Synthesys Review: AI funcționează text-la-vorbire și merită?

Synthesys Review: AI funcționează text-la-vorbire și merită?

ca inteligență artificială devine mai avansată și mai sofisticată, deci faceți Instrumente utilizate pentru sintetizarea vocilor și avatarelor digitale.

Synthesys este un AI Video Generator Instrument care folosește cea mai recentă tehnologie tehnologică Pentru a crea sunet naturalist (și cu aspect) audio și video.

Dar pot fi replicate prezentatori umani autentici folosind acest instrument?

În acest articol, voi analiza cu atenție Synthesys și voi vedea cum se ridică la competiție cu privire la capacitățile de sinteză de vorbire și video.

& nbsp;

< /div>

< /a> Ce este Synthesys?

synthesys își propune să creeze crearea de înaltă calitate Voci sintetice ușor și accesibile pentru toată lumea.

Cu software-ul trecut de text la discurs, utilizatorii au trebuit să se bazeze pe actori voci înregistrați în prealabil sau să genereze vocale care sună robotizată cu opțiuni de personalizare limitate.

Cu toate acestea, software-ul de sinteză promite că oricine poate crea voci realiste asemănătoare omului în câteva minute.

pentru social media, înregistrări webinar, introsuri de podcast, audio jocuri video sau alt conținut, Synthesys face mai ușor să creeze voci cu sunet natural.

Licența comercială cu software -ul permite, de asemenea, utilizatorilor să producă proiecte vocale nelimitate, fără a -și face griji cu privire la problemele dreptului de autor.

Synthesys oferă, de asemenea, peste 66 de limbi și 15 voci umane sintetice pentru crearea vorbirii cu sunete realiste în diferite accente și dialecte.

Synthesys Studio

Fiind un instrument bazat pe cloud care rulează în interiorul browserului dvs. de internet, nu este nevoie să descărcați niciun software suplimentar pentru Synthesys.

Instrumentul oferă două componente principale: AI text-la-speech și AI video.

Puteți utiliza AI Text-to-Dispeech pentru a crea fișiere audio din scripturi scrise.

[

Apoi, creatorul video AI permite utilizatorilor să creeze avatare umane cu aspect realist pentru videoclipuri.

Găsirea unui purtător de cuvânt și obținerea unui echipaj de cameră pentru a le filma era costisitor.

Cu creatorul video AI Synthesys, întreprinderile pot crea videoclipuri de înaltă calitate fără a rupe banca.

Să explorăm mai detaliat fiecare dintre aceste module.

AI text-to-speech

Generarea fișierelor audio din scripturile scrise este o adiere cu textul de la Synthesys AI-to-speech.

Companiile pot oferi fișiere audio cu sunet extrem de realist în mai multe limbi, folosind opțiuni reale de generare a vocii umane.

Imaginează-ți un voiceover care folosește voci masculine și feminine pentru a crea conversații cu sunet natural în loc de monologuri robotice.

Puteți ajusta, de asemenea, viteza de citire, tonuri și pauze pe care le folosește instrumentul atunci când generați fișiere audio.

Utilizatorii pot crea audio în diferite accente și dialecte cu o bibliotecă de top de voci profesionale care acoperă mai multe limbi.

În cele din urmă, puteți face ajustările dvs. și redactați textul dvs. la voiceover folosind diferitele instrumente disponibile în Synthesis Studio.

AI video

Crearea videoclipurilor cu actori reali obișnuiau să fie un exercițiu costisitor.

Găsirea unui purtător de cuvânt și obținerea unui echipaj de cameră pentru a le filma ar putea costa mii de dolari pe videoclip.

acum întreprinderile pot folosi în schimb oameni cu aspect realist (a.k.a humatars).

cu Synthesis AI Video Creator, oricine poate crea cu ușurință aceste personaje asemănătoare vieții fără a rupe banca.

Deoarece instrumentul vine cu utilizare comercială, puteți utiliza SyntheSys.io pentru a crea caractere vorbind pentru produsul sau serviciul dvs. folosind diferitele avatare de stoc.

Mai mult, pe măsură ce platforma adaugă mai multe personaje la biblioteca sa deja impresionantă, puteți personaliza cu ușurință aspectul său.

Abilitățile Synthesys vă permit să editați în zbor, să schimbați avatarele, să actualizați scriptul, să adăugați logo -ul și să apelați la acțiune și multe altele.

Puteți, de asemenea, să încărcați muzica și să creați videoclipuri cu design de sunet și scene de fundal.

Aceste caracteristici adaugă diverse straturi de realism și profesionalism videoclipurilor tale.

Fie că doriți să vă creșteți conștientizarea mărcii sau să obțineți conversii mai mari, creatorul video AI Synthesys poate fi de neprețuit.

< /a> Synthesys Key Caracteristici

Iată principalele caracteristici ale Synthesys.

o mare varietate de actori și voci AI

Synthesys are o bibliotecă extinsă de actori, voci și fundaluri din care să alegeți.

Puteți utiliza diferite caractere de fiecare dată când faceți un videoclip pentru a vă menține conținutul proaspăt și antrenant.

Există, de asemenea, mai multe voci decât ați folosi vreodată disponibil.

Selecție uriașă de șabloane

Cu algoritmi în curs de dezvoltare care permit editarea și producerea automată a conținutului, Synthesys are șabloane pre-făcute gata de utilizat.

Aceste servicii elimină dificultatea de a începe de la zero atunci când faceți videoclipurile dvs.

generator de inteligență artificială simplă la video

Folosind tehnologia TTS (text-to-speech), Synthesys poate genera voci realiste folosind software-ul său proprietar.

Aveți un control complet asupra vitezei, tonului și tonului vocii generate cu doar câteva clicuri.

Producție în HD și 1080p

Un videoclip AI ar trebui să arate grozav.

Synthesys oferă o definiție înaltă și o ieșire de 1080p pentru a vă oferi videoclipuri de cea mai bună calitate posibilă.

Opțiuni de branding

Puteți adăuga cu ușurință elemente de branding, cum ar fi logo -uri, subtitrări și grafică la videoclipurile dvs. folosind Synthesys.

Puteți crea, de asemenea, un aspect mai personalizat pentru videoclipurile dvs. și creșteți recunoașterea mărcii în rândul spectatorilor.

Sincinerea buzelor precisă

Sinteză Tehnologia de sincronizare a buzelor vă permite să creați videoclipuri care arată și sună mai realist.

Această caracteristică asigură că buzele avatarului tău sunt sincronizate cu cuvintele pe care le spun.

tehnologie completă de text-to-speech

Synthesys are un motor integrat de text la vorbire care vă permite să generați voci autentice din orice intrare de text.

100% bazat pe web

Synthesys este o platformă bazată pe web pe care o puteți accesa oriunde în lume cu o conexiune la internet.

Ce puteți crea cu Synthesys?

Iată câteva dintre principalele modalități principale de a utiliza Synthesys pentru a crea conținut:

  • Videoclipuri explicative : Folosind Synthesys, puteți produce videoclipuri explicative de înaltă calitate cu actori AI într-o fracțiune din timp. Instrumentele de inteligență artificială ale platformei se asigură că videoclipul dvs. explicer arată și sună la fel cum l -a creat un adevărat actor uman.
  • poștă vocală și mesaje on-hold : Synthesys facilitează dezvoltarea rapidă a poșilor vocale care sună profesional și a scrisorilor pe de Hold.
  • Confirmații ale site -ului audio : Cu confirmările site -ului audio, puteți adăuga cu ușurință o notă personală pe site -ul dvs. web, având actori AI să livreze servicii automate pentru clienți și mesaje de asistență.
  • Videoclipuri de instruire : Puteți utiliza Synthesys pentru a produce videoclipuri de instruire pentru noii angajați sau pentru a actualiza personalul existent despre modificările organizaționale.
  • instrucțiuni audio : De la tutoriale software la instrucțiuni de produs, Synthesys este o platformă ideală pentru crearea de instrucțiuni audio ușor de înțeles și de urmat.

Cine ar trebui să folosească Synthesys?

Iată utilizatorii primari ai Synthesys.

întreprinderi mici

Crearea unui video demo care prezintă produsele sau serviciile dvs. poate fi consumatoare de timp și costisitoare.

cu sintetizatoare, întreprinderile mici au acum o modalitate rentabilă de a crea videoclipuri antrenante rapid.

marketeri

din Începerea canalului YouTube Și Obținerea abonaților la crearea de conținut pentru social media, marketerii pot utiliza sintetice pentru a produce videoclipuri de înaltă calitate la scară în cel mai scurt timp.

Mai mult, încorporarea videoclipurilor ca parte a unei postări sau a unui site web WordPress nu a fost niciodată mai accesibilă.

Agenții de publicitate

Dacă un purtător de cuvânt al omului real nu a fost posibil pentru dvs. atunci când vă faceți publicitate serviciilor, atunci utilizarea unui actor AI poate fi cea mai bună opțiune.

Cu sintetice, agențiile de publicitate pot accesa actori AI realist pentru a -i ajuta să transmită mesaje eficiente cu imagini de impact.

mărci & amp; Influenceri

Cu tehnologia rezistentă la viitor, Synthesys face ușor și rentabil pentru branduri și influenți să creeze videoclipuri care să-și angajeze publicul.

* > sau construiți-vă marcă personală , Synthesys oferă o modalitate excelentă de a face acest lucru.

Companii de producție video

Cu utilizatori de toate nivelurile capabile să creeze videoclipuri de calitate profesională cu sintetice, companiile de producție video pot oferi clienților lor o gamă mai largă de servicii.

combină asta cu dreapta editor video sau software de animație , și puteți fi pentru un succes serios.

freelancers

freelancers on fiverr și upwork își pot oferi serviciile folosind Synthesys pentru a produce actori AI realist și voce peste fișiere la o fracțiune din cost în comparație cu actorii tradiționali.

de la furnizarea marketing podcast Servicii pentru crearea de explicatori și Videoclipuri albe , freelancerii au acum mai multe oportunități de a crește domeniul de aplicare al serviciilor lor.

Aveți nevoie de cunoștințe de experți pentru a utiliza Synthesys?

cu feedback în timp real și un sistem de optimizare de vârf, Synthesys este o platformă pe care oricine o poate folosi.

Pe măsură ce tastați (sau copiați și lipiți) tutorialele, scripturile video sau orice tip de conținut pe care doriți să îl generați, platforma îl va optimiza să arate și să sune ca o voce umană naturală.

Nu există experiență necesară pentru a utiliza sintetizații, ceea ce o face accesibilă persoanelor din toate punctele de viață.

Fiind cel mai apropiat lucru pentru oamenii adevărați care își împărtășesc gândurile pe cameră, Synthesys vă poate ajuta să vă transmiteți mesajul unui public larg într -un mod captivant.

Synthesys Help și asistență pentru clienți

Synthesys oferă o bază de cunoștințe pentru a ajuta utilizatorii să profite la maxim de experiența lor.

Există diverse secțiuni în baza de cunoștințe, inclusiv:

  • Setări cont : Aici, puteți găsi informații despre configurarea unui cont, schimbarea parolei și a adresei de e -mail și gestionarea opțiunilor de plată și abonament.
  • Human Synthesys Studio : Cu această secțiune, veți găsi toate tutorialele și materialele necesare pentru a începe cu Synthesys Studio pentru editarea videoclipurilor, crearea de animații și multe altele.
  • Synthesys AI Voices : Veți învăța cum să creați voci AI realiste în diferite limbi.
  • Videoclipuri Walkthrough : Pentru a ajuta noii utilizatori să devină rapid confortabil cu caracteristicile și capacitățile Synthesys, este disponibilă o selecție de pasarele pentru vizualizare.

Synthesys API

Folosind API-ul text-to-voiceover al platformei, se poate crea rapid conținut audio antrenant pentru site-ul lor web, proiecte video și multe altele.

Indiferent dacă doriți să vă îmbunătățiți experiența clienților sau să activați aplicații bazate pe voce, API-ul sintezei face ușor să adăugați o atingere umană la orice aplicație sau proiect.

vorbește doar cu echipa lor de asistență tehnică pentru a începe cu API -ul.

prețuri

Appsumo și Synthesys

a fost oferit pe Appsumo ca o viață de viață Ofertă, s -ar putea să găsiți informații contradictorii cu privire la prețuri.

În acest moment, Appsumo nu mai oferă acest produs ca o ofertă front-end, OTO sau ca diverse aspecte.

Înfășurați.

Synthesys este un instrument puternic pe care îl puteți folosi pentru a crea instrucțiuni audio, tutoriale și multe altele.

indiferent dacă doriți să creați un proiect audio numai sau să utilizați Synthesys Studio Human pentru a crea animații și imagini, este ușor să începeți.

În plus, cu API -ul, puteți conecta Synthesys la orice aplicație sau proiect.

Dacă credeți că videoclipul este viitorul, Synthesys este un instrument esențial care vă va ajuta să creați rapid și ușor conținut audio de înaltă calitate.

lectură suplimentară pe adamenfroy.com: folosind whiteboard Software de animație Pentru a vă angaja și a educa publicul este una dintre cele mai bune metode de a crește implicarea și de a conduce conversii.

[ fracție din timp și cost în comparație cu actorii tradiționali.

Atunci, puteți angaja și instrumente de editor video AI Pentru a face Videoclipurile dvs. arată și mai profesionist.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *