Revizuirea rețelelor puternice: prețuri și caracteristici în 2023

Revizuirea rețelelor puternice: prețuri și caracteristici în 2023

Dacă ați încercat vreodată Crearea unui curs online și folosiți platforme comunitare În același timp, s-ar putea să știți cum frustrant poate fi ca totul să funcționeze bine împreună.

Căutarea începe de obicei prin necesitatea de a găsi o modalitate de a reuni oamenii, de a crea conținut, de a facilita discuțiile, de a vinde produse sau membri – și, de preferință, să facă totul într -un singur loc.

În timp ce grupurile Facebook au fost soluția pentru acest lucru, acestea sunt din ce în ce mai dificil de gestionat și nu au toate funcționalitățile necesare pentru a susține o comunitate înfloritoare.

Aici intră Mighty Networks.

Mighty Networks este un all-in-one platforma site-ului de membru și platformă de curs online care îi ajută pe antreprenori să-și construiască și să își dezvolte afacerea online prin aducerea conținutului, produselor și membrilor lor împreună într -un singur loc.

În această recenzie a rețelelor puternice, voi arunca o privire atentă asupra caracteristicilor acestei platforme puternice pentru a vă ajuta să decideți dacă este potrivit pentru afacerea dvs. .

Să intrăm corect în ea.

< /a> Prezentare generală a rețelelor puternice

Capacitatea de a avea un spațiu privat în care puteți împărtăși conținut bazat pe membru, cursuri, produse și discuții într-un singur loc este incredibil de valoroasă.

face lucrurile mai organizate și mai ușoare pentru membrii dvs. și vă permite să creați un hub central pentru afacerea dvs. în care oamenii pot afla mai multe despre ceea ce faceți și vă conectați cu alții interesați de același lucru lucruri.

Nu numai că puteți discuta și partaja conținut pe rețele puternice, dar puteți vinde și produse și membri, evenimente gazdă și chiar să creați cursuri online-făcându-l un magazin unic pentru tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă construi și crește online afaceri.

cu vânzări & amp; Instrumente de marketing care pot ajuta creștere digitală , integrări și analize detaliate, puternice Rețelele au tot ce ai nevoie pentru a -ți duce afacerea la nivelul următor.

Cel mai bun lucru ar putea fi faptul că, dacă sunteți familiarizați cu platformele de socializare, te vei simți drept acasă cu rețele puternice, deoarece platforma are o interfață similară , arată și simți.

< /a> Mighty Networks Caracteristici

Configurarea portalului dvs. de rețea puternică este rapidă și ușoară și poate fi făcută rapid din tabloul de bord intuitiv al platformei.

De aici, puteți adăuga o imagine de ansamblu a afacerii dvs., să creați un brand personalizat și să începeți să vă construiți conținutul și cursuri.

Următoarele sunt câteva dintre caracteristicile critice pe care le oferă Mighty Networks:

 • evenimente : Nu prea aduce o comunitate de oameni împreună, precum evenimente, iar rețelele puternice facilitează găzduirea atât a evenimentelor online, cât și offline în cadrul comunității tale. Puteți utiliza platforma pentru a crea o comunitate globală angajată într -o cauză, pentru a vă promova evenimentele, pentru a vinde bilete și chiar pentru a facilita discuțiile înainte și după ce evenimentul are loc.
 • cursuri online : Dacă vindeți produse de marketing digital, Mighty Networks este o opțiune excelentă, deoarece este ușor să găzduiți și să vă vindeți lecțiile direct de pe platforma comunitară online. Puteți utiliza, de asemenea, procesarea de plată încorporată pentru a avea grijă de orice, de la început până la sfârșit și chiar oferiți membri pentru acces continuu la cursurile dvs.
 • Branding : Mighty Networks vă oferă un control complet asupra brandului comunității dvs., permițându -vă să încărcați un logo personalizat, să schimbați schema de culori și să adăugați numele de domeniu. Acest lucru este valoros dacă doriți să creați un hub central pentru tot conținutul online și activitățile de afaceri.
 • sondaje : Sondajele sunt o modalitate excelentă de a vă angaja comunitatea și de a obține feedback pe subiecte importante. Mighty Networks este foarte ușor de utilizat atunci când creează sondaje și observă rezultate în timp real.
 • tipuri de membru : cu opțiuni de membru gratuit și plătite (mai multe despre acest lucru mai târziu), Mighty Networks vă permite să vă dezvoltați comunitatea în modul în care are cel mai mult sens pentru afacerea dvs.

Cu toate aceste caracteristici ale comunității, vă puteți concentra pe construirea afacerii dvs. fără să vă faceți griji pentru aspectele tehnice.

Constructor comunitar online

Una dintre principalele caracteristici ale acestei platforme este că vă ajută să construiți o comunitate online.

cu rețele puternice, puteți discuta despre diverse subiecte, partajați conținut și chiar evenimente gazdă – toate într -un singur loc prin intermediul constructorului comunitar.

Când vine vorba de o ușurință de utilizare, constructorul comunitar face lucru ușor de utilizare a caracteristicilor potrivite pentru a vinde cursuri și membri și pentru a promova și gestiona evenimente.

 Pagina principală

De fapt, cu setările de confidențialitate ale comunității, puteți controla cine are acces la comunitate și la ce pot vedea.

Acest lucru este valoros dacă doriți să creați o comunitate privată pentru clienți sau clienți sau o comunitate publică pentru persoanele interesate în industria dvs.

Există, de asemenea, opțiunile „plătite” și „secrete”, alte două setări de confidențialitate pe care le oferă Mighty Networks.

Branding comunitar

de la utilizarea unui domeniu personalizat până la asigurarea că culorile mărcii dvs. sunt la punct, Mighty Networks vă oferă un control complet asupra brandului comunității dvs.

Acest lucru este valoros dacă doriți să creați un hub central pentru tot conținutul online și activitățile de afaceri .

se asigură, de asemenea, că comunitatea dvs. arată și se simte ca o extensie a mărcii dvs., ceea ce vă poate ajuta să atrageți mai mulți membri și să îi mențineți angajați.

Crearea posturilor rapide

Aveți ceva ce doriți să împărtășiți comunității, dar nu doriți să începeți o discuție?

Puteți utiliza funcția „Post rapid” rețele puternice pentru a face doar asta.

Acest lucru este valoros, fie că aveți o postare pe blog, un videoclip sau un alt conținut pe care doriți să îl partajați fără să începeți o discuție completă.

cu o interfață similară cu orice platformă de rețea socială pe care o puteți folosi deja, trimiterea acestui tip de mesagerie către publicul dvs. este ușoară.

sondaje și teste

Acestea sunt minunate pentru a vă angaja comunitatea și pentru a obține feedback pe subiecte importante.

Având în vedere acest lucru, Mighty Networks facilitează crearea unor astfel de elemente și să-și vadă rezultatele în timp real .

cu opțiuni care includ tipuri de grupuri „cald/rece”, „procent” și „alegere multiplă”, puteți obține feedback -ul de care aveți nevoie pentru a lua decizii corecte despre afacerea dvs.

sondaje și teste sunt, de asemenea, valoroase pentru măsurarea opiniei comunității pe diverse subiecte.

* Acesta, sondajele și testele vă pot ajuta să faceți totul.

Evenimente de rețele puternice

Fie că este vorba de evenimente virtuale sau de persoană, rețele puternice te-au acoperit.

Platforma include tot ceea ce aveți nevoie pentru a promova, a vinde bilete și a vă gestiona evenimentele.

Acest lucru este valoros dacă doriți să vă dezvoltați afacerea găzduind întâlniri și conectându -vă cu oameni personal sau online.

cu rețele puternice, vă puteți concentra asupra evenimentului și lăsați detaliile tehnice pe platformă.

cu Zapier Integrare cu unele dintre cele mai populare platforme de evenimente online , inclusiv zoom , Google Meet , și gotomeeting , puteți găzdui cu ușurință evenimentele dvs. fără probleme-toate direct din rețele puternice.

Contribuția membrilor

Puteți seta, de asemenea, nivelul contribuției membrilor pentru propria rețea.

Acest lucru este valoros dacă doriți să oferiți membrilor posibilitatea de a contribui cu conținut sau dacă doriți să mențineți comunitatea concentrată pe discuții prin moderatori.

Puteți decide, de asemenea, cine poate crea ce tip de conținut și unde va apărea în comunitate.

Acest lucru este util dacă doriți să mențineți calitatea conținutului ridicat sau dacă doriți să vă asigurați că toți membrii au șansa de a fi auziți .

După ce a fost creată o postare, membrii pot aplica apoi diverse filtre pentru a găsi cel mai relevant conținut pentru interesele lor.

Grupuri de rețele puternice

Ați dorit vreodată să creați un subgrup în cadrul unei comunități mai mari?

Mighty Networks te -a acoperit cu funcția „grupuri”.

grupurile sunt perfecte pentru discuții, colaborare și rețea .

sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a menține comunitatea organizată și concentrată pe subiecte specifice.

notificare a rețelelor puternice

utilizatorii pot alege tipul de notificări pe care le doresc și cât de des doresc să le primească.

notificările pot fi trimise prin e -mail marketing sau prin intermediul aplicației Mighty Networks.

cu dispozitive Android și iOS, utilizatorii pot să descarce aplicația și să primească notificări push ori de câte ori există o activitate în rețeaua lor.

Aceasta este o modalitate excelentă de a vă asigura că utilizatorii sunt păstrați în buclă și nu ratează informații sau anunțuri importante.

De asemenea, cei care nu doresc să fie deranjați cu notificări constante le pot opri rapid cu câteva clicuri.

< /a> Creator de curs online

doriți să vă împărtășiți cunoștințele cu lumea?

Mighty Networks face ușor să creezi și să vândă cursuri online direct din comunitatea ta.

Acesta este valoros dacă doriți să generați venituri pasive sau să construiți un curs în jurul unui subiect specific.

cu rețele puternice, vă puteți proiecta cursurile, stabiliți prețuri și le puteți vinde direct membrilor comunității dvs.

Tot ce trebuie să începeți este să furnizați titlul cursului, eticheta și descrierea , apoi utilizați constructorul de drag și drop furnizat pentru a scoate modulele, unitățile și lecțiile de curs.

După ce sunteți mulțumit de cursul dvs., puteți seta prețul și îl puteți vinde membrilor comunității dvs.

cu mai multe secțiuni și lecții care alcătuiesc un curs, Mighty Networks facilitează livrarea conținutului dvs. și să vă asigurați că elevii dvs. învață.

Există, de asemenea, editorul de lecții în cadrul fiecărui curs, unde puteți introduce html, text, imagini și chiar încorporați video și audio extern .

Rețineți că nu puteți găzdui videoclipuri direct pe MothynetWorks, care se poate simți ca un întreruptor de tranzacții dacă intenționați să utilizați video ca suport de predare primară.

Din fericire, există soluții de rezolvare, cum ar fi utilizarea unui instrument precum loom , youtube sau altele pentru a vă găzdui videoclipurile extern și apoi a le încorpora în editorul de lecție.

De asemenea, încărcarea în vrac și importul de cloud nu sunt disponibile în prezent, așa că va trebui să adăugați fiecare lecție câteodată.

În timp ce acest lucru poate fi obositor, se asigură că fiecare lecție este formatată corect și ușor de urmărit pentru elevii dvs. .

pe partea de plus, există diverse opțiuni pentru modul în care puteți elibera conținut către elevii dvs.

puteți alege să le eliberați simultan sau conținut de alimentare cu picurare de-a lungul timpului.

Acest lucru este util dacă doriți să vă mențineți elevii angajați și să vă asigurați că au suficient timp pentru a consuma materialul.

Aceste opțiuni de eliberare a conținutului pot fi aplicate la lecții individuale sau secțiuni întregi , astfel încât să puteți controla modul în care elevii dvs. accesează conținutul.

În timp ce modulul de creare a cursului nu este cea mai avansată caracteristică a acestei platforme, pentru cei care nu au nevoie de o mulțime de clopote și fluiere, această funcționalitate oferă o modalitate excelentă de a crea și vinde cursuri direct membrilor comunității.

Site-uri de membru

doriți să rulați un model bazat pe abonament?

rețele puternice vă pot ajuta să faceți asta cu funcția de site -uri de membru .

Această caracteristică oferă conținut exclusiv, acces la grupuri și forumuri și reduceri la cursuri și evenimente.

Aceasta este o modalitate excelentă de a genera venituri pasive din comunitatea dvs. și de a le angaja simultan.

Indiferent dacă doriți să construiți loialitatea mărcii sau să creați o experiență mai exclusivă, caracteristica site -urilor de membru Mighty Networks este o modalitate excelentă de a o face.

Experiență de utilizator

Primul lucru pe care îl observă atunci când se conectează la rețele puternice este alimentarea de activitate personalizată pe tabloul de bord.

ca membru, aceasta este o modalitate excelentă de a urmări ceea ce se întâmplă în comunitatea dvs. și de a vă inspira din conținutul altor membri .

Interfața de utilizator este curată și simplă, ceea ce face ușor să navigați și să găsiți ceea ce căutați.

Utilizatorii pot găsi activități în apropierea lor și pot căuta articole specifice care sunt mai interesante pentru ei decât alții.

pot căuta pe baza filtrelor legate de ultima lor activitate, de timpul a fost creat ceva, tipul de activitate și mai mult .

Interfața de utilizator este una dintre cele mai impresionante caracteristici ale rețelelor puternice și face ușor de utilizat-chiar și pentru cei care nu sunt tehnologici.

Vânzări și marketing de rețele puternice

Structurarea plăților membrilor dvs. pentru a se potrivi obiectivelor dvs. de afaceri este esențială pentru orice platformă online, iar rețelele puternice nu dezamăgesc în acest domeniu.

indiferent dacă percepeți pentru cursuri online, comunitate sau chiar subgrupuri din cadrul comunității principale, decideți cum să vă prețuiți conținutul .

Acest nivel fin de control înseamnă că vă puteți monetiza cu ușurință comunitatea în modul în care are cel mai mult sens pentru afacerea dvs.

De exemplu, puteți avea comunitatea centrală liberă să se alăture, dar apoi să percepeți accesul la anumite cursuri sau evenimente.

Ați putea, de asemenea, să vă grupați comunitatea cu cursuri online și apartenență la alte platforme pentru a crea o experiență de învățare cuprinzătoare pentru elevii dvs.

cu fie o taxă unică, fie un abonament recurent , Mighty Networks facilitează efectuarea plăților și gestionarea accesului membrilor dvs.

Posibilitățile sunt interminabile și depinde de tine să decizi ce va funcționa cel mai bine pentru afacerea ta.

Vânzarea cursurilor/membrilor dvs.

Puteți construi, de asemenea, pagini de destinație specifice pentru a vă vinde cursurile sau pentru a vă promova rețeaua puternică.

Pentru a facilita acest lucru, Mighty Networks vă oferă un constructor de site -uri personalizabil pe care îl puteți utiliza pentru a conduce în cele din urmă trafic pe site -ul dvs.

Aceasta este o modalitate excelentă de a crește ratele de conversie și de a obține mai multe persoane care se înscriu la cursurile dvs. sau să vă alăturați comunității dvs.

constructorul de pagini de destinație este ușor de utilizat și vine cu șabloane din care puteți alege.

Dacă doriți mai mult control asupra proiectării paginii dvs. de destinație, puteți utiliza editorul încorporat pentru a personaliza aspectul paginii dvs.

Este important să nu vă așteptați prea mult în ceea ce privește proiectarea și variațiile acestor pagini de destinație, ca și în cazul simplitatea implicată în procesul de construcție , capacitatea de a ajusta aspectul paginilor dvs. de destinație este oarecum limitat.

< /a> Rețele puternice Raportare

cu o zonă de analiză dedicată, Mighty Networks oferă utilizatorilor informații detaliate despre performanța comunității lor.

Acesta este un instrument valoros pentru înțelegerea a ceea ce funcționează bine și ce trebuie îmbunătățit .

Știind cum îndeplinește comunitatea dvs. vă ajută să luați decizii cu privire la creșterea și îmbunătățirea acesteia.

valorile cheie care pot fi urmărite includ creșterea, implicarea, performanța conținutului și activitatea membrilor.

Puteți vedea, de asemenea, activități ale membrilor individuali pentru a vă face o idee despre cei mai activi membri.

Aceasta este informații valoroase, deoarece vă poate ajuta să vizați membrii specifici care merg bine, iar aceste cunoștințe pot fi utilizate pentru diverse promoții sau alte activități de marketing.

Vorbind despre utilizatori specifici, puteți avea utilizatori la nivel de admin care vă moderează rețeaua puternică.

Acest lucru vă asigură că procesul de construcție a comunității dvs. este sigur și lipsit de spam sau de conținut necorespunzător.

Există, de asemenea, capacitatea de a seta gazdele de rețea, care au acces la mai multe setări și funcții.

Acest lucru este perfect pentru cei care doresc să ofere altcuiva capacitatea de a ajuta la gestionarea și creșterea rețelei lor puternice.

< /a> Mighty Networks Integrations

Integrările native cu rețele puternice sunt destul de limitate.

în timp ce Slack este o componentă comunitară integrată care permite gazdelor și moderatorilor de rețea să trimită notificări pe un canal Slack, asta este în ceea ce privește integrările native.

În schimb, va trebui să configurați Zapier Integrare dacă doriți să conectați Mighty Networks la alte aplicații și platforme mobile.

în timp ce îi lipsește din punct de vedere al integrărilor native ale unora dintre concurenții săi, folosind Zapier mai mult decât rezolvă această problemă.

cu Zapier, puteți conecta rețele puternice la sute de aplicații diferite, ceea ce vă oferă multă flexibilitate în modul în care utilizați și creșteți comunitatea.

Există, de asemenea, posibilitatea automatizării sarcinilor asociate cu rularea unei rețele puternice, care vă poate economisi mult timp pe termen lung.

Mighty Networks Customer Support

O echipă de asistență dedicată vă poate ajuta cu probleme sau probleme folosind rețele puternice.

În funcție de planul de prețuri ales, veți avea acces la diferite niveluri de asistență.

De exemplu, e-mailul este singura modalitate de a contacta echipa de asistență pe planul cu cel mai mic preț, în timp ce un widget de chat live poate fi utilizat pentru a se conecta cu cineva din programul cu cel mai mare preț.

Echipa de asistență pentru clienți este foarte receptivă și utilă în rezolvarea oricăror probleme.

De asemenea, dacă membrii dvs. au probleme folosind rețele puternice, pot contacta asistența direct din interiorul platformei .

Aceasta este o caracteristică excelentă, deoarece înseamnă că nu trebuie să faceți față cererilor de asistență.

Există, de asemenea, o bază de cunoștințe puternice de rețele, eliminând în mare parte nevoia de asistență de contact.

Baza de cunoștințe conține o mulțime de informații cu privire la modul de utilizare a rețelelor puternice și a depaniei orice probleme.

În general, asistența pentru clienți oferită de Mighty Networks este excelentă și ar trebui să poată rezolva orice probleme pe care le aveți (sau membrii dvs.) utilizați platforma.

< /a> Putty Networks Preț

 PRICING

Deși nu există un plan gratuit, există un proces de 14 zile al planului de afaceri.

trei planuri plătite sunt apoi disponibile:

 • Planul comunitar : 33 USD pe lună
 • Planul de afaceri : 99 USD pe lună
 • The Mighty Pro : contactați -le pentru prețuri

Următoarele sunt câteva dintre caracteristicile premium oferite în Planul Puternic:

 • propriul tău iOS & amp; Aplicațiile Android permit utilizatorilor să vă acceseze rețeaua puternică pe dispozitivele lor mobile printr -o aplicație de marcă.
 • marcă notificări pentru aplicații Permiteți -vă să trimiteți notificări push utilizatorilor dvs. prin intermediul aplicației, astfel încât să nu rateze anunțuri sau actualizări importante.
 • exclusiv Mighty Pro Web Branding vă permite să adăugați logo -ul și schema de culori pe site -ul dvs. de rețea puternic.
 • Servicii de strategie și migrație și asistență vă oferă acces la echipa de experți din Rețeaua Mighty pentru a vă ajuta să vă mutați comunitatea în rețele puternice.
 • Modul de curs de învățare electronică online vă permite să creați și să vindeți cursuri online în rețeaua dvs. puternică.
 • Live Cohort Creație de curs vă permite să creați cursuri online live perfecte pentru ateliere, retrageri și alte evenimente.
 • Analitica și datele membrilor vă oferă informații despre modul în care este utilizată rețeaua dvs. puternică și cine sunt membrii dvs.

Revizuirea rețelelor puternice-FAQ

Ce sunt gazdele puternice?

[ p>

Acesta este un loc în care vă puteți conecta cu alte gazde puternice, primiți anunțuri despre modificările produsului care vă vor afecta rețeaua puternică și multe altele.

Puteți trăi fluxuri pe rețele puternice?

Da, puteți transmite instantaneu un videoclip în direct în rețeaua dvs. puternică sau folosind linkul „video live” în evenimente și programați -vă live.

Rețelele puternice pot fi utilizate ca LMS?

da, rețele puternice pot fi utilizate pentru a preda orice tip de conținut.

Cu toate acestea, caracteristicile oferite sunt mai mult orientate către cursuri online și site-uri de membru decât platformele tradiționale de învățare electronică.

Acestea fiind spuse, Mighty Networks oferă câteva caracteristici cheie care îl fac o platformă adecvată și pentru acest lucru.

Care sunt taxele de tranzacție pe rețelele puternice?

Când membrii cumpără prin procesoare de plată precum Stripe, de obicei există o taxă oriunde între 2,5% și 5%.

Aceasta nu este o taxă de rețea puternică, ci mai degrabă o taxă pe care o percep toate procesoarele de plată.

Înfășurați

ca o afacere mică, construirea unei comunități poate fi o modalitate excelentă de a -ți dezvolta afacerea sau de a urmări un proiect de pasiune.

Mighty Networks este una dintre cele mai bune platforme disponibile pentru a face acest lucru.

Cu instrumentele și caracteristicile sale ușor de utilizat, rețele puternice facilitează crearea și creșterea unui public în jurul oricărui subiect sau interes.

În timp ce modulul de constructor de cursuri online este cea mai slabă parte a platformei, construirea unei comunități atotputernice, angajate, este locul în care strălucește Mighty Networks.

Ați folosit vreodată rețele puternice?

ce ai crezut despre asta?

anunță -mă în comentariile de mai jos.

citire ulterioară pe adamenfroy.com : The Right Platforma site -ului de membru poate fi diferența dintre o afacere înfloritoare și una care se înnebunește.

a ști ce caracteristici sunt cele mai importante pentru dvs. și pentru membrii dvs. este esențial pentru alegerea platformei potrivite.

Pe de altă parte, dacă sunteți mai interesat de o platformă de curs online care oferă și funcții ale site -ului de membru, ar trebui să consultați următoarele recenzii:

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *