Lista finală a statisticilor de date mari pentru 2023

Lista finală a statisticilor de date mari pentru 2023

Înțelegerea modului în care Date mari mari este în creștere este un subiect fascinant în sine.

diferite sectoare folosesc această disponibilitate de date și tendințe semnificative pentru a face predicții viitoare, subliniind cât de mult potențial deține această industrie.

cu statistici de învățare automată indicând că piața de date mari crește în creștere Exponențial, întreprinderile pot folosi toate aceste informații pentru o mai bună inteligență de afaceri .

În plus, diverse statistici iot indică, de asemenea, cum este internetul lucrurilor alimentează tendințe semnificative de date.

În acest articol, voi discuta despre cele mai recente statistici de date mari și unde se îndreaptă această industrie, astfel încât să puteți lua deciziile corecte despre afacerea dvs.

Să intrăm corect în ea.

Table des matières

Site-urile de date mari

1. Există 2,80 miliarde de utilizatori lunar Facebook când vine vorba de conturi active. Zilnic, WhatsApp, Messenger, Instagram și Facebook obțin până la 1,8 miliarde de utilizatori de vizitat.

(oberlo)

Achiziția Facebook a WhatsApp (2014) și Instagram (2012) a sporit numărul de conturi active și a crescut timpul petrecut pe aceste platforme prin implicarea utilizatorilor.

cu un utilizator combinat de 1,8 miliarde de vizite zilnic, nu este de mirare că diverse companii de comerț electronic și alte întreprinderi sunt în căutarea influenților.

Influenții de pe aceste platforme pot ajuta cu succes întreprinderile să își publice produsele către publicul țintă potrivit.

2. În fiecare minut, peste 500.000 de tweet -uri sunt postate pe Twitter.

(doMo)

Twitter este una dintre cele mai bune platforme pentru conversații în timp real.

Postarea unui scurt text limitat la 280 de caractere a făcut ca această platformă să fie foarte populară cu celebritățile și influențarii din industrie care doresc să își împărtășească opiniile în mod concis.

În plus, marketerii au descoperit, de asemenea, că Twitter este o platformă excelentă pentru vânzarea socială și plasarea produselor.

3. În fiecare zi, Google primește peste 3,5 miliarde de căutări. Dintre acestea, până la 15% din noile întrebări nu au mai fost făcute niciodată.

(statistici de internet live)

Aceasta este o oportunitate masivă pentru branduri de a intra în fața cumpărătorilor interesați cu noi probleme de rezolvat.

cu peste 3,5 miliarde de căutări în fiecare zi, motorul de căutare Google este cel mai bun loc pe care consumatorii îl duc atunci când doresc informații despre produse și servicii.

În plus, cu 15% din noile întrebări fiind unice în fiecare zi, trebuie doar să arate modul în care marketerii trebuie să se concentreze pe crearea de conținut proaspăt și unic, care este optimizat pentru a răspunde la întrebările noi și în continuă schimbare.

Credit imagine: finanțesonline.com

4. Până la 65 de miliarde de mesaje sunt trimise prin WhatsApp în fiecare zi.

(sisteme Connectiva)

Comunicarea umană a fost întotdeauna ceva ce doreau oamenii, iar acest lucru a crescut atunci când smartphone -urile au devenit răspândite.

WhatsApp a dus lucrurile la nivelul următor.

Această platformă este unul dintre cele mai populare instrumente de mesagerie în acest moment, deoarece permite utilizatorilor să schimbe mesaje text, imagini, note audio, videoclipuri și multe altele prin intermediul Wi-Fi sau o conexiune de date.

până la 65 de miliarde de mesaje sunt trimise prin WhatsApp în fiecare zi.

În plus, capacitatea de a avea conturi personale și de afaceri pe această platformă a făcut -o un pat fierbinte pentru marketerii de comerț electronic care doresc să -și obțină produsele în fața utilizatorilor interesați.

5. Netflix economisește 1 miliard de dolari în fiecare an folosind date mari.

(statista)

Pe lângă îmbunătățirea experienței de vizualizare, Netflix a folosit date mari pentru a decide ce tipuri de conținut ar trebui să adauge la biblioteca sa.

prin utilizarea comportamentului utilizatorului în ceea ce privește adăugarea de spectacole sau filme noi, platforma vă poate cunoaște mai bine preferințele de fiecare dată când faceți o nouă selecție.

Acest lucru îi permite să se asigure că poate recomanda conținut similar de care s -ar putea să vă bucurați.

cu date mari, Netflix a oferit recomandări mai bune pentru utilizatorii săi, ceea ce și -a făcut serviciul și mai popular decât concurenții săi.

Volumul nestructurat de date

6. Fiecare persoană a adăugat 1,7 megabyte pe secundă la internet în 2020.

(IBM)

Calitatea datelor proaste poate costa întreprinderile oriunde de la 9,7 milioane USD la 14,2 milioane USD în fiecare an, în funcție de sectorul și locația lor.

În timp ce există o mulțime de date pe internet, datele nestructurate îngreunează marketerii să -și segmenteze piețele și să le vizeze eficient.

În plus, cu o calitate insuficientă a datelor, marketerii au, de asemenea, greu să verifice dacă persoanele la care ajung să fie interesate de ceea ce au de oferit sau nu.

Având în vedere acest lucru, găsirea unor surse de date fiabile de generare de plumb devine din ce în ce mai crucială pentru proprietarii de afaceri care doresc să crească și să se extindă.

Credit de imagine: waterfordtechnologies.com

7. Incapacitatea de a gestiona datele nestructurate este o preocupare semnificativă în rândul a 95% din întreprinderi.

(Forbes)

[

Cu cantitatea de date nestructurate acolo, companiile trebuie să angajeze mai multe persoane pentru a gestiona toate tipurile de date pe care le colectează.

Aproape toate întreprinderile spun că datele nestructurate sunt o preocupare semnificativă din cauza incapacității de a le gestiona.

Cei specializați în știința datelor au o oportunitate uriașă de a oferi valoare, deoarece cantitatea de date pe care marketerii trebuie să le facă față creșterilor.

8. Datele nestructurate reprezintă acum 80-90 la sută din tot ceea ce creează utilizatorii de internet.

(CIO)

Statistici suplimentare din departamentul de date nestructurate arată că 80 până la 90% din datele online se încadrează în această categorie, ceea ce înseamnă că nu este ușor de utilizat de nimeni.

Există, de asemenea, conceptul de date de neatins, despre care unii ar putea spune că este mai rău decât datele nestructurate.

Acest tip de date nu are nimic care să ajute oamenii de știință și marketerii datelor să contextualizeze sau să definească oamenii, procesele și evenimentele pe care încearcă să le analizeze.

Având în vedere acest lucru, cei care pot lucra cu toate tipurile de date și au sensul acestora au acum un picior în competiție, deoarece vor fi mai bine poziționați pentru a oferi valoarea potrivită pentru piață.

Evaluarea mărimii pieței de date mari

9. Piața Big Data Analytics din industria bancară este de așteptat să ajungă la 62,10 miliarde de dolari până în 2025.

(fotbal nuds)

Big Data se află în centrul transformării digitale cu care se confruntă băncile.

prin utilizarea datelor mari, băncile își pot optimiza asumarea riscurilor, pot crește transparența și pot oferi o experiență mai bună a clienților.

Drept urmare, băncile sunt așteptate să cheltuiască o acțiune din ce în ce mai mare pentru analizele de date mari pentru a implementa capacități mai bune, fie că este vorba de achiziții de clienți, de service pentru clienți sau de eficiență operațională.

10. Piața Big Data pentru Analytics Healthcare este prevăzută să ajungă la 67,82 miliarde de dolari până în 2025.

(Globe News Wire)

Conform datelor mari din sectorul sănătății, piața globală de analiză a sănătății a fost evaluată la peste 14,7 miliarde de dolari în 2018.

Până la sfârșitul anului următor, a fost în valoare de aproximativ 22,6 miliarde de dolari, cu o rată de creștere (CAGR) de aproximativ 20 la sută având loc constant în următorii câțiva ani.

Această rată de creștere considerabilă este alimentată de mai mulți factori, inclusiv creșterea bolilor cronice și o populație mare în vârstă.

În plus, există și un accent din ce în ce mai mare pe personalizarea asistenței medicale, care ajută oamenii să găsească tratamente mai bune pentru condițiile lor specifice.

11. Piața globală de date mari și analize este evaluată la 49 de miliarde de dolari.

(wikibon)

Analytics este, de asemenea, un alt domeniu pe care marketerii îl pot căuta atunci când oferă valoare.

Suntem acum într -o epocă în care analiza contează dacă doriți ca compania dvs. să crească.

Având în vedere acest lucru, cei care pot ajuta companiile cu analizele lor au acum un alt mod în care pot oferi valoare, ceea ce duce la posibilitatea de a putea percepe mai mult decât concurenții care nu oferă acest serviciu.

Utilizatori și date mari

12. Cantitatea de date creată va ajunge la mai mult de 180 de Zettabytes până în 2025.

(statista)

Conform statisticilor de creștere a datelor mari, până în 2025, producția anuală de date va fi de peste 180 de zettabyte.

în doar câțiva ani, vom genera atât de multe date, încât nu va fi posibil ca marketerii și alți profesioniști din industrie să se trezească pe toate.

În schimb, diverși furnizori de afaceri vor trebui să utilizeze date mari pentru a -și crește productivitatea și capacitățile.

13. În fiecare zi, utilizatorii lumii generează aproximativ 2,5 quintilion octeți de date.

(datele nu doarme niciodată 5.0)

În timp ce obișnuiam să vorbim despre Gigabytes câțiva ani în urmă, acesta nu mai este cazul.

Un quintillion este numărul 1, urmat de 18 zerouri.

În fiecare zi, oamenii generează aceste date – înmulțite cu 2.5.

Big Data încearcă să analizeze aceste informații și să le utilizeze bine.

În final, Big Data a făcut posibilă utilizarea companiilor Platforme de date pentru clienți pentru a -și extinde capacitățile și a găsi noi modalități de a face afaceri.

toate acestea au ca rezultat soluții mai bune pentru clienții lor.

aceste date ar fi altfel imposibil de procesat.

14. Cu o viteză medie a internetului, ar fi nevoie de o persoană de aproximativ 181 de milioane de ani pentru a descărca toate datele de pe internet chiar acum.

(Unicorn Insights)

Dacă cineva ar începe să descarce internetul chiar acum, le -ar lua aproximativ 181 de milioane de ani să descarce totul.

Având în vedere acest lucru, doar o parte din ceea ce poate fi găsit pe internet poate fi accesat realist de către utilizatorul de internet mediu.

Cu toate acestea, acest lucru prezintă o oportunitate pentru marketeri de a găsi noi modalități de a oferi valoare, ajutând perspectivele lor să găsească soluții mai bune la problemele lor.

În timp ce informațiile gratuite există peste tot pe internet, marketerii care pot colecta doar cunoștințele corecte pentru perspectivele lor (într -o mare de informații vaste) pot oferi valoare pe care nu o poate găsi cu ușurință nicăieri.

Consum de timp

15. Oamenii petrec 33% din timpul total de internet pe rețelele de socializare.

(Global Web Index)

Globe Media Index relatează că oamenii cheltuiesc în jur de treizeci și trei la sută din timpul total de internet pe social media.

social media a crescut în popularitate de -a lungul anilor și este de așteptat să fie în jur de mult timp.

Acest lucru a făcut vânzarea socială mai critică ca niciodată.

Furnizarea de perspective cu informațiile pe care le doresc va fi o provocare pe care majoritatea marketerilor trebuie să o depășească.

16. Zilnic, consumatorii petrec timid de 7 ore pe internet.

(digital)

Conform cercetărilor, o persoană obișnuită va cheltui aproape 30% din ziua unuia pe internet.

Odată cu introducerea lumilor virtuale și a metaverselor, acest număr va crește probabil chiar mai mult decât înainte.

Acum, oamenii pot petrece mai mult timp pe internet decât să doarmă.

Big Data în Business

17. Majoritatea întreprinderilor depun mult efort în date mari și AI, mai mult de 97% dintre respondenții sondajului afirmând că investesc în ea.

(nou Vantage)

Aproape toate întreprinderile depun inițiative mari și efort pentru date mari și AI.

Această tehnologie s -a dovedit ca o modalitate de a ajuta companiile să crească prin dezvoltarea de noi capacități și creșterea veniturilor.

Algoritmii de inteligență artificială, învățarea automată și analizele predictive fac parte din o mai bună înțelegere a consumatorului.

întreprinderile înțeleg că atunci când perspectivele sunt prezentate cu soluții potrivite, acestea sunt mai susceptibile să cumpere ceva inteligență artificială poate ajuta la facilitarea.

18. Cloud -ul găzduiește în prezent 67% din infrastructura corporativă.

(zd net)

până la 67% din toate companiile folosesc cloud pentru a -și găzdui sistemele.

Având soluții cloud facilitează gestionarea datelor mari, deoarece simplifică întregul proces.

Acesta este, de asemenea, unul dintre avantajele datelor mari pentru companiile care doresc să utilizeze AI, învățare automată și alte tehnologii care decurg din datele mari.

Când aceste soluții sunt furnizate clienților, acestea sunt mai susceptibile să facă achiziții, ceea ce, la rândul lor, va crește vânzările.

19. Nerespectarea datelor mari poate duce la faliment pentru aproape 80% din organizații.

(Accenture)

Viitorul este luminos pentru cei care integrează date mari în afacerea lor.

Pentru cei care nu, ar putea duce la faliment.

Cu ajutorul unor instrumente alimentate de AI, cum ar fi învățarea automată, marketerii vor afla mai multe despre perspectivele lor ca niciodată, ceea ce înseamnă că alții vor fi lăsați în urmă dacă nu vor implementa aceste tehnologii.

20. Clienții au de 23 de ori mai multe șanse să cumpere de la o firmă bazată pe date.

(McKinsey)

Crearea de soluții bazate pe date pentru achiziția clienților s-a dovedit a fi foarte benefică.

Acest lucru se aplică și atunci când vine vorba de păstrarea clienților.

Clienții au de 23 de ori mai multe șanse să cumpere de la o organizație bazată pe date.

Indiferent dacă prezintă perspective valoroase sau oferă soluții la probleme, marketerii trebuie să ia în considerare abordarea bazată pe date pentru a crește numărul de vânzări care intră.

dezavantajele datelor mari

21. Înșelătorii cibernetice au crescut cu 400 la sută de la începutul pandemiei.

(Reed Smith)

Pandemia a crescut escrocherii cibernetice, ceea ce poate fi dăunător pentru persoanele care nu știu acest lucru.

Creșterea utilizatorilor de social media în DataSphere globală a ajutat escrocii să găsească noi modalități de a obține ceea ce își doresc.

în timp ce diverse instrumente de gestionare a rețelelor de socializare Oferiți un Experiență excelentă pentru oamenii potriviți, există și instrumente de care trebuie să fie atenți.

uneori devine din ce în ce mai dificil de spus care organizații sunt legitime și care sunt escrocherii.

Acesta este motivul pentru care toată lumea trebuie să facă tot posibilul să rămână educați cu privire la diferitele escrocherii de acolo.

Ce este Big Data?

Big Data Technologies sunt concepute pentru a ajuta marketerii să înțeleagă mai bine perspectivele lor.

Perspectivele oferite de aceste instrumente permit marketerilor să înțeleagă dorințele și nevoile clienților, pe care le pot utiliza apoi în crearea de noi campanii și soluții pe care clienții le vor iubi.

întreprinderile care folosesc date mari se pot separa de concurenți în timp ce ajută clienții să obțină ceea ce au nevoie.

Industria de date mari crește într -un ritm rapid și există o mulțime de instrumente pe care întreprinderile le pot folosi pentru a continua să crească.

Pe măsură ce continuă să progreseze, ne putem aștepta ca mai mulți oameni să profite de ideile oferite de aceste soluții.

Necesitatea datelor mari

Înțelegerea cât de multe date sunt generate este crucială atunci când țineți pasul cu date mari.

Cantitatea de date produse zilnic este mult mai mult decât ceea ce a fost creat în anii trecuți combinați.

Pe partea de flip, trebuie abordată o calitate slabă a datelor, mai ales că multe întreprinderi lucrează cu aceasta.

Acesta este motivul pentru care tipul potrivit de date mari a devenit crucial pentru ca companiile să rămână competitive.

În timp ce aplicațiile tradiționale de procesare a datelor sunt încă utilizate, companiile caută, de asemenea, instrumentele potrivite pentru a le ajuta să înțeleagă ce se întâmplă în culise.

Introducerea cloud computing

Utilizarea datelor a crescut exponențial în ultimul deceniu.

Companiile caută servicii de cloud computing pentru a le ajuta să reducă costurile în timp ce se scalează, după cum este necesar.

Utilizarea unui sistem bazat pe cloud permite companiilor să elimine cheltuielile de capital asociate cu achiziționarea de hardware și software noi.

Datele generate de instrumente de date mari pot fi stocat pe cloud, permițând companiilor să își acceseze informațiile din orice locație și orice dispozitiv.

Flexibilitatea și accesibilitatea au ajutat, de asemenea, cloud computing să devină o alegere populară pentru întreprinderi.

Diverse seturi de date pot fi procesate mai rapid folosind serviciile Web Cloud, ceea ce înseamnă că întreprinderile nu vor trebui să se îngrijoreze de a rămâne fără resurse atunci când iau decizii rapide de afaceri.

Cota de piață în datele mari

Rata anuală de creștere a compusului pentru date mari este constantă în creștere.

Multe dintre statisticile de date mari de mai sus arată că cota de piață deține de date mari este de așteptat să treacă de zăpadă pe măsură ce trece mai mult timp.

se fac investiții pentru a se asigura că companiilor li se prezintă noi soluții în mod regulat.

Statisticile industriei de date mari arată că este esențial ca companiile să intre și să profite de ceea ce este disponibil acum pentru a nu pierde noi oportunități în linie.

Industrii care utilizează date mari

Sectorul bancar s -a extins rapid în utilizarea sa de date mari în ultimii doi ani și este de așteptat să continue să crească pe măsură ce trece timpul.

Industria financiară a devenit, de asemenea, puternic bazată pe instrumente de date mari pentru a rămâne competitiv și a oferi soluții de înaltă calitate pentru clienții săi.

Acest lucru este valabil și atunci când vine vorba de industria medicală.

cu sarcini de muncă mari de date, industria medicală poate utiliza toate datele pentru a obține informații care pot ajuta la modelarea viitorului lor.

Acest lucru le permite să rămână în vârful diferitelor tendințe, probleme și nevoile pacienților.

Furnizarea de îngrijiri de înaltă calitate, în timp ce reducerea costurilor a determinat firmele medicale să investească în soluții de date mari.

Credit imagine: pinterest.com

O altă industrie care se bazează pe interacțiunile de date este mass -media.

Tendința actuală a luării deciziilor bazate pe date este utilizată cu mare succes în industria mass-media.

Multe persoane din acest sector se îndreaptă către instrumente de date mari pentru a obține informații pe care le pot transforma apoi în elemente acționabile pentru a raporta.

În cele din urmă, optimizarea depozitelor de date este, de asemenea, o parte semnificativă a activității de date mari.

Aceste instrumente și soluții ajută la asigurarea faptului că conținutul de înaltă calitate este disponibil pentru toată lumea.

Inteligența artificială și -a făcut drum în diverse aspecte ale depozitării, inclusiv atunci când vine vorba de curare și descoperire.

Înfășurați.

Statisticile critice de date mari de mai sus arată că industria este de așteptat să crească rapid.

Există numeroase oportunități pentru toți cei implicați cu privire la ceea ce pot realiza și cât de departe pot ajunge.

Viitorul se referă la utilizarea instrumentelor și soluțiilor disponibile pentru a merge mai departe și pentru a oferi un serviciu mai bun pentru clienții dvs.

Acesta este motivul pentru care este esențial pentru toți cei implicați să acorde o atenție deosebită ceea ce se întâmplă acum în ceea ce privește eforturile lor de date mari.

Ce părere aveți despre Big Data? Intenționați să profitați de el?

anunță -mă gândurile tale în secțiunea de comentarii de mai jos.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *