Podcast Starter Kit: 7 lucruri de care ai nevoie în 2023

Podcast Starter Kit: 7 lucruri de care ai nevoie în 2023

Deci, ați decis să începeți un podcast în acest an.

grozav!

Pe lângă faptul că cunoaște cum să începeți un podcast , Veți avea nevoie de instrumentele potrivite pentru a vă ajuta să înregistrați, să editați și să publicați episoadele dvs.

Acest lucru va facilita partajarea mesajului dvs. cu lumea și Monetizați -vă podcast -ul , permițându -vă să vă atingeți obiectivele de venit.

În acest articol, revizuiesc cel mai bun kit de pornire a podcast -ului pentru care puteți merge, împreună cu unele pachete opționale de echipamente de podcast care vă vor permite să îmbunătățiți calitatea emisiunii dvs.

Să ne înțelegem corect.

& nbsp;

Table des matières

Ce constau kiturile de pornire a podcastului?

Următoarele sunt must-haves atunci când vă asamblați propriul kit de pornire a podcastului.

1. Platforma de găzduire a podcast -ului

Configurarea corespunzătoare a podcast-ului începe cu găzduire de podcast .

cu mai multe gazde de podcast pe piață, poate fi greu să vă dați seama care este potrivit pentru dvs.

Cu aceste gazde care oferă diverse caracteristici și funcționalități, este esențial să înțelegem nevoile emisiunii dvs. înainte de a decide .

* .com/recomandă/buzzSprout « data-shortcode = » true « data-wct-parsed = » 1 « > buzzsprout , redcircle , Rss.com și multe altele.

Există, de asemenea, mai multe platforme generice precum Spotify, Amazon Music și Google Play Music, deci în funcție de subiectul dvs., acestea ar putea avea mai mult sens pentru spectacolul dvs.

2. O idee clară pentru podcast -ul dvs.

În timp ce un kit de echipamente pentru podcast vă poate îmbunătăți spectacolul, nu va face mare lucru dacă nu aveți o idee clară despre ce va fi podcast -ul dvs.

Înainte de a cumpăra orice echipament de podcasting, luați ceva timp pentru a face idei de brainstorm și pentru a dezvolta un accent pentru spectacolul dvs.

Aceasta înseamnă că podcast -ul dvs. ar trebui să abordeze în general o nișă de care vă pasionați.

Puneți diferit, nu încercați să fiți totul pentru toată lumea – concentrați -vă pe o audiență pe care o puteți servi bine.

3. Un spațiu de înregistrare liniștit

Calitatea audio a podcastului dvs. este esențială, iar una dintre modalitățile cheie de a vă asigura un sunet excelent este înregistrarea într -un spațiu liniștit.

A Studio de înregistrare este un scenariu ideal, dar nu toată lumea are bugetul pentru acest , mai ales când începe.

Cu toate acestea, există și alte modalități de a crea un spațiu de înregistrare liniștit pe un buget – mai multe despre acest lucru mai târziu în articol.

Deocamdată, luați în considerare că obținerea înregistrărilor audio de bună calitate de la început va duce la rezultate pe termen scurt și pe termen lung.

4. Un microfon bun & amp; Stand

Un pachet de echipamente de podcast include un microfon și un stand.

A Microfon de podcast excelent cu un suport de microfon corespunzător poate fi un schimbător de jocuri pentru spectacolul tău.

În timp ce există tone de opțiuni de microfon acolo, există câteva opțiuni mai bune.

Unele microfoane de top în acest sens includ Rode PODMIC Cardioid Dynamic Microfon de difuzare , Blue Yeti , și shure sm7b .

5. Căști bune

audio de înaltă calitate este un alt esențial pentru orice podcast.

cel puțin, o pereche bună de căști plug-in este o necesitate pentru a auzi tot ceea ce este înregistrat la sfârșitul dvs. și la sfârșitul oricărui oaspeți pe care i-ați putea avea în emisiunea dvs.

În timp ce căștile Bluetooth pot funcționa într -un Pinch , acestea nu sunt întotdeauna cele mai fiabile.

Unele dintre căștile de studio pe care le puteți analiza includ Audio-technica , Sennheiser , Sony WH-1000XM4 căști , diverse Căști Bose Canceling Canceling , și multe altele.

6. Un laptop, un computer sau un telefon mobil puternic

Obținerea înregistrărilor audio de calitate studio nu trebuie să fie complicată sau scumpă, dar sistemul pe care este înregistrat trebuie să funcționeze bine.

dacă rulați zoom (sau una dintre alternativele sale ) Înregistrați interviuri, veți avea nevoie de un laptop bun sau un computer desktop cu o conexiune puternică la internet.

Pe de altă parte, dacă înregistrați un spectacol solo, puteți scăpa utilizând un laptop mai de bază sau chiar smartphone -ul dvs. .

7. Software -ul corespunzător de înregistrare și editare

Dacă pe un iPhone Apple, Mac OS, Windows sau orice altceva, Software de înregistrare și editare vor primi treaba la finalizare atâta timp cât alegeți opțiunea potrivită.

Unele dintre cele mai bune software de înregistrare a podcastului Pentru a lua în considerare includ Adobe Audition , garageband (pentru Mac ), audacity , și multe altele.

Acest software audio vă va permite să înregistrați audio de înaltă calitate și să îl editați, după cum este necesar.

Elemente opționale

În plus față de cele de mai sus, s -ar putea să doriți și să luați în considerare unele elemente opționale care vă pot duce experiența de podcasting la nivelul următor.

O interfață audio separată

Dacă sunteți în căutarea audio de cea mai bună calitate, puteți lua în considerare utilizarea unei interfețe audio separate.

A interfața audio USB poate fi o opțiune excelentă pentru cei care doresc să înregistreze audio de înaltă calitate fără a rupe banca.

Mai mult, o stație de lucru audio digitală (DAW) poate fi, de asemenea, o opțiune excelentă dacă doriți mai mult control asupra înregistrărilor dvs.

Conceptul de interfață audio analog vs. digital intră în joc atunci când alegeți o interfață audio.

O interfață analogică poate fi de obicei extinsă fără a pierde calitatea, dar o interfață digitală va avea anumite limite.

Acestea fiind spuse, interfețele audio digitale devin din ce în ce mai populare printre podcasteri pentru flexibilitatea lor.

În ceea ce privește modelele reale, focusrite Scarlett 2i2 , Rodecaster Pro , și Zoom H4N Pro sunt toate opțiuni grozave de luat în considerare.

Tratament acustic pentru spațiul dvs. de înregistrare

În timp ce software -ul de înregistrare și editare vă poate ajuta să vă curățați audio, este, de asemenea, esențial să luați în considerare zgomotul de fundal în spațiul dvs.

Luați în considerare că zgomotul de fundal va afecta propriul podcast în diverse moduri – încercarea de a avea un podcast profesionist marcat de zgomotul de fundal este unul dintre cele mai mari lucruri de evitat în acest spațiu.

O modalitate de a combate acest lucru este să investești în tratament acustic pentru spațiul tău de înregistrare.

sunt disponibile diverse opțiuni, astfel încât să puteți găsi ceva care să se potrivească nevoilor și bugetului dvs.

Unele opțiuni standard de tratament acustic includ panouri de absorbție a sunetului, difuzoare și capcane de bas.

un braț de boom & amp; Mount Shock

Cel mai bun pachet de echipamente de podcast vine cu tot ce ai nevoie pentru a începe, inclusiv un braț de braț și un montare de șoc.

Aceste instrumente se asigură că echipamentul dvs. de înregistrare este asigurat în mod adecvat și nu se vor mișca în timpul înregistrării.

, de asemenea, ajută la reducerea oricărui zgomot de manipulare pe care microfonul l -ar putea ridica.

brațele de boom și suporturile de șoc sunt ieftine, deci sunt un plus excelent la orice configurație de podcast.

Un filtru pop

fișierele audio gratuite de POP și clicuri sunt esențiale pentru orice podcast.

Un filtru pop este, prin urmare, un must-have dacă sunteți serios în privința emisiunii dvs.

În esență, acest tip de filtru ajută să reducă numărul de plosive ridicate de microfon.

Acest lucru duce la un audio mai curat, care este mai ușor pentru ascultători să înțeleagă.

O webcam de înaltă calitate

Un webcam de înaltă calitate este un must-have dacă faceți un podcast video.

având un trepied robust pe care îl puteți regla cu ușurință, merge și el în mână cu acest lucru.

indiferent dacă filmezi podcast-uri doar pentru utilizare ulterioară, sau folosind webcam pentru a filma tutoriale suplimentare și vlogs , având un trepied asigură că rezultatele dvs. au ca rezultat videoclipuri de cea mai bună calitate.

Tipuri de microfoane care trebuie luate în considerare

Când vine vorba de selecția microfonului, există mai multe tipuri de luat în considerare. Iată câteva dintre cele mai populare opțiuni de pe piață.

microfoane dinamice

Microfoanele dinamice sunt excelente pentru cei care doresc să înregistreze audio de înaltă calitate fără a rupe banca.

sunt, de asemenea, relativ robust și pot rezista să fie aruncate sau bătute în jurul valorii de fără prea multe probleme.

microfoane condensatoare

Un microfon condensator este o alegere excelentă dacă doriți calitatea audio de top .

Cu toate acestea, sunt mai delicate decât microfoanele dinamice și trebuie manipulate cu atenție.

microfoane USB

Un microfon USB este o opțiune excelentă dacă doriți comoditatea plug-and-play.

Dacă aveți co-gazde în emisiunea dvs., atunci un microfon USB este, de asemenea, o opțiune bună , deoarece poate fi trecut rapid.

microfoane cu căști

Un microfon cu căști este o alegere excelentă pentru cei care doresc să fie mâini liberi în timp ce înregistrează.

sunt, de asemenea, minunate pentru podcast -uri care implică multă mișcare, întrucât vor rămâne pe loc indiferent de ce.

microfoane cu lavers/lavalier

Un microfon cu rever este un microfon mic care poate fi tăiat pe haine .

sunt foarte lipsite de claritate și sunt o alegere bună dacă doriți ca participanții la podcast să se poată deplasa liber sau chiar dacă podcast -urile dvs. sunt (din anumite motive) înregistrate într -un mediu exterior.

XLR Microfon

Veți avea nevoie de un microfon XLR dacă doriți să vă conectați la un mixer sau o interfață audio.

Cu toate acestea, configurarea va fi ceva mai complicată și veți avea nevoie de echipamente suplimentare precum o interfață audio sau un mixer.

De asemenea, necesită un cablu XLR, care poate adăuga cheltuieli la kitul dvs.

Acestea fiind spuse, cablurile XLR oferă, în general, o calitate audio mai bună decât cablurile USB standard, așa că merită să luați în considerare această opțiune dacă sunteți serios în ceea ce privește podcasting -ul.

Sfaturi pentru a obține o calitate mai bună a sunetului

în timp ce vă asigurați că subiectul dvs. de podcast este interesant pentru publicul dvs., calitatea audio are același nivel de importanță.

Pentru a vă ajuta cu acest lucru, iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să obțineți cel mai bun sunet posibil în emisiunea dvs.

Configurați-vă spațiul de înregistrare în mod corespunzător

Pentru a obține o calitate bună a sunetului, este crucial să vă configurați corect spațiul de înregistrare.

Aceasta înseamnă să vă asigurați că zona este lipsită de zgomot de fundal și ecou.

Puteți realiza acest lucru prin înregistrare într -o cameră liniștită sau folosind tratament acustic pentru a ajuta la absorbția oricărui sunet în exces.

Puteți, de asemenea, să agățați pături sau prosoape în jurul camerei pentru a ajuta la Deaden sunetul.

*

Pentru a evita acest lucru, configurați -vă corect spațiul de înregistrare pentru a evita calitatea sunetului subpar.

Vorbiți clar și încet

Ieșirile pe care le obțineți la înregistrarea audio -ului dvs. vor fi la fel de bune ca ceea ce intră în microfon.

Când oamenii pot înțelege ce spuneți dvs. și orice oaspeți la distanță, vor avea mai multe șanse să se lipească și să asculte întreaga durată a podcastului dvs.

Editați-vă cu atenție audio

În timp ce multe platforme software all-in-one au capacități de editare încorporate, este totuși o idee bună să parcurgi audio cu un pieptene cu dinți fine.

la elementul său de bază, acest lucru implică de obicei eliminarea oricăror pauze lungi, UMS sau AHHS.

Puteți utiliza, de asemenea, un instrument de reducere a zgomotului pentru a vă ajuta să scăpați de orice zgomot de fundal care poate fi prezent.

Investiți în echipamente de calitate

Obținerea mai multor descărcări nu înseamnă doar a avea conținut interesant; Este vorba și despre audio de înaltă calitate.

Persoanele care nu pot înțelege ceea ce spuneți din cauza unei calități slabe ale sunetului vor înceta probabil să asculte cu totul.

După cum am menționat, Investiția în echipamente de calitate vă va ajuta să vă asigurați că podcast -ul dvs. sună profesionist și va menține probabil oamenii să revină pentru mai mult.

În timp ce nu trebuie să aveți echipamente de calitate profesională pentru a începe (adică, nu vă lăsați să vă împiedice să începeți), este ceva de luat în considerare pe măsură ce vă dezvoltați publicul.

Cele mai bune practici pentru creșterea podcastului

Să luăm în considerare acum unele bune practici pentru ca mai mulți oameni să asculte emisiunea dvs. cu fiecare lansare de episod.

Nu subestimați rețeaua de podcast pentru găzduire și marketing

Una dintre cele mai bune metode de a -ți crește podcast -ul este prin trimiterea acestuia la rețelele populare de podcast.

Nu numai că acest lucru va ajuta mai mulți oameni să vă găsească spectacolul, dar vă va oferi, de asemenea, acces la diverse instrumente pentru piață podcast -ul dvs.

rețelele de podcast pot oferi, de asemenea, resurse și sfaturi valoroase cu privire la diverse aspecte care vă pot duce spectacolul la nivelul următor.

Fii profesionist

Oricât de mare sau mic este podcast -ul dvs., este esențial să vă prezentați profesional.

înseamnă, de asemenea, să fii respectuos de oaspeții și publicul tău și menține un nivel de profesionalism în orice moment.

Alegeți formatul potrivit pentru spectacolul dvs.

Podcast -urile pot lua multe formate diferite, deci este crucial să -l alegeți pe cel potrivit pentru dvs. și publicul dvs.

Unele formate populare includ interviuri, discuții de grup, spectacole solo și povestiri narative.

Luați în considerare ce va funcționa cel mai bine pentru dvs. și subiectul ales înainte de a vă stabili pe un format și de a fi consecvent.

Luați în considerare lungimea fiecărui spectacol

Lungimea unui podcast va fi, de asemenea, ceva de luat în considerare atunci când vă planificați episoadele.

În timp ce nu există o lungime perfectă pentru un episod de podcast, Majoritatea spectacolelor tind să se încadreze între nota de 20 și 60 de minute.

Este bine să luați în considerare ce va funcționa cel mai bine pentru dvs. și publicul dvs. și să folosiți această metrică pentru a menține lungimea fiecărui episod relativ consistentă.

Fiți angajați

Indiferent de formatul pe care îl alegeți pentru spectacolul dvs. sau chiar pe durata timpului, este important să vă implicați cu publicul dvs.

[

Prin urmare, ar ajuta dacă ați depus și un efort pentru a interacționa cu publicul dvs. cât mai mult posibil.

Fii consecvent

Coerența este esențială atunci când vine vorba de podcast -uri.

Încercați să să eliberați noi episoade pe un program regulat , astfel încât publicul dvs. să știe când să le aștepte.

Dacă luați prea mult timp între episoade, oamenii pot uita de spectacolul dvs. sau pot pierde interesul cu totul.

Creați transcrieri și afișați note pentru fiecare episod

În cele din urmă, unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru podcast -ul dvs. este să creați transcrieri și să afișați note pentru fiecare episod.

Acest lucru va face mai ușor pentru oameni să găsească și să asculte episoadele dvs. și vă va ajuta, de asemenea, să vă stimulați SEO.

Transcrierile și notele de spectacol sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a oferi valoare publicului dvs., așa că asigurați -vă că le includeți cu fiecare episod.

Promovează-ți podcast-ul pe YouTube

Acesta este unul dintre cele mai bune strategii de marketing podcast pentru a vă ajuta să obțineți mai multe expunerea și construirea unui public.

[ pentru podcast -ul dvs. și postați versiunea video a emisiunii dvs., care se poate face prin înregistrarea unei camere web în timp ce vorbiți.

În mod alternativ, puteți obține creative și posta versiuni video ale emisiunii dvs. cu prezentări de diapozitive, imagini sau alte imagini pentru a vă complimenta audio.

Oricum, acest lucru este minunat pentru a obține mai mulți ochi asupra conținutului tău și a atrage ascultători noi la spectacolul tău.

Puteți include, de asemenea, transcrierile menționate anterior și puteți afișa note pe canalul dvs. YouTube, împreună cu diverse alte link -uri către episoadele dvs.

Kit de starter Podcast-FAQ

Cum încep să fac un podcast?

Există câteva moduri diferite prin care puteți face despre realizarea propriului podcast.

o modalitate este să înregistrați -vă audio folosind un microfon și apoi să îl editați folosind software de editare audio , cum ar fi GarageBand sau Audacity.

După ce aveți înregistrarea finală, va trebui să o încărcați pe o platformă de găzduire (cum ar fi libsyn , buzzsprout , sau Podbean ) pentru a -l pune la dispoziție pentru ca alții să descarce și să asculte.

cu aceste platforme, puteți înregistra și edita audio -ul direct pe site -ul sau aplicația lor.

După ce ați terminat înregistrarea și editarea episodului dvs., îl puteți publica apoi cu un clic al unui buton.

Ce trebuie să încep un podcast?

Pentru a începe un podcast, veți avea nevoie de câteva lucruri:

  • Un microfon: Orice microfon va funcționa pentru înregistrarea podcast -ului dvs., dar dacă doriți să asigurați o calitate bună a sunetului, vă recomand să investiți într -un microfon USB, cum ar fi Blue Yeti sau The Rode Podcaster. < /li>
  • software de editare audio: Dacă intenționați să editați audio (pe care îl recomand), veți avea nevoie de o formă de software de editare audio. audacity este un software ușor pentru Mac și PC utilizatorii să ia în considerare.
  • cover art: coperta dvs. de podcast este ceea ce va apărea pe platforma de podcasting atunci când oamenii caută podcast -uri la care să se aboneze. Asigurați -vă că arta dvs. de copertă este creată în dimensiunile recomandate de platformă pentru a vă asigura că arată bine pe diverse dispozitive.

Cât costă să înceapă un podcast?

Costul de pornire a unui podcast poate varia în funcție de echipamentul dvs. și de platforma de găzduire .

Când vine vorba de echipamente, este greu să dai un răspuns specific, deoarece există o mulțime de microfoane diferite pe piață, care variază în preț.

În ceea ce privește platformele de găzduire, majoritatea au rate lunare relativ rezonabile .

Unii au, de asemenea, diverse planuri de prețuri, oferind mai multe caracteristici la o rată lunară mai mare.

Este necesar un angajament minim pentru a începe un podcast?

Nu este necesar un angajament minim pentru a crea un podcast.

Puteți crea și elibera cât mai multe sau cât mai puține episoade doriți.

*

Vă recomand să lansați un număr setat de noi episoade în fiecare săptămână după ce v -ați obișnuit cu întregul proces.

Cât timp durează pentru a începe un podcast?

Perioada de timp necesară pentru a începe un podcast poate varia în funcție de mai mulți factori.

Dacă kitul dvs. de starter al podcast -ului este deja disponibil, puteți avea primul episod înregistrat, editat și publicat în câteva ore.

Cu toate acestea, obținerea a tot ce se configurați poate dura o zi sau două dacă aveți nevoie pentru a să achiziționați un microfon, să descărcați și să instalați software de editare audio, să vă obișnuiți cu o platformă de podcasting , etc.

Acestea fiind spuse, atunci când alegeți o platformă de găzduire, majoritatea sunt destul de ușor de utilizat și necesită doar câteva minute pentru a vă înscrie pentru un cont.

Ar ajuta dacă v -ați propus să dedicați câteva ore pentru a înțelege unde se găsesc toate opțiunile în interfața de utilizator a site -ului.

În general, aș estima că începerea unui podcast va dura oriunde de la 1-3 zile.

Înfășurați.

Podcasting -ul este o modalitate excelentă de a vă conecta cu un public și de a împărtăși mesajul dvs. cu lumea.

Dacă vă gândiți să începeți un podcast în acest an, faptul că cunoștințele și echipamentele adecvate este esențială pentru succes.

urmând cele mai bune practici și informații de mai sus, Puteți să vă configurați pentru succes și să vă dezvoltați podcast-ul pentru a deveni unul dintre cele mai bine cotate emisiuni în nișa dvs.

aveți în prezent propriul podcast?

Ce echipament ați recomanda pentru cei care abia începând?

anunță -mă în comentariile de mai jos.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: Iată câteva site -uri de găzduire de podcast pentru a revizui:

aici este, de asemenea, o comparație directă între trei dintre cele mai bune platforme de podcast:

Podbean vs. Libsyn vs. Buzzsprout < /a>

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *