Recenzie ClickFunnels: Cel mai bun sau supraevaluat? (2023)

Recenzie ClickFunnels: Cel mai bun sau supraevaluat? (2023)

Clickfunnels a devenit software-ul de construire a pâlniei pentru întreprinderile online.

a inventat destul de mult categoria și este de obicei prima alegere pentru orice afacere online.

Pentru cei care nu știu, clickfunnels este una dintre cele mai populare companii de marketing SaaS.

Este un instrument de marketing rapid, ușor și eficient pentru a ajuta proprietarii de afaceri dintr-un fundal non-tehnologie să-și construiască prezența online și să le sporească ratele de conversie.

În această recenzie ClickFunnels, voi răspunde la toate aceste întrebări de mai jos și vă voi ajuta să decideți dacă marca dvs. are nevoie de acest constructor de pâlnie de vânzări sau nu. Dar înainte de asta, să revenim la elementele de bază …

Disclaimer: & nbsp; Acest articol conține legături de afiliere pe care le primesc un comision mic fără costuri pentru tine. Puteți citi divulgarea mea completă de afiliere în & nbsp; Politica de confidențialitate .

Ce sunt pâlnii de vânzări?

Functiții de vânzări sunt pașii care vă convertesc avantajele și transformați un vizitator într -un client.

Clickfunnels simplifică procesul de stabilire a pâlnilor de vânzări, minimizând efortul necesar, astfel încât să vă puteți concentra pe alte aspecte ale afacerii dvs.

Prima pâlnie de vânzări este magnetul principal: un anunț, un cont de social media sau un raft de haine de vânzare. Magnetul este cel care atrage vizitatorul la prima vedere. Într -un scenariu digital, vizitatorul este cel mai probabil să aterizeze pe pagina dvs. printr -un anunț, un link social trimis de prieteni sau o căutare Google.

potențialii cumpărători sau cursanți trec la următoarea pâlnie, care își păstrează interesul cu o monitorizare precum un buletin informativ lunar, audiobook și multe altele. Odată ce potențialul cumpărător se înscrie la serviciu, pâlnia trimite e -mailuri automate pentru a crește credibilitatea afacerii dvs.

Un exemplu adecvat în acest sens ar fi un astrolog care își oferă serviciile prin e -mail, chat video sau mai multe. Aici, pâlnia de vânzări aduce vizitatori pe pagina de destinație, în care își pot arunca detaliile pentru o scurtă analiză a graficului lor natal.

Aceasta este urmată de un e -mail care oferă lecturi gratuite în fiecare lună. Cu toate acestea, astfel de lecturi se termină adesea cu un cliffhanger care îi încurajează să se înscrie sau să plătească pentru o interpretare mai aprofundată.

Cum funcționează Clickfunnels?

În timp ce conceptul de pâlnii de vânzări este distractiv și jocuri în teorie, este exact opusul în practică. Cu toate acestea, Clickfunnels ușurează procesul cu șabloane de drag-and-drop, un constructor de vânzări, un tablou de bord all-in-one și multe altele.

Cei care au cunoștințe solide în codificare parcurg de obicei următorii pași pentru a construi pâlnii de vânzări:

 • Construiți magneți de plumb
 • Link vizitatori la lista de e -mailuri
 • Utilizarea automatizării pentru a livra magneți de plumb suplimentari
 • Formularea unei campanii de picurare
 • Conectarea software -ului de livrare a produsului la e -mailuri
 • Crearea gateway -urilor de plată
 • Compararea manuală cu mai multe servicii (cum ar fi înregistrările de newsletter, vizitatorii site-ului, procesarea plăților, tarifele deschise/ clic și finalizarea cursului)

Căutați alte opțiuni? Consultați preferatul meu clickfunnels alternative și comparația mea între kartra și clickfunnels .

Clickfunnels Preț

Clickfunnels Oferă trei planuri de prețuri pentru a alege: de bază, platină și cele două cluburi de virgule.

După cum sugerează numele, planul de bază este nivelul introductiv care începe de la 97 USD/lună, iar planul de platină costă 297 USD/lună

În timp ce planul de bază are multe caracteristici importante, majoritatea sunt limitate și improprii pentru întreprinderile mai mari.

Apoi, puteți opta pentru planul de platină Clickfunnels, care oferă pâlnii nelimitate, pagini de destinație și pâlnii de urmărire. Marketingul prin e -mail și segmentarea sunt alte caracteristici incluse în plan care pot adăuga mai multe funcționalități și, la rândul lor, crește rata de conversie.

În sfârșit, cel de -al treilea nivel, adică, cele două cluburi de virgule, este exclusiv pentru clienții existenți, care au făcut cu succes vânzări de peste 1 milion USD.

clickFunnels Caracteristici și beneficii

ClickFunnels oferă mai multe funcții pentru a crește funcționalitatea și a permite personalizarea pe site -ul dvs. web. Deși toate caracteristicile sale funcționează împreună pentru a face din ClickFunnels un instrument de marketing digital multifuncțional, există câteva care îl fac să iasă în evidență.

1. Drag-and-Drop Page Builder

Editorul de drag-and-drop vă permite să construiți o pagină de destinație ascuțită fără experiență prealabilă sau codificare și proiectare a cunoștințelor. Ușurința sa de utilizare îl face o modalitate eficientă și rapidă de a construi un site web cu aspect profesional și generator de vânzări.

Această caracteristică oferă antreprenorilor libertatea de a -și crea și edita paginile web și pâlnii fără bariere tehnice. Cu un constructor de pâlnie care funcționează ca un simplu software de editare a imaginilor, nu va trebui niciodată să vă bazați sau să cheltuiți bani pentru o echipă de programator.

2. Testarea A/B

Tabloul de bord ClickFunnels arată o caracteristică de testare A/B care evaluează mai multe pagini ale pâlnilor dvs. de vânzări. Recunoaște elemente performante pentru a vă ajuta să obțineți o pagină de destinație perfect optimizată și cu aspect profesional.

În plus, comparația este prezentată într -un format vizual, astfel încât să puteți determina cu ușurință ce funcționează cel mai bine pentru afacerea dvs. online.

3. Formulare de opțiune

Cu integrări ale terților, formularele de opțiune ClickFunnels simplifică în continuare procesul de creare a unei liste de e-mail. De îndată ce vizitatorii își renunță la ID -ul de e -mail sau alte detalii, aceștia sunt adăugați automat pe listă.

Din nou, primiți mii de șabloane atractive și ușor de utilizat de forme de opțiune.

4. E -mail List Builder

Construirea unei liste de corespondență este un fără creier cu pâlnia de e-mail care vă permite să strângeți oportunități și date de contact. Cu această caracteristică, nu veți avea nevoie de instrumente de marketing terțe pentru construirea listelor de e-mailuri.

5. Afiliat Sales Dashboard

gestionarea diverselor programe de afiliere este rapid și fără efort cu tabloul de bord de afiliere ClickFunnels. Puteți verifica toate statisticile necesare într-un singur loc- de la urmărirea produselor promoționale până la verificarea programului generează cel mai mare venit.

6. Un singur clic Upsells și Downsells

Iată o altă caracteristică care simplifică procesul de creștere a vânzărilor și de a obține profituri. În plus, clienții dvs. se vor bucura, de asemenea, de experiența lor, deoarece face cumpărături pentru produse suplimentare și combos fără efort.

Practic, această caracteristică colectează detaliile personale și preferințele de plată ale clienților, așa că data viitoare când fac cumpărături, nu trebuie să reintre în nicio informație. În plus, cu șabloanele de ofertă unică (OTO), puteți adăuga articole suplimentare la paginile Upsell sau Downsell.

7. Urmărire Funnels

Pe lângă economisirea programatorilor și proiectanților profesioniști, puteți evita cheltuielile cu un De asemenea, trimiteți un e -mail la Autoresponder . Datorită pâlnilor de urmărire, puteți alege din lista existentă sau puteți crea o nouă listă de corespondență pentru urmărire.

8. Formulare de comandă

Această caracteristică este crucială pentru procesul de checkout, deoarece construiește baza pentru o pagină cu un singur clic sau în jos. Cu ajutorul șabloanelor și al elementelor personalizabile, puteți proiecta cu ușurință formulare de comandă cu un pas sau în două etape.

9. E -mail difuzat

Această caracteristică vă permite să trimiteți e -mailuri în vrac, cum ar fi majoritatea software -ului de automatizare a e -mailurilor. Puteți seta chiar și o dată și o oră pentru ca e -mailul să fie difuzat automat.

10. Notificări SMS

Clickfunnels se mândrește, de asemenea, cu o caracteristică de alertă pentru text mobil. Pur și simplu integrați-vă contul ClickFunnels cu un Serviciul de marketing SMS . După aceea, puteți crea un SMS din tabloul de bord.

Ca și în cazul altor caracteristici, puteți desemna o dată și o oră preferată pentru ca notificările mobile să ajungă la perspective. În plus, potențialii cumpărători pot opta pe lista de e-mailuri prin SMS.

11. Site -uri de membru

Pagina de acces pentru membri funcționează excelent, în special pentru antreprenorii care ar dori să ofere conținut exclusiv doar pentru membri. După ce clienții dvs. achiziționează programul de membru, puteți aloca materiale video, imagine și text separate chiar în cadrul Clickfunnel Platforma de membru .

Mai mult, puteți utiliza funcția de întârziere a picurării pentru a programa versiunea conținutului dvs. Acest lucru va facilita o mai bună gestionare a timpului și planificare pentru creatorii de conținut. În plus, designul său inteligent și organizat permite antreprenorilor să își grupeze lecțiile.

12. Șabloane de pâlnie

Cantitatea de șabloane pe care le obțineți pe clickfunnels este suficientă, ceea ce îl face ideal pentru amatori din lumea e– comerţ. Aceste șabloane sunt pre-proiectate, dar puteți întotdeauna să vă deplasați în jurul elementelor și să personalizați aspectul pentru a se potrivi imaginii și scopului mărcii dvs.

13. Vânzări Analytics

parcurgerea analizelor de vânzări va ajuta antreprenorii în devenire să urmărească performanța pâlnilor lor de vânzări. Statisticile precum EPC (câștigarea pe clic) și veniturile brute sunt împărțite pe diferite etape/ pagini ale pâlniei dvs.

14. Cookie -uri lipicioase

Afiliații vă ajută să aduceți clienți, așa că recompensarea acestora este o necesitate. Iar caracteristica cookie -urilor lipicioase vă permite să faceți asta.

Cookie -uri lipicioase se asigură că datele de contact ale unui cumpărător sunt „blocate” de linkul său de afiliere. Data viitoare când fac o achiziție, puteți recunoaște afiliat și le puteți recompensa cu comisioane bonus.

15. Distribuie pâlnii

Cu această caracteristică, vă puteți împărtăși pâlnia, cu toate setările precum CSS personalizate, coduri HTML etc., cu parteneri de afaceri și părți interesate. Vă întrebați cum vă va beneficia?

Dacă un prieten folosește pâlnia și sfârșește prin a crea un cont ClickFunnels, aveți dreptul la comisioane de afiliere. Astfel, atât dvs., cât și cunoscuții dvs. vă puteți bucura de un venit suplimentar, fără a ragea creierele asupra aspectului tehnic al marketingului online.

16. Sub-utilizatori

Dacă doriți să oferiți acces la un cont ClickFunnels restul echipei, funcția de sub-utilizator a primit spatele. Cu diferite niveluri de permisiuni, puteți oferi acces complet sau acces limitat la sub-utilizatori.

Este o adăugare ușor de utilizat și funcțională care va ajuta la coordonarea fluxului de lucru al echipei, protejându-vă datele sensibile.

17. Integrarea gateway -urilor de plată

nu trebuie să vă faceți griji cu privire la obținerea gateway-urilor de plată terțe, deoarece Clickfunnels are grijă și de asta. Unele dintre principalele procesoare de plată incluse în lista lungă de integrări a ClickFunnels includ Stripe, PayPal, Keap (Infusionsoft), etc.

Cu toate acestea, numărul de gateway -uri de plată pe care le puteți utiliza depinde de abonamentul dvs. Planul de bază permite trei integrări, planul de platină trece până la nouă, iar cei doi utilizatori ai clubului de virgule se pot integra cu douăzeci și șapte de gateway-uri de plată.

18. Integrări și aplicații terțe

Adăugarea la lista de integrări sunt unele software de marketing popular și puternic, care vă pot îmbunătăți ratele de conversie într -o clipă. Și dacă lista prezentată mai jos nu este încă suficientă, puteți conecta contul ClickFunnels cu mai multe aplicații prin integrarea Zapier.

Iată lista completă a integrărilor la ClickFunnels:

 • Campania activă
 • Forma html
 • Drip
 • MailChimp
 • Salesforce
 • Avalara
 • SMS TWILIO
 • zoom
 • Facebook
 • Aweber
 • Contact constant
 • Everwebinar
 • Gotowebinar
 • HubSpot
 • Infusionsoft
 • Webinarjam
 • Shopify
 • ConvertKit
 • ShipStation
 • youzign
 • Ontraport
 • Interspire
 • kajabi
 • Mad Mini
 • Sendlane
 • getResponse
 • Webhoopapi
 • Zendirect
 • slybroadcast
 • erou de piață
 • Maropost
 • officEautopilottagging
 • Pushcrew
 • Webinarfuel

Cum ar trebui să începeți cu clickfunnels?

Scopul principal al ClickFunnels este simplificarea creării de pâlnii de marketing de înaltă convertire pentru cei dintr-un fundal non-tehnologic.

pot exista mii de antreprenori care se simt blocați cu o idee strălucitoare doar pentru că nu știu de unde și cum să înceapă.

Atunci când clickfunnels intră în imagine.

De fapt, serviciul pretinde să ofere tot ceea ce aveți nevoie pentru a lansa pâlnii de vânzări și marketing în 10 minute. Iar mărturiile de pe site -ul oficial dovedesc că își îndeplinește promisiunea.

Dacă aveți deja un site web, lista de corespondență și gateway -ul de plată, puteți crea prima pâlnie într -un jiffy. Rețineți că, cu cât este mai mare personalizare pe pagina dvs. de destinație, cu atât va fi mai lungă configurația. Dar, cu editorul Clickfunnels Wysiwyg, procesul este încă lin și fără efort.

Primul pas este să alegeți scopul pâlniei dvs. de vânzări. Clickfunnels împarte în mare parte astfel de pâlnii în trei categorii- generarea de plumb, generarea de vânzări și evenimente. Apoi, în funcție de preferința dvs., veți avea acces la pagini de destinație, e -mailuri și alte premise.

Rețineți că fiecare dintre aceste categorii are un model freemium pe care îl puteți încerca timp de 14 zile. Deoarece toate aceste planuri includ șabloane de pâlnie pre-proiectate, nu aveți nevoie de cunoștințe de codare sau de abilități de proiectare web pentru a construi o pâlnie eficientă.

Să aruncăm o privire la modul în care ClickFunnels se ocupă cu fiecare tip de pâlnie de vânzări.

pâlnii de generare de plumb

Există două moduri de a genera oportunități; fie prin paginile de stoarcere, fie prin aplicații de formă lungă. Singura diferență între cele două este cantitatea de informații pe care o adună din publicul țintă.

Dacă obiectivul dvs. este să colectați adresele de e -mail (poate pentru a construi o listă de corespondență), veți avea nevoie de o pâlnie de pagină de stoarcere. Astfel de pâlnii aduc relativ mai multe răspunsuri, datorită scaderea atenției.

Pe de altă parte, un plumb de aplicație de formă lungă colectează informații detaliate, cum ar fi datele de contact, zonele de interes și multe altele. În mod ideal, ar trebui utilizată o combinație a ambelor pagini de plumb pentru a obține informații utile.

funnels

Pannels de vânzări pot fi utilizate în trei moduri- pâlnia „Tripwire”, pâlnia cu scrisori de vânzări video și pâlnie de lansare.

O pâlnie „TripWire” sau „Unboxing” folosește un produs cu prețuri scăzute pentru a genera vânzări inițiale. De obicei, duce la o pierdere, dar obiectivul este de a converti privitorul într -un cumpărător. Odată ce vânzarea este făcută, puteți utiliza 1-clic Upsells pentru a obține un profit.

O scrisoare de vânzare sau o pâlnie de scrisori de vânzare video este esențială pentru întreprinderile online care vând produse bazate pe servicii, cum ar fi SaaS, cursuri online, webinarii și multe altele. Acest lucru se datorează faptului că un astfel de „produs” trebuie să fie explicat telespectatorilor pentru ca aceștia să înțeleagă valoarea sa necorporală.

În sfârșit, o pâlnie de lansare este utilizată pentru a construi emoție înainte de a lansa un produs sau serviciu. Acest lucru funcționează cel mai bine pentru produsele scumpe, deoarece obțineți mai mult timp pentru a încasa valoarea percepută a produsului dvs.

event funnels

Șabloanele de găzduire a evenimentului de ClickFunnels este o platformă valoroasă pentru majoritatea eduprenerilor pentru a -și crește valoarea de piață. Aceste pâlnii de evenimente sunt, de asemenea, împărțite în două tipuri, adică webinarii live și webinarii automatizate.

Un webinar live poate fi realizat pe un software terț, cum ar fi Zoom, și puteți personaliza procesul de înscriere, accesul la difuzare, memento-uri pentru spectatori și multe altele. În schimb, un webinar automat, la cerere sau perenă este complet condus de Funnels.

În mod clar, aceasta din urmă este o opțiune mult mai convenabilă pentru cei care nu au cunoștințe de codare. Pur și simplu configurați webinarul și asigurați -vă că ClickFunnels îl va efectua eficient în timp ce vă bucurați de vânzările.

Clickfunnels Dashboard

Tabloul de bord va afișa o listă de verificare pe care trebuie să o completați pentru a crea prima pâlnie. Deși pașii sunt simpli, puteți opta pentru un apel gratuit la bord, dacă vă blocați.

Cu mai multe integrări și gateway -uri de plată, puteți utiliza cu ușurință ClickFunnels împreună cu site -ul și domeniul dvs. existent. Sau puteți aplica pentru un nou domeniu prin clickfunnels cu prețul începând de la 20 USD/an.

Crearea primei pâlnie

Mai întâi, alegeți un șablon adecvat care arată un proces pas cu pas care poate fi utilizat așa cum este sau personalizat în continuare. Puteți adăuga sau elimina câțiva pași din meniu și, după cum am menționat anterior, asta ar dicta timpul necesar pentru a vă crea prima pâlnie.

Editorul Wysiwyg este locul în care faceți astfel de modificări la paginile de destinație, webinarii, formulare și așa mai departe. Cadrul său bloc este similar cu cel al WordPress, Squarespace și altor astfel de gazde web.

în timp ce personalizați, dacă pierdeți unii pași sau integrări, editorul intuitiv semnalizează erorile. Acest lucru ajută utilizatorii să identifice cu ușurință discrepanțele și să ajusteze șablonul în consecință.

Mai mult, membrii de platină pot profita de testarea A/B (testare divizată), ceea ce le permite să compare elementele șablonului lor cu parametrii de testare A/B. Ulterior, feedback -ul vizual de la un contor de analiză ajută marketerul să identifice ce test este mai bun.

ClickFunnels Program de afiliere: rucsac

Un dezavantaj al ClickFunnels este incapacitatea sa de a -ți împinge vizibil marca către potențiali clienți. Și faptul că vizibilitatea pieței joacă un rol imens în stimularea ratelor de conversie ar putea face ca unii proprietari de afaceri să se îndoiască de funcționalitatea Clickfunnels.

Cu toate acestea, acest constructor de pagini de destinație gestionează eficient această problemă cu rucsacul, un program de marketing afiliat. Disponibil pentru marketerii de niveluri de platină, rucsacul generează trafic afiliat și te face să plătești numai atunci când o vânzare este completă.

Cum vă ajută programele de afiliere marca dvs.?

Iată de ce instrumentele de marketing afiliate sunt avantajoase pentru întreprinderile mari și mici deopotrivă:

1. Îmbunătățiți SEO

Instrumente de afiliere Utilizați link -uri de trimitere pentru a răspândi cuvântul despre pâlnii și numerar. Acest lucru le permite să se conecteze cu backlink -uri profitabile ale site -urilor de încredere care vă stimulează SEO.

2. Creați conștientizarea mărcii

Programele de afiliere optează de obicei pentru mărci și servicii cu care rezonează. Acest lucru le permite să găsească un public țintă adecvat și să crească vizibilitatea mărcii dvs. în rândul persoanelor potrivite.

3. Risc mai mic

Un utilizator va plăti doar după generarea vânzărilor online. Acest lucru îi economisește de riscul de a suporta costuri de publicitate uriașe fără niciun trafic sau conversie.

4. Eficient

Deoarece programele afiliate funcționează pe baza cuvântului-of-guth, se dovedește mai credibilă. Prin urmare, vizitatorii dvs. vor avea încredere în conținutul dvs. și se vor implica mai bine.

În general, un instrument de marketing afiliat precum rucsacul transformă ClickFunnels într-un generator de vânzări all-in-one și un software de gestionare. Aceasta este ceea ce face ca planul de platină să merite dolari în plus.

< /a> acțiune: plumb tracker

La fel ca Rackpack, Actionetics este un alt software de automatizare care vă urmărește avantajele în timp ce vă vizitează pâlnia de vânzări. Urmărirea comportamentului lor vă permite să formulați produse și servicii care să răspundă nevoilor lor.

Aceste informații sunt cruciale în crearea de conținut în timp ce utilizați instrumente de automatizare a pieței.

În plus, Actionetics oferă automatizarea prin e -mail prin „liste inteligente” care editează lista de corespondență în conformitate cu regulile prestabilite și aspectele comportamentale.

< /a> ClickFunnels Learning Products

Clickfunnels oferă un instrument de construire a pâlniei interne-FunNelflix pentru cei care doresc să afle despre marketing, afaceri, vânzări, redactare și multe altele. Include o serie de seminarii și videoclipuri educaționale care dețin „mai multă valoare decât o educație universitară de 4 ani.”

Unele personalități notabile din videoclipurile cu caracteristici includ fondatorul Clickfunnels, Russell Brunson, executiv de afaceri, și scriitorul Jay Abraham, vorbitorul motivațional Tony Robbins și multe altele. De asemenea, veți arunca o privire în călătoriile de succes ale celor doi membri ai clubului de virgule.

Lucrurile care îmi plac la Clickfunnels

1. Ușurință de utilizare

Clickfunnels, USP este ușurința sa de utilizare, ceea ce este clar din eticheta lor, „Nu mai pierdeți timp cu„ tehnologie ”

Da, este ușor de utilizat, dar ar putea dura ceva timp pentru începători să -și dea seama de caracteristici. Acestea fiind spuse, curba de învățare nu va depăși câteva ore. De fapt, puteți consulta câteva videoclipuri informative despre FunNelflix sau puteți consulta unele dintre cărțile lui Russell Brunson.

În plus, majoritatea caracteristicilor ClickFunnels sunt ușor de utilizat, iar tabloul de bord simplu, fără sens, îmbunătățește experiența utilizatorului fără probleme. Și în ciuda faptului că este atât de simplu, oferă suficientă libertate de personalizare, minus confuzia.

În general, operarea unui cont ClickFunnels este mult mai ușor decât construirea propriei pâlnii.

2. Integrări puternice

Vorbind despre ușurința de utilizare, trebuie să menționez integrările API eficiente care anulează nevoia de a angaja o echipă dedicată pentru proiectarea, procesarea plăților, răspunsul la e -mail și multe altele.

lista impresionantă de integrări a Clickfunnels cu instrumente populare de marketing și productivitate asigură că afacerea dvs. devine tot ce este mai bun din fiecare aspect.

3. Constructor de pagini de destinație eficiente

Clickfunnels este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune constructori de pagini de debarcare acolo de acolo . În timp ce compania își face reclamă mai riguroasă conceptul de pâlnie de vânzări, constructorul său de pagini de destinație are partea sa corectă de utilizatori obișnuiți (care o pot folosi doar în acest scop).

4. Editare și testare convenabilă

Editorul de drag-and-drop și funcția de testare A/B sunt două dintre cele mai utile caracteristici pentru proprietarii de afaceri online. După ce construiți o pâlnie, puteți să o testați, să faceți modificări în consecință și să dublați șabloanele bine performante pentru utilizare ulterioară.

5. Software de marketing multifuncțional

Având în vedere caracteristicile și integrările sale, ClickFunnels este un instrument de marketing all-in-one care vă permite să preluați controlul afacerii dvs.

De la crearea de șabloane de pagini web până la formularea unei liste de corespondență și programarea notificărilor SMS pentru perspective- puteți face multe cu doar câteva clicuri. Prin urmare, ClickFunnels consideră un echilibru între funcționalitate și accesibilitate.

Lucruri care nu-mi plac la clickfunnels

1. Scump

am menționat că Clickfunnels funcționează cel mai bine pentru întreprinderile mici, dar mă îndoiesc de câți ar dori să se spurceze la un membru al pâlniei de marketing. Deși acesta nu este un defect dăunător, acesta poate face ca antreprenorii în devenire să se gândească de două ori înainte de a -și scoate banii pe el.

2. Echipa slabă de asistență pentru clienți

un defect pe care majoritatea utilizatorilor sunt de acord este un serviciu slab pentru clienți. În timp ce echipa este promptă în gestionarea unor întrebări de bază, acestea nu par prea entuziaști pentru a explica caracteristicile avansate.

3. Inconsecvență

Clickfunnels tinde să schimbe lucrurile din când în când. De fapt, lista lor de instrumente libere De asemenea, actualizează frecvent. În timp ce aceste modificări nu împiedică fluxul de lucru, ar putea fi o dezactivare pentru cei care preferă un spațiu de lucru consistent.

Clickfunnels revizuiește FAQS

1. Cine ar trebui să folosească ClickFunnels?

În mod obiectiv, ClickFunnels este cel mai bun pariu pentru startup -uri, întreprinderi mici și furnizori de servicii, în special cei din sectorul creativ. De exemplu, antrenorii, instructorii, consultanții și alți profesioniști care au o idee, dar nu și expertiza tehnică pentru a începe.

2. Clickfunnels oferă un plan gratuit?

da. ClickFunnels oferă o perioadă de încercare de 14 zile care permite utilizatorilor să exploreze instrumentele sale de gestionare a afacerilor și de generare a vânzărilor.

clickfunnels Review Wrap Up

este cel mai bun Clickfunnels? Aproape.

oferă tot ce trebuie să începeți cu o afacere online și permite personalizarea fără a face compromisuri cu privire la eficiența și calitatea paginii dvs. web.

Interfața de utilizator inconsistentă este ceva ce pot trece cu vederea, având în vedere lista impresionantă de integrări și șabloane proiectate profesional.

În general, ClickFunnels este un instrument de marketing promițător și un editor de pagini de destinație pentru o automatizare eficientă a vânzărilor și conversie ridicată.

Începeți cu un Trial gratuit de 14 zile de clicfunnels astăzi.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *