Revizuirea ActiveCampaign: pro, contra și caracteristicile

Revizuirea ActiveCampaign: pro, contra și caracteristicile

instrumente de marketing prin e-mail sunt vitale pentru întreprinderile online. < /P>

Nu numai că oferă o modalitate de a rămâne în legătură cu publicul tău, dar oferă și informații valoroase asupra comportamentului clienților .

cu e -mailul fiind una dintre principalele metode de comunicare și marketing astăzi, instrumentul de e -mail potrivit poate face o mare diferență în succesul afacerii dvs.

Cu toate acestea, software -ul de marketing prin e -mail a evoluat pentru a oferi mult mai mult decât o simplă modalitate de a trimite e -mailuri.

În zilele noastre, software-ul de e-mail include instrumente de automatizare de marketing , < a href = "https://www.adamenfroy.com/contact-management-software" data-wct-parsed = "1"> Managementul contactelor , livrarea de e-mail îmbunătățită și multe altele.

ActiveCampaign este unul dintre cele mai bune software din această categorie de marketing, deoarece bifează toate aceste casete și multe altele.

În acest articol, voi examina ActiveCampaign, acoperind funcțiile cheie ale acestui instrument, astfel încât să puteți decide dacă este alegerea potrivită .

Să intrăm corect în ea.

ActiveCampaign Președinte

 PAPAGE

În afară de caracteristicile sale automobile, unul dintre cele mai bune lucruri despre activecampaign este că vine cu un CRM Asta vă ajută să urmăriți contactele și clienții dvs.

Acest lucru vă ajută să automatizați nu numai marketingul dvs. prin e -mail, ci și procesele dvs. de vânzare.

cu CRM -ul ActiveCampaign, puteți păstra urmărirea clienților și a clienților, interacțiunile lor cu afacerea dvs., istoricul achiziției lor și multe altele.

ca atare, a fi capabil să optimizeze experiența clientului și să crească conversiile este ceea ce ActiveCampaign excelează la.

Și, în mod tradițional, aveți nevoie de mai multe soluții pentru a avea software de marketing prin e -mail integrat cu gestionarea relațiilor cu clienții, având totul într -un singur loc, vă va economisi timp, bani și energie .

Cine este activecampaign pentru?

Pentru cei care caută o soluție de marketing care face mai mult decât să trimită e -mailuri , ActiveCampaign este o opțiune excelentă.

cu posibilitatea de a configura practic toate funcțiile de automatizare prin e -mail la care vă puteți gândi, ActiveCampaign Vă va permite să vă concentrați pe alte domenii ale afacerii dvs.

De la declanșează campanii și urmăriri de vânzări , la segmentarea clienților și notarea de plumb, ActiveCampaign este pentru cei care doresc să își ducă afacerea la nivelul următor cu marketingul prin e-mail.

ActiveCampaign este, de asemenea, excelent pentru cei care doresc să creeze pagini de destinație care captează oportunități – fără a fi nevoie să folosească un instrument separat.

cu ActiveCampaign’s constructor de pagini de destinație , puteți crea pagini de aterizare frumoase optimizat pentru conversie în minute.

Puteți chiar să vă configurați publicitatea de socializare (în special anunțurile Facebook) prin interfața ActiveCampaign, care este o soluție excelentă pentru a vă centraliza eforturile de marketing.

Acestea fiind spuse, ActiveCampaign nu este potrivit pentru cei care doresc o soluție pentru începători ușor de utilizat și nu necesită abilități tehnice.

Pentru cei care necesită automatizare simplă și ușurință de utilizare, caracteristicile oferite de ActiveCampaign ar putea fi excesive pentru nevoile lor .

Aceasta înseamnă că a merge pentru ActiveCampaign ar însemna doar astfel de proprietari de afaceri ar plăti doar în plus pentru funcțiile de care nu au nevoie.

Dacă nu sunteți pregătit pentru astfel de funcții, alte sisteme excelente de gestionare a e -mailurilor includ hubspot și contact constant , ambele ar putea fi o potrivire mai bună.

Având în vedere acest lucru, ActiveCampaign are un plan gratuit excelent pe care îl puteți folosi pentru a începe și vedeți dacă instrumentul este potrivit pentru dvs.

Începeți cu activecampaign .

< /a> ActiveCampaign Marketing Automation

ActiveCampaign oferă abilități de automatizare printr-o interfață relativ ușor de utilizat care nu necesită cunoștințe de codificare.

cu automatizarea comerțului electronic, puteți:

  • Trimiteți campanii de marketing SMS pe baza acțiunilor specifice
  • Configurarea campaniilor în funcție de comportamentul utilizatorului
  • Au automatizarea configurată pentru a integra cu CRM de vânzări
  • și multe altele.

Complexitatea automatizării pe care o puteți crea este limitată doar de imaginația dvs.

Vestea bună este că automatizarea ActiveCampaign vine și cu toate planurile premium ; Cu toate acestea, atunci când vine vorba de automatizarea vânzărilor în mod specific, doar cei din planul plus și mai mare vor putea profita de acest lucru.

șabloane de automatizare activecampaign

luând automatizare, există și șabloane pentru care utilizatorii pot merge.

cunoscute sub numele de „rețete”, acestea sunt seturi de acțiuni bine-togethers care pot automatiza un proces pentru dvs.

De exemplu, există rețete pentru a trimite automat un SMS atunci când cineva se abonează pe lista dvs. de e -mail – sau chiar atunci când un contact dezabonare.

Puteți utiliza, de asemenea, acestea pentru a configura fluxuri de lucru pentru automatizarea comerțului electronic.

Acestea ar putea include trimiterea notificărilor de transport sau chiar oferirea unei reduceri către clienții care nu au fost cumpărați de ceva vreme.

În prezent, există 750 de rețete automate disponibile , iar mai multe se adaugă tot timpul.

Mai mult, echipa ActiveCampaign este întotdeauna la îndemână pentru a vă ajuta să le configurați dacă aveți nevoie de asistență.

Există, de asemenea, o hartă de automatizare, oferindu -vă o reprezentare vizuală a tuturor automatizării pe care le -ați configurat și modul în care interacționează între ei.

Puteți utiliza acest lucru pentru a detecta rapid orice eroare în automatizare sau chiar pentru a înțelege mai bine modul în care funcționează totul.

De asemenea, după ce ați configurat o automatizare, puteți adăuga alte elemente cu un singur clic.

În acest sens, vi se va prezenta cu diverse acțiuni care se aplică în contextul al automatizării specifice.

Acestea includ acțiuni precum dezabonarea contactelor, automatizarea testării împărțite, adăugarea de etichete și multe altele.

SMS Automation

găsit în planul plus și mai mare, automatizarea SMS este o modalitate excelentă de a ține legătura cu contactele dvs. fără a trimite manual fiecare mesaj.

Este perfect pentru emiterea de mementouri, actualizări sau chiar mesaje generale către cei care au ales să le primească.

cu integrări la instrumente precum clicsend , twilio , și Messagemedia , este ușor să configurați și să trimiteți mesaje SMS în cel mai scurt timp.

Prețul pe care îl plătiți pentru trimiterea de SMS depinde de suma pe care o trimiteți, deci acesta este un cost pe care va trebui să îl luați în considerare atunci când utilizați această caracteristică.

Cu toate acestea, aceasta poate fi o modalitate excelentă de a rămâne în legătură cu cei care contează cel mai mult pentru afacerea dvs.

ActiveCampaign CRM Review

Aplicarea punctajului de plumb și a etichetelor la contactele dvs. este o caracteristică excelentă a CRM și ceva care diferențiază ActiveCampaign de mulți dintre concurenții săi.

Aceste scoruri date depind de regulile pe care le setați.

De exemplu, când contacte deschide e -mailuri, faceți clic pe linkuri și trimiteți formulare specifice, acestea vor fi alocate orice număr de puncte așa cum ați avea presetare.

Capacitatea de a face, de asemenea, note detaliate pentru fiecare contact este benefică, iar cu opțiunea de a configura sarcini pentru tine sau pentru alții, te poți asigura că nimic nu este uitat.

CRM se integrează, de asemenea, cu alte câteva instrumente, cum ar fi pipedrive , ZOHO CRM , și hubspot , făcând ușor să vă păstrați toate datele organizate și ușor de utilizat.

publicul Facebook

cu o integrare aprofundată cu anunțurile Facebook, ActiveCampaign face ușor să creeze audiențe pe baza acțiunilor pe care oamenii le întreprind în campaniile dvs. de e-mail.

[

Puteți adăuga sau elimina oamenii din anumite audiențe pe măsură ce se deplasează prin campania dvs.

De exemplu, dacă cineva se dezabă de pe lista dvs., le puteți elimina din publicul dvs. personalizat „abonat” pe Facebook.

Acest lucru înseamnă că nu veți pierde niciodată bani pe reclame care sunt arătate celor care nu sunt interesați în oferta dvs.

puteți, de asemenea, să combinați SMS -ul cu acest lucru pentru a crea și mai multe audiențe orientate, asigurându -vă că eforturile dvs. de marketing sunt întotdeauna la punct.

Inteligență artificială și învățare automată

A fi capabil să înțelegeți mai bine contactele dvs. este esențial dacă doriți să le puteți comercializa în cel mai eficient mod posibil.

Folosind trimiterea predictivă, ActiveCampaign vă va trimite automat e -mailurile în cel mai bun moment pentru fiecare contact , ceea ce înseamnă că aveți mai multe șanse să obțineți un răspuns din partea persoanelor de pe lista dvs.

În continuare, puteți utiliza conținut predictiv pentru a arăta fiecare contact cel mai relevant suport pe baza comportamentului lor.

În timp ce, în mod tradițional, ați efectua testarea A/B a două e -mailuri diferite pentru a vedea care s -a descurcat mai bine, cu conținut predictiv, platforma poate arăta automat fiecare contact e -mailul care va obține cel mai bine cel mai bun Răspuns din partea lor.

În total, veți putea obține rezultate mult mai bune din campaniile dvs. fără a depune eforturi suplimentare.

ActiveCampaign Integrations

Această platformă se integrează cu mulți furnizori și aplicații diferite, care pot fi extrem de utile pentru întreprinderile mici.

by Conectarea cu alți software, proprietarii de afaceri pot utiliza funcționalitatea furnizată pentru a construi fluxuri de lucru mai bune de automatizare.

acestea le pot ajuta să evite problemele potențiale și să duplicate date.

Unele dintre cele mai frecvente integrări includ următoarele:

Acestea fiind spuse, această listă nu este în niciun caz exhaustivă și există multe alte programe software cu care ActiveCampaign se integrează cu.

Puteți utiliza, de asemenea, zapier pentru a conecta ActiveCampaign cu sute din alte platforme de marketing, ceea ce înseamnă că posibilitățile sunt practic interminabile.

< /a> ActiveCampaign Landing Pagini

cu mai mult de 50 de pagini de destinație diferite din care să alegeți, este ușor să găsiți cea perfectă pentru afacerea dvs. atunci când utilizați această platformă de marketing prin e-mail pentru a-i determina pe oameni să se opună.

Problema pe care o ar putea găsi unii utilizatori este că nu pot controla exact unde va apărea fiecare bloc din pagina de destinație.

În schimb, utilizatorii pot muta blocurile în diverse contururi atunci când își configurați pagina de destinație.

Aceasta nu este o problemă importantă, dar ar putea fi ceva care provoacă frustrare pentru cei care doresc un control complet asupra proiectării paginii de destinație.

Pe partea de flip, un lucru minunat de luat în considerare este că puteți conținut dinamic atunci când construiți pagini de destinație .

Aceasta înseamnă că utilizatorii vor vedea conținut diferit în funcție de interacțiunile lor cu site -ul dvs. web, ceea ce face o experiență mai personalizată.

De exemplu, cineva care vizitează dintr -o anumită locație și pentru prima dată poate vedea conținut diferit de cineva care a vizitat site -ul dvs. de mai multe ori din aceeași locație.

< /a> ActiveCampaign Customer Support

De obicei, companiile care scad la o dimensiune specifică pot pierde acea atingere personală atunci când vine vorba de asistența clienților.

Cu toate acestea, acesta nu este cazul ActiveCampaign, întrucât mai oferă un serviciu rapid pentru clienți, cu răspunsuri utile la orice întrebări pe care le -ați putea avea .

cu chat live și suport de e -mail disponibil, puteți fi sigur că cineva va fi întotdeauna la îndemână pentru a vă ajuta.

ActiveCampaign are, de asemenea, un număr de asistență telefonică numărul unu poate apela pentru a obține ajutor.

Mai mult, există și o bază de cunoștințe căutabilă în care puteți găsi răspunsuri la multe întrebări comune .

utilizatorii primesc, de asemenea, webinarii de bord/instruire atunci când se înscriu pentru un cont ActiveCampaign, care poate ajuta la rezolvarea multor întrebări inițiale.

în total, Asistența clienților este extrem de cuprinzătoare și ar trebui să vă poată ajuta cu problemele care apar.

Există, de asemenea, tone de tutoriale și videoclipuri YouTube create de ActiveCampaign în sine și de alți utilizatori care vă pot ajuta să aflați mai multe despre cum să utilizați software -ul.

ActiveCampaign Preț

Cu un proces gratuit de 14 zile, puteți explora toate caracteristicile ActiveCampaign fără niciun angajament.

Odată ce procesul a fost ridicat, există patru planuri diferite de prețuri pentru a alege, după cum urmează:

  • Lite Plan : 29 $/mo
  • plus plan : 49 $/mo
  • profesionist Plan : 149 USD pe lună
  • Plan de întreprindere : Vorbește cu echipa lor de vânzări pentru mai multe informații.

cele de mai sus sunt prețuri anuale pe baza unei liste de contacte prin e -mail de 1000 de abonați.

Aceasta înseamnă că pe baza numărului de contacte pe care le aveți, prețul va crește .

Având în vedere caracteristicile oferite, ActiveCampaign oferă instrumente foarte accesibile de automatizare a marketingului prin e -mail care vă pot ajuta să vă duceți afacerea la nivelul următor.

< /a> ActiveCampaign Review-FAQ

Ce este constructorul de automatizare ActiveCampaign?

Builder de automatizare ActiveCampaign facilitează crearea fluxurilor de lucru complexe fără experiență de codare folosind un editor de drag-and-drop.

Puteți adăuga declanșatoare, condiții și acțiuni pentru a automatiza procesele dvs. de marketing cu doar câteva clicuri.

La ce se referă automatizarea experienței clienților pe ActiveCampaign?

De la șabloanele de e -mail presetate la posibilitatea de a adăuga câmpuri personalizate în editorul dvs. de e -mail, ActiveCampaign oferă diverse opțiuni pentru a vă îmbunătăți experiența clienților .

Acest lucru îi ajută pe utilizatori să creeze o călătorie mai personalizată pentru contactele lor prin automatizarea sarcinilor potrivite.

Ce face constructorul de e-mail?

Constructorul de e -mailuri și designerul permite utilizatorilor să creeze e -mailuri de marketing frumoase și receptive cu ActiveCampaign .

cu un editor de drag-and-drop, utilizatorii pot adăuga cu ușurință imagini, videoclipuri, butoane și multe altele la șabloanele lor de e-mail.

ActiveCampaign oferă, de asemenea, o gamă largă de șabloane de e-mail pre-proiectate care pot fi personalizate pentru a se potrivi cu aspectul mărcii dvs.

Înfășurați.

Dacă sunteți dispus să parcurgeți o scurtă curbă de învățare pentru a înțelege cum să gestionați cel mai bine e -mailurile de marketing, automatizarea și un CRM, toate sub un singur acoperiș, ActiveCampaign vă poate oferi afacerii dvs. un instrument valoros.

Capacitatea de a vedea rezultatele campaniilor dvs. în timp real este extrem de valoroasă și vă poate ajuta să faceți ajustări rapide pe zbor .

în total, dacă sunteți în căutarea unei soluții cuprinzătoare pentru nevoile dvs. de automatizare de marketing, atunci ActiveCampaign merită luat în considerare.

ați mai folosit activecampaign?

anunță -mă gândurile tale în comentariile de mai jos!

Începeți cu activecampaign .

citirea ulterioară pe adamenfroy.com: ca proprietar de afaceri online, posibilitatea de a trimite e -mailuri către abonații dvs. este vital pentru succesul dvs.

Nu numai că trebuie să puteți trimite e -mailuri, dar trebuie să puteți urmări rezultatele campaniilor dvs. și să faceți modificări în zbor.

Iată câteva alte servicii de marketing prin e -mail pe care poate doriți să le luați în considerare:

acestea vă pot ajuta să decideți ce program de marketing prin e -mail este potrivit pentru dvs. și pentru afacerea dvs.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *