RYTR Review: Este opțiunea potrivită pentru conținutul dvs. în 2023?

RYTR Review: Este opțiunea potrivită pentru conținutul dvs. în 2023?

este important pentru afacerea dvs.?

găsiți dificil procesul de rulare?

ortografie proastă deoparte, instrumentele de scriere AI devin din ce în ce mai populare, deoarece pot crea conținut rapid și eficient. < /P>

cu utilizatorii care caută simplitate și viteză în execuție și o interfață ușor de utilizat, rytr este un instrument de scriere AI care promite să facă exact asta.

Dar Rytr are funcționalitatea de a oferi utilizatorilor cea mai bună experiență posibilă de creare a conținutului?

În această recenzie RYTR, voi analiza caracteristicile sale, experiența utilizatorului, cazurile de utilizare, șabloanele și, mai mult, puteți decide dacă este platforma potrivită pentru dvs.

Ce este rytr.me?

cu accent pe conținutul de formă scurtă, rytr este un instrument de scriere AI care Utilizează API-ul OpenAI GPT-3 pentru a crea conținut rapid și ușor.

Cu toate acestea, furnizarea RyTR cu intrarea corectă este critică.

Indiferent dacă doriți să creați idei de blog, informații video, descrieri de produse sau alte tipuri de copie, va trebui să oferiți RYTR instrucțiunile adecvate.

cu bucăți mai scurte de copie, aceasta generează rezultate decente într -o perioadă scurtă de timp.

Cu toate acestea, rezultatul este uneori doar așa cum era de așteptat cu mai multe tipuri de ieșire mai extinse.

Începerea cu rytr

Pe măsură ce vă conectați, primiți un videoclip explicativ pentru a vă ajuta să înțelegeți cum să utilizați instrumentul cât mai rapid și eficient posibil.

După ce ați vizionat acest videoclip, veți putea genera conținut mult mai rapid, deoarece știți ce să faceți.

Tabloul de bord RYTR oferă apoi funcții robuste de gestionare a proiectului, o atingere plăcută pentru mai multe proiecte care funcționează simultan.

Interfața de utilizator este ușor de înțeles și de navigat, iar a fi compactă face ușor editarea, formatul și partajarea conținutului cu alții.

Tot ce trebuie să faceți este să folosiți partea stângă a ecranului pentru a completa instrucțiunile pentru scriitorul AI înainte de a face clic pe „Generați” în partea dreaptă a ecranului.

experiență utilizator

Asistentul AI poate fi accesat de la orice pagină din RYTR, permițând utilizatorilor să genereze rapid idei și șabloane de conținut.

dezvoltatorii vor aprecia integrarea API, permițându -le să își personalizeze experiența în continuare.

Pentru o experiență de scriere mai din timp, RYTR oferă, de asemenea, o extensie de browser Chrome, astfel încât utilizatorii să poată lucra la proiectele lor oriunde s-ar afla.

Alegeți-vă selecțiile

După cum am menționat, un scriitor AI folosește tehnologia de învățare automată pentru a înțelege mai bine instrucțiunile dvs.

Indiferent dacă doriți un instrument de generare a conținutului sau o ieșire de redactare a AI, RYTR vă poate ajuta prin diferitele sale module.

Mai întâi, alegeți tonul pentru cazul dvs. de utilizare, alegeți una dintre cele douăzeci și nouă de limbi disponibile, apoi introduceți orice cuvinte cheie specifice pe care doriți să le vedeți în ieșirea scrisă.

Selectarea cazurilor de utilizare

Există tone de cazuri de utilizare atunci când utilizați Rytr.

A spus altfel, puteți crea conținut în diferite scopuri, în funcție de câmpurile de intrare.

De la postările de socializare până la redactarea site -ului web, tot ce trebuie să faceți este să descrieți postarea dvs. și să lăsați instrumentul să genereze conținut creativ pentru dvs.

Puteți oferi, de asemenea, RyTR mai multe informații în funcție de situație, ceea ce va ajuta cu precizie și eficiență.

variante

O altă caracteristică Nifty este posibilitatea de a selecta numărul de variante de ieșire atunci când utilizați Rytr.

Acestea variază în general de la unu la trei.

Multe alte instrumente AI nu vă permit să faceți această distincție, deci acesta este un avantaj pe care Rytr îl are față de concurenții săi.

Cu toate acestea, amintiți -vă că cu cât mai multe variante selectați, cu atât mai multe credite va trebui să plătiți pentru fiecare caz de utilizare.

nivel de creativitate

O altă opțiune care nu este comună între instrumentele de redactare AI este selecția nivelului de creativitate atunci când generează conținut.

În timp ce aceasta este o caracteristică excelentă, echipa de la RYTR trebuie să perfecționeze această parte a serviciului lor pentru a fi un instrument valoros pentru utilizatori.

tipul de conținut produs în diferite setări este similar.

RYTR Caracteristici Și utilizați cazuri

Iată câteva dintre caracteristicile și cazurile de utilizare pe care le oferă Rytr.

suport pentru mai multe limbi

Generarea de conținut de înaltă calitate în diferite limbi este un mare plus pentru marketing.

cu Rytr, puteți crea cu ușurință conținut în limbajul multipli.

De la meta descrieri până la conținut de formă scurtă, puteți obține ieșirea pe care o doriți cu o modificare rapidă de selecție.

rytr se adresează 29 de limbi, inclusiv engleza, spaniola, franceza și chineza.

Există, de asemenea, sprijin hindi, făcând Rytr unul dintre singurele instrumente cu acest suport de limbă.

Editați opțiuni

Pentru a obține o ieșire și mai rafinată, aveți opțiuni avansate de editare a textului disponibile cu asistentul de scriere a conținutului AI RYTR.

Acest tip de editare în timp real vă poate lua conținutul de la bun la mare în câteva secunde.

Iată câteva dintre opțiunile de editare pe care le aveți atunci când utilizați Rytr.

reformrase

Utilizați opțiunea Reformare pentru a obține mai multe creative cu conținutul dvs.

a lua o secțiune de blog și a o face mai interesantă sau mai distractivă este un exemplu principal al ceea ce oferă această caracteristică.

îmbunătățiți

Când creați postări pe blog, le puteți regla fără a depune prea mult efort.

în special cu conținut de formă lungă, asistentul de scriere AI poate avea grijă de toate aceste mici schimbări.

Indiferent dacă doriți să vă îmbunătățiți descrierile video sau să corectați greșelile gramaticale de bază, este posibil cu caracteristica de îmbunătățire a RYTR.

extinde

Dacă aveți o bucată de conținut AI de înaltă calitate, pe care doriți să-l genereze mai mult, caracteristica Extinde este perfectă pentru această sarcină.

Luați în considerare că s -ar putea să creați un tutorial și să doriți să furnizați informații suplimentare despre subiecte specifice.

sau, s -ar putea să aveți o postare pe blog care are nevoie de mai mult conținut pentru a vă îndeplini criteriile.

elaborarea pe anumite secțiuni fără a scrie prea mult pe voi înșivă este un economisitor de timp excelent.

Puteți utiliza, de asemenea, funcția Extinderea ca parte a unui cadru de redactare în care trebuie să creați rapid piese mai lungi de conținut.

Scrieți un paragraf

Blocul scriitorului te lovește greu?

nu vă faceți griji; Rytr este aici pentru a ajuta.

Opțiunea „Scrieți un paragraf” este o modalitate excelentă de a obține idei care curg pentru începători și scriitori mai avansați.

Această caracteristică vă ajută dacă creați o postare pe blog și aveți nevoie de ajutor pentru crearea de conținut original.

verificarea plagiatului

verificarea manuală a unei întregi postări pe blog pentru plagiat este o sarcină provocatoare.

în special cu capacitatea de a genera caractere nelimitate pe planul cel mai bine plătit, asigurându-se că nu există niciun material copiat sau duplicat să consume foarte mult timp.

Cu un verificator de plagiat încorporat, marketerii digitali se pot asigura că acest asistent de scriere produce doar conținut unic.

scurtare

Opusul caracteristicii extinsă este opțiunea „scurtare”.

Când utilizați acest asistent de scriere, este posibil să doriți să luați un conținut existent și să o condenziți în ceva mai concis.

În plus, există cazuri în care trebuie să scurtați conținutul pentru a îndeplini o cerință setată.

Puteți utiliza, de asemenea, această opțiune pentru a crea o meta descriere pentru postarea dvs. pe blog.

În general, caracteristicile pe pagină oferite de RYTR fac ca acest proces să fie ușor și personalizabil.

Diferitele opțiuni de pe interfața software -ului de scriere AI, de asemenea, vă asigurați că obțineți o primă ieșire primară de proiect înainte de a aprofunda mai profund.

Folosind instrumentele de mai sus, puteți obține materiale gata de publicare.

cazuri de utilizare personalizată

< IMG Decoding = "async" width = "750" înălțime = "228" src = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg% 22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20228%22%3E%3C%2FSVG%3E "ALT =" CASA DE UTILIZARE CUSTOM "CLASĂ =" WP-IMAGE-212044 LAZYLOAD "SRCSET =" DATE: IMAGINE/SVG++ XML,%3CSVG%20XMLNS%3D%22HTTP%3A%2F%2FWWW.W3.org%2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20228%22%%3C%2FSVG%3E 750W " dimensiuni = "(Max-width: 750px) 100Vw, 750px" data-srcset = "https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/custom-use-case.jpeg 750w, https: // www. ADEMENFROY.com/wp-content/uploads/custom-use-case-300x91.jpeg 300w "data-src =" https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/custom-use-case.jpeg ">

cu instrumente de scriere AI folosind inteligență artificială pentru a genera conținut, poate fi dificil să știm cum să abordezi cel mai bine orice sarcini pe care le ai.

Această situație se pretează la utilizarea cazurilor de utilizare personalizată.

Folosind interfața RYTR, puteți crea cazul dvs. de utilizare personalizat care se potrivește cel mai bine situației și nevoilor dvs.

Construirea cazurilor de utilizare personalizată vă ajută, de asemenea, atunci când aveți nevoie de ieșiri specializate care nu sunt disponibile în șabloane de ieșire pre-definite

În timp ce șabloanele previzionate vă încep să începeți rapid, crearea de cazuri de utilizare personalizată necesită unele lucrări pe măsură ce furnizați informații în câmpurile de intrare, precum și un exemplu de ieșire pentru ca AI să funcționeze de la.

Cu toate acestea, odată terminat, instruirea AI cu conținutul existent este destul de utilă și poate economisi timp în configurarea regulilor pentru formatare și sintaxă.

De asemenea, atunci când vă creați șabloanele, există un strat suplimentar de control al calității conținutului, deoarece puteți adapta ieșirea la nevoile dvs. specifice.

În ceea ce privește șabloanele, iată câteva formate pe care asistentul de scriere AI Rytr le poate genera rapid pentru tine.

Aida, pas

pentru campanii de marketing de conținut, șabloanele AIDA (atenție, interes, dorință și acțiune) și PAS (probleme-a-a-soluție-soluție) ajută conținutul de meșteșuguri care vor angaja potențiali clienți.

aceste șabloane oferă structură la:

  • Creați o copie convingătoare care atrage atenția cititorilor
  • își stârnește interesul pentru produsul sau serviciul dvs.
  • îi conduce să ia măsuri
  • și încurajează -i să cumpere.

Schița blogului și secțiunile

Generarea de contururi și secțiuni pentru articolele dvs. în doar câteva secunde poate fi o modalitate excelentă de a începe procesul de scriere.

cu Rytr, puteți genera rapid contururi și secțiuni de postare pe blog care vă vor menține cititorii și vă vor asigura că articolul dvs. are tot conținutul necesar.

Apel la acțiune

Nimic nu este mai important în marketing decât să ai un apel convingător la acțiune (CTA).

Asistentul de scriere AI Rytr poate ajuta la crearea de CTA -uri adaptate nevoilor și produselor tale.

Idei de post și titlu

Crearea de idei creative pentru postări sau subtitrări poate fi dificilă, în special cu atenția oamenilor pe rețelele de socializare.

Cu asistentul de scriere AI Rytr, puteți genera o serie de idei care vor capta atenția publicului dvs.

​​ Descrierea și ideea video

Crearea de videoclipuri pentru marketing sau alte scopuri este acum mai ușoară ca niciodată cu asistentul de scriere AI RYTR.

Oferiți doar câteva informații de bază și va genera o descriere video și o idee pentru conținut care vă va asigura că videoclipul dvs. se remarcă din mulțime.

integrări

rytr nu vine cu multe integrări din cutie.

se integrează cu Semrush , permițându -vă să obțineți idei de cuvinte cheie și informații rapid și ușor.

API -ul RYTR permite, de asemenea, dezvoltatorilor să își personalizeze și mai mult experiența.

Cu toate acestea, RYTR nu oferă prea mult în ceea ce privește integrările în comparație cu concurenții săi.

De exemplu, multe instrumente oferă Grammarly Integrare care ajută la verificările gramaticale, Surfer SEO care permite cercetarea optimizată în domeniul cercetării, și multe altele.

extensia browserului crome rytr

Extensia browserului vă ajută să profitați de asistentul de scriere AI al RYTR chiar și atunci când nu utilizați activ platforma.

îl puteți folosi pentru a adăuga rapid fragmente de text, a crea conținut din mers și a urmări progresul și productivitatea scrisului.

Pentru cine este rytr?

Mulți utilizatori pot beneficia de asistentul de scriere AI al RYTR.

Persoanele care doresc să genereze diverse copii publicitare pentru pagina lor de destinație și îi ajută să iasă în evidență de competiție ar fi primii candidați.

Mai mult, dacă doriți să creați conținut de înaltă calitate pentru LinkedIn sau alte platforme de social media, RYTR poate fi un instrument excelent.

marea veste este că nu va trebui să vă faceți griji pentru a rămâne fără idei de conținut folosind planul nelimitat.

Pentru bloggeri și scriitori de conținut care doresc să genereze articole de formă lungă pentru blogul lor WordPress, ar putea exista alegeri mai bune decât acest instrument.

rytr Support

Un sistem de ticketing vă permite să contactați echipa RYTR direct de pe site -ul lor web.

Pentru orice întrebări pe care le -ați putea avea, există și baza de cunoștințe a RYTR, care oferă o gamă largă de tutoriale și articole utile care vă pot ajuta să beneficiați la maxim de platformă.

concurenți RYTR

Când vine vorba de alternative RYTR, următoarele instrumente ies în evidență.

jasper ai

Jasper AI este un asistent de scriere AI care se concentrează pe a vă ajuta să creați conținut SEO pentru site-ul dvs. web.

cu modul său șef, Jasper vă ajută să emiteți comenzi și să obțineți conținut scris în câteva secunde.

se poate utiliza, de asemenea, mai multe șabloane pentru a genera conținut rapid.

copyai

copy.ai este un alt asistent de scriere care vă ajută să creați rapid conținut optimizat și antrenant.

Vă permite să utilizați procesarea limbajului natural (NLP) pentru a obține recomandări personalizate pe baza intrării pe care o furnizați.

Pentru conținut de formă lungă, acest instrument este mai bun decât Rytr.

prețuri rytr

 PRICING Wrap up.

rytr este un asistent puternic de scriere AI care vă poate ajuta să creați conținut de înaltă calitate pentru site-ul dvs. web, blog sau paginile de socializare.

oferă un model de prețuri la prețuri accesibile pentru a vă începe și asistența pentru clienți care oferă utilizatorilor cea mai bună experiență posibilă.

Dacă doriți să generați conținut de formă scurtă rapidă și ușor, RYTR este un instrument de luat în considerare.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com : ca blogger, folosind un asistent de scriere AI pentru a efectua Optimizarea motorului de căutare și crearea de conținut rapid vă poate ajuta să vă extindeți afacerea pe blog.

software-ul de redactare vă poate ajuta, de asemenea, să creați o copie de vânzări rapidă, permițându-vă să optimizați campaniile publicitare fără a sparge Bank.

indiferent dacă sunteți în căutarea joburi de scriere independentă sau încercați să obțineți o poziție permanentă ca scriitor de conținut, Înțelegerea importanței optimizării SEO și a motorului de căutare vă poate ajuta să reușiți în aceste poziții.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *