Lista finală a statisticilor webinar pentru 2023

Lista finală a statisticilor webinar pentru 2023

Înțelegere Ce este un webinar și diferitele beneficii IT IT IT IT IT IT poate aduce afacerea dvs. este o necesitate în această zi și vârstă.

cu diverse software webinar cum ar fi zoom și gotowebinar , a fi capabil să găzduiască și să înregistreze webinarii pentru vizionarea dvs. online nu a fost niciodată a fost mai ușor.

Acest articol vă va oferi lista finală a statisticilor webinar pentru a înțelege mai bine cum funcționează webinarii și de ce sunt atât de populare.

Dacă ați dorit vreodată să utilizați webinarii în afacerea dvs., acest articol este pentru dvs. Să intrăm corect în ea.

Table des matières

Importanța webinariilor

1. Până la 95% dintre companii consideră că webinarii își pot ajuta afacerea să își atingă obiectivele.

(on24)

Aproape toate întreprinderile și antreprenorii chestionați înțeleg că webinarii le pot muta în direcția corectă pentru a -și atinge obiectivele.

Acest lucru are sens ca găzduirea unui eveniment virtual pe orice subiect vă ajută să vă înfățișați ca expert, permițându -vă în același timp să educați oamenii care caută informații despre produsul sau serviciul dvs.

, de asemenea, ajută la crearea unei comunități și la construirea unei prezențe online.

credit de imagine: confertel.net

2. Companiile Business-to-Business și SaaS consideră că webinarii îi ajută să dezvolte oportunități de înaltă calitate pentru afacerile lor.

(goto)

Importanța de a avea oportunități de înaltă calitate într-o companie B2B este esențială pentru succesul companiei.

Vânzarea diverselor produse și servicii către alte companii este o provocare.

având oportunități de înaltă calitate vă poate ajuta să vă dezvoltați clientela în industria dvs.

3. Căutările cu zoom s-au dublat pe o perioadă de doi ani între 2019 și 2021.

(Google Tendințe)

cu atât de multe gazde webinar folosind Zoom, nu este de mirare de ce căutările Google pentru zoom au crescut în ultimii doi ani.

Cu o creștere de 317 la sută a veniturilor Zoom din 2019 până în 2020, este ușor de observat cum pandemia a afectat pozitiv compania.

4. Pregătirea internă a companiei este din ce în ce mai mare prin intermediul webinariilor.

(VisionOgy)

Companiile nu numai că văd beneficiile furnizării clienților lor webinarii, dar oferă și webinarii pentru angajații lor.

oferind companiilor opțiunea de a -și educa atât clienții, cât și echipele interne permite creșterea afacerilor, relații mai bune cu clienții, satisfacția mai mare a angajaților și cunoștințele companiei.

Acestea sunt toate motivele pentru care companiile folosesc acum webinarii în scopuri de instruire.

Webinarii pentru obiective de afaceri

5. Generarea de oportunități și vânzări este ceva pe care 76% dintre webinarii își propun să facă.

(on24)

Conducerea și vânzările sunt elementul de viață al oricărei afaceri.

a avea o modalitate de a genera oportunități și vânzări cu un webinar este o modalitate excelentă pentru întreprinderi de a utiliza un eveniment online ca formă de marketing și educație.

Având în vedere acest lucru, 76% dintre webinarii se concentrează pe generarea de oportunități și vânzări, oferind în același timp valoare publicului țintă.

6. Relațiile care se dezvoltă cu clienții fideli este punctul central al 60% din webinarii.

(on24)

Construirea relațiilor este vitală pentru succesul oricărei afaceri.

având șansa de a interacționa cu clienții fideli și cu potențialii permite creșterea în comunitatea companiei dvs. și în prezența online.

până la 60% dintre webinarii listează relațiile de îngrijire ca obiectiv principal atunci când găzduiesc astfel de evenimente.

7. 61% dintre companii folosesc webinarii pentru comercializarea produselor și serviciilor lor prin marketing de conținut.

(Institutul de marketing de conținut)

Marketingul de conținut este la fel de popular ca întotdeauna.

Având posibilitatea de a utiliza evenimente online pentru a conduce strategia de marketing a conținutului companiei dvs. poate fi o modalitate excelentă pentru întreprinderi de a -și împărtăși cunoștințele și expertiza cu o audiență.

până la 61% dintre companii folosesc webinarii și alte diferite forme de marketing de conținut pentru afacerea lor, permițându -le să își atingă obiectivele de afaceri.

8. Opt din 10 site -uri de marketing conduc înregistrările webinar prin intermediul site -ului lor.

(statista)

A face ca oamenii să se înregistreze la un webinar nu este atât de ușor pe cât era.

Nu puteți doar să lipiți un link oriunde și să vă așteptați ca oamenii să se înregistreze pentru un eveniment online.

Având site -uri de marketing, conduce înregistrătorii la un eveniment poate fi un aspect pozitiv pentru acele evenimente de găzduire, deoarece oferă potențialilor lor clienți mai multă expunere la ceea ce fac și crește numărul de persoane care se înscriu.

Prezentare webinar

9. Aproape trei din 10 persoane participă la webinarii la care se înregistrează în aceeași zi a evenimentului.

(Webinarcare)

Există ceva puternic în a oferi cuiva șansa de a participa la un eveniment în aceeași zi în care se înregistrează pentru asta.

Cu nevoia oamenilor de mulțumire instantanee, unii se așteaptă ca un eveniment să fie gata și disponibil atunci când sunt gata să participe.

având șansa de a oferi un webinar oferă rapid întreprinderilor un mod de a oferi evenimente într-o manieră sensibilă la timp care să-și angajeze publicul.

Cu aproape 30% dintre persoanele care participă la webinarii la care s -au înregistrat în aceeași zi, întreprinderile trebuie să aibă un webinar disponibil atunci când oamenii se înregistrează și sunt gata de plecare.

< IMG Decoding = "async" width = "750" înălțime = "469" src = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg% 22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20469%22%3E%3C%2FSVG%3E "ALT =" Webinar Marketing Stats "Class =" WP-Image-203681 Lazyload "Srcset =" Date: Image/SVG+ XML,%3CSVG%20XMLNS%3D%22HTTP%3A%2F%2FWWW.W3.org%2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3D%220%200%20750%20469%22%3E%3C%2FSVG%3E 750W " dimensiuni = "(max-width: 750px) 100vw, 750px" data-srcset = "https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/webinar-Marketing-tats.jpeg 750w, https: // www. ADAMENFROY.C OM/WP-Content/Uploads/Webinar-Marketing-Stats-300x188.jpeg 300w "data-src =" https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/webinar-Marketing-tatats.jpeg "> < /Figura>

credit de imagine: Lifesize.com

10. Rata de conversie a participanților la webinar pentru prezentări de afaceri la consum este de aproximativ 20 până la 40%.

(Webinarcare)

Rata de conversie de succes a unui webinar este vitală pentru orice afacere.

Cu cât este mai mare rata, cu atât mai mulți oameni participă la evenimentul tău.

Acest lucru înseamnă că vor fi mai mulți oameni care în cele din urmă iau măsuri pe mesajul tău.

pe partea de flip, având un procent scăzut pentru eveniment înseamnă că există zone în care marketingul dvs. webinar poate fi îmbunătățit.

Desigur, a avea strategii profesionale de marketing digital atunci când găzduiește un webinar Business-To-Consumer este o necesitate pentru a avea o rată de conversie a webinarului de succes.

cu o medie de 20% până la 40% rata de conversie, întreprinderile trebuie să ia în considerare întotdeauna strategiile lor de marketing atunci când găzduiesc evenimente online.

11. Aproximativ 44% dintre cei care se înregistrează pentru un webinar participă.

(bigmarker)

Această statistică de la BigMarket sugerează că mai puțin de jumătate dintre persoanele care se înregistrează la un eveniment participă atunci când are loc.

Această diferență semnificativă între numărul de persoane care se înregistrează și se prezintă de fapt înseamnă că urmărirea după un eveniment – atât cu cei care au participat, cât și cu cele care nu au făcut -o – este la fel de importantă ca oricând.

12. Webinarii care educă și antrenează oamenii sunt cele mai populare.

(Webinarcare)

instruirea și educația sunt esențiale în orice afacere.

ca atare, webinarii care ajută la educarea oamenilor pe un serviciu sau un produs pe care îl oferă afacerea dvs. sunt cele mai căutate.

relatează WebinarCare că obținerea unei educații este principalul motiv pentru care oamenii se înscriu la un webinar.

Când vine vorba atât de B2B, cât și de B2C, găzduirea unui eveniment care ajută la oferirea cunoștințelor corecte oamenilor, pe ceva ce oferă afacerea dvs., este cea mai bună modalitate de a le implica.

credit de imagine: confertel.net

Programe webinar

13. Zilele săptămânii care sunt cele mai bune pentru a găzdui webinarii sunt marți, miercuri și joi.

(live webinar)

rularea unui webinar în cele mai bune zile pentru publicul țintă este esențial pentru ratele de participare sporite.

având analize potrivite în loc și de găzduire în zilele în care publicul dvs. țintă are o rată de întoarcere mai mare este benefică pe mai multe niveluri diferite.

Zilele de la jumătatea săptămânii de marți, miercuri și joi se întâmplă să fie cele mai bune zile pentru a găzdui webinarii.

14. Cel mai bun moment pentru a rula un webinar este între orele 11 și 14:00.

(goto)

În timp ce este rulat un webinar poate ajuta, de asemenea, la ratele de implicare și participare.

Cel mai bun moment pentru a rula un webinar este între 11:00 și 14:00, de luni până vineri.

Dacă este posibil, asigurați -vă că vă găzduiți evenimentele între aceste ori.

Dacă acest lucru nu este posibil, atunci ar putea funcționa un eveniment pre-înregistrat la cerere.

Credit imagine: goto.com

15. 44% dintre respondenți au spus că preferă webinarii să aibă aproximativ 45 de minute.

(bigmarker)

Durata de timp în care este găzduit un webinar poate fi un factor esențial în succesul evenimentului.

Deși este obișnuit ca oamenii să se înscrie la webinarii și seminarii pe care le așteaptă să funcționeze timp de o oră, o durată de 45 de minute de timp de vizionare pare a fi lungimea preferată pentru mulți oameni.

Bigmarker relatează că aproximativ 44% dintre cei care se înscriu la un webinar se găsesc mai dornici să participe la evenimente care durează în jurul valorii de 45 de minute.

16. Pe de altă parte, 41% dintre cei care participă la webinarii consideră că 30 de minute de minut sunt ideale.

(bigmarker)

În plus față de statul anterior, aproximativ același număr de oameni ca înainte de a crede că un timp de rulare de 30 de minute este cel perfect.

În timp ce pot exista unele discrepanțe între aceste numere, în funcție de subiect, industrie și intensitate, este esențial să ținem cont de aceste cifre atunci când găzduiesc un eveniment.

Deoarece implicarea tinde să scadă după o anumită perioadă, este esențial să țineți cont de calendarul atunci când găzduiți un webinar.

17. A avea o întrebare de întrebări o întrebare este benefică pentru 92% dintre cei care participă la webinarii.

(bigmarker)

Dacă găzduiești un webinar, intenționează să ai o sesiune QA la sfârșit și să te asiguri că oamenii știu despre asta.

având un eveniment live și o întrebare de răspuns; o sesiune este ceva care poate beneficia de cei care participă, precum și cei care găzduiesc un eveniment.

Oferirea oamenilor șansa de a-și pune întrebările, de a le răspunde și de a rezolva orice obiecții poate ajuta la păstrarea pe termen lung a clienților.

În plus, oferă gazdelor și posibilitatea de a clarifica în continuare unele dintre punctele de vorbire cruciale.

BigMarker relatează că aproximativ 92% dintre oameni găsesc o întrebare de întrebare pentru a fi benefică.

18. Cât mai puțin de 15% dintre persoanele care participă la un record webinar cu 15 zile sau mai mult înainte de a avea loc evenimentul.

(Webinarcare)

Unii oameni le place să planifice și să -și obțină programele în ordine înainte de a participa la un eveniment.

Deși s -ar putea să nu pară foarte mult, aproximativ 15% dintre persoanele care se înscriu pentru un webinar fac acest lucru cu 15 zile sau mai mult înainte de eveniment.

Acest lucru este important să luați în considerare atunci când găzduiți un webinar, deoarece este la fel de important să vă aveți marketingul cu mult timp înainte de timp.

19. S -a constatat că lungimea optimă a formularului nostru de înregistrare a webinarului este între cinci și șase pagini.

(Webinarcare)

A face ca oamenii să se înscrie la un webinar necesită timp.

Este esențial să vă asigurați că mesajul paginii dvs. de înregistrare este pe punctul de a avea o astfel de pagină să fie de lungime corectă.

A avea prea multe informații va pune oamenii, în timp ce nu furnizează suficient poate duce la obținerea unui număr necalificat de înregistrați.

Sondajele sugerează că lungimea optimă a unui formular de înregistrare a webinarului este între cinci și șase pagini.

Deși acest lucru ar putea suna foarte mult, este esențial să ne amintim că mai multe informații înseamnă de obicei că oamenii de pe webinar sunt mai calificați și interesați de ceea ce aveți de spus.

20. Pandemia a ajutat la creșterea popularității webinarii.

(wyzowl)

mai mulți factori diferiți pot fi atribuite popularității crescânde a webinariilor.

Această tendință a fost observată în ultimii ani în urma focarului pandemic coronavirus.

Cu mai multe persoane care stau în interior și se conectează prin internet, webinarii au devenit mai populare.

Costuri webinar

21. În medie, costă între 100 și 3000 USD pentru a rula un webinar.

(Webinarblast)

Rularea unui webinar poate fi costisitoare și de obicei depinde de cât de complex sau simplu doriți să îl faceți.

În timp ce, în general, majoritatea oamenilor pot găzdui un eveniment cu costuri minime, efortul de marketing care intră într -un astfel de eveniment poate avea un impact semnificativ asupra costurilor generale.

cu un cost mediu între 100 și 3000 USD, este esențial să vă țineți cont de bugetul atunci când vă planificați evenimentul.

Crearea unui webinar de succes

Dacă doriți să beneficiați la maxim de webinar și să faceți un succes, există diverși factori pe care trebuie să le luați în considerare. Să aruncăm o privire la unii dintre acești factori.

Alegerea unei platforme webinar

înainte de a putea începe găzduirea unui webinar, trebuie să știți ce software sau platformă să utilizați.

Există mai multe opțiuni, dar unele dintre cele mai populare includ Zoom , WebEx , gotowebinar și Adobe Connect . < /P>

Lucrul cu unul dintre acestea ar trebui să fie relativ ușor, deoarece fiecare are caracteristici specifice care îl fac mai potrivit pentru anumite tipuri de webinarii decât altele.

comercializarea webinarului dvs.

Webinarii de marketing este crucial dacă doriți să obțineți mai mulți înregistrați, participanți, oportunități și vânzări.

În timp ce acest lucru este diferit în fiecare piață și nișă, există diverse modalități de a vă scoate mesajul. Acestea includ:

  • Utilizarea instrumente de socializare pentru a ajuta la răspândirea cu privire la răspândirea cu privire la răspândirea cu privire la răspândirea cu privire la răspândirea cu privire la răspândirea cu privire la răspândirea cu privire la răspândirea cu privire la răspândirea cu privire la răspândire Cuvânt pe rețele precum LinkedIn și Facebook.
  • Postarea de reclame pe Facebook, Twitter și Google cu un scurt apel la acțiune pentru a-i duce pe oameni la pagina dvs. de înregistrare.
  • Utilizarea instrumente SEO Pentru a clasifica cuvinte cheie specifice legate de webinarul dvs. .
  • Profit de software de marketing prin e-mail pentru a trimite e-mailuri promoționale la o listă de abonați.

Nu trebuie să folosiți fiecare canal de marketing, dar este esențial să testați cel pe care credeți că este cel mai bun pentru dvs. și să aflați ce funcționează și ce nu.

Vestea bună este că multe dintre aceste canale sunt gratuite, dar luați ceva timp pentru a vă configura, în timp ce puteți plăti viteza pe alții.

Alegerea unui vorbitor

Găzduirea unui webinar nu este aceeași cu a susține un discurs improvizat. Este nevoie de pregătire și trebuie să fiți organizat atunci când vă prezentați mesajul.

Gazda trebuie să fie interactivă în prezentarea sa și să răspundă la întrebări de la spectatori.

Acest lucru este deosebit de important dacă webinarul este despre ceva complex sau tehnic.

Cel mai bun mod de a gestiona acest lucru este să te antrenezi pentru a deveni un prezentator profesionist care găzduiește cu succes webinarii și înțelege ce este implicat atunci când comunică cu spectatorii.

Având analiza web-ului potrivit

valorile webinar și analitice joacă un rol semnificativ în determinarea modului în care merge webinarul dvs.

După un webinar, informațiile ar trebui să aibă acces la include:

  • Numărul de spectatori care au urmărit în direct.
  • Replay vizualizări de la cei care au ratat versiunea live.
  • Numărul de persoane care au participat la webinar din anumite țări.
  • Numărul de oportunități calificate generate de pe webinarul dvs.
  • Întrebări adresate și votarea sondajului
  • și multe altele.

ar trebui să aveți o modalitate de a monitoriza aceste analize după fiecare webinar pentru a vedea ce a mers bine și ce a mers prost.

Pe scurt, statisticile de implicare a webinarului arată cât de implicați sunt spectatorii înainte, în timpul și potențial după un webinar.

Cel mai bun mod de a măsura implicarea este analizând rezultatele medii din prezentările anterioare.

Acest lucru vă va ajuta să determinați dacă mesajul dvs. a fost suficient de angajat pentru ca oamenii să pună întrebări și să își împărtășească opiniile.

Aveți o pagină de înregistrare convingătoare

Când participanții se înregistrează la webinarul dvs., ar trebui să vadă o pagină de înregistrare convingătoare care îi cheamă să ia măsuri. Formularul utilizat pentru procesul de înregistrare ar trebui să includă doar câmpuri relevante și să fie la fel de simplu de necesar pentru a completa.

Cu alte cuvinte, puteți avea o formă care să aibă mai multe pagini, atât timp cât informațiile sunt necesare pentru industria dvs.

Cu toate acestea, dacă acest lucru se poate face în mai puține pagini, ar trebui să o testați cu siguranță.

Statisticile privind prezența la webinar pot arăta, de asemenea, cât de multe persoane au finalizat înregistrarea pentru un webinar în comparație cu cei care au început să completeze un formular de înregistrare.

Un webinar de succes depinde de pagina de promovare și înregistrare a webinarului, deci este esențial să obțineți acest pas corect.

Mai mult, generarea de plumb este esențială pentru rularea webinarii, deoarece compensează costul webinariilor – ceea ce face ca pagina de înregistrare să fie și mai importantă.

Înțelegerea cine este piața dvs. țintă

Participanții la webinar ar trebui să fie publicul țintă pentru afacerea dvs.

De exemplu, marketerii B2B vizează de obicei alte companii, în timp ce marketerii B2C s -ar putea concentra pe consumatori individuali.

Trebuie să înțelegeți cine este publicul dvs. țintă pentru a crea un formular de înregistrare care să le țintească în mod specific și apoi să livreze conținutul pe care îl așteaptă în timpul webinarului.

Având webinarii vizate în mod explicit către interesul publicului dvs. vă va ajuta să vă atingeți obiectivele mult mai repede.

Live vs. pre-înregistrat

webinarii live sunt mai interesante pentru participanți, dar promovarea acestora este, de asemenea, mai dificilă.

Diverse statistici despre eficiența webinarului sugerează că webinarii live au conversii mai mari, dar webinarii pre-înregistrate au o păstrare mai mare a vizualizatorilor.

În plus, având webinarii la cerere poate crește conștientizarea mărcii și poate conduce traficul către site-ul dvs. web.

Există argumente pro și contra ambelor, astfel încât testarea a ceea ce funcționează cel mai bine pe piața dvs. este esențială.

Urmăriți cu cei la care au participat (și cei care nu au făcut-o).

În timp ce rata medie de prezență ar putea varia în funcție de nișă, este întotdeauna bine să urmărești persoanele care au participat la webinarul tău.

ar ajuta dacă aveți în vedere și o secvență de urmărire care vizează pe cei care nu au participat, deoarece acest lucru poate crește ratele de prezență la webinar data viitoare.

În plus, o înregistrare webinar este o modalitate eficientă de a se angaja cu spectatorii care au ratat prezentarea live și oferă un motiv excelent pentru a lua legătura cu acest segment al înregistrătorilor dvs.

Puteți utiliza, de asemenea, aceste înregistrări pentru a încuraja spectatorii să se înregistreze la webinarii în viitor, oferindu -le un stimulent pentru a fi live data viitoare.

Durata webinar

Când oamenii urmăresc webinarii, de obicei caută informații care să le ajute să rezolve o problemă.

Cu cât este mai scurt webinarul dvs., cu atât este mai mare șansa de implicare, deoarece spectatorii își pot rezolva rapid problemele în acest timp.

Conținutul webinar ar trebui să fie concis și, astfel încât spectatorii să învețe ceva nou în timp ce își acordă cea mai mare atenție.

Pe de altă parte, webinarii lungi care sunt pline de conținut valoros sunt excelente pentru generarea de plumb și hrănirea, deoarece construiesc o relație cu publicul de -a lungul timpului.

După cum am menționat anterior, testarea variațiilor de lungime a webinarului ar putea fi calea de urmat dacă doriți să înțelegeți excelent ceea ce funcționează – și ce nu.

Înfășurați.

Statisticile de marketing ale webinarului de mai sus ar trebui să vă ofere o mai bună înțelegere a ceea ce este nevoie pentru a crea un webinar practic.

În plus, în timp ce se poate folosi multe statistici webinar pentru a determina eficacitatea unei prezentări, ar trebui să mergi cu ceea ce funcționează cel mai bine pentru marca ta.

În cele din urmă, păstrați lucrurile simple și concise pentru o implicare maximă, vizând, de asemenea, persoanele potrivite pe social media.

Ce părere aveți despre statisticile de mai sus? Care este cel mai bun webinar la care ați participat vreodată? Simțiți -vă liber să vă împărtășiți experiența în comentariile de mai jos.

citirea ulterioară pe Adamenfroy.com: Alegerea platformei Webinar potrivite este crucială.

Iată câteva postări care vă vor ajuta să faceți acest lucru:

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *