Lista finală a statisticilor IoT (Internet of Things) pentru 2023

Lista finală a statisticilor IoT (Internet of Things) pentru 2023

Termenul Internet of Things (IoT) devine din ce în ce mai relevant în minut.

cu utilizatorii de internet care generează la fel de mult 2.5 quintilion octeți de date În fiecare zi, a rămâne relevant este uneori dificil.

În fiecare săptămână, un nou smartwatch, aparat sau purtabil pare să lovească pe piață, care poate deveni rapid copleșitor pentru mulți.

IoT ajută la sensul tuturor datelor din viața noastră, aducând automatizare atunci când este nevoie.

De exemplu, software de gestionare a fluxului de lucru ajută la colectarea datelor de pe dispozitive conectate , rezultând o viață profesională și personală îmbunătățită.

În plus, instrumente de automatizare de marketing poate lua date de la Dispozitive IoT pentru a aduce anunțuri personalizate relevante pentru anumite persoane.

Acest articol va detalia statisticile de top care înconjoară IoT, oferind o mai bună înțelegere a modului în care ne afectează viața acum și în viitor.

Să intrăm corect în ea.

Table des matières

< /a> Cheltuieli pe IoT

1. 1 trilion de dolari a fost cheltuit la nivel global pe IoT în 2020.

(SDX Central)

Piața IoT a fost într-o tendință în sus de câțiva ani, devenind rapid o industrie de mai multe miliarde de dolari.

În 2020, părțile interesate au cheltuit un trilion de dolari pe IoT la nivel global.

atât cu oamenii, cât și cu companii dornice să -și investească banii în IoT, este clar că va continua să crească în următorii câțiva ani.

Credit imagine: statista.com

2. Valoarea preconizată a dispozitivelor inteligente pentru casă a atins doar 53 de miliarde de dolari în 2020.

(sdx)

Când vine vorba de dispozitive legate de casă, au fost cheltuite aproximativ 53 de miliarde de dolari în 2020 pe dispozitive inteligente activate la domiciliu.

Aceste dispozitive inteligente includ sonerie, încuietori și becuri pe care le pot controla de la distanță.

Acesta este doar un exemplu al modului în care IoT ne schimbă viața de acasă, cu dispozitive mai inteligente setate pentru a revoluționa modul în care trăim în viitor.

3. Cheltuielile pentru soluții de securitate au constituit 631 mil. USD în 2021 la nivel mondial.

(Gartner)

Securitatea este întotdeauna în vârful preocupărilor multor oameni, în special cu amenințările devenind mai proeminente în ultimii ani.

dispozitivele IoT sunt excelente pentru securitate, deoarece ne pot oferi informații despre potențialele amenințări.

cu numărul de dispozitive introduse constant alpinism, 2021 s -a dovedit a fi un an mare, cu 631 milioane dolari cheltuiți pentru soluții de securitate.

4. Până în 2025, s -a prezis că firmele ar putea investi până la 15 trilioane de dolari în IoT.

(gigabit)

Cu numărul de dispozitive care se preconizează să crească în următorii ani, predicțiile spun că până în 2025 vor fi investite până la 15 trilioane de dolari în IoT.

Acest număr vast indică cât de important va fi IoT în viitor, precum și cât de mult va avea impact asupra vieții de zi cu zi pentru oamenii din întreaga lume.

IoT Devices

5. 127 – Numărul de dispozitive care se alătură internetului în fiecare secundă.

(McKinsey Digital)

Această statistică intrigantă arată cât de rapid se extinde IoT, 127 de dispozitive care se alătură internetului în fiecare secundă.

Pe măsură ce tot mai multe companii eliberează aparate inteligente, producătorii vor pune multe dispozitive noi în producție în următorii câțiva ani.

cu atât de multe dispozitive care se conectează la internet, nevoia de securitate crește și ea.

Cu probleme de securitate în prim plan, fiecare dispozitiv nou trebuie să fie echipat cu caracteristicile potrivite pentru a evita probleme semnificative în linie.

Credit imagine: iot-analytics.com

6. 35% din piața IoT este formată din hardware.

(pwc)

hardware oferă coloana vertebrală pentru IoT, ținând totul împreună.

Industria IoT cuprinde hardware și software, cei doi lucrând împreună pentru a alimenta dispozitivele inteligente.

35% din dispozitivele IoT sunt formate din hardware, ceea ce reprezintă un procent destul de mare din industrie.

Pe lângă hardware -ul folosit în IoT, multe companii produc și senzori și chipset -uri, făcând totul să funcționeze împreună în această industrie.

7. Abonamentele 5G se vor ridica la 1,9 miliarde până în 2024.

(Ericsson)

Introducerea 5G a schimbat multe aspecte ale implicării cu tehnologia, inclusiv IoT.

5G Abonamentele au crescut rapid datorită vitezei și fiabilității lor rapide, Ericsson prezicând că vor exista 1,9 miliarde de oameni care vor folosi această tehnologie până în 2024.

Necesitatea unei comunicări mai rapide stimulate de IoT a dus la această rată de adopție masivă, arătând cât de importantă este o conexiune promptă și fiabilă pentru persoanele din întreaga lume.

Conexiuni IoT și securitate

8. În medie, o conexiune IoT este atacată în primele cinci minute de la conectarea la Internet.

(Netscout Threat Intelligence Report)

Este esențial să analizăm IoT dintr -o perspectivă de securitate pentru a asigura siguranța pentru toate părțile atunci când conectați dispozitivele la Internet.

s -a constatat că în primele cinci minute de la conectare, un dispozitiv IoT este atacat de bots sau de alți agenți rău intenționați.

De obicei, acestea privesc să exploateze vulnerabilitățile și să acceseze datele și dispozitivele utilizatorilor.

Aceasta este o statistică înfricoșătoare, având în vedere câte dispozitive noi se alătură internetului în fiecare secundă.

În plus, securitatea este pusă în evidență încă o dată când vine vorba de cât de mult pot face agenții rău intenționați într -un timp atât de scurt.

9. Routerele sunt cauza a 75% din toate cazurile cyberattack.

(Symantec)

O altă statistică de securitate se ocupă de routere, deoarece hackerii dispozitivului țintă par să iubească.

Când routerele nu sunt securizate în mod corespunzător, acestea devin un teren de reproducere pentru botnete și agenți rău intenționați care doresc să facă daune.

75% din toate cazurile cyberattack sunt cauzate de routere, ceea ce indică cât de vitală este securitatea acestor dispozitive atunci când evită atacurile.

routerele sunt, de asemenea, dispozitive la care majoritatea oamenilor nu se gândesc (cu excepția cazului în care se confruntă cu o conexiune lentă).

Cu toate acestea, această statistică ar sugera că acest lucru ar trebui să se schimbe, cu mai multă importanță care trebuie acordată routerelor.

10. 48% din toate companiile spun că nu știu când cineva își încalcă securitatea rețelei IoT.

(gemalto)

Într -o zi și o vârstă în care cyberattacurile devin din ce în ce mai răspândite, companiile trebuie să știe când sunt vizate.

Cu toate acestea, aproape jumătate din companiile chestionate au spus că nu știu când cineva își încalcă securitatea rețelei IoT.

Acest lucru arată cât de multă muncă mai trebuie făcută în departamentul de securitate.

Aceasta este o statistică înfricoșătoare, deoarece poate indica câte atacuri alunecă prin fisuri și trec neobservate.

realist, dacă companiile nici nu știu că sunt atacate, nu pot face prea multe pentru a combate astfel de atacuri.

Segment de piață IoT automotiv

11. Cu autovehiculul devenind o industrie în evoluție rapidă, aceste tipuri de mașini din America de Nord se vor ridica la 29% din piața globală.

(statista)

industria auto auto-condus este fascinantă pentru a vedea Evolve, având în vedere suma de bani investită datorită capacităților sale imense.

Mașinile cu autovehicul au mulți senzori care colectează date și le analizează pentru a se asigura că pot naviga în siguranță, făcându-le o parte interesantă a IoT.

America de Nord este unul dintre jucătorii de frunte din industria de auto-conducere, Statista prezicând că 29% din totalul mașinilor din această categorie vor fi în America de Nord.

Având în vedere cât de multă muncă merge în menținerea și punerea acestor vehicule la test pentru a se asigura că sunt în siguranță atunci când intră pe drum, această statistică strălucește destul de interesant asupra selfl. industria auto conducătoare.

12. Aproape 70% din toate vehiculele noi la nivel mondial vor fi conectate la internet până în 2023.

(IDC)

nevoia oamenilor de a comunica poate fi observată și în această statistică, conceptul de mașini fiind conectat la internet devenind rapid o realitate.

IoT a transformat modul în care oamenii interacționează cu vehiculele lor, cu aproape 70% din toate mașinile noi până în 2023 prezis să poată intra online.

Acest lucru vine cu beneficiile sale, oferind metode mai noi de comunicare, care sunt mai rapide, mai eficiente și, în general, mai sigure pentru toată lumea pe drum.

< /a> Date IoT la nivel mondial

13. Pierderea diferitelor tipuri de drepturi (inclusiv cele civile) traversează mintea a aproximativ 74% din consumatorii IoT din întreaga lume.

(eiu)

În timp ce oamenii își doresc o comunicare mai bună și mai eficientă, totuși trebuie să se gândească la drepturile lor.

IoT a deschis un val cu totul nou de date la care pot accesa companiile. Totuși, poate fi destul de copleșitor pentru oameni să își împărtășească datele (atât în ​​mod voluntar, cât și involuntar).

Pierderea potențială a drepturilor omului specifice traversează mintea a aproximativ 74% din consumatorii IoT la nivel mondial.

Acesta este un alt motiv pentru care securitatea este un factor delicat de echilibrat atunci când se ia în considerare beneficiile și dezavantajele IoT.

Drepturile civile sunt o parte esențială a vieții de zi cu zi și mulți se întreabă dacă IoT va pune aceste drepturi în pericol.

14. Cu orașe inteligente în creștere, primele 600 de orașe din 2025 vor contribui cu 60% din PIB -ul global.

(post capace)

a Smart City este în esență unul care este conectat printr-o varietate de dispozitive.

Având în vedere integral tehnologia IoT, un oraș inteligent are scopul general de a îmbunătăți calitatea vieții cetățenilor săi.

Această tendință va continua să crească pe măsură ce orașele mai inteligente devin mai conectate și vor da înapoi la scară mondială.

Primele 600 de orașe care vor fi considerate inteligente în 2025 vor contribui până la 60% din PIB -ul global, potrivit Studiului Postcapes.

credit de imagine: iot-analytics.com

15. Așteptarea de reducere a costurilor părților interesate este motivul numărul unu pentru investițiile IoT.

(IoT Analytics)

IoT Părțile interesate sunt atrase de caracteristicile de reducere a costurilor pe care le oferă IoT.

Acest lucru îi ajută afacerile și economia în ansamblu.

Datorită dispozitivelor IoT care ocupă mai puțin spațiu și necesită consum de energie – toate în timp ce furnizează exact ceea ce au nevoie oamenii – ideea este de a avea procese mai conectate și mai eficiente.

IoT vă poate ajuta în acest domeniu, oferind informații și eliminând interacțiunea umană inutilă, reducând costul implementării soluțiilor care nu au sens.

Care sunt utilizările dispozitivelor IoT?

Dispozitivele IoT sunt construite pentru a oferi servicii mai inteligente pentru utilizatorii lor.

Cu cât sunt utilizate mai multe dispozitive IoT, cu atât ele sunt mai bune și le permit oamenilor să facă lucruri suplimentare care nu au fost posibile înainte.

Unele dintre aceste acțiuni includ, dar nu sunt limitate, la următoarele.

Controlează aparatele de acasă.

Multe dispozitive IoT sunt create pentru uz casnic, cu accent pe piața internă inteligentă.

O casă inteligentă poate fi definită ca o casă care folosește sisteme de înaltă tehnologie pentru a îndeplini diverse sarcini cu ușurință și simplitate.

Scopul principal al acestor dispozitive IoT este de a îmbunătăți comoditatea și eficiența în viața unuia.

Piața globală IoT a înregistrat progrese semnificative și este de așteptat să crească în continuare odată cu utilizarea crescândă a acestor dispozitive din întreaga lume.

Cu diverse dispozitive care utilizează automatizarea bazată pe reguli și conexiunile IoT celulare, nu este nici măcar nevoie să fie conectat wireless la astfel de dispozitive pentru ca acestea să funcționeze așa cum ar trebui.

dispozitive inteligente pentru casă, inclusiv termostate, dispozitive de securitate, iluminat & amp; Sistemele HVAC și sistemele de divertisment sunt câteva dintre domeniile în care dispozitivele IoT Excel.

De fapt, cu ajutorul dispozitivelor IoT, îndeplinirea unei sarcini specifice în oricare dintre aceste domenii poate fi la fel de ușoară precum apăsarea unui buton.

totul depinde de câte dispozitive IoT dorește să se conecteze împreună pentru a face un proces.

Monitorizează consumul de energie.

cu un număr tot mai mare de produse IoT pentru a monitoriza diverse activități în jurul unei clădiri de casă sau de birouri, este posibilă o utilizare mai eficientă a energiei, economisind astfel timp și bani în proces.

mufele inteligente sunt printre unele dintre cele mai vândute articole de pe internet.

Mulți oameni le -au instalat în jurul caselor lor, astfel încât să poată decide ce dispozitive sunt alimentate moment.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că dispozitivele electrice nu aspiră puterea odată ce acest lucru nu este necesar.

Obțineți acces la distanță.

Unul dintre motivele pentru care dimensiunea pieței IoT crește este că se adresează utilizatorilor care doresc să folosească smartphone-urile lor pentru a se conecta la diverse dispozitive de la distanță.

De exemplu, conducerea de top a unei companii de vânzări poate beneficia de acest lucru prin conectarea de la distanță la dispozitivele de urmărire IoT în mașinile companiei și măsurând cât timp durează angajații pentru a ajunge de la un punct la altul.

Acest lucru ar putea ajuta astfel de companii să stabilească ce locații sunt cele mai bune pentru vânzătorii lor să fie la.

O utilizare similară pentru această tehnologie include urmărirea automată a cât de rapid va lua o ambulanță de la stația sa la locația unui pacient, cu rute alternative sugerate dacă se întâmplă să fie mai rapide.

Oamenii pot, de asemenea, să se deschidă de la distanță sau să -și închidă ușile din oriunde la nivel mondial.

fără a fi nevoie să transportați o cheie, nu există mai multe posibilități ca astfel de chei să se piardă sau să se deplaseze greșit.

În plus, din cauza încuietorilor inteligente, nu există niciun risc ca cineva să părăsească ușa de acasă deblocată și să fie nevoiți să se întoarcă acasă doar pentru a o bloca.

Folosind puterea dispozitivelor IoT, se poate verifica starea ușilor specifice ale casei și, dacă este necesar, se blochează pe oricare dintre ele cu apăsarea unui buton.

colectează date.

dispozitivele IoT sunt folosite pentru a colecta date despre activitățile de zi cu zi ale fiecărui individ, fie că este vorba de sănătate, legate de finanțe sau de orice altceva între ele.

Majoritatea acestor dispozitive au senzori care trimit informații înapoi companiilor pentru a aduna date despre modul în care oamenii își trăiesc în mod regulat viața.

Acest lucru permite producătorilor de produse să actualizeze funcții specifice în consecință.

Cu piața globală a asistenței medicale în creștere, multe companii lucrează la construirea de trackere puternice de sănătate care pot monitoriza diverși factori de sănătate.

Acestea se asigură că eventualele consecințe pot fi tratate înainte de a se întâmpla.

Din monitorizarea mișcărilor, bătăile inimii, modelele de somn sau obiectivele de fitness, dispozitivele IoT pot face acest lucru cu ușurință, folosind senzorii lor pentru a colecta doar datele corecte.

Companii precum Cisco, Apple, Samsung, etc., pot aduna aceste date prin aplicațiile lor IoT și le pot folosi în scopuri de sănătate.

Monitorizează de la distanță persoanele dragi.

strâns legat de asistența medicală globală IoT și software telemedicină piață, una dintre Numeroasele utilizări ale proiectelor IoT este de a folosi diverși senzori și dispozitive conectate la IoT pentru a urmări cei dragi pentru a se asigura că totul este în regulă.

Înainte de a exista dispozitive IoT în acest scop, părinții trebuiau să viziteze camerele copiilor lor de fiecare dată când doreau să verifice dacă totul era bine.

Acum, părinții pot folosi camere conectate la IoT, care au senzori care monitorizează constant camera din fața lor.

Când se întâmplă acțiuni specifice (cum ar fi mișcarea detectată în timp real), aceste camere anunță automat destinatarul corect, permițând persoanei să ia măsurile necesare.

Mai mult, se poate decide, de asemenea, să achiziționeze boxe inteligente cu capacități de servicii vocale care să le permită să trimită imediat o alarmă către autorități în caz de urgență sau să solicite ajutor atunci când încearcă să găsească un copil care a dispărut.

Aceste dispozitive sunt conectate prin rețele IoT, ceea ce face mult mai ușor pentru astfel de soluții IoT să execute acțiunile corecte.

stimulați piața de cibersecuritate.

În ultimii ani, s -au vorbit multe despre atacuri diferite care pot avea loc din cauza unui dispozitiv IoT hacked sau preluat de o amenințare rău intenționată.

Cu toate acestea, din ce în ce mai mulți oameni care recunosc nevoia acestor dispozitive de a rămâne în siguranță atât de amenințările offline, cât și de cele online, se pare că IoT industrial și zonele de securitate cibernetică sunt în creștere.

IoT Cheltuielile în domeniul securității sunt la un nivel constant, cu accentul să detecteze cât mai repede încălcările de securitate IoT.

Acest lucru este de așteptat să continue, având în vedere numărul de dispozitive conectate utilizate astăzi.

Ajutați cu diverse operațiuni de comerț electronic.

Amazon utilizează deja dispozitive IoT pentru a ajuta la urmărirea și livrarea produselor.

Valoarea de piață a IoT în industria comerțului electronic este de așteptat să fie în jur de 94 miliarde USD până în 2025 .

Totul înseamnă că companii precum Walmart, Best Buy și alți jucători mari vor căuta să -și îmbunătățească capacitățile IoT pentru o experiență mai bună a clienților.

Dispozitivele IoT pentru consumatori vor oferi o perspectivă asupra a ceea ce oamenii au nevoie în casele lor.

Acestea sunt de asemenea așteptate să crească în popularitate, ajutând platformele de comerț electronic să ofere servicii mai bune în această sferă.

Statisticile IoT de top ale comerțului electronic par să sugereze că produsele de etichetă privată devin populare, ceea ce va face considerabil mai ușor pentru companii să ofere propriile articole de marcă pe baza dispozitivelor conectate la IoT.

cota de piață care implică noi tehnologii (cum ar fi realitatea augmentată din ce în ce mai populară) este la un nivel constant.

Acest lucru va solidifica în continuare tendința dispozitivelor IoT devenind și mai populare.

Previziuni viitoare

cu perioada de prognoză legată de dispozitivele IoT așteptate să fie mult mai scurte decât se credea inițial, există multă emoție pentru câte idei și concepte IoT noi vor apărea.

Analytics Data și Internet of Things (IoT) sunt așteptate să joace un rol vital în viitorul umanității.

Acestea vor fi utilizate de tot mai multe companii pentru a conduce venituri și de a-și îmbunătăți eficient operațiunile.

Învățare automată și inteligență artificială

Statisticile de top „Internet of Things” arată cum învățare automată și capacitățile de inteligență artificială (AI) vor ajuta la accelerarea dezvoltării IoT.

Furnizorii din întreaga lume sunt așteptați să urmărească cu atenție evoluțiile pieței pentru a lansa noi produse și soluții.

În plus, CAGR-ul în continuă creștere (rata anuală de creștere compusă) legată de învățarea automată și AI în spațiul IoT este un indiciu clar că companiile se deplasează în direcția corectă, dar totuși trebuie să restructureze multe aspecte.

Aceasta include modelele de afaceri, operațiunile și infrastructura tehnologică pentru a îndeplini cerințele clienților IoT Enterprise.

Cu zettabyte de informații produse în fiecare zi, viitorul este de așteptat să impună întreprinderilor și organizațiilor să proceseze volume mari de date să rămână competitive.

Înfășurați.

Piața globală a IoT este de așteptat să devină mai proeminentă, deoarece sectoarele de consum și întreprindere folosesc din ce în ce mai multe dispozitive conectate din diverse motive.

Cu cazuri de utilizare a IoT care continuă să se extindă, există o mulțime de valori în companiile care încearcă să utilizeze dispozitive și soluții IoT în viitor.

În plus, numărul total de dispozitive IoT și inițiativele IoT utilizate este de asemenea de așteptat să crească din cauza numărului tot mai mare de oportunități pentru întreprinderi și organizații.

Într -o lume care a fost lovită de o pandemie care i -a lăsat pe oameni să își dorească o mai bună comunicare, IoT a fost în fruntea dezvoltării de noi tehnologii pentru a ne îmbunătăți viața.

ce crezi?

ai fost surprins de oricare dintre statisticile IoT de mai sus?

Credeți că dispozitivele IoT vor schimba modul în care trăim și facem afaceri în următorii ani?

nu ezitați să vă împărtășiți gândurile în comentariile de mai jos.

lectură ulterioară pe Adamenfroy.com: Înțelegerea despre ce este vorba despre o piață este ceea ce dispozitivele IoT încearcă să afle.

Consultați această postare dacă sunteți interesat de cele mai bune instrumente de cercetare de piață pentru Business Și doriți să vedeți cum pot ajuta diverse software cu acest lucru.

De asemenea, dacă sunteți interesat de mai multe statistici, iată lista finală a listei finale a Statistici pentru întreprinderile mici pentru a vă lua în considerare.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *