Lista finală a statisticilor de inteligență artificială pentru 2023

Lista finală a statisticilor de inteligență artificială pentru 2023

inteligența artificială modelează prezentul așa cum îl știm, oferindu -ne un viitor foarte interesant de așteptat cu nerăbdare.

futuristii prezic că inteligența artificială (AI) va juca un rol pivot în furnizarea de soluții la cele mai semnificative provocări globale ale noastre, inclusiv eradicarea bolii și atenuarea impactului schimbărilor climatice.

În plus, AI are diverse utilizări în afaceri.

Pentru început, software de investiții AI poate prezice ce stocuri vor oferi stocurile cele mai bune returnări.

Inteligență artificială software de recrutare Poate sorta și clasifica CV-uri și Clue , făcând procesul de angajare să funcționeze mai bine.

pe o piață care se află la câțiva ani distanță de a ajunge la saturație, este timpul să vă pregătiți pentru următoarea revoluție AI.

În acest articol, voi parcurge cea mai recentă listă de inteligență artificială statistici și descompune numerele pentru piața globală, vânzările și statisticile legate de marketing și chiar utilizarea AI pentru interogări legate de voce.

Dacă doriți să înțelegeți piața AI, unde se îndreaptă în viitor și cum Big Data Conduce industria înainte, aceste statistici vă vor ajuta imens.

Să intrăm corect în ea.

Table des matières

Statistici despre piața globală AI

1. Până în 2030, AI va fi contribuit cu 15,7 trilioane de dolari la economia mondială.

(Forumul economic mondial)

AI va ajuta economia globală să crească semnificativ în următorii ani.

Conform Forumului Economic Mondial, se vor adăuga aproape 16 trilioane de dolari la economia globală până în 2030, datorită inteligenței artificiale.

cu diverse progrese și tehnologii AI interesante, cum ar fi asistenții virtuali și mașinile autonome, nu este surprinzător să vedem de ce AI va crește PIB -ul nostru.

Credit imagine: aimultiple.com

2. CAGR -ul AI (rata de creștere anuală compusă) între 2020 și 2027 este estimată la 33,2%.

(Fortune Business Insights)

AI va fi unul dintre cele mai semnificative sectoare de creștere în următorii câțiva ani.

conform Fortune Business Insights, între 2020 și 2027, AI va crește an de an, cu o rată de 33,2 la sută.

Viitorul este luminos pentru AI, iar cei dispuși să sară pe bandwagon acum vor beneficia de această tendință în următorii ani.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că investitorii care ajung din timp vor vedea probabil cele mai semnificative randamente.

3. America de Nord va avea cea mai mare cotă de piață AI.

(Fortune Business Insights)

s -ar putea să nu fie o surpriză să auzim că America de Nord va avea cea mai mare cotă pe piața AI.

mai mulți factori contribuie la aceasta, inclusiv finanțarea guvernamentală și cercetările centrate în jurul AI efectuate în universități.

În plus, America de Nord are o industrie tehnologică în plină expansiune, care atrage unele dintre cele mai bune minți din domeniul cercetării AI.

Statistici legate de AI Digital Voice Assistants

4. Asistenții Voice AI vor fi folosiți de 55% dintre utilizatori cu dispozitive care sunt mâini libere.

(Pew Research Center)

Căutarea și asistența vocală devin mai obișnuite.

Într -un studiu publicat de Pew Research Center, s -a constatat că 55 la sută dintre participanți folosesc AI atunci când sunt afară și aproape și nu pot folosi neapărat mâinile pentru a face alegeri cu smartphone -urile lor.

cu proliferarea caselor inteligente, realității virtuale și realitate augmentată Chiar după colț, asistența vocală va deveni și mai obișnuită în viața noastră de zi cu zi.

5. Asistenții voci vor fi folosiți de 26% dintre utilizatori pentru a se conecta de la distanță cu diverse sisteme.

(Pew Research Center)

Cu diverse integrări găsite la locul de muncă, la domiciliu și la mediile de viață, nu este surprinzător să vezi câți utilizatori folosesc asistenți de voce.

Conectarea cu alte sisteme de la distanță care folosesc vocea dvs. înseamnă că diverse sisteme pot „juca” frumos împreună și contribuie la reducerea blocajelor sau a încetinirilor în mai multe procese.

6. 75% dintre angajații IT în funcții de conducere spun că securitatea rețelei va fi mai bună datorită faptului că adoptă tehnologia de asistență vocală AI.

(statista)

Asistența vocală va ajuta, de asemenea, securitatea să devină mai accesibilă și mai eficientă.

AI va ajuta la creșterea securității rețelei datorită detectării și reducerii amenințărilor îmbunătățite, crescând în continuare nivelul general de securitate.

Cu sisteme și rețele mai sigure, întreprinderile vor avea mai multe șanse să aibă încredere în astfel de dispozitive și, astfel, să utilizeze și mai mare asistenții lor de voce AI.

Credit de imagine: vocebot.ai

Productivitate în AI Utilizați

7. 52% – Numărul de directori care productivitatea statului a crescut atunci când se utilizează AI.

(PWC, 2021)

Productivitatea este un cuvânt cheie comun asociat cu AI și este ușor de văzut de ce.

Cincizeci și două la sută dintre directorii chestionați de PWC consideră că companiile lor au fost stimulate în productivitate datorită instrumentelor AI.

diverse aspecte de afaceri pot fi îmbunătățite prin AI.

Acestea includ asistenți personali care vă pot oferi informațiile potrivite la momentul potrivit, chatbot-uri care fac comunicarea mai eficientă, de facturare a sistemelor care pot eficientiza operațiunile de afaceri, precum și orice în orice între.

8. AI a permis un sfert din directorii de afaceri participanți să -și permită pe deplin procesele de afaceri.

(PWC, 2021)

obținerea 100% dintr -un proces de afaceri nu este ușoară. Cu toate acestea, odată cu integrarea AI, devine din ce în ce mai frecventă.

Douăzeci și cinci la sută dintre directori consideră că procesele lor de afaceri au fost activate pe deplin datorită acestei tehnologii.

Acest lucru permite acestor companii să continue să devină mai robuste pe o piață competitivă și să continue să ofere produse sau servicii mai bune clienților lor.

9. 54% dintre directorii companiei consideră AI să joace un rol semnificativ în îmbunătățirea luării deciziilor.

(PWC, 2021)

AI poate ajuta, de asemenea, la luarea deciziilor, având în vedere aspecte la care oamenii ar putea să nu se gândească sau chiar să vină cu consecințe care ar putea să nu fie prevăzute altfel.

Mai mult de jumătate dintre participanții chestionați au spus că AI a fost crucială pentru a ajuta la atingerea rapidă a concluziilor și a se adapta la circumstanțele care ar putea afecta industria lor particulară.

Statistici legate de AI în vânzări

10. Când vine vorba de strategii de vânzare, AI a ajutat diverse întreprinderi să câștige cel puțin 20% EBIT (câștiguri înainte de dobândă și impozite).

(McKinsey & Amp; Company)

EBIT este un indicator cheie utilizat de întreprinderi pentru a măsura creșterea activității lor.

McKinsey & amp; Studiul companiei a sugerat că AI a fost implicat într -un minim de 20 la sută EBIT, ceea ce este un bun augur pentru întreprinderi în viitor.

sugerează, de asemenea, că AI va avea un impact pozitiv pe EBIT atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, datorită productivității și vitezei crescute.

11. Diverse departamente de vânzări (și chiar marketing) au declarat că, în 79% din caz, utilizarea adopției AI a ajutat la venituri mai bune.

(McKinsey & Amp; Company)

Aproape 8 din 10 departamente de vânzări au fost afectate pozitiv de AI.

Creșterea veniturilor de afaceri pe termen lung este un semn bun pentru aceste companii și, la rândul lor, și pentru clienții lor.

Când vine vorba de vânzări, AI poate ajuta proprietarii de afaceri să optimizeze operațiunile interne de afaceri.

Acest lucru poate include modul în care își gestionează procesul de vânzare și apoi ajută la direcționarea publicului corect mai eficient.

12. Când analizați segmentarea clienților și serviciul pentru clienți, AI în vânzări este un avantaj care este mai des utilizat.

(McKinsey & Amp; Company)

Avansarea în vânzări poate oferi întreprinderilor un avantaj față de concurenții lor în diverse moduri.

Credit imagine: gartner.com < /a>

segmentarea clienților și furnizarea de servicii pentru clienți mai buni sunt două aspecte critice ale adoptării AI.

McKinsey & amp; Studiul companiei sugerează că astfel de beneficii pot fi savurate de majoritatea companiilor care folosesc AI.

Statistici legate de AI în marketing

13. 64% dintre cei chestionați au declarat că anumite activități legate de marketing sunt automatizate folosind AI în diferite organizații mari în care sunt implicați.

(Adobe)

similar cu vânzările, marketingul este un alt domeniu care poate beneficia de AI.

Studiul lui Adobe sugerează că mai mult de jumătate dintre participanții chestionați au înregistrat o creștere a performanței datorită acestei tehnologii.

Aceasta a inclus o capacitate îmbunătățită de a ajunge la noi clienți și de reclame vizate direct către aceștia pe baza preferințelor specifice.

14. În marketing, utilizarea AI în organizații mari reprezintă 29% din toate campaniile și experiențele.

(Adobe)

organizațiile mari sunt pe cale de a adopta AI în departamentele lor de marketing.

Mulți marketeri, în special întreprinderi mari, au început deja să folosească AI pentru a-i ajuta cu diferite activități, cum ar fi conducerea campaniilor de marketing și furnizarea de experiențe de top pentru clienții lor sau potențiali cumpărători.

Cu 29% din răspunsuri spunând că AI este crucial în acest sens, marketerii vor continua cu siguranță să utilizeze această tehnologie de avansare pe termen lung.

15. În ceea ce privește statutul anterior, IMM -urile folosesc AI într -un grad mult mai mic pentru a -i ajuta în activitatea lor – de fapt, doar 12% fac.

(Adobe)

O problemă care a apărut în acest sondaj este că întreprinderile mici și mijlocii nu par să acorde prioritate AI (la fel de mult) atunci când vine vorba de marketing.

Doar 12 la sută dintre participanții de la întreprinderile de tip mic și mijlocii au spus că folosesc AI pentru a -și conduce campaniile și experiențele.

Dacă IMM -urile vor să bată jucătorii mai proeminenți din industrie, acesta ar putea fi ceva care va trebui să se schimbe.

De ce tehnologiile AI devin cruciale în viața noastră

Activitățile noastre de zi cu zi necesită atât forme simple, cât și sofisticate de automatizare.

Ne angajăm cu diverse soluții software pentru a ne finaliza sarcinile, astfel încât lumea din jurul nostru poate funcționa corect.

Algoritmii de inteligență artificială devin o parte integrantă a vieții de zi cu zi, deoarece oferă soluții care simplifică acțiunile fără a necesita intervenția umană.

Pe măsură ce tehnologiile AI evoluează, mai multe procese vor deveni automatizate, ceea ce va maximiza satisfacția clienților în timp ce va reduce costurile operaționale.

Ultimul deceniu a fost martor la îmbunătățiri semnificative ale tehnologiilor AI din cauza capacităților de învățare profundă.

Astfel de capacități obținute de algoritmi care folosesc rețele neuronale fac ca toate acestea să fie realitate.

De fapt, învățarea profundă este o formă de învățare automată care implică mai multe straturi între nodurile de intrare și ieșire pentru problemele de modelare ierarhic.

Acesta este un lucru pe care creierul uman îl face și, ca atare, aceste modele încearcă să reproducă modul în care gândim.

Aceste progrese inovatoare permit agenților software să îndeplinească sarcini complexe într -un mod similar cu oamenii.

AI în activitatea noastră de afaceri

În afaceri, diverse aspecte pot beneficia de tehnologiile AI. Acestea includ unele dintre următoarele aspecte.

Optimizarea produselor și serviciilor.

Utilizarea analizelor de date și a analizei predictive, platforme de date pentru clienți poate descoperi tipare care duc la produse și servicii mai bune recomandând soluții adecvate pentru clienți.

Acum este posibil să analizați feedback-ul clienților în timp real și să generați îmbunătățiri ale produsului mai repede ca niciodată.

strategii de marketing mai eficiente.

Algoritmii permit marketerilor să creeze o direcționare mai precisă prin utilizarea profilurilor psihografice bazate pe informațiile din social media.

Ei pot identifica rapid tendințele, ceea ce le permite să lanseze noi campanii cu un risc minim.

credit de imagine: komarketing.com

Managementul experienței clienților.

prin live chatbots și procesarea limbajului natural (NLP), software-ul centrului de apel iar companiile își pot îmbunătăți interacțiunile cu utilizatorii finali prin procese automate.

O strategie AI permite companiilor să analizeze comportamentul clienților pentru a defini ceea ce ar putea îmbunătăți experiența clienților.

interacțiuni de servicii pentru clienți care au fost făcute manual doar înainte, au acum puterea integrării AI, care poate oferi un nivel mult mai ridicat de satisfacție a clienților.

De exemplu, chatbot -urile pot răspunde la multe întrebări frecvente despre produsele și serviciile unei companii, reducând durata conversațiilor necesare între clienți și agenți.

Creșterea veniturilor printr-o gestionare eficientă a proceselor de afaceri.

Algoritmii pot colecta date din diferite părți ale mediului unei companii, pot analiza și identifica oportunități de îmbunătățire pentru creșterea eficienței operaționale.

Acest lucru este deosebit de util atunci când încercați să găsiți probleme ascunse care ar putea afecta vânzările sau alte zone din organizație.

aceste zone pot fi apoi corectate înainte de a deveni critice.

Alimentarea mai bună a managementului de performanță a afacerilor și a deciziilor.

Algoritmii pot utiliza date de la diferite departamente de companie, cum ar fi vânzări, marketing, finanțe și resurse umane pentru a oferi o imagine integrată a sănătății generale a companiei.

Acest lucru permite furnizorilor să ia decizii mai rapide, care sunt cruciale într -un mediu de piață volatil, unde schimbările pot avea un impact semnificativ asupra valorilor critice.

Ajută vânzările și marketingul să-și atingă potențialul

O strategie AI bine definită este una în care o strategie de vânzare și marketing este aliniată la obiectivele companiei.

O astfel de strategie este utilizată pentru a obține un avantaj față de concurenți prin creșterea cotei de piață, în special în industriile extrem de competitive.

Creșterea veniturilor prin prioritizarea îmbunătățită a plumbului și nutriția

Scoringul de plumb a devenit o metrică cheie pentru măsurarea eficacității vânzărilor.

Algoritmii de învățare automată pot atribui cu exactitate scoruri bazate pe o analiză detaliată a factorilor comportamentali, a nivelurilor de implicare, a demografiei și a altor factori, ceea ce le face mai fiabile decât punctajul manual.

Algoritmii pot îmbunătăți capacitatea marketerilor de a acorda prioritate oportunităților, ceea ce reduce costurile generale de marketing, deoarece mai puțin efort este pierdut pentru clienții care este puțin probabil să cumpere.

Importanța protecției datelor

În timp ce AI și învățarea automată ajută la o tonă în afaceri, este important să ne amintim că datele clienților sunt sacre.

Orice companie care folosește date pentru a lua decizii trebuie să o facă din punct de vedere etic și responsabil, asigurându -se că acestea sunt transparente în practicile lor.

AI în viața noastră personală

Nu putem vorbi despre industria AI fără să luăm în considerare impactul asistenților AI, cum ar fi Amazon Alexa și Google Assistant au făcut-o în viața noastră de zi cu zi.

Aceste tehnologii ne permit să controlăm dispozitivele cu vocile noastre, creând o interacțiune mai naturală între noi și dispozitivele pe care le folosim frecvent.

diverse platforme precum Netflix, Siri Apple și Google Assistant folosesc AI pentru a oferi recomandări, în timp ce Pandora și Spotify îl folosesc pentru a reda muzică personalizată.

Aceste platforme au făcut ca sarcinile de zi cu zi să fie mai ușoare și mai plăcute-toate fără a solicita oamenilor să petreacă mult timp învățând cum să folosească această nouă tehnologie.

Parteneriatul uman-tehnologie

Este evident că sistemele AI sunt utilizate cel mai bine atunci când lucrează în tandem cu inteligența umană; Oamenii trebuie să -și adapteze rolurile actuale pentru a asigura performanța maximă.

s -ar putea să nu fie suficient ca lucrătorii să învețe pur și simplu despre posibilitățile de AI.

În schimb, ar trebui să învețe cum să valorifice această oportunitate și să se adapteze după cum este necesar.

dacă nu, multe dintre abilitățile lor ar putea deveni învechite în viitorul apropiat.

În consecință, programele de educație ar trebui să includă instruire pe noile tehnologii, astfel încât viitorii angajați sunt pregătiți pentru orice schimbări se întâmplă.

fie că vorbiți despre asistență medicală, startup -uri AI, industria lanțului de aprovizionare, cibersecuritate sau orice alte tipuri de aplicații AI (atât în ​​personale, cât și în afaceri), viitorul este luminos.

Pe măsură ce continuăm să mergem mai departe, va fi interesant să vedem cum tehnologia ne schimbă viața și ne ajută să îmbunătățim modul în care capacitățile AI ne împuternicesc.

soluții AI sunt, de asemenea, căutate cu un interes imens din partea marilor companii.

acestea includ cele precum Forrester, Forbes, Gartner, IBM și multe altele.

cu nume atât de mari interesate de dezvoltarea AI, următorii câțiva ani vor fi cruciali în istoria inteligenței artificiale cu numărul mare de beneficii pentru fiecare industrie.

Înfășurați.

Statisticile AI interesante vă arată cum inteligența artificială oferă liderilor de afaceri un avantaj competitiv care își poate ghida organizațiile spre un nivel mai ridicat de satisfacție a clienților.

, de asemenea, îi ajută să se conformeze cu diverse cerințe guvernamentale legate de AI și oferă clienților o mare comoditate în îndeplinirea sarcinilor lor zilnice.

Oamenii de știință de date văd în prezent o transformare digitală în marketingul inteligenței artificiale, cu numărul de cazuri de utilizare pentru utilizarea AI în creștere.

Numărul de locuri de muncă legate de AI este de asemenea de așteptat să devină masiv în următorii câțiva ani, ceea ce continuă să crească dimensiunea pieței și rentabilitatea pieței de informații artificiale.

Ce părere aveți despre AI? Ați încorporat -o în afacerea dvs.? Spuneți -mi gândurile dvs. în comentariile de mai jos.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: Acum, când știi unde se îndreaptă piața de informații artificiale, consultați această listă a Cel mai bun software de învățare automată Pentru a vedea dacă vreunul dintre acestea este potrivit pentru dvs. și pentru afacerea dvs.

De asemenea, dacă doriți să aflați cum are impact în prezent AI în industria scrierii, iată postarea mea pe Cel mai bun software de scriere AI Pentru a vedea ce deține viitorul pentru scriitori.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *