11 cele mai bune strategii de construire a legăturilor din 2023 (pentru a vă spori clasamentul)

11 cele mai bune strategii de construire a legăturilor din 2023 (pentru a vă spori clasamentul)

backlink -urile sunt integrale pentru SEO. Este de la sine înțeles că, dacă doriți să mutați serios acul atunci când vine vorba de îmbunătățirea clasamentului dvs., trebuie să încorporați Link Building strategii în planul tău.

Link -urile sunt ca moneda internetului. Sunt un vot de încredere de la un site web la altul care spune Google și alte motoare de căutare cât de autoritar este site -ul dvs. Și cu atât mai multe link-uri pe care le primește site-ul dvs. de la alte mari autoritate de domeniu site-uri , cu atât este mai mare șansele de clasare.

De fapt, profesioniștii SEO spun că 75% din SEO este în afara paginii (construirea legăturilor) și doar 25% provin din factori pe pagină.

Care sunt cele mai bune strategii de construire a legăturilor?

Dar care sunt unele modalități sigure de a obține link-uri?

și ce lucrează în prezent pentru SEO și Link Builders în 2020?

dacă doriți să începe un blog sau face mai mulți bani online cu Marketing afiliat , acest ghid va oferi cele mai bune strategii de construire a legăturilor pentru a se încorpora în planurile dvs. de marketing în acest an.

1. Postarea invitaților (modul corect).

ați auzit cel mai probabil despre blogging oaspeți , iar aceasta este probabil una dintre cele mai frecvente forme de construire a legăturilor chiar corect acum. Conceptul de postare a oaspeților este ușor și tinde să fie mai ușor să -ți dai seama ce site -uri să se apropie.

Dar dacă nu ați auzit niciodată de asta, postarea invitați este destul de auto-explicativă-găsirea altor site-uri web relevante și scrierea unui articol pentru ei (sau în colaborare cu aceștia). De multe ori vi se va permite cel puțin un backlink în schimb, fie în conținut, fie în secțiunea bio din partea de jos.

Când spun „modul corect”, ceea ce vreau să spun este să mă concentrez pe relevanță.

Da, valorile autorității precum DA (Autoritatea de domeniu) își au utilizările. Dar, lucrul critic este să scrieți pentru site -uri relevante pentru site -ul dvs. web – sau care pot fi făcute în concordanță cu o piesă care să pună la punct decalajul dintre nișa lor și a ta.

Deci, vor fi implicați câțiva pași.

1. Prospectarea.

Gândiți-vă la cuvinte cheie legate de nișa dvs. sau de subiectele despre care doriți să vorbiți. Pentru fiecare dintre aceste cuvinte cheie, etichetați pe operatori avansați pentru a încerca să găsească site -uri web adecvate pe Google:


Cuvânt cheie + „Postările mele pentru oaspeți.”


Cuvânt cheie + „Acceptarea acum postărilor pentru oaspeți.”


Cuvânt cheie + „Ghiduri de trimitere.”


Cuvânt cheie + „Trimiteți un articol pentru oaspeți.”


Cuvânt cheie + „Trimiteți articolul.”


Cuvânt cheie + „Trimiteți postarea pe blog.”


Cuvânt cheie + „Trimiteți postarea pentru oaspeți”.


Cuvânt cheie + „Trimiteți știri”.


Cuvânt cheie + „Sugerați o postare pentru oaspeți.”


Cuvânt cheie + „Următoarea postare pentru oaspeți.”


Cuvânt cheie + „Această postare de oaspeți este din”


Cuvânt cheie + „Această postare de invitat a fost scrisă”


Cuvânt cheie + „Scrieți -ne pentru noi.”

cuvânt cheie + inurl: oaspeți-post-guidelines


Cuvânt cheie + Inurl: Posts pentru oaspeți

cuvânt cheie + inurl: write-for-us

Realitatea este că probabil există mai mulți operatori pe care le -ați putea eticheta, dar acest lucru ar trebui să vă ofere un bun punct de plecare.
De asemenea, veți dori să colectați un e -mail de contact adecvat pentru fiecare site.

De multe ori, va fi pe pagina de contact sau „despre noi”. Dar s -ar putea să nu fie la fel de evident ca asta. În acest caz, puteți utiliza instrumente precum Hunter.io pentru a extrage rapid e -mailurile asociate cu site -ul. Doar asigurați -vă că contactați cea mai bună persoană (adesea proprietarul site -ului sau un editor desemnat).

2. Califică aceste perspective.

Exact modul în care le calificați depinde de preferința dvs., dar v -aș sfătui să priviți cel puțin la o metrică de autoritate și la o evaluare rapidă a traficului pentru a vă da seama dacă merită în timp.

la urma urmei, fără rost să depuneți tot efortul dvs. în articole pentru site -uri care obțin o mână de vizitatori – cu excepția cazului în care este un site nou și credeți că are potențialul de a deveni un site mare în viitorul apropiat.

Un backlink destul de slab dintr-un nou site ca acesta ar putea deveni mult mai puternic în timp, cu condiția ca site-ul să crească și să construiască autoritatea.

Puteți utiliza instrumente precum Moz, sau dacă preferați ratingul de domeniu, puteți utiliza Ahrefs. Puteți citi ghidul meu complet pentru cele mai bune instrumente SEO și comparația mea de moz vs ahrefs vs semrush Pentru mai multe informații.

3. Ajungeți la perspectivele voastre.

nu sunt un fan al rescrierii articolelor și al trimiterii lor. La urma urmei, postările dvs. de oaspeți trebuie să fie unice și nu vă puteți permite să aveți mai mult de un site să publice exact aceeași piesă.

Există o mulțime de șabloane de postare pentru oaspeți, dar toate sunt destul de similare. Cu toate acestea, veți obține cele mai bune rezultate, dezvoltând propriul șablon de bază și personalizându -l în mod corespunzător.

Cu cât e -mailurile dvs. sunt mai personalizate și cu atât mai mult se remarcă din mulțime – cu atât veți primi mai multe răspunsuri și cu atât rata de succes a dvs.

Dar, în general, doriți:

 1. Arată -le lucrările anterioare (alte postări de invitați sau articole pe care le -ați făcut)
 2. sugerați câteva titluri pe care le considerați potrivite (puteți face acest lucru în pasul inițial, dar îl recomand mai târziu în conversație)
 3. Scrieți articolul și faceți -l publicat (evident)

După ce ați convenit asupra unui titlu, un interval de număr de cuvinte și ați analizat ghidurile lor, asigurați-vă că vă respectați și scrieți o piesă unică, bine cercetată. Asigurați -vă că gramatica și ortografia sunt la punct, așa că nu trebuie să facă multă editare.

Consultați ghidul meu pentru cel mai bun verificare gramatică Instrumente de utilizat în acest an dacă doriți să vă scrieți scrisul abilități.

Și dacă puteți, vedeți dacă puteți obține o indicație de momentul în care va fi publicat. Uneori veți găsi că trebuie să urmăriți o dată sau de două ori pentru a împinge conținutul.

2. Reclamarea legăturilor.

Acesta este unul util, în special pentru orice mărci destul de mari care au diverse mențiuni ale mărcii sau produselor lor acolo.
Un mod de a face acest lucru este să căutați Google cu acest operator:

„Numele tău de marcă” -Site: YourWebsite.com

Puteți înlocui primul cuvânt cheie cu numele dvs. de marcă, fie cu numele unui anumit produs pe care îl oferiți. Acest lucru va extrage fiecare caz de menționat pe net, dar, evident, va scoate rezultatele de pe propriul site web.

Puteți utiliza chiar și Ahrefs Conținut Explorer pentru a face acest lucru. Util dacă doriți să îl extrageți într -un raport sau să adăugați anumite filtre.

În continuare, trebuie doar să contactați un e -mail simplu, mulțumindu -le că v -au menționat – ci doar să subliniați că, conectându -vă la dvs., utilizatorii pot mai ușor, trebuie doar să faceți clic pentru a afla mai multe despre marca dvs.

și în cazul în care este un produs, are și mai mult sens. Doar asigurați -vă că oferiți pagina produsului ca link.

3. Rețeaua dvs. de contacte existentă.

Sunteți sau compania dvs. din orice asociere profesională, industrie sau locală?

Ați vorbit sau a sponsorizat evenimente sau conferințe din industrie?

Aveți niște furnizori de acces pentru produsele sau serviciile dvs.?

sau clienți de lungă durată?

Toate aceste zone ar putea fi surse potențiale de legături. Și legăturile vor avea, desigur, un grad de relevanță. S -ar putea să fiți mai reticenți să vă adresați clienților pentru a cere un link. Cu toate acestea, furnizorii dvs. de produse ar putea avea o pagină „Link -uri utile” adecvate, în ceea ce privește asociațiile sau organizațiile din care faceți parte.

4. Link -uri de pagini de resurse.

Există o mulțime de site -uri web care au aceste pagini de tip „resurse utile” sau „link -uri utile”. Și dacă puteți găsi unele în industria dvs. sau în nișe conexe – acesta poate fi un mod foarte simplificat de a construi legături.

un exemplu despre cum arată unul

Și după cum puteți vedea, BWA s -a conectat la întreprinderile care au legătură cu sculpturile din lemn, cum ar fi un furnizor de cherestea și afaceri care mașinile și instrumentele pentru prelucrarea lemnului. Foarte relevant de topic și o sursă potențială de trafic care se va transforma în vânzări.

Aceasta va fi vorba despre idei de cuvinte cheie de brainstorming pentru nișa dvs. sau legate de nișa dvs. și din nou, etichetat pe unii operatori avansați.

Să folosim exemplul de mai sus:

Aveți o afacere care vinde utilaje pentru prelucrarea lemnului. Vă gândiți la cuvinte cheie precum „prelucrarea lemnului”, „curs de prelucrare a lemnului”, „Sfaturi pentru lucrări din lemn”

apoi etichetați pe operatori avansați, cum ar fi:


Cuvânt cheie + „Pagini de resurse”.


Cuvânt cheie + + „Link -uri utile”


Cuvânt cheie + + „Link -uri utile”


Cuvânt cheie + + Resurse utile


Cuvânt cheie + link -uri preferate


Cuvânt cheie + site -uri preferate


Cuvânt cheie + Intitle: Resurse


Cuvânt cheie + Intitle: Resurse

cuvânt cheie + inurl: link -uri

cuvânt cheie + inurl: link -uri

apoi treceți prin rezultate și alegeți cele potrivite. Cu cât asocierea de cuvinte cheie cu propria afacere, cu atât este mai probabil să vă confruntați cu concurenți.

Cu toate acestea, este posibil să fie puțin probabil să vă conecteze la dvs. Cu toate acestea, după ce ați epuizat cuvintele cheie inițiale, veți intra în nișe adiacente sau „nișă” și veți obține pagini de resurse de acolo.

Cuvinte cheie precum „Joinery”, „Tâmplărie”, Repararea mobilierului.

5. Conținut „Link Bait”.

Aici trebuie să începi să devii creativ cu strategia de conținut. Când vine vorba de „Linkbait” – creați în esență conținut creat în scopul atragerii sau a avea mai multe șanse să construiți link -uri către.

Când este executat perfect, conținutul de momeală de legătură poate fi viral.

poate fi direct legat de afacerea dvs. și de tipul de serviciu/produs pe care îl oferiți. Dar s -ar putea să nu fie. Cu toate acestea, asigurați -vă că este legat logic de marca dvs. într -un fel.

Acest conținut ar putea atinge una sau mai multe dintre următoarele:

 • Este demn de știri
 • Este amuzant/trist/inspirațional – sau invocă o altă emoție
 • este extrem de valoros (sau un instrument care poate fi utilizat)
 • Un mod foarte vizual de afișare a conținutului sau a datelor.

Un bun exemplu de unul pe care l -am întâlnit într -un alt articol a fost această piesă care a scăpat de succesul filmului, Inception:

sursa: inception-explaind.com

Practic, explică și explică complotul filmului-despre care unii dintre voi poate ști, este considerat a fi unul dintre cele mai provocatoare comploturi din istoria filmelor.

nu are legătură cu brandul care l -a dezvoltat (împreună – pe care acum îl defunct). Cu toate acestea, marca a fost o aplicație care le -a permis oamenilor să partajeze albume foto în mod privat.

împărtășind amintiri, filmul a fost despre a intra în amintirile și visele oamenilor – puteți vedea conexiunea.

6. Cercetare concurentă.

Acest lucru poate fi foarte bun dacă aveți un concurent de mare succes, care a construit link -uri de ceva vreme și doriți să inversați inginerul ceea ce au făcut.

Un instrument bun pentru utilizarea acestui lucru este Ahrefs.

ceea ce fac în mod normal este:

 • Faceți o listă cu primii 5 concurenți (10 concurenți dacă au profiluri de backlink relativ mici)
 • conectați fiecare site la Ahrefs
 • Intrați în secțiunea „Backlinks”
 • Filtru pentru tipul de legătură „dofollow”
 • și extrageți un raport de foi de calcul al acestor link -uri

Acum, unde unii oameni fac o greșeală, este să ajungi pe fiecare site și să ceri la postarea de oaspeți pentru ei. Cu toate acestea, trebuie să evaluați fiecare dintre legăturile concurentului dvs. de la caz la caz. Ce au făcut pentru a obține acel link? Ce „tip de legătură” este?

poate fi adesea o oportunitate de a obține o idee pentru tipul de conținut considerat suficient de valoros pentru a face legătura – astfel încât acest lucru va fi util pentru strategia dvs. de conținut care va merge înainte.

7. Căutați tendințe și știri recente.

există „tendințe” sau subiecte de știri importante pe care le puteți opri și crea o piesă de conținut din?

Tendințele Google pot fi un bun marker pentru a vedea „Ce este fierbinte”, precum și social media. Aici trebuie să vă gândiți mai puțin ca un SEO și mai mult ca un pr.

Gândiți-vă la ce este actual sau ceva despre care oamenii vor vorbi foarte curând-și creați idei care să raporteze nișa dvs. cu acest subiect.

De exemplu, cu toată lumea vorbind despre Boris Johnson (premierul britanic), Wired a creat această piesă SEO „Techie”, care a discutat despre cum ar putea să joace rezultatele Google cu campaniile sale de PR.

și sunt sigur că câteva bloguri SEO s -au ridicat în acest sens și au început să discute și despre asta.

8. Burse universitare (numai dacă are sens pentru tine).

Gândul de a obține legături de la universități și colegii poate fi foarte atrăgător – domenii de înaltă autoritate cu echitate de legătură puternică.

și această tehnică implică practic:

 • Crearea unei pagini de bursă pentru studenți universitari sau colegi. Explicând de ce există și cum poate aplica un student. Setați un preț pentru suma pe care o veți plăti studenților pentru bursa dvs.
 • Generați o listă de instituții care să vizeze. Fie utilizați doar Wikipedia și creați lista manual, fie utilizați operatori de căutare Google, cum ar fi următoarele:
  • inurl: .edu + „burse externe.”
  • inurl: .edu + „Burse externe”
  • inurl: .edu + „burse”
 • Accesați universitățile (fie că este regional sau național) și explicați -vă bursa. Întrebați -vă dacă ar fi interesați să se conecteze la aceasta din pagina de bursă. (Adesea, dacă nu puteți găsi o persoană specifică care se ocupă de burse, va fi departamentul de finanțe/ajutor financiar). Și menționează cât de mult primește un student în bursă pentru educația lor.

Acum, problema cu această metodă, este că unii au profitat de această tehnică în ultimii ani, rezultatul final fiind paginile de bursă care arătau cu adevărat spammy (citiți mai multe despre ea în acest articol ). Probabil că acestea erau adesea instituțiile mai mici, care erau ceva mai laxe cu calitatea burselor la care se conectau.

*

și un lucru specific pe care l -aș sugera este, de asemenea, că, dacă afacerea dvs. se află într -o anumită industrie sau zonă – oferiți burse special pentru studenți care au legătură cu acea industrie. De exemplu, dacă sunteți o firmă de contabilitate, oferiți o bursă pentru studenții care speră să intre în domeniul contabilă.

9. Round-up-uri expert.

a văzut vreodată acele postări precum „50 de experți (industrie) își împărtășesc gândurile despre xxxx”?

Acesta este un turneu expert și este adesea un mod genial de a atrage legături, implicare și trafic. Și face asta în primul rând prin mângâierea popoarelor Egos.

Iată un curs de avarie în ceea ce se face.

 • Creați o idee de conținut pentru industria sau sectorul dvs., care poate fi definită ca o singură întrebare. Asigurați -vă că este ceva pe care l -ați putea aduna suficient „influenți” (persoane cu opinie expertă) în industria dvs. pentru a oferi un comentariu sau un paragraf.
 • Faceți o listă cu acești influenți și contactați -le, cerând să le dea „sfatul” lor cu privire la un comentariu sau la răspunsul lor la o întrebare.
 • Colectați toate aceste date de la toată lumea și combinați -le într -o singură piesă. Asigurați -vă că este construit bine și curge ca un articol adecvat. Va fi de așteptat să vă conectați la fiecare dintre experți.
 • Spuneți -le când va fi publicat și obțineți ajutorul lor pentru a promova articolul. Este în interesul lor, așa cum sunt menționate în articol.

O proporție dintre ele se vor conecta probabil la tine. Și cel puțin o vor împărtăși pe rețelele de socializare – ceea ce își crește în continuare.

Pentru a obține sucurile creative curgând, iată un exemplu de unul care a fost folosit în propriul meu Link Building nișă.

Întrebarea pusă experților a fost: „Care a fost cea mai bună legătură pe care ați construit -o vreodată?”

10. Link -uri de mărturie.

Există diverse instrumente, produse sau servicii pe care le utilizați? Mai ales dacă sunt foarte relevanți pentru afacerea dvs., ați putea privi o sursă potențială a unui link.

Câteva lucruri de reținut:

 • Nu minți. Asigurați -vă că acestea sunt instrumente pe care le utilizați de fapt.
 • Asigurați -vă că au de fapt un spațiu pentru mărturii/povești de succes și dați activ link -uri
 • În procesul de informare, în special, menționați cum v -a ajutat instrumentul sau produsul și subliniați orice rezultate specifice pe care le -ați avut cu acesta sau cum a ajutat afacerea dvs.

Beneficiul merge în două moduri, desigur, motiv pentru care acest lucru funcționează. Obțineți un pic de conștientizare a mărcii și o anumită echitate de legătură în timp ce obțin o mărturie reală a produsului lor de la un utilizator real.

11. Servicii de construcție HARO Link.

haro (ajutați un reporter) este un serviciu care leagă jurnaliștii cu surse pentru surse pentru poveștile lor. Este folosit de unele dintre cele mai mari publicații din lume, inclusiv Forbes, antreprenor, Huffington Post și multe altele.

Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți pentru un cont, selectați subiectele despre care doriți să fiți notificați și așteptați să vină e -mailurile.

Când un jurnalist trimite o interogare legată de industria dvs., răspundeți pur și simplu cu gândurile dvs. și includeți un link către site -ul dvs. web. Dacă le place ceea ce aveți de spus, există șanse mari să vă citeze și să se conecteze la site -ul dvs. web.

Există, de asemenea, diverse Haro Link Building Services care poate automatiza procesul și îl pot face și mai ușor.

Strategii de construcție de legături-concluzie.

Acum, aceasta nu este în niciun caz o listă cuprinzătoare a fiecărei strategii pe care o puteți utiliza pentru a construi link -uri. Realitatea este că probabil mai sunt zeci de altele decât acestea.

Cheia de luat masa pe care ar trebui să o luați din acest lucru este că majoritatea acestor tehnici au un lucru de bază în comun-pârghie. Dacă aveți pârghie, ceva ce cealaltă persoană de la sfârșitul e -mailului recunoaște, le face să se gândească și face mai probabil să vă ofere un link.

LinkBuilding este una dintre cele mai bune strategii SEO de acolo. Cu instrumente SEO drepte și strategii de blogging, veți construi autoritate de domeniu în cel mai scurt timp.

***

amit raj, aka „The Links Guy”, rulează Amit Digital Marketing – o agenție specializată în derularea campaniilor de construire a legăturilor personalizate pentru clienți din multe industrii.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *