Publicitate OTT: un ghid care explică beneficiile și provocările

Publicitate OTT: un ghid care explică beneficiile și provocările

publicitatea OTT devine rapid una dintre cele mai populare forme de marketing digital.

Tendințele arată că veniturile din această industrie vor fi mai mult decât 210 miliarde USD până în 2026 .

OTT, sau serviciile media over-the-top , sunt Servicii de streaming de abonament care livrează conținut direct pe dispozitivele vizualizatorilor.

În acest articol, voi explica beneficiile și provocările publicității OTT.

Voi oferi, de asemenea, câteva sfaturi despre cum să vă maximizați succesul cu această formă de marketing.

Table des matières

Ce este publicitatea OTT?

Publicitatea Over-the-Top este o formă de publicitate digitală care folosește internet-conectat dispozitive cum ar fi televizoarele inteligente, streaming -ul playerelor media, console de jocuri și dispozitive mobile pentru a livra conținut video.

ca platforme OTT < /a> devin din ce în ce mai mult o modalitate populară de a accesa conținut, publicitatea OTT permite marketerilor să ajungă la o audiență mai mare.

Într -o lume în care oamenii își consumă din ce în ce mai mult conținutul pe dispozitivele OTT, marketerii trebuie să poată accesa aceste platforme pentru a ajunge la publicul lor țintă în mod eficient.

cu platformele OTT, agenții de publicitate pot viza publicul pe baza demografiei, intereselor și obiceiurilor lor de vizionare.

Această funcționalitate permite o direcționare mai precisă a reclamelor și a ROI mai mari pentru marketeri.

Termeni cheie pe care agenții de publicitate ar trebui să le știe pentru streaming TV

Iată termenii de frunte liderii pe care agenții de publicitate ar trebui să le cunoască pentru streaming TV.

avod (publicitate video la cerere)

AVOD este un serviciu OTT care permite utilizatorilor să acceseze și să vizioneze videoclipuri cu reclame.

Este cel mai frecvent model de monetizare utilizat în serviciile de streaming și, de obicei, are opțiuni de nivel gratuite acceptate de reclame.

DSP (platforma de cerere)

A DSP este o platformă care permite agenților de publicitate să achiziționeze inventar publicitar din mai multe surse media simultan prin intermediul sistemelor de licitație automate.

permite o cumpărare mai eficientă de locuri de publicitate video digitală și o mai bună direcționare a publicului specific.

svod (videoclip video la cerere).

SVOD este un serviciu OTT în care abonații plătesc o taxă lunară pentru a accesa conținut video premium.

TV conectat (CTV)

TV conectat (sau televiziune inteligentă) se referă la televizoare conectate la Internet și permite utilizatorilor să transmită serviciile OTT.

Publicitatea CTV va permite agenților de publicitate să vizeze audiențe mai specifice și să măsoare eficacitatea campaniilor.

programatic ott

Programatic OTT este un sistem automat de cumpărare a anunțurilor care utilizează algoritmi de licitație pentru a achiziționa inventar de anunțuri din mai multe surse.

Ajută la realizarea publicității digitale mai eficiente și mai eficiente din punct de vedere al costurilor.

avansat TV (ATV)

avansat TV este un termen utilizat pentru tehnologii precum publicitatea TV adresă, interactivă și conectată.

îi ajută pe agenții de publicitate să creeze mai multe campanii vizate pe mai multe platforme.

OTT AUDIENȚE

publicul OTT accesează conținut prin servicii OTT, cum ar fi Netflix sau Hulu.

agenții de publicitate pot utiliza aceste date pentru a personaliza anunțurile și clienții retarget care și -au urmărit anunțurile pe platformele OTT.

cu capacitatea de a efectua retargeting, agenții de publicitate pot crea campanii care au mai multe șanse să convertească spectatorii în clienți.

OTT-bazat pe date

OTT bazat pe date este o abordare în care marketerii folosesc date colectate din interacțiunile utilizatorilor cu anunțurile și conținutul lor pentru a înțelege mai bine și a viza publicul lor.

Această abordare îi ajută să personalizeze reclame, ceea ce duce la rate de implicare mai mari.

Beneficiile utilizării publicității OTT

Să luăm în considerare unele dintre avantajele utilizării publicității OTT pentru marketeri.

Ascultare și scalabilitate sporită

TV -ul prin cablu tradițional ar putea oferi doar oportunități de vizualizare limitate din cauza constrângerilor geografice.

Cu Media OTT, cu toate acestea, spectatorii pot accesa conținut oriunde în orice moment, permițând marketerilor să ajungă la mai multe persoane în mai multe locuri.

Pe măsură ce videoclipul tranzacțional ajunge la maturitate, OTT Media va deveni și mai accesibil și mai eficient pentru agenții de publicitate care doresc să ajungă la audiențe mai mari la scară globală.

Când oamenii urmăresc reclame relevante pentru ei, sunt mai susceptibili să acționeze asupra lor.

Capacități de direcționare îmbunătățite

Unul dintre principalele beneficii ale publicității OTT este capacitatea sa de a viza audiențe specifice bazate pe interese și comportamente.

cu publicitate peste cap, puteți identifica și ajunge la utilizatori care au interacționat cu anunțurile sau conținutul înainte și să livrați mesaje personalizate fiecărui individ prin campanii de retargeting.

Pe măsură ce streamingul video crește, agenții de publicitate vor deveni din ce în ce mai centrați pe mobil, permițând și mai multe oportunități de direcționare personalizate.

Optimizare creativă dinamică

Distribuitorii de programare video multicanal (MVPD) sunt adesea limitați la un singur creativ pe anunț.

Cu publicitate OTT, marketerii pot utiliza dinamic Optimizare creativă (DCO) pentru a personaliza anunțurile în timp real în funcție de preferințele telespectatorilor.

platformele de publicitate OTT permit crearea și livrarea de campanii pe mai multe ecrane cu imagini și mesaje adaptate diferitelor dispozitive și spectatori.

TV -ul tradițional nu poate oferi o astfel de flexibilitate, deoarece ajunge doar la o singură audiență simultan.

Analitice și raportare în timp real

Cu campanii publicitare în creștere a costurilor pe măsură ce tehnologia avansează, companiile care doresc să se asigure că cheltuielile publicitare sunt pe calea cea bună trebuie să țină pasul cu noile instrumente de analiză și raportare.

Unul dintre avantajele publicității OTT este că oferă marketerilor informații în timp real asupra campaniilor lor, permițându-le să ia decizii rapide și să optimizeze pentru rezultate mai bune.

Pe măsură ce streamingul de conținut OTT continuă să crească în popularitate, la fel și capacitatea sa de a oferi valori detaliate despre vizionare și implicarea utilizatorilor.

Streaming Conținut de dragul conținutului de streaming nu mai este suficient în peisajul publicitar competitiv de astăzi.

marketerii trebuie să -și poată urmări campaniile și să profite de capacitățile de analiză mai sofisticate ale OTT.

Provocări ale publicității OTT

Să explorăm acum unele dintre provocările pe care marketerii o confruntă atunci când planifică și execută campanii OTT.

piețe fragmentate

Deși a avea o strategie de marketing excelentă este esențială pentru succes, este, de asemenea, crucial să fii conștient de natura fragmentată a pieței OTT.

În ceea ce privește platformele de streaming, piața este compusă din mai multe servicii și aplicații diferite, fiecare cu publicul său unic.

Această realitate îngreunează marketerii să își vizeze anunțurile cu exactitate și eficient pe mai multe platforme.

Formate de anunțuri avansate limitate și valori

Serviciile OTT sunt excelente pentru a ajunge la o mare varietate de spectatori; Cu toate acestea, formatele de publicitate disponibile și valorile trebuie să fie îmbunătățite.

[

cu vizionarea care dorește mai mult conținut antrenant, acesta poate fi un obstacol semnificativ pentru agenții de publicitate.

Tehnologia de blocare a anunțurilor împiedică rezultatele

Blocarea anunțurilor video online este norma pentru mulți utilizatori de internet și a devenit din ce în ce mai dificil pentru agenții de publicitate să -și vadă conținutul.

diverse dispozitive de streaming au software care pot bloca automat anunțurile, ceea ce le face imposibil de afișat.

Chiar și cea mai bună platformă de publicitate din lume (YouTube) suferă de tehnologie de blocare a anunțurilor, așa că aceasta este o problemă pe care trebuie să o ia în considerare pe care marketerii trebuie să o ia în considerare atunci când planifică campanii OTT.

Dacă nu se poate afișa reclame video OTT către spectatori, atunci campaniile riscă să cadă și să nu atragă ROI semnificativă.

Lipsa capacităților de măsurare încrucișată a platformei

Când cumpărați un anunț OTT, doriți să -i măsurați eficacitatea pe mai multe platforme pentru a maximiza rezultatele.

cu furnizorii folosind adesea diferite moduri de măsurare, agenții de publicitate pot considera dificil să compare „mere cu mere” și să măsoare performanța pe diverse servicii sau dispozitive.

Drept urmare, este nevoie de timp pentru agenții de publicitate să obțină o viziune cuprinzătoare a performanței campaniilor lor.

De asemenea, le este greu să urmărească ROI -ul și să aducă orice îmbunătățiri necesare.

diverse platforme OTT pentru a face publicitate pe

Acum, după ce am discutat unele dintre provocările asociate cu publicitatea OTT, să explorăm unele dintre platformele pe care le puteți folosi pentru a face publicitate.

Lista de mai jos include servicii de streaming populare și dispozitive pentru campanii OTT.

TVS inteligente

TV-urile inteligente sunt televizoare conectate la internet care oferă acces la o gamă largă de opțiuni de streaming, cum ar fi Netflix, Hulu, YouTube și multe altele.

Publicitatea pe aceste dispozitive permite marketerilor să ajungă la telespectatorii care se uită la televizor în fiecare zi și să transmită conținut online.

roku

Roku este un dispozitiv Media Player folosit pentru a accesa servicii de streaming precum Netflix și Hulu, precum și alte aplicații precum HBO Now și Amazon Prime Video.

Cu milioane de utilizatori, aceasta este o platformă excelentă pentru marketeri pentru a ajunge la o audiență care preferă streamingul media prin vizionarea tradițională TV.

AppleTV

AppleTV oferă acces la diverse aplicații gratuite și plătite, care pot transmite televizoare HD.

Direcționarea utilizatorilor Apple poate beneficia de marketeri, permițându -le să ajungă la o anumită audiență.

Amazon Fire Stick

Amazon Fire Stick este un alt dispozitiv utilizat pentru streamingul de conținut din diverse surse, cum ar fi Netflix și Amazon Prime Video.

cu baza sa de utilizatori în creștere, aceasta este o platformă ideală pentru a ajunge la un public angajat care adoră să transmită conținut pe televizorul lor.

Google Chromecast

Dispozitivul Chromecast Google permite utilizatorilor să transmită conținut direct de pe computer, tabletă sau smartphone la televizor.

Este un instrument excelent pentru a ajunge la audiențe care utilizează servicii de streaming.

console de jocuri video

console de jocuri video, cum ar fi Xbox One, PlayStation 4 și Nintendo Switch oferă acces la diverse servicii de streaming.

Telefoane și tablete mobile

Majoritatea serviciilor de streaming sunt acum disponibile pe dispozitive mobile, cum ar fi smartphone -uri și tablete, permițând agenților de publicitate care preferă să folosească aceste dispozitive pentru streaming în loc de un televizor.

vizând aceste dispozitive diferite, marketerii pot primi spectatori indiferent unde urmăresc conținut.

Pași pentru a începe campaniile de publicitate OTT

Acum, după ce m -am uitat la diferitele dispozitive și platforme OTT disponibile, este timpul să analizez pașii necesare pentru a începe o campanie de publicitate OTT.

În timp ce pașii vor diferi pentru diverse servicii OTT suportate de anunțuri, există orientări generale de urmat la crearea unei campanii de succes.

Stabiliți un buget și obiective

Prețul pentru anunțurile de streaming OTT va varia în funcție de serviciul de streaming ales.

Este esențial să stabiliți obiective bugetare și realiste pe care doriți să le atingeți înainte de a începe campania.

cu tendințele actuale care arată că publicitatea OTT devine din ce în ce mai populară, adoptați întotdeauna o abordare în cunoștință de cauză atunci când vă configurați campania.

Adunați date și informații despre publicul țintă

Platforma de alegere din partea cererii va oferi informații valoroase asupra comportamentului privitorilor, care poate ajuta la informarea deciziilor de direcționare mai bune pentru campaniile dvs. publicitare.

Puteți utiliza, de asemenea, date terțe pentru a vă asigura că serviciile de streaming pe care le vizați au suficienți spectatori pentru ca campania dvs. să aibă succes.

Cercetare potențiali parteneri OTT

Pe măsură ce serviciile video de streaming suportate de anunțuri devin din ce în ce mai populare, sunt disponibile mai multe opțiuni.

*

Alegeți formatul de anunțuri corect și activele creative

diferite formate sunt disponibile atunci când cumpărați reclame OTT, în funcție de tipul de serviciu de streaming pe care îl vizați.

De la pre-rulouri video până la bannere interactive și anunțuri de afișare, doriți să vă asigurați că materialul dvs. creativ este suficient de angajat pentru spectatori să acorde atenție și să interacționeze cu campania dvs.

Monitorizați performanța și optimizați în consecință

După ce anunțurile dvs. sunt live, asigurați -vă că urmăriți valorile cheie precum impresiile, clicurile și conversiile vă vor ajuta să le optimizați pentru rezultate mai bune.

cu atribuirea fiind un factor semnificativ pentru campaniile OTT, trebuie să măsurați religios eficacitatea fiecărui anunț.

Puteți utiliza, de asemenea, automatizarea pentru a declanșa direcționarea și modificările formatului de anunțuri pe baza datelor de performanță.

Ajustați bugetele și vizați după cum este necesar

Cu campanii OTT suportate de anunțuri, monitorizarea performanței campaniei dvs. este esențială pentru a vă asigura că va rămâne în bugetul dvs.

Fii atent la conversiile tale pentru a te asigura că obții la maximum din fiecare impresie și ajustează -ți bugetul în consecință.

A face acest lucru vă va ajuta să maximizați ROI în timp ce rămâneți în bugetul dvs.

OTT VIDEO CONȚINUT Cele mai bune practici

Următoarele bune practici vă pot ajuta să vă asigurați că campaniile dvs. OTT au succes.

Păstrați videoclipuri pe scurt

ca canal, platformele OTT oferă spectatorilor mai mult control asupra experienței lor de vizionare.

Cu videoclipuri de abonament la cerere, durata de atenție a spectatorilor este în scădere și tind să se adapteze după câteva secunde dacă anunțul nu este suficient de implicat.

Unele platforme stabilesc, de asemenea, limite de timp specifice pe anunțurile video, astfel încât păstrarea lor scurtă și dulce este esențială.

Asigurați-vă că sunetul este pe punctul de vedere

Un mare obiectiv al publicității TV tradiționale a fost asigurarea faptului că unul optimizat mixul de sunet pentru cea mai bună calitate de ascultare.

același lucru este valabil pentru orice variind de la reclame comerciale la OTT – sunetul ar trebui să fie pe punct și ușor de înțeles, indiferent de dispozitiv.

Implicați-vă cu spectatorii

Deși nu a fost posibil să folosiți televizorul tradițional de cablu sau satelit pentru a se angaja cu spectatorii, platformele OTT permit acum o mai bună implicare.

Canalele de socializare permit, de asemenea, mărcilor să mențină conversația și să interacționeze direct cu publicul lor țintă prin sondaje, Q & AMP; AS, concursuri, etc.

Aceste facilități ajută la un impact mai mare și la crearea încrederii în produsul sau serviciul unei mărci.

Creați conținut care iese în evidență

Nu aveți nevoie de laptopuri fanteziste sau de echipamente scumpe pentru a crea conținut excelent.

În schimb, a ieși în evidență într -o mare de conținut video este despre a avea mesajul potrivit și a -l spune convingător.

Concentrați-vă pe povestirea

Dacă te uiți la materialul de pe canale precum Disney, HBO și Hulu, vei constata că spectacolele care ies în evidență pe termen lung au o narațiune puternică sau o poveste în spatele lor.

Dacă puteți utiliza aceleași principii pentru a crea campanii OTT care se angajează, anunțurile dvs. vor fi mai memorabile pentru spectatori și vă vor ajuta să conduceți conversii.

Unele elemente cheie pe care să se concentreze atunci când creăm povești sunt dezvoltarea personajelor, răsuciri de complot, momente suspans, etc.

Măsurarea succesului campaniilor dvs. OTT

În cele din urmă, să luăm în considerare modul de măsurare a succesului în cadrul campaniilor OTT.

Stabiliți obiective măsurabile

Este vital să stabiliți obiective clare și măsurabile înainte de a lansa orice campanie.

Aceste obiective vă ajută să vă asigurați că aveți un punct de referință împotriva căruia puteți măsura rezultatele și analiza datele din unitățile dvs.

Unele valori standard pentru urmărirea performanței OTT sunt impresiile, vizibilitatea, rata de clic (CTR), costul pe clic (CPC) și ratele medii de finalizare.

vizualizarea și valoarea de ridicare a mărcii

Vizibilitatea este o metrică importantă pentru a urmări publicitatea OTT, deoarece indică câtă atenție plătesc spectatorii pentru anunțuri pe diferite platforme.

cu cât aveți mai multe momente vizibile, cu atât este mai probabil spectatorii să se angajeze cu anunțurile dvs.

Monitorizați implicarea cu analize avansate

Analytics Advanced oferă o perspectivă asupra comportamentului vizualizatorului prin urmărirea activităților utilizatorilor, cum ar fi comutarea dispozitivului (pe alte dispozitive sau ecrane), pauză/sărituri de reclame, etc.

Analizați rapoartele de consum media

rapoartele de consum media vă pot ajuta să înțelegeți cât timp petrec oamenii pe diferite platforme, ce canale preferă și ce conținut se angajează cu majoritatea.

Aceste rapoarte pot oferi informații valoroase pe care le puteți utiliza pentru a vă modela campaniile și a crea o experiență mai bună a utilizatorului.

Comparați performanța pe diferite platforme și dispozitive

Următorul pas este să comparați performanța campaniilor dvs. OTT pe mai multe platforme și dispozitive.

ca așa, veți identifica care sunt cele mai bune pentru nevoile dvs.

< /a> publicitate OTT-FAQ

Apple TV are aplicații?

Apple TV are propriul său magazin de aplicații pentru descărcarea aplicațiilor pentru streamingul de conținut și jocul de jocuri.

Utilizatorii pot utiliza cele preîncărcate sau chiar pot răsfoi și descărca aplicații suplimentare.

Netflix este gratuit pe Apple TV?

Netflix este gratuit de descărcat pe Apple TV.

Cu toate acestea, este nevoie de un abonament lunar pentru a accesa biblioteca și conținutul său de streaming.

TV liniară funcționează la Apple TV?

da, televiziunea liniară poate funcționa la Apple TV.

Această caracteristică va permite utilizatorilor să acceseze canalele locale și alt conținut prin interfața Apple TV.

Ce este YouTube TV?

YouTube TV oferă un serviciu de streaming de abonamente all-inclusive pentru vizionarea televiziunii live din rețelele majore de difuzare și cablu.

Puteți selecta între canale de limbă engleză sau spaniolă.

Înfășurați.

publicitatea OTT a devenit o modalitate populară și influentă de a ajunge la consumatori în era digitală.

Beneficiile cheie ale publicității OTT includ capacități de direcționare îmbunătățite, implicare sporită cu spectatorii și eficiență în cheltuielile publicitare.

În timp ce tăietorii de cabluri au îmbrățișat platformele OTT, tendința este încă relativ nouă pentru marketerii care doresc să ajungă la publicul lor țintă.

Înainte de a lansa o campanie OTT, este esențial să înțelegem diferitele tipuri de publicitate disponibile și ce platformă ar putea fi cea mai potrivită pentru un anumit produs sau obiectiv.

lectură suplimentară pe adamenfroy.com: video-on-demand < /A> Streaming și OTT publicitatea pot merge în mână.

cu platforme video online , marketerii pot ajunge la potențiali clienți într-un implicit încă implicit mod rentabil.

Iată câteva recenzii specifice platformei pentru a verifica:

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *