SEO pentru bloggeri: 6 moduri de căutare a motorului optimizați conținutul dvs.

SEO pentru bloggeri: 6 moduri de căutare a motorului optimizați conținutul dvs.

Toți bloggerii vor să treacă de la 0 la 100K vizitatori cât mai repede posibil. SEO pentru bloggeri este cel mai important factor pentru a vă ajuta acolo.

Conținutul remarcabil nu mai este suficient și Google devine mai inteligent. Pentru a-ți clasifica conținutul blogului acum, acesta trebuie să fie în formă lungă, structurat corespunzător pentru SEO, să se potrivească intenției utilizatorului și să aibă alte site-uri relevante, de înaltă calitate (DA), care indică către acesta.

sunet complicat?

nu vă faceți griji, v -am acoperit.

Un lucru pe care l-am învățat despre blogging este că nu ai nevoie de 100k sau chiar de 10k vizitatori pentru a începe să faci Bani reali cu blogul tău . Dacă vă tratați blogul ca pe o afacere – concentrați -vă mai puțin pe scriere și mai mult pe scalarea achiziției de backlink, veți obține beneficiile.

Când mi-am început prima dată blogul, am avut doar 5 „postări de pilon”-articole de înaltă calitate, de înaltă formă, la care aș putea obține cu ușurință legături (puncte bonus dacă au statistici pentru a cita legături mai ușoare). După lansare, am concentrat 100% din energia mea pe obținerea de link -uri către aceste articole, mai degrabă decât să scriu orice conținut nou.

Cine mă va găsi dacă nu am autoritate de domeniu? & nbsp;

din fericire, am putut găsi câteva hacks pentru a-mi extinde achiziția de clădiri de link-uri și strategia de blogging pentru oaspeți .

[ Bloguri primele 90 de zile:

Aceasta a avut o corelație directă cu site -urile mele trafic ecologic timpuriu:

ceea ce a dus la succesul SEO viitor după 17 luni:

prin implementarea câtorva tactici SEO simple, inclusiv construirea de link -uri, optimizarea etichetelor și titlurilor de titlu, îmbunătățirea calității conținutului dvs. și a informațiilor, vă puteți crește traficul în mai puțin timp.

plus, dacă doriți să externalizați, există o mulțime de companii care oferă servicii SEO și altele care Vând etichetă albă seo care poate ajuta Scalați -vă procesele.

Iată câteva sfaturi SEO de top pentru bloggeri să încerce anul acesta.

1. Efectuați cercetarea cuvintelor cheie și concentrați-vă pe cuvinte cheie cu 1

Optimizarea postărilor dvs. de blog nu este despre umplerea cât mai multe cuvinte cheie relevante în articol (care vă poate răni SEO-ul acum). Este vorba despre scrierea pentru oameni în primul rând și motoarele de căutare în al doilea rând.

inclusiv 1-2 cuvinte cheie cu coadă lungă pentru care doriți să le clasificați ajută la crearea de conținut solid care nu se simte nefiresc sau forțat. De asemenea, ar trebui să vă concentrați pe aceste cuvinte cheie cu coadă lungă, deoarece sunt mai lungi, să oferiți mai multă intenție de utilizator și sunt de obicei mai puțin competitivi.

Asigurați-vă că verificați diferite instrumente SEO pentru a vizualiza scorul „Dificultate” de cuvinte cheie pentru a vedea cât de multă concurență există acolo pentru acel cuvânt cheie. Dacă aveți un nou blog și abia începe , vizați cuvinte cheie cu coadă lungă în intervalul de 200-2.000 de căutări pe lună, cu scor de dificultate sub 0,2.

2. Includeți aceste cuvinte cheie 1-2 țintă în anumite zone ale postului dvs.

Acum, când ați finalizat cercetarea cuvintelor cheie și ați ales 1-2 cuvinte cheie bune pentru care doriți ca postarea dvs. de blog să se clasifice, este timpul să le plasați în articolul dvs. .

Unde sunt cele mai bune locuri pentru a adăuga aceste cuvinte cheie, astfel încât clasamentele SEO să fie cât mai mari? Există patru locuri principale, prezentate mai jos:

1. Etichetă de titlu

Titlul (titlul) postărilor dvs. de pe blog va apărea pe pagina rezultatelor motorului de căutare (SERP) și va fi primul lucru utilizarea motorului de căutare pentru a determina relevanța conținutului dvs. .

Veți dori să includeți cuvintele cheie țintă în primele 60 de caractere ale titlului și asigurați-vă că sunt la început, astfel încât să nu fie tăiate (lungimea optimă a titlului este de 50-60 de caractere.

2. URL -ul dvs.

Motoarele de căutare încă se uită la adresa URL pentru a afla despre ce este vorba despre postarea dvs. pe blog. Este o idee bună să vă optimizați adresele URL pe fiecare postare pe care o publicați, deoarece fiecare postare pe blog va trăi pe propria adresă URL unică.

3. Anteturile și copia corpului

Menționați cuvintele cheie țintă pe tot parcursul anteturilor postării blogului și conținutului corpului. Ar trebui să rămâneți cu o cadență naturală și să nu exagerați.

De exemplu, cuvintele cheie principale ar trebui să fie în anteturile dvs. H2 sub forma unei întrebări.

„Care sunt cele mai bune sfaturi SEO pentru bloggeri?”

Atunci răspunsurile dvs. la aceste întrebări ar trebui să fie în anteturi H3 numerotate.

În cele din urmă, trebuie să scrieți pentru intenția cititorului. Așadar, ori de câte ori scrieți o postare, concentrați -vă mai întâi pe ceea ce contează cel mai mult pentru publicul dvs., nu de câte ori este un cuvânt cheie pe pagină.

4. Meta descrierea dvs.

Aceasta este descrierea care apare sub titlul paginii dvs. pe SERPS și este foarte importantă pentru ratele de clic.

Cuvintele cheie din cadrul descrierii meta, nu sunt la fel de importante ca eticheta de titlu, dar o descriere clară care se potrivește cu intenția cititorilor dvs. este un loc bun pentru a începe.

3. Conținutul de calitate este King

Ultimii algoritmi ai Google sunt articole bogate în conținut, bogate în conținut, care includ lucruri precum videoclipuri, imagini și infografii.

vizează 2.500+ cuvinte, deoarece rezultatul mediu din prima pagină conține 1.890 cuvinte . Amintiți -vă doar că calitatea și relevanța conținutului joacă un rol imens în clasamentul paginilor. Crearea unei postări lungi pe blog nu vă va ajuta clasamentul dacă conținutul nu este relevant pentru interogarea utilizatorului.

4. Strategii de construire a linkurilor pentru bloggeri

Link Building este una dintre cele mai importante și mai dificile părți ale SEO pentru bloggeri. Google vede linkurile către blogul dvs. ca o indicație a autorității site -ului dvs.

Fiecare legătură este un semnal pentru motorul de căutare pe care îl aveți pe un site web de calitate, autoritar și vă clasează mai sus la rândul său. Amintiți -vă că prima cheie pentru a primi mai multe legături de intrare este de a crea conținut pe care alții vor dori să -l partajeze.

Iată încă patru idei de construire a linkurilor pentru blogul tău:

1. Scrieți postări pentru oaspeți

O postare de oaspeți este o postare pe care o scrieți pentru blogul altcuiva care este valoroasă pentru publicul lor. Puteți contacta bloggerii similari din nișa dvs.

O modalitate ușoară de a face acest lucru este prin e-mail sau pur și simplu Facebook. Întrebați -i doar dacă acceptă postări de oaspeți pe blogul lor, creați un contur pentru ei și scrieți conținutul.

Asigurați-vă că includeți 1-2 link-uri relevante către site-ul dvs., menționați marca dvs. doar atunci când are sens să faceți acest lucru, astfel încât să nu vă confruntați ca spammy. Scrierea postărilor pentru oaspeți necesită multă muncă, dar este o modalitate excelentă de a construi link -uri către site -ul dvs.

2. Creați o infografie de statistică

Blog Writers Love Statistics. Dacă puteți aduce un număr mare de statistici într -un format ușor accesibil, oferiți valoare scriitorilor care caută aceste informații.

Dacă dați acest conținut gratuit, mulți utilizatori îl vor pune pe site-ul lor sau pur și simplu se vor conecta la site-ul dvs. ca sursă originală a conținutului.

3. Nu uitați legăturile interne

Conectarea la alte piese de conținut de pe site-ul dvs. ajută utilizatorii cu navigarea site-ului și poate contribui, de asemenea, la succesul SEO.

Asigurați-vă că identificați cele mai importante pagini de pe site-ul dvs., fiți strategici cu textul dvs. de ancoră și conectați-vă doar la conținut relevant.

4. Construiți relații cu alți bloggeri

Relațiile reale sunt o parte uriașă a clădirii legăturilor. Oamenii au mult mai multe șanse să ajute pe cineva pe care îl cunosc și să aibă încredere decât un străin cu care nu au interacționat niciodată.

Gândiți-vă întotdeauna la obiectivele altor bloggeri și asigurați-vă că împărtășiți conținutul lor, comentați postările lor, le re-tweet-uri și găsiți alte modalități de a colabora.

5. Oferiți cititorilor posibilitatea de a vă abona

Includeți link-uri proeminente care oferă cititorilor posibilitatea de a vă abona la lista dvs. de e-mail. Acest lucru vă permite să vă implicați în mod regulat cu publicul dvs. și să maximizați impactul blogului dvs.

Folosesc în prezent optinmonsster < /A> Pentru a colecta adrese de e-mail pe bara laterală a blogului meu, în cadrul postărilor în sine și în Intent. Furnizați o ofertă gratuită atrage și utilizatorii să se aboneze-și nu trebuie să fie ceva super aprofundat. O listă simplă de verificare a unei pagini funcționează bine.

De asemenea, asigurați-vă că includeți opțiuni de partajare socială, astfel încât cititorii să poată posta pe Facebook, Twitter, Pinterest și alte rețele.

6. Optimizați-vă imaginile cu ALT TAGS

Ori de câte ori încărcați o fotografie pe blogul dvs., asigurați-vă că includeți cuvinte cheie în numele fișierului și completați câmpul de text alternativ cu o scurtă descriere bogată Fotografie.

Deoarece motoarele de căutare nu pot „vedea” imagini, trebuie să li se spună ce sunt cu textul alt. Adăugarea acestui text ALT la imaginile dvs. va îmbunătăți SEO pentru bloggeri.

SEO pentru bloggeri-rezumat

Nu mă aștept să încorporați fiecare dintre aceste cele mai bune practici SEO în strategia dvs. de blogging imediat. Dar, pe măsură ce site-ul dvs. se dezvoltă, ar trebui să vă uitați la aceste sfaturi SEO pentru a vă ajuta să vă clasificați mai sus organic și, în cele din urmă, Monetizarea blogului .

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *