Recenzie Writesonică: Pro, contra și caracteristici în 2023

Recenzie Writesonică: Pro, contra și caracteristici în 2023

roboți și scriere.

Cine știa că aceste două lucruri pot merge atât de bine împreună?

ca software de scriere AI Îmbunătățiți, vedem mai multe și aplicații mai uimitoare pentru aceasta.

cu promisiunea aplicațiilor care vă ajută să scrieți mai bine, mai rapid și mai eficient folosind puterea AI, echipa de la Writesonic a creat un instrument de scriere care ia internetul prin furtună.

Dar chiar își îndeplinește promisiunile?

În acest articol, voi revizui writesonic , un software de scriere AI pe care mulți creatori de conținut din această industrie îl iubesc și îl folosesc zilnic.

Voi analiza avantajele, contra și caracteristicile sale, ajutându -vă să decideți dacă este instrumentul de scriere AI potrivit pentru afacerea dvs.

Să intrăm corect în ea.

< /a> Ce este Writesonic?

Writesonic este un asistent de scriere alimentat AI care ajută la diverse sarcini legate de conținut.

Acest software face ușor crearea de conținut de înaltă calitate, folosind un algoritm de procesare a limbajului natural pentru a ajuta procesul de scriere.

Pentru un scriitor de conținut care dorește să utilizeze puterea AI, Writesonic ar putea fi doar instrumentul perfect pentru care să mergi.

include, de asemenea, mai multe caracteristici care facilitează producerea de conținut de calitate , caracteristici pe care le voi analiza în detaliu mai jos.

Indiferent dacă jobul dvs. se învârte în jurul creării de postări de socializare, descrieri de comerț electronic sau chiar articole cu drepturi depline, Writesonic vă poate ajuta să faceți treaba mai rapidă, asigurându-vă că produsul final este lipsit de erori .

 Social Media

Cum funcționează Writesonic?

Dacă puteți da instrucțiuni unei alte ființe umane, sunteți bine calificat să utilizați writesonic și obțineți rezultatele dorite.

software -ul este conceput pentru a fi cât mai intuitiv, răspunzând bine chiar și la solicitări mai complicate.

În ceea ce privește lucrările reale, software -ul vine cu diverse șabloane instruite pentru a genera tipuri specifice de conținut .

După ce ați ales un șablon, este timpul să începeți să completați semifabricatele cu informațiile pe care doriți să le utilizați Writesonic.

Odată ce faceți, software -ul de inteligență artificială vă va lua contribuția și va lucra la generarea rezultatelor dorite.

Marele lucru este că puteți, de asemenea, să treceți în revistă cu ce scrie Writesonic în fiecare etapă , astfel încât să puteți regenera conținut specific dacă nu sunteți mulțumit de ceea ce vedeți.

Biblioteca

șabloanele sunt sortate în categorii ușor de utilizat.

Acest lucru face ușor să găsești un șablon adecvat pentru job, chiar dacă este prima dată când folosește software -ul.

Biblioteca este actualizată constant cu șabloane noi, , astfel încât veți avea întotdeauna acces la cele mai recente și mai mari opțiuni .

Categoriile principale includ „altele noi”, șabloane legate de scrierea articolelor și blogurilor, „scrierea generală”, „anunțuri și instrumente de marketing”, „comerț electronic” și multe altele.

Acest lucru ar trebui să acopere nevoile majorității întreprinderilor care caută să utilizeze AI pentru crearea de conținut.

Începeți cu writesonic .

< /a> Caracteristici ale scrierii

cu tone de caracteristici, Writesonic este unul dintre cele mai bogate instrumente de scriere AI ale pieței.

Iată o imagine de ansamblu rapidă a unora dintre caracteristicile care fac parte din acest software:

 • idei de pornire : Acesta este șablonul pentru dvs. dacă doriți să începeți propria afacere mică și doriți să explorați idei din diverse unghiuri. Brainstorming folosind puterea inteligenței artificiale vă va permite să luați în considerare opțiunile la care s -ar putea să nu vă gândiți niciodată până acum.
 • AIDA Framework : Una dintre formulele de top din lumea redactării este Aida (atenție, interes, dorință, acțiune). În plus față de formula de soluție-agitație (găsită și în Writesonic), AIDA poate fi o modalitate excelentă de a vă structura conținutul.
 • versiuni de presă scurte : Conținutul generat de acest șablon poate fi perfect pentru cei care doresc generarea de comunicații de presă de înaltă calitate.
 • meta descrieri : Asigurarea că meta -descrierile site -ului dvs. este pe măsură să fie esențială în scopuri SEO. Această caracteristică vă permite să obțineți ajutor de la un asistent de scriere AI pentru a dezvolta rapid aceste informații.
 • BIOS personal : o copie a site -ului adecvat pentru a spune vizitatorilor cine sunteți este esențial. Șablonul „BIOS personal” vă va permite să creați un bio profesionist și interesant.
 • Expander propoziție : Dacă ați experimentat vreodată blocul scriitorului și ați avut nevoie de ajutor pentru a extinde ideile specifice de articole, acesta este instrumentul pentru dvs. Îți ia propoziția existentă și îți completează gândurile, ajutându -ți să stai la început creativitatea sau să o îmbunătățești.
 • YouTube Schițe : Pentru cei care folosesc Writesonic în scopuri de creare video, acest șablon poate fi salvator. Vă permite să generați rapid un contur pentru videoclipurile dvs. YouTube care sunt atât informative, cât și antrenante.
 • Posturi scurte LinkedIn : Acesta este unul dintre cele mai bune șabloane de valoare pentru bani care permite creatorilor de conținut să producă conținut de înaltă calitate pentru profilul lor LinkedIn.
 • Descrierile anunțurilor Google : Fie că vindeți produse pe Amazon și doriți să utilizați Google pentru a conduce traficul către listarea dvs. Campania Google ADS, această caracteristică poate fi benefică.
 • Schițe de blog : Acest șablon poate fi unul excelent pentru începătorii care doresc să înceapă blogging -ul pentru a fi utilizat. Vă permite să generați rezumate ale postărilor de pe blog, astfel încât să puteți dezvolta rapid idei noi și să vă planificați conținutul în avans.
 • reclame Facebook : Crearea unei copii de anunțuri digitale care se transformă pe Facebook este esențială. Ca instrument de redactare, Writesonic poate fi un atu excelent pentru cei care doresc să creeze reclame Facebook de înaltă convertire care sunt gata să publice.
 • Descrierile produsului : Acest asistent de scriere AI poate fi, de asemenea, utilizat pentru a crea descrieri ale produsului. Indiferent dacă vindeți bunuri fizice sau produse digitale, acest instrument vă poate ajuta să creați descrieri informative și antrenante.
 • Pagini de destinație : Generarea anteturilor, subheadrelor și copiei corespunzătoare asigură paginile de destinație ale site -ului dvs. web să fie la egalitate. Această caracteristică poate beneficia de cei care doresc să-și crească ratele de conversie, venind cu variații care pot fi testate împărțite.
 • conținut de conținut: Când vine vorba de scrierea conținutului, bloggerii au nevoie adesea de ajutor pentru a veni cu introduceri captivante și informative. Aici Whitesonic poate fi salvator. Vă permite să generați rapid startere de înaltă calitate atunci când vine vorba de idei de postare pe blog.
 • Conținut Reformer : Luarea ideilor de blog și a le spune diferit (în timp ce le face mai antrenante) este o abilitate care necesită timp pentru a învăța. Cu toate acestea, cu Writesonic, puteți obține ajutor de la un asistent de scriere AI care vă va reformula conținutul în timp ce obțineți îmbunătățirile necesare.

După cum puteți vedea, există multe caracteristici de care puteți profita cu Writesonic.

cu 80+ șabloane , această platformă este un instrument excelent pentru întreprinderile care doresc să creeze conținut de înaltă calitate folosind AI.

< /a> ușurința de utilizare

Diferitele șabloane sunt ușor de utilizat, cu exemple furnizate în cadrul fiecăruia.

Există videoclipuri în cadrul șabloanelor, vă ajutând să profitați la maxim de software .

este, de asemenea, bine să rețineți că vor fi create diferite variații ale conținutului dvs. atunci când utilizați AI pentru a crea conținut.

Aceasta înseamnă că puteți cu ușurință versiuni diferite ale conținutului dvs. fără a începe de la zero de fiecare dată.

Calitatea cuvântului

Writesonic oferă o caracteristică pe care puțini alte generatoare de conținut AI au: capacitatea de a controla calitatea cuvintelor tale.

Dacă vă concentrați pe conținut de calitate, opțiunea Premium vă va asigura că cuvintele utilizate sunt de cea mai înaltă calitate .

Dacă doriți mai mult o abordare bazată pe cantitate, mersul cu opțiunea economie va concentra AI pentru a scrie conținut mai lung de dimensiuni .

În același timp, tot conținutul este fără plagiat, ceea ce înseamnă că AI Writesonic este o opțiune excelentă pentru întreprinderile care doresc să creeze conținut unic.

Verificatorul de plagiat încorporat vă poate ajuta, de asemenea, să verificați dublu acest lucru .

< /a> AI Articol Writer

Pentru cei care doresc să genereze mai mult (gândiți -vă la 1500+ cuvinte) postări sau articole pe blog, writesonic ‘ S AI Writer poate ajuta .

cu acest instrument, puteți introduce un subiect, iar software-ul va genera un articol bine scris sau postare pe blog despre subiect.

Un alt avantaj al acestei caracteristici este că articolele generate vor fi concentrate pe SEO, ajutându-vă să clasificați conținutul mai mare în motoarele de căutare .

< /a> Writesonic Training Academy

Dacă toate cele de mai sus sună ca multe de luat, nu vă faceți griji – Writesonic oferă o academie de formare unde puteți învăța tot ce aveți nevoie despre software.

Academia de instruire cuprinde tutoriale video și resurse pentru a vă ajuta să beneficiați la maxim de software.

Unele dintre subiectele abordate în cadrul acestei academii includ:

 • Alegerea planului corect
 • Cum să folosești tabloul de bord Writesonic
 • Cum să folosești articolul Writer
 • Cunoașteți editorul Sonic
 • și multe altele.

Toate acestea vă asigură că veți putea beneficia la maxim de scrieri și să începeți să creați conținut de înaltă calitate în cel mai scurt timp.

API writesonic

Compania oferă o API pentru dezvoltatorii care doresc să integreze Writesonic în propriile aplicații.

API -ul oferă dezvoltatorilor acces la toate caracteristicile disponibile în cadrul software -ului , ceea ce face ușor să creeze soluții personalizate de generare a conținutului.

În timp ce trebuie să luați legătura cu echipa Writesonică pentru a obține cheia API și pentru a începe cu API -ul, procesul este relativ simplu.

în general, API-ul Writesonic este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să-și creeze soluțiile de generare a conținutului.

Photosonic

ca relativ nou AI Image Generation Tendința menține în creștere, scrietă, scrietă, scrietă, scris a introdus, de asemenea, un instrument de generare a imaginilor AI numit Photosic.

cu acest instrument, puteți generați rapid imagini de înaltă calitate care pot fi utilizate pe site-ul sau pe blogul dvs.

Tot ce trebuie să faceți este să introduceți un cuvânt cheie, iar software-ul va genera imagini fără redevență pe care le puteți utiliza.

Fiecare generație produce două imagini, iar costul este egal cu 100 de cuvinte premium.

Acest lucru face ușor să să vă urmăriți utilizarea software -ului și vă asigură că veți beneficia la maxim de abonament .

Fie că doriți să generați imagini care vă complimentează postările de pe blog sau le utilizați pe social media, Photosonic este o opțiune excelentă de luat în considerare.

Mai mult, este disponibil în aceeași interfață pe care o utilizați pentru a genera conținut.

Prețul scrierii

Writesonic oferă trei planuri diferite de prețuri, după cum urmează:

 • Trial gratuit : Aici, puteți genera până la 6250 de cuvinte, oferindu -vă o mulțime de oportunități de a testa software -ul și de a vedea dacă este o potrivire bună pentru nevoile dvs.
 • Plan de formă scurtă : Pentru doar 10 USD pe lună, puteți genera până la 30.000 de cuvinte în timp ce accesați diverse caracteristici. Dacă aveți nevoie de mai multe cuvinte, până la 125.000 de cuvinte în cadrul setării de calitate „bune” vă vor costa doar 26,67 USD lunar. Dacă ar trebui să plătiți aceeași sumă în cadrul setării de calitate „premium”, veți putea genera 50.000 de cuvinte.
 • Plan de formă lungă : Puteți genera până la 2 milioane de cuvinte pe lună. Cu posibilitatea de a alege facturarea anuală și de a economisi 33% la abonament, această sumă de cuvinte ar costa în jur de 666 USD pe lună. Cu toate acestea, totul este variabil în funcție de numărul de cuvinte pe care le generați.

Rețineți că nu există planuri de credit nelimitate, așa că va trebui să urmăriți numărul de cuvinte sau să vă actualizați planul.

Înfășurați.

pentru freelanceri care doresc să obțină AI Copywritare și generarea de conținut, Pentru proprietarii de afaceri care doresc să automatizeze crearea de conținut, Writesonic este un instrument care merită luat în considerare.

Software-ul oferă o gamă largă de caracteristici și instrumente care fac ușor să genereze conținut de înaltă calitate, fără a petrece ore întregi, făcând acest lucru .

Nu numai că acest lucru vă eliberează timpul, dar vă permite, de asemenea, să vă concentrați pe alte domenii ale afacerii dvs.

cu șabloane care se ocupă de diverse situații și nevoi și o serie impresionantă de opțiuni de personalizare, Writesonic este un instrument pe care îl pot utiliza întreprinderile de toate dimensiunile.

Începeți cu writesonic .

citire ulterioară pe Adamenfroy.com: Există alte alte GPT-3 Scriitori AI bazați pe piață chiar acum.

de la copie.ai la rytr, există mai multe opțiuni din care să alegeți.

Pentru mai multe informații despre una dintre competițiile directe ale lui Writesonic, consultați acest Jasper Review < /a>.

Această tehnologie de inteligență artificială poate, de asemenea, să alimenteze diverse sarcini creative, inclusiv AI Generation Story Generation și scriere nouă .

poate ajuta chiar cu optimizarea motorului de căutare, cu diverse instrumente de seo ai capabil să -ți optimizezi site -ul pentru Google.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *