Revizuirea podcast -ului Redcirc: prețuri și caracteristici în 2023

Revizuirea podcast -ului Redcirc: prețuri și caracteristici în 2023

te gândești la Începerea propriului podcast și împărtășind gândurile tale cu lumea?

cu atât de mulți alții, care fac același lucru, reușind să ieși în evidență în această industrie înseamnă că trebuie să faci unele lucruri mai bine decât alți podcasteri.

În același timp, ultimul lucru pe care îl doriți este să alegeți un site-ul de găzduire podcasting < /a> cu o curbă uriașă de învățare care nu vă permite să începeți imediat.

Cu diverse platforme de găzduire a podcast -ului care oferă caracteristici, beneficii și instrumente unice, poate fi dificil să se stabilească cea mai bună soluție.

RedCircle este o platformă de găzduire a podcast-ului care a câștigat recent popularitate pentru bogăția sa de caracteristici, planuri de prețuri competitive și oportunități superioare de publicitate și monetizare.

În această recenzie RedCircle, voi arunca o privire aprofundată asupra caracteristicilor pe care le oferă această platformă de găzduire a podcast-ului, astfel încât să puteți decide dacă este potrivit pentru nevoile dvs.

Să intrăm corect în ea.

& nbsp;

< /div>

< /a> Ce este Redcricle?

 PAPAGE

Kadin și Jeremey Lermitte (foștii angajați ai Uber) au fondat Redcircle în 2018, având o viziune de a crește pentru a fi o platformă în care creatorii de podcast -uri și -ar putea conecta și crește cu ușurință bazele fanilor.

RedCircle este un serviciu de găzduire a podcast-ului care permite utilizatorilor să își gestioneze și să urmărească analiza și să acceseze diverse funcții care pot ajuta la promovarea și creșterea podcast-urile lor.

Cu o răsucire unică în publicitate prin piața sa de promovare încrucișată, acest instrument de podcasting este un magazin unic pentru orice, de la înregistrarea podcast-ului dvs. până la marketingul său și distribuirea acestuia-toți pașii care sunt cruciali pentru succes.

Managementul contului

cu capacitatea de a crea podcast-uri cu fiecare plan , RedCircle oferă utilizatorilor multe caracteristici pentru a ajuta la gestionarea conturilor lor.

Planurile plătite mai mari permit mai multe opțiuni pentru a ajuta personalizarea și gestionarea acelor podcast -uri .

Interfața este foarte ușor de utilizat, toate caracteristicile fiind ușor accesibile din tabloul de bord principal.

Cu ideile analitice furnizate care acoperă o mulțime de date, puteți urmări progresul dvs. și puteți vedea ce episoade rezonează cel mai bine cu publicul dvs. – astfel încât să puteți face mai multe dintre acestea.

Fie că doriți să vă înțelegeți publicul și să vă urmăriți progresul, să vă mai inteligenți pe măsură ce mergeți cu analize încorporate sau să urmăriți descărcări de demografii specifice, RedCircle are caracteristicile de care aveți nevoie pentru a reuși . < /P>

Să ne scufundăm mai adânc în unele dintre aceste caracteristici.

Propunerile unice de vânzare ale RedCircle

am menționat anterior că RedCircle vă permite să câștigați bani din podcast-ul dvs. printr-un model de publicitate care nu este găsit în mod obișnuit pe platformele concurente.

Platforma RedCircle este un instrument de găzduire all-in-one pentru Podcasters , unde nu numai că puteți găzdui și distribui conținutul dvs., ci și monetiza-l prin anunțuri de marcă.

Pentru a face acest lucru, podcasterii li se oferă instrumentele potrivite pentru a -și personaliza plasarea, frecvența și calendarul.

Acest lucru permite podcasterilor să își controleze conținutul și modul în care vor să -l livreze publicului lor.

Acestea fiind spuse, următoarele sunt câteva dintre modalitățile prin care podcasterii pot câștiga bani prin RedCircle:

 • promoțiile încrucișate permit podcasterilor să promoveze alte podcast -uri în alte emisiuni și, la rândul lor, să returneze strigătul. Aceasta este o modalitate excelentă pentru podcasteri să crească în timp ce îi ajută pe ceilalți.
 • RedCircle, de asemenea, oferă o opțiune pentru cei care adoră ideea unui model de abonament . Aceasta este o modalitate de a oferi valoare ascultătorilor dvs., oferindu-le conținut bonus, acces timpuriu sau chiar conținut fără anunțuri. În timp ce podcasterii s-ar îndrepta în mod tradițional către platforme precum patreon Pentru a stabili acest lucru, RedCircle îl face ușor de făcut totul într -un singur loc.
 • În plus, podcasterii apreciază întotdeauna donațiile , deoarece le permite să continue să facă ceea ce le place, fără a fi nevoie să se îngrijoreze de aspectul financiar. RedCircle face acest lucru ușor de făcut, deoarece oferă o soluție A până la Z pentru abonați să doneze emisiunii lor preferate.
 • Nu în ultimul rând este găzduire și distribuție . RedCircle va găzdui podcast -ul dvs. pentru dvs. și îl va distribui pe toate platformele majore, cum ar fi iTunes, Spotify și multe altele. Aceasta este o modalitate excelentă de a scoate distribuția de pe placă, astfel încât să vă puteți concentra pe crearea de conținut excelent.

Podcasterii sunt plătiți instantaneu atunci când câștigă bani, permițându -le să își acceseze fondurile în zile, nu în săptămâni sau luni, așa cum fac alte platforme.

cu dungă integrare , podcasterii pot fi plătiți prin contul lor, ceea ce este foarte convenabil.

< /a> RedCircle AD Platform

RAP (sau platforma publicitară RedCircle) este o piață avansată bazată pe tehnologie, care permite ca mărcile cu cerințe de publicitate să se conecteze cu podcasterii potriviți.

Este important să rețineți că acesta este un mod foarte diferit de a vă monetiza podcast -ul, deoarece nu vindeți reclame, ci mai degrabă permiteți mărcilor să găsească (și să facă parte din) spectacolul dvs.

Gone sunt zilele în care podcasterii trebuie să ajungă la brandurile în sine în speranța de a obține un sponsorizare.

cu rap, toate acestea sunt îngrijite de redcircle, economisind mult timp.

este, de asemenea, o situație câștig-câștig pentru mărci.

Aici, astfel de mărci pot ajunge la podcaster -ul lor preferat și pot ajunge în fața publicului lor foarte angajat, alinându -și mesajul cu conținutul pe care podcasterul îl acoperă de obicei.

Aceasta este o soluție mult mai bună decât modul tradițional de publicitate, care este adesea perturbator și nu foarte eficient.

Mai mult decât atât, atunci când vine vorba de publicitate, RedCircle oferă podcasterilor posibilitatea de a optimiza acest lucru, folosind metode precum testarea împărțită A/B, unde podcasterii pot schimba mesageria și plasarea anunțurilor specifice.

Comunicarea directă între ambele părți este, de asemenea, facilitată folosind RedCircle, astfel încât podcasterii să poată oferi mărcilor feedback cu privire la modul în care fac anunțurile specifice, inclusiv ceea ce funcționează și ce nu.

În general, platforma de anunțuri RedCircle cuprinde un set foarte bine gândit de instrumente pentru ca podcasterii să-și monetizeze spectacolul.

Începeți cu redcircle .

Distribuție

Când vine vorba de a scoate cuvântul despre podcast -ul dvs., RedCircle are diverse caracteristici care vă pot ajuta cu acest lucru.

Cu un suport RSS Feed și iTunes, este ușor să vă trimiteți podcast -ul în diverse directoare și să apăsați în rezultatele căutării.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că podcast -ul dvs. va fi disponibil pe diverse dispozitive și platforme , cum ar fi iPhone, iPad, iPod Touch și chiar iTunes.

Orice podcast -uri pe care le creați pot fi livrate și pe platformele majore de podcast, cum ar fi Spotify, Stitcher, YouTube și Google Play Music.

Aceasta este o modalitate excelentă de a ajunge la noii ascultători de podcast și de a -ți obține podcast -ul în fața unui public mai larg.

Mai mult, chiar dacă gestionați mai multe podcast -uri, RedCircle face ușor să le urmăriți printr -o singură interfață.

< /a> inserție dinamică a anunțurilor

O singură caracteristică Podcasters par să le placă este capacitatea de a insera anunțuri dinamic în podcast -ul lor.

RedCircle Creează blocuri pentru fiecare anunț, astfel încât să poată fi introdus cu ușurință în episodul dvs. de podcast la intervalele potrivite.

Aceasta este o modalitate excelentă de a vă asigura că orice reclame sunt jucate la momentul potrivit și în ordinea corectă, fără a fi nevoie să faceți nimic – decât dacă doriți.

Dacă o faceți, puteți optimiza plasarea exactă a reclamelor pentru a vă asigura că se joacă în cel mai eficient moment al podcastului dvs.

De exemplu, nu ați dori să fiți tăiat în mijlocul unei propoziții, astfel încât RedCircle oferă instrumentele pentru a face modificările corecte.

Asistență pentru clienți

 Suport

Asistența pentru clienți de top este esențială cu orice platformă online, în special cu ceva la fel de tehnic ca Podcasting.

Puteți lua legătura cu echipa de asistență pentru clienți RedCircle în diverse moduri, inclusiv prin e -mail, telefon sau chat live .

Există, de asemenea, un centru de ajutor umplut cu articole despre modalități și întrebări frecvente în cazul în care aveți nevoie de un răspuns rapid la ceva.

Mai mult, există tone de tutoriale pe internet de la alți podcasteri , ceea ce poate fi foarte util dacă abia începeți.

RedCircle’s Cut

În momentul scrierii acestui articol, RedCircle ia o reducere de 4,5% a fiecărei tranzacții ca taxă de serviciu ori de câte ori un podcaster primește o donație.

Mai mult, RedCircle păstrează 12% din abonamentele pe care le primește un podcaster.

Când vine vorba de sponsorizare, aceștia iau 30% din plată.

Platforma păstrează, de asemenea, jumătate din orice podcasteri de venit din anunțuri introduse programatic în podcast -uri.

În plus, cu RedCircle folosind Stripe ca procesor de plată, există, de asemenea, o taxă de 2,9% + 0,30 USD pentru fiecare tranzacție care are loc ca parte a utilizării acestui procesor de plată.

Pro și contra de RedCircle

Să luăm în considerare acum unele dintre avantajele și contra de utilizarea RedCircle.

Pro of RedCircle

 • prețuri pentru a se potrivi tuturor bugetelor : cu redcircle, puteți alege dintre diverse planuri de prețuri care se potrivesc bugetului și nevoilor dvs.
 • Plătiți rapid : RedCircle plătește rapid, așa că nu trebuie să așteptați mult timp pentru a vă primi câștigurile.
 • caracteristici diverse de monetizare : Există diverse modalități prin care vă puteți monetiza podcast -ul pe RedCircle, cum ar fi donații, abonamente, sponsorizări și reclame programatice. Cu această platformă audio la cerere, există mai multe modalități de a câștiga bani.
 • interfață simplă : Interfața este ușor de utilizat și de navigat, astfel încât veți putea începe imediat.
 • Embeddable Media Player : Media Player este ușor încorporat pe orice site sau blog.
 • Comunitate și colaborare : Există o comunitate de podcasteri pe RedCircle cu care puteți colabora și primi sfaturi de la.
 • găzduire nelimitată gratuită : Cu RedCircle, obțineți stocare nelimitată ca gazdă podcast, permițându -vă să creați un număr nelimitat de podcast -uri.
 • bun serviciu pentru clienți : echipa de servicii pentru clienți este receptivă și utilă, astfel încât să puteți obține întotdeauna sprijinul de care aveți nevoie.
 • Distribuție rapidă : Este ușor să vă trimiteți podcast -ul în diverse directoare și să îl prezentați în rezultatele căutării lor.
 • Analytics în profunzime : Puteți urmări performanța podcastului dvs. în descărcări și implicarea ascultătorului.
 • membri ai echipei : Puteți adăuga membri ai echipei pentru a vă ajuta să vă gestionați podcast -ul.

contra redcircle

Deși există multe pozitive pentru utilizarea acestei platforme, există câteva negative care merită menționate:

 • Nu pot transmite fluxul : cu RedCircle, nu puteți transmite în direct episoadele dvs. de podcast.
 • fără podcast -uri video : De asemenea, nu puteți înregistra sau încărca podcast -uri video.
 • Nu puteți înregistra sau edita prin platformă: Va trebui să utilizați un instrument de înregistrare și editare externă, deoarece nu există nicio modalitate de a face acest lucru în cadrul platformei.
 • Big Cut : RedCircle ia o reducere semnificativă a veniturilor dvs., astfel încât nu veți câștiga cât mai mulți bani cu alte platforme.
 • acceptă doar fișiere MP3 și M4A : Puteți încărca doar fișiere audio în format MP3 sau M4A.
 • nicio aplicație mobilă : Spre deosebire de alte aplicații de podcast, RedCircle nu oferă una, deci va trebui să utilizați site -ul pentru a vă gestiona podcast -ul.

În ciuda acestor negative, RedCircle este încă o opțiune excelentă pentru cei care caută o platformă ușor de utilizat, cu caracteristici excelente.

Prețuri

RedCircle oferă următoarele planuri de prețuri:

 • plan de bază : gratuit
 • Plan de creștere : 9 USD pe lună
 • pro plan : 30 USD pe lună
 • Enterprise Pan : contactați -le pentru mai multe detalii.

cele de mai sus sunt plătite în fiecare an.

Revizuirea podcastului Redcirc-FAQ

Care sunt unele dintre cele mai bune platforme de găzduire a podcast-urilor disponibile?

Site-urile de găzduire a podcastului includ tranzistor , podbean , buzzsprout , libsyn, ancoră, SimpleCast , podcast-uri Google , Apple podcasts , și spreaker .

Care este o parte din funcționalitatea publicitară oferită la RedCircle?

RedCircle oferă o suită de instrumente de publicitate pentru a ajută podcasterii să își monetizeze conținutul, inclusiv anunțuri de afișare, reclame audio pre-roll și post-roll și sponsorizări .

Care sunt opțiunile de distribuție pe redcircle?

De la partajarea rețelelor de socializare până la integrările site -ului și a jucătorilor, RedCircle oferă o varietate de opțiuni pentru a vă ajuta să distribuiți conținutul dvs. exclusiv.

Puteți, de asemenea, să vă încorporați podcast -ul pe WordPress, precum și la alte tipuri de găzduire web, ceea ce face ușor pentru ascultătorii dvs. să găsească și să se aboneze la emisiunea dvs.

Pentru cine este cel mai bun pentru?

RedCircle este cel mai bun pentru:

 • Începători care doresc să creeze un site web de podcast pentru a -și împărtăși gândurile
 • Proprietarii de startup care doresc să răspândească cuvântul despre afacerea lor
 • Podcasteri avansați, independenți, care doresc să -și captiveze publicul și să -și crească emisiunea
 • și multe altele.

RedCircle este o opțiune generală excelentă pentru oricine dorește să creeze și să partajeze conținut audio online.

În plus, oricine are o prezență online care dorește să partajeze conținut audio cu publicul lor poate face acest lucru fără a avea nevoie de cunoștințe tehnice.

pentru gazdele de podcast care caută o lățime de bandă nelimitată pentru a -și crea și crește podcast -ul, RedCircle este o opțiune excelentă pentru cele de toate nivelurile și cu diverse cerințe.

Puteți adăuga note de spectacol pe redcircle?

da, când încărcați un episod nou, aveți opțiunea de a adăuga show note .

Aceasta este o modalitate excelentă de a -ți angaja publicul și de a -i anunța la ce se pot aștepta de la episod.

despre ce este inserția dinamică?

de la introducerea de reclame într -o introducere a podcast -ului la adăugarea de reclame în momente specifice, RedCircle permite podcasterilor să își personalizeze reclamele pentru un impact maxim.

anunțurile de citire gazdă sunt de asemenea posibile, ceea ce este o opțiune excelentă de monetizare oferită de RedCircle.

Există platforme de găzduire gratuită pentru podcast?

Da, există câteva platforme gratuite de găzduire a podcast -urilor.

Cu toate acestea, acestea au de obicei caracteristici și stocare limitată .

Este mult mai bine să mergi pentru o platformă care să ofere un plan gratuit pe care să -l poți actualiza pe măsură ce nevoile tale cresc.

În acest fel, nu sunteți limitat de stocarea limitată și funcțiile oferite de obicei pe astfel de planuri gratuite.

Înfășurați

Prin această recenzie a podcast -ului RedCircle, sper că aveți o mai bună înțelegere a caracteristicilor și beneficiilor pe care această platformă le oferă.

RedCircle.com este o opțiune excelentă pentru oricine caută o soluție ușor de utilizat și bogată în caracteristici pentru a-și împărtăși mesajul cu lumea.

Prețurile sunt, de asemenea, destul de rezonabile, în special în comparație cu alți furnizori de industrie.

Începeți cu redcircle .

Ți -ai creat vreodată propriul podcast?

Ce platformă de găzduire ați folosit?

anunță -mă în comentariile de mai jos.

citire ulterioară pe adamenfroy.com: Învățare Cum să înregistrezi un podcast într -un mod care sună grozav nu trebuie să fie complicat sau scump.

[ Cheltuind mulți bani.

În cele din urmă, iată cele mai bune modalități de a Monetize un podcast < /a>, astfel încât să puteți câștiga bani din emisiunea dvs.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *