Lista finală a statisticilor de marketing digital pentru 2023

Lista finală a statisticilor de marketing digital pentru 2023

În timp ce termenul marketing digital este aruncat în jur, este rar să Găsiți o resursă care să surprindă cu adevărat peisajul actual de marketing digital prin statisticile corecte.

cu diverse strategii de marketing disponibile pentru companii și Agenții digitale care utilizează diferite canale și medii, este esențial să înțelegem ce metode sunt mai populare și eficient.

În această postare, am compilat lista finală a statisticilor de marketing digital pentru a ajuta la educarea marketerilor cu privire la locul în care se îndreaptă industria.

Să intrăm corect în ea.

Table des matières

< /a> Optimizarea motorului de căutare

1. Doar 10% din paginile web de pe internet obțin traficul organic Google.

(databox)

în timp ce mai mult decât Un miliard de site -uri există pe web, doar o fracțiune din aceste site -uri apar pe Google și în cele din urmă obține trafic organic.

Doar aproximativ 10% din toate paginile web obțin orice trafic organic, în timp ce celelalte 90% din paginile web sunt lăsate indexate de Google sau dacă sunt adăugate la baza de date Google, nu primesc deloc vizite sau clicuri.

Înțelegerea acestui lucru pune în perspectivă cât de vitală este tactica și strategia potrivită de marketing SEO pentru conducerea organică a traficului către site -ul web.

2. Peste 77.000 de căutări sunt efectuate în fiecare secundă pe Google.

(statistici de internet live)

Google este o putere de căutări pentru oricine caută ceva pe internet.

până la 77.000 de căutări sunt efectuate pe Google în fiecare secundă a zilei.

cu persoanele care caută totul, de la întreprinderile locale la știri internaționale, Google a devenit resursa accesibilă pentru a obține utilizatorii informațiile pe care le doresc.

cu acest lucru, nu ar trebui să ignorăm alte motoare de căutare, cu Bing și Yahoo! comandând un procent mic, dar decent, din traficul motorului de căutare.

3. O casetă de fragment prezentată există doar pe 12% din întrebările de căutare pe Google.

(ahrefs)

Fragmentele prezentate sunt casetele de răspuns la întrebări din partea de sus a paginilor de rezultate ale motorului de căutare Google (SERP) care afișează un răspuns specific la o interogare de căutare.

Aceste fragmente pot obține mai multe clicuri decât rezultatul organic real.

Acest lucru înseamnă că a devenit esențial ca site -urile web să fie listate în ele pentru a optimiza numărul de clicuri pe care le primesc prin Google.

Se pare că fragmentele prezentate apar doar pe 12% din toate interogările de căutare.

Acest lucru înseamnă că, din moment ce există în prezent o concurență scăzută pentru aceste sloturi, ar trebui să faceți tot posibilul pentru a optimiza site -ul pentru aceste fragmente

Credit imagine: hubspot.com

4. Crearea de conținut este cea mai eficientă strategie SEO pentru 72% dintre marketerii online.

(ISITWP)

Crearea de conținut este cea mai populară strategie SEO pentru marketeri să utilizeze.

Aproape trei sferturi din marketerii online își actualizează conținutul cu articole noi în mod constant, cu multe actualizări de cuvinte cheie și fraze specifice din aceste articole pentru optimizare țintită.

În timp ce este nevoie de ceva timp pentru a crea conținut antrenant care iese în evidență, în cele din urmă, așa puteți crește site -ul dvs. web pe Google SERPS.

5. Aproape 70% din toate clicurile site -ului web pentru cuvinte cheie căutate sunt împărțite între primele 5 locuri din rezultatele căutării Google.

(clasamentul web avansat)

Primele cinci poziții pentru orice rezultat al cuvântului cheie căutat obțin cele mai multe clicuri pentru acel cuvânt cheie.

În timp ce primele trei poziții primesc marea majoritate a acestor clicuri, este totuși important să rețineți că, în multe căutări, primiți în continuare o cantitate solidă de trafic de la Google, chiar dacă sunteți în a patra sau a cincea poziție.

Asta vrăjește și vești proaste pentru oricine nu a fost găsit în aceste prime cinci poziții, și în special pentru cele găsite pe a doua pagină și după.

Foarte puțini oameni ar depăși vreodată prima pagină, deoarece de obicei pot obține rezultatele pe care le doresc de pe site -urile web care se află cel mai înalt.

6. Jumătate din numărul de întrebări de căutare sunt de patru cuvinte sau mai multe.

(propecta)

Cuvintele cu coadă lungă devin din ce în ce mai proeminente în rezultatele căutării Google.

Chiar dacă mulți marketeri își petrec majoritatea timpului încercând să se clasifice pentru cuvinte cheie extrem de competitive (adică cuvinte cheie cu coadă scurtă), se dovedește că doar 50% din toate întrebările de căutare pe Google constau din trei cuvinte sau mai puțin. << /P>

plus, se poate susține, de asemenea, că aceste cuvinte cheie scurte sunt generice, iar persoanele cu gândirea unui cumpărător nu le -ar folosi neapărat.

Dacă doriți să vă vindeți produsele și serviciile, dați soluții la problemele pe care oamenii le au prin utilizarea cuvintelor cheie cu coadă lungă.

Acesta este cel mai bun mod de a apărea în fața publicului țintă ideal în timp ce utilizați motorul lor de căutare preferat.

< /a> Statistici de marketing prin e-mail

7. În general, marketingul prin e -mail are un randament de 4400 la sută din investiții.

(optinmonster)

Marketingul prin e -mail este una dintre cele mai bune metode de a -i readuce pe oameni pe site -ul dvs. și de a continua să vă angajați cu marca dvs.

Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a face conexiuni noi și de a aduce potențiali clienți prin intermediul abonaților noi.

ROI pentru marketingul prin e -mail este monumental, cu peste 4400 la sută din investițiile unuia fiind de obicei returnate.

Construirea listei de e -mailuri în această lume de marketing digital este esențială pentru orice proprietar de afaceri.

8. Rata tipică deschisă a e -mailurilor de bun venit este de 82 la sută.

(getResponse)

încă mai prezintă una dintre cele mai mari tarife deschise, un e -mail binevenit este e -mailul care face parte din automatizarea dvs. de marketing prin e -mail și este trimis noilor abonați ca primul punct al contactului prin e -mail.

Acest lucru face incredibil de important pentru marketeri să încerce să creeze e-mailuri de bun venit care să afecteze abonatul și să crească rata de clic (CTR) a linkurilor găsite în astfel de e-mailuri.

Pentru a vă crește rata deschisă, luați în considerare trimiterea acestor e -mailuri cât mai curând posibil după ce o persoană se abonează pe lista dvs. și includeți o linie de subiect personalizată.

Acest lucru îi face pe abonații dvs. de e -mail mai înclinați să le deschidă.

9. Deoarece mulți 90% dintre utilizatorii de e -mail au renunțat la un e -mail al companiei la care s -au înscris anterior.

(hubspot)

În timp ce e -mailurile de bun venit obțin o rată deschisă mare, multe companii nu fac aproape suficient pentru a -și menține abonații angajați.

9 din 10 utilizatori de e -mailuri au renunțat la o listă de e -mail pentru care s -au înscris odată, ceea ce înseamnă că probabil au plecat pentru totdeauna.

Acest lucru lasă companiile să găsească noi oportunități de mai multe ori.

Majoritatea marketerilor sunt acum conștienți de faptul că trebuie să încerce să împiedice cât mai mulți oameni să renunțe, cu cea mai bună modalitate de a trimite conținut util și consecvent.

10. SPAM este un termen larg care se referă la e -mailuri comerciale nesolicitate, cu 54% din toate e -mailurile trimise clasificate ca atare.

(statista)

Cu filtre de spam care elimină majoritatea e -mailurilor, mulți marketeri consideră că este dificil să -și transmită mesajele către abonații lor.

filtrele de spam fac cea mai bună treabă la filtrarea acestor tipuri de e -mailuri, dar pot, de asemenea, să semnalizeze e -mailuri bune ca spam.

Acest lucru înseamnă că depinde de companii să se asigure că nu declanșează filtre de spam atunci când trimit conținutul lor de e -mail.

Păstrând campaniile dvs. de marketing prin e -mail în conformitate cu dorințele și nevoile abonaților dvs., veți putea evita să fiți priviți ca un spammer și, prin urmare, să vă creșteți ratele de succes de livrare prin e -mail.

Credit de imagine: SmartInsights.com

< /a> Statistici de vânzare socială

11. Cei care au 5.000 sau mai multe conexiuni LinkedIn reușesc să -și atingă obiectivele de vânzare în 98% din cazuri.

(indicele de referință al vânzărilor)

vânzarea socială este noul mod de a găsi oportunități de vânzare excelente.

Acest concept a preluat lumea de furtună, parțial pentru că oamenii sunt acum lipiți de ecranele lor mobile.

vânzarea socială face parte acum din întreaga experiență de marketing social media.

A avea mii de conexiuni pe LinkedIn ar putea părea un obiectiv mare pentru care se străduiesc mulți marketeri, dar nu este imposibil de atins.

Ceea ce este important este să vă asigurați că aceste conexiuni sunt publicul țintă potrivit pentru orice promovați.

Vestea bună este că, odată ce aveți un număr semnificativ de conexiuni vizate, vânzările pe care le pot aduce aceste conexiuni vor fi imense.

Credit de imagine: hootsuite.com

12. Apelarea la rece are o rată de succes a vânzărilor de 2,5%.

(Keller Research Center)

Apelarea la rece este încă o modalitate de a ajunge la noi clienți și de a găsi perspective bune de vânzări, dar există multe modalități mai eficiente de a finaliza treaba.

Cu o rată scăzută de succes a vânzărilor de 2,5%, marketerii trebuie să găsească o modalitate de a se comercializa eficient și de a reduce timpul pe care îl petrec încercând să vândă.

Aici intră în joc vânzarea socială.

Spre deosebire de apelurile reci, vânzarea pe rețelele de socializare se poate face oriunde, iar companiile folosesc din ce în ce mai mult acest lucru în favoarea lor.

13. IBM a sporit vânzările cu 400 la sută după lansarea unui program de vânzare socială.

(IBM)

Vânzarea socială este atât actualul, cât și viitorul vânzărilor, iar IBM este o companie care a înregistrat rezultate excelente de la implementarea programului său de vânzare socială.

O creștere de 400% a vânzărilor este nevăzută și ar putea fi una dintre țintele pe termen lung ale fiecărei afaceri de acolo.

Acest lucru este să demonstreze că dacă nu vă comercializați prin intermediul rețelelor de socializare și a diferitelor platforme, atunci pierdeți o mulțime de oportunități de vânzare.

14. Potrivit recentelor respondenți ai sondajului, doar aproximativ 20% dintre cumpărătorii B2B vor comunica cu un agent de vânzări înainte de a efectua propriile cercetări.

(Consiliul executiv corporativ)

a face cercetările unuia este modul în care majoritatea cumpărătorilor B2B își desfășoară procesul de cumpărare, ceea ce înseamnă că majoritatea oamenilor nu vor contacta agenții de vânzări înainte de a se scufunda pe site -ul web corespunzător sau pe alte materiale de marketing disponibile.

Acest lucru înseamnă că 80% dintre oameni nu doresc să dea informații personale și să se permită să fie vândute, înainte de a cerceta produsul de care sunt interesați.

Acest lucru face și mai crucial faptul că prezența dvs. online este la zero și să oferiți informații utile și să ajutați oamenii cu problemele lor.

Acest lucru îi va ajuta cu cercetările lor și, în cele din urmă, îi va determina să vă adreseze imediat ce sunt gata să continue în procesul de cumpărare.

statistici de comerț electronic

15. Căutările ecologice Google au constituit aproape 43% din traficul de comerț electronic.

(Wolfgang Digital)

comerț electronic și SEO lucrează mână în mână.

Căutările ecologice Google sunt cele mai populare moduri în care oamenii găsesc site -uri de comerț electronic.

nu este nimic nou; Oamenii folosesc Google de ani buni pentru a găsi informații pe web și nu este diferit atunci când vine vorba de cumpărături online.

Acest lucru clarifică faptul că a avea o strategie SEO solidă este vitală indiferent de tipul de site -ul pe care îl aveți.

16. Acum există peste 286 de milioane de conturi PayPal active la nivel global.

(statista)

PayPal este procesorul de plată online preferat din lume.

cu PayPal oferind protecția cumpărătorilor în cazul unei probleme cu o achiziție (și dacă cumpărătorul și vânzătorul nu pot ajunge la un acord), nu este de mirare că mulți cumpărători încearcă să utilizeze acest procesor de plată.

În plus, PayPal face ușor să vă autentificați și să plătiți pentru lucruri ori de câte ori faceți o achiziție online.

În afară de aceasta, sute de milioane de companii folosesc și PayPal pentru a transfera bani și procesarea plăților către diverse părți interesate.

cu 286 de milioane de conturi active pe această platformă, acceptarea plăților PayPal este o modalitate excelentă de a obține mai multe vânzări pe site -ul dvs.

17. Când clienții se află într -o locație fizică, 65% dintre potențialii cumpărători caută comparații de prețuri pe telefonul lor mobil.

(kpmg)

Chiar dacă mulți clienți vor vizita un magazin fizic pentru a vedea, a atinge și a încerca produsele la care se gândesc la achiziții, una dintre cele mai populare tendințe este căutarea prețurilor online.

KPMG a constatat că 65% dintre clienți vor căuta comparații de prețuri online într -o locație a magazinului fizic.

Acest lucru înseamnă că, dacă nu aveți produsele dvs. listate pe site -uri de comerț electronic sau chiar pe site -urile de comparare a prețurilor, s -ar putea să pierdeți multe vânzări.

Dacă acest lucru nu este posibil și afacerea dvs. vinde articole pe care le puteți găsi în altă parte, atunci a avea prețuri competitive (sau chiar mai bune oferte) este ceva de luat în considerare.

18. 2-4% dintre vizitatorii care declanșează o campanie/anunț de ieșire sunt transformate în abonați de e-mail.

(optinmonster)

mai degrabă decât să -l părăsească pe cineva și să nu se mai întoarcă niciodată, campanii specifice pot declanșa atunci când cineva clarifică că vrea să părăsească site -ul tău.

Acest lucru vă oferă șansa de a le converti în abonați sau de a -i determina să cumpere linia.

În timp ce acest număr ar putea părea scăzut, acești oameni s -ar fi pierdut oricum.

În plus, numerele se adaugă și, prin construirea listei de e -mailuri, veți primi în cele din urmă mai multe vânzări.

Statistici FOMO

19. Mulți oameni simt un sentiment de FOMO, care este cel mai mare printre milenii.

(eventbrite)

frica de a lipsi este predominantă în societatea de astăzi.

mai cunoscut sub numele de FOMO, acest lucru poate afecta modul în care oamenii iau decizii de cumpărare și achiziție.

Această teamă este cea mai mare dintre milenii, cu 70% dintre oamenii din această grupă de vârstă spunând că experimentează acest sentiment în mod regulat.

Acest lucru înseamnă că multe milenii au mai multe șanse să cumpere ceva, deoarece se tem că lipsește oportunitatea de a -l deține.

20. 27% dintre utilizatorii de social media merg la rețeaua lor preferată imediat ce deschid ochii dimineața.

(mashable)

frica de a lipsi, de asemenea, duce aproape trei din fiecare zece oameni să meargă pe social media imediat ce se trezesc dimineața.

Companiile folosesc adesea FOMO în avantajul lor, cu atât de mulți oameni verificând Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram, Pinterest și alte platforme populare de socializare în primul rând dimineața.

În ce constă marketingul digital?

Marketingul digital folosește internetul ca platformă pentru a comunica despre o marcă, produse și servicii.

Acest lucru poate însemna orice, de la crearea unui site web pentru afacerea unuia până la a face ceva la fel de simplu ca postarea pe site -urile de socializare.

În timp ce marketingul digital a existat de ani buni, oamenii au început recent să realizeze cât de eficient poate fi și îl folosesc pe deplin.

zone în care întreprinderile au nevoie de o strategie de marketing digital

Să explorăm diferitele domenii în care întreprinderile pot utiliza o strategie solidă de marketing digital.

social media și marketing digital

Diverse statistici de social media arată că mulți marketeri B2C folosesc social media pentru campaniile lor de marketing.

Eforturile de marketing digital ale unei companii nu vor fi complete fără prezență pe social media.

Multe mărci celebre au peste un milion de adepți pe diverse site -uri de socializare.

A avea o strategie de marketing digital care se adresează dispozitivelor mobile și social media este o necesitate dacă doriți să vă duceți afacerea la nivelul următor.

cu utilizatorii de telefonie mobilă și publicitatea de social media devine mai populară, având o strategie de marketing digital care se adresează acestor două domenii este necesară pentru a -ți duce afacerea la nivelul următor.

Strategia potrivită de marketing de conținut și SEO

Mai multe statistici de marketing de conținut afirmă că mai mulți marketeri de conținut B2B creează informații (inclusiv formate precum infografii, cărți electronice, audio, marketing video și conținut vizual etc.) și utilizarea acesteia pentru a -și spori eforturile SEO.

O strategie solidă de marketing de conținut poate stimula conștientizarea și imaginea mărcii dvs. și o poate face mai recunoscută publicului.

Deoarece aceste strategii sunt concepute pentru a ajuta mai mulți utilizatori de internet să găsească informații despre compania dvs., acestea pot ajuta la creșterea veniturilor și la achiziționarea de noi clienți.

În plus, obținerea traficului de căutare ecologică este unul dintre cele mai critice obiective de afaceri.

cu SEO atât pe pagină, cât și în afara paginii, veți putea ajunge în vârful motoarelor de căutare, ceea ce va ajuta oamenii să-și găsească site-ul și mai eficient, fără a fi nevoie să cheltuiți bani pentru publicitate plătită.

Marketing digital în vânzări de comerț electronic

Când vindeți prin comerț electronic, traficul de site -uri web este unul dintre cele mai importante lucruri pe care o companie le poate avea.

având o strategie de marketing digital excelentă, care încorporează reclame cu plată pe clic și SEO vă va ajuta afacerea de comerț electronic să crească și să aibă succes.

În plus, comerțul mobil (care este definit ca vânzarea articolelor pe un dispozitiv portabil) ar trebui să fie un alt factor pe care companiile de comerț electronic îl iau în considerare atunci când își construiesc prezența online.

Marketing digital pentru generarea de plumb

Diverse statistici de marketing pentru generarea de plumb arată că internetul este una dintre cele mai bune resurse pentru acest obiectiv.

generarea de plumb vă poate ajuta să construiți o listă de persoane care sunt foarte interesate de soluția afacerii dvs.

întreprinderile mici pot atrage mai mult trafic de site-uri web atunci când utilizează strategii de marketing digital cu conținut de mare valoare.

cheltuielile publicitare potrivite cu reclame de căutare plătite (a.k.a plata pe clic PPC) poate ajuta, de asemenea, cu generarea de plumb, vizând oamenii din dreapta care caută soluții oferite.

Cu o strategie bună pentru generarea de plumb, veți putea crește veniturile și veți achiziționa noi clienți pentru afacerea dvs.

marketing digital și influenți

Unele companii preferă să -și cheltuiască bugetul de marketing și să se concentreze pe marketingul influencer (vizat experților din industrie, liderilor gânditori sau pur și simplu persoane cu urmăriri mari).

Marketingul influencer poate fi foarte eficient atunci când este făcut corect.

Utilizarea corectă a influențatorilor ar putea însemna diferența dintre o campanie profitabilă și una care se încadrează.

O strategie solidă pentru marketingul influencer ar trebui să includă accesul la influenți și să le solicite să promoveze produsele pe canalele lor de marketing în schimbul a ceea ce consideră valoroase.

Marketing digital și conținut video

A avea conținut video de înaltă calitate este un alt mod de a atrage mai mult trafic pe site-ul dvs. web folosind marketing digital.

Ce este excelent în ceea ce privește marketingul video este că îl puteți folosi pe mai multe canale digitale.

Conținutul video are ca rezultat de obicei rate de implicare mai mari decât conținutul de text obișnuit.

Webinarii, care sunt transmisiuni video live sau pre-înregistrate, pot fi o altă modalitate excelentă de a ajunge la publicul țintă și de a crește veniturile pentru compania dvs.

În plus, webinarii au de obicei o rată de retenție mai mare decât postările de pe blog sau alte tipuri de conținut.

Cu mai multe persoane care petrec timp în interior în timpul pandemiei recente, cota de piață a marketingului video digital a crescut semnificativ.

Acestea fiind spuse, profesioniștii de marketing recunosc că videoclipul este viitorul marketingului digital și îl îmbrățișează.

Înfășurați

Ultimele statistici de marketing digital de mai sus arată că marketingul digital este mai eficient ca niciodată.

având o strategie solidă de marketing digital, veți putea atrage noi clienți și vă creșteți veniturile.

Pur și simplu, nu puteți avea o afacere de succes care nu încorporează marketingul digital în practicile sale de afaceri de zi cu zi.

Având în vedere nevoile unuia și asigurarea bugetului de marketing adecvat atât pentru marketerii B2C, cât și pentru B2B va ajuta o afacere să își atingă obiectivele.

Amintiți -vă că a avea un canal online (cum ar fi un site web excelent) este primul pas pentru a face bani online.

A avea o strategie excelentă de marketing digital este al doilea pas.

Care este statul tău preferat de marketing digital?

anunță -mă în secțiunea de comentarii de mai jos.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: Vrei să îmbrățișezi marketingul digital în viața ta?

Iată abordarea mea asupra Cum să devii un nomad digital în această zi și vârsta.

De asemenea, dacă sunteți interesat de modul în care lumea digitală evoluează în mod constant, consultați această postare pe imobiliare digitale .

oferă o imagine de ansamblu asupra modului în care puteți investi digital în tehnologia viitoare.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *