Lista finală a statisticilor de automatizare a marketingului pentru 2023

Lista finală a statisticilor de automatizare a marketingului pentru 2023

Automatizarea de marketing devine din ce în ce mai populară, dar înțelegerea tuturor aspectelor și a ieșirilor sale poate fi dificilă.

în timp ce tone de instrumente software de automatizare de marketing poate ajuta potențialul tu, să știi cum să le folosești poate fi descurajant.

Pentru a complica lucrurile în continuare, este posibil să fie nevoit să săpați în diverse subcategorii ale automatizării de marketing, mai ales dacă trebuie să fie îndeplinite nevoile specifice.

software de marketing prin e-mail , software de generare de plumb , software de gestionare a vânzărilor , iar alte tipuri de software folosesc toate automatizarea pentru a ajuta utilizatorul și ar putea avea funcții specifice, dar nu și altele.

cu tot ceea ce spuse, știind ce Automatizarea de marketing Statisticile spun despre starea actuală și viitoare a industriei este esențială.

În acest articol, voi trece peste diverse statistici care explică modul în care software -ul de automatizare de marketing îmbunătățește producția companiilor din acest sector.

Până la sfârșitul acesteia, veți putea înțelege cum puteți utiliza această tehnologie puternică și direcția în care se îndreaptă.

Să ne aruncăm adânc în acest subiect.

Table des matières

Adoptarea automatizării

1. Potrivit 80% dintre marketeri, automatizarea marketingului este cheia succesului lor.

(Lenskold Group)

se poate măsura succesul în diverse moduri atunci când se ocupă de automatizare, dar cu 80% dintre marketeri spunând că aceasta este cheia succesului lor, trebuie să existe cu siguranță ceva care merită explorat în acest domeniu.

Pentru companii mai mici, cu un buget limitat de marketing, automatizarea de marketing le permite să se descurce mai mult în mai puțin timp, ceea ce duce la o mai mare atingere la un cost mai mic.

De exemplu, dacă astfel de companii folosesc automatizarea pentru programare, nu numai că pot programa postări și campanii și pot face ca totul să fie o adiere.

Automatizarea de marketing permite utilizatorului să obțină rapoarte în timp real pentru a vedea ce conținut este cel mai bun și ce vor clienții lor să vadă mai mult.

credit de imagine: Instapage.com

2. Aproape trei sferturi din toate întreprinderile folosesc automatizarea marketingului.

(social media de astăzi)

Automatizarea de marketing crește în popularitate, atât de mult încât trei sferturi din toate întreprinderile îl folosesc în prezent.

Atât companiile mici, cât și cele mai mari folosesc și software de automatizare de marketing, deoarece a devenit soluția perfectă pentru a -și ajuta eforturile de marketing, permițându -le să se extindă în continuare.

3. Automatizarea de marketing este utilizată de peste 480.000 de site -uri web astăzi.

(Bold Digital)

Aproape jumătate de milion de site -uri web utilizează software de automatizare de marketing, ceea ce îl face un instrument vital pentru companiile de toate dimensiunile.

Deși acesta este un număr destul de semnificativ, arată cum devine automatizarea de marketing populară.

În plus, marketerii consideră că aceasta este o soluție mult mai bună decât metodele tradiționale, care implică sarcini mai repetitive și consumatoare de timp.

Social media

4. Mai mult de 6 ore în fiecare săptămână ar putea fi salvate folosind postări și reclame automatizate pentru rețelele de socializare.

(Instapage)

Productivitatea vânzărilor de economisire a timpului este unul dintre cei mai importanți factori pe care îi doresc marketerii de la software-ul de automatizare de marketing.

cu postările de socializare pe care le poate programa în avans, aceasta devine și mai mult o posibilitate.

Utilizarea tehnologiei avansate pentru a programa postări pentru publicarea ulterioară permite companiilor să își planifice eforturile de conținut mai considerabile și să nu rateze niciodată o oportunitate de postare.

Acest lucru va permite o mai bună planificare, mai puține greșeli și, în final, mai multe rezultate de conținut pe termen lung.

5. Peste 80% dintre marketeri au indicat că programarea posturilor de socializare este potrivită pentru automatizare. Marketingul de automatizare prin e -mail a urmat aproape în urmă, cu 75% dintre respondenții sondajului spunând că o pot automatiza.

(SocialMediatoday)

Automatizarea de marketing pare a fi un must-have pentru cei care se bazează pe postările de socializare pentru a-și conduce conștientizarea mărcii sau numerele de trafic.

Marketingul prin e -mail este o secundă apropiată pentru automatizare, 75% dintre marketeri indicând că acum automatizează această zonă a activității lor.

cu acest lucru, nu este surprinzător faptul că marketingul prin e -mail este o secundă apropiată, deoarece aceasta a fost o strategie încercată și adevărată de zeci de ani.

Conduceri, vânzări și conversii

6. Optzeci la sută dintre marketeri susțin că automatizarea și -a crescut avantajele.

(Invespcro)

Creșterea oportunităților calificate rezultate din automatizarea marketingului este cu 451% mai mult decât metodele tradiționale.

Deoarece 80% dintre marketeri folosesc automatizarea pentru a crește numărul de oportunități, această creștere a oportunităților calificate este un număr semnificativ.

Având în vedere că o afacere care nu generează oportunități este la fel de bună ca moartă, acest stat este un testament al puterii de marketing al automatizării în a ajuta companiile să genereze mai mulți clienți potențiali ca niciodată.

7. Conducerea hrănirii prin algoritmi de marketing convertește aproximativ 15-20% din consumatori în vânzări.

(protocol80)

Automatizarea de marketing transformă consumatorii în vânzări pentru până la 20% din întreprinderi folosind o astfel de tehnologie.

Automatizarea le va oferi marketerilor acces la algoritmi pe care îi pot folosi pentru a trimite mesaje personale către anumiți clienți și public, ceea ce este un mod mult mai eficient de a converti oportunitățile decât în ​​mod tradițional posibil.

În timp ce aceste numere s -ar putea să nu pară foarte mult la prima vedere, acestea sunt încă extrem de mari în comparație cu ratele de conversie ale marketingului tradițional.

se întâmplă, de asemenea, fără prea multe contribuții din partea proprietarului afacerii, făcând rezultate pozitive mai mult decât binevenite.

8. Software -ul de automatizare este utilizat de 58% dintre marketeri pentru a crește mărfurile.

(Moosend)

Upsells se adaugă și cresc linia de jos a unuia, iar 58% dintre marketeri folosesc automatizarea de marketing pentru a -și îndeplini această sarcină.

Valoarea de viață a unui client dispus să cumpere ceva la un punct de preț mai mare este mult mai mare decât valoarea de viață a unui client care este gata să cumpere cel mai mic articol de nivel.

Dacă acest lucru se poate face automat prin tehnologie, atunci mai multă putere (și o linie de jos mai semnificativă) pentru furnizorii care folosesc această automatizare.

9. Un obiectiv strategic esențial al automatizării de calitate în marketing este de a genera și de a alimenta conduceri.

(Invespcro)

Automatizarea de marketing a fost identificată ca un obiectiv strategic esențial pentru:

  • Lead Gen și Nurture (57%).
  • Venituri de venituri și vânzări (47%).
  • implicarea crescută a clienților (36%).
  • Productivitate (29%).
  • Creșterea succesului/eșecului campaniei (28%).

Această statistică reunește valoarea generală a automatizării de marketing într -o singură stat, identificând prioritățile de marketing pentru diverși proprietari de afaceri.

10. Automatizarea este utilizată pentru a crește conversiile, conform 77% dintre marketeri.

(Invespcro)

Unii marketeri văd conversiile ca sfântul graal al marketingului, iar 77% dintre respondenții sondajului spun că automatizarea de marketing îi ajută să obțină mai mult din aceasta.

Când fiecare etapă a procesului de cumpărare poate fi realizată automat, este logic că marketerii ar vedea conversiile ca fiind ultimul pas (și cea care adaugă cea mai mare valoare afacerii lor).

< IMG Decoding = "async" width = "750" înălțime = "501" src = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg% 22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20501%22%3E%3C%2FSVG%3E "ALT =" Buget de automatizare marketing "Class =" WP-Image-204310 Lazyload "Srcset =" Date: Image/SVG++ XML,%3CSVG%20XMLNS%3D%22HTTP%3A%2F%2FWWW.W3.org%2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20501%22%3E%3C%2FSVG%3E 750W " Dimensiuni = "(Max-Width: 750px) 100Vw, 750px" data-srcset = "https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/marketing-automation-budget.jpeg 750w, https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/marketing-automation-budget-300x200.jpeg 300w "data-src =" https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/marketing- Automatizare-budget.jpeg ">

Credit imagine: moosend.com

Provocări cu automatizarea de marketing

11. Cea mai semnificativă provocare pentru succesul afacerii, conform 44 la sută dintre marketeri, este furnizarea de conținut personalizat.

(ascend2)

Introducerea și utilizarea automatizării de marketing nu este lipsită de provocările sale.

Crearea unui plan personalizat de marketing de conținut face parte din joc; Cu toate acestea, aproape jumătate dintre cei care utilizează automatizarea de marketing spun că acesta nu este un proces ușor.

Personalizarea este esențială, dar poate fi o provocare cu automatizarea dacă nu sunteți dedicat cauzei și înțelegeți cum se poate folosi această tehnologie pentru a obține rezultatele dorite.

cu atât de multe alte beneficii atunci când utilizează automatizarea, marketerii trebuie să aleagă ce provocări doresc să se adreseze mai întâi.

Credit imagine: Automatizy.com

12. Patru din fiecare zece marketeri consideră că firmele lor nu pot ține pasul cu progresul tehnologiei de marketing.

(Walker Sands)

Acest stat arată că 40% dintre marketeri se luptă să vadă cum firma lor poate ține pasul cu progresele de automatizare a marketingului.

Cu industria care se itera și preia noi tehnologii de fiecare dată, va fi necesar ca companiile să aibă un plan pentru modul în care vor ține pasul cu aceste schimbări.

13. Peste 60% dintre întreprinderi se luptă cu introducerea și implementarea automatizării de marketing.

(Salesfusion)

Ca în cazul oricărui sistem nou, fazele de introducere și implementare nu sunt ușoare.

Acest lucru este valabil mai ales în marketing, unde există atât de multe părți în mișcare pe care marketerii trebuie să le ia în considerare.

60% dintre companii se luptă cu ca un sistem de automatizare de marketing să funcționeze, ceea ce este relativ ridicat în comparație cu alte tehnologii.

Un plan de etape pentru introducerea automatizării de marketing este esențială pentru a ușura proprietarii de afaceri (și toate părțile interesate) în această tehnologie.

14. Douăzeci la sută dintre organizații se luptă să identifice soluția corectă de automatizare a marketingului.

(automatizare)

Se poate găsi tone de soluții de automatizare de marketing pe piață, dar 20% dintre organizațiile chestionate se luptă să identifice cea potrivită pentru nevoile lor.

Automatizarea de marketing este o investiție și veți dori să vă asigurați că soluția pe care o veți alege funcționează pentru afacerea dvs. înainte de a vă angaja orice angajament.

Cel mai bun mod de a face acest lucru este prin înțelegerea a ceea ce are nevoie specifice afacerii dvs. și apoi găsirea de soluții care sunt cele mai potrivite pentru a le aborda.

15. Unul dintre cele mai frecvente motive pentru care software -ul de automatizare este respins este costul său.

(Kinetic Digital Marketing)

Costul relativ ridicat al automatizării de marketing poate fi respins atunci când o organizație începe să analizeze soluțiile posibile.

Conform sondajului Kinetic Digital, acesta a fost motivul numărul unu pentru ca software -ul de automatizare de marketing să fie respins de întreprinderi.

În timp ce nu trebuie să cheltuiți o avere pe un sistem de automatizare de marketing, va trebui să fiți dispus să investiți în această tehnologie dacă doriți să o faceți să funcționeze pentru afacerea dvs.

< /a> chatbots marketing automatizare

16. Chatbots poate ajuta la economisirea a până la 30% din costurile de asistență pentru clienți prin automatizarea unor sarcini repetitive specifice.

(viața chatbots)

chatbot-urile sunt un mod valoros și eficient din punct de vedere al costurilor de a economisi până la 30% din asistența clienților și cheltuielile generale de marketing.

Cu toate acestea, chatbot -urile trebuie să fie instruite și sincronizate cu orice alt sistem de marketing deja în loc.

Combinarea și obținerea la maxim a ambelor este cheia obținerii celor mai bune rezultate.

Înainte de a permite botilor să ia procese de sprijin mai complicate, începând cu sarcini simple pre-programate și asigurându-se că totul funcționează la nevoie, este cea mai bună cale de urmat.

Pe măsură ce roboții preiau mai multe procese de marketing, va fi necesar ca proprietarii de afaceri să se asigure că toată automatizarea de marketing rămâne la curent și să țină pasul cu ceea ce clienții necesită (și se așteaptă).

ROI cu marketing automatizare

17. Într -un an, puțin mai puțin de 80% dintre marketerii care utilizează automatizarea de marketing obțin un randament pozitiv al investițiilor.

(marketo)

Un ROI pozitiv este întotdeauna așteptat și, ca atare, având în vedere această tehnologie și ceea ce poate face, nu este de mirare că până la 8 din 10 dintre cei care folosesc automatizarea de marketing să obțină acest lucru într -un an.

Deoarece aproape toate întreprinderile pot utiliza automatizarea de marketing (într -o anumită formă sau formă), a vedea că un randament rapid al investițiilor este promițător pentru alte companii care încearcă să înceapă cu această tehnologie.

Ce sunt instrumentele de automatizare a marketingului?

Instrumentele de automatizare de marketing ajută întreprinderile să reducă cât de mult este nevoie de contribuții manuale din partea lor.

ca atare, industria software -ului de automatizare a marketingului se extinde rapid.

Introducerea unor instrumente specifice precum chatbots și asistenți de voce va face și mai critică pentru întreprinderi să țină pasul cu cele mai noi tehnologii.

Cel mai bun mod de a face acest lucru este să investești în instrumente de automatizare de marketing.

Acest lucru va permite întreprinderilor să preia o nouă tehnologie în timp ce își cresc clientela pe parcurs.

platforma potrivită de automatizare de marketing va ajuta întreprinderile să economisească timp și bani, oferind în același timp cea mai bună tehnologie pentru nevoile lor.

Beneficiile automatizării de marketing

A avea o strategie de automatizare de marketing în vigoare este esențială pentru toate întreprinderile și va oferi numeroase beneficii.

Avantajele utilizării automatizării de marketing în afacerea dvs. sunt largi și există multe moduri diferite de măsurat.

Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune metode de a face acest lucru.

Credit imagine: getResponse.com

Personalizați în continuare experiența clienților

O creștere a ROI -ului de automatizare a marketingului poate fi văzută prin personalizarea experienței clienților.

Se poate face acest lucru în mai multe moduri, inclusiv crearea de campanii de marketing mai personalizate, care sunt trimise către segmentul consumatorului potrivit.

O strategie de personalizare mai bună va face ca investiția dvs. de automatizare a marketingului să plătească mult mai rapid.

Creșterea gradului de conștientizare a mărcii

Automatizarea de marketing permite mărcilor să genereze o expunere mai mare și să -și crească conștientizarea generală a mărcii.

Acest lucru va fi important pentru întreprinderile de toate tipurile și dimensiunile, în special cei care doresc să -și extindă eforturile de marketing și să primească mesajul a ceea ce pot face pentru mai mulți oameni.

Ca urmare a acestei expuneri mai mari, mărcile pot construi relații mai puternice cu clienții lor.

Acest lucru permite ca brandul dvs. să devină mai de încredere și poate fi, de asemenea, utilizat pentru a crește loialitatea clienților.

Tehnologia automatizării de marketing și conștientizarea mărcii merg mână în mână.

Reduceți cheltuielile de exploatare

Unul dintre principalele avantaje ale automatizării marketingului este reducerea cheltuielilor de exploatare.

întreprinderile pot economisi bani, oferind în același timp un ROI mai bun pentru eforturile lor de marketing.

În timp ce nu se poate evita unele costuri, întreprinderile pot experimenta încă economii în alte domenii.

Alături de automatizarea de marketing, se poate face acest lucru investind în soluții software-as-a-service (SAAS), care vor permite mai puține costuri-atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. < /P>

Creșterea generației de plumb

Automatizarea de marketing îi ajută pe marketeri să -și crească eforturile de generare de plumb.

Acest lucru înseamnă că întreprinderile pot genera mai multe oportunități într -un timp mai scurt și cu mai puțini bani cheltuiți în activitățile de marketing, deoarece una va repeta doar cele mai eficiente sarcini.

Conducerea sunt elementul de viață al majorității întreprinderilor, deci acesta este un domeniu în care compania dvs. poate vedea beneficii din utilizarea automatizării de marketing.

Atenție de aici este să vă asigurați că vă concentrați pe generarea de oportunități vizate care este probabil să se transforme în vânzări.

Acest lucru va permite companiei dvs. să continue să profite din eforturile sale de marketing și să vă crească randamentul general al investițiilor (ROI).

scurtează ciclurile de vânzări

Automatizarea de marketing poate beneficia întreprinderile, permițându -le să -și scurteze ciclurile de vânzări.

Deoarece este mai ușor pentru marketeri să ajungă la consumatori vizați cu automatizarea de marketing rapid, aceste persoane sunt mai susceptibile să fie interesate de ceea ce aveți de oferit, deoarece problemele care trebuie rezolvate sunt încă proaspete în mintea lor.

Acest lucru înseamnă că echipele de vânzări vor lucra cu oportunități care sunt mai susceptibile să se transforme în clienți plătitori și să ajungă să închidă tranzacțiile mult mai repede.

Oferiți o perspectivă generală mai bună

Unul dintre cele mai semnificative beneficii ale automatizării de marketing este să obții o perspectivă mai bună asupra clienților tăi și a ceea ce își doresc.

Toate companiile au cunoștințe despre consumatorii lor, dar aceste informații vor fi fragmentate și pot dura un timp considerabil pentru a compila.

Automatizarea de marketing ajută întreprinderile să adune aceste piese de puzzle și le oferă o imagine completă a clienților lor.

Acest lucru va permite mărcilor să -și personalizeze întreaga experiență a clienților, creând, de asemenea, oferte mai relevante, care pot fi acceptate.

Utilizatori de automatizare de marketing

diverși utilizatori vor beneficia de utilizarea software -ului de automatizare a marketingului.

acestea includ agenții, freelanceri și întreprinderi mici care doresc optimizarea cu succes a productivității lor de marketing.

mărcile de comerț electronic se concentrează, de asemenea, pe achiziția clienților și păstrarea clienților, folosind caracteristicile de segmentare în automatizarea de marketing pentru a -și adapta campaniile de marketing.

Majoritatea utilizatorilor de automatizare de marketing tind să fie companii B2C, un procent mai mic fiind marketerii B2B.

Cu toate acestea, industria automatizării marketingului crește exponențial, ceea ce înseamnă că această listă va continua să crească.

Adoptarea automatizării de marketing în afaceri

În timp ce automatizarea marketingului sună bine și bine pe hârtie, acesta vine cu provocările sale atunci când este implementat într -o afacere.

Iată câteva lucruri pe care trebuie să le țineți cont atunci când adoptați automatizarea de marketing pentru compania dvs.

1. Asigurați -vă că toată lumea este la bord cu automatizarea de marketing.

Înainte de a lua decizii finale, este esențial să discutați cu compania dvs. despre plan.

Aceasta include angajați din toate departamentele, deoarece vor oferi feedback valoros și vor oferi informații despre modul în care automatizarea de marketing ar putea ajuta rolurile lor specifice în cadrul companiei.

vor putea, de asemenea, să sublinieze pete oarbe pe care le -ar fi putut rata înainte.

ar putea exista unii angajați care sunt rezistenți la schimbări, dar este totuși crucial să le obții cumpărarea, indiferent dacă sunt sau nu interesate inițial.

arătând respectul pentru aceste persoane, le veți primi la bord cu automatizarea de marketing și veți îmbunătăți mediul de lucru al întregii companii.

2. Stabiliți ce ar trebui să facă echipa dvs. de marketing

Unele echipe de marketing ar putea vedea automatizarea ca o înlocuire directă pentru locurile de muncă pe care le fac.

Cu toate acestea, echipele de marketing ar trebui să se concentreze pe crearea de experiențe mai personalizate pentru consumatorii lor și utilizarea automatizării pentru a face procesul mai rapid și pentru a le ajuta să le ghideze în direcția corectă.

Acest lucru va oferi companiei un avantaj competitiv față de alte mărci și va facilita atragerea de noi clienți.

Cu toate acestea, acest lucru înseamnă, de asemenea, că trebuie să instruiți angajații pentru a ști ce să facă în timp.

Luând această abordare, veți reduce numărul de greșeli făcute atunci când echipa dvs. de marketing se execută zilnic.

3. Aveți grijă la modul în care vă construiți profilurile de consum

După ce începeți să utilizați analitice de marketing pentru a urmări comportamentul și valorile individuale ale consumatorilor, este esențial să fiți precauți cu privire la utilizarea acestor date.

în timp ce acest lucru va permite marketerilor să personalizeze fiecare experiență a clienților și să descopere informații valoroase care pot ajuta la poziționarea mai bună a produselor lor, datele sunt întotdeauna un subiect sensibil.

Ar ajuta dacă v -ați destina ca aceste profiluri de consum să fie cât mai detaliate posibil (dar în același timp, nu mai mult decât ceea ce este necesar).

Acest lucru va ajuta la generarea de oferte mai relevante și va crește șansele de loialitate a mărcii pe termen lung, oferind soluții potrivite.

Instrumente populare de automatizare a marketingului

În timp ce fiecare afacere este unică și are provocările sale, unele caracteristici standard pot ajuta orice companie să implementeze automatizarea de marketing.

Instrumente precum Adestra , < a href = "https://www.getResponse.com/" target = "_ blank" rel = "noreferrer noopener" data-wct-parsed = "1"> getResponse , hubspot , și Salesforce pot ajuta cu toții cu automatizarea de marketing, mai ales atunci când vine vorba de anumite domenii în care excelează. < /P>

De exemplu, companiile B2B pot utiliza automat un instrument software specific pentru a configura pagini de destinație personalizate și automatizate pe care le poate distribui prin intermediul social media pentru a genera rezultatele dorite.

Apoi, folosind funcționalitatea găsită într -un alt instrument, își pot îmbunătăți liniile de subiect de e -mail și rata deschisă, folosind automatizarea pentru a personaliza conținutul trimis pe baza rezultatelor pe care le văd din pagina de destinație menționată anterior.

Înfășurați.

statisticile de automatizare de marketing s -ar putea să nu fie la fel de interesante ca și alte statistici, dar oferă o imagine clară a ceea ce se întâmplă în această industrie.

Vă permite să vedeți cum se mișcă piața software -ului de automatizare de marketing, vă arătând, de asemenea, că o mulțime de beneficii vă așteaptă atunci când implementați o astfel de soluție.

Amintiți -vă că un buget de automatizare de marketing nu este suficient pentru a avea succes.

, de asemenea, trebuie să vă asigurați că automatizarea marketingului vă ajută să vă mutați afacerea în direcția corectă.

Aceasta va fi singura modalitate de a justifica eforturile continue de automatizare a marketingului și de a continua să luați decizii mai bine informate atunci când vine vorba de creșterea generală a companiei dvs.

Statisticile automatizate de marketing găsite în acest articol ar trebui să vă ofere o idee mai bună despre ce să vă așteptați de la această industrie atât acum, cât și în viitor.

Ați îmbrățișat tendințele de automatizare de marketing în afacerea dvs.?

Cum utilizați o astfel de tehnologie pentru a conduce mai multe venituri?

anunță -mă în comentariile de mai jos.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: Vrei să te îmbunătățești la marketingul de comerț electronic în timp ce folosești automatizarea?

Iată primii strategii de marketing comerciant care vă pot ajuta să vă dezvoltați afacerea .

De asemenea, iată o altă postare pe care am scris-o despre crearea unui Strategia de marketing de conținut Asta îți conduce afacerea înainte.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *