7 cele mai bune stocuri NFT pentru a cumpăra și deține acum (2023)

7 cele mai bune stocuri NFT pentru a cumpăra și deține acum (2023)

La fel ca orice altă investiție, peruzând prin spațiul NFT va dezvălui partea sa corectă de oportunități incredibile pentru randamente potențial cu randament ridicat.

Cu toate acestea, este ușor să fii prins în toată emoția din jurul tehnologiei blockchain și să neglijezi ceea ce contează sub hype .

Investiția în proiecte solide cu un potențial ridicat de randament al investițiilor este esențial.

în timp ce aplicațiile de investiții potrivite pot ajuta investitorii să cumpere activele potrivite Din partea de sus NFT piețe , povestea nu este întotdeauna atât de simplă atunci când vine la stocuri.

într -un fel, aceasta ar putea fi o veste excelentă atât pentru comercianții noi, cât și pentru cei experimentați.

* > de la A la Z la profit din stocurile aferente NFT.

Tot ce trebuie să faci este să faci cercetarea ta, să găsești un stoc NFT care să îndeplinească criterii specifice și să investești în el.

În acest articol, vă voi duce prin cele mai bune stocuri NFT pentru a cumpăra și deține acum – dar mai important, voi discuta despre ce le face investiții demne în primul rând.

Să intrăm corect în ea.

Care sunt cele mai bune stocuri NFT pentru a cumpăra și deține acum?

Următoarele sunt unele dintre cele mai bune stocuri NFT de pe piață chiar acum.

1. Visa Inc. (NASDAQ: V).

Visa Inițial a făcut titluri în august 2021 de cheltuind 150.000 USD pe un cryptopunk nft.

Această investiție a sporit în mod semnificativ tranzacționarea Cryptopunk. Săptămâna după ce Visa a cumpărat NFTS, valoarea Cryptopunk a crescut cu mai mult de 450 la sută.

saltul de preț a fost atât de semnificativ încât mulți investitori au dorit să cumpere și să vândă Cryptopunks.

Având în vedere toate acestea, Visa și -a caracterizat achiziția ca fiind una dintre primele sale din industria NFT, ceea ce face ca stocurile de viză să fie una pentru a ține cont pe măsură ce lucrurile evoluează.

2. Shopify Inc. (NYSE: SHOP).

în 2021, shopify Președintele Harley Finkelstein a anunțat o schimbare în NFTS.

De fapt, din martie 2020 până în iulie 2021, magazinul a câștigat aproximativ 450%.

În 2020, câștigurile pe acțiune ale companiei s -au îmbunătățit cu 700% față de anul precedent.

Shopify a atribuit unele dintre aceste câștiguri inițiativei sale NFTS.

Cu 1,7 milioane de afaceri din peste 175 de țări pe platforma sa de comerț electronic, acest stoc va merita probabil vizionat, deoarece Shopify diversifică investițiile sale legate de NFT.

3. CINEDIGM CORP. (NASDAQ: CIDM).

cadedigm este o companie de producție de film și TV care rulează mai multe servicii de streaming și acorduri de licență.

Cu drepturi de distribuție la un număr din ce în ce mai mare de filme, emisiuni TV și alte proprietăți intelectuale, Cinedigm este o cumpărare bună din diverse motive.

realizarea de filme cu NFT -uri ar putea fi o realitate nouă, iar modelul de afaceri al lui Cinedigm reunește deja recompensele fiind în prim plan.

Prima lansare NFT a inclus două filme clasice remasterizate într-un pachet de ediție limitată.

Cinedigm a însoțit și aceste filme cu conținut suplimentar.

Din iulie, prețul acțiunilor CIDM a crescut treptat.

Cu noi achiziții și lansări de produse, această tendință este probabil să continue să intre în viitor.

În timp ce investițiile sale NFT ar putea să nu fie la fel de înalte ca și alte companii, Cinedigm este o companie care merită urmărită.

Acest lucru ar putea deschide ușa către comercianții interesați de filme și le -ar oferi șansa de a fi investitori timpurii în următoarea franciză de filme mari.

4. Funko Inc. (NASDAQ: FNKO).

funko este un cunoscut binecunoscut Toymaker și, fără îndoială, ai văzut produsele lor într -un magazin de jucării în ultimii 20 de ani.

sunt toymake -ul care creează jucării cu capete enorme.

au creat ediții Harry Potter, Marvel și Disney.

Piața de revânzare a jucăriilor Funko Boxed valorează mii de dolari.

Drept urmare, puteți fi încrezător că nu sunt străini de colectare.

Cu anunțul că vor intra în NFTS în martie și aprilie 2021, a existat deja o creștere a interesului pentru stocurile lor.

Un raport de câștiguri a menționat că compania și -a dublat acțiunile preconizate în august 2021, la câteva zile de la lansarea primelor pachete NFT.

cunoscut sub numele de pachete digitale pop nft , acestea au fost primul dintre ceea ce se poate spera să fie mult mai multe colecții legate de NFT.

De la mijlocul lunii iulie, stocul lor a fost relativ stabil.

cu felul în care stau lucrurile, cred că această companie are foarte mult potențial în viitor.

5. Hall of Fame Resort & amp; Compania de divertisment (NASDAQ: HOFV).

Hall of Fame Resort & amp; Compania de divertisment Oferă stațiuni și servicii de divertisment disponibile la stațiunile all-inclusive.

În august 2021, compania a anunțat că a făcut echipă cu Dolphin Entertainment pentru a lansa Playbook.

Această serie de colecții NFT va cronica momente semnificative din cele șase cele mai cunoscute cariere ale sportivilor.

în urma anunțului, acțiunile din firmă au crescut cu mai mult de 6,5 la sută.

Ca toate celelalte stocuri, acesta este un stoc NFT bun de care trebuie să țineți cont, în special cu NFT-uri mai mult legate de sport în acest an.

6. Dolphin Entertainment Inc. (NASDAQ: DLPN).

În strânsă legătură cu compania anterioară, Dolphin Entertainment, Inc. , este o afacere din Florida, care oferă servicii de divertisment și conținut premium.

În martie 2021, compania a făcut o înțelegere cu Hall of Fame Resort & amp; Divertisment care a implicat îndeaproape utilizarea NFTS.

Prețul acțiunilor firmei a crescut semnificativ cu o săptămână înainte de a anunța că a înființat o divizie dedicată NFTS.

Pe 2 august, Dolphin Entertainment, Inc. (NASDAQ: DLPN) a anunțat că a format un Venturează cu FTX Pentru a dezvolta piețe NFT pe scară largă pentru persoanele interesate de sport, divertisment, și tipuri similare de evenimente.

7. Takung Art Co., Ltd. (NYSE: TKAT).

Takung art Co. , Ltd. este o firmă situată în Hong Kong, care conduce o piață online pentru artiști, dealeri de artă și investitori de artă care cumpără și vând lucrări de artă în China.

În martie, prețul acțiunilor firmei a scăzut cu peste 900% în câteva săptămâni după speculații despre stocurile legate de NFT pe social media.

La 8 iulie, Takung Art Co., Ltd. (TKAT) a anunțat că a închis un acord cu un investitor instituțional pentru a vinde 571.429 acțiuni comune la 8,75 USD pe acțiune. < /P>

Acest lucru a fost făcut pentru a strânge 5 milioane de dolari în capital.

cu NFT și artiști strâns legați, sunt încrezător că mai multe anunțuri legate de NFT vor veni în curând pentru această companie.

alte stocuri NFT pe care poate doriți să le analizați includ eBay, Amazon, DraftKings și Cloudflare, INC.

Ce sunt stocurile NFT?

Stocurile NFTS sunt stocuri în cadrul companiilor tranzacționate public care și -au anunțat planurile de a investi în NFTS și tehnologia blockchain.

În timp ce internetul a fost inițial conceput pentru a partaja informații într-un mod de la egal la egal, blockchain a fost creat pentru a permite utilizatorilor să facă schimb de date într-un mod descentralizat.

NFT -urile sunt o evoluție a ideii inițiale de internet.

valoarea lor este reprezentată de ceea ce se află în interiorul lor, mai degrabă decât cine le deține, similar cu modul în care funcționează cu criptomonedele.

Unii oameni chiar compară NFT -uri de tranzacționare direct cu tranzacționarea cărților de baseball, deoarece ambele implică investiții în active unice cu valori diferite bazate pe deficit, popularitate și alți alți factori.

nfts pe scurt

NFT reprezintă un jeton nefungibil. Este un tip de activ blockchain distins de alte jetoane din aceeași rețea.

„Fungibilitatea” este un termen în finanțele tradiționale care se referă la obiecte interschimbabile.

NFT-uri de pe blockchain-ul Ethereum (ETH) sunt printre unele dintre primele și cele mai populare jetoane nefungibile de pe piață.

Acestea fiind spuse, este esențial să fii conștient de faptul că nu toate criptomonedele NFT sunt egale sau construite pe partea de sus a Ethereum.

ca în cazul oricărui lucru legat de investiții, ar ajuta dacă ai face cercetările înainte de a comite.

nu toate NFT -urile au un profil ridicat, iar șansele sunt că nu toate vor exista în continuare în câțiva ani.

Diferența dintre un stoc tradițional și un stoc NFT

Există atât asemănări, cât și diferențe între stocurile convenționale și NFTS.

Pentru un singur lucru, prețurile stocurilor NFT urmează modele similare cu cele văzute pe piețele tradiționale ETFS Wall Street.

Vă puteți aștepta să fie volatile și să se schimbe pe baza sentimentului de piață NFT.

Aceasta înseamnă că valoarea lor ar putea crește sau scădea pe baza diverșilor factori.

Pe partea de flip, stocurile NFT pot aduce profituri semnificative pentru investitori, deoarece au caracteristici unice care le fac investiții excelente pe termen lung.

Unii comercianți consideră că achiziționarea de NFT -uri populare ar putea acum să obțină randamente și mai semnificative decât să investească în alte criptomonede, monede fiat sau chiar în articole precum aur sau argint.

Cu toate acestea, nu cred că fiecare NFT va oferi câștiguri de scădere a maxilarului la fel cum au făcut mulți în ultimele luni.

Abordarea mea sugerată este să investesc într -un portofoliu diversificat care să includă stocuri menționate în acest articol și alte NFT -uri listate la bursele NYSE sau NASDAQ.

Cum se interpretează datele prezentate în acest articol

Datele prezentate în acest articol se bazează pe anunțuri făcute de companii despre planurile lor de a investi în NFTS și tehnologia blockchain.

Aceste actualizări includ discuții cu investitori privați, achiziții de active digitale de către persoanele din interiorul companiei și investiții în schimburi de monede digitale.

Când găsesc anumite companii legate de NFT sau criptomonede interesante, după ce le -am examinat situațiile financiare, tendințele de creștere istorică, randamentele dividendelor etc., îmi concentrez atenția asupra a ceea ce intenționează să facă cu aceste active digitale.

examinez anunțurile pe care le fac pentru a vedea dacă au legătură cu dezvoltarea NFTS sau tehnologia blockchain.

Dacă da, atunci caut informații despre cât de semnificative sunt aceste investiții și ce beneficii pot aduce în linia de jos a companiei în viitor.

Când găsesc mai multe surse care confirmă faptul că o companie participă la acest spațiu, apoi îl reduc și îl menționez în lista mea de stocuri NFT.

cea mai mare preocupare a mea este că unele companii ar putea să -și sporească prețurile acțiunilor, făcând afirmații false cu privire la investiții în NFTS.

Vreau întotdeauna să mă asigur că există suficiente date fiabile disponibile înainte de a continua și, în această măsură, vă sugerez să faceți același lucru.

companiile își pot schimba părerea în orice moment fără a anunța publicul cu privire la NFT și alte decizii interne.

Acesta este motivul pentru care am adoptat o abordare conservatoare în această listă, menționând doar acele companii care au investit deja sau și -au anunțat planurile de a investi în NFTS și tehnologia blockchain.

Vă rugăm să rețineți că acestea sunt pariuri speculative concepute pentru investiții pe termen mai lung, deoarece cred că cele mai bune stocuri NFTS ar putea crește semnificativ în timp în timp.

Având în vedere toate acestea, riscurile semnificative sunt asociate cu investițiile în acest spațiu datorită volatilității sale inerente și preocupărilor sale de reglementare.

Vă rugăm să faceți cercetarea înainte de a decide dacă ar trebui să cumpărați sau nu vreunul dintre aceste active digitale.

De ce se întâmplă această nebunie de stoc NFT?

În primul rând, tehnologia blockchain și -a făcut drum în fiecare aspect al vieții noastre, de la finanțe la divertisment, sănătate și fitness și chiar industria muzicală.

cu probleme care implică dificultăți din ce în ce mai mari pentru producătorii de conținut de a -și monetiza munca, ținând pasul cu costurile crescânde ale bunurilor și serviciilor digitale, NFT a venit la momentul potrivit.

a deveni popular în timpul unei pandemii globale, în timp ce rezolvați diverse probleme s -au dovedit a fi doi factori care lucrează în favoarea NFT.

În timp ce cazurile de utilizare pentru NFT sunt în continuare în evoluție, vă puteți aștepta să vedeți noi oportunități interesante în diverse industrii, inclusiv jocuri și divertisment, în următorii câțiva ani.

NFTS și tehnologia blockchain permit jucătorilor să achiziționeze active digitale unice pentru a face comerț sau a vinde altor jucători.

Acest lucru îi ajută să se bucure de jocul lor video preferat, oferind un comision meritat oamenilor care și -au luat timpul pentru a crea astfel de active.

Un alt exemplu despre modul în care companiile ar putea beneficia de utilizarea acestei tehnologii este prin reducerea costurilor de tranzacție în rețelele lor de lanțuri de aprovizionare.

Tehnologia blockchain permite mai multor părți să partajeze accesul la un singur registru care poate înregistra toate tranzacțiile fără a expune informații private, cum ar fi nume sau numere de cont.

Aceste înregistrări sunt mai sigure decât sistemele actuale, deoarece sunt găzduite pe serverele descentralizate răspândite în multe locații din întreaga lume, mai degrabă decât stocate pe un singur server din rețeaua unei companii.

Acest registru ar putea ajuta companiile să economisească bani prin eficientizarea lanțurilor de aprovizionare, reducând riscul de fraudă și îmbunătățind eficiența generală.

Acestea sunt doar câteva motive pentru care cred că stocurile NFTS sunt foarte atractive pentru diverse portofolii de investiții în acest moment.

Alte considerații vitale cu privire la stocurile NFT

Iată câteva aspecte de luat în considerare înainte de a cumpăra un stoc NFT.

Piața bursieră mai largă

Piața bursieră mai largă este în prezent deținută de o perioadă prelungită de sentiment de urs.

de aceea trebuie să fiți selectivi atunci când vânați oportunități pentru vânzări NFT pe această piață cripto -cripto.

Asigurați -vă că examinați toate noile companii incluse pe lista dvs. de veghe și asigurați -vă că au un model de afaceri bun înainte de a decide dacă ar trebui să intre sau nu portofoliul dvs.

Companiile Crypto și Blockchain folosesc în mod regulat o piață NFT pentru a cumpăra și vinde NFTS.

Acest lucru va afecta prețul acțiunilor lor, motiv pentru care trebuie să vă faceți diligența cuvenită înainte de a cumpăra orice active digitale.

Acest lucru afectează fluxul de numerar și câștigurile lor, ceea ce va provoca fluctuații ale prețului acțiunilor lor.

Volatilitatea este egal pentru cursul din lumea cripto -cripto, așa că trebuie să vă faceți temele înainte de a investi.

Introducerea metaverselor

Un aspect care îi face pe oameni să cumpere acum în ceea ce privește NFT -urile și stocurile este sosirea metaverselor.

Cu mai multe hype plasate pe acest nou univers digital, NFT-urile vor juca un rol masiv în modul în care funcționează acest lucru.

Înțelegerea companiilor își vor pune ouăle în „coșul metaverse” va fi crucială pentru a înțelege în ce stocuri să investească.

Fie că este vorba despre o companie de vehicule electrice care dorește să vândă mașini electrice legate de identitatea dvs. în Metaverse sau o companie de socializare care dorește să vă construiască un avatar al dvs. pe blockchain-ul lor Ethereum, aceasta este una dintre acestea situație amabilă.

Reglementări guvernamentale

este, de asemenea, important să fii cu ochii pe reglementări.

Guvernele din întreaga lume pot decide să se prăbușească de unele dintre aceste active digitale dacă cred că poate duce la activități infracționale.

Acest lucru ar putea împiedica adoptarea lor, ceea ce ar afecta apoi performanța stocurilor NFTS.

indicele NFT

O altă considerație de care trebuie să țineți cont este indicele NFT.

Verificând fondurile Gen NFT Index, puteți urmări performanța unor stocuri NFTS specifice în timp real.

În acest fel, puteți obține informații actualizate înainte de a decide dacă cumpărați sau nu un anumit stoc.

Folosind un indice NFT, investitorii NFT dețin de obicei mai multe active digitale diferite, creând un portofoliu diversificat care va scădea riscul general implicat.

A avea mai multe investiții în portofoliul dvs. pentru stocurile NFT este ideal.

Aceasta oferă mai multe oportunități dacă o companie stagnează în timp ce altele continuă să prospere.

comunicate de presă și impactul lor asupra volatilității

Comunicatele de presă pot afecta pozitiv sau negativ prețurile cripto și NFT dacă sunt eliberate de companii al căror preț al acțiunilor este strâns legat de performanța NFTS.

Acest lucru va provoca volatilitate, deci va trebui să știți cum afectează condițiile pieței aceste active.

Dacă vă gândiți să cumpărați un NFT, fiți pe deasupra oricăror comunicate emise de aceste companii.

În plus, alegeți -vă cu înțelepciune punctul de intrare, deoarece toate acestea afectează randamentul general al investiției (ROI) în timp.

stocuri nft pentru a cumpăra și deține-întrebări frecvente

Ce este un ecosistem NFT?

Un ecosistem NFT este un grup de companii care lucrează împreună pentru a construi o infrastructură pentru active digitale. Aceasta include platforme de tranzacționare, dezvoltatori de tehnologie blockchain și echipe de marketing care oferă expunere la industrie în ansamblu.

Un ecosistem NFT va contribui la conștientizarea noilor tehnologii de evidență distribuite pe care alte companii le pot utiliza apoi în acest ecosistem.

O mare parte a unui astfel de ecosistem este arta digitală.

Cu o cerere din ce în ce mai mare pentru persoane și organizații de a produce și cumpăra astfel de active, stocurile legate de artă tind să fie o investiție bună pentru a analiza.

Care sunt niște NFT-uri grozave în care să investești?

Iată câteva dintre cele mai bune NFT -uri în care să investești în acest moment:

cryptokitties: cryptokitties este construit deasupra eterului și vă permite să cumpărați, să vindeți și să reproduceți pisici digitale. Fiecare are atribute unice care le fac să merite achiziționate.

monedă enjin: Enjin Coin este o criptocurrency folosită pentru alimentarea platformei Enjin, permițând jucătorilor să creeze active digitale în scopuri de tranzacționare.

plictisit Ape Yacht Club: plictisit Ape Yacht Club este o colecție de 10.000 NFT cu atribute vizuale diferite. Mutant Ape Yacht Club este a doua iterație a colecției inițiale de Ape plictisite.

tranzacționarea NFT crește pe măsură ce mai multe companii își creează propriile NFT -uri și le pun la dispoziție pentru achiziție în mod regulat.

Cryptocurrency banking este posibil acum?

Tendința progresează și tot mai multe companii de finanțe acceptă acum active digitale.

Aceasta include numerar pentru servicii de cripto, carduri de debit și, de asemenea, capacitatea de a investi în acțiuni printr -o firmă de brokeraj.

mai sunt încă de făcut, dar tehnologia blockchain a contribuit la accelerarea procesului de incluziune financiară.

Prin urmare, este mai ușor să efectuați bitcoin și alte activități bancare de criptocurrency.

Care sunt unele platforme de tranzacționare a criptomonedelor de care trebuie să fie conștiente?

diverse schimburi de cripto și platforme de tranzacționare sunt disponibile pentru a cumpăra și a vinde NFTS. Unele exemple notabile includ:

Înfășurați.

Investiția în stocuri NFT poate fi o afacere foarte profitabilă dacă este făcută corect.

Cu cantitatea potrivită de cercetare, puteți găsi stocul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. de investiții.

Asigurați-vă că faceți acest lucru înainte de a lua decizii finale, deoarece este esențial pentru succesul dvs. pe termen lung în acest domeniu.

Ca urmare a unei astfel de cercetări, vă puteți proteja împotriva volatilității și puteți determina ce stoc va aduce cea mai mare rentabilitate pentru investiția dvs. inițială.

Ați investit recent în stocuri NFTS? Dacă da, pentru care ați mers și de ce ați investit în ele? Anunță -mă în secțiunea de comentarii de mai jos.

lectură ulterioară pe Adamenfroy.com: Vrei să înveți care sunt cele mai bune modalități de a -ți urmări investițiile cripto?

Iată o postare care descrie Cei mai buni trackers de portofoliu crypto Acum.

În plus, iată o postare pe care am scris-o comparând binance vs. Coinbase , două dintre cele mai bune schimburi de cripto din acest moment.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *