Stripe vs Square: Care este mai bine pentru afacerea dvs.? (2023)

Stripe vs Square: Care este mai bine pentru afacerea dvs.? (2023)

Compararea Stripe vs Square nu este o muncă ușoară. Ambele sunt companii de mare succes și și -au găsit locul pe piață când vine vorba de gateway -uri de plată.

Deși Stripe are Acoperire mai bună de utilizare în mai multe categorii de site-uri , ambele dungă < /a> și pătrat Furnizați soluții de plată pentru cei care vând articole online, dar ce tip de clienți poate servi mai bine?

Există unele discrepanțe între serviciile pe care le oferă fiecare, ca să nu mai vorbim de faptul că există alte lucruri utile pe care le face mai bine decât celălalt.

În acest articol comparăm Stripe vs Square, concentrându -ne pe tipul de client, fiecare poate găzdui mai bine și diferențele dintre cele două.

Dacă doriți să știți care dintre acestea este mai util pentru magazinul dvs. de comerț electronic online, atunci citiți mai departe. Ești pe cale să afli.

Dezvăluire: & nbsp; pot primi compensații de afiliere pentru unele dintre linkurile de mai jos, fără costuri pentru dvs., dacă decideți să achiziționați un plan plătit. Puteți citi dezvăluirea noastră de afiliere în & nbsp; Politica de confidențialitate .

& nbsp;

< /div>

 • Ce este un procesor de plată online?
 • Stripe vs Square: Battle of the Play Process
 • < A Class = "EZ-TOC-LINK EZ-TOC-HEADING-3" HREF = "#Stripe-V-Square-Other-Conseiderations-Before-chooesing-a-Payment-Process" Title = "Stripe vs Square: Alte considerații Înainte de a alege un proces de plată "data-wct-parsed =" 1 "> dungă vs pătrat: alte considerente înainte de a alege un proces de plată
 • Stripe vs Square-FAQ
 • înfășurați.

Ce este un procesor de plată online?

Un procesor de plată online este o companie care oferă software pentru întreprinderile online pentru a accepta plățile online de la clienții lor.

În cele mai multe cazuri, un serviciu de procesare a plăților online va actualiza automat fluxul de numerar al unei întreprinderi cu banii primiți de clienții săi, ceea ce îl face un serviciu foarte util.

Mai mult, timpul necesar pentru procesarea unei tranzacții cu acest tip de serviciu este foarte scurt și, deoarece procesul se face aproape instantaneu, utilizatorul nu este afectat de niciun timp de așteptare.

Aceste servicii vin la îndemână, mai ales atunci când este necesar să primiți plata fără intervenție umană în numele clientului.

Unul dintre principalele obiective pe care astfel de soluții încearcă să le îndeplinească este eliminarea fraudei cu cardul de credit. De asemenea, acestea ajută la creșterea ratelor de conversie prin acceptarea mai multor monede din diferite țări.

În plus, furnizează rapoarte care arată informații valoroase cu privire la câștigurile sau tranzacțiile companiei dvs. Este întotdeauna bine să știți dacă clienții dvs. sunt mulțumiți de serviciile pe care le oferiți.

În plus, unul dintre principalele avantaje este că oferă căruțe de cumpărături online, cupoane de reducere și chiar analize pentru site -ul unuia.

În prezent, există mai mult de 200 de procesoare de plată disponibile pe piață, cu toate acestea, nu toate pot satisface toate nevoile afacerii. Din acest motiv, este important să -l găsești pe cel care îți servește cel mai bine nevoia pentru a te asigura că nu pierzi clienții potențiali din cauza anumitor limitări.

Stripe and Square sunt două dintre cele mai de succes și cunoscute companii din industria de procesare a plăților. Ambele oferă o mare varietate de servicii și pot satisface probabil nevoile dvs. de afaceri mai bune decât alți concurenți.

Stripe vs Square: Battle of the Payment Process

Să aruncăm o privire asupra diferitelor funcții pe care le au aceste două procesoare și le comparăm cot la cot.

Stripe vs Square: Configurare și ușurință de utilizare

întreaga afacere a Square se bazează pe ideea că simplitatea ar trebui să vină întotdeauna pe primul loc. Ei se concentrează pe furnizarea unui proces lin și ușor pentru utilizatorul final să se bucure de serviciul său.

Square este cunoscut ca o companie extrem de rapidă și eficientă, oferind plăți care funcționează pe smartphone-uri printr-o aplicație mobilă care funcționează atât pe Android, cât și pe iOS.

Stripe oferă, de asemenea, o ușurință de utilizare, dar tind să fie mai flexibile decât pătrat cu personalizări suplimentare, cum ar fi adăugarea de logo -uri de afaceri și schimbarea culorilor.

Configurarea cu Stripe este un proces rapid și ușor și oferă întotdeauna o îngrijire excelentă pentru clienți, chiar și pentru cei care nu au prea multă experiență în gestionarea serviciilor similare. De asemenea, au propria lor aplicație mobilă care vă poate arăta informații cruciale despre starea contului dvs.

Există, de asemenea, tone de tutoriale online când vine vorba de configurarea unui cont online pătrat sau chiar a unui cont de dungi.

Stripe vs Square: Preț

Unul dintre principalele motive pentru care multe companii vor alege un procesor de plată peste altul este structura lor de prețuri. Atât Stripe, cât și Square folosesc diferite tipuri de structuri de prețuri în funcție de tipul de afaceri. Cel care vă servește mai bine nevoile este cel cu care ar trebui să mergeți.

Există patru planuri diferite cu care un utilizator ar putea decide să meargă cu:

 • GRATUIT: $ 0
 • Profesionist: 12 dolari pe lună, facturat anual
 • Performanță: 26 USD pe lună, facturat anual
 • Premium: 72 USD pe lună, facturat anual

Cantitatea taxelor de procesare a tranzacțiilor depind de planul utilizatorului este unul:

 • GRATUIT: 2,9% + 30C pe tranzacție
 • profesionist: 2,9% + 30c pe tranzacție
 • Performanță: 2,9% + 30c pe tranzacție
 • Premium: 2,6% + 30c pe tranzacție

Stripe oferă două tipuri de pachete:

 • Integrat: 2,9% + 30C per taxă de card de succes – aceasta nu include taxe de configurare, taxe lunare sau taxe ascunse
 • personalizat – un pachet personalizat în funcție de afacerea dvs. specifică.

Stripe vs Square: Acceptați mai multe valute

Una dintre cele mai importante caracteristici pe care le poate oferi orice serviciu de procesare a plăților este să permită companiei dvs. să accepte diferite tipuri de monede în timp ce faceți afaceri internaționale.

Stripe și Square oferă ambele servicii, deoarece este extrem de important să câștigi cât mai mulți clienți.

Stripe acceptă 135+ valute Momentan . Unele carduri de credit nu acceptă tipuri de monedă specifice.

cu pătrat, lucrurile sunt ceva mai complicate. Nu vă puteți percepe clienții în alte monede, altele decât cele cu care ați deschis inițial contul. De asemenea, trebuie să vă aflați în țara în care v -ați deschis contul pentru a prelucra cu succes tranzacțiile cu carduri de credit.

Stripe vs Square: Protection Chargeback

Un alt aspect important care face ca Stripe să iasă în evidență de concurenții săi este serviciul său excelent de îngrijire a clienților, împreună cu protecția sa de rambursare 24/7.

Dacă un client depune o taxă frauduloasă împotriva dvs., Stripe acoperă suma contestată și elimină taxele implicate. Acest serviciu vă va costa 0,4% pe tranzacție și nu este necesară nicio dovadă pentru a face acest lucru.

O taxare se întâmplă atunci când un deținător de card își contactează banca pentru a anula tranzacția pe care au făcut-o din afacerea dvs. din mai multe motive, cum ar fi produsul care nu ajunge sau nu este mulțumit de acesta. Este important să utilizați cel mai bun serviciile de îndeplinire a ordinii Pentru a vă asigura că litigiile dvs. Chargeback -uri sunt menținute la minimum.

< IMG Decoding = "async" width = "750" înălțime = "375" src = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg% 22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20375%22%3E%3C%2FSVG%3E "ALT =" Protece de rambursare Stripe "Class =" WP-Image-201149 Lazyload "Srcset =" Date: Image/SVG+ XML,%3CSVG%20XMLNS%3D%22HTTP%3A%2F%2FWWW.W3.org%2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20375%22%3E%3C%2FSVG%3E 750W " Dimensiuni = "(Max-Width: 750px) 100Vw, 750px" data-srcset = "https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/stripe-carchback-protecis.jpeg 750W, https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/stripe-carchback-proteciuni-300x150.jpeg 300w "data-src =" https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/ Stripe-chargeback-TROTECIONS.JPEG ">

Credit de imagine: http: // impactplus. com

În timp ce obțineți informații pe pagina contului dvs. pătrată despre ce sunt taxele și de ce se întâmplă, nu par să ofere acoperirea pe care o face Stripe atunci când vine vorba de acest domeniu de afaceri.

Pe deasupra acelui pătrat a fost cunoscut că ignoră și anumite dispute, astfel încât dacă aveți o mulțime de taxe de încărcare, utilizarea Square ar putea să nu fie soluția potrivită pentru dvs.

Stripe vs Square: Personalizarea prezenței dvs.

Unul dintre punctele puternice ale lui Stripe este că permite întreprinderilor să își personalizeze checkout -ul și să controleze toate aspectele modului în care arată și funcționează.

Multe procesoare de plată sunt limitate în această privință, dar Stripe oferă aproape mai multe posibilități atunci când vine vorba de personalizarea afacerii dvs., ceea ce îi face să iasă în evidență de concurență.

Square oferă personalizări, dar sunt limitate în mare parte la schimbarea culorilor anumitor elemente, cum ar fi chitanțele și facturile. Acestea nu permit mult altceva, motiv pentru care mulți utilizatori aleg să utilizeze aplicații terțe sau pluginuri cu Square pentru a-și personaliza complet afacerea.

Stripe vs Square: alte caracteristici

Iată câteva alte caracteristici pe care o oferă dungi și pătrate, care pot fi foarte benefice pentru afacerea dvs.:

plăți mobile

Puteți prelucra tranzacțiile cu carduri de credit de pe un dispozitiv mobil folosind Stripe sau Square în funcție de furnizorul de servicii. S -a cunoscut că Stripe are integrări mai bune în comparație cu Square, astfel încât acestea să vă ofere o gamă mai largă de dispozitive, precum și un timp mai ușor, utilizându -le.

Square are, de asemenea, propria piață de aplicații care vă permite să sincronizați toate aplicațiile dvs. cu Square pentru a vă asigura că nu se întâmplă nicio pierdere de date (și afaceri ca urmare).

Multe aplicații populare precum Wix, GoDaddy, MailChimp, WooCommerce, etc sunt disponibile și pot fi integrate cu Square ca procesor de plată.

plăți ACH

Ambele servicii facilitează procesarea plăților ACH. Pentru unele întreprinderi, aceasta este o veste excelentă, deoarece aceste tipuri de tranzacții sunt pâinea și untul funcționării lor. Acesta este, de asemenea, un factor important de care trebuie să țineți cont atunci când luați decizia.

Stripe vs Square: Alte considerații înainte de a alege un proces de plată

În acest moment, se pare că nu poți greși cu niciun serviciu, dar este important să ne amintim că anumiți factori au mai multă greutate atunci când vine vorba de determinarea alegerii finale.

De exemplu, așa cum am menționat, dacă încărcarea cardurilor direct de pe telefon este importantă, atunci puteți alege oricare serviciu, dar, pe de altă parte, dacă personalizați magazinul online și accesul la diferite tipuri de monede este important pentru dvs., atunci ar trebui să alegeți Stripe.

Alte considerații de luat înainte de a alege un proces de plată

Următoarele sunt factori suplimentari pe care ar trebui să le luați în considerare înainte de a lua decizia finală.

Luați în considerare taxele lunare cu serviciul

Taxele lunare nu sunt toate create egale, deoarece depind de numeroși factori, cum ar fi numărul de tranzacții pe care le procesați, planul dvs. de plată, reducerea de volum pe care o primiți, etc.

plus, pot exista taxe suplimentare pentru alte servicii pe care unii furnizori de servicii le oferă gratuit, în timp ce alții vor percepe taxe suplimentare pentru ei.

Priviți taxele de tranzacție

Taxele de tranzacție sunt ceea ce plătiți de fiecare dată când o plată este procesată prin intermediul contului dvs. de comerciant și pot fi destul de scumpe dacă începeți să vindeți online la volum mare.

Dacă acesta este cazul, atunci utilizați planuri de plată lunare sau chiar schimbarea la un contul bancar al companiei ar putea deveni necesar pentru a economisi bani.

în acest fel, în loc să plătiți pe tranzacție, veți avea pur și simplu o taxă lunară forfetară, care funcționează mai ieftin în unele cazuri.

Cum este găzduit site-ul dvs.

Dacă utilizați unul dintre cei mai buni constructori de site-uri cum ar fi WordPress , Weebly sau Wix, atunci utilizarea unui plugin terț ar putea fi cea mai bună modalitate de urmat, deoarece vă va permite să prelucrați cardurile de credit direct de pe site-ul dvs. web, fără a fi nevoie să vă deranjați cu reguli de afaceri complicate sau sisteme de plată pe care unii procesatori de plată le aplică. < /P>

cu acest lucru, se pare că Stripe și-a îmbunătățit recent API-ul, ceea ce oferă mai multe funcționalități pentru dezvoltatori și acum oferă suplimente cu un singur clic cu multe Platforme de comerț electronic și întreprinderi de comerț electronic, inclusiv cele care rulează pe Shopify.

soluții gata de go, cu marcaj alb

Dacă sunteți în căutarea unui serviciu care să ofere numeroase integrări și alte funcții, cum ar fi calcule fiscale, software de facturare și bugetarea, apoi utilizarea unei soluții gata de mers, marcate cu alb ar putea fi cea mai bună modalitate de urmat. Dezavantajul utilizării acestor servicii de plată este că, de obicei, vin cu taxe lunare, în timp ce servicii precum Stripe trebuie să plătești în fiecare lună – ci mai degrabă pe tranzacție.

În cele din urmă, ambele servicii sunt foarte bune și vor finaliza treaba, dar numai tu poți lua o decizie cu privire la care unul este mai potrivit pentru afacerea ta. Pur și simplu se reduce la ce caracteristici sunt cele mai importante pentru nevoile dvs. curente și cazurile de utilizare.

Stripe vs Square-FAQ

este pătrat sau dungi mai bine?

Ambele aceste platforme de plată sunt servicii excelente care vă vor ajuta să vă dezvoltați afacerea online.

Singurul motiv pentru care s -ar putea să nu fie cel mai potrivit pentru unii este din cauza fiecărui taxe lunare (care pot fi destul de scumpe o dată când începeți) sau lipsa de funcționalitate de care aveți nevoie în mod specific pentru a vă conduce afacerea < /P>

dacă nu este cazul cu dvs., atunci utilizarea fiecărui serviciu ar trebui să fie pe radarul dvs., deoarece ambele oferă funcționalități foarte utile pentru a gestiona bani, pentru a ține evidența inventarului și chiar a procesa plățile clienților printr -un sistem extrem de optimizat.

Un astfel de sistem are chiar grijă de toate problemele de securitate, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji pentru ele. Ambele sisteme au asistență excelentă pentru clienți (inclusiv asistența telefonică), care este disponibilă în cazul în care aveți întrebări sau aveți nevoie de clarificări.

Un alt beneficiu al Square este faptul că are și un Sistemul de restaurante pentru restaurante Produs care îl diferențiază de Stripe. Dacă sunteți o bandă de afaceri bazată pe online este o opțiune mai bună, dar Square oferă mai multe opțiuni pentru întreprinderile locale din cărămidă și mortar.

Care este diferența dintre dungă și pătrat?

Ambele oferă servicii diferite și vă pot îmbunătăți afacerea dacă decideți să le utilizați.

Primul lucru care trebuie spus este că nu există diferențe majore între cele două companii, ei fac lucrurile diferit.

amândoi au o API ușor de utilizat, potrivită pentru dezvoltatori, ceea ce îl face foarte ușor de utilizat pentru întreprinderile terțe și startup-uri să-și integreze serviciile în sistemele lor.

Sunt utilizate în mare parte de întreprinderile de zi cu zi care necesită capacitatea de a prelucra tranzacții de la clienți. Acest lucru înseamnă că, dacă afacerea dvs. se încadrează este de un astfel de tip, probabil că au văzut probleme cu care vă confruntați și vă pot ajuta să găsiți soluția potrivită.

Ce este o poartă de plată?

Un gateway de plată este un serviciu de comerț electronic care vă permite să prelucrați în siguranță și în siguranță cardurile de credit prin intermediul site-ului dvs. web. Oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a crea experiențe de cumpărare puternice pentru clienții dvs., indiferent dacă sunt persoane fizice sau întreprinderi.

, de asemenea, vă permit să acceptați forme alternative de plăți, cum ar fi PayPal, deoarece unele țări încă nu acceptă plăți cu carduri de credit sau chiar servicii de debit direct oferite de băncile lor.

, de asemenea, pot ajuta la accelerarea tranzacțiilor online prin câmpurile pre-completare cu date stocate în fișier, astfel încât clienții să nu fie nevoiți să o introducă manual de fiecare dată când fac o achiziție.

poate accepta sau pătrați să accepte plăți în persoană?

Da, plățile cu dungi și plățile pătrate sunt acceptate personal prin utilizarea aplicațiilor lor de procesare a cardurilor de credit de plată mobilă.

Vă permit să utilizați un cititor de carduri pe care îl oferă la punctul de vânzare, astfel încât să puteți încărca oameni la fața locului și să fie încărcați instantaneu prin contul lor.

Utilizarea unui POS pătrat sau a unui sistem POS Stripe este ideal atunci când efectuați tranzacții în persoană, deoarece tranzacțiile intră direct în contul dvs. în câteva secunde. Software -ul POS va permite clienților să -și folosească cardurile de debit și cardurile de credit pentru a plăti personal, fără a fi nevoie să transporte bani pe hârtie.

Concurează Stripe cu Square?

Da, ei și de aceea sunt concurenți direcți, deoarece amândoi oferă servicii similare și concurează pentru aceeași piață.

Deoarece Stripe și Square sunt ambele companii foarte de renume, ambele au o bază de utilizatori solidă, sunt utilizate de milioane de companii din întreaga lume, iar serviciile lor sunt cunoscute pe scară largă.

Ar trebui să luați în considerare unele dintre lucrurile importante menționate anterior în acest articol atunci când decideți ce furnizor de servicii ar fi potrivit pentru dvs., deoarece există destul de multe asemănări atunci când vine vorba de Servicii oferite.

Până la urmă, amândoi funcționează excelent și vă vor ajuta să vă conduceți afacerea.

Suportați și protejează squam Plata fără contact, inclusiv Apple Pay?

Atât Stripe, cât și Square oferă posibilitatea de a efectua plăți mobile prin plata fără contact.

Ambii acești furnizori acceptă Apple Pay, așa că dacă sunteți obișnuit cu produsele Apple, merită să le verificați pe amândouă.

Ce este conformitatea cu PCI și de ce este important?

PCI reprezintă industria cardurilor de plată și este un set de reguli și reglementări pe care fiecare companie ar trebui să le urmeze atunci când se prelucrează cardurile de credit online. Motivul principal pentru care acestea există este să se asigure că datele financiare ale consumatorilor sunt gestionate într -o manieră sigură și nimeni nu poate profita de acestea.

Vestea bună despre utilizarea Stripe sau Square este că ambele sunt conforme cu PCI, așa că nu va trebui să vă faceți griji în acest sens. Vor face tot ce le stă în putere pentru a vă asigura că tranzacțiile dvs. sunt sigure și sigure pentru dvs. și clienții dvs.

Pot folosi dungi sau pătrate dacă am o afacere cu risc ridicat?

Există unele companii cu care nu lucrează. Aceasta înseamnă că ar trebui să cercetați ce companie ar fi cea mai potrivită pentru afacerea dvs.

Cu toate acestea, majoritatea întreprinderilor pot folosi dungi sau pătrate pentru a prelucra tranzacțiile fără probleme. Rețineți că, dacă aveți o afacere cu risc ridicat, cum ar fi vânzarea de arme de foc, muniție, alcool etc., atunci este probabil ca una dintre aceste companii să nu funcționeze pentru dvs.

Acești furnizori de plăți au programe de loialitate?

Atât Stripe cât și Square au programe de loialitate pe care le puteți utiliza pentru a vă menține clienții să revină pentru mai mult.

Aceste programe vă permit, de asemenea, să oferiți reduceri, carduri cadou și produse gratuite ca mod de a spune mulțumiri pentru patronajul lor continuu.

Aceasta înseamnă că clienții dvs. vor putea obține mai multă valoare din cardurile lor și puteți vedea că reputația mărcii dvs. vor crește, deoarece vor deveni clienți fideli. Împărtășirea unor astfel de cadouri pe social media este, de asemenea, o modalitate excelentă de a împărtăși știrile despre afacerea dvs.

Furia de bandă și pătrat susține facturarea recurentă?

Procesoarele de plată online de top, cum ar fi Stripe și Square, oferă o selecție largă de gateway -uri care vă vor permite să efectuați plăți online de la clienții dvs.

Oferă, de asemenea, lucruri, cum ar fi facturarea recurentă, care este o veste excelentă pentru furnizorii de servicii, deoarece înseamnă că multe companii pot folosi acum aceste servicii pentru a -și factura clienții lunar sau anual, fără a fi nevoie să depună prea mult efort în întregul proces.

Acest lucru ajută la satisfacția clienților, deoarece acestea sunt facturate automat în fiecare lună în ziua alegerii lor (deși poate fi schimbată) și nu trebuie să parcurgă tot stresul asociat cu a fi nevoit să plătească facturile manual.

Sistemul își va aminti, de asemenea, când următoarea plată este scadentă și nu există erori umane implicate aici.

Înfășurați.

În acest articol, am oferit o comparație minuțioasă între sistemul de procesare a cardurilor de credit și Stripe, mereu popular, unul dintre concurenții săi de frunte.

parcurgând toate caracteristicile în mod cuprinzător, am reușit să stabilim că, în timp ce amândoi au o varietate de argumente pro și contra, sunt ambele opțiuni grozave pentru o anumită afacere.

La sfârșitul zilei, totul se rezumă la ceea ce căutați. Dacă doriți doar metode simple de plată care implică un procesor rapid și ușor

Dacă doriți o varietate mai mare de opțiuni de plată sau mai multe opțiuni de personalizare, Stripe este pentru dvs. Ambele sisteme sunt remarcabil de ușor de utilizat și vă vor face viața mai ușoară ca proprietar de afaceri mici!

Aruncați o privire asupra site -urilor web respective și vedeți care dintre ei rezonează cu voi!

citire ulterioară pe adamenfroy.com: Dacă sunteți încă la margine atunci când alegeți procesorul de plată, consultați celălalt articol de comparație, unde compar pătrat vs. paypal .

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *