Recenzii de aur de mesteacăn – ar trebui să investiți cu ei în 2023?

Recenzii de aur de mesteacăn – ar trebui să investiți cu ei în 2023?

Birch Gold Group este o firmă prețioasă de investiții de metale și dealer fondată în Burbank, California, în 2003.

Astăzi, compania se mândrește cu peste 10.000 de clienți, atât în ​​SUA, cât și în străinătate.

Birch Gold Group se bucură de o reputație stelară în industrie, oferind atât Gold iras și metale prețioase iras pentru publicul său țintă

Birch Gold Group are, de asemenea, sute de recenzii pozitive ale clienților postate în diverse locuri online.

În prezent, compania menține un rating A+ cu Better Business Bureau, un rating AAA de la Business Consumer Alliance și alte câteva calificări de 5 stele pe site-urile de revizuire de top, inclusiv Afaceri pentru consumatori și GoldDealerReviews.com .

Astăzi, mulți oameni cunosc grupul de aur Birch din apariții frecvente în emisiunea comentatorului conservator Ben Shapiro.

Dar adevărata lor pretenție a faimei este un palmares de aproape două decenii, de a menține în mod constant promisiunile și de a oferi valoare clienților lor.

În această recenzie, vă voi duce prin tot ce trebuie să știți dacă vă gândiți să investiți cu grup de aur de mesteacăn .

Până la sfârșitul acestei recenzii, veți putea lua o decizie finală dacă această companie este cea potrivită cu care să mergeți sau nu.

Continuați să citiți pentru a afla mai multe.

De ce să investești în metale prețioase fizice?

Mulți consilieri financiari recomandă Investirea în aur Și Metale prețioase din mai multe motive.

acoperire împotriva inflației.

Congresul a înființat Rezerva Federală în 1913 pentru a menține un dolar stabil. De atunci, dolarul a pierdut peste 95% din valoarea sa.

Un dolar din 1913 a cumpărat de mai mult de 26 de ori Bunurile și serviciile unui dolar astăzi. Dar aurul și -a păstrat în general puterea de cumpărare.

De când președintele Nixon a scos dolarul din standardul de aur în 1971, dolarul a pierdut mai mult de 84% din valoarea sa.

Între timp, Prețul aurului s-a înmulțit de 50 de ori. O uncie de aur continuă să achiziționeze aproximativ aceeași cantitate de bunuri și servicii ca și IT are de secole.

protejează împotriva volatilității pieței bursiere.

aur, argint, platină și paladiu au fiecare o corelație scăzută cu piața bursieră.

Când stocurile sunt slab, investitorii fug frecvent la un dealer de metale prețioase ca parte a unui zbor către siguranță.

Această creștere a cererii uneori (dar nu întotdeauna) crește prețurile metalelor prețioase, chiar și pe măsură ce stocurile și alte active de hârtie scad.

Aurul nu este o acoperire perfectă împotriva riscului pe piața bursieră.

prețurile prețioase ale metalului fluctuează și nu sunt perfect corelate negativ cu randamentele pieței bursiere.

Dar, pe perioade foarte lungi, aurul și metalele prețioase au contribuit la furnizarea unei contracomandări valoroase stocurilor, contribuind, de asemenea, la păstrarea puterii de cumpărare.

protejați împotriva instabilității geopolitice.

de -a lungul secolelor, aurul și argintul au păstrat în general o putere semnificativă de cumpărare, chiar dacă națiunile și monedele s -au prăbușit.

O uncie de aur avea valoare în Republica Romană, care este apreciată astăzi.

Mențineți confidențialitatea financiară.

bogăția în imobiliare, conturi bancare și conturi de brokeraj pot fi descoperite de creditori și vulnerabili la îngheț sau confiscare de către oficialii guvernamentali.

Nu este doar o problemă din a treia lume: cyprus și Canada au confiscat sau congelate conturi aparținând cetățenilor obișnuiți care au avut conturi obișnuiți nu a comis nicio infracțiune în ultimii ani.

În schimb, lingouri de aur fizice deținute personal și alte metale prețioase fizice nu pot fi descoperite de nimeni și nu sunt ușor confiscate sau înghețate de niciun guvern.

Niciun terț nu trebuie să știe ce active de aur dețineți în numele propriu.

aur birch Produse și servicii de grup

Birch Gold Group oferă o mare varietate de produse de aur fizice, dovezi și produse de metale prețioase numismatice în inventarul său.

Vinde, de asemenea, produse de argint, platină și bulion de paladiu.

O parte din inventarul său este potrivit pentru investiții în cadrul IRA și alte conturi de pensionare.

Bulion și dovezi aprobate de IRA sunt listate separat pe site-ul său web.

Puteți obține, de asemenea, o defalcare a produselor comune de lingouri potrivite pentru investiții de metale prețioase IRA.

Inventarul Birch este unul dintre cele mai largi din industrie.

editori ai Poatei San Francisco, numiți Birch Gold Group ca având cel mai bun inventar al oricărei companii de metale prețioase din America pentru 2022.

Birch este, de asemenea, una dintre mai multe companii IRA de aur care îi ajută pe clienți să deschidă conturi specializate de pensionare auto-direcționată, inclusiv IRA-uri de aur, IRA-uri de argint, IRA Roth de aur și argint, IRA-uri tradiționale și alte planuri de pensionare.

În plus, Grupul de aur Birch ajută clienții să execute tranzacții de rulare din conturile de pensionare existente în IRA -uri de aur sau conturi IRA de metale prețioase.

Compania vinde produse de aur, argint, platină și paladiu.

Puteți descărca gratuit 22-page kit de informații De la Birch Gold Group pentru mai multe informații.

Acest kit de informații conține o imagine de ansamblu a aurului ca gard viu împotriva inflației și volatilității pieței bursiere.

Veți învăța, de asemenea, elementele de bază ale modului în care funcționează un IRA de metale prețioase și cum să faceți un rollover la un ira de aur.

Experiența clienților

Grupul de aur Birch excelează în două domenii cheie: educația investitorilor și serviciul pentru clienți.

În primul rând, compania a creat o bibliotecă extinsă de materiale educaționale.

* « True » Data-wct-parsed = « 1 »> Birch Gold Group Recenziile sunt copleșitor de pozitive pe multe site-uri proeminente.

de exemplu:

  • Recenzorii online de pe ConsumRaffairs.com Evaluează în prezent grupul de aur Birch la 4,8 stele din 5, pe baza a 114 ratinguri.
  • Recenzers on TrustLink.com Evaluează compania 5 stele din 5 în 126 de recenzii.
  • Utilizatorii TrustPilot ratează aurul de mesteacăn la 4.8 stele din 5, pe baza a 119 evaluări .

În plus, Birch Gold a primit un rating „AAA” de la Business Consumer Alliance .

recenziile lor bune tind să menționeze interacțiuni pozitive cu vânzările și serviciul pentru clienți.

Clienții par să -și iubească repetările și managerii dedicați de cont, iar recenziile au fost copleșitor de pozitive.

Recenziile lor slabe tind să se concentreze pe prețuri mai mari și pe cel puțin o ocazie, recomandând monede de dovadă pentru cumpărare în cadrul unui IRA de aur.

Cu toate acestea, aceste dezavantaje sunt ușor tratate prin compararea prețurilor pe monede identice în condiții similare de la alte companii de metale prețioase și concentrându -se pe lingouri obișnuite, mai degrabă decât pe monede de probă în scopuri de investiții IRA.

Monedele de probă tind să vândă la prime mai mari decât lingouri obișnuite.

Deși sunt legale dacă îndeplinesc alte cerințe IRS pentru puritate și finețe, dovezile de lingouri conferă puțin sau deloc un avantaj atunci când sunt păstrate în conturi IRA în comparație cu monedele similare care nu sunt rezistente.

Cerință minimă de cumpărare

În prezent, Grupul de aur Birch necesită o investiție minimă de 10.000 USD pentru a deschide un nou cont, care este destul de modest în conformitate cu standardele industriei.

Servicii de custodie IRA de aur

Dacă veți deține investiții IRA în baruri de aur, monede de aur sau alte metale prețioase, este important ca custodul dvs. IRA să înțeleagă regulile privind metalele prețioase IRA.

Alegerea custodei potrivite poate parcurge un drum lung pentru a vă ajuta să evitați probleme comune, cum ar fi încălcarea regulilor de tranzacție interzise care guvernează conturile IRA autodirecționate.

Custodianul dvs. IRA este un trust bancar aprobat de IRS sau o altă instituție financiară care vă ajută să vă asigurați că tranzacțiile, contribuțiile, depozitele, achizițiile, vânzările și distribuțiile dvs. sunt creditate în mod corespunzător și gestionate în conformitate cu reglementările IRS și legea.

Custodul se ocupă și de raportarea și documentele IRS.

Birch Gold Group lucrează în mod regulat cu două dintre cele mai importante firme de custodie IRA din țară: Trust Equity și Strata Trust Group.

Taxe de custodie

În timp ce fiecare custod este diferit, majoritatea custodelor pe care Birch Gold Groud lucrează în mod normal cu o taxă de configurare a contului inițial (de obicei între 30 și 50 USD) și o taxă de întreținere continuă de aproximativ 180 USD pe an.

Taxele pentru primul an sunt renunțate la dimensiuni de cont de 50.000 USD sau mai mult.

Puteți vedea, de asemenea, un meniu de taxe pentru tranzacții comune, cum ar fi cumpărături, declarații suplimentare, depunere sau taxe de document și altele.

Opțiuni de stocare și livrare a grupului de aur Birch

Când vine vorba de opțiunile de livrare, există două tipuri de bază de clienți:

  • Cei care doresc și au voie să ia posesia fizică personală și care își doresc să le expedieze aurul direct.
  • Cei cu IRA -uri de aur sau care altfel își doresc aurul ținut la o instalație de depozitare sigură sau la un serviciu de boltă.

O colecție de frunze de arțar canadian de aur și monede filarmonice austriece de aur.

Opțiuni de stocare IRA de metale prețioase

În funcție de custodian, clienții Grupului de aur Birch pot avea opțiunea de a -și depozita aurul și alte active de metale prețioase la instalațiile de depozitare a serviciilor globale Secure Brink din Los Angeles, New York sau Salt Lake City.

De asemenea, lucrează cu depozitul Delaware, și servicii de depozitare internațională.

Fiecare dintre aceste facilități de boltă sunt aprobate de Chicago Mercantile Exchange (CME) și Intercontinental Exchange (ICE).

Fiecare facilitate acceptă orice metale aprobate de IRA, inclusiv Eagles American, Gold American Buffalos, Canadian Maple Leafs, Austria Philharmonics, monede australiene Kookaburra, Pandas chinezesc și multe altele.

Fiecare expediere este inventată cu atenție de personalul instalației de depozitare pe măsură ce ajunge la unitatea de depozitare.

De acolo, activele dvs. sunt păstrate segregate din alte active și inventargate periodic.

Taxe de stocare

Taxele de depozitare pentru IRA -urile de aur depind de obicei de cantitatea de metal ținută în boltă.

În mod normal, taxele de stocare variază de la 50 USD la aproximativ 300 USD anual.

Taxe și cheltuieli generale

Deși există unele costuri pentru deținerea și protejarea aurului fizic și a metalelor prețioase, acestea se compară adesea favorabil cu plata unui active de 1% în taxă de administrare în fiecare an pentru a deține un ETF de aur sau un fond mutual de metale prețioase.

Presupunem că aveți un milion de dolari investibili de active și doriți să aveți o alocare de 10% la metale prețioase în portofoliul de pensionare totală.

O taxă AUM de 1% pe 100.000 USD într -un ETF de aur te -ar costa ca investitor de 1.000 USD pe an.

deținând aceiași 1.000 de dolari în lingouri de aur într -un IRA de aur poate genera între 100 și 400 de dolari în taxe pe an, în timp ce generează randamente totale de investiții foarte similare.

cea mai semnificativă variabilă ar fi prima sau marcajul pe care îl plătiți la Birch Gold Group Când cumpărați aurul dvs. la prețuri de vânzare cu amănuntul-doar puțin peste loc-și reducerea s -ar putea să primiți ani mai târziu când lichidați.

Acesta este un motiv pentru care majoritatea consilierilor financiari din Wall Street nu menționează rolul de a deține aur fizic, argint, platină și paladiu într -un portofoliu de investiții.

Nu au o modalitate de a genera un venit din exploatațiile dvs. fizice de metale prețioase.

Grupul de aur Birch nu percepe nicio taxă de investiții, raporturi de cheltuieli, comisioane sau taxe AUM.

Chiar și transportul este gratuit.

Birch Gold Group își face banii la răspândirea dintre prețurile cu amănuntul și cu ridicata și nu câștigă bani la rambursări.

Începeți cu grup de aur de mesteacăn .

sfat: feriți de escrocherii de „depozitare a casei” din aur Ira

Puteți depozita cât mai mult din aurul dvs. fizic non-IRA și metalele prețioase fizice acasă, după cum doriți.

Dar legea interzice proprietarilor IRA să ia deținerea personală de lingouri deținute în conturile lor de pensionare.

Câțiva dealeri de metale prețioase au reclame care înfățișează persoanele în vârstă care stau la mesele lor de bucătărie cu stive de monede de aur.

Dar aceste reclame sunt înșelătoare pentru cei care doresc să dețină aurul într-un Ira auto-regizat

a Decizia recentă a instanței confirmă faptul că este ilegal pentru investitori să păstreze lingouri deținute de IRA în posesia personală.

Dacă IRS descoperă că țineți o lingură de aur, argint, paladiu sau platină deținută de IRA în propria casă sau cutia de siguranță, în loc să o păstrați cu o bancă autorizată sau o companie de încredere care acționează ca custod, vor fi respinge întregul cont IRA.

În realitate, te vor forța să iei o distribuție imediată a tuturor activelor din IRA simultan.

care poate declanșa obligația fiscală imediată și penalități substanțiale.

Nu veți intra în această problemă cu Birch Gold Group.

De fapt, Ei avertizează investitorii din această problemă pe propriul lor site web.

avantaje și dezavantaje ale grupului de aur Birch

pentru a rezuma, următoarele sunt câteva pro și contra investițiilor cu Birch Gold Group.

< TD> Transport gratuit în cazul în care clientul ia posesie fizică

contactați grupul de aur Birch

iată informațiile de contact ale grupului de aur Birch pentru referință:

  • 3500 W Olive Ave #300
  • Burbank, CA 91505-4652
  • Telefon: (800) 355-2116

Începeți cu grup de aur de meserie și obțineți un kit de informații gratuit.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: Dacă doriți să fiți în cel mai bun spațiu de cap posibil înainte de a lua o decizie de investiții, știind că tot ce trebuie să știți despre un IRA de aur este esențială.

consultați postarea mea despre ce Gold ira este pentru a obține cunoștințele corecte și a lua o decizie finală (și corectă).

De asemenea, iată un Ghid de rulare a aurului Dacă sunteți Este interesat să explorăm acest subiect în continuare.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

avantaje dezavantaje
Serviciu clienți remarcabili Resurse educaționale limitate în casă
experimentat, cu cunoștințe cu cunoștințe Personal de vânzări Nu este neapărat furnizorul cu costuri reduse
Un inventar larg de monede și bare autorizate IRA și non-IRA
Achiziție rezonabilă de 10.000 USD