Lista finală a statisticilor blogging pentru 2023

Lista finală a statisticilor blogging pentru 2023

Construirea unei afaceri de bloguri seamănă mult cu construirea unui brand.

trebuie să definiți publicul țintă, să învățați la nivelul terenului și să creați conținut care să rezoneze cu oamenii care vizitează.

În timp ce construirea unui blog de succes sălbatic nu se va întâmpla peste noapte, veți construi o bază fantastică de lectură care vă respectă cunoștințele și expertiza dacă lucrați la ea.

În plus, a face bani pe bloguri este încă Foarte mult viu și posibil, generând un venituri pasive pentru cei care își iau timp timp Înțelegeți cum se reunesc totul.

În acest articol, revizuiesc peisajul blogging prin statistici curente care vă vor ajuta să înțelegeți despre ce este vorba despre blogging astăzi.

Să ne aruncăm adânc în acest subiect.

Table des matières

Vizualizări pe blog

1. În fiecare lună, există 70 de milioane de postări proaspete pe WordPress. Acestea obțin până la 409 de milioane de vizualizări lunar.

(wordpress)

WordPress este de departe cel mai semnificativ software de blog existent.

Nu este greu de înțeles de ce, mai ales atunci când consideri că alimentează peste 60 de milioane de site -uri.

Dacă vă gândiți să începeți o afacere de blogging, WordPress este locul în care trebuie să fiți.

cu aceste multe vizualizări pe WordPress, postările dvs. de blog vor primi mai multă expunere decât ar face pe orice altă platformă.

< /a> Construirea blogurilor

2. Dintre cei care își externalizează strategia de conținut, mulți externalizează, de asemenea, procesul de creare a conținutului. În plus, 35% dintre acești oameni angajează pe cineva pentru a distribui conținut pe web.

(Institutul de marketing de conținut prin Slideshare)

Externalizarea nu este pentru toată lumea, dar poate fi benefic dacă ajungeți întotdeauna să vă luptați să respectați termenele.

Dacă lucrați cu normă întreagă pe blog, externalizarea ar putea să nu fie o opțiune necesară pentru dvs.

Dar dacă blogging-ul este agitația dvs., freelancerii vă pot ajuta să vă construiți blogul cu conținut proaspăt la o fracțiune din ceea ce ați plăti angajați cu normă întreagă.

Unii externalizează, de asemenea, procesul de distribuție, ajutându -i să obțină conținut în partea de sus a paginilor de rezultate ale motorului de căutare.

credit de imagine: startupbonsai.com

3. O dată pe săptămână este frecvența medie la care bloggerii publică noi postări.

(convertKit)

Publicarea o dată pe săptămână este o modalitate excelentă de a -ți menține cititorii interesați și distrați.

Nu doriți să le copleșiți cu atât de multe postări încât încep să -și piardă interesul pentru ceea ce aveți de oferit.

În timp ce unele industrii pot justifica o postare zilnică pe blog, această frecvență este excesivă în alte cazuri.

Dacă produceți o piesă de conținut de cea mai bună calitate o dată pe săptămână și faceți acest lucru timp de câțiva ani în mod constant, nu ar trebui să aveți probleme pentru a vă menține cititorii angajați pe termen lung.

Credit de imagine: startupbonsai.com

4. Marketerii au cheltuit mai mult cu 78% mai mult pentru marketingul de conținut în 2019 decât au făcut -o cu un an înainte.

(Zazzle Media)

Creșterea bugetului de marketing de conținut reflectă faptul că mai multe întreprinderi devin conștiente de importanța bloggingului.

Dacă doriți să câștigați bani prin blogging, aceasta este o veste excelentă pentru dvs. dacă doriți să începeți un nou blog.

Înseamnă că există mai multe oportunități de a profita, în special cu noi nișe (și sub-nișe) care apar de fiecare dată.

Cu toate acestea, acest lucru înseamnă și o concurență sporită în jocul de marketing de conținut, astfel încât un plan solid este esențial.

5. Publicarea în mod regulat (15%) și având scriitori buni (12%) au fost motive pentru acumularea de credibilitate a unui blog.

(scrierea marketingului social)

Când publicați în mod regulat, oamenii știu când să se aștepte la conținut nou.

Acest lucru ajută la crearea încrederii și arată că sunteți în acest sens pe termen lung.

Unul dintre principalele obiective ale blogging -ului este de a obține mai mult trafic în timp.

Deci, dacă încetați să postați după ce ați construit o bază de citire decentă, va fi dificil să vă mențineți poziția.

A avea scriitori buni în echipa ta este de asemenea esențial, deoarece știu să se conecteze cu publicul.

Utilizarea tonului sau limbajului greșit poate fi oprit oamenii sau nu reușește să -și păstreze interesul, ceea ce va afecta reputația blogului tău.

Credit imagine: orbitmedia.com

6. Aproape 69% dintre bloggerii chestionați au spus că un blog adaugă credibilității lor în industria lor.

(scrierea marketingului social)

Credibilitatea este din nou menționată când vine vorba de blogging.

Acest lucru este deosebit de important dacă conduceți un blog legat de marketing sau finanțe, unde mici detalii pot face sau rupe reputația site -ului dvs.

Până la urmă, oamenii vor avea încredere în conținutul pe care îl publicați dacă știu că este exact și merită timpul lor.

7. În 2016, majoritatea bloggerilor au petrecut între 1 și 2 ore lucrând la postările lor de pe blog. Până în 2020, 22% dintre bloggeri au petrecut trei ore pentru fiecare postare lansată.

(media orbită)

timpul mediu crescut necesar pentru a împinge o postare pe blog live arată că numărul bloggerilor care înțeleg importanța timpului la crearea de conținut de calitate este în creștere.

a face acest lucru vă va ajuta să dezvoltați postări de înaltă calitate, care sunt cele care tind să fie virale.

Dacă vă grăbiți postările de pe blog și le puneți online înainte de a fi gata, este puțin probabil ca oamenii să dorească să le împărtășească sau să le citească în detaliu.

8. Jumătate de persoane chestionate au spus că au ajuns la maximum zece site -uri potențiale pentru oportunități de postare a oaspeților lunar.

(Rock Referral)

În medie, bloggerii au adresat altora de zece ori în timpul unei săptămâni date, cerând oportunități de postare a oaspeților.

Postarea invitați este o modalitate de a atrage traficul pe blogul tău.

Acest lucru este valabil mai ales dacă lucrați cu alți bloggeri pentru a obține conținut pe site -urile lor și pentru a crea o legătură între site -ul dvs. și al lor.

Deși oportunitățile de postare a oaspeților vor fluctua întotdeauna, este o idee bună să vă adresați cât mai multor (în rațiune), deoarece nu există o expunere prea bună pentru blogul dvs.

9. 60% dintre bloggerii menționați anterior scriu între 1-5 postări de invitați pe lună.

(Rock Referral)

După ce au ajuns pe potențiale site-uri de postare a oaspeților, 60% dintre bloggeri au spus că publică în medie 1-5 postări pe blog pe lună.

Dacă începeți cu blogul dvs., acesta este un număr bun pentru a vă propune, deoarece aveți timp să vă concentrați pe alte aspecte ale site -ului dvs.

Cu toate acestea, este esențial să rămâi fidel cu acest program dacă optezi pentru postarea invitați, deoarece te va ajuta să păstrezi impulsul și să atragi mai mulți cititori în timp.

Platforme de blogging

10. Conform unui studiu recent, mai mult de 60% din site-urile WordPress sunt depășite. Acest lucru este mult mai mic decât alte platforme CMS, inclusiv Magento (97%din instalări sunt depășite), Joomla (85%) și Drupal (81%).

(sucuri)

site-urile WordPress sunt destul de vulnerabile la versiunile învechite din cauza naturii lor open-source.

Dacă rulați un site WordPress, este important să vă mențineți site -ul, tema și pluginurile actualizate în mod regulat.

Alte platforme suferă de vulnerabilități similare.

În plus, se pare că utilizatorii lor de internet sunt, de asemenea, mai puțin conștienți de nevoia de a -și menține platforma de blogging actualizată.

< /a> Venit din bloguri

11. Reclamele sponsorizate de pe Huffington Post au obținut venituri de 14 milioane de dolari în fiecare lună. Engadget, Moz și Mashable fac ceva similar la o scară mai mică, cu 5,5 milioane USD/lună, 4,2 milioane USD/lună, respectiv 2 milioane USD/lună.

(Forbes)

14 milioane de dolari reprezintă valoarea veniturilor pe care Huffington Post o face în fiecare lună, iar acest lucru arată cât de influent este acest site.

arată, de asemenea, că blogurile care oferă publicului lor țintă cu conținut bun în timp sunt la cerere.

Acesta este motivul pentru care este o idee bună să vă luați timp pentru a înțelege câte bloguri și postări puteți rula simultan.

Acest lucru vă asigură că oferiți conținut interesant și valoros cititorilor dvs.

12. Printre 50.000 USD+ pe an bloggeri, calitatea conținutului este cel mai critic factor.

(Badger de creștere)

Calitatea este din nou cuvântul cheie în centrul atenției pentru bloggerii care câștigă bani.

Aceasta înseamnă că postările dvs. de blog trebuie să merite citite dacă doriți ca oamenii să continue să se întoarcă și să facă clic pe bannere publicitare și alte link -uri publicitare pe site -ul dvs.

este, de asemenea, esențial să găsească o valoare reală în acest conținut, deoarece, în caz contrar, nu vor reveni și veți pierde vreun venit potențial.

13. În medie, în Statele Unite, bloggerii fac 51.120 USD pe an.

(Glassdoor)

Această statistică provine dintr -un sondaj Glassdoor și se bazează pe salariile furnizate.

Având în vedere că, odată configurat un blog, există costuri suplimentare minime pentru a -l rula.

Acest lucru face ca 51 de dolari, 120, este o sumă bună de bani pentru oricine începe doar un blog care se bucură și de procesul de partajare a conținutului valoros cu un public.

< /a> oameni și bloguri

14. Participanții la sondaj au spus că vor opri navigarea unui site dacă fotografiile nu se încarcă (53%) sau uneori vor schimba dispozitivele (32%) și vor încerca din nou.

(Adobe prin SlideShare)

Fotografiile rupte pot avea un impact semnificativ asupra traficului și a ratei de respingere a blogului dvs., precum și a veniturilor.

Adobe a constatat că 53 la sută dintre vizitatorii site -ului vor părăsi pur și simplu un site dacă vor întâlni imagini rupte.

Uneori, o imagine care durează câteva secunde prea mult pentru încărcare ar putea fi interpretată ca fiind ruptă.

*

15. 59%-Procentul de cumpărători care au spus că vor face unele cercetări pe site-ul sau blogul unui produs înainte de a-l cumpăra în magazin sau online.

(gândiți -vă cu Google)

Un blog este o modalitate excelentă de a oferi clienților dvs. mai multe informații despre ceva care sunt interesați.

îi poate ajuta să învețe despre produse noi, să citească opiniile altora cu privire la anumite articole și chiar să ofere link -uri pentru a le cumpăra direct de pe site.

Influențarea deciziilor de cumpărare a clienților nu ar trebui luată ușor, iar a fi autentic într -un blog este întotdeauna cea mai bună abordare.

16. Cel mai semnificativ motiv care îi ajută pe clienți să se gândească dacă cumpără sau nu un produs este conținutul online al companiei, conform 62% din milenii.

(Business Wire)

pentru mai mult de șase din fiecare zece milenii, modul în care o companie se prezintă prin conținutul său este vitală atunci când ia decizii de cumpărare.

Acest lucru se aliniază cu modul în care bloggerii și proprietarii de afaceri trebuie să fie autentici în bloggingul lor și să arate despre ce sunt vorba, mai degrabă decât să încerce să vândă ceva.

Dacă vă concentrați pe promovarea produselor dvs. doar de dragul acestuia, fără a adăuga valoare conținutului pe care îl publicați, publicul dvs. va simți că nu pot avea încredere în judecata dvs.

Acesta este motivul pentru care este important să fii în avans despre ceea ce faci și cine ești, astfel încât oamenii știu exact unde stai pe subiecte specifice.

17. Majoritatea oamenilor citesc materiale de blog pe dispozitivele lor mobile. Drept urmare, bloggerii ar trebui să producă piese mai scurte mai potrivite pentru cititorii moderni.

(buzzsumo prin Okdork)

dispozitivele mobile au impact semnificativ asupra modului în care oamenii citesc blogurile și modul în care se așteaptă să consume conținut.

Aceasta înseamnă postări mai scurte cu un mesaj concis care să învețe rapid ceva de valoare este crucial.

În același timp, este important să nu lăsați acest lucru să vă influențeze prea mult dacă credeți că este necesar un conținut de formă lungă pentru a vă pune punctul.

Cu alte cuvinte, este esențial să oferiți publicului dvs. o varietate de tipuri de conținut, astfel încât să obțină o experiență optimă pe propriul blog.

Subtitrare imagine: orbitedia .com

< /a> postări de blog Succes

18. Conform 77% dintre bloggeri, cel mai popular format de blog este „modul de lucru”. Știrile și tendințele (49%) sunt pe locul doi, urmate de ghiduri și cărți electronice (47%).

(statista)

Crearea de articole despre blog a fost întotdeauna una dintre cele mai populare tendințe de blogging.

Aceste postări sunt ușor de înțeles și necesită puțin efort din partea cititorului.

Dacă doriți să câștigați cititori noi sau să vă dezvoltați comunitatea, articolele de lucru vor fi întotdeauna un pariu sigur pentru baza dvs. de audiență.

În ceea ce privește tipul de conținut, este, de asemenea, o idee minunată să oferiți informații noi și în trend, astfel încât oamenii să poată veni pe blogul dvs. pentru cele mai recente actualizări.

Acest lucru asigură că un flux constant de cititori va reveni în mod regulat pe site -ul dvs., ceea ce vă va ajuta să dezvoltați relații mai bune cu aceștia.

listele, infografiile și rotunjirea sunt, de asemenea, tipuri populare de conținut publicate în mod obișnuit de bloggeri.

19. Piesele de scriere mai lungi primesc un număr de legături cu 77,2 la sută mai mare decât cele mai scurte. Aceeași logică se aplică pentru partajarea rețelelor de socializare, dar după marcajul de cuvinte din 2000, partajarea socială atinge punctul de a diminua randamentele.

(backlinko)

Numărul de cuvinte al unei postări pe blog poate avea un impact semnificativ asupra cât de reușit va avea.

În general, postările mai scurte nu conțin neapărat la fel de multă valoare ca și cele mai lungi, deoarece bloggerul este limitat în modul în care se poate face un punct pe scară largă.

În general, acest lucru înseamnă că oamenii nu sunt la fel de probabil să le împărtășească ca piese de conținut mai extinse.

Dacă obiectivul dvs. este să construiți backlink -uri sau să generați mai mult trafic de căutare ecologică, pentru o postare mai lungă vă va oferi o șansă mai bună de succes.

Blogging-ul dvs. către succes

în timp ce există Multe lucruri pe care mi -aș dori să le știu înainte de a începe blogul meu , unii factori cheie rămân cel mai mult.

Să ne uităm la cele mai importante concepte atunci când vă creați blogul.

înțelegerea intenției de căutare

Cele mai importante statistici de blogging și orientări de clasare a motoarelor de căutare (SEO) vă vor spune să scrieți pentru publicul dvs. și motoarele de căutare în al doilea rând.

În loc să puneți o concentrare excesivă pe cuvinte cheie, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să creați un conținut de înaltă calitate pe blog, astfel încât oamenii vor dori să-l citească.

Dacă o postare pe blog nu interesează cititorii dvs., atunci nici nu o vor împărtăși, ceea ce înseamnă că clasamentul motorului dvs. de căutare va scădea ca urmare.

Acesta este motivul pentru care este esențial să vă faceți cercetarea și să înțelegeți ce vor să știe cititorii dvs., deoarece acest lucru vă va oferi o idee mai bună despre subiectele sau întrebările la care încearcă să găsească răspunsurile.

Cercetare de cuvinte cheie

Chiar dacă ar trebui să scrieți în minte cititorul țintă, nu puteți uita motoarele de cercetare și de căutare a cuvintelor cheie.

Cel mai bun mod de a conduce traficul organic pe blogul dvs. este prin crearea de conținut care vă va ajuta motoarele de căutare să vă clasifice postările foarte mult pentru cuvinte cheie specifice.

Pe măsură ce începeți să vă construiți blogul, este posibil să aveți o rată de clic mult mai mare dacă vizați cuvinte cheie cu coadă lungă, în loc de mai multe generice, deoarece vor avea mai puțină concurență și vor fi mai ușor de clasat pentru.

Utilizați instrumente precum Semrush sau Ahrefs pentru a găsi cuvintele cheie pentru nevoile dvs.

Obținerea rezultatelor puternice va depinde de acest lucru.

Construiți-vă lista

Marketing prin e -mail oferă randamente puternice atât pentru marketerii B2C cât și pentru B2B.

ca atare, bloggingul de afaceri este important de luat în considerare atunci când vă construiți lista de e -mailuri.

Prin urmare, generarea de plumb ar trebui să fie inclusă și în procesul dvs. de construire a blogurilor.

Când aveți o listă, puteți, de asemenea, să vă compuneți eforturile de marketing, făcând marketing afiliat și sugerând produse sau soluții pentru cititorii dvs. de bloguri care le vor fi de ajutor.

platforma dvs. de blogging

WordPress a devenit platforma de blog la alegere în aceste zile.

Este gratuit, incredibil de personalizabil și ușor de lucrat cu general.

Pe deasupra, puteți încorpora tone de pluginuri pentru a face site -ul dvs. să funcționeze mult mai ușor fără să sacrificați prea multe funcționalități – atât în ​​ceea ce privește proiectarea, cât și gestionarea generală a conținutului.

Cu acest lucru, alte platforme ar putea fi mai potrivite pentru ceea ce aveți nevoie, astfel încât cercetarea dvs. în acest domeniu este esențială.

The medie post lungime a blogului

Cunoașterea lungimii medii a unei postări pe blogul de clasare vă ajută să înțelegeți cât timp ar trebui să creați piesa specifică.

După cum am menționat anterior, postările mai lungi pe blog sunt mai susceptibile să se clasifice mai bine decât cele mai scurte, așa că este esențial să țineți cont și de acest lucru.

strategia dvs. de marketing

O strategie excelentă de marketing de conținut vă va ajuta să vă dezvoltați blogul, motiv pentru care este esențial să ieșiți în evidență de mulțime prin marketingul dvs.

Dacă puteți crea o strategie excelentă de marketing de conținut, veți vedea beneficii din conștientizarea mărcii generate prin creșterea traficului și a vizibilității pe blog.

industria dvs. de bloguri

Marketerii și bloggerii de conținut ar trebui să fie conștienți de știrile actuale ale industriei, tendințele și influența industriei lor.

Aflați ce se întâmplă în nișa dvs. și țineți pasul cu orice evenimente semnificative care vor afecta industria în ansamblu.

A intra într -o industrie pentru prima dată înseamnă că trebuie să înțelegeți ce fac alți bloggeri și să identificați lacunele în care puteți să vă plasați.

Utilizați conținut video

Conținutul vizual este vital atunci când vine vorba de mai multe statistici de blog.

Fie că începeți o postare pe blog sau chiar executați o serie de bloguri, având conținut video poate fi foarte benefic pentru a vă transmite mesajul.

conținutul video este de asemenea util atât pentru marketingul digital, cât și pentru marketingul de intrare în ansamblu.

Ca parte a strategiei dvs. generale, uitați -vă la ce poate face conținutul video pentru dvs. și începeți să îl produceți alături de conținutul scris.

Dacă doriți să duceți lucrurile la nivelul următor, puteți lua în considerare și un Podcast Pentru a obține mai multe cote de piață în industria dvs.

Building Backlinks

Obținerea la maximum de eforturile dvs. de blogging necesită, de asemenea, construirea de backlink -uri pe site -ul dvs.

Acesta este procesul de a obține site-uri web de înaltă calitate pentru a se conecta la site-ul dvs., care îi sporește autoritatea, vizibilitatea și rangul general în motoarele de căutare.

Cel mai bun mod de a face acest lucru este prin a avea un blog excelent plin de conținut informativ și apoi pentru a ajunge la potențiale site -uri de bloguri pentru oaspeți și oferindu -vă să scrieți pentru ei ca invitat.

Traficul site -ului dvs. web va crește cu backlink -uri bune, deoarece veți prezenta motoare de căutare mai mari pentru cuvinte cheie selectate.

Înfășurați.

Statisticile generale de blogging de mai sus vă vor ajuta să începeți și să vă îmbunătățiți eforturile generale de blog.

Amintiți -vă că conținutul de calitate și atragerea traficului vizat în nișa aleasă va fi factorul determinant atunci când vine vorba de succesul sau eșecul dvs. ca blogger.

Utilizarea acestor cele mai recente statistici de bloguri ca ghid ar trebui să vă ajute să aveți un site bine structurat care să ofere conținut valoros pentru publicul dvs., împărtășindu-l cu alții interesați de același subiect.

Acest lucru acumulează un efect de bilă de zăpadă a aterizării traficului vizat pe blogul tău.

Indiferent dacă sunteți o afacere mică sau un autor publicat, bloggingul este una dintre cele mai bune metode de a ajunge la clienții dvs., de a construi o listă de e -mailuri și de a vă muta afacerea înainte.

Ai început vreodată un blog? Cum a fost experiența ta? Anunță -mă în secțiunea de comentarii de mai jos.

Vrei să obții cea mai bună pregătire online despre cum să începi un blog de succes? Înregistrați-vă pentru gratuit MasterClass pentru a învăța cum să construiți un blog de la zero și să îl transformați într -o afacere de mare succes.

citirea ulterioară pe Adamenfroy.com: Găsirea platformei potrivite pentru a găzdui blogul dvs. este esențială. Iată cum să Alegeți cea mai bună platformă de bloguri Pentru nevoile dvs. >

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *