Synthesia Review: Pro, Con și caracteristici în 2023

Synthesia Review: Pro, Con și caracteristici în 2023

Dacă înțelegeți că marketingul video este esențial pentru succesul afacerii dvs., vestea bună este că Creatorii video AI sunt acum în flux complet.

Acest lucru aduce cu ea creșterea falsurilor profunde, definite ca imagini și videoclipuri generate de computer care pot fi utilizate pentru a crea narațiuni complet credibile.

În timp ce acest lucru ar putea suna intimidant, aceste instrumente pot fi utilizate și pentru bine.

Unul dintre cei mai populari creatori video AI disponibile astăzi este Synthesia.

Synthesia este un puternic serviciu video cu inteligență artificială, care permite utilizatorilor să creeze videoclipuri uimitoare din textele de bază și șabloane de imagine.

Oferă utilizatorilor o platformă extrem de intuitivă pentru crearea de videoclipuri antrenante, de înaltă calitate rapid și rentabil.

În această recenzie de sinteză, vă voi arăta unele dintre avantajele, contra și caracteristicile, astfel încât să puteți decide dacă platforma de creare video este potrivită pentru dvs.

& nbsp;

< /div>

Cum funcționează Synthesia?

Synthesia este un sistem AI care face crearea creării video simplă.

Indiferent dacă creați videoclipuri explicative sau o prezentare, Synthesia permite utilizatorilor să creeze videoclipuri cu aspect profesional cu eforturi minime.

Puteți crea o punte de diapozitive și alegeți stilul video pe care îl doriți.

Puteți adăuga, de asemenea, animații, muzică de fundal, text, clipuri video și imagini pentru a face videoclipul mai captivant.

se poate încărca, de asemenea, diapozitive PowerPoint pentru a crea videoclipuri de înaltă calitate folosind instrumente de creare video AI.

Uneori, crearea de videoclipuri de înaltă calitate necesită să adăugați note de difuzor la diapozitive. Creatorul video Synthesia vă permite să faceți și acest lucru.

Pentru videoclipuri de marketing de produse, puteți activa opțiunea în care avatarul ales spune ce ați scris pe diapozitiv.

Cu diferite limbi disponibile, Synthesia este un instrument excelent pentru crearea de conținut antrenant rapid și ușor – fără a fi nevoie să -ți arăți fața.

< /a> folosind avatare personalizate

în zilele noastre, companiile își folosesc avatarul în videoclipuri și alte materiale de marketing pentru a -și reprezenta brandul.

De la a avea personalități diferite pentru fiecare avatar sau același personaj pe tot parcursul, Synthesia face ușor crearea de conținut video personalizat.

Puteți personaliza, de asemenea, aspectul avatarului dvs.

Avatarul dvs. poate fi unic pentru marca dvs., fie că este vorba de coafură sau opțiuni de îmbrăcăminte.

Pentru cine este Synthesia IO pentru?

Software-ul este excelent pentru întreprinderile care caută o modalitate ușoară și rentabilă de a crea conținut video.

Pentru cei care doresc să creeze conținut video fără a angaja un profesionist, synthesia io este soluția perfectă.

Fie că este vorba de videoclipuri de marketing, de videoclipuri demo produse sau de prezentări corporative – Synthesia IO poate face procesul simplu.

se poate crea, de asemenea, reclame Facebook pentru a vinde produse online și a crea cu ușurință povești Instagram și videoclipuri YouTube.

Partea cea mai bună este că se poate crea rapid conținut video de înaltă calitate, fără a avea nevoie de cunoștințe sau experiență prealabilă în crearea de conținut video.

Iată câțiva utilizatori potențiali specifici ai Synthesia IO.

Creatori de curs

pentru cei care doresc să Creați-le cursurile online < /a>, Synthesia IO este o soluție ideală.

Cu creatorul său video ușor de utilizat și creatorul avatar, se poate crea rapid clase personalizate și antrenante pentru studenți.

YouTubers

pornirea unui canal YouTube și adăugarea Videoclipurile nu au fost niciodată mai ușoare.

Dacă sunteți un YouTuber în căutarea unei modalități de a crea videoclipuri cu aspect profesional care ies în evidență, Synthesia IO este un instrument excelent pentru dvs.

permite utilizatorilor să adauge cu ușurință animații, muzică de fundal, text și imagini pentru a-și face videoclipurile mai atrăgătoare.

bloggeri

pentru acei începând blogul lor , Synthesia io poate ajuta rapid la crearea de conținut video cu aspect profesional pentru a se încorpora în postări.

Cu creatorul său video AI, acest instrument creează videoclipuri uimitoare pentru a atrage spectatorii potențiali și a -i menține angajați.

freelancers

ca freelancer care lucrează de acasă și caută modalități Pentru a ieși în evidență, crearea de videoclipuri atrăgătoare poate atrage mai mulți clienți.

cu creatorul video AI Synthesia IO, se poate crea rapid videoclipuri de înaltă calitate care să urmeze potențiali angajatori și clienți.

magazine online

pentru acei Începerea unei afaceri de comerț electronic Și rulând un magazin online, Synthesia IO este soluția ideală pentru realizarea videoclipurilor promoționale și de marketing.

le permite să creeze rapid videoclipuri scurte și antrenante care să -și prezinte în mod atractiv produsele.

Începeți cu synthesia .

Synthesia pas cu pas

Iată cum să utilizați această platformă în câțiva pași simpli.

Selectați șablonul video

Pentru a crea videoclipuri profesionale, aveți nevoie de un șablon adecvat.

Synthesia oferă o gamă largă de șabloane proiectate profesional, care sunt extrem de personalizabile.

Procesul dvs. de creare video începe prin selectarea unui șablon adecvat pentru proiectul dvs.

Cu imagini video pe care le puteți adăuga din diverse surse, veți avea o mulțime de opțiuni pentru crearea de imagini uimitoare.

Editați scriptul video

indiferent dacă crearea de explicatori sau videoclipuri de marketing, a avea un script potrivit este esențial pentru succes.

Cu editorul de scripturi video Synthesia, puteți crea scripturi de atmosferă, informative și informative.

Pentru propriul videoclip, acest lucru asigură că conținutul rezonează cu publicul țintă, păstrându -le simultan simultan.

ca producător de videoclipuri, editarea este un pas esențial în proces, iar Synthesia o face ușoară.

Alege-ți avatarul

Un instrument AI care permite crearea de videoclipuri personalizate cu avatare este o modalitate excelentă de a vă asigura că videoclipul dvs. se remarcă.

cu Synthesia, puteți alege dintre diverse personaje și le puteți prezenta în videoclipurile dvs. Puteți avea chiar și avatarul dvs. inclus în videoclip, dacă doriți.

Folosind inteligența artificială, acest proces dă rezultate impresionante care arată și sună incredibil de realist.

Acest proces este excelent pentru cei care doresc să evite să se ocupe de dificultatea angajării actorilor, găsind iluminarea corespunzătoare, costumele de achiziție, etc.

Publicați-vă videoclipul

Folosind prezentatorul Synthesia AI, acum puteți publica cu ușurință videoclipul dvs. pe mai multe platforme, cum ar fi YouTube, Twitter și Facebook.

Dacă videoclipul este pentru o platformă de socializare, un videoclip explicativ sau o lansare de produse, Synthesia face ușor să obțineți videoclipul acolo.

Puteți descărca și videoclipul creat, permițându -vă să îl încărcați cu ușurință pe site -ul dvs. web sau pe orice altă platformă pe care o puteți utiliza.

Personalizați aspectul videoclipului dvs.

Dacă doriți să editați mai departe înainte de a vă publica videoclipul, Synthesia vă oferă o mulțime de opțiuni pentru personalizarea aspectului videoclipului dvs.

de la utilizarea fundalurilor personalizate până la schimbarea locației avatarului dvs. și chiar modificarea dimensiunii fontului și a culorii textului, aveți mult control asupra modului în care apare videoclipul dvs.

puteți avea și un videoclip într-un format audio.

Cunoscut sub numele de videoclip „Numai de voce”, acest lucru este excelent pentru cei care nu doresc să prezinte un avatar în videoclipul lor.

Puteți, de asemenea, să buclați videoclipul de fundal, asigurându -vă că se potrivește scenariului dvs. pentru a vă asigura că publicul dvs. rămâne angajat.

Synthesia AI poate accelera sau încetini anumite părți ale videoclipului, după cum doriți.

Mai mult, caracteristici precum Crop and Trim vă permit să profitați la maximum de videoclipuri.

În timp ce cele de mai sus ar putea părea multe, platforma oferă și antrenament.

Synthesia Oferă tutoriale pentru a vă începe și a crea videoclipuri avansate rapid.

Adăugarea de muzică

Când vine vorba de audio al videoclipului, puteți adăuga muzică sau efecte sonore pentru a face videoclipul dvs. să iasă în evidență.

Cu opțiunea de a adăuga muzică la videoclipul dvs. din baza lor de date, vă puteți asigura că conținutul dvs. rezonează cu publicul țintă, păstrându -le simultan simultan.

Ați putea încărca și muzica pentru o atingere mai personalizată.

Integrări

 Integraturi

Synthesia AI se integrează cu tone de platforme.

Două notabile sunt unsplash și pexels .

Ambele platforme vă permit să alegeți dintr -o mare varietate de media, cum ar fi imagini, videoclipuri, audio și GIF -uri, pe care le puteți utiliza în proiectul dvs.

API pentru dezvoltatori și utilizatori non-tech

Synthesia Studio poate recunoaște automat și permite dezvoltatorilor să își utilizeze API -ul pentru personalizarea videoclipurilor.

Dezvoltatorii pot utiliza rapid Synthesia pentru a crea videoclipuri personalizate pentru aplicațiile sau site-urile lor.

Drept urmare, API -ul lor deschide cu ușurință numărul de cazuri de utilizare care necesită producție de conținut video.

Cei care nu sunt experimentați din punct de vedere tehnic pot utiliza în continuare API -ul prin Zapier.

Prin această platformă, se poate conecta datele clienților și, folosind Synthesia Studio, poate crea videoclipuri personalizate fără codificare.

Această integrare vă ajută să creați cu ușurință un videoclip adaptat nevoilor unui utilizator individual.

< /a>ynthesia.io’s Caracteristici cheie

Iată principalele caracteristici ale Synthesia.io.

70+ AI avatars

De la clientul de la bord la asistența clienților și postările de socializare, AI AI -ul potrivit poate face toată diferența.

cu o pregătire captivantă care vă poate ajuta să dezvoltați videoclipuri unice și personalizate, Synthesia oferă o gamă largă de avatare AI cu caracteristici personalizabile.

65+ limbi

Dacă utilizați o limbă diferită de engleză pentru a comunica cu clienții sau colegii dvs., Synthesia acceptă peste 65 de limbi.

Opțiunea de a alege dintre mai multe limbi face platforma excelentă pentru companiile globale.

șabloane video

Puteți selecta dintre peste 50 de șabloane video personalizabile concepute pentru a vă ajuta să dezvoltați un produs final antrenant mai rapid și mai ușor.

Recorder de ecran

Puteți înregistra activitatea ecranului și puteți crea rapid prezentări antrenante în cel mai scurt timp, pe baza mișcării ecranului dvs.

active de identitate de marcă

Cu planul lor corporativ, puteți încărca logo -uri, culori și alte active de identitate de marcă pentru a ajuta utilizatorii să vă recunoască mai repede brandul.

Nu este nevoie de mai multe echipaje de film care să aducă echipamente scumpe pentru videoclipuri de antrenament pentru film.

Biblioteca media gratuită

Acest supliment vă asigură că nu sunteți niciodată scurt de imagini pentru proiectul dvs.

Biblioteca media gratuită este o resursă excelentă pentru toate proiectele video și vă poate ajuta cu orice, de la angajații de la bord până la generarea de materiale de marketing.

Elemente de proiectare

Platforma are zeci de elemente de design pentru a vă ajuta să creați videoclipuri care să reflecte mesajul și viziunea mărcii dvs.

SAML SSO Support

utilizatorii se pot conecta la platformă cu un singur clic și pot accesa toate proiectele lor în siguranță.

descărcări mp4

Odată ce videoclipul este gata, îl puteți descărca ca fișier MP4 pentru partajarea și editarea ulterioară.

muzică de fundal

Platforma are, de asemenea, o bibliotecă de piese fără redevență pe care le puteți utiliza pentru muzică de fundal în proiectele dvs. video.

Această muzică ajută la adăugarea unui strat suplimentar de emoție la produsul final.

< /a> pro și contra

Să luăm în considerare acum avantajele și contra de sintesia.io:

PROS

  • Calitatea înaltă a videoclipurilor iese în evidență. Funcționalitățile AI facilitează non-profesioniștii să creeze proiecte video plăcute din punct de vedere estetic.
  • Diversele lor caracteristici oferă numeroase posibilități de a personaliza chiar și ceea ce a fost cele mai de bază proiecte.
  • Platforma este utilă pentru promosuri scurte, teasere și videoclipuri corporative.

contra

  • Planul personal este limitat în numărul de videoclipuri pe care le puteți genera.
  • De asemenea, îi lipsește accesul API, limitând numărul de videoclipuri pe care le puteți genera.
  • În timp ce Synthesia oferă multe caracteristici, nu poate concura cu videoclipuri create de echipe de producție profesională.

< /a> Synthesia IO Preț

Există două planuri de prețuri la ofertă:

  • Plan personal : 30 $
  • Plan corporativ : contactați echipa Synthesia pentru prețuri

Planul personal vă oferă 10 credite video pentru 30 USD pe lună.

Acest plan este ideal pentru persoanele care creează câteva videoclipuri lunar.

Planul corporativ vă permite accesul la funcții suplimentare.

Costul exact al acestui plan va depinde de nevoile dvs. și de nivelurile de utilizare.

< /a> Revizuirea sintezei-FAQ

Synthesia este legitim?

Da, Sinhesia este o platformă video legitimă AI, care poate crea videoclipuri cu aspect profesional în câteva minute.

Caracteristicile lor facilitează pentru oricine să înceapă cu proiectele lor video instantaneu.

merită Synthesia?

indiferent dacă synthesia merită sau nu, va depinde de nevoile dvs. și de cât utilizați platforma.

Planul personal este limitat, dar oferă totuși suficiente funcții pentru a face videoclipuri introductive, în timp ce programul corporativ oferă mai multe opțiuni pentru utilizatorii de energie.

Ce sunt alternativele Synthesia?

Alte instrumente considerate concurente includ cuvânt profund < /a>, invideo și reformrase ai .

Înfășurați.

Synthesia este un instrument excelent pentru crearea de videoclipuri cu aspect profesional în cel mai scurt timp.

cu tone de funcții alimentate de AI, puteți crea cu ușurință videoclipuri care reflectă mesajul și viziunea mărcii dvs.

Dacă doriți să utilizați un avatar personalizat pentru a vă duce marketingul video la nivelul următor, Synthesia este un instrument excelent în arsenalul dvs.

Începeți cu synthesia .

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: Abilitățile de editare video sunt de neprețuit atunci când utilizați software de editare video Pentru a crea videoclipuri convingătoare în lumea digitală de astăzi.

indiferent dacă doriți să faceți bani de pe YouTube sau utilizați editare video pentru a crea materiale de marketing pentru afacerea dvs., aceste abilități sunt de neprețuit.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *