Lista finală a statisticilor de streaming live pentru 2023

Lista finală a statisticilor de streaming live pentru 2023

streaming video live este o afacere mare.

Cu mai multe platforme video și site -uri web care oferă capacități de streaming live, rata de adopție a streamingului live este de așteptat să explodeze în următorii ani.

în timp ce VOD Streaming (video la cerere) a devenit aglomerată și competitivă, Streamingul live este încă o piață viitoare, cu potențial imens.

Platforme precum Twitch și YouTube Live au software de streaming care poate fi încorporat în orice site sau blog, permițând totodată streamers să își trăiască talentele.

Streaming live Industria este încă în etapele sale incipiente, dar a făcut deja un nume pentru sine și a atras interesul de la mari cumpărători de media.

Această tendință nu arată niciun semn de încetinire.

În această postare, voi oferi o sinopsisă a unora dintre cele mai impresionante statistici și tendințe pe care le -am văzut pentru industria de streaming live.

Dacă vă gândiți să intrați în activitatea de streaming live, aceste statistici vă pot ajuta să înțelegeți industria și să construiți o afacere de succes în jurul acesteia.

Să intrăm corect în ea.

Table des matières

Piața de streaming video live

1. 184,27 miliarde de dolari – Evaluarea industriei de streaming live până în 2027.

(juriul tehnologic)

Până în 2027, piața de streaming live va fi evaluată la 184,27 miliarde de dolari, potrivit juriului tehnologic.

streamingul live devine din ce în ce mai popular, de la streaming jocuri video la concerte de streaming.

Evaluarea proiectată a acestei industrii în câțiva ani este enormă și arată doar cât de mare va deveni streamingul live.

2. 26% dintre persoanele care urmăresc ceva live o fac din cauza acoperirii exclusive.

(Raportul tendințelor consumatorilor GWI)

a dori să obțină ceva exclusiv este o nevoie umană care i -a determinat pe oameni să urmărească lucrurile în direct de ani de zile.

Gândiți -vă la evenimente semnificative precum Super Bowl sau la un spectacol de premii, de obicei urmărite de milioane din întreaga lume.

Mulți oameni se acordă tocmai pentru a auzi acea linie pe care ar putea -o spune sau doar pentru că vor să vadă ceva fără ca cineva să o strice pentru ei.

Multe fluxuri live vor învăța ceva exclusiv pentru o audiență care nu poate avea acces la acesta în alt mod.

3. Facebook Live a făcut conținut video cu 32% mai crucial pentru strategiile de marketing ale unei companii.

(wyzowl)

Introducerea Facebook Live a stârnit un interes imens pentru streamingul live și a determinat o mulțime de companii să implementeze conținut video live în strategiile lor de marketing.

Conform Wyzowl, conținutul video a devenit mai critic atunci când Facebook a introdus videoclipuri pe Facebook Live, deoarece a oferit companiilor o modalitate de a se comercializa în timp real.

De asemenea, cu algoritmul Facebook care promovează cei care pot angaja o audiență cu conținutul lor, streamingul live a devenit o modalitate excelentă pentru companii de a atrage traficul de internet ecologic de pe Facebook.

Credit de imagine: statista.com

Grupe de vârstă

4. Millennials & amp; Conținut de flux Gen Z în timp ce Boomers și Gen Xers consumă mai mult televizor difuzat.

(GlobalWebindex)

modul în care oamenii consumă conținut s -a schimbat foarte mult de -a lungul anilor.

De exemplu, atunci când a fost introdus televizorul, a devenit obișnuit ca familiile să se așeze și să se uite la emisiuni TV împreună.

în zilele noastre, acest lucru este rar făcut.

Există atât de multe opțiuni disponibile încât Millennials și Gen Z ar prefera să transmită conținut pe dispozitivele lor.

în comparație cu generațiile mai în vârstă care încă se uită la televizor, generațiile tinere transmit conținut mai mult și dețin mai puține televizoare.

5. Platformele sociale atrag 34% din generația Z din cauza capacităților de streaming live.

(raport emblematic GWI)

O treime dintre persoanele din categoria Gen. Z sunt pe platforme de socializare (cum ar fi Facebook, Twitter, Tiktok și Snapchat) dintr -un motiv principal.

Conform raportului emblematic al GlobalWebindex, 34% din Gen Z se află în principal pe rețelele de socializare datorită capacităților sale de streaming live.

Deși, în mod tradițional, Gen Z a preferat platformele sociale care le permit să posteze imagini și să se conecteze cu alții, acum se deplasează pe caracteristicile de streaming live ale platformelor ca fiind mai mult prioritare.

[ >, Instagram și Facebook au devenit din ce în ce mai importante pentru această generație.

6. Millennials transmit cel mai live conținut. Acest lucru se întâmplă cu 63% din această grupă de vârstă (între 18-34).

(Neil Patel)

Generația milenară este grupa de vârstă care petrece cel mai mult timp pe platforme live, 63% dintre ele urmărind conținut în direct.

Creșterea și a fi expus la diferitele etape ale dezvoltării internetului a determinat milenii să -și petreacă timpul pe platforme de comunicare mai tradiționale.

Acum se îndepărtează de caracteristicile acestor platforme și de streaming live.

Unul dintre motive ar putea fi faptul că preferă capacitatea de a se conecta cu oamenii în timp real, mai degrabă decât de a citi actualizări care pot veni ore sau chiar zile după ce au fost publicate.

Vizualizare mobilă

7. Până la 79% din utilizarea mobilă se va îndrepta către streaming live până în 2022.

(Cisco, 2021)

Potrivit respondenților sondajului, aproape 80% din utilizarea mobilă vor fi cheltuite în curând pentru streaming live.

Acest lucru are sens, deoarece majoritatea oamenilor dețin acum un smartphone, iar numărul de dispozitive inteligente crește doar, inclusiv televizoare, mașini, ceasuri, etc.

Toate aceste dispozitive vor permite persoanelor fizice să acceseze conținut live oriunde merg.

Gone sunt zilele în care oamenii au folosit pur și simplu dispozitive mobile pentru a apela și a trimite SMS.

8. 7 minute – durata de timp a oamenilor fluxuri pe un desktop.

(Statista, 2019)

În zilele noastre, oamenii nu par să urmărească multe videoclipuri pe desktop -urile lor.

Acest lucru ar putea fi cauzat de viața noastră ocupată și de a avea mereu undeva să fie.

Majoritatea oamenilor vizualizează videoclipuri timp de aproximativ 7 minute pe un computer desktop.

9. 16 minute – durata de timp a oamenilor fluxuri pe mobil.

(Statista, 2019)

Când luați în considerare ultima statistică și o comparați cu aceasta, nu este surprinzător faptul că privitorul mediu a urmărit mai mult conținut pe mobil – 16 minute pentru a fi exact.

Acest lucru se poate datora capacităților mai mari de telefon, ceea ce face ca oamenii să fie mai dispuși să vizioneze videoclipuri pe telefoanele lor sau pur și simplu pentru că sunt atât de portabile și pot fi luate peste tot.

credit de imagine: hackernoon.com

Utilizarea video live pentru a atrage atenția

10. Timpul mediu de vizionare pentru videoclipuri live este de 26,4 minute pe sesiune.

(streaming media, 2019)

Un lung de 26,4 minute este timpul mediu de vizionare pentru sesiuni video live.

Acest lucru se datorează faptului că oamenii se pot conecta autentic cu emisiuni live, experimentând fiecare detaliu așa cum se întâmplă.

Acest lucru face mult mai probabil ca oamenii să rămână la curent cu mai mult timp.

Aceasta este o statistică excelentă pentru companiile care iau în considerare publicitatea în timpul unei transmisii live.

11. Când vine vorba de a atrage și de a atrage atenția, videoclipurile live au atenția utilizatorilor de până la 10 până la 20 de ori mai lungă decât alte tipuri de conținut video.

(forrester)

am auzit cu toții că durata medie de atenție devine constant mai mică și că este o sarcină dificilă să ții pe cineva angajat.

Cu toate acestea, utilizarea serviciilor de streaming live ar putea fi cea mai bună modalitate de a -i determina pe oameni să continue să privească conținutul mai mult timp.

oamenii au de 10-20 de ori mai multe șanse să vizioneze un videoclip live decât alte tipuri de videoclipuri.

Acest lucru s-ar putea datora conținutului care este creat în timp real și este autentic, două lucruri pe care nu le putem spune despre videoclipuri pre-înregistrate sau editate.

12. 70% dintre oamenii care urmăresc fluxuri live fac acest lucru în fiecare zi.

(Biroul de publicitate interactivă)

vizionarea repetată a streamingului live este destul de neegalată.

70% dintre persoanele care vizionează videoclipuri live fac asta zilnic.

Când privesc fluxuri live, oamenii par să se agățeze de ei și să devină spectatori zilnici.

Acesta este unul dintre motivele pentru care video live funcționează atât de bine când vine vorba de vizionarea hardcore.

13. Când vine vorba de streaming live, tamponarea video și orele de pornire sunt mai bune decât videoclipurile la cerere.

(streaming media)

Uneori, este fascinant să ne gândim la progresele tehnologiei și la viteza cu care s -au schimbat lucrurile.

Când a apărut streamingul live, au existat probleme cu latența, întârzierea și tamponarea – toate acestea ar distruge o experiență de vizionare bună.

Cu toate acestea, companiile au îmbunătățit considerabil timpul tampon pentru video live.

streaming live se poate face acum mai rapid și cu o calitate superioară decât videoclipurile la cerere.

Acest lucru face ca experiența să fie mult mai plăcută pentru spectatorii concurenti, în special pentru evenimente sportive live sau alte materiale sensibile la timp.

< /a> provocări de streaming live

14. Cele mai semnificative dificultăți pe care fluxurile live trebuie să le depășească sunt: ​​angajații care se adaptează la fluxuri live (41%), fiind într -o locație îndepărtată sau la o conferință și trebuie să facă flux live (39%), înțelegând nevoile lățimii de bandă și repercusiunile lor (36 %).

(haivision)

Există încă probleme cu streamingul live, iar mulți sunt legați de faptul că diferite persoane le place să curgă la diverse calități.

nu toată lumea are o lățime de bandă nelimitată, iar reglarea în consecință poate fi o problemă – mai ales atunci când cineva este în mijlocul vizionării ceva important.

În plus, a fi într -o locație la distanță și a face ca oamenii să se adapteze la fluxul din dreapta poate fi dificil.

Acestea sunt toate problemele care trebuie depășite de streamers live, astfel încât experiența privitorilor să poată deveni cea mai bună.

15. Un flux live nu reușește să înceapă în 2,6% din toate cazurile.

(streaming media)

fluxurile live nu sunt întotdeauna perfecte și nu merg întotdeauna conform planului.

Cu acest lucru, eșecul de a începe doar în situații minore.

Acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care streamingul live a devenit atât de popular – permite oamenilor să acorde în mod fiabil și să știe că fiabilitatea este aproape o dată.

16. Dacă calitatea se degradează într -o platformă OTT, veniturile ar putea scădea cu până la un sfert.

(liveReam)

Calitatea este una dintre principalele priorități pentru streamerele live, iar acest lucru se datorează faptului că afectează experiența privitorului.

peste platformele de top (OTT) trebuie să se asigure că streamingul lor este de înaltă calitate, deoarece, dacă nu, va exista o scădere semnificativă a vizionării.

Degradarea unui flux live ar putea reduce veniturile cu până la 25%.

Acest lucru evidențiază cât de importantă este streamingul live și cât de multe companii de îngrijire au nevoie pentru a se asigura că experiența este perfectă pentru spectatorii lor.

17. Dacă videoclipurile durează mai mult de două secunde pentru încărcare, rata de abandon va crește cu o rată de aproximativ 6%, cu fiecare secundă incrementală.

(akamai)

6% este câți spectatori (în comparație cu suma totală) vor abandona un videoclip dacă nu se încarcă în două secunde.

Aceasta este o statură interesantă, deoarece arată cât de nerăbdători sunt oamenii atunci când vizionează videoclipuri online.

streamingul live a devenit atât de popular din cauza acestei nevoi de mulțumire instantanee și pofta de consum instantaneu.

Oamenii sunt dispuși să ofere astfel de videoclipuri câteva secunde pentru a se încărca înainte de a decide că nu merită timpul lor.

Credit imagine: Restream.io

Utilizarea video-ului live

18. Datorită videoclipurilor online, apelurile pentru asistența clienților sunt cu 43% mai mici.

(wyzowl)

Companiile consideră că își pot reduce semnificativ apelurile de asistență pentru clienți, rulând videoclipuri online care explică cum funcționează lucrurile.

Costurile de asistență pentru clienți sunt mari, astfel încât reducerea numărului de solicitări prin alte mijloace ajută întreprinderile să economisească bani.

Videoclipurile online pot fi benefice, deoarece arată oamenilor exact cum să folosească un produs sau un serviciu și cum funcționează în viața de zi cu zi.

19. Angajarea este mai mult decât dublă pentru influențarii și creatorii de conținut care folosesc videoclipuri în streaming.

(ritmul)

În loc să aibă o persoană fără chip să scrie despre produse sau gameplay, oamenii pot urmări un flux live în care influencerul trece printr -o demonstrație a modului în care funcționează lucrurile.

Acesta este motivul pentru care marketingul influencer a devenit atât de popular – permite mărcilor să își atingă demografia țintă într -un mod natural și relevant.

În plus, oamenii au mai multe șanse să se angajeze cu un influencer care conduce un flux decât unul care scrie despre produse sau vorbește despre produse într -o manieră foarte detașată.

Cu streaming live, conceptul de transparență și realitate atrage un public pentru a urmări și chiar a se angaja cu influencerul.

20. Evenimentul Coachella din 2019 a avut 82,9 milioane de vizualizări live, ceea ce îl face cel mai mare eveniment difuzat vreodată.

(varietate)

Coachella este un celebru festival de muzică care se desfășoară din anii ’70.

În 2019, a devenit cel mai mare eveniment difuzat, cu 82,9 milioane de oameni care se adaugă.

Acest lucru ne spune că streamingul live devine din ce în ce mai popular, diferite evenimente live devenind mai reușite în spațiul online.

Ce face un flux live atât de popular?

Câteva lucruri principale fac un flux live mai atractiv pentru public.

Una dintre ele este transparența conținutului de pe ecran.

Oamenii din spatele acestui canal de streaming îi anunță pe toți cine sunt, adesea chiar își oferă numele complet, făcând mai ușor pentru spectatori să se conecteze cu ei.

Un alt motiv pentru care oamenii urmăresc din ce în ce mai multe canale de streaming live este faptul că unele canale oferă informații despre evenimente viitoare specifice – chiar înainte ca mai multe mijloace media oficiale să facă acest lucru.

Acest lucru se întâmplă deoarece streamerele live au acces în timp real la date din surse diferite, mai degrabă decât să se bazeze pe reporteri.

Un exemplu bun este atunci când fanii sportivi știu despre alinierea echipelor lor preferate înainte ca site -urile tradiționale de știri sportive să raporteze aceste actualizări.

streamingul live devine din ce în ce mai popular, motiv pentru care alte media ar trebui să învețe din poveștile de succes ale acestor canale și să le folosească în strategiile lor de marketing.

Diferența dintre streamingul video live și video-emand

Piața de streaming este vaste și cuprinde atât streaming video la cerere, cât și streaming video live.

Videoclipurile live sunt transmise „live” așa cum se întâmplă, ceea ce înseamnă că utilizatorii se pot bucura de ele în timpul transmiterii reale a videoclipurilor de pe dispozitivul de înregistrare.

spectatorii în flux live obțin satisfacția de a vedea conținutul direct de la sursă, ceea ce înseamnă, de asemenea, că vor primi o experiență în timp real a oricărui eveniment pe care îl aleg să urmărească.

Videoclipurile la cerere sunt înregistrate în prealabil și apoi încărcate pe diferite canale de vizionat.

Aceste videoclipuri pot fi, de asemenea, editate pentru a vedea mai bine ce s -a întâmplat în timpul înregistrării evenimentului.

Videoclipuri la cerere, spre deosebire de videoclipurile live, permit, de asemenea, accesul utilizatorilor de internet la o varietate de funcții, cum ar fi multitasking și derulare pe unele canale.

există și conceptul de SVOD, care este scurt pentru „videoclipuri bazate pe abonament la cerere”.

Acest tip de conținut este disponibil numai pentru cei care plătesc o taxă.

Vizualizatori video de streaming în direct

cu nevoia de viteză și emoția de a ști că fac parte dintr -un club exclusiv, mulți foști spectatori de televiziune au fost înlocuiți de pasionații de streaming în direct.

Acest lucru se datorează faptului că telespectatorii preferă informațiile în timp real față de ceva ce s-a întâmplat acum ore sau zile.

stimulat de echipamente de calitate și accesibile, utilizatorii se pot aștepta doar la mai multe și mai bune opțiuni de streaming în direct pentru plăcerea lor de vizionare.

Utilizatorii care caută, de asemenea, alternative la televizorul tradițional sunt cu siguranță în creștere, iar internetul este canalul perfect pentru acest lucru.

Această piață este scârțâitoare printre toate grupele de vârstă.

printre altele, acestea includ:

  • Millennials se îndreaptă din ce în ce mai mult către noi opțiuni tehnologice care le -ar permite mai multă libertate în ceea ce privește ceea ce urmăresc și cum o urmăresc.
  • Baby Boomers cu experiență pe Internet este, de asemenea, unul dintre publicul video live care obișnuiau să meargă online și să caute cele mai recente emisiuni și filme TV; Acum, de asemenea, își îndreaptă atenția către videoclipuri în transmisie în direct.
  • Tradiționaliștii și epoca silențioasă sunt generații care învață, de asemenea, cum să navigheze pe canale de streaming live.

Streaming live pe social media

Funcția Facebook Live Stream a fost una dintre primele care au introdus abilități de streaming live pentru a permite oamenilor să împărtășească ceea ce făceau în direct în orice moment.

După aceea, multe platforme noi au fost dezvoltate pentru a satisface această nevoie.

În zilele noastre, este nevoie doar de câteva clicuri pe dispozitivul mobil pentru a „merge live”.

Oamenii pot alege pe cine să invite pentru această discuție live prin adăugarea unor prieteni specifici sau alegând întreaga comunitate.

Piața de streaming live este în plină desfășurare și se pare că nu există o oprire, cu multe alte platforme de socializare care introduc propria versiune (și mai bună) a streamingului live.

Statistici de streaming video live pentru social media sugerează, de asemenea, că acesta este cel mai bun mod de a se angaja cu o audiență.

jocuri în streaming live

Credit de imagine: < em> restream.io

jocuri live fluxuri au explodat în popularitate în ultimii câțiva ani, în special cu piața mondială a eSports.

Pandemia Covid-19 a crescut, de asemenea, necesitatea platformei de streaming live pentru jocuri.

În timp ce jocurile de pe Facebook apelează la diverși jucători, mulți Twitch »> Twitch Utilizatorii au început să transmită jocuri live pentru publicul lor în timpul situației coronavirusului.

cu diverse aplicații disponibile pe această piață, transmiterea conținutului live printr -un dispozitiv mobil sau o aplicație dedicată a devenit mult mai simplă.

Alte considerații în streamingul live

În sfârșit, platforme mari precum Netflix, Amazon, Conviva, Hulu și altele folosesc deja capacități de streaming live (într-o oarecare măsură sau alta) pentru a ajunge la public.

În plus, marile companii de cercetare sunt profund interesate de ceea ce pot face aceste platforme acum și în viitor.

cu platforme precum nielsen < /a> și Grand View Research Efectuarea diverselor Testele și cercetările în timp ce analizează datele de pe platformele de streaming, emoția din jurul acestei piețe nu va muri oricând în curând.

Înfășurați.

Statisticile de streaming video de mai sus ilustrează cât de popular a devenit acest mediu online.

Streaming live este viitorul divertismentului, iar social media face și mai ușor pentru fani să se conecteze cu canalele sau celebritățile lor preferate.

Statisticile de streaming live arată, de asemenea, că oamenii doresc ca acest canal să continue să crească și sunt dispuși să -și facă timp pentru a înțelege cum funcționează.

În timp ce streamingul live a fost introdus inițial pentru ca oamenii să se conecteze prin diferite mijloace, a devenit rapid faimos ca mijloc de a împărtăși orice cu celălalt.

Este, de asemenea, chiar o cale pentru celebritățile care doresc să -și prezinte talentul fanilor din întreaga lume, ceea ce îl ajută să devină mai mainstream.

ce crezi? Vă acordați videoclipuri în streaming live sau preferați videoclipuri la cerere? Împărtășește -ți gândurile în secțiunea de comentarii de mai jos.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com : Iată cel mai bun platforme video online chiar acum care vă permit să creați și să partajați videoclipurile cu alții.

În plus, dacă sunteți în căutarea alternative youtube pentru a vă genera monetizarea Videoclipuri, există diverse platforme de luat în considerare care să se potrivească tuturor nevoilor dvs.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *