7 Cele mai bune sisteme de gestionare a comenzilor din 2023 (Ghid final)

7 Cele mai bune sisteme de gestionare a comenzilor din 2023 (Ghid final)

Vrei să sară imediat la alegerile mele de top? Cele mai bune sisteme de gestionare a comenzilor sunt Oracle oracle NetSuite și Ordonhive .

Obținerea multor comenzi online este un lucru bun. Obținerea atât de multe, încât nu le puteți gestiona este o altă problemă în întregime.

Dacă sunteți în căutarea celor mai buni OM pentru centralizarea și procesarea comenzilor dvs., acest ghid este pentru dvs.

am clasat și revizuit cele mai bune sisteme bazate pe ușurința de utilizare, caracteristici, integrări, prețuri, suport și multe altele.

Care este cel mai bun sistem de gestionare a comenzilor?

Iată cele mai bune alegeri pentru cel mai bun sistem de gestionare a comenzilor:

1. oracle netsuite .

Cel mai bun sistem general de gestionare a comenzilor (bazat pe cote).

netsuite este un instrument de gestionare a comenzilor bazat pe cloud, care vă ajută să automatizați procesele de comandă la numerar și să eficientizați comenzile fără erori manuale. Sistemul integrează echipele de vânzări, financiare și de îndeplinire pentru a elimina erorile de facturare și pentru a crește eficiența îndeplinirii.

Cele mai proeminente servicii includ contabilitate, facturare, gestionare a facturării, precizie a citatului, procese de recunoaștere a veniturilor, management de returnări, Managementul comenzilor de vânzări , etc. De asemenea, efectuează analiza costurilor și a profitului, împreună cu managementul prețurilor multi-monedă.

Capacitatea de a gestiona, controla și optimiza prețurile și promoțiile este una dintre celelalte caracteristici proeminente. Vă ajută să eficientizați fluxul de lucru al ciclului de viață al clienților, să stabiliți mai multe niveluri de prețuri, să monitorizați înregistrările de facturare anterioare, să efectuați o analiză a profitului brut și multe altele.

Instrumentul oferă, de asemenea, un sistem de gestionare a returului încorporat și îl integrează cu asistență pentru clienți. Vă puteți ajuta clienții cu o politică de returnare în care pot comunica, ridica un bilet pentru orice lucrări de reparații, probleme de garanție sau o rambursare rapidă.

Caracteristici cheie:

 • Aprobați comenzile – Puteți aproba comenzile pe baza politicii companiei și calculați comisioanele pe baza performanței echipei de vânzări.
 • CRM încorporat- Stabiliți o relație personalizată cu clienții dvs. cu un sistem CRM adecvat.
 • Stabiliți niveluri de prețuri – Vă ajută să stabiliți niveluri de prețuri pe baza bazei dvs. de utilizator și oferă o perspectivă asupra eficienței prețurilor.
 • Identificați locația optimă de transport – Vă ajută să identificați locația optimă de transport și să scurtați intervalul de timp între plasarea comenzii și îndeplinirea expedierii.

profesioniști de NetSuite:

 • Interfață drag-and-drop.
 • Inventar încrucișat.
 • reduce costul de transport prin expedierea comenzii din cea mai apropiată locație.
 • Actualizări automate și de prețuri cu previzualizări.
 • Managementul promoțiilor centralizate.
 • Manevrarea și monitorizarea aprobării în timp real.
 • Puteți personaliza tabloul de bord pentru a se alinia fluxului de afaceri.

prețuri:

Informațiile privind prețurile nu sunt disponibile pe site -ul oficial. Luați legătura cu vânzătorul pentru o ofertă personalizată sau pentru a programa o consultație gratuită.

2. ordonhive .

Cel mai bun pentru transport și gestionarea inventarului (gratuit – 269,99 USD pe lună).

 ORDONHIVE: Sistem de gestionare a comenzilor multichannel

ordonhive este un software de comandă, transport și gestionare a inventarului multi-canal, care vă ajută să urmăriți, să vindeți, să expediați și să analizați afacerea dvs. Platforma bazată pe SaaS menține o afacere cloud și vă permite să gestionați toate procesele de afaceri, atât pe cât și în afara locului.

simplifică toate comenzile într -un singur tablou de bord și procesează comenzile clienților prin FBA, Dropshipping și 3PL. De asemenea, vă permite să efectuați acțiuni precum re-comanda, Backorder sau îndeplinirea parțială a comenzilor. Puteți regla chiar și „setări de depozitare” sau puteți seta priorități pentru a îndeplini comenzi.

În plus, puteți integra mai multe vânzări și peste 300 de canale de transport precum FedEx, UPS etc., sub un singur acoperiș. Alte caracteristici standard includ gestionarea comenzilor în vrac, scanarea produselor activate cu coduri de bare, menținerea politicii de retur, șabloane de factură personalizate, etc.

ajută, de asemenea, la automatizarea comerțului electronic și la gestionarea tranzacțiilor de afaceri de zi cu zi. În plus, oferă Amazon MCF Automation, facilități de picătură și posibilitatea de a crea foldere automate de tranzacții cu clienții, e -mailuri, transport, etc.

Caracteristici cheie:

 • Managementul inventarului- Vă ajută să mențineți un inventar adecvat și să păstrați o filă pe cerințele anumite produse, să preveniți orice stocuri și operațiuni de segment.
 • Vizualizări personalizate – Puteți adăuga sau șterge câmpuri și etichete personalizate la comenzi.
 • Raport analitic – oferă un raport analitic care urmărește toate relațiile de afaceri. Puteți avea acces la tendințe în timp real, puncte slabe și puncte forte, statutul de ordine, etc.
 • acțiuni în vrac – Confirmați, anulați, importă, exportă sau clonă comenzi în vrac.

pro of OrderHive:

 • Sincronizarea comenzilor offline și online.
 • Opțiuni de listă și vizualizare Kanban.
 • Managementul facturării/plăților.
 • Fluxuri de lucru pentru comandă personalizată.
 • Livrări cu mai multe piese.
 • Conversie cu mai multe monedă.
 • Creați, descărcați și imprimați facturi și etichete de expediere.
 • Accesați fluxurile de lucru pe baza disponibilității, geografiei și costurilor de transport.
 • Managementul inventarului cu regulile de inventar FIFO-LIFO.

prețuri:

OrderHive oferă cinci planuri de prețuri (inclusiv un freemium și patru planuri plătite):

 • GRATUIT: Plan gratuit pentru utilizatorii Shopify
 • Lite: 44,99 USD pe lună
 • Starter: 134,99 USD pe lună
 • Creștere: 269,99 USD pe lună
 • Enterprise: adaptat pentru afacerea dvs.

Toate planurile includ toate comenzile, transportul și caracteristicile de gestionare a inventarului, shoptify integrare, suport la bord și multe altele.

3. QuickBooks Commerce . < /H3>

Cel mai bun pentru fluxuri de lucru automatizate și de transport (20 USD pe lună).

QuickBooks Commerce este un sistem automat de contabilitate în cloud care ajută la reglementarea, îndeplinirea și monitorizarea comenzilor dvs. de afaceri. Se sincronizează și integrează toate comenzile, datele de inventar, furnizorul și datele clienților pe un singur sistem.

Vă ajută să organizați facturile într-un singur folder și să personalizați memento-urile pentru a plăti sau pentru a fi plătit la timp. Puteți alege, de asemenea, modul în care furnizorii și distribuitorii dvs. sunt plătiți – fie prin cec, fie prin depozit online direct.

QuickBooks oferă, de asemenea, acces la împrumuturi cu tarife cu dobândă mică și soluții de plată ușoare. Puteți crea un cont cu QuickBooks pentru tranzacții ușoare în numerar și puteți efectua activități de afaceri cu mai multe canale pentru a crește conștientizarea mărcii.

Vă permite, de asemenea, să mențineți fluxul de lucru al comenzilor de vânzare cu diferite secțiuni precum proiectul, activ, finalizat, îndeplinit, statut de factură, etc.

Instrumentul de gestionare a comenzilor vă permite, de asemenea, să integrați și să mențineți un inventar cu platforme majore de comerț electronic ca Amazon, eBay, Etsy, etc.

Caracteristici cheie:

 • Colaborarea angajaților – Puteți coordona cu angajații dvs. și puteți ascunde informații sensibile sau puteți partaja date limitate.
 • Accesați rapoartele de vânzări – Urmăriți KPI -urile și obțineți informații despre valori precum profituri și fluxuri de numerar.
 • salarii automate – QuickBooks vă ajută să calculați, să depuneți și să plătiți respectarea fiscală federală și de stat la timp. De asemenea, puteți configura alarme pentru salarizări automate.

Pro of QuickBooks Commerce:

 • Enumerați automat comenzile pe mai multe canale.
 • Raportare personalizată și perspective.
 • Puteți angaja experți contabili practic, la propriul dvs. comoditate.
 • Stocați încasările tranzacțiilor dvs. trecute pentru a depune eficient declarațiile de impozitare.
 • Potrivit pentru întreprinderile mici.

prețuri:

QuickBooks Commerce începe de la 20 USD pe lună pentru primele 12 luni. Acest plan vă permite să urmăriți și să îndepliniți comenzi, să controlați inventarul, să sincronizați QuickBooks pentru a controla contabilitatea și multe altele.

4. Skubana.

cel mai bun pentru raportarea încrucișată (1000 USD pe lună).

skubana este o platformă de operațiuni de comerț electronic Acest lucru vă permite să gestionați toate operațiunile într -un singur loc, inclusiv procesarea comenzilor, transportul, gestionarea stocurilor, etc. Vă permite, de asemenea, să integrați toate comenzile, produsele, centrele de îndeplinire și canalele de vânzare într -un singur tablou de bord.

Instrumentele de automatizare în construire a Skubana oferă o perspectivă detaliată asupra tranzacțiilor dvs. și sugerează cele mai bune oferte. De asemenea, generează POS (punctul de vânzare) și prognoze și identifică zonele pentru reducerea costurilor pentru a maximiza profitul. La rândul său, acest lucru vă ajută să economisiți timp și erori manuale.

Comenzot automat este una dintre caracteristicile sale unice. Instrumentul automat încorporat gestionează funcții, cum ar fi cumpărarea ratei în timp real, comenzile de dirijare către centre de îndeplinire adecvate, verificarea economiilor dvs., etc.

În plus, se integrează cu mai multe sisteme de comerț, piețe de piață și companii populare 3PL cum ar fi Zapier, SPS Commerce, Scout, etc. Există, de asemenea, un magazin de aplicații care vă permite să creați, să adăugați sau să personalizați alte soluții.

Caracteristici cheie:

 • Operațiuni Omnichannel- Funcțiile multicanal asigură satisfacția clienților, livrarea la timp și asistența personalizată pentru clienți. De asemenea, oferă date pe mai multe canale de vânzări.
 • Raportare încrucișată- oferă date detaliate despre fiecare SKU individual (unitate de păstrare a stocurilor), venituri, comenzi și unități vândute.
 • Recomandări inteligente – It identifică comanda și modelele de reînnoire a inventarului pentru a face recomandări.
 • alocarea inventarului – Setați regulile de alocare a inventarului pentru a preveni supravegherea.
 • Amazon multi-canal împlinire- Puteți dirija comenzile de pe diverse canale către depozitele Amazon FBA.

profesioniști de Skubana:

 • Actualizări de inventar în timp real.
 • Split produse în pachet în componente de bază
 • Analiză și prognoze predictive.
 • TRAKEN PREȚ, PLANDER DE PRODUCȚIE, Cantități minime de comandă, etc.
 • Urmăriți stocurile, vânzările și livrările.
 • Stabiliți etichete automate de expediere și retur.
 • Tabloul de bord permite întreaga echipă să lucreze simultan și în sincronizare.
 • DTC adecvat (direct către consumator), en -gros sau piață.

prețuri:

Prețul începe de la 1000 USD pe lună, pentru până la 1000 de comenzi. Contactați echipa de vânzări pentru a solicita o demonstrație personalizată & amp; Citat.

5. Odoo.

Cel mai bun pentru urmărirea comenzii și istoricul producătorului (6 USD pe lună).

odoo este un Software de gestionare a afacerilor open-source care oferă soluții pentru CRM, ERP, facturare, contabilitate, gestionarea comenzilor, gestionarea stocurilor, etc. Permite centralizarea și automatizarea tuturor acestor procese de afaceri.

„Gestionarea inventarului dublu-intrare” a ODOO facilitează trasabilitatea completă a comenzilor. Modern UI permite scanarea produselor folosind coduri de bare, actualizarea tranzacțiilor postate și gestionarea mediilor cu mai multe rețele prin caracteristici la cerere.

Tablourile de bord personalizate permit raportarea în timp real cu prognoze de disponibilitate a produselor bazate pe vânzări, cumpărături, comenzi de fabricație și mișcări interne.

De asemenea, vă permite să pregătiți comenzi cu și fără coduri de bare, să faceți ajustări ale inventarului și să aranjați ierarhic stocurile de depozitare. Odoo verifică, de asemenea, comenzile furnizorilor, gestionează comenzile de fabricație sau reparații, transferează stocuri între locații, etc.

Alte caracteristici standard includ alerte de ofertă, căutarea documentelor, confirmarea comenzii prin intermediul codurilor de bare, planificarea comenzilor pe baza disponibilității și previziunilor produsului. Portalul clienților este

Disponibil pentru clienți pentru urmărirea comenzilor.

Caracteristici cheie:

 • Recuperare automată a comenzii – Puteți utiliza puncte de comandă și RFQ automatizate (cerere pentru cotație) pentru a vă menține lanțul de aprovizionare.
 • Evaluarea inventarului- Vă ajută să vă evaluați inventarul prin reincorporarea costurilor de aterizare și stabilirea evaluării automate a inventarului perpetuu
 • rutare avansată – Personalizați strategiile de îndeplinire a comenzilor (LIFO, FIFO, etc.) și produsele de rutare înainte și înapoi din depozit.
 • Urmărirea istoriei operaționale – oferă jurnale de activitate, numere de serie și coduri de bare pentru a urmări istoricul operațional al detaliilor comenzii.

profesioniști de Odoo:

prețuri:

Prețul începe de la 6 USD pe lună/pe utilizator.

6. BrightPearl.

cel mai bun pentru automatizarea fluxului de lucru (bazat pe cotație).

brightpearl este o platformă de gestionare a comenzilor care sprijină comercianții și angrosiștii Omnichannel pentru a gestiona operațiunile digitale, comenzile, inventarul, transportul, etc. Ajută la centralizarea și gestionarea tuturor operațiunilor semnificative post-vânzare, cum ar fi gestionarea comenzilor și facturarea fluxurilor de lucru.

oferă, de asemenea, automatizarea fluxului de lucru configurabil pentru a aloca automat inventarul, redirecționarea comenzilor către depozit și facturarea comenzilor de vânzare. Puteți seta, de asemenea, reguli pentru a se potrivi cu fluxul de lucru al îndeplinirii dorite, inclusiv îndeplinirea parțială sau multi-locație sau picătură.

plus, vă permite să ridicați comenzi de cumpărare pentru articole din stoc pentru a aloca inventar automat atunci când produsele sunt disponibile din nou. Există opțiuni pentru a aplica liste de prețuri specifice, reduceri, condiții de plată, limite de credit și proprietatea contului către clienții en -gros.

BrightPearl permite îndeplinirea comenzilor de pe canale precum Shift, BigCommerce, eBay sau Magneto. De asemenea, puteți configura fluxul de lucru pentru automatizare pentru a declanșa expedierile către Amazon.

Caracteristici cheie:

 • rapoarte bazate pe date- generează rapoarte analitice detaliate pentru a identifica potențialul clienților, vânzările de produse și performanța canalului de vânzări.
 • aplicație POS integrată- punct de vânzare punct de vânzare Vă ajută să captați comenzi, detalii despre clienți și plăți din magazine sau evenimente offline. De asemenea, oferă la nivel de inventar și informații despre produs.
 • Câmpuri personalizate – Statusuri de comandă personalizabile pentru a determina procesele de comandă, alocați inventar, configurați servicii de îndeplinire, primiți plata și generați facturi.
 • Comenzi de clonă – Comenzi de vânzare pentru a ridica noi comenzi pentru rambursare sau schimb. Există opțiuni pentru actualizarea, anularea sau carantina inventarului.

profesioniști de BrightPearl:

 • Software de contabilitate pentru a procura perspective financiare în timp real.
 • gestionează toate comenzile de vânzări online și offline dintr -un singur loc.
 • Sistemul oferă o demo personalizată gratuită.
 • Creați și trimiteți citate de comandă, proformas, confirmări, facturi și declarații.
 • Actualizări pentru comenzile plasate pe toate canalele de vânzare și locațiile de inventar.
 • Integrare cu soluții de comerț electronic și de transport, cum ar fi ShipStation și ShipTheory.

prețuri:

Brightpearl oferă două planuri de prețuri personalizate pe baza cerințelor dvs. specifice de afaceri.

7. Soluții freestyle.

cel mai bun pentru gestionarea comenzilor multicanale (bazate pe cotație).

soluții freestyle este o comandă și Platforma de gestionare a stocurilor care centralizează și gestionează procesarea comenzilor, urmărirea inventarului și procesele de îndeplinire. Caracteristicile standard includ procesarea comenzilor, actualizări de inventar în timp real și transferuri de inventar inter-canale.

Software-ul încorporat de gestionare a comenzilor multicanal (M.O.M.) vă permite să automatizați, să urmăriți, să controlați și să unificați biroul din spate. Platforma M.O.M centralizează, de asemenea, operațiuni precum comenzi, inventar și gestionarea clienților și automatizează introducerea datelor și autentificările sistemului.

Există un modul punct de vânzare (POS) care unește comenzile de la intrarea directă, magazinele de comerț electronic și înregistrările de marcat. În plus, API deschisă integrează resurse tehnice cu orice comerț electronic sau un sistem terț pentru a eficientiza procesele de vânzare multicanal.

oferă, de asemenea, rapoarte detaliate pentru identificarea comenzilor în funcție de expediere, ambalare, aprobarea cardului de credit, etc. Instrumentele sunt de asemenea disponibile pentru a gestiona eficiența comenzii, pentru a facilita vânzarea și vânzarea încrucișată și pentru a afișa recomandări pop-up în timpul comenzii intrare.

Caracteristici cheie:

 • Promoții de comenzi – Vă permite să integrați ofertele promoționale cu comenzi individuale pentru a accelera comenzile de vânzare.
 • rapoarte de stare- oferă rapoarte de stare actualizate pentru a selecta și revizui comenzile după statut.
 • Urmărirea comenzilor- Rapoartele de stare a comenzii în timp real sunt disponibile pe baza etapei comenzii, a stării de plată a comenzii, a articolului de stoc și multe altele.

profesioniști de soluții freestyle:

 • Auto-sincronizare cu canale de vânzare.
 • Servicii de cont Merchant.
 • Gateway de plată conform PCI.
 • Puteți solicita o demonstrație gratuită.
 • Soluții de plată multiple, cum ar fi autorizațiile cardului și tranzacțiile bancare directe.
 • Integrare cu soluții de transport de la terți precum CPS și Endicia Harvey.
 • Gestionați comenzile de la cel mult cincizeci de companii simultan.

prețuri:

contactați vânzătorul pentru planuri de prețuri personalizate.

Ce este un sistem de gestionare a comenzilor?

Un sistem de gestionare a comenzilor este orice instrument sau software care gestionează intrarea și procesarea comenzilor. Un OMS urmărește, de asemenea, comenzi, îndeplinire, expedieri, vânzări etc., și centralizează toate procesele implicate în procesul de gestionare a comenzilor într -un singur tablou de bord.

Pentru a rezuma, este un sistem integrat care oferă servicii de procesare a comenzilor end-to-end, conectând clienții, canalele de vânzare și soluțiile de transport.

Beneficiile cheie ale unui instrument de gestionare a comenzilor includ:

 • elimină procesele bazate pe hârtie.
 • Controlul stocurilor și al inventarului.
 • Asistență centralizată pentru clienți.
 • Omnichannel Store Fulfillment.
 • funcționează ca o soluție CRM care oferă acces la întregul istoric al comenzii.

Ce caracteristici aveți nevoie într-un sistem de gestionare a comenzilor?

Iată câteva caracteristici standard de luat în considerare într -o soluție de gestionare a comenzilor:

1. Un sistem centralizat.

Sistemul ar trebui să poată eficientiza datele de pe toate canalele de vânzare și să le culmineze sub un singur acoperiș. Centralizarea vă ajută, de asemenea, să mențineți înregistrările clienților de pe mai multe canale.

2. Gestionarea inventarului.

managementul inventarului este crucial pentru a monitoriza nivelul stocurilor. Un OMS poate economisi timp menținând un inventar adecvat și oferind informații despre comenzile plasate și stocurile prezente.

Plus, sistemul ar trebui să împiedice produsele să iasă în afara stocului și să calculeze stocul pe baza înregistrării de coș a clientului.

3. Sincronizarea centrului de împlinire.

Centrul de împlinire are vedere la primirea, prelucrarea ordinului și, ulterior, la finalizarea comenzii. OMS ajută întreprinderile să sincronizeze toate servicii și centre de împlinire și să primească notificări cu privire la statutul de statut .

ar trebui să ajute, de asemenea, picături să țină evidența momentului în care comanda a fost procesată și închisă pentru expediere.

4. Integrează serviciile de expediere.

OM -urile dvs. ar trebui să stabilească comunicarea între dealeri și clienți. După expediere, sistemul comunică cu ambele părți pentru a le anunța statutul și data de livrare efectivă.

Această caracteristică este utilă dacă utilizați mai mulți furnizori de transport. De asemenea, ar trebui să ofere asistență pentru sistemul de cod și să urmărească plățile primite de compania de expediere.

5. Funcții CRM.

Trebuie să selectați un OMS care se integrează cu software CRM . Un instrument de gestionare a comenzilor ar trebui să poată notifica părțile interesate cu privire la starea comenzii, de la confirmare la livrare.

Eficacitatea sistemului depinde și de e-mailurile generate automate către clienți despre cele mai noi produse sau servicii.

7. Scalabilitatea procesării comenzilor.

Succesul oricărui sistem depinde de scalabilitatea acestuia. Indiferent dacă sunteți o întreprindere mică care primește 1000 de comenzi sau un conglomerat cu 100.000 de comenzi pe zi, OM -urile dvs. ar trebui să fie complet scalabile.

8. Opțiuni de plată multiple.

Este o strategie de afaceri bună pentru a oferi cumpărătorilor multe opțiuni de plată. Sistemul dvs. ar trebui să se sincronizeze cu toate canalele de plată proeminente și să asigure un mod sigur de procesare a plăților.

9. Procesarea rambursării.

Un OMS ideal ar trebui să poată prelucra corect orice cerere de returnare sau rambursare. De asemenea, sistemul ar trebui să se asigure că clienții își recuperează banii fără întârziere.

În plus, OM-urile dvs. ar trebui să fie eficiente din punct de vedere al costurilor, să identifice blocaje, să ofere o experiență de încredere pentru clienți și să se integreze cu terți Sisteme ERP .

Cum utilizați software-ul de gestionare a comenzilor?

Majoritatea platformelor OMS au o funcționare similară. Folosesc Skubana pentru a demonstra procesul în acest articol. După crearea unui cont, totul se reduce la setări.

Să începem.

Pasul 1. Selectați opțiunea „Inventar” din coloana din stânga din tabloul de bord. Puteți seta adresa la locația pe care clienții dvs. o plasează comenzi. Skubana se conectează la fiecare 3pl cu FTP și are, de asemenea, o API.

Pasul 2. Sincronizați cu canalele de vânzări.

Accesați canalul de vânzări după configurarea depozitului. Veți găsi o filă în colțul din stânga sus, „New Channel”, unde veți obține opțiunea de a selecta canalul dvs. de vânzări. Puteți alege dintre canale de top precum Amazon, Shopify, Magento și multe altele.

De exemplu, dacă doriți să fiți un vânzător Amazon, faceți clic pe pictogramă, introduceți acreditările dvs. și activați FBA. Skubana va crea un depozit FBA pe ecranul inventarului. Puteți crea astfel de ecrane pentru toate canalele de vânzare în mod similar.

Puteți utiliza API-ul pentru a integra orice canal de vânzări terțe, dacă nu este listat în tabloul de bord.

Pasul 3. Apoi, faceți clic pe furnizorii de transport.

Skubana acceptă toți principalii furnizori de transport maritim, inclusiv FedEx, UPS, Amazon Vânzători, Prime Full, etc. Puteți crea tot atâtea depozite pe care le doriți cu Amazon Vânzător, Prime Fullilated Prime și utilizați acesta pentru transportul de 2 zile fără a cheltui un ban.

Puteți integra și sincroniza toți astfel de furnizori de servicii de transport în mod similar.

Pasul 4. În continuare, puteți introduce numele tuturor furnizorilor dvs. selectând opțiunea furnizorilor.

Pasul 5. Configurați -vă comandă.

Următorul pas este să configurați OrderBots pentru a vă programa afacerea pentru diferite scenarii. Puteți seta condiții pentru îndeplinirea comenzii dvs. multi-canal în cadrul acestei secțiuni. Puteți configura, de asemenea, o despărțire automată între depozite.

Pasul 6. În continuare, puteți configura șabloane de e -mail, ambalare și PO (comandă de cumpărare) pentru a crea mesaje personalizate pentru diferite canale.

Puteți obține, de asemenea, acces la analitice și puteți oferi acces la vizualizare membrilor echipei. De asemenea, puteți folosi API -ul Skubana pentru a integra alte soluții, cum ar fi CRM, ERP, Zapier și multe altele.

Rezumatul executiv.

O platformă de gestionare a comenzilor interconectează mai multe puncte de atingere și părți interesate pentru a permite tranzacții de comandă de vânzare lină. În plus față de a permite fluxul de ordine netedă, sistemul oferă, de asemenea, o informare maximă cu serviciile CRM.

Luați în considerare aceste platforme dacă doriți să aduceți mai multe canale de vânzare, depozite și magazine:

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *