Marketing de conținut în 2023: 11 strategii de conținut pe care nu le puteți ignora

Marketing de conținut în 2023: 11 strategii de conținut pe care nu le puteți ignora

Am colectat 11 strategii de marketing de conținut care se preconizează să crească sau să apară anul acesta.

rate de marketing de conținut în ratele de conversie 6x mai mare decât alte metode . De asemenea, are costuri mai mici și mai multe beneficii pe termen lung decât căutarea plătită.

Deci, dacă doriți să începe un nou blog , Îmbunătățiți-vă SEO , sau chiar Lansați un podcast de succes , este vital să înțelegeți cele mai recente strategii de marketing de conținut.

Luați în considerare adăugarea acestor strategii de conținut și tendințe în planul dvs. de marketing în acest an.

Care sunt cele mai bune strategii de marketing de conținut?

1. Creșterea marketingului conversațional.

Marketingul conversațional a provocat multe discuții în ultimele luni. Se aruncă deja în planuri de conținut și strategii de vânzare din sectoare. Dar ce este marketingul conversațional?

pe scurt, conversațiile în timp real sunt cele care mută un potențial client printr-o pâlnie de vânzări. Gândiți-vă că călătoria dvs. de e-mail de două săptămâni condensată într-un chat, Nifty.

puterea botului

Deci, cum se raportează marketingul conversațional la marketingul de conținut? Un bot este un instrument pe care îl puteți utiliza pentru a include marketingul conversațional în strategia dvs. de conținut.

* -parsed = « 1 »> Accenture a constatat că 57 la sută dintre companii sunt de acord că roboții conversaționali pot oferi un randament mare al investițiilor pentru eforturi minime.

Privește -ți botul ca pe o bară de căutare mai avansată. , inclusiv puterea de a identifica cuvintele cheie și direcționarea persoanelor către conținutul de care au nevoie. Este indicele dvs. la fața locului și un instrument fantastic pentru distribuirea conținutului.

mongodb.com face acest lucru perfect cu chatbot -ul lor. Acestea oferă o selecție de conținut la contactul inițial și dacă nu ați găsit ceea ce căutați, aveți opțiunea de a -l căuta în chat.

Imagini de mongodb.com

Fii jucăuș cu bot-ul tău

șansele sunt, vizitatorii site -ului dvs. vor ști că vorbesc cu un chatbot. Nu lăsați asta să le elimine.

Fii jucăuș cu limbajul pe care îl folosești și cu răspunsurile botului. Joacă -te la faptul că vorbesc cu o mașină și lasă -ți spiritul să strălucească. Este o modalitate excelentă de a arăta personalitatea mărcii tale. Chiar dacă cineva nu a vorbit direct cu un reprezentant de vânzări, poate avea totuși o experiență veselă care se angajează cu un membru al „echipei tale”.

2. Proiectare & amp; Date vizuale.

Cum vă transformați conținutul într-o experiență ?? Cu date vizuale. Scrierea faptelor este în regulă, dar atunci când le vizualizați, acestea pot avea un impact mult mai mare.

Anul acesta, prezicem că mărcile vor primi mai priceput cu datele lor și modul în care acestea le afișează. Spotify a făcut un exemplu fantastic de acest lucru , înfășurarea 2019 cu povești Sharelable Instagram . În 2020, vom începe să vedem mărci folosind șabloane infografice pentru a afișa conținut în moduri mai inovatoare și vizuale sau pentru a crea propriile lor modele.

3. Implementarea conținutului interactiv.

ecou punctele unu și două, conținut interactiv evidențiază nevoia de exces de experiență. Nu mai așteptăm să vedem o stradă unică a B2C. Dacă doriți să construiți relații, va trebui să țineți conversații, nu doar să vorbiți și să vă așteptați să fiți ascultați.

În 2020, ne așteptăm să vedem mărci care încorporează modalități inovatoare de a se angaja cu oamenii. Brandurile își vor construi propriile chestionare cu online Producători de teste , creând pagini de destinație jucăușe și gamificând călătoria consumatorilor.

În plus, puteți găsi o mulțime de șabloane de test gratuite de la LeadQuizzes care vă permit să creați rapid teste profesionale pentru publicul dvs.

4. Un detox digital cu social.

2019 a văzut giganți ca < em> Apple și Microsoft oferindu-ne o oportunitate atât de necesară de a ne limita timpul ecranului.

La fel de ironic, este faptul că folosim tehnologie pentru a ne limita utilizarea tehnologiei, este exemplul perfect că cererea rămâne încă în mâinile consumatorului. Dacă Apple nu ar fi făcut -o, altcineva ar fi avut -o. Ce înseamnă asta pentru planul dvs. de marketing în social media?

conținut considerat.

2020 va vedea o apăsare pentru un conținut atent. Nu ne mai putem baza pe apusuri de soare și pisici pentru a ne vinde produsele; Deși pisicile, într -o măsură, se vor descurca încă destul de bine. Brandurile vor trebui acum să fie mai atente cu timpul oamenilor, chiar dacă acesta este o defilare de două secunde pe un flux Instagram . Vom vedea o apăsare către conținut educațional, mesagerie atentă și memento-uri pentru a merge fără ecran.

wave Goodbye to vanity metrics.

[ -and-Influencer « Target = » _ Blank « Rel = » NooPener Noreferrer « data-wct-parsed = » 1 « > eradicarea valorilor de vanitate , pe multe platforme sociale. Vom începe să vedem gigantii de social media precum Instagram și Twitter să ne concentrăm mai puțin pe aprecieri și pe numărul de urmăritori și să împingem angajamente autentice, mai mult.

Lăsați acești pași uriași să influențeze conținutul pe care îl publicați pe propriile canale de socializare. Mai important, luați în considerare schimbarea obiectivelor dvs. pentru platformele de socializare. Va trebui să începeți să vă uitați spre obiective care vă prezintă de fapt angajați cu oamenii, mai degrabă decât să câștigați o dublă talie.

imagine de onecowork pe Instagram

5. Integrarea avatarilor mărcii.

Acest lucru a fost jucat cu multe în 2019, am avut lil miquela boom cu 1,8 milioane Instagram adepți și chiar apărând într -un Calvin Klein anunț cu Bella Hadid.

am avut, de asemenea, aprecierile Wendy dominând Fortnite cu campania lor „păstrând Fortnite Fresh”, care le -a câștigat o creștere de 119% a mențiunilor de marcă în social. < /P>

Cu toate acestea, toate acestea sunt doar vârful aisbergului. Ne așteptăm să vedem mărci care să încorporeze avataruri de marcă în strategiile lor de marketing de conținut pe tot parcursul anului 2020.

Deși nu trebuie să fie la fel de aprofundate de caractere ca și cum ar fi lil miquela , ele pot fi cu siguranță un pas deasupra Microsoft’s’s agrafă de birou.

imagine de Calvin Klein pe YouTube

6. Inițiative CSR sub presiune verde.

a existat un lucru pe care îl putem aproape cu toții de acord în ultimii ani. Trebuie să facem ceva despre această planetă. Nu este doar problema consumatorului, dar este, de asemenea, de la branduri să conducă prin exemplu. Durabilitatea se află în vârful majorității inițiativelor operaționale ale companiei pentru 2020.

va trebui să adoptați o inițiativă ecologică și în strategiile dvs. de conținut, fie că este vorba de conținut educațional sau de a urmări eforturile companiei dvs., așteptați -vă să simțiți căldura de la consumatori dacă nu vă evidențiați eforturile.

De fapt, sunt doar 100 de companii care sunt responsabile pentru 71% din emisiile globale ( onecowork ) Deci, dacă nu faceți un pas în mod activ spre îngrijirea planetei, atunci așteptați-vă să fiți chemați pentru asta.

7. Design metamorfic & amp; Conținut educațional.

Pe măsură ce oamenii devin mai conștienți de impactul lor asupra mediului, iau decizii de cumpărare mai conștiente. Acest lucru duce la nu întotdeauna să dorească să se schimbe la un produs nou, dar să actualizeze produsul actual pe care îl au. Vom vedea această tendință urmând și companiile SaaS. Uită -te la ce ai acum, ascultă nevoile consumatorilor și actualizează ceea ce este deja în mâinile consumatorului tău.

conținut educațional.

Va trebui să încorporați Discovery caracteristici Conținut în planurile dvs. de conținut 2020. Imaginează-ți un manual de utilizare, împărțit în bucăți de mușcături și livrat pe tot parcursul ciclului de viață al clienților.

la fel cum veți vedea cu ecrane de încărcare pe jocuri, adoptați modalități inovatoare și non-invazive de a vă prezenta produsul în momentele care nu întrerupe ziua unei persoane, ci beneficiază-l.

8. Comunități online autentice.

Comunitatea este un cuvânt puternic și este adesea suprautilizat. O comunitate nu este o colecție de oameni dacă nu fac altceva decât să folosească produsul. O comunitate este bazată pe sine și se reunește peste dragostea reciprocă a ceva. Dacă ceva este produsul dvs., atunci sunteți deja la un câștigător.

[ . Indiferent dacă faceți acest lucru prin conținut co-construit, conținut de ofertă și cerere sau conținut de nișă specific unei anumite cohorte a comunității dvs., va trebui să o faceți gânditor și autentic.

Asigurați -vă că comunitatea dvs. este la fel de responsabilă pentru succesul mărcii dvs. ca și voi.

Construiți comunități autentice.

Într-un interviu recent pe care primul tur l-a deținut cu Bailey Richardson, fostul manager al comunității Instagram, Richardson a spus: „Ingredientul lipsă în multe ar fi Comunitățile sunt dedicație.

Punem evenimente unice sau colectoare anuale, dar nu oferim membrilor potențialilor comunității șansa de a continua să se prezinte sau să ridice mâinile pentru a-și asuma responsabilitățile ( firstround < /a>). ”

În strategia dvs. de marketing de conținut pentru 2020, căutați să vă construiți cu adevărat comunitatea și conexiunea lor între ele, oferiți -le platforme pentru a vă conecta și a se conecta pentru a vă conecta.

mai mult, dedicați -le eforturi regulate față de ei, permiteți -le să construiască ceva în sprijinul mărcii dvs. și să -i lase să se răspundă unul pe celălalt pentru „apariție”.

9. Creșterea marketingului influencer.

Marketing Influencer urmează să se consolideze în 2020. Vom vedea mai multe relații de brand autentice construite cu influenți. Cum? Asta e la tine. Călătorie & amp; Fashion Influencer Emily ( @empistyleofMind ) a colaborat recent cu Fair Seas Supply Co pentru a crea un nou produs cu ei (un prosop de plajă numit: The Boca Grande ).

Pentru propriul plan de marketing de conținut, gândiți-vă la modalități unice și autentice pe care brandul dvs. le poate partener cu un influencer, nu vă uitați doar să le valorificați publicul, ci să le valorifice pasiunea și ei va fi mult mai mult condus să facă produsul dvs. un succes.

micro-influencerii sunt aici pentru a rămâne.

micro-influenții au devenit evidenți în 2019 și vor continua să fie așa în 2020. Când vine vorba de micro-influenceri, privesc acei oameni cu adepți de 5-20K, cei care sunt mai puțin susceptibili să ridice munca plătită, dar încă creează în continuare un conținut excelent.

Cercetările arată că 72% dintre oameni preferă influențarii social media la nivel micro, cu 68% dintre acei respondenți spunând că au făcut o achiziție pe baza unei postări de la un influencer non-celebritate ( Global Newswire ). Acești micro-influenți sunt de încredere și, din când în când, mai mult decât acei influenți cu urmăriri mari.

Deci, dacă doriți să lansați pe o piață specifică, luați în considerare să vă apropiați de 10-15 micro-influenți pe piață, mai degrabă decât un gigant.

10. Căutarea vocală este noua căutare.

ajutoare asistate de voce precum Alexa și siri vor fi folosite din ce în ce mai mult în 2020, deoarece oamenii caută să găsească alte modalități de a căuta informații, fără a se referi la un ecran.

Se prezice că 50% din toate căutările vor fi prin Voice în 2020 ( WordStream ). Acest lucru este esențial pentru strategia dvs. de marketing de conținut SEO, nu a fost niciodată mai important să clasificăm și să lovești acele fragmente importante pe care le pot citi asistenții de voce.

11. Podcast -urile merită ascultate.

Există în prezent 700.000 de podcast -uri active la nivel mondial, iar episoadele se ridică la peste 29 de milioane! Nu lăsați aceste numere să vă oprească, ci să le asigurați că este locul potrivit pentru a fi.

Ascultătorul mediu ascultă la șapte spectacole diferite pe săptămână și au, în medie, o rată de finalizare de 80%; care este una dintre cele mai bune rate de finalizare ale oricărui suport de consum.

Podcast -urile sunt preconizate să crească doar în dimensiunea audienței în 2020 și există o mulțime de spațiu pe piață pentru ca noile mărci să vină și să găsească modalități de a se conecta la un public neexploatat.

În primul rând, va trebui să cunoașteți cum să Începeți un podcast înainte de a putea decide dacă aveți capacitatea de a implementa unul în propria strategie de marketing de conținut.

Cu toate acestea, dacă faceți acest lucru, atunci ascultătorii dvs. sunt mai susceptibili să vă urmeze brandul pe social media și să vă descopere produsul într -un mediu de acasă, ceea ce înseamnă că au timp să își facă cercetările.

Podcast -urile merg împotriva cerealelor, nu sunt acolo pentru a perturba ziua cuiva. Nu trimitem oamenilor o spirală media YouTube neintenționată printr -o postare pe rețelele de socializare. Nici nu ne luptăm pentru atenția lor din căsuța de e -mail.

În schimb, ascultătorii au făcut timp pentru conținutul dvs., sunt angajați și dispuși să asculte. Găsiți -vă nișa, vorbiți despre asta într -un mod interesant și ajungeți în mod organic într -o multitudine de oameni noi.

Cum să porniți un blog și cele mai bune platforme de bloguri pentru a fi utilizate în acest an.

***

autorul invitat: ray slate & nbsp; lucrează în social media și marketing de conținut de opt ani. Este specializat în sectoarele tehnologice, inovație și călătorii. Este scriitor pentru Typoform și a publicat recent prima sa lucrare de ficțiune, & nbsp; auriu băiat .

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *