Software pentru întreprindere: Ghidul final și instrumentele de care aveți nevoie

Software pentru întreprindere: Ghidul final și instrumentele de care aveți nevoie

Piața software -ului Enterprise nu este una nouă în niciun fel. A fost în jur de zeci de ani. Dar modul în care întreprinderile își folosesc software -ul s -a schimbat drastic de -a lungul anilor.

În zilele noastre, software -ul Enterprise trebuie să îndeplinească o serie de cerințe. Acestea trebuie să fie ușor de utilizat, să lucreze la scară largă și să fie 100% sigure-doar pentru a numi câteva cerințe. Software -ul Enterprise nu poate fi construit de o singură persoană sau chiar de o companie în majoritatea cazurilor.

În schimb, acestea trebuie să fie construite de o echipă de experți care știu să construiască piese de software complexe și să le mențină în același timp. Cu un cheltuiți de 599 miliarde de dolari și o creștere de 13,2% față de anul precedent , acesta este motivul pentru care atât de multe companii apelează la soluții software pentru întreprinderi pentru nevoile lor de gestionare a datelor.

În acest articol, vă voi spune tot ce trebuie să știți despre soluțiile software la nivel de întreprindere. De asemenea, voi enumera unele dintre instrumentele disponibile, astfel încât să puteți compara ceea ce este acolo și să decideți care dintre ele funcționează cel mai bine pentru nevoile dvs. de afaceri.

Ce este software-ul Enterprise?

În primul rând, să definim ce este exact software -ul Enterprise. Este posibil să fi auzit acest termen înainte și să fii sincer, poate fi confuz, deoarece nu există un răspuns definitiv pe această temă.

software -ul Enterprise este pur și simplu orice tehnologie informațională care este folosită de mari organizații sau întreprinderi. Aceasta este o definiție largă, dar are o anumită greutate în sensul că fiecare companie are propriile sale nevoi specifice.

ca atare, software -ul pentru întreprindere poate însemna lucruri diferite pentru organizații diferite – cu câteva lucruri comune în toate acestea.

Multe soluții de întreprindere necesită o cantitate mare de expertiză IT și echipamente specializate. Aceste tipuri de soluții pot fi foarte dificil de configurat și de întreținut, ceea ce poate duce la o creștere a costului total de proprietate în timp.

De ce întreprinderile folosesc Enterprise Software Solutions

software -ul pentru întreprinderi funcționează cel mai bine pentru companiile mari care au o mulțime de angajați în cadrul organizației lor. În cele mai multe cazuri, aceste organizații vor utiliza mai multe instrumente, inclusiv CRM -uri, software de contabilitate și sisteme de gestionare a resurselor umane doar pentru a numi câteva.

Problema este că nu toate întreprinderile au resurse, bani și timp pentru a-și construi software-ul intern și de acolo intră în joc soluțiile de întreprindere.

pot fi costisitoare, dar funcționează cel mai bine pentru companiile mari cu o mulțime de date și informații de gestionat.

Înțelegerea nevoilor unei întreprinderi

software -ul de aplicații Enterprise este conceput pentru a ajuta întreprinderile să își gestioneze informațiile. Pentru ca acest software să funcționeze corect, compania care îl utilizează trebuie să înțeleagă complet ceea ce au nevoie și ceea ce este disponibil în ceea ce privește soluțiile software.

Primul pas în a-ți da seama de nevoile la nivel de întreprindere este să știi exact câți angajați ai lucrează în afacerea ta.

Următorul pas ar fi să aflați cât de mare este baza dvs. de clienți, precum și unde sunt localizați geografic. Aceste informații vor juca un rol crucial în determinarea instrumentelor în care organizația dvs. ar trebui să investească, astfel încât să vă asigurați că este precis și precis.

Când vine vorba de evaluarea soluțiilor software pentru întreprinderi, trebuie să știți exact ce tip de afacere rulați. De exemplu, dacă planificarea resurselor întreprinderii este o mare parte a afacerii dvs., atunci ar trebui să alegeți software care să poată gestiona acest lucru.

În plus, este important să înțelegeți nevoile companiei dvs., precum și ceea ce sperați să realizați înainte de a investi în software la nivel de întreprindere.

Multe companii fac greșeala de a achiziționa o soluție specifică doar pentru a afla mai târziu că nu îndeplinește anumite cerințe sau nu este suficient de scalabil pentru creștere și extindere.

Când alegeți o soluție de întreprindere, asigurați -vă că este concepută special pentru tipul de industrie în care sunteți implicat.

De exemplu, dacă derulați o afacere cu amănuntul, atunci instrumente precum sistemele de gestionare cu amănuntul ar fi mult mai potrivite decât ceva precum software -ul de gestionare a resurselor umane.

Alături de aceasta, știind cum sunt stocate și gestionate datele în cadrul fiecărui sistem va ajuta atunci când alegeți software -ul ERP potrivit.

Componentele și beneficiile software-ului întreprinderii

software -ul Enterprise este de obicei format din mai multe componente sau module, așa că este mai bine să evaluați fiecare individual înainte de a lua orice tip de decizie.

Nu numai că este benefic atunci când vine vorba de a afla ce instrumente sunt la dispoziție, dar vă ajută să vă dați seama exact ce aveți nevoie pentru a gestiona datele mai eficient. < /P>

Managementul proceselor de afaceri este adesea inclus cu majoritatea aplicațiilor standard pentru întreprinderi, în special cele concepute pentru întreprinderile mijlocii care lucrează cu cantități mai mari de informații.

Acest sistem va permite utilizatorilor să automatizeze procese de afaceri specifice, precum și să stabilească care sunt cele mai eficiente.

Minerea datelor este, de asemenea, o soluție comună de întreprindere care poate fi utilizată în scopuri de informații. Oamenii de știință de date folosesc acest instrument pentru a analiza diverse surse de date și pentru a crea rapoarte personalizabile pe baza rezultatelor lor.

Aceste informații ajută companiile să înțeleagă punctele lor forte și punctele slabe, astfel încât să poată îmbunătăți acolo unde este necesar.

Instrumentele de căutare a întreprinderii sunt utile, deoarece permit utilizatorilor să afle exact ce caută în baza de date a unei aplicații în doar câteva secunde.

Rezultatele le vor conduce adesea direct la celule sau rânduri exacte într -o foaie de calcul care conține informațiile dorite.

Platformele de gestionare a conținutului întreprinderii sunt foarte asemănătoare cu instrumentele de căutare a întreprinderilor, dar au un avantaj distinct – etichetare de conținut sau metadate.

Aceste etichete ajută utilizatorii să organizeze documente și să le caute mai ușor, astfel încât să poată fi găsite ori de câte ori este necesar.

Multe aplicații la nivel de întreprindere vor avea o soluție de analiză încorporată, de aceea este important să căutați una dintre aceste componente dacă aveți nevoie de o modalitate de a monitoriza cât de bine este compania dvs.

Nu numai că aceste informații vă vor ajuta să creați planuri pentru creșterea viitoare, dar vă va permite să faceți modificările necesare cât mai curând posibil.

În plus față de toate acestea, un sistem de planificare compatibil cu alte soluții software oferă de obicei mai mult beneficii ERP decât considerate inițial, mai ales ca la scară de afaceri.

Această compatibilitate permite administratorilor și utilizatorilor deopotrivă să acceseze date din mai multe surse diferite, fără niciun tip de întrerupere sau timp de oprire, care economisește timp și bani pe termen lung.

Instrumentele de care aveți nevoie

Când vine vorba de software pentru întreprinderi, veți avea nevoie de câteva instrumente la dispoziție pentru a beneficia la maxim de sistem și pentru a-l face să funcționeze pentru dvs. în loc de invers .

Această listă ar trebui studiată cu atenție pentru a determina care sunt adecvate sau necesare pentru cerințele companiei dvs.

Integrarea aplicației este foarte importantă atunci când se utilizează aplicații la nivel de întreprindere, deoarece fiecare are propriul set de caracteristici unice pe care utilizatorii trebuie să le învețe cum să le utilizeze pentru a-și extinde afacerea în continuare.

În plus, o platformă de integrare a aplicațiilor poate fi utilizată cu aproape orice tip de soluție de întreprindere, ceea ce le face tot mai versatile și mai utile pe termen lung.

Compatibilitatea mobilă este, de asemenea, un instrument extrem de benefic, deoarece permite utilizatorilor să își acceseze datele oriunde s -ar afla și la un moment dat.

Acest lucru îi ajută pe angajații dvs. să rămână productivi indiferent unde sunt localizați, ceea ce poate ajuta la creșterea ratei generale de succes a afacerii dvs.

Înainte de a vă putea gândi chiar la alegerea unui pachet software pentru întreprinderi care se încadrează în compania dvs., trebuie să înțelegeți mai întâi ce anume căutați înainte de a semna o singură bucată de hârtie.

Dacă nu aveți idee ce tip de instrumente ar putea fi potrivit pentru compania dvs., cel mai bine este să vă consultați cu un profesionist care este specializat în acest tip de software și vă poate ajuta să găsiți cel perfect care va satisface toate cerințele dvs. /P>

Să aruncăm acum o privire mai atentă asupra diferitelor aspecte care alcătuiesc un software de întreprindere excelent. Rețineți că alegerea sistemului software potrivit depinde de nevoile dvs. specifice.

Aceasta înseamnă că unele dintre următoarele instrumente s -ar putea să nu se aplice situației dvs. specifice – totuși, vă încurajez în continuare să parcurgeți lista pentru a vedea ce elemente trebuie să luați în considerare.

Software pentru gestionarea relațiilor cu clienții (CRM)

Managementul relațiilor cu clienții (CRM) este un termen de afaceri pentru practica implementării și îmbunătățirii experienței curente și potențiale ale clienților. cel mai bun software CRM abordează în mod specific nevoile unei organizații în raport cu clienții lor, în timp ce același software ar putea fi denumit gestionarea informațiilor clienților (CIM) sau „integrarea datelor clienților” atunci când se adresează în schimb altor interacțiuni organizaționale.

software CRM oferă organizațiilor o modalitate de a urmări istoriile de interacțiune a clienților, cum ar fi apeluri telefonice, e -mailuri, chat -uri live, comenzi de vânzare, reclamații și chestionare într -un depozit centralizat care poate fi apoi utilizat de mai multe departamente din cadrul unei companii.

software -ul CRM include adesea instrumente analitice care îi ajută pe utilizatori să aibă sens din toate aceste informații și să decidă ce tip de acțiune ar trebui să fie luate în continuare pe baza interacțiunilor și tranzacțiilor anterioare.

Salesforce Automation (SFA) este un tip de software CRM care se ocupă în mod special de gestionarea sarcinilor Salesforce și a fluxurilor de lucru, ceea ce face ușor să urmărești ofertele de la început până la sfârșit.

ar putea include, de asemenea, instrumente concepute pentru a crește eficacitatea echipei de vânzări a unei companii, cum ar fi marketing prin e -mail, management de plumb, prognoză/estimare, raportare a comisiilor, management de contact și multe altele.

Software -ul de gestionare a relațiilor cu clienții (CRM) poate fi extrem de benefic pentru companiile mai mici, care poate nu au resursele sau banii necesari pentru a angaja membri suplimentari ai personalului dedicat exclusiv sarcinilor de servicii pentru clienți.

Dacă acest lucru sună ca tine, este important să țineți cont de faptul că sistemele CRM trebuie să fie implementate în mod corespunzător și învățate tuturor utilizatorilor de la organizație înainte de a vă putea aștepta la orice rentabilitate reală a investițiilor.

Sisteme de planificare a resurselor pentru întreprinderi (ERP)

Sistemele de planificare a resurselor pentru întreprinderi (ERP) sunt folosite pentru a urmări și pentru a urmări și Gestionați operațiunile de afaceri.

Aceasta poate include informații de bază, cum ar fi datele de contact ale companiei și informațiile contului bancar, inventarul și listele de achiziții de materii prime și componente necesare pentru producerea mărfurilor.

În plus, ar putea include, de asemenea, tranzacții contabile, cum ar fi comenzi de vânzare, facturi și comenzi de cumpărare, plus timpul necesar pentru un proces sau sarcină pentru a finaliza într -un anumit departament.

ERP software este conceput pentru a crește productivitatea organizațională prin simplificarea tuturor funcțiilor principale de afaceri.

Printre acolo se află vânzări, achiziții, finanțe, resurse umane (HR), producție/fabricație, management al lanțului de aprovizionare (SCM), feedback al serviciilor pentru clienți, Managementul serviciilor IT (ITSM), Managementul întreținerii și multe altele într-un singur sistem umbrelă.

În timp ce sistemele ERP pot reduce erorile de intrare manuală în majoritatea cazurilor, se pot face încă greșeli atunci când șabloanele generice sunt utilizate pentru a prelucra un număr mare de tranzacții.

Acesta este motivul pentru care este important să vă asigurați că toți utilizatorii din cadrul unei organizații au fost instruiți corespunzător înainte de a le permite să introducă date în sistem, precum și să efectueze verificări de control al calității în mod regulat.

Software -ul

Enterprise Resource Planning (ERP) poate fi extrem de benefic pentru companiile mai mari care au nevoie de o modalitate de a urmări fiecare departament și locație implicate în operațiuni de afaceri.

oferă funcții centralizate, cum ar fi gestionarea stocurilor și controale financiare, care permit companiilor să automatizeze sarcini și procese care au fost efectuate anterior manual de către angajați peste câteva zile sau săptămâni la o dată.

Acest lucru duce la o mai bună eficiență organizațională și productivitate. Cu toate acestea, dacă nu sunteți suficient de atent, sistemele ERP pot fi, de asemenea, dăunătoare pentru organizații, mai ales dacă sistemul utilizat nu este încă complet funcțional sau este prea inflexibil pentru a se adapta la schimbarea nevoilor de afaceri.

Și mai rău, companiile care nu țin pasul cu actualizările continue ale sistemelor software pentru întreprinderi riscă să devină învechite pe o piață din ce în ce mai competitivă.

software de marketing prin e-mail/software de automatizare de marketing

software de marketing prin e-mail este utilizat pentru a crea, trimite și Analizați campaniile de e -mail. Scopul acestui tip de software este de a ajuta utilizatorii să vândă produse/servicii prin promovarea conștientizării mărcii, a construirii loialității mărcii și a atragerii de noi clienți.

Pe de altă parte, software de automatizare de marketing , uneori Numit Marketing Automation Platform (MAP), este un tip de software de marketing care automatizează sarcini repetitive, cum ar fi publicitatea prin e-mail, nutriția de plumb și campaniile de vânzare/vânzare încrucișată.

Unul dintre principalele avantaje ale utilizării software-ului de marketing prin e-mail și automatizarea prin metode tradiționale offline, cum ar fi poștă directă sau reclame de imprimare, este că poate fi mult mai direcționat în ceea ce privește atingerea Demografii specifice din baza de clienți, permițându -vă să vorbiți direct cu publicul țintă. Acest lucru face mai ușor pentru marketeri să urmărească răspunsurile și să cuantifice ROI pentru fiecare campanie.

Acest lucru este deosebit de important atunci când măsurați succesul campaniilor de marketing prin e-mail, care se poate face fie analizând % rate deschise sau rate de clic.

software hr

Software de resurse umane (HR) permite organizațiilor să automatizeze și să eficientizeze eficientizarea Sarcini ale angajaților, cum ar fi gestionarea salarizării, administrarea beneficiilor, urmărirea prezenței, evaluările de performanță și modulele de instruire, care pot fi făcute într -un singur loc.

Scopul acestui tip de software este de a îmbunătăți eficacitatea generală și eficiența departamentelor de resurse umane prin utilizarea tehnologiei care înlocuiește procesele manuale depășite care au consumat timp și costisitoare pentru întreprinderi să fie menținute în mod continuu.

Deși este adevărat că majoritatea companiilor de astăzi folosesc încă foi de calcul sau procesoare de texte pentru a gestiona datele la nivelul întregii companii, acest lucru poate fi un risc imens pentru întreprinderi, deoarece nu au securitate și pot fi ușor plasate sau pierdute, ceea ce ar putea duce la greșeli costisitoare.

În plus, foile de calcul depășite și procesoarele de text nu furnizează de obicei analize de date încorporate.

Drept urmare, managerii de resurse umane trebuie să petreacă mai mult timp decât este necesar să încerce să adune informațiile cerute despre funcțiile de muncă ale angajaților sau nivelurile de productivitate înainte de a formula strategii privind modul de îmbunătățire a performanței la locul de muncă.

software -ul HR permite organizațiilor să automatizeze aceste sarcini mundane care ocupă prea mult timpul valoros al unui manager de resurse umane, astfel încât acestea să se poată concentra mai mult pe eforturi proactive de formare și dezvoltare a angajaților.

Folosind module precum cursuri online/videoclipuri de instruire, software -ul HR ajută atât personalul corporativ, cât și managerii mai productivi.

software de salarizare/software de gestionare a salarizării

salarizarea este procesul de calcul, reținere și remitere a sumelor datorate pentru cecurile de salarizare ale angajaților.

Există două tipuri principale de software de salarizare-primul tip sunt sisteme de timp de bază care nu includ capacități de procesare a plăților de depozit direct sau integrare cu alte aplicații de afaceri.

Al doilea tip este programele cuprinzătoare de gestionare a resurselor umane/salariale care oferă funcții pentru automatizarea timpului & amp; Urmărirea prezenței, calculele fiscale, administrarea beneficiilor, etc.

primele ore de piste au funcționat și compilează o listă de angajați care trebuie plătiți fiecare perioadă de plată, în timp ce cea de -a doua oferă funcții mai avansate, cum ar fi depozitul direct și calculul automat fiscal, astfel încât întreprinderile să poată rula totul într -un singur loc.

ca urmare a utilizării cel mai bun software de salarizare pentru afaceri , este mai ușor și mai rapid decât metoda tradițională în care companiile ar trebui să lucreze cu mai mulți furnizori pentru a obține informațiile necesare pentru a lua decizii în cunoștință de cauză.

Lucrul cu mai mulți furnizori poate include furnizori de salarii separați pentru procesare, furnizori de beneficii, software de contabilitate pentru a urmări cheltuielile și a genera rapoarte, etc., deoarece vă puteți imagina că această listă se poate complica foarte repede.

software bpm

Software de gestionare Acest lucru permite companiilor să proiecteze, să automatizeze și să îmbunătățească fluxurile de lucru operaționale în cadrul unei organizații.

Cu alte cuvinte, software -ul BPM permite întreprinderilor să eficientizeze toate procesele de afaceri interne într -un singur loc, astfel încât să poată fi mai eficiente, organizate și productive.

Majoritatea întreprinderilor mari de astăzi au adoptat o formă de BPM, dar este încă o provocare pentru adoptarea întreprinderilor de dimensiuni mici până la medii.

Deoarece mulți furnizori necesită resurse semnificative în ceea ce privește implementarea timpului și banii, nu are sens atunci când tocmai începeți sau aveți resurse limitate.

Cu toate acestea, mai mulți furnizori oferă aplicații BPM bazate pe SAAS care oferă aceeași funcționalitate fără a solicita organizațiilor să achiziționeze costuri de licență software BPM costisitoare sau să plătească taxe de implementare abrupte pentru a-l configura pe cont propriu.

Opțiunile BPM bazate pe SaaS devin din ce în ce mai populare, deoarece contribuie la reducerea costului de intrare pentru IMM-uri, motiv pentru care mulți cred că acesta va fi viitorul BPM, deoarece mai multe companii vor fi treptat Începeți să adoptați acest model de automatizare a proceselor de afaceri.

Aceasta înseamnă, de asemenea, mai multe oportunități de venit pentru furnizorii de servicii care construiesc aceste tipuri de soluții.

Instrumente de informații de afaceri (BI)

O provocare comună cu care se confruntă multe companii este că tipurile de informații de afaceri de analiză de date și instrumente de raportare nu sunt foarte ușor de utilizat și de multe ori produc rapoarte confuze.

Acest lucru duce la companiile care au dificultăți în a găsi informațiile de care au nevoie, care încetinește luarea deciziilor, scade nivelul de productivitate și duce la oportunități pierdute.

Când vine vorba de cele mai bune instrumente de informații de afaceri , Există mai multe capacități importante care sunt necesare, cum ar fi tablourile de bord, indicatorii cheie de performanță (KPI) și vizualizările de date care ajută întreprinderile să înțeleagă mai bine ceea ce se întâmplă cu compania lor.

Aceasta înseamnă că pot lua măsuri în consecință. De exemplu, dacă o organizație are 100 de angajați, dar doar cinci sunt productivi, atunci conducerea ar putea folosi BI pentru a concedia unii dintre lucrători sau pentru a schimba procesele de muncă, astfel încât întreaga forță de muncă să devină mai eficientă.

instrumente de gestionare a proiectului

cu forța de muncă modernă devine din ce în ce mai mobilă & amp; Distribuit, a devenit mai dificil să gestioneze proiecte, deoarece angajații lucrează din diferite locații (acasă, cafenele etc.) și, în multe cazuri, pe diferite dispozitive.

Drept urmare, managerii de proiect trebuie să descopere modalități de a comunica eficient cu membrii echipei lor pentru a face lucrurile rapid și eficient. Acesta este locul în care cel mai bun software de management de proiect .

Unii susțin că acesta este unul dintre principalele motive pentru care metodologiile agile precum Scrum au devenit populare în rândul dezvoltatorilor de software din ultimii ani.

Acest lucru le permite să finalizeze mai repede proiectele, deoarece lucrează împreună în „Sprints” sau activități de timp în timp, urmate de recenzii periodice.

Cu toate acestea, nu toate companiile înțeleg pe deplin agil, astfel încât există încă o anumită rezistență atunci când vine vorba de adaptarea acestor tipuri de metodologii în cadrul organizațiilor lor.

Asistență pentru clienți

Un birou de service este un tip de sistem IT care oferă asistență clienților și angajaților unei organizații. Acționează ca o locație centrală în care oamenii pot merge pentru a rezolva software -ul și problemele hardware, ceea ce ajută la îmbunătățirea satisfacției clienților și a loialității mărcii.

Multe dintre companiile mai mari au adoptat astăzi această cea mai bună practică pentru furnizarea de servicii, motiv pentru care sunt capabili să concureze mai eficient cu rivalii lor, oferind același tip de serviciu și suport superior pe toate canalele (Web, e -mail, apel centru).

folosind 24/7 software de chat live pe dvs. Site -ul web vă puteți ajuta să reduceți costurile operaționale, deoarece mulți clienți vor prefera să -l folosească în loc să apeleze sau să completeze bilete de asistență atunci când au întrebări despre produse sau servicii. A platforma software de asistență pentru birou poate răspunde, de asemenea, la majoritatea întrebărilor care Clienții ar putea avea în orice moment al zilei.

Mai mult, cu software de bază de cunoștințe , nu numai că nu numai Oferiți răspunsuri imediat, dar construiți o bază de date la care agenții dvs. de servicii pentru clienți îl pot face referire atunci când ajută cu o problemă.

Când vine vorba de software de servicii pentru clienți, există diverse capabilități pe care le puteți lua în considerare. Aceasta include caracteristici precum urmărirea, precum și raportarea – toate acestea oferă management o analiză eficientă a datelor, ajutându -le să ia decizii mai bune în viitor.

< /a> FAQ software pentru întreprinderi

Care este un exemplu de software de aplicații pentru întreprinderi?

Există mai multe tipuri de aplicații software pentru întreprinderi de care organizațiile ar trebui să profite pentru a crește productivitatea, a îmbunătăți eficiența și a reduce costurile.

Unele exemple includ software CRM pentru echipe de vânzări, software de management de proiect pentru echipe de dezvoltare în afara școlii, centru de apel & amp; Soluții de asistență, instrumente de automatizare de marketing pentru campanii de construcție și platforme de analiză a datelor care pot fi utilizate de către factorii de decizie.

Care sunt avantajele utilizării software-ului pentru întreprinderi?

Având acces ușor la informațiile cheie de afaceri, angajații pot lua decizii mai bune atunci când vine vorba de transformarea perspectivelor în plata clienților în timp ce scad costurile operaționale în același timp.

Acest lucru se datorează faptului că vor avea rapoarte actualizate la niveluri de performanță, astfel încât toată lumea să lucreze la aceleași obiective.

În plus, prin utilizarea companiilor de software de asistență pentru clienți pot oferi un serviciu superior care va duce la o satisfacție mai mare, care poate duce la mai mulți clienți pe termen lung și la un flux de venituri în curs de desfășurare.

vor putea răspunde mai repede la întrebările de asistență, fără a fi nevoiți să aștepte pe cineva din echipa lor să răspundă, deoarece mulți oameni preferă soluțiile de chat în loc să aștepte în așteptare sau să trimită un e-mail înapoi și înapoi.

Când software-ul pentru întreprindere nu este o idee bună?

motivul principal pentru care unele companii evită software -ul pentru întreprinderi este acela că nu înțeleg cum le poate beneficia de ei și de angajații lor.

Acesta este de obicei rezultatul deciziilor de cumpărare care au fost luate pe baza costurilor doar fără a evalua ROI (rentabilitatea investițiilor).

Un alt motiv pentru care este posibil ca unele companii să nu dorească să utilizeze software pentru întreprinderi este faptul că cred că este prea scump; Acest lucru nu poate fi întotdeauna valabil mai ales dacă aveți un număr mare de angajați care utilizează aceste tipuri de sisteme.

Care sunt tipurile de aplicații pentru întreprinderi?

Există mai multe tipuri de aplicații pentru întreprinderi de care organizațiile ar trebui să profite pentru a crește productivitatea, a îmbunătăți eficiența și a reduce costurile.

Unele exemple includ software CRM pentru echipe de vânzări, software de management de proiect pentru echipe de dezvoltare în afara școlii, centru de apel & amp; Soluții de asistență, instrumente de automatizare de marketing pentru campanii de construcție și platforme de analiză a datelor care pot fi utilizate de către factorii de decizie.

Ce caracteristici ar trebui incluse în software-ul întreprinderii?

Instrumentele software pentru întreprindere ar trebui să includă caracteristici care se ocupă de date complexe. Un sistem de întreprindere ar trebui, de asemenea, să se integreze cu sistemele existente, astfel încât informațiile din mai multe surse sunt afișate într -o singură locație.

alte funcții software pentru întreprinderi care trebuie luate în considerare includ posibilitatea de a personaliza rapoartele pentru a crea ajutoare vizuale-pe care factorii de decizie le pot utiliza atunci când iau decizii importante de afaceri-precum și widget-uri de bord cu informații în timp real.

În plus, software-ul care permite instrumente de colaborare în timp real ar putea fi, de asemenea, o idee minunată de care trebuie să țineți cont.

O întreagă organizație poate beneficia de utilizarea aceluiași software pentru întreprinderi, motiv pentru care companiile trebuie să selecteze soluții care să se poată integra cu sistemele existente, oferind în același timp o gamă largă de caracteristici care se încadrează în bugetul lor.

Soluțiile ERP pot fi costisitoare, dar pot oferi organizațiilor instrumentele de care au nevoie pentru a -și conduce afacerea în mod eficient. Permițând tuturor celor implicați într -o organizație să acceseze aceleași informații rapid și ușor, poate fi deosebit de benefic pentru lucrătorii la distanță.

perspective acționabile care pot fi utilizate pentru a lua decizii de afaceri ar trebui să includă întotdeauna informații în timp real. Aceasta include instrumente de analiză a datelor care permit analiza predictivă, exploatarea textului & amp; Analiza sentimentelor.

pot întreprinderile mici să utilizeze software pentru întreprinderi?

Răspunsul este că depinde. Dacă o afacere mică sau chiar o pornire dorește scalabilitate, valorile obținute folosind software -ul Enterprise pot fi utile.

Cu toate acestea, prețurile sunt o considerație importantă pentru aceste tipuri de afaceri. Dezvoltarea software (care este uneori necesară pentru software -ul întreprinderii) necesită resurse de timp și financiare, astfel încât acestea sunt toate lucrurile de care trebuie să ții cont.

Înfășurați.

În concluzie, prin utilizarea software-ului Enterprise, o organizație poate îmbunătăți eficiența operațională a companiei sale, poate crește capacitățile de luare a deciziilor și poate stimula nivelurile de satisfacție a clienților-toate eliminând ineficiențele care pot duce la costuri mai mici.

Aceste beneficii ar trebui să fie incluse în calculul ROI al oricărei organizații atunci când decideți dacă va implementa software pentru întreprindere & amp; Alte tipuri de aplicații de afaceri.

făcând alegerea corectă, companiile vor putea să -și gestioneze mai bine afacerea, ceea ce ar trebui să conducă la îmbunătățirea veniturilor & amp; rentabilitate.

Lectură suplimentară pe Adamenfroy.com: antifraudă este o considerație crucială pentru orice organizație care folosește software-ul Enterprise.

The Best anti -fraud software vă poate ajuta să detectați și să împiedicați fraudatorii să profite de compania dvs., astfel încât să puteți evita daunele costisitoare pe care le pot provoca.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *