Lista finală a statisticilor pentru întreprinderile mici pentru 2023

Lista finală a statisticilor pentru întreprinderile mici pentru 2023

Dacă vă gândiți să începeți propria afacere mică, știind prin ce au trecut alții în timp ce înțelegerea unde au eșuat este esențială.

S.U.A. Biroul de recensământ și Biroul Statisticilor Muncii din SUA estimează că în jur de 144.000 de sondaje se întâmplă în diverse întreprinderi în fiecare lună, permițându -le să obțină informații diferite despre situația actuală a întreprinderilor mici.

Înțelegerea a ceea ce este necesar pentru a vă conduce afacerea vă poate oferi un avantaj față de competiție.

Acest lucru ar putea include utilizarea:

cu acest lucru, în timp ce dreptul idei de afaceri mici pot genera succes pentru Oricine dorește să intre în antreprenoriat, eșecul este prea frecvent.

Cu o pandemie globală care a zdrobit atât de multe speranțe și vise, acum este timpul să vă ocupați și să vă concentrați pe succesul afacerii dvs.

pentru a vă ajuta să mergeți, iată o listă cu cele mai bune statistici pentru întreprinderile mici pe care vi le voi prezenta în această postare.

Aceste statistici vă vor ajuta să vă ghidați în planificarea afacerii și luarea deciziilor.

Să ne aruncăm adânc în acest subiect.

statistici pentru întreprinderile mici de luat în considerare

Următoarele sunt statisticile cheie de care trebuie să țineți cont atunci când vine vorba de întreprinderi mici.

1. Încrederea de succes a creșterii afacerilor.

(Guidant Financial)

Se estimează că doar aproximativ 10% dintre oameni sunt siguri că întreprinderile lor mici vor crește așa cum era de așteptat.

Cu multe firme care nu sunt angajatori care nu o fac în primii cinci ani, acest număr este de așteptat să crească în următorii ani.

Acest lucru face ca planificarea să fie cu atât mai critică, deoarece vă puteți crește șansele de succes prin faptul că aveți planul corect în fața voastră.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *