Salesforce CRM Review & ratings în 2023

Salesforce CRM Review & ratings în 2023

Salesforce este un popular software CRM care ajută întreprinderile să urmărească datele clienților și să gestioneze relațiile.

este folosit de multe întreprinderi mici și de companii Fortune 500 deopotrivă.

ca unul dintre cel mai bun software de gestionare a vânzărilor Sisteme, Salesforce are multe caracteristici și poate ajuta vânzările Echipele își urmăresc datele clienților și conducta .

are, de asemenea, funcții de automatizare robuste, care ajută echipele potrivite să închidă mai repede ofertele și să transforme clienții în evangheliști de marcă pe termen lung.

în acest SALESFORCE Recenzie, voi examina caracteristicile acestui produs, prețurile și multe altele. Vă voi oferi, de asemenea, gândurile mele despre întreprinderile care pot beneficia cel mai mult de utilizarea Salesforce CRM .

Să intrăm corect în ea.

Ce este CRM Salesforce CRM ?

cu o comunitate de peste 150.000 de clienți, Salesforce este un B2B SaaS Companie specializată în software CRM (Client Relations Management) .

Pentru a eficientiza și îmbunătăți procesul de vânzare, Salesforce permite vânzătorilor să urmărească datele clienților, să își gestioneze conducta și să automatizeze sarcinile repetitive.

software -ul este cunoscut și pentru scalabilitatea sa – poate fi ușor personalizat și ajustat pe măsură ce o afacere crește.

cu diverse opțiuni de personalizare, o gamă largă de integrări și caracteristici precum Einstein AI (acum cunoscută sub numele de Tableau CRM – mai multe despre acest lucru mai târziu), Salesforce a devenit unul dintre cele mai populare sisteme CRM pentru întreprinderile mici și companii de întreprindere deopotrivă.

În plus, este necesară o configurație minimă la începerea, asigurându -vă că software -ul este în funcțiune rapid.

cu caracteristici de automatizare, o interfață personalizabilă și integrări cu software popular de afaceri, Salesforce /Strong> pentru nevoile afacerii dvs.

Să intrăm acum în diferitele caracteristici pe care Salesforce le oferă.

Salesforce Client 360

Una dintre caracteristicile cheie ale Salesforce este Client 360, care oferă întreprinderilor o vedere completă a clienților lor .

Cu Client 360 și 8.700+ aplicații și servicii partenere critice pentru misiune, întreprinderile pot efectua eficient procesele corecte în ceea ce privește gestionarea contactelor, conectând toate datele clienților lor într-un singur loc.

Acest lucru le oferă o viziune de 360 ​​de grade a fiecărui client, care ajută echipele de vânzări să înțeleagă mai bine nevoile lor și să ofere un serviciu mai personalizat.

indiferent dacă doriți să stocați datele la nivel local sau în cloud , clientul 360 v -a acoperit.

cu stocarea datelor clienților hiper-securizați, întreprinderile pot avea încredere, de asemenea, că datele clienților lor sunt sigure și sigure.

există, de asemenea, accentul pe hiper-scalabilitate și hiper-compatibilitate, astfel încât întreprinderile să își poată conecta cu ușurință datele, indiferent de ce și să crească în încredere în operațiunile lor de zi cu zi.

Iată diferitele produse găsite în Client 360.

marketing nor

din capacitatea de a debloca valoarea clienților cu date în timp real până la personalizarea călătoriei clienților, marketing Cloud oferă întreprinderilor puterea de a transforma interacțiunile unu-la-unu în relații de lungă durată .

cu caracteristici puternice de implicare și capacități de automatizare, întreprinderile pot crea și gestiona cu ușurință campanii de marketing personalizate care conduc rezultatele.

Cloud de marketing are, de asemenea, o gamă largă de integrări, permițând întreprinderilor să -și conecteze datele și fluxurile de lucru mai eficient.

întreprinderile pot, de asemenea, automatizează implicarea pe canale , făcând mai ușor conectarea cu clienții de pe mass -media pe care le preferă.

nor de vânzări

pentru a vă asigura că reprezentanții dvs. funcționează în cel mai bun caz, orice afacere poate beneficia de Cloud de vânzări.

Salesforce Sales Cloud oferă repetări de vânzări instrumentele de care au nevoie pentru a rămâne organizat și s -au concentrat pe sarcinile lor de a vinde mai eficient.

cu funcții precum managementul oportunității, automatizarea vânzărilor și marketingului, managementul prognozelor, planificarea teritoriului , și multe altele, reprezentanții își pot gestiona întreaga conductă de vânzări dintr -un singur loc.

De asemenea, pot accesa date în timp real și pot crea rapoarte și analize pentru a le ajuta să ia cele mai bune decizii posibile.

Cloud de vânzări este, de asemenea, mobil-friendly, astfel încât reprezentanții pot accesa datele și fluxurile de lucru în afara biroului .

Commerce Cloud

doriți să reduceți costurile și să vă creșteți ratele de conversie a comerțului electronic?

Cloud Commerce este aici pentru a ajuta.

cu instrumente care vă pot ajuta să lansați și să vă dezvoltați afacerea de comerț electronic, Commerce Cloud oferă întreprinderilor puterea de a vinde mai eficient online.

Puteți câștiga, de asemenea, loialitatea clienților pe termen lung cu o experiența clienților adaptată nevoilor fiecărei persoane.

Commerce Cloud folosește inteligență artificială pentru a construi relații cu clienții și recomandă produsele de care ar putea fi interesați.

Începeți cu Salesforce .

Service Cloud

În cele din urmă, puteți conecta toate punctele pentru clienții dvs. cu Service Cloud.

cu acest modul, întreprinderile pot oferi rapid serviciul pentru clienți de clasă mondială și asistență.

ca proprietar de afaceri, puteți rezolva, de asemenea, problemele clienților mai repede cu caracteristici care se ocupă de managementul clientului , inclusiv Managementul cazurilor, live agent chat , managementul cunoștințelor și multe altele.

Cu canale conectate care permit personalizarea și experiențele de servicii pentru clienți fără probleme, întreprinderile pot crea cu ușurință relații de lungă durată cu clienții lor.

Scalarea este, de asemenea, ușoară cu Service Cloud, astfel încât întreprinderile își pot crește rapid funcționarea serviciului pentru clienți fără dureri de cap .

De la gestionarea cazurilor la implicare digitală, servicii de teren și analize, Service Cloud are tot ceea ce întreprinderile trebuie să ofere servicii pentru clienți de talie mondială.

Salesforce Tableau Integration

tableau este un instrument puternic de vizualizare a datelor care ajută utilizatorii să vadă și să înțeleagă datele în moduri noi.

Salesforce a anunțat un Parteneriat strategic cu Tableau în 2019 , ceea ce a dus la o integrare mai strânsă între cele două platforme.

Acest lucru înseamnă că utilizatorii pot acum să -și conecteze cu ușurință datele Salesforce la Tableau și să creeze vizualizări frumoase care îi ajută să -și vadă și să înțeleagă datele lor în moduri noi.

Parteneriatul a dus, de asemenea, la noi caracteristici și capacități, cum ar fi conectarea directă la sursele de date Salesforce și vizualizarea datelor Salesforce în Tableau.

Indiferent dacă doriți să observați tendințe pe care nu le puteți vedea în datele Salesforce sau nu vă înțelegeți mai bine clienții, Tableau este un instrument puternic care vă poate ajuta cu acest lucru.

puteți, de asemenea, să săriți direct în informațiile dvs. folosind date Salesforce care au fost deja curățate și gata pentru analiză în Tableau.

În plus, cu conceptul de povestire a datelor, aveți o modalitate puternică de a comunica astfel de perspective cu alții, ajutându -le să înțeleagă datele în moduri noi.

indiferent dacă căutați o modalitate de a înțelege mai bine informațiile de afaceri sau doriți să vă comunicați concluziile către alții , povestirea de date este un instrument puternic care vă poate ajuta.

dacă ești un SALESFORCE Utilizator, ar trebui să consultați cu siguranță Tableau și să vedeți cum vă poate ajuta să vedeți și să înțelegeți datele dvs. în moduri noi. < /P>

Pentru mai multe informații despre Tableau și o comparație cu unul dintre principalii săi concurenți, consultați acest articol pe Power Bi vs . Tableau .

Integrări Salesforce CRM și suplimente

Salesforce oferă o varietate de integrări și suplimente care pot ajuta întreprinderile să profite la maxim de platforma lor CRM.

De exemplu, există integrări pentru instrumente populare de productivitate precum g g Suite , slack , Mailchimp , QuickBooks și multe altele.

Există, de asemenea, o varietate de suplimente care pot ajuta întreprinderile să-și automatizeze procesele de vânzări și marketing.

Aceste integrări sunt utile pentru întreprinderile de toate dimensiunile, dar sunt acomodate pentru întreprinderile mici care s -ar putea să nu aibă resurse pentru a -și construi integrările.

Salesforce AppExchange Store este un loc minunat pentru a găsi integrări și suplimente pentru afacerea dvs.

cu categorii sortate în funcție de finanțe, resurse umane, vânzări, servicii pentru clienți și multe altele, este ușor să găsești integrarea sau suplimentul adecvat pentru afacerea ta.

ușurință de utilizare

Platforma Salesforce este simplă și intuitivă, chiar și pentru utilizatorii care nu sunt familiarizați cu software -ul CRM.

Interfața de utilizator este curată și neclintită, iar utilizatorii pot găsi cu ușurință caracteristicile și instrumentele necesare.

Salesforce, de asemenea, oferă o varietate de resurse utile, cum ar fi videoclipuri de formare online și forumuri comunitare , pentru a ajuta utilizatorii să obțină la maxim acest furnizor de CRM.

Opțiunea de a vă conecta de la mai multe dispozitive, inclusiv o aplicație mobilă, o face și mai accesibilă.

De asemenea, este ușor să treceți de la un modul la altul și să personalizați interfața Salesforce pentru a se potrivi nevoilor dvs. individuale.

Salesforce este, de asemenea, destul de ușor de utilizat atunci când vine vorba de colaborare, cu caracteristici care permit utilizatorilor să partajeze rapid date și să lucreze împreună la proiecte.

Automatizarea fluxurilor de lucru Salesforce

Capacitatea de a crea fluxuri de lucru și de a automatiza procesele este una dintre cele mai puternice caracteristici ale Salesforce.

automatizarea fluxului de lucru poate economisi întreprinderi mult timp și bani și poate ajuta la îmbunătățirea eficienței departamentelor de vânzări și marketing.

în funcție de nevoile afacerii, se poate automatiza o singură sau chiar mai multe sarcini .

Salesforce oferă o varietate de opțiuni de automatizare a fluxurilor de lucru, inclusiv șabloane de flux de lucru pre-construite, astfel încât să puteți începe rapid.

de la membrii echipelor de servicii pentru clienți care doresc să -și automatizeze procesele de asistență către o echipă de vânzări care dorește să -și automatizeze managementul de plumb, automatizarea fluxului de lucru poate ajuta întreprinderile de toate dimensiunile să -și îmbunătățească eficiența.

În plus, scorul de plumb vă permite să clasificați abonații în lista dvs. de marketing prin e -mail sau pe adepții social media în grupuri pe baza comportamentului sau interacțiunilor lor.

Puteți utiliza reguli de notare a plumbului pentru a declanșa fluxuri de lucru pentru automatizare care vă hrănesc avantajele și vă ajută să închideți mai multe oferte.

Instrumentele de productivitate ale Salesforce

Cu APPExchange și Integrări, Instrumente și suplimente de aplicații Salesforce, întreprinderile pot extinde funcționalitatea CRM-ului lor.

În timp ce lista instrumentelor de productivitate ar putea continua pentru o perioadă foarte lungă de timp, două instrumente principale par a fi mari lovituri cu mulți dintre clienții Salesforce.

Salesforce chatter este un instrument care permite întreprinderilor să îmbunătățească comunicarea și colaborarea în cadrul organizației lor.

Apoi, prin experimentați cloud , îți poți transforma comunicarea de afaceri.

Indiferent dacă utilizați tabloul de bord al Salesforce pentru a ajuta la procesul de bord pentru clienții noi sau pentru a obține oportunități verificate în timp real, Experience Cloud poate ajuta întreprinderile să-și îmbunătățească comunicarea și productivitatea generală .

Suport pentru clienți Salesforce

ca unul dintre cei mai buni furnizori de software de gestionare a relațiilor cu clienții, acest CRM de vânzări are o echipă excelentă de asistență pentru clienți pentru a oferi utilizatorilor săi cu ajutorul potrivit.

Există trei moduri principale de a contacta echipa de asistență dacă aveți nevoie de ajutor cu gestionarea contului dvs.:

  • Deschideți un bilet de asistență online
  • Obțineți asistență telefonică
  • Utilizați funcțiile de chat online

În funcție de planul dvs. de prețuri, puteți accesa diferite servicii de asistență.

Salesforce preț

< IMG Decoding = "async" width = "750" înălțime = "366" src = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg% 22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20366%22%3E%3C%2FSVG%3E "ALT =" SALESFORCE PRICING Main "Class =" WP-Image-209994 Lazyload "Srcset =" Date: Image/SVG+ XML,%3CSVG%20XMLNS%3D%22HTTP%3A%2F%2FWWW.W3.org%2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3D%220%200%20750%20366%22%3E%3C%2FSVG%3E 750W " dimensiuni = "(max-width: 750px) 100vw, 750px" data-srcset = "https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/salesforce-pricing-main.jpeg 750w, https: // www. ADAMENFROY.C OM/WP-PONENT/UPLOADS/SALESFORCE-PRICING-MAIN-300X146.JPEG 300W "data-src =" https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/salesforce-pricing-main.jpeg "> < /Figura>

Prețul pe care îl plătiți pentru Salesforce depinde de ediția pe care o alegeți și de funcțiile și suplimentele de care aveți nevoie.

de la o întreprindere mică care dorește să utilizeze pur și simplu instrumente esențiale CRM, la vânzări și servicii de servicii care necesită mai mult, Salesforce are o ediție și un punct de preț potrivit pentru orice afacere.

Când vine vorba de întreprinderi mici, acestea sunt planurile de prețuri oferite:

 PRICING

  • Essentials : 25 USD pe lună
  • profesionist în vânzări : 75 USD pe lună
  • Service Professional : 75 USD pe lună
  • Marketing Cloud Cont Engagement : 1250 USD pe lună

În timp ce nu există un plan de software CRM gratuit, puteți oricare dintre primele trei planuri la un proces de 14 zile.

Revizuirea CRM Salesforce- FAQ

Ce întreprinderi sunt considerate a fi principalii concurenți ai forței de vânzări?

concurenții Salesforce includ HubSpot, Zendesk și Zoho Crm.

Salesforce este o platformă sau CRM?

Salesforce este un software CRM.

este, de asemenea, considerat o platformă, deoarece are un magazin de aplicații numit AppExchange , cu multe aplicații care extind funcționalitatea Salesforce.

Wrap Up.

Salesforce.com este o soluție CRM cuprinzătoare care oferă o gamă largă de caracteristici și instrumente pentru a ajuta întreprinderile să gestioneze relațiile cu clienții.

Pentru întreprinderi de diferite dimensiuni, Salesforce oferă o interfață ușor de utilizat, automatizare robustă a fluxului de lucru și instrumente de productivitate utile .

Salesforce oferă, de asemenea, o varietate de opțiuni de integrare și supliment pentru a extinde funcționalitatea CRM.

Concluzia este că, dacă căutați una dintre cele mai bune soluții CRM care să vă ajute să vă gestionați mai eficient relațiile cu clienții, Salesforce merită luat în considerare.

Începeți cu Salesforce .

hubspot vs. Salesforce Revizuirea pentru o privire aprofundată la două dintre cele mai populare CRM -uri de pe piață.

În plus, nu ezitați să consultați această postare pe Best AI Sales Software pentru a vă ajuta să închideți mai mult Oferte de vânzări.

În mod alternativ, dacă tocmai începeți în această industrie, iată topul locuri de muncă de vânzări la distanță plătiți peste șase cifre în salariu pe piața actuală.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *