RINGCENTRAL VS ZOOM: Care este cel mai bun în 2023?

RINGCENTRAL VS ZOOM: Care este cel mai bun în 2023?

Este destul de greu să vă imaginați locul de muncă modern fără apeluri de conferințe video, întâlniri online și conferințe de la distanță.

Afacerea mea se bazează literalmente pe aceste tipuri de instrumente pentru a funcționa zilnic. De la una de la o singură întâlnire la înregistrări de partajare a ecranului, instrumentele bazate pe video domină setul meu de instrumente.

nu este de mirare că există atât de multe instrumente software Captarea cotei de piață . Primele două software de conferințe video Instrumentele sunt zoom și ringcentral.

Dar care dintre ei ocupă primul loc?

asta voi explora astăzi în această postare. Pe parcurs, vă voi oferi, de asemenea, o comparație detaliată a caracteristicilor semnificative ale fiecărui instrument și modul în care s -ar putea aplica afacerii dvs.

Să începem cu această comparație detaliată a RingCentral vs Zoom.

Dezvăluire: & nbsp; primesc compensații de afiliere pentru unele dintre linkurile de mai jos, fără costuri pentru dvs., dacă decideți să achiziționați un plan plătit. Cu toate acestea, acestea sunt cele mai bune două instrumente pe care le -am folosit atunci când am efectuat conferințe video. Puteți citi dezvăluirea noastră completă de afiliere în & nbsp; Politica de confidențialitate . < /P>

ringCentral vs. zoom: Prezentare generală

Înainte de a sări în comparația RingCentral vs. Zoom, să luăm ceva timp pentru a înțelege fiecare companie și produs.

ce este ringcentral ?

Când vine vorba de comunicare pe distanțe lungi și conferințe video, RingCentral este unul dintre liderii pieței. Compania oferă soluții de comunicare și mesagerie bazate pe cloud pentru întreprinderi, de la conferințe video până la instrumente de partajare a ecranului.

RingCentral a fost început în 1999 de Vlad Vendrow și Vlad Shmunis și a apărut ca expert în acest spațiu. Compania oferă servicii precum sisteme VoIP, Fax și PBX pentru întreprinderi mari și mici.

Deși voi vorbi în primul rând despre soluțiile de conferințe video ale mărcii, aceasta oferă mult mai mult decât atât. Există mai multe produse sub brandul RingCentral, cum ar fi RingCentral Meetings, RingCentral Office și cea mai recentă achiziție: Glip.

Unele caracteristici cheie ale soluțiilor de comunicare video RingCentral includ:

 • mai mulți participanți: Soluțiile video RingCentral vă permit să invitați până la 200 de participanți
 • Claritate superbă: Să experimentăm complet audio și video HD
 • Securitate cuprinzătoare: Ședințe protejate prin parolă care împiedică accesul neautorizat
 • ușurință de utilizare: configurarea simplă și intuitivă a întâlnirii
 • acoperire globală: prezență în mai mult de 80 de țări din întreaga lume

Ce este Zoom Zoom ?

zoom are nevoie de foarte puține introduceri în lumea de azi, unde conferințele web au devenit parte și colet de muncă. Este un instrument de comunicare în echipă bazat pe cloud, utilizat de întreprinderile mici și mijlocii, precum și de corporații mari.

În afară de apelurile video, compania a lansat zoom telefonic, camere zoom și webinarii cu zoom video. De asemenea, este popular în întreaga lume pentru a organiza cursuri online și instruire în timp real și la bord.

Ca platformă, Zoom este foarte ușor de utilizat și flexibil. Îl puteți utiliza pentru a începe comunicațiile de afaceri în câteva secunde. De asemenea, are o serie de alte caracteristici, cum ar fi partajarea fișierelor, acces la distanță și funcții de editare în timp real.

Unele caracteristici cheie pe care le oferă Zoom includ:

 • acoperire globală: apeluri audio și video din întreaga lume
 • Analitică detaliată: rapoarte și analize după întâlniri care dezvăluie perspective esențiale
 • integrări multiple: se integrează cu ușurință cu aplicații cruciale precum Slack și Gmail
 • Caracteristici de înregistrare: captura de ecran, precum și înregistrarea sesiunii
 • Claritate ridicată: recepție audio și video extrem de clară

pe scurt, ambele aplicații sunt excelente pentru întâlniri video, dar am constatat că accentul lor este ușor diferit.

În timp ce RingCentral se concentrează pe furnizarea Comunicații unificate Soluții bazate pe ecosistemul său VoIP, Zoom este mai preocupat de întâlniri rapide video și audio.

O altă diferență este că pentru a utiliza Zoom, toți participanții trebuie să descarce și să instaleze aplicația Zoom. În cazul RingCentral, numai gazda trebuie să descarce aplicația, iar ceilalți participanți se pot alătura prin orice browser, cum ar fi Chrome.

Dacă aveți senzația că RingCentral sau Zoom nu sunt tocmai instrumentele potrivite pentru dvs., consultați zoom alternative Post.

ringcentral vs. zoom: pro și contra

Când sunteți în căutarea celui mai bun instrument video HD, atunci trebuie să luați în considerare o mulțime de funcții complementare și conflictuale. La urma urmei, fiecare platformă are atât de multe caracteristici, încât poate obține oarecum minte.

Pentru a vă ajuta să depășiți această confuzie, iată o despărțire rapidă a argumentelor pro și contra fiecăruia.

ringCentral Pro și contra.

pro:

 • Calitate video înaltă
 • Interfață ușoară și intuitivă
 • Faceți cu ușurință comutatoare între mobil și desktop
 • Caracteristici de mesagerie excelente, inclusiv GIF -uri, emoji și meme
 • ușor scalabil
 • mai multe canale de invitație
 • Integrare cu aplicații precum Google Workspace, Microsoft Office 365 și Microsoft Teams
 • Chat-uri de grup cu un singur clic
 • Modul întunecat complet personalizabil

contra:

 • Prea multe actualizări
 • Mai multe produse pot deveni confuze

zoom Pro și contra.

pro:

 • video de înaltă calitate
 • la fața locului, precum și înregistrarea în cloud a apelurilor
 • Caracteristici video și conferințe ușoare de grup
 • Creația de întâlnire cu un singur clic
 • Hardware dedicat pentru întâlniri cu zoom sub formă de camere zoom
 • Asistență dedicată pentru clienți
 • ușurință extremă de utilizare
 • Suport pentru un număr mare de participanți
 • Integrare lină cu aplicații terțe, cum ar fi Google Calendar

contra:

 • Un număr mare de abonamente și suplimente
 • Necesitatea de a descărca și instala aplicația

ringcentral vs. zoom: comparație

Acum, când cunoașteți elementele de bază despre RingCentral și Zoom și aveți o idee clară a fiecărei platforme, să comparăm fiecare în funcție de caracteristicile sale semnificative. Voi acoperi aspectele esențiale ale ambelor platforme aici.

Înainte de a începe comparația, să facem un lucru clar: atât Zoom cât și RingCentral au mai multe produse pentru facilitarea comunicării în echipă. Pentru a menține comparația la egalitate, am decis să compar întâlnirile cu zoom cu întâlnirile RingCentral și GLIP.

Un alt motiv pentru a vă concentra pe glip este că, atunci când comparați zoom -ul cu întâlnirile RingCentral sau RingCentral Office, este într -adevăr o comparație cu mere cu portocale. Întâlnirile cu glip și zoom, pe de altă parte, sunt ambele dedicate întâlnirilor video și pot fi comparate.

1. Calitatea apelurilor de conferință video

RingCentral se mândrește cu un timp de aproape 100% și veți găsi rareori sclipirea serviciului. Cu apeluri video HD la 30fps și rezoluții dinamice, veți putea obține acel sentiment față în față care vine cu o întâlnire reală.

Alături de cele de mai sus, RingCentral vă permite să testați fluxul live înainte de a începe efectiv întâlnirea. Acest lucru vă ajută să vă asigurați că conexiunea dvs. este stabilă și nu trebuie să vă luptați cu menținerea comunicațiilor.

Un alt aspect al aplicației RingCentral care îmi place este că oferă mai multe vizualizări pe ecran, cum ar fi ecrane Draggable și reglabile, difuzor activ și galerie. Vă oferă chiar și instrumente pentru reducerea zgomotului de fundal pentru îmbunătățirea experienței audio.

Similar cu aplicația video RingCentral, Zoom oferă, de asemenea, videoclipuri de 30fps de înaltă calitate și mai multe vizualizări pe ecran. Cu toate acestea, singurul respect în care Zoom are un avantaj față de RingCentral este faptul că poate apărea până la 49 de ecrane active, în timp ce RingCentral acceptă doar 16.

Aplicația Zoom vă permite să aplicați mai multe filtre video care vă îmbunătățesc aspectul pe video. Puteți regla chiar și calitatea video pe baza iluminatului ambiental. Atât Zoom, cât și RingCentral vă permit să utilizați fundaluri virtuale, cum ar fi logo -ul companiei sau tapet personalizat.

câștigător: zoom

În timp ce ambele aplicații oferă capacități similare, Zoom are marginea peste RingCentral prin faptul că oferă un număr mai mare de ecrane de întâlnire simultane. De asemenea, este mai personalizabil, deoarece oferă filtre video și modificări de iluminare ambientală.

2. Ședințe programate

Zoom și RingCentral sunt din nou comparabile atunci când vine vorba de programarea întâlnirilor. Ambele servicii vă permit să treceți cu ușurință de la mesajele de chat la conferințe video. Pentru zoom, puteți utiliza fie aplicația mobilă iOS sau Android, fie aplicația web.

În cazul în care ați integrat zoom cu Google Calendar sau Outlook, atunci programarea întâlnirilor se poate face și din aceste aplicații. Totul depinde de planul la care v -ați abonat și de nivelul de permisiune pe care îl aveți în ecosistemul aplicației.

După ce ați programat întâlnirea cu zoom, o puteți proteja folosind o parolă. De asemenea, puteți numi și clasifica topic ședința și apoi puteți genera un ID de întâlnire pentru a le împărtăși cu alți participanți.

Folosind Zoom, puteți configura întâlniri pentru a fi afaceri unice sau chiar recurente. Pentru alertarea participanților, trebuie să utilizați e -mailuri sau notificări push.

Dacă utilizați GLIP RINGCENTRAL, funcționalitățile sunt similare prin faptul că vă permite, de asemenea, să programați întâlniri din aplicație și alte integrări ale calendarului. GLIP încorporează chiar și un calendar dedicat pe care îl puteți utiliza pentru a urmări întâlnirile.

câștigător: ringcentral

Când vine vorba de programare, glip -ul RingCentral are marginea zoom -ului cu calendarul său natal. Vă permite să creați evenimente în echipă, să vă conectați automat la calendarul fiecărui participant și chiar la codul culorilor întâlnirile.

3. Colaborare în timpul întâlnirilor video

RingCentral și Zoom sunt ambele soluții de colaborare a echipei, iar fiecare aplicație oferă mai multe caracteristici pentru a facilita comunicarea echipei lină.

a. Caracteristici de colaborare Zoom

Zoom are un instrument integrat de chat în echipă care vă permite să trimiteți mesaje directe, precum și la nivel de echipă.

Zoom vă permite să utilizați funcții de social media, cum ar fi mențiuni și etichete. De asemenea, puteți partaja capturile de ecran, puteți utiliza emoji și încărcați fișiere, toate din confortul cutiei de chat. De la prezentări la foi de calcul, Zoom acceptă totul.

Dacă utilizați aplicația Zoom Smartphone pe mai multe dispozitive, atunci chaturile dvs. sunt sincronizate automat pe toate. Puteți căuta, de asemenea, istoriile de chat și puteți marca canale și contacte importante pentru localizarea rapidă a acestora.

Utilizatorii obțin, de asemenea, un indicator de prezență care îi permite să știe starea exactă a tuturor membrilor echipei. Puteți împărtăși idei folosind tabla virtuală și puteți utiliza funcții unice, cum ar fi accesul la distanță și prezentatorul de trecere. Toate acestea fac zoom ideal pentru Webinarii și antrenament.

În sfârșit, un aspect în care zoom-ul depășește concurența este caracteristicile sale de partajare a ecranului. Participanții la o întâlnire cu zoom pot împărtăși o vedere a ferestrelor individuale sau a întregului desktop. Ecranele pot fi partajate cot la cot, împreună cu adnotări detaliate.

În general, Zoom ia fiecare măsură pentru a vă asigura că dvs. și membrii echipei dvs. sunteți pe aceeași pagină la fiecare pas al drumului.

b. Caracteristici de colaborare RingCentral

Pachetul Office RingCentral oferă mesagerie și apeluri video, precum și un sistem telefonic. GLIP, așa cum este dedicat apelurilor video și întâlnirilor, oferă partajarea ecranului și funcționalitatea de acces la distanță.

Instrumentul său de chat este similar cu Zoom în ceea ce privește utilizabilitatea și acceptă mesaje private și publice. Puteți crea, de asemenea, fire de mesaje și căutați mesaje trecute pentru comunicare retrospectivă.

RingCentral Glip face posibilă crearea echipei atât înainte, cât și în timpul apelurilor video. De asemenea, vă permite să partajați și să stocați fișiere printr -o integrare Google Drive. Drept urmare, puteți accesa toate documentele de proiect esențiale dintr -o singură interfață.

Aplicația RingCentral oferă un instrument de luare a notelor, care consider că este imens util, în special pentru întâlniri mai lungi. Instrumentul permite utilizatorilor să vadă mesajele anterioare și să partajeze note și chiar să partajeze note din conturile lor cu alții.

Un alt aspect în care glip-ul RingCentral are marginea peste zoom este caracteristica sa de gestionare a sarcinilor încorporate. Folosind -o, puteți crea, atribui și urmări sarcini pentru membrii echipei dvs. Oferă chiar și o listă de verificare simplă pentru a urmări toate sarcinile finalizate.

câștigător: ringcentral

Zoom și RingCentral oferă ambele caracteristici similare atunci când vine vorba de funcționalitățile de bază. Simt că interfața GLIP este mai ușor de utilizat și mai intuitivă. Adăugați la aceasta gestionarea sarcinilor și funcțiile de luare a notelor și aveți un instrument de colaborare deosebit.

Singurul lucru pe care îl lipsește aplicația RingCentral este un instrument de tablă albă. Cu toate acestea, puteți depăși această limitare folosind integrări ale terților.

4. Caracteristici de înregistrare (inclusiv partajarea ecranului)

Înregistrarea întâlnirilor live este o cerință esențială pentru posteritate și referință, și atât RingCentral, cât și Zoom permit înregistrarea. Cu toate acestea, lungimea înregistrărilor și stocarea furnizată variază cu fiecare instrument și plan.

Zoom oferă caracteristici locale de înregistrare cu planul său gratuit, în timp ce planurile plătite vă oferă o alegere între stocarea locală și cloud. Este important să ne amintim că numai gazdele pot iniția înregistrarea: participanții nu fac decât să obțină o notificare pentru a le anunța despre aceasta.

Alături de întâlniri de înregistrare, Zoom stochează automat un jurnal de întâlnire. Întâlnirile pot fi înregistrate atât pe iOS, cât și pe dispozitivele Android. De asemenea, obțineți funcții, cum ar fi transcripția automată a audio, posibilitatea de a înregistra doar capacitate audio și chiar auto-ștergere.

RingCentral vă permite să înregistrați audio și video similar cu Zoom, dar dacă utilizați GLIP, veți putea înregistra maximum 100 de ore de video în cloud. De asemenea, toate întâlnirile sunt șterse automat la un an după ce au fost înregistrate.

Ambele aplicații au opțiunea de a trimite înregistrări de întâlnire și fragmente către membrii echipei. În acest fel, participanții pot obține informații valoroase de la întâlniri și chiar le pot împărtăși cu managementul superior, dacă este necesar.

Dacă doriți să omiteți înregistrarea anumitor părți ale ședinței, atunci există opțiunea de a întrerupe și de a relua. Acest lucru ajută la păstrarea confidențialității și oferă posibilitatea de a se deda conversației informale.

câștigător: zoom

Deși RingCentral este mai ușor de utilizat dintre cele două, caracteristicile de înregistrare și partajare ale Zoom sunt superioare. De asemenea, faptul că Zoom are prevederea transcripției automate a întâlnirilor îi dă mâna superioară.

5 . Numărul de integrări

Să vorbim mai întâi despre aplicația glip aici; Desigur, se integrează cu multe aplicații precum Office 365 și G-suite. Dar pentru a putea utiliza aceste integrări, va trebui să treceți la un plan plătit.

Iată o listă cu unele aplicații cu care GLIP se poate integra cu:

 • echipe Microsoft
 • Slack
 • asana
 • Zendesk
 • Salesforce
 • Zapier
 • MailChimp
 • Aplicații de social media (gândiți -vă Instagram, Facebook, Twitter etc.)

În schimb, planul gratuit Zoom vă permite să vă integrați cu mai multe aplicații și oferă un număr mai mare de integrări decât GLIP. Are chiar și o piață zoom dedicată de unde puteți găsi aplicații pentru integrarea cu Zoom.

Iată o listă cu unele aplicații care se integrează cu Zoom:

 • Salesforce
 • skype
 • Google Drive și G-Suite
 • Facebook
 • Dropbox
 • Zapier
 • Office 365
 • GLIP

câștigător: zoom

Când vine vorba de integrări, Zoom este câștigătorul clar. Oferă API -uri dedicate pentru a permite astfel de integrări chiar și pe planul gratuit. În schimb, RingCentral trebuie să se confrunte adesea cu o mulțime de flăcări din partea utilizatorilor din cauza problemelor de integrare.

6. Compatibilitate

Zoom și RingCentral au început ca aplicații desktop și nu este de mirare că versiunile desktop au o funcționalitate mai mare. Serviciile sunt disponibile pe Mac, precum și pe Windows, ca să nu mai vorbim de iOS și Android.

După cum puteți spune probabil, aplicațiile mobile sunt puțin limitate în comparație cu aplicațiile desktop. De exemplu, aplicația Zoom Mobile vă permite să vedeți maximum patru ecrane video simultan, în afară de capturi de ecran și funcții de chat.

Cu toate acestea, majoritatea utilizatorilor s -au plâns că funcțiile de chat sunt greoaie de utilizat pe un ecran mic. De asemenea, puteți trimite și primi fișiere, partajare ecrane și co-annotante documente împreună cu cele de mai sus.

aplicația mobilă a GLIP este mai bine proiectată decât Zoom și oferă toate caracteristicile pe care le oferă aplicația Zoom. De asemenea, din moment ce vă permite să schimbați perfect înapoi și înapoi între ședințele desktop și mobile, aș spune că este mai versatil dintre cele două.

câștigător: ringcentral

Aplicația GlipCentral RingCentral este mai ușor de utilizat și mai intuitivă și, deoarece permite comutarea între mobil și desktop, este în mod decisiv câștigătorul din această categorie. Recenziile utilizatorilor mărturisesc, de asemenea, la fel.

7. Funcții de analiză

Două dintre cele mai mari probleme cu întâlnirile virtuale sunt lipsa de prezență și implicare. Din fericire, atât RingCentral, cât și Zoom oferă analize și caracteristici de raportare pentru a ajuta la urmărirea acestor valori.

RingCentral vă oferă date detaliate despre prezență, durata participantului și acțiuni întreprinse în timpul unei întâlniri. Aceste date pot ajuta la elaborarea strategiilor pentru îmbunătățirea eficacității și participării întâlnirii.

Zoom oferă un nivel mai mare de granularitate prin faptul că nu numai că vă spune cine a participat la o întâlnire, ci și pentru cât timp și de la ce dispozitiv. Vă permite chiar să știți despre primii zece participanți pe baza nivelului de interacțiune, a timpului petrecut și a locației geografice.

câștigător: zoom

Când vine vorba de analize, Zoom ia mâna superioară datorită punctelor sale de date mai detaliate. De asemenea, Zoom oferă analize decente chiar și pe planul gratuit; În schimb, RingCentral oferă doar caracteristici de analiză cu opțiuni plătite.

8. Experiența utilizatorului

În ceea ce privește experiența utilizatorului, ambele aplicații au avantajele și contra, așa cum am văzut mai sus. În timp ce glip -ul și biroul RingCentral oferă un videoclip lină folosind un cadru UCAAS centralizat, Zoom este mai ușor de configurat și de utilizare.

Cu toate acestea, în ultimele timpuri, Zoom a avut unele plângeri severe cu privire la lapsurile de securitate. Acest lucru înseamnă că în cazul în care sunteți o persoană care se află în securitate sau dacă întâlnirile dvs. implică schimbul de date confidențiale, zoom-ul ar putea să nu fie opțiunea ideală.

Câștigător: Zoom and RingCentral

Câștigătorul din această categorie depinde de cazul de utilizare. Dacă sunteți în căutarea unui mod rapid și ușor de a configura colaborarea online, mergeți cu Zoom. Dacă securitatea este principala preocupare în timpul unei întâlniri, RingCentral este mai potrivit pentru asta.

9. Planuri de prețuri

Ringcentral Glip și Zoom Urmează modelul Freemium, în timp ce RingCentral Office este o opțiune complet plătită. În secțiunile următoare, voi descompune planurile de prețuri pentru fiecare serviciu.

Planuri de prețuri pentru biroul RingCentral:

 • Planul esențial pentru 19,99 USD/utilizator/lună
 • Plan standard pentru 24,99 USD/utilizator/lună
 • Planul premium pentru 34,99 USD/utilizator/lună
 • Plan final pentru 49,99 USD/utilizator/lună

Planuri de prețuri pentru glip -ul RingCentral:

< IMG Decoding = "async" width = "752" înălțime = "373" src = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg% 22%20ViewBox%3d%220%200%20752%20373%22%3E%3C%2FSVG%3E "ALT =" PAGINA DE PREȚ GLIP "Class =" WP-Image-199546 Lazyload "Srcset =" Date: Image/SVG+ XML,%3CSVG%20XMLNS%3D%22HTTP%3A%2F%2FWWW.W3.org%2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3D%220%200%20752%20373%22%3E%3C%2FSVG%3E 752W " dimensiuni = "(max-width: 752px) 100vw, 752px" data-srcset = "https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/glip-pricing-page.jpeg 752w, https: // www. ADEMENFROY.com/wp-content/uploads/glippring-p Age-300x149.jpeg 300w "data-src =" https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/glip-price-page.jpeg ">

 • Planul Pro pentru 0 $/lună
 • GLIP PRO+ PLAN PENTRU 11,99 USD/UTILIZATOR/LUNI (Până la 99 de utilizatori)
 • GLIP PRO+ Plan pentru 10,99 USD/utilizator/lună (peste 100 de utilizatori)

Planuri de prețuri pentru întâlniri cu zoom:

 • Plan de bază pentru 0 $
 • Pro Plan pentru 149,90 USD/an/licență
 • Plan de afaceri pentru 199,90 USD/an/licență
 • Plan de afaceri unit la 300 USD/an/licență
 • Plan de întreprindere la 240 USD/an/licență

Toate prețurile menționate sunt pentru cicluri de plată anuale; Puteți obține reduceri dacă cumpărați un număr mare de participanți.

câștigător: ringcentral și zoom

Înțelepți, atât RingCentral, cât și Zoom oferă mai multe planuri din care utilizatorii pot alege conform cerințelor lor. Personal, cred că Zoom oferă o varietate mai mare, în timp ce glip -ul este mai accesibil dintre cele două.

Dacă doriți să vedeți cum zoom se ridică împotriva altor conferințe video și instrumente webinar Consultați recenzia mea despre revizuirea mea despre zoom vs alți trei concurenți .

Cine este câștigătorul general: RingCentral sau Zoom?

Acum, după ce am ajuns la sfârșitul acestei comparații, este destul de evident că atât Zoom cât și RingCentral oferă produse de nivel superior.

În general, dacă sunteți o întreprindere mare care caută întâlniri video rapide și ușoare, Zoom este ideal.

Oficiul RingCentral este un concurent mai bun din punct de vedere al securității.

Linia de jos este că ar trebui să faceți alegerea finală în funcție de cerințele dvs. și de orice preferințe pe care le -ați putea avea.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *