una dintre cele mai bune din serviciul pentru clienți.

În plus, cu conturi de brokeraj impozabile individuale, puteți fără comisioane comerciale la diverse tranzacții în timp ce obțineți rate competitive cu conturi de marjă.

td Ameritrade

 TDAmeritrade HomePage

Această platformă este cea mai bună pentru investitorii care doresc mai multe servicii pentru clienți tradiționali și o atingere umană.

td ameritrade Oferă, de asemenea, mai mult în -Destime instrumente de cercetare și analiză decât Robinhood.

Acesta este, de asemenea, excelent pentru utilizatorul mai avansat care dorește să tranzacționeze produse financiare complexe .

TD Ameritrade se concentrează, de asemenea, pe educația investitorilor și oferă sfaturi corecte cu privire la investitorii fondului.

Aceste caracteristici pot fi oarecum copleșitoare pentru un începător, dar oferă o bază excelentă pentru a se extinde și a crește din.

Robinhood vs. TD Ameritrade: Înscrierea

Pornirea unui cont cu robinhood este ușor, indiferent dacă doriți să o faceți folosind aplicația sau site-ul lor.

Nu sunt necesare minime de cont la crearea contului dvs. de brokeraj, ceea ce este excelent pentru cei care abia încep.

Tot ce trebuie să faceți este să furnizați informațiile dvs. personale și numărul de securitate socială pentru a vă finanța contul.

pe flipside, comparând TD Ameritrade cu Robinhood, crearea unui cont nou este un pic mai complicat, deoarece există multe alte opțiuni.

Deși acest lucru este excelent pentru cei cu mai multă experiență, poate prezenta unele provocări atunci când vine vorba de începători .

De asemenea, este bine de menționat că, deși nu trebuie să aveți o sumă minimă pentru a deschide un cont, va trebui să investiți și să vă depuneți la cel puțin 2.000 USD pentru a utiliza tranzacționarea marjei pe contul dvs. atât pe TD Ameritrade, cât și pe TD Ameritrade Robinhood.

Robinhood vs. TD Ameritrade: Utilizabilitate

Când vine vorba de utilizarea site-ului web, Robinhood prezintă o platformă mai ușor de navigat care, într-un fel, rezultă din mai puține funcții pe care le oferă acest furnizor.

Acest lucru nu este neapărat rău, întrucât începătorii pot găsi site -ul TDA (TD Ameritrade) ca fiind un pic copleșitor . <

Când utilizați aplicația Mobilă Robinhood, veți observa multe asemănări în comparație cu interfața web.

Acestea fiind spuse, problema cu site -ul și aplicația este că lipsa de personalizabilitate poate determina unii utilizatori să dorească mai mult, în special indicatori sau instrumente analitice.

Este bine să rețineți că Robinhood Gold a fost introdus recent.

Oferind o suită de funcții suplimentare și mai avansate pentru a -ți duce investițiile la nivelul următor, poate merită să fie luate în considerare pentru investitori mai experimentați.

Obțineți, de asemenea, instrumente de cercetare profesională de la Morningstar și depozite instantanee mai extinse.

Începeți cu robinhood .

Când vine vorba de TD Ameritrade, site -ul este un pic mai dificil de navigat, dar oferă mai multe opțiuni de personalizare și instrumente analitice.

Dacă sunteți pregătit pentru o scurtă curbă de învățare și puteți înțelege cum să navigați pe site -ul TD Ameritrade, veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie pe această platformă.

Aceasta include articole, webinarii și chiar conținut educațional specific pe diverse subiecte.

Dacă sunteți în căutarea de cotații de streaming la tranzacționare, este bine să știți că TD Ameritrade oferă acest lucru cu o întârziere, deci există șanse să pierdeți unele informații vitale, cu excepția cazului în care schimbați acest lucru.

În timp ce acest lucru se face în mod implicit în mod implicit, există o opțiune de a activa citate care se întâmplă în timp real dacă aceste informații sunt esențiale pentru dvs.

Pentru a rezuma această secțiune, rețineți că atunci când utilizați platformele pentru a cumpăra și vinde active, Robinhood face foarte ușor să începeți.

Este mult mai ușor să cumperi active decât să înveți de fapt cum funcționează corect lucrurile în primul rând.

În timp ce aceasta ar putea fi o caracteristică excelentă, care atrage mulți investitori noi, depinde de utilizator să facă diligență cuvenită și să se ridice la viteză cu ceea ce s -ar putea întâmpla atunci când apar investiții.

Robinhood vs. TD Ameritrade: asistență pentru clienți

O zonă în care cele două platforme diferă este asistența pentru clienți.

Robinhood este o platformă care se consideră o companie tehnologică specializată în finanțe.

În general, Asistența pentru clienți este destul de limitată , deoarece există doar o secțiune de întrebări frecvente și o adresă de e -mail unde puteți contacta echipa dacă aveți probleme.

În timp ce acest lucru poate funcționa pentru utilizatori mai avansați, publicul țintă al lui Robin Hood este mai mulți începători, așa că ar putea exista o nepotrivire în acest caz.

Când vine vorba de TD Ameritrade, acestea oferă un serviciu mult mai bun pentru clienți, cu mai multe canale în care puteți ajunge și obține ajutorul de care aveți nevoie.

din ajutor telefonic, ramuri fizice și chiar suport prin e -mail , TD Ameritrade oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a obține răspunsurile corecte.

Robinhood vs. TD Ameritrade: The Trading Experience

Continuând o tendință similară cu cea de mai sus, platformele oferă lucruri diferite atunci când se iau în considerare experiența de tranzacționare.

cu Robinhood, puteți cumpăra și vinde rapid active, dar există o lipsă de instrumente analitice, care pot fi destul de limitante pentru unii utilizatori .

În timp ce puteți utiliza diagrame, nu puteți personaliza nimic, inclusiv comenzi de scenă.

ca atare, procesul de intrare pentru orice comandă este ceva mai complicat decât ar trebui.

În plus, au existat câteva întreruperi în care se aplică acum restricțiile comerciale, așa că este bine să știți înainte de a merge mai departe cu această platformă.

Pe de altă parte, TDA oferă o soluție mai fiabilă pentru cei care doresc să tranzacționeze mai constant .

de la comercianții casual la cei care doresc să facă comerț de zi ca un loc de muncă cu normă întreagă, TD Ameritrade poate oferi instrumentele și experiența necesare pentru a avea succes.

Interfața de tranzacționare web este mult mai bine organizată decât Robin Hood și este plină de funcții care includ diagrame, știri, focuri de căldură și multe altele.

TDA are, de asemenea, o platformă flexibilă numită Thinkorswim, care oferă o experiență comercială excelentă într-o interfață cu aspect modern.

Această platformă a fost creată pentru cei care doresc să execute strategii de tranzacționare mai complicate și au nevoie de instrumente pentru a le gestiona corect.

TDA oferă, de asemenea, un simulator în care puteți crea un cont de tranzacționare pe hârtie și să practicați până când aveți încredere când vine vorba de utilizarea banilor reali.

Aceasta este o modalitate excelentă de a învăța frânghiile și de a înțelege lucrurile înainte de a risca orice capital real.

td Ameritrade vs. Robinhood: alte servicii oferite

Un aspect în favoarea Robinhood este faptul că au introdus recent o caracteristică numită Robinhood Crypto.

Acest lucru permite utilizatorilor să cumpere și să vândă criptomonede pe platforma Robinhood, inclusiv Bitcoin, Ethereum și multe altele.

 Robinhood Crypto

Deși acesta este un plus excelent pentru cei care doresc să investească în monede digitale, este încă destul de limitat.

Când efectuați tranzacționarea cripto -crypto, investitorii pot trasa doar o pagină individuală pentru a vedea informațiile de tranzacționare de bază pentru un anumit activ cripto.

Nu sunt disponibile date suplimentare sau contacte pentru a ajuta la luarea deciziilor mai ușoare pentru investitori.

Din nou, acest lucru se face intenționat, deoarece platforma dorește să se concentreze pe simplitate și să -i pună pe utilizatori și să funcționeze cât mai repede posibil, indiferent de felul de investiții pe care trebuie să le facă.

Deși acest lucru nu este un lucru rău, s -ar putea să nu fie suficient pentru unii utilizatori care doresc să se implice mai mult în lumea criptomonedelor.

TDA oferă servicii care includ fonduri mutuale, acțiuni, monede, obligațiuni futures și mai multe .

Acestea fiind spuse, platforma nu acceptă investiția în criptomonede, așa că dacă sunteți interesat de această investiție, Robinhood este platforma de alegere între cei doi.

Când vine vorba de instrumente analitice, TDA vă oferă o stivă întreagă de caracteristici care pot fi utilizate pentru a lua decizii mai informate.

Aceasta include servicii de brokeraj în care investitorii pot primi sfaturi cu privire la investiții potențiale și ajutor cu alocarea activelor.

Acest serviciu nu este disponibil pe platforma Robinhood , așa că este ceva de luat în considerare dacă aveți nevoie de mai mult de mână atunci când luați decizii de investiții.

Robo-Adving este unul dintre modurile în care sunt livrate acest sfat, așa că dacă sunteți interesat de gestionarea rapidă și ușoară a portofoliului, TDA ar putea fi o opțiune bună.

Consilierii pentru investiții umane sunt de asemenea disponibili pentru cei care doresc să vorbească cu cineva direct.

toate acestea costă un cost suplimentar, așa că dacă doriți să faceți treaba cât mai ieftin posibil, investiția în Robinhood este soluția mai bună.

TD Ameritrade vs. Robinhood: Apps de tranzacționare mobilă

Când vine vorba de platforme mobile, simplitatea subliniază, de asemenea, utilizarea robinhood Platforma în timp ce se află în mers.

Aplicația este disponibilă pe Apple iOS și Android și are o interfață foarte ușor de utilizat.

Este minunat pentru cei care doresc să facă niște tranzacții rapide, fără să -și facă griji pentru prea multe clopote și fluiere.

În timp ce nu există caracteristici avansate asociate de obicei cu platforme mai puternice acolo, funcțiile disponibile funcționează bine .

Pentru a lua decizii în cunoștință de cauză, puteți vedea citate și diagrame de streaming în timp real pentru diverse clase de active.

Platforma TDA are, de asemenea, o soluție de la Go-Go , oferind două versiuni diferite ale aplicației sale mobile.

Există o versiune pentru începători, precum și o versiune mobilă Thinkorswim pentru comercianți mai avansați.

Utilizatorul este liber să aleagă ce aplicație funcționează cel mai bine pentru nevoile lor.

TD Ameritrade vs. Robinhood: Trading Technology

Când vine vorba de tehnologia de tranzacționare, numerele de plată pentru fluxul de comenzi (PFOF) sunt de obicei standardele industriei pentru statistici de tranzacționare.

Din păcate, Robinhood nu folosește și nu publică astfel de statistici, așa că este greu să le clasifici în această metrică.

Robinhood folosește o bază pe dolar pentru a trimite comenzi producătorilor de piață bursieră.

din ceea ce știm despre practicile lor de rutare a comenzilor, par să se alinieze numerelor medii ale industriei.

În ceea ce privește TDA, scopul principal al acestei platforme este îmbunătățirea prețurilor și execuția rapidă .

în această măsură, și în conformitate cu statisticile, majoritatea platformei de comenzi comercializabile este de puțin peste 2 cenți pe acțiune.

TD Ameritrade vs. Robinhood: Costuri

Acest lucru este important, deoarece costurile de tranzacționare pot adăuga rapid și consuma în orice profit pe care investitorii îl întâlnesc.

Când vine vorba de comisioane, Robinhood nu percepe nicio taxă de tranzacționare sau chiar taxe de tranzacție, , ceea ce este o veste excelentă pentru cei care doresc să își mențină costurile scăzute.

Acestea fiind spuse, există o taxă de opțiune contractuală de 65C pentru costurile reale, în timp ce există o taxă de 2,25 USD pentru futures.

nu există nici o taxă de inactivitate dacă nu vă conectați pentru o perioadă sau dacă nu tranzacționați deseori pe niciuna dintre platforme.

Toate acestea înseamnă că costurile pe fiecare platformă sunt minime pentru cei care fac tranzacții de acțiuni și tranzacții ETF.

TD Ameritrade vs. Robinhood: Analiza instrumentelor

Când utilizați platforma Robinhood, puteți obține informații despre câștiguri și pierderi, puterea de cumpărare, istoricul dividendelor, valoarea portofoliului și alte câteva articole.

Nu este vorba la fel de multe date pe care le -ar spera dacă persoana este un comerciant avansat, dar pentru începători, este un punct de plecare excelent.

Când vine vorba de TDA, Platforma Thinkorswim are câteva instrumente puternice de analiză în loc.

Aceasta include rata internă de rentabilitate, câștiguri nerealizate și realizate și caracteristici mai avansate.

Puteți vizualiza, de asemenea, diagrame și puteți vedea cum portofoliul dvs. funcționează în timp, astfel încât să puteți înțelege tendința pe care vă aflați.

TD Ameritrade vs. Robinhood: Education

Când citiți articolele găsite pe site -ul Robinhood, veți putea înțelege rapid esența lor, așa cum sunt scrise în termeni simpli.

accentul lor este să -i introducă pe începători să investească ca broker de acțiuni .

Nu există videoclipuri, webinarii sau chiar orice alt tip de conținut care intră mai detaliat cu privire la această industrie.

În timp ce fac podcast-uri de 15 minute care discută diverse subiecte, sunt mai mult despre divertisment decât educație.

Pe de altă parte, TD Ameritrade oferă multe în ceea ce privește educația .

Conținutul este bine organizat, de la evenimente de tranzacționare live care se întâmplă în fiecare an până la videoclipuri și webinarii care sunt avansate în natură.

Puteți găsi, de asemenea, o mulțime de articole pe site -ul web care acoperă o gamă largă de subiecte precum analiza pieței, analiza tehnică și multe altele.

TD Ameritrade vs. Robinhood: Security

TD Ameritrade folosește informații biometrice atunci când utilizatorii se conectează la aplicație.

[

Asigurarea avansată este asociată și cu această platformă, în principal sub forma exces de valori mobiliare pentru protecția investitorilor (SIPC) .

Aceasta oferă o protecție în valoare de până la 149,5 milioane USD pentru valori mobiliare și protecție de până la 2 milioane USD pentru numerar.

Când utilizați robinhood , factorul de securitate este, de asemenea, prezent, dar nu la fel de intens, deoarece platforma folosește o asigurare SIPC standard .

Caracteristici importante atunci când alegeți o platformă de tranzacționare

Deci, care sunt caracteristicile de care ar trebui să fiți conștienți atunci când alegeți o platformă de tranzacționare?

În timp ce am intrat în multe dintre acestea de mai sus, următoarele sunt cele care cred că sunt cruciale și trebuie să fie prezente în orice platformă de tranzacționare.

ecranare

platforme de tranzacționare care oferă ecranizatoare de acțiuni facilitează găsirea stocurilor care se potrivesc cu criteriile dvs. de investiții și, ca atare, ar trebui să fie o caracteristică disponibilă la investiții.

tranzacționare futures

tranzacționarea futures devine din ce în ce mai populară, în special în rândul comercianților activi. Unele platforme de tranzacționare oferă tranzacționare futures și alte clase de active , cum ar fi stocuri și opțiuni.

calculatoare

O platformă de tranzacționare bună va oferi o varietate de calculatoare care să vă ajute să vă planificați și să urmăriți tranzacțiile. Acestea pot include calculatoare de profit și pierdere, calculatoare de gestionare a riscurilor și mai multe . Indiferent dacă utilizați aplicații mobile pentru a tranzacționa în mers sau aplicații de tranzacționare a acțiunilor găsite pe un computer desktop sau prin intermediul site -ului web al companiei, asigurați -vă că platforma pe care o alegeți oferă tipul de calculatoare adecvat.

diagrame și știri

Majoritatea platformelor de tranzacționare oferă diagrame și știri ca parte a pachetului lor. Cu toate acestea, calitatea acestor instrumente poate varia considerabil. Comercianții activi ar trebui să caute o platformă care să ofere date de înaltă calitate în timp real și instrumente de grafică robuste.

liste de veghe

Listele de veghe sunt o modalitate excelentă de a păstra stocurile de care vă interesează și de a monitoriza performanța lor . Multe platforme de tranzacționare oferă liste de veghe ca caracteristică standard.

opțiuni de tranzacționare valutară

Comercianții activi interesați de tranzacționarea valutară ar trebui să caute o platformă care să ofere grafică avansată, tipuri de comenzi și spread -uri strânse . Unele platforme oferă, de asemenea, tranzacții Forex împreună cu alte clase de active, cum ar fi stocuri și opțiuni.

td Ameritrade vs. Robinhood-FAQ

Ce sunt contractele de tranzacționare și opțiuni?

Un contract de opțiuni este un acord între două părți pentru a cumpăra sau a vinde un activ la un preț specificat într -un anumit interval de timp.

Opțiuni Contractele sunt utilizate în mod obișnuit în mărfuri, valori mobiliare și tranzacții imobiliare.

Ce aveți nevoie pentru a tranzacționa stocuri în mod eficient?

pentru a tranzacționa eficient stocurile, veți avea nevoie de acces la un cont de brokeraj și o cunoștință de lucru a modului în care sunt determinate prețurile acțiunilor .

, de asemenea, va trebui să înțelegeți diferitele comenzi pe care le puteți plasa cu un broker, cum ar fi o limită sau o comandă de piață.

Care sunt alte platforme de luat în considerare?

Există mulți alți brokeri online disponibili pe lângă TD Ameritrade și Robinhood.

Unele alte platforme populare includ e*tr a de , finra , charles schwab , Webull , și Fidelitate . Fiecare platformă oferă caracteristici și beneficii unice, așa că este esențial să le comparăm cot la cot înainte de a decide .

Ce este un ADRS?

un ADR este scurt pentru chitanța depozitelor americane.

Este un certificat reprezentând acțiuni ale unui acțiuni străine care tranzacționează pe schimburi din SUA.

ADR -urile sunt denumite în dolari americani și pot fi tranzacționate ca orice alt stoc.

Ce sunt acțiunile fracționale?

Acțiunile fracționate se referă la mai puțin de o acțiune totală de acțiuni .

De exemplu, dacă aveți doar 200 USD pentru a investi, dar doriți să cumpărați un stoc Apple care costă mai mult, puteți achiziționa acțiuni fracționate pentru un total de 200 USD.

acțiunile fracționate devin din ce în ce mai populare în rândul brokerajului online, permițând investitorilor să înceapă cu foarte puțini bani.

Cât de mult impact au CNBC și social media asupra tranzacționării?

cnbc este o știri populare de afaceri populare canal care acoperă pe larg piața bursieră.

O platformă de socializare, cum ar fi twitter < /A> este de asemenea popular în rândul comercianților, deoarece poate oferi informații în timp real și informații despre piețe.

În timp ce aceste platforme pot fi de ajutor, este important să ne amintim că nu ar trebui să fie singurele surse de informații pe care vă bazați pe .

Înfășurați.

Deci, care dintre aceste două firme de brokeraj este mai bună?

totul depinde de ceea ce căutați și de nivelul dvs. de experiență.

Când vine vorba de td Ameritrade, această platformă de tranzacționare este ideală pentru cei care au cel puțin o experiență când vine vorba de tranzacționare și doresc o soluție cu servicii complete.

Acest lucru se datorează faptului că sunt disponibile caracteristici și instrumente mai avansate, orientate către cei cu mai multă expertiză.

Pentru cei noi pentru tranzacționarea online și finanțarea personală, un cont Robinhood poate fi opțiunea mai bună , deoarece este foarte ușor de utilizat și are un design mult mai simplu.

Acest lucru înseamnă că nu va fi la fel de copleșitor pentru cei noi pentru lumea comercială.

În ceea ce privește costurile, ambele platforme sunt foarte similare prin faptul că sunt ambele costuri reduse.

ca o exonerare finală, amintiți -vă întotdeauna să vă faceți cercetarea, indiferent de platforma pe care o alegeți.

Începeți cu robinhood .

Ce părere aveți despre platformele de tranzacționare?

Ați mai folosit oricare dintre aceste platforme înainte?

anunță -mă gândurile tale în comentariile de mai jos.

citirea ulterioară pe Adamenfroy.com: Conturile de pensionare IRA oferă multe beneficii celor care doresc să investească pentru viitorul lor.

Alegerea celui mai bun cont de pensionare IRA va reduce la găsirea celui mai bun mix de taxe, flexibilitate și servicii pentru clienți.

indiferent dacă este un aur ira sau metale prețioase ira , fiecare are propriul său set de avantaje și contra pe care ar trebui să le luați în considerare.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *