Revizuirea de verificare a afacerilor Bluevine în 2023

Revizuirea de verificare a afacerilor Bluevine în 2023

Contul potrivit de verificare a afacerilor este o parte fundamentală a conducerii unei afaceri.

Ca un motor auto, un cont de verificare a afacerilor este unul dintre elementele principale care conduc o afacere înainte și face posibilă funcționarea companiei.

Este locul în care depuneți veniturile, scrieți cecuri pentru a plăti facturile și Urmăriți -vă cheltuielile .

dacă un contul de verificare a afacerilor este necesar pentru gestionarea salarizării sau a impozitelor, acest tip de cont este vital.

Bluevine este o instituție financiară care Oferă diverse soluții bancare pentru întreprinderi, iar contul lor de verificare a afacerilor este unul dintre cele mai populare produse.

În această recenzie, voi analiza tot ce trebuie să știți despre contul de verificare a afacerilor Bluevine, inclusiv taxe, funcții și dacă este potrivit pentru afacerea dvs.

Să intrăm corect în ea.

Ce este Bluevine Business?

 PAPAGE

Ajutarea proprietarilor de afaceri își desfășoară afacerile cu încredere este Prioritatea superioară a lui Bluevine .

Acesta este motivul pentru care au creat o suită de produse și servicii care răspund nevoilor specifice ale întreprinderilor mici.

Bluevine oferă întreprinderilor mici cu produse de verificare, împrumuturi și facturi de plată și servicii.

de la verificarea cu randament ridicat fără taxe lunare de întreținere pentru a factura opțiuni de plată care vă permit să maximizați fluxul de numerar, BlueVine are diverse soluții.

< IMG Decoding = "async" width = "750" înălțime = "217" src = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg% 22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20217%22%3E%3C%2FSVG%3E "ALT =" Fără taxe lunare "Class =" WP-Image-210302 Lazyload "Srcset =" Date: Image/SVG+-210302 XML,%3CSVG%20XMLNS%3D%22HTTP%3A%2F%2FWWW.W3.org%2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20217%2E 3E%3C%2FSVG%3E 750W " dimensiuni = "(max-width: 750px) 100vw, 750px" data-srcset = "https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/no-monthly-fees.jpeg 750w, https: // www. Adamenfroy.com/wp-content/uploads/no-monthly-fees-300x87.jpeg 300w "data-src =" https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/no-monthly-fees.jpeg ">

au, de asemenea, măsuri de securitate pentru a vă proteja contul de fraudă și furt.

Bluevine Business este asigurat FDIC pentru până la 250.000 USD, și toate tranzacțiile sunt criptate, astfel încât să puteți fi sigur că banii dvs. sunt în siguranță.

< /a> Bluevine Business Checking

Există un singur tip de cont de verificare pe care Bluevine îl oferă.

Cu toate acestea, este unul foarte cuprinzător pentru proprietarii de întreprinderi mici.

Când deschideți un cont de verificare a afacerilor Bluevine, nu există taxe lunare sau de descoperit de cont.

În plus, Nu există cerințe minime de depozit de deschidere , astfel încât să puteți deschide un cont cu cât mai puțini sau cât mai mulți bani doriți.

Puteți face, de asemenea, tranzacții nelimitate, deci nu există nicio restricție cu privire la cât de des puteți retrage sau depune bani.

O altă caracteristică excelentă a acestui produs este că puteți câștiga până la o rată de dobândă procentuală anuală de 1,5% (APY) pe banii pe care îi aveți în contul dvs. până la 100.000 USD.

În timp ce unele condiții trebuie să se întâmple pentru a vă califica pentru această rată, este totuși o ofertă foarte competitivă pe piața bancară a întreprinderilor mici.

De asemenea, condițiile menționate sunt destul de ușor de îndeplinit.

trebuie să cheltuiți lunar 500 de dolari cu cardul de debit de afaceri furnizat sau să obțineți 2.500 USD lunar în plățile clienților prin diferite metode.

Acestea includ depozitul de verificare mobilă, transferul de sârmă, ACH sau direct către furnizorul de procesare a plăților comercial.

taxe

Oricine s -a ocupat vreodată de bănci la nivel de afaceri știe că taxele se pot adăuga rapid și mânca în profituri.

Acesta este motivul pentru care alegerea unei bănci cu taxe de tranzacție scăzute sau deloc pentru produsele sale și serviciile bancare este esențială.

contul de verificare a afacerilor Bluevine nu are taxe lunare , nici taxe de fond nesuficiente, nici taxe de descoperire de cont și nu există cerințe de sold minime.

nu există, de asemenea, taxe ATM pentru bancomatele în rețea atunci când retrageți bani din peste 37000 de mașini din toată țara care fac parte din bancomatele MoneyPass.

Acestea fiind spuse, există o taxă de 2,50 USD pentru retragerea de la un acces la bancomat din afara rețelei.

Tranzacții

În timp ce nu sunt disponibile filiale fizice în persoană, puteți tranzacționa în continuare prin această bancă numai online în mai multe moduri.

din cutie, Când creați un cont de verificare, primiți un MasterCard de debit Bluevine Bluevine gratuit și două cărți de cecuri gratuite .

Trebuie să aveți un echilibru în contul dvs. pentru a vă obține cărțile de cecuri gratuite.

Atunci, dacă doriți să comandați mai multe cărți de cecuri, aceasta începe de la aproximativ 18 USD pe carte.

Indiferent dacă rămâneți cu cele două cărți de cecuri gratuite sau comandați mai mult, puteți face cumpărături și retrageri fără să vă faceți griji cu privire la plata taxelor suplimentare.

s-au gândit și la cei care doresc să depună numerar ca parte a operațiunilor lor de zi cu zi.

Un cont bancar Bluevine Business vine cu un parteneriat activ cu Green Dot , permițând proprietarilor de afaceri Pentru a face depozite în numerar, după cum este necesar.

locațiile de vânzare cu amănuntul cu puncte verzi includ CVS Pharmacy, Dollar General, 7-Eleven, Kroger și Family Dollar, printre altele.

bancar mobil

Cu aplicația mobilă a BlueVine, puteți verifica rapid soldul contului BlueVine, vizualizați istoricul tranzacțiilor, cecuri de depozit și transferați bani între conturile dvs.

Acest lucru este posibil să faceți din confortul smartphone -ului sau tabletei.

Aplicația este disponibilă pentru dispozitivele iOS și Android și poate fi descărcată din App Store.

cu un scor (actual) App Store de 4,6 și 4,7 din 5 stele pe Play Store și Google Play Store, mulți oameni par să fie destul de mulțumiți de serviciul oferit de Bluevine pe aplicațiile lor mobile.

securitate

După cum am menționat, contul lor de verificare este asigurat FDIC, așa că știți că banii dvs. sunt în siguranță.

Mai mult decât atât, cu autentificarea cu doi factori și criptarea la nivel de bancă online, puteți fi sigur că contul dvs. este sigur de fraudă și furt.

Linia de credit de afaceri

Similar cu revoltarea conturi de credit cu băncile tradiționale, o linie de credit cu Bluevine oferă întreprinderilor opțiunea de a obține fonduri suplimentare , deoarece plătesc înapoi ceea ce au împrumutat deja.

Cu această linie de credit rambursată pe parcursul a șase până la douăsprezece luni, banca va prelua automat suma împrumutată din contul dvs.

Pentru a vă califica pentru o linie de credit, există câteva condiții pe care trebuie să le satisfaceți.

Unele dintre acestea includ un scor de credit de 600+, trebuie să fiți înregistrat ca LLC sau o corporație și să fiți în afaceri de cel puțin șase luni.

Serviciul Clienți

Serviciul bun pentru clienți este o caracteristică semnificativă, în special pentru întreprinderile mici.

Deși serviciul pentru clienți oferit de BlueVine este bun, este disponibil doar în zilele săptămânii .

Aceasta este o informație bună pentru a ști dacă aveți probleme cu contul dvs. sau trebuie să discutați cu cineva despre o tranzacție.

Dacă doriți să contactați serviciul pentru clienți, puteți face acest lucru fie prin telefon, fie prin e -mail.

Integrări terțe

Bluevine se integrează cu mai multe platforme software de contabilitate populară, cum ar fi QuickBooks , val , și freshbooks . < /P>

Acest lucru face ușor să țineți evidența finanțelor dvs. și să vă asigurați că toate tranzacțiile dvs. sunt contabilizate.

vă puteți conecta, de asemenea, la diverse procese de plată, inclusiv funge < /a>, Expensificați și paypal .

Configurarea contului dvs. de verificare

Crearea contului dvs. este foarte simplă și poate fi realizată pe site -ul web.

cu promite că aplicația dvs. va dura doar câteva minute pentru a finaliza , este una dintre cele mai rapide modalități de a deschide un cont gratuit de verificare a afacerilor online.

Revizuirea verificării afacerilor Bluevine-FAQ

Bluevine oferă un serviciu de card de credit?

BillPay este caracteristica pe care o căutați în acest sens.

plățile recurente sunt una dintre cele mai populare caracteristici ale acestui serviciu .

Iată mai multe informații pe această caracteristică .

Bluevine oferă caracteristici de creditare?

Da, Bluevine este, de asemenea, un creditor care oferă produse de finanțare a afacerilor, cum ar fi linii de credit și finanțare a facturilor.

Ce este programul de protecție a salariilor Bluevine?

Acesta este un program pe care această instituție financiară nu o mai oferă .

Pot primi un transfer de sârmă de intrare prin Bluevine?

da, poți.

Expeditorul trebuie pur și simplu să cunoască informațiile corecte pentru cine să trimită firul.

În trimiterea taxelor de sârmă, transferurile de sârmă de ieșire sunt percepute o taxă de 15 USD .

Am nevoie de un număr de securitate socială atunci când solicită un cont?

da, acest lucru este solicitat la înregistrare.

Ce este facturarea facturii?

cu această caracteristică, Puteți primi un avans în numerar pentru orice factură pentru care nu trebuie să fiți plătiți.

Oferă Bluevine conturi de economii?

Nu, aceasta nu este în prezent o opțiune.

Ce sunt sub-actele Bluevine?

indiferent dacă doriți să să configurați fonduri pentru situații de urgență, să vă pregătiți pentru sezonul fiscal sau să gestionați salariul, subaccounts vă poate ajuta să faceți acest lucru.

Acest tip de cont este, de asemenea, uneori denumit cont „găleată” și este unul dintre avantajele pe care le poate oferi un cont de verificare a afacerilor online.

Înfășurați.

ca unul dintre cele mai bune conturi de verificare a afacerilor, BlueVine este o opțiune bună pentru întreprinderile mici care caută un cont bancar de verificare online.

fără taxe lunare de serviciu, este o alternativă excelentă la băncile tradiționale și are toate caracteristicile de care au nevoie majoritatea antreprenorilor.

Există, de asemenea, elementul de securitate, , conturile de verificare a afacerilor fiind asigurate FDIC, astfel încât să știți că banii dvs. sunt siguri .

Dacă sunteți în căutarea unui cont excelent de verificare online pentru întreprinderile dvs. mici, atunci BlueVine merită luat în considerare.

citire ulterioară pe adamenfroy.com : având un Contul bancar de afaceri online este esențial pentru orice proprietar de afaceri.

Cu diverse opțiuni disponibile, cercetarea celei care vă poate oferi cel mai bun serviciu este vital înainte de a comite.

În plus, dacă doriți să Obțineți o afacere împrumut , să știi ce este implicat în procesul de cerere vă poate ajuta să vă pregătiți mai bine și să ACE procesul.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *