Recenzie Skool: Caracteristici, beneficii și prețuri (2023)

Recenzie Skool: Caracteristici, beneficii și prețuri (2023)

Construirea unei comunități de studenți angajați este unul dintre cele mai provocatoare aspecte ale unui curs online.

Complexitatea tehnică a înființării și gestionării unei platforme obișnuia să fie prea mult pentru majoritatea, iar costul angajării unei echipe de sprijin dedicate a fost prohibitivă.

până acum.

skool susține că poate modifica procesul de Crearea de cursuri online , simplificând viața, desigur, creatorii.

oferă o platformă cuprinzătoare pentru astfel de creatori să-și angajeze elevii rapid și cost-eficient.

Dar Skool este platforma potrivită pentru nevoile dvs.?

În această recenzie, voi explora caracteristicile, beneficiile și structura de prețuri ale lui Skool pentru a vă ajuta să decideți.

< /a> Ce este skool?

skool este o comunitate și o platformă de găzduire de curs creată pentru a stimula interacțiunea dintre studenți și instructori.

Fondat în 2019 de Sam Ovens (cunoscut pentru cursul său popular „Accelerator de consultanță”), Skool se concentrează pe crearea unui mediu antrenant pentru a promova învățarea.

Cu comunitatea din centrul experienței studentului, Skool își propune să ofere ceea ce mai puternic Platformele de curs încă nu au furnizat.

Dacă o platformă simplă și ușor de utilizat, care încurajează elevii să se angajeze între ei și instructorul sună ca un vis, Skool ar putea fi platforma de luat în considerare.

Caracteristici skool

 Caracteristici

se poate construi propria comunitate profitând de caracteristicile de creare a cursului Skool.

Aceste caracteristici simplifică procesul, astfel încât proprietarii de afaceri pot crea și gestiona rapid conținutul cursului lor.

Cu toate acestea, acest instrument strălucește cu instrumentele sale de creare a comunității.

De la afișarea notificărilor antrenante, simplificarea consumului de conținut și utilizarea funcțiilor de gamificare și recompensă, skool ajută la asigurarea implicării membrilor.

a rămâne pe deasupra lucrurilor a fost o durere de cap în trecut, ori de câte ori elevii au întreprins cursuri.

Skool oferă participanților de curs un calendar vizual, oferind o modalitate ușoară de a urmări toate cursurile lor, evenimentele viitoare și orele de clasă.

Platforma de curs online a lui Skool

Să mergem mai adânc în funcția de curs online a Skool.

Cu programa de bază a programelor dvs. adăugate pe platformă, membrii comunității pot accesa conținut din oriunde și pe orice dispozitiv.

ca proprietar, puteți împărtăși cu ușurință lecțiile cu studenții.

Puteți combina, de asemenea, conținut, cum ar fi videoclipuri, imagini și descărcări printr-un back-end simplu care vă permite să adăugați materialele rapid.

Categorii vă ajută, de asemenea, să vă organizați cursul în diverse secțiuni.

Fiecare modul poate include, de asemenea, mai multe fișiere și documente pentru a ajuta la predarea materialului.

Există, de asemenea, elemente de acțiune pe care membrii să le finalizeze în timpul călătoriei lor de învățare.

puteți oferi chiar transcrieri membrilor dvs., astfel încât să poată examina mai rapid subiectele importante.

În general, experiența utilizatorului cursului este lină și intuitivă – permițând elevilor să navigheze pe cursuri fără nicio curbă de învățare.

Începeți cu skool .

Contra de creare a cursului online a lui Skool

Rețineți că Skool nu acceptă găzduirea video și va trebui să utilizați soluția dvs. atunci când adăugați videoclipuri în module sau lecții.

În plus, aspectul și designul sunt destul de statice și nu pot fi schimbate mult.

Dezvoltatorii au creat acest lucru intenționat, mergând pentru o construire implicită care este simplă și minimalistă.

Crearea cursului online a Skool nu are, de asemenea, mai multe instrumente de învățare și instrumente de testare care pot ajuta la evaluarea înțelegerii elevilor de material.

Nu există modalități de a -ți evalua elevii pe măsură ce completează module sau chiar atunci când adăugați material nou.

Cu alte cuvinte, nu există teste, PDF -uri, evaluări sau orice alte instrumente de testare a studenților.

Această lipsă de abilități de testare este un con comparativ cu alte platforme populare.

< /a> platforma comunitară a skool

ca instrument comunitar, platforma Skool permite proprietarilor de cursuri să se angajeze cu membrii lor și să construiască o comunitate activă.

Acest aspect al comunității se simte similar cu un feed de grup Facebook în care utilizatorii și administratorii pot crea postări care includ text, video, sondaje sau link -uri.

De asemenea, postările pot fi ușor de căutat, deoarece sistemul le organizează în categorii care îi ajută pe utilizatori să -i găsească pe cei pe care îi doresc.

mesagerie directă permite conversații private între instructori și studenți, precum și studenți și alți studenți.

Această comunicare facilitează construirea relațiilor și interacțiunii cu comunitatea.

consumând conținut

Când consumă conținut, utilizatorii pot citi, cum ar fi și comentează postările din forum.

Utilizatorii se pot abona, de asemenea, la notificare atunci când vin noi răspunsuri de la alți membri, ceea ce ajută la menținerea lor la zi cu orice modificări sau discuții într-o anumită postare.

își pot atașa și fișierele la orice răspunsuri pe care le oferă, ceea ce face mai ușor pentru oameni să partajeze resurse și cunoștințe atunci când este nevoie.

Funcționalitatea acestei platforme permite, de asemenea, o partajare ușoară pe social media.

se poate partaja cu ușurință fiecare postare pe platforme externe, inclusiv publicarea tweet -urilor și partajarea imaginilor pe diverse rețele.

Profiluri de membri

Fiecare membru primește un profil pe care oricine din comunitate îl poate vedea.

Aici, membrii își pot vedea reciproc activitatea și cele mai recente postări, încurajându -i să se angajeze unul cu celălalt.

utilizatorii se pot direcționa, de asemenea, reciproc pentru a discuta subiecte sau întrebări specifice.

aspectul gamificării

Una dintre cele mai bune funcționalități pe care le oferă această platformă este aspectul său de gamificare.

cu un clasament care arată cine este cel mai activ și angajat membru, încurajează oamenii să participe la conversații și să posteze conținut de înaltă calitate.

Pe măsură ce utilizatorii fac postări, comunitatea consideră valoroasă, vor primi like -uri de la alți membri.

Aceste like -uri indică aprecierea pentru contribuția lor, dar servesc și ca un stimulent pentru alții să participe mai mult.

, de asemenea, se traduc în puncte și niveluri, pe care administratorii le pot folosi ca recompense pentru atingerea anumitor repere sau obiective în cadrul cursului.

Cu capacitatea de administratori de a marca postările ca pietre prețioase, există și un element de recunoaștere, deoarece postările populare vor fi evidențiate și răsplătite.

postările vor afișa apoi o pictogramă de bijuterie lângă ele pentru a arăta că sunt speciale sau unice în cadrul cursului.

Dacă doriți să construiți o comunitate care să recompenseze membrii și să îi motiveze să contribuie mai mult conținut, merită luat în considerare.

< /a> Caracteristica Calendarului Skool

Fie că oferiți programe de coaching sau aveți nevoie de ajutor pentru organizarea de evenimente, funcția de calendar a lui Skool este instrumentul perfect pentru a vă ajuta să păstrați totul la loc.

Cu un calendar integrat în platforma dvs., puteți programa și gestiona cu ușurință evenimentele viitoare.

folosește un sistem de marketing prin e -mail pentru a livra notificări prin e -mail despre apelurile viitoare de grup, webinarii sau orice alt eveniment pe care îl adăugați.

Sistemul consideră, de asemenea, fusul orar al membrului dvs. la programarea acestor evenimente, astfel încât să poată obține toate informațiile esențiale la timp.

skool nu este o platformă de planificare, așa că va trebui să utilizați totuși un instrument de găzduire a evenimentelor pentru a aranja evenimente.

Această caracteristică face mai ușor pentru toți cei implicați să afle ce se întâmplă și când.

Ce skool lipsește

Să luăm în considerare diverse aspecte pe care Skool le -ar dori să le adauge pentru a fi o platformă completă.

  • Instrumente pentru învățare colaborativă: Skool oferă în prezent posibilitatea de a posta și comenta conținutul. Ar fi minunat dacă ar putea adăuga funcții care permit membrilor să lucreze împreună, cum ar fi funcțiile de partajare a documentelor și colaborare.
  • aplicație mobilă: Deși Skool este disponibil printr -un browser web, în ​​prezent nu există nicio aplicație dedicată. Această lipsă a unei aplicații mobile înseamnă că utilizatorii trebuie să -și acceseze cursurile folosind un laptop sau un computer desktop, care poate fi incomod pentru cei care sunt mereu în mers.
  • integrări cu alte platforme: skool s-ar putea integra cu software popular, cum ar fi zoom (sau Una dintre alternativele sale ) sau calendly astfel încât utilizatorii să poată avea un Experiență cu un singur magazin cu cursurile lor.
  • API sau Webhooks pentru a se integra cu alte platforme: având API -uri sau Webhooks, utilizatorii ar putea construi integrări personalizate cu alte platforme pentru a -și face cursurile și mai dinamice.

Ce îmi place la skool

Platforma depune un efort semnificativ pentru a păstra o interfață de utilizator simplă și elegantă.

Partea din spate este concisă și ușor de navigat pentru membri și administratori.

Această ușurință de utilizare o face accesibilă tuturor, indiferent de capacitatea lor tehnică.

Membrii noii obțin un panou lateral care combină diferitele opțiuni ale platformei, de la crearea de conținut până la aderarea la apeluri de grup.

Această bară laterală face mai ușor pentru persoanele noi la cursuri online să înțeleagă ce trebuie să facă înainte de a se îmbarca în călătoria lor de învățare.

elimină, de asemenea, confuzia sau ghicirile inutile, care uneori pot deraia o experiență educațională.

Începeți cu skool .

< /A> Suport pentru clienți Skool

În timp ce nu există un chat live sau asistență tehnică directă, puteți utiliza e -mail pentru a contacta asistența și, de obicei, acestea sunt rapide.

În timp ce acest tip de comunicare ar putea să nu fie cel mai convenabil, filmarea echipei de asistență pentru clienți un e -mail este de obicei suficient pentru a rezolva problema rapid.

prețuri

 PRICING

Skool păstrează ideea simplității cu structura sa de prețuri.

oferind un singur plan care costă 99 USD pe lună, este accesibil întreprinderilor de toate dimensiunile.

Rețineți că această taxă permite administratorilor să gestioneze un singur grup prin intermediul platformei.

Un grup prezintă un număr nelimitat de membri în urma cursurilor nelimitate.

Există, de asemenea, toate caracteristicile comunitare și calendar menționate anterior, care fac atât mai accesibile evenimentele de implicare, cât și de planificare.

se poate parcurge și un proces de 14 zile pentru a decide dacă Skool se potrivește nevoilor lor înainte de a se angaja.

< /A> Revizuire Skool-FAQ

Pentru cine este skool pentru?

creatori de cursuri online și antrenori care au nevoie de o platformă ușor de utilizat pentru a-și împărtăși conținutul, a gestiona o comunitate și a se conecta cu elevii lor vor găsi skool util.

În plus, oricine caută o soluție de platformă all-in-one pentru a gestiona un program educațional sau de formare poate utiliza această platformă.

Skool permite învățarea colaborativă?

Skool nu oferă niciun instrument nativ pentru învățarea colaborativă, dar are o caracteristică a comunității platformei care permite membrilor să comunice între ei și să se angajeze în discuții.

În plus, membrii se pot trimite reciproc mesaje directe.

Înfășurați.

În această recenzie skool, sper că am reușit să vă ofer o imagine de ansamblu bună a platformei și a caracteristicilor acesteia.

ca platformă de curs online, Skool este o opțiune excelentă pentru o platformă alimentară, cu o mulțime de funcții și suport.

cu încercarea sa gratuită și planul lunar accesibil, merită încercat pentru creatorul de curs care dorește să creeze un curs online fără nicio problemă.

Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unei platforme de învățare mai complexe, dar bogate în caracteristici, skool s-ar putea să nu se potrivească potrivit.

Începeți cu skool .

lectură suplimentară pe adamenfroy.com: învățare online online Platformele Pentru întreprinderi vin în multe forme și dimensiuni.

știind care să alegeți poate dura timp și efort.

Iată câteva dintre cele mai bune recenzii ale platformei de curs de luat în considerare:

În plus, știind cum să Vindeți online Cursuri este la fel de important ca alegerea platformei potrivite.

În cele din urmă, consultați cele mai bune platforme de microlearning Pentru a crea cursuri mai ușor consumabile consumabile .

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *