Recenzie de clic: este cel mai bun instrument de colaborare all-in-one?

Recenzie de clic: este cel mai bun instrument de colaborare all-in-one?

clicup este un online Project Management Software < A> și instrument de colaborare care oferă o interfață vizuală pentru a monitoriza sarcinile.

Este o platformă all-in-one care vă permite să creați, să partajați și să urmăriți sarcini-precum și să vă gestionați contactele și să urmați pâlnia de vânzări de la început până la sfârșit.

Platforma pune la punct decalajul dintre managerii de sarcini și ajută software -ul de birou, oferindu -vă tot ce aveți nevoie pentru a partaja proiecte, a atribui sarcini, a delega responsabilități, a urmări, a căuta feedback -ul utilizatorilor și a examina lucrările efectuate de membrii echipei dvs. >

Puteți utiliza, de asemenea, Clickup pentru a crea Gantt Chart Software .

chiar funcționează mai bine decât multe alte fără platforme de dezvoltare a codului .

Unele dintre caracteristicile cheie ale Clickup includ:

 • Managementul sarcinilor și managementul proiectului.
 • Dezvoltare agilă.
 • Crearea de liste de activități.
 • Programarea proiectului și memento-uri.
 • Urmărirea timpului și gestionarea timpului.
 • Vizualizare volum de lucru.
 • Setați dependențe de sarcină.
 • Capacitatea de a comuta între diferite vizualizări, cum ar fi Gantt Chart Vizualizare, vizualizare a casetei, vizualizare tabel și multe altele.

Soluția de gestionare a proiectului are o interfață de utilizator ușor de utilizat, contribuind la ușurința sa de utilizare și la curba de învățare îngustă.

Este potrivit și pentru freelanceri, utilizatori noi, întreprinderi mici și chiar mari întreprinderi.

plus, cu integrări pentru echipe Gmail, G-Suite, Trello, Slack, Microsoft, aplicații JIRA, CRM și multe altele-este ușor de organizat și productiv cu fiecare interacțiune.

Clickup Project Caracteristici software de gestionare.

Clickup vă face ușor să urmăriți proiectele, să creați sarcini, să atribuiți sarcini, să setați datele scadente, să actualizați starea/progresul, să atașați fișiere și să comunicați cu membrii echipei.

Să discutăm în detaliu cele mai proeminente caracteristici.

1. Managementul sarcinilor.

Gestionarea sarcinilor implică monitorizarea sarcinilor proiectului dvs. prin diferite etape de la început până la sfârșit.

Instrumentul de gestionare a proiectului vă va ajuta să finalizați sarcinile proiectului și să vă îndepliniți obiectivele.

Clickup este un sistem ușor de utilizat de gestionare a sarcinilor care vă ajută să gestionați proiecte, sarcini și note.

permite echipelor să organizeze fluxul de lucru, să atribuie sarcini, să urmărească progresul și să comunice mai eficient.

Pentru început, puteți fi șabloane gata de utilizare dintr-un director de aproximativ 128 de șabloane pre-proiectate. Puteți face alegerea dvs. în funcție de industria, cerințele, experiența și multe altele.

Clickup are șabloane dedicate pentru gestionarea proiectului, managementul agil, sprinturi simple, angajare, proces de interviu, urmărirea erorilor și multe altele.

luați șablon agil de management de proiect < /a> , de exemplu:

IT cuprinde gestionarea produselor, managementul riscurilor, managementul OKR, managementul testelor, managementul comunicării și managementul achizițiilor.

În general, echipa dvs. poate monitoriza și acorda prioritate sarcinilor, solicitărilor și proiectelor.

De asemenea, vă ajută să organizați stări de culoare folosind etichete codate în culori, sprinturi, întâlniri și multe altele-în mai multe vizualizări la asta.

Clickup, împreună cu luni.com , este una dintre puținele platforme de management de proiect pentru a oferi o astfel de largă varietate de „vizualizări”.

Aveți vizualizare în listă, Kanban Boards , Gantt Garts, View Worklound, View Box, Docs View, Calendar View, Hărți de minte și multe altele.

Fiecare dintre aceste vizualizări este unic și vă oferă acces la diferite tipuri de informații.

le puteți folosi în funcție de informațiile pe care le căutați la un moment dat.

Iată viziunea calendaristică, de exemplu:

vizualizarea calendarului este potrivită pentru gestionarea resurselor, programarea și planificarea.

În mod similar, Vizualizarea activității este de a obține o imagine de ansamblu a întregii activități într -o anumită locație.

Vizualizarea listei vă permite să sortați, să filtrați, să grupați și să personalizați coloanele pentru a organiza sarcini. Și așa mai departe.

și nu doar șabloane, au mai mult de 35 de clicp -uri pentru a vă ajuta să vă personalizați tabloul de bord de gestionare a sarcinilor pentru orice proiect.

Puteți economisi timp valoros cu automatizarea sarcinilor, datele personalizate de câmp, urmărirea timpului, alocarea punctelor sprint și multe altele.

Iată câteva alte caracteristici critice de clic care au contribuit la gestionarea sarcinilor:

 • Colaborarea echipei – Puteți grăbi munca în echipă cu numeroși cesionari, comentați pe fire și chiar alocați comentarii ca elemente de acțiune. De asemenea, vă va ajuta să economisiți timp cu înregistrări de ecran partajate.
 • subtask -uri pentru a simplifica sarcinile complexe – Nu trebuie să faceți față proiectelor complexe. Simplificați -le descompunându -le la niveluri de subtasks. Faceți clic pe vă permite să vizualizați sarcinile și subtask -urile în mai multe vizualizări. Bara sa de instrumente multitask face, de asemenea, ușor rearanjarea sau editarea în vrac.
 • sarcini recurente – Caracteristica „Sarcini recurente” ale Clickup vă permite să configurați sarcini recurente, cum ar fi întâlniri săptămânale, zilnic Memento -uri, etc.
 • Integrare – Clickup se integrează cu mai mult de 1.000 de instrumente, inclusiv zoom, hubspot, formulare, Zendesk, Chrome și multe altele. Este ușor să vă mențineți munca organizată într -un singur loc prin sincronizarea cu calendarele echipei dvs., aplicații de mesagerie, stocare în cloud și multe altele.

Mai mult, puteți utiliza clicup pentru a seta mementouri, notifica membrii prin e -mailuri, setați priorități la sarcini folosind steaguri colorate, alocați date scadente, renunțați la comentarii în fiecare sarcină și multe altele.

2. Automatizare și gestionare a fluxurilor de lucru.

Procesul de gestionare a fluxurilor de lucru implică crearea și optimizarea fluxurilor de lucru automate pentru a îmbunătăți coordonarea și eficiența unei echipe.

Clickup este un instrument excelent care vă ajută să faceți totul, de la planificarea proiectului și gestionarea resurselor până la urmărirea performanței echipei dvs. de la distanță.

îl puteți utiliza pentru a planifica, atribui, delega, urmări și raporta starea fiecărui proiect.

Clickup vine cu rețete de flux de lucru pre-construite pentru a vă ajuta să automatizați sarcinile redundante.

Rețetele sunt o combinație de „declanșatoare și acțiuni” pe care le puteți activa pentru a face lucrurile.

De exemplu, când „Prioritatea se schimbă”, mutați sarcina dintr -o listă la alta.

Acesta este doar unul dintre modalitățile prin care puteți automatiza o sarcină cu clicup.

Platforma de gestionare a proiectului vă permite să adăugați, să eliminați și să reasignați atributele în vrac sau din sarcini specifice.

Rețetele fluxului de lucru automatizează, de asemenea, următoarele sarcini:

 • Schimbarea priorității.
 • Schimbarea datei scadente și a datei de început.
 • Crearea unei sarcini sau a unei subtask.
 • Adăugați un comentariu. < /li>
 • Ștergeți o sarcină.
 • Aplicați un șablon.
 • Timp de urmărire.
 • Arhiva o sarcină.
 • Copiați o sarcină.
 • și multe altele.

Puteți seta, de asemenea, condiții specifice pentru a declanșa acțiuni.

Aceasta înseamnă că acțiunea va fi declanșată doar atunci când îndeplinește condițiile.

De exemplu, atunci când se întâmplă acest lucru (declanșare), iar acest lucru este adevărat (condiție), atunci faceți acest lucru (acțiune).

Clickup oferă, de asemenea, posibilitatea de a crea sarcini recurente.

Puteți crea sarcini recurente pentru a eficientiza sarcini repetitive, întâlniri și SOP -uri de proiect.

Puteți, de asemenea, să programați o sarcină pentru a reapărea zilnic, la două săptămâni sau ori de câte ori aveți nevoie.

Iată câteva alte caracteristici de gestionare a fluxurilor de automatizare și a fluxului de lucru:

 • Memento -uri automate – Caracteristica de memento a clicupului vă asigură că rămâneți în vârful a ceea ce trebuie să faceți. Gestionați memento-urile din browserul, desktopul sau dispozitivul mobil.
 • Importați alte instrumente- Importați orice aplicație terță parte în clicup automat și abandonați software-ul dvs. Umod PM. Se integrează cu toate instrumentele populare, inclusiv Asana, Trello, Jira, Monday și Basecamp.
 • multitask Toolbar – Cu Bara de instrumente multitask Clickup, veți putea face modificări în vrac pentru mai multe sarcini simultan. Puteți adăuga, de asemenea, sarcini la numeroase liste din vrac, puteți modifica coloane întregi de sarcini și multe altele. În plus, puteți ajusta datele scadente, puteți actualiza stări și aplicați peste 18 acțiuni la sarcinile dvs.
 • priorități – planați și prioritizați următorii pași. Există opțiuni pentru a seta prioritățile sarcinii de la urgent la scăzut. Puteți utiliza, de asemenea, steaguri codate cu culori pentru a permite tuturor celor din echipa dvs. să știe ce să facă și când.

După sortarea sarcinilor dvs. după prioritate, le puteți sorta după estimare de timp pentru a vedea cele mai vitale și iminente sarcini din fluxul dvs. de lucru.

Puteți apoi să vă aruncați articolele cu prioritate înaltă în tava de sarcini.

vor fi întotdeauna accesibile atunci când le solicitați.

 • Timp în stare – Prin activarea timpului în statut, veți putea identifica pentru cât timp sarcina a avut un statut particular și veți găsi sarcinile pe care le -ați ratat. Puteți localiza acest lucru în spațiul de lucru prin vizualizarea listei, pe sarcini individuale și în forma widget-ului de pe tabloul de bord.

În plus, puteți, de asemenea, să reprogramați sarcinile în vrac folosind graficul GANTT. Graficul Gantt oferă o vedere a păsărilor asupra tuturor proiectelor, sarcinilor și listelor.

Opțiunile de colorat clare vă permit să determinați ce se întâmplă și unde să puteți reprograma totul în vrac.

3. Colaborare în echipă.

Colaborarea echipei este procesul de a lucra împreună ca echipă la un proiect, concept sau proces pentru a obține un rezultat îmbunătățit.

și Clickup se referă la crearea unui loc de muncă global, productiv.

Întreaga echipă poate rămâne pe cale să comunice zilnic, să trimită feedback, să adauge comentarii, opțiuni de chat în timp real, colaborarea la proiecte și prioritizarea sarcinilor.

Funcția „Comentarii alocate” vă permite să creați elemente de acțiune și să le atribuiți altora sau chiar dvs.

Comentariile pot fi rezolvate sau reasignate din același loc.

Puteți adăuga, de asemenea, link -uri, documente, fișiere încorporate și multe altele pentru a da context comentariilor alocate.

Clickup permite, de asemenea, editarea în timp real.

Toată lumea din spațiul dvs. de lucru pot comenta, edita și lucra la sarcini în același timp.

Iată câteva caracteristici de clic care vă pot ajuta echipa să lucreze în colaborare și fără probleme la orice proiect:

 • mențiuni de utilizator, document, vizualizări și ierarhie.

Utilizați simbolul pentru a menționa un utilizator, un membru al echipei, sarcină, document, vizualizări sau orice nivel de ierarhie și membri de etichetă în spațiul dvs. de lucru.

Spațiul, folderul, lista și adresele URL vă ajută, de asemenea, să creați automat o legătură între sarcina în vizualizare și locația menționată.

 • Informații despre listă.

Secțiunea „Informații despre listă” vă ajută să grupați sarcinile legate împreună și, foarte des, există informații incluse în toate aceste sarcini.

Informații despre listă vă oferă un loc convenabil pentru a adăuga o descriere detaliată a listei, un proprietar de listă, prioritate, comentarii și multe altele.

 • dovezi.

Funcția de probă vă permite să centralizați feedback -ul și să accelerați procesele de aprobare. Puteți atribui comentarii direct cu privire la atașamentele de sarcină.

Dovada este eficientă, de asemenea, pentru a oferi markeri clare despre machetele de proiectare, atragerea atenției asupra marcajelor necesare pe contractele legale și eficientizarea recenziilor de marketing.

 • confidențialitate și partajare.

Caracteristicile de confidențialitate și partajare vă permit să controlați accesul la spațiile, folderele, listele și sarcinile dvs.

Vă permite să restricționați cine poate vedea ce, permisiunile lor și cine este adăugat la spațiul dvs. de lucru.

Puteți partaja spațiile, folderele, listele și sarcinile cu membrii, oaspeții sau echipele.

În plus, Clickup are o secțiune „profil” pentru a vă oferi informații despre:

 • La ce lucrează membrii echipei dvs.?
 • La ce ar trebui să lucreze în următorul sarcini au?

Funcționalitatea profilului îi ajută pe toți să rămână în buclă și să -i ajute să -și amintească lucrurile.

Când sunteți în privința sarcinilor echipei dvs., puteți adăuga memento -uri, delegați mai multe sarcini, puteți vedea ce sunt și multe altele.

Integrare nativă cu Google Calendar, de asemenea, stimulează colaborarea fără restricții.

4. Urmărirea proiectului și a timpului.

Este esențial să urmăriți progresul membrilor echipei dvs.

Dar urmărirea acestui lucru poate fi dificilă, mai ales atunci când lucrați cu clienții de la distanță.

din fericire, Clickup are suficiente funcții pentru a vă ajuta să urmăriți proiectele și timpul.

Puteți urmări timpul, configurați estimări, vizualizați rapoartele și chiar adăugați note de oriunde.

Pentru început, Clickup vă permite să înregistrați timpul de pe computer, smartphone sau prin extensia Chrome gratuită.

Puteți, de asemenea, să vă conectați la timpul urmărit la sarcina dvs. din Clickup pentru a identifica unde petreceți timp.

în acest fel, știți cu exactitate ce vă petreceți timpul, cum ar fi note, etichete, filtrare și așa mai departe.

Puteți aduce chiar și timpul pe care l -ați urmărit din alte aplicații dacă sincronizați faceți clic cu aplicații suplimentare de urmărire a timpului sau de gestionare a sarcinilor.

Iată câteva alte caracteristici pentru a vă face urmărirea mai ușoară:

 • etichete – Creați și adăugați etichete pentru a filtra timpul petrecut în sarcini.
 • sortare – Categorizați sarcinile în funcție de timpul petrecut care Proiectele au luat mai mult timp sau potențiale blocaje.
 • filtrare – Faceți clic pe vă permite să filtrați timpul urmărit după dată, prioritate, etichete, stări și multe altele.
 • < Strong> Rollup – Vizualizați timpul total petrecut pe toate sarcinile și subtask -urile.

Veți avea, de asemenea, acces la rapoarte de economisire a timpului pentru diferite cerințe.

De exemplu, foile de timp vă oferă o imagine de ansamblu a timpului dvs. urmărit de zi, săptămână, lună sau orice gamă personalizată.

Clickup oferă, de asemenea, estimări, diferențiate între proiecte facturabile și non-facturabile, arată cât timp a fost petrecut pentru fiecare sarcină și multe altele.

În plus, puteți crea obiective, le puteți descompune în ținte măsurabile, a stabili repere și a urmări progresul.

Obiectivele sunt măsurabile pe baza numerelor (de exemplu, o scară de 1 – 10), adevărate sau false (făcute/nu făcute), procent, monedă și multe altele.

 Clickup Targets

Capacitatea de a rupe estimările de timp între membrii echipei este o altă caracteristică eficientă de urmărire a timpului.

Vă permite să comparați timpul precis petrecut împotriva predicțiilor dvs. pentru a spori prognoza pentru viitor.

5. Raportare și analiză.

Clickup este una dintre puținele platforme de management de proiect care oferă raportări în profunzime.

Rapoartele sunt accesibile dintr -o locație centrală și vă oferă o perspectivă despre cine lucrează la rapoartele „completate”, rapoarte „a lucrat la”, timp urmărit și rapoarte de estimare a timpului.

Există, de asemenea, rapoarte „cine e în spate” și „cine este înainte”.

Primul ajută la identificarea membrilor echipei cu notificări neclare și proiecte întârziate, în timp ce al doilea vă ajută să determinați cine este în față cu sarcinile lor.

O altă caracteristică convenabilă este capacitatea de a filtra rapoartele pe baza intervalului de timp și a spațiului de lucru.

Puteți adăuga un pic mai distractiv la procesul de raportare folosind raportul „Team Points”.

clicup Alocă puncte fiecărui membru al echipei pe baza sarcinilor finalizate, a șters notificări, comentarii rezolvate și multe altele.

În afară de aceste rapoarte aprofundate, puteți adăuga o imagine de ansamblu grafică la tabloul de bord principal.

Aceste rapoarte atrăgătoare vizual vă vor oferi o perspectivă rapidă asupra sarcinilor dvs. întârziate, priorității săptămânii, sarcinile rămase, starea proiectului și multe altele.

Raportarea în Clickup vă permite să săpați mai adânc în echipa și proiectele dvs., astfel încât să puteți vedea ce se întâmplă cu adevărat.

Deci, fiți pregătiți să plătiți pentru funcția de raportare dacă doriți să vă țineți la curent cu progresul echipei dvs.

6. Integrări de clic.

Clickup se integrează cu mii de aplicații de afaceri pentru a vă facilita munca.

Integrări semnificative includ Slack, Github, Webhooks, Google Drive, TOGGL, Dropbox, Outlook, Google Calendar, Vimeo, Loom, YouTube, Zapier și multe altele.

Există, de asemenea, un public API care vă permite să construiți integrări personalizate și aplicații de clic.

Clickup permite, de asemenea, importul automat de date din aplicațiile anterioare de gestionare a proiectului, inclusiv Trello, Asana, Todoist, Jira, Monday.com, Basecamp și Wrike.

Planuri de prețuri de clic.

Toate planurile de prețuri ale Clickup includ caracteristicile și funcționalitățile de bază pe care le așteptați de la o platformă de gestionare a proiectului cu caracteristici complete: gestionarea sarcinilor, sarcini atribuibile, gestionarea resurselor, consiliile de administrație Kanban, urmărirea timpului și managementul sprint.

Clickup oferă patru planuri plătite diferite – nelimitate, Business, Business Plus, Enterprise, împreună cu un plan freemium.

să vedem ce sunt și cât costă.

Planul gratuit este potrivit pentru o persoană și vă oferă acces la toate caracteristicile de bază, cum ar fi:

 • Sarcini și membri nelimitați.
 • Utilizatori nelimitați.
 • Proiecte nelimitate.
 • Autentificare cu doi factori.
 • Documente colaborative.
 • Chat în timp real
 • Vizualizare lista, vizualizare consiliului de administrație, vizualizare calendar.
 • Kanban Boards.
 • Managementul sprintului .
 • Urmărirea timpului nativ.
 • Înregistrare video in-aplicație.
 • 24/7 asistență pentru clienți.
 • Cinci spații și 100 MB Stocare.

aici sunt plăcute planuri de clic:

 • nelimitat (5 dolari pe membru/lună) – Totul în versiunea gratuită + spații nelimitate, stocare nelimitată, vizualizare în cutie, vizualizare Gantt, 1000 de rețete de automatizare pe lună și multe altele. < /li>
 • Afaceri (9 USD pe membru/lună) – Totul în planul nelimitat + vizualizarea activității, vizualizarea cronologiei, vizualizarea volumului de lucru, 10.000 rețete de automatizare pe lună și multe altele.
 • Business Plus (19 dolari pe membru/lună) – Totul în planul de afaceri + ID -uri de sarcini personalizate, 25.000 rețete de automatizare pe lună, partajare a echipei și multe altele.
 • < Strong> Enterprise (bazată pe citaturi)- Totul în Business Plus Plan + Etichetare albă, 250.000 de rețete de automatizare pe lună, conector web Tableau, ghidat la bord, roluri personalizate nelimitate și multe altele.

Fiecare plan are ceva pentru utilizatori de clicuri diferiți.

De exemplu, Planul Free Forever are caracteristici limitate și este suficient pentru uz personal.

Apoi aveți planuri plătite pentru funcții avansate, împreună cu funcții avansate de raportare, urmărirea sarcinilor, planificarea proiectului, etc.

Planul nelimitat oferă o experiență excelentă a utilizatorului și o valoare pentru bani pentru echipele mici.

Planul de afaceri este pentru echipe de dimensiuni medii; Planul Business Plus este pentru mai multe echipe, în timp ce planul de întreprindere este cel mai bun pentru numeroase grupuri mari.

Rezumatul executiv.

gestionarea fișierelor și gestionarea proiectului pot consuma mult timp. Clickup este un simplu software de gestionare a proiectului care vă ajută să faceți lucrurile. Îți reunește fișierele, notele, sarcinile și calendarul într -un singur loc – economisindu -ți timp și efort.

plus, are o versiune gratuită, precum și versiuni plătite – cu caracteristici utile pentru toate tipurile de utilizatori și cerințe.

Clickup este un instrument adecvat de gestionare a proiectelor pentru dvs. dacă:

 • Doriți șabloane pre-proiectate pentru managementul de proiect și managementul agil.
 • Aveți nevoie de rapoarte și analize aprofundate pentru a urmări progresul echipei dvs. -Paracteristici.

Acest lucru rezumă recenzia mea de clic. Pe baza revizuirii, Clickup promite să fie unul dintre cele mai bune instrumente de gestionare a proiectului pentru a gestiona mai multe proiecte și a finaliza sarcini.

Începeți cu clickup .

asana vs. luni și Trello vs. luni Comparații pentru alternative de clic.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *