7 cele mai bune platforme de crowdsourcing din 2023 (Ultimate Guide)

7 cele mai bune platforme de crowdsourcing din 2023 (Ultimate Guide)

Crowdsourcing este un termen care a explodat în popularitate în ultimii ani. Se referă la practica de aprovizionare a sarcinilor sau a proiectelor complexe de la un grup mare de oameni pentru a primi ajutor cu lucruri precum finanțarea, ideile și munca.

Până în 2027, piața globală de crowdsourcing este se așteaptă să ajungă la 154.835,74 milioane USD din cauza metodelor implicate.

Asta înseamnă că alegerea platformei de crowdsourcing potrivite poate face minuni pentru tine și afacerea ta. Veți putea să vă faceți o idee rapidă, să primiți contribuții de la tone de oameni și să mergeți mai repede mai repede decât dacă ați fi plecat singur.

Am reunit o listă cu site -urile noastre preferate de aglomerare și le -am pus la încercare. Acestea sunt toate platforme excelente, dar nu fiecare platformă este potrivită pentru fiecare situație.

Să intrăm în mai multe detalii despre fiecare.

Care sunt cele mai bune platforme de crowdsourcing?

Iată cele mai bune alegeri pentru cele mai bune platforme de crowdsourcing din 2022.

1. nevinovat .

Cel mai bine pentru rezolvarea celor mai mari provocări ale lumii

 INNOcentive HomePage

nevinovat a ajutat întreprinderile globale, Guvernele, organizațiile din sectorul public și organizațiile de caritate valorifică puterea unei mulțimi, oferind oportunități pentru oricine să se implice și să schimbe viața.

Cu atât de multă inovație provenită de la provocări, guvernele și organizațiile caută să rezolve probleme cruciale și aici este în cazul în care inteligența colectivă umană și toate mințile luminoase se reunesc pentru a găsi soluții către complexe Proiecte.

Cu peste 500.000 de soluții de probleme în întreaga lume, Innocentive a devenit organizația de lider de piață, punând provocări online și îi ajută pe alții să acceseze expertiza de pe tot globul.

Caracteristici

 • Extinderea problemelor la mai multe persoane înseamnă că există multe alte minți care pot ajuta la rezolvarea problemelor.
 • Conectați -vă direct cu persoanele care înțeleg problemele cu care se confruntă organizația dvs.
 • Prin publicarea provocărilor online, organizațiile își pot petrece timpul concentrându-se pe alte domenii de afaceri în loc să le rezolve probleme.
 • Îmbunătățiți -vă propria expertiză într -un subiect prin ajutorul celorlalți cu soluții practice, astfel încât să puteți excela la ceea ce faceți.

prețuri

Când vine vorba de prețuri pentru Innocentive, trebuie să luați legătura cu compania pentru a afla mai multe.

2. openideo .

Cel mai bine pentru a găsi soluții îndrăznețe și inovatoare pentru rezolvarea problemelor complexe

Openideo este o platformă care face mai ușor pentru oamenii din întreaga lume să se reunească și să împărtășească idei noi despre modul în care am putea rezolva probleme complexe în comunitățile noastre. Folosind această platformă, oricine are o conexiune la internet poate accesa instrumente precum setul de instrumente IDEO sau colaborează la provocări din oriunde în lume.

știm cu toții că gândirea de design poate fi folosită pentru a rezolva o mulțime de probleme, dar nu este ușor pentru toată lumea să învețe și să practice.

Gândirea de proiectare implică o mulțime de pași, ceea ce înseamnă că există și multe locuri în care lucrurile pot merge prost. Acest lucru este valabil mai ales atunci când încercați să aplicați metoda în afara propriei organizații.

OpenIDEO face acest proces mai ușor.

Caracteristici

 • Fii o parte din ceva mai mare decât tine și ridică -ți afacerea în acest proces.
 • Folosiți puterea comunităților pentru a alimenta impulsul către o afacere de succes.
 • Conectați -vă cu persoanele care împărtășesc aceleași valori și pasiuni ca dvs. pentru a crea un mediu de colaborare care încurajează creșterea.
 • Obțineți informații diverse pentru a alimenta schimbările sociale la nivel mondial, astfel încât să vă puteți face afacerea mai eficientă în direcționarea unui public mai mare.

prețuri

Openideo lucrează cu unele dintre cele mai mari organizații din lume care se angajează să aibă un impact mare asupra societății.

aceste companii sponsorizează Openideo pentru a aduce schimbarea pe care o doresc.

3. Amazon mecanic turk .

Cel mai bine pentru găsirea oamenilor pentru a ajuta la finalizarea sarcinilor de aglomerare

Dacă doriți să rulați microtask-uri, Turkul mecanic Amazon este serviciul ideal.

Platforma a crescut rapid de -a lungul anilor și și -au extins piața pentru a include totul, de la sarcini micro, sarcini simple de clasificare a datelor, solicitând lucrătorilor să adune date și o muncă chiar mai complexă care implică generarea de produse.

Mechanical Turk este o piață uriașă în care companiile și dezvoltatorii pun sarcini și proiecte mici disponibile, cunoscute sub numele de „hituri” sau sarcini de informații umane.

Muncitorii trec apoi prin accesările existente oferite, aleg cele care le plac, le completează și sunt plătiți prin intermediul site -ului Amazon Mturk Crowdsourcing.

Una dintre cele mai mari atracții ale utilizării turcului mecanic Amazon este că puteți utiliza această platformă online ca punct de plecare înainte de a apela la opțiuni externe pentru externalizarea sarcinilor care au nevoie de atenție mai specifică, de înaltă calitate.

De fapt, iată o listă cu cele mai bune 5 lucruri pentru Externalizați ca blogger Deci, dacă sunteți interesat de acest subiect, atunci MTURK ar putea fi un punct de plecare util pentru dvs.

Puteți chiar să -i determinați pe lucrători pe MTURK să efectueze validarea la munca depusă de alți lucrători.

Caracteristici

 • Angajați o forță de muncă distribuită pentru sarcina specifică la îndemână, astfel încât să puteți obține lucrări mici finalizate de un număr mare de lucrători.
 • Folosiți oameni pentru a finaliza sarcinile pe care trebuie să le faceți, dar pentru care nu aveți suficient timp sau resurse – cum ar fi timpul necesar pentru cercetări ample.
 • Creșteți colectarea și analiza datelor cu caracter personal cu o armată de lucrători, astfel încât să puteți obține lucrări mici finalizate de un număr imens de lucrători.
 • Obțineți alte lucrări pentru a valida lucrările anterioare efectuate de lucrători pentru a vă asigura că este conform standardelor necesare.

prețuri

< IMG Decoding = "async" width = "750" înălțime = "369" src = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg% 22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20369%22%3E%3C%2FSVG%3E "ALT =" Amazon Mturk Preț "Class =" WP-Image-200240 Lazyload "Srcset =" Date: Image/SVG+ XML,%3CSVG%20XMLNS%3D%22HTTP%3A%2F%2FWWW.W3.org%2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3D%220%200%20750%20369%22%3E%3C%2FSVG%3E 750W " dimensiuni = "(max-width: 750px) 100vw, 750px" data-srcset = "https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/amazon-mturk-pricing.jpeg 750w, https: // www. Adamenfroy.com/wp-content/uplo ADS/Amazon-mTurk-PRICING-300X148.JPEG 300W "data-src =" https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/amazon-mturk-pricing.jpeg ">

Când vine vorba de prețuri, decideți cât de mult să plătiți lucrătorilor pentru fiecare misiune, iar Mturk va lua 20% din recompensa pe care le plătiți, precum și orice bonusuri.

Există câteva calificări diferite: maeștri, premium, de bază; pe care îl utilizați determină ce taxe suplimentare pot exista.

4. utest.

Cel mai bine pentru a găsi joburi de testare a utilizatorilor și a avea un impact asupra produselor digitale

utest are peste 500.000 de testeri în comunitatea lor care caută muncă independentă și noi provocări pentru a -și dezvolta cariera.

au, de asemenea, o echipă de manageri comunitari care conectează testerii cu clienții în mod continuu pentru a oferi cea mai bună experiență de testare software.

Când oamenii se înscriu la Utest, le vor potrivi cu oportunități de testare a software -ului independent de înaltă calitate, care se potrivesc setului și intereselor lor

Dacă sunteți în căutarea unui platformă comunitară care vă permite să obțineți Mai bine la testarea utilizatorilor, Utest este cu siguranță unul dintre cele mai bune site -uri de crowdsourcing pentru a verifica.

cu creșterea accentuată a fără platforme de dezvoltare a codului în 2021, O platformă de crowdsourcing precum Utest oferă un beneficiu vizibil pentru cei implicați.

Caracteristici

 • Ajutați la modelarea viitorului tehnologiei (aplicații pentru smartphone -uri, site -uri web, etc.), astfel încât să se potrivească nevoilor persoanelor care o vor folosi.
 • Veți avea ocazia să vedeți produse noi înainte de a fi lansate, ceea ce înseamnă că veți face parte din procesul de dezvoltare.
 • Plătiți pentru opinia dvs. cu privire la produse noi, fără a avea nevoie de experiență anterioară.
 • Obțineți informații valoroase despre ceea ce face sau rupe software -ul pe care oamenii îl folosesc în 2021, astfel încât să rămâneți la curent în acest domeniu.

prețuri

utest este liber să se înregistreze și să participe la teste.

Și mai bine, vor plăti utilizatorilor înregistrați pe baza testelor la care participă.

Aceasta este o oportunitate excelentă pentru cei care sunt interesați de testarea utilizatorilor și doresc să obțină experiență în acest domeniu.

5. Upwork.

Cel mai bine pentru a găsi freelancerii potriviți pentru a finaliza sarcinile

[ Mii de freelanceri pentru a îndeplini o sarcină, fie că scrie un articol sau codifică un software de care ai nevoie.

Interfața lor face ușor pentru persoanele cu mai puține cunoștințe despre aceste tipuri de platforme de aglomerare să le folosească și să obțină munca cât mai rapid și eficient posibil – puteți chiar să folosiți șabloane pentru a face procesul mai rapid.

Când postați -vă sarcina sau proiectul de crowdsourcing online, fie prin intermediul aplicației mobile, fie prin fereastra browserului desktop, introduceți ce fel de muncă este necesară și vă va fi oferită o listă de freelanceri.

odată selectat, puteți discuta cu ei prin intermediul platformei în sine și negocia o rată de plată.

Upwork a reușit să scoată mii de ore care altfel ar fi fost folosite la găsirea și angajarea freelancerilor.

Dacă sunteți pe celălalt capăt al spectrului, puteți, de asemenea, să luați în considerare utilizarea Upwork pentru a găsi cel mai bun Joburi de scriere independentă și locuri de muncă de corectare în 2021.

Caracteristici

 • Găsiți freelanceri care sunt experți dovediți în domeniul lor de expertiză, astfel încât să obțineți cele mai bune rezultate posibile din munca dvs. aglomerată
 • Upwork face toate verificările pentru tine în prealabil, asigurându -te că lucrezi doar cu o persoană extrem de talentată
 • Faceți -vă munca cât mai repede posibil folosind informații colective prin conectarea cu cei mai talentați freelanceri din domeniul lor, toate disponibile la îndemână prin Upwork pentru tarife foarte rezonabile
 • Păstrați -vă munca privată și în afara rețelei, trebuie doar să plătiți pentru serviciul lor prin intermediul cardului de credit și păstrați -l între dvs. și freelancer

prețuri

Upwork percepe 3% ca taxă de serviciu pentru toate plățile efectuate prin ele. Puteți avea încredere în freelancerul dvs. cu acest procent, deoarece vor plăti, de asemenea, o sumă în taxe pentru utilizarea platformei Upwork.

6. 99Designs.

Cel mai bine pentru a găsi un designer grafic excelent pentru a crea modele antrenante

99designs este un site de aglomerare în care obțineți Pentru a crea un concurs de design grafic pentru un logo de afaceri, un site web sau ambalaje.

De aici, veți primi zeci de modele de la designeri grafici talentați din întreaga lume care își vor trimite designul grafic pe baza cerințelor dvs.

Aveți ocazia să alegeți cel mai bun design grafic și apoi să cumpărați drepturile la acel design. Acest lucru este excelent pentru întreprinderile care doresc designeri grafici experți să -și proiecteze brandingul și logo -ul, dar nu au timp sau abilități.

Această platformă de crowdsourcing începe cu o competiție în care designerii își prezintă design -urile grafice cât mai repede posibil. Acest lucru ajunge să fie mult mai eficient decât să faci acest lucru folosind software de design grafic .

După ce aceste concursuri de inovație se încheie, puteți alege care vă place din grupul de trimiteri, plătiți drepturile la acest design și utilizați -l imediat.

Acesta este poate unul dintre cele mai eficiente modele de afaceri de acolo, mai ales în ceea ce privește obținerea rezultatelor din munca de crowdsourcing. Este o platformă în care freelancerii sunt de încredere, de încredere și își fac treaba cu sârguință.

Caracteristici

 • Selecție largă de modele grafice concepute profesional, ceea ce înseamnă că sunteți garantat să obțineți un design care să pară încântător, profesional și plin de idei inovatoare.
 • Abordare unică de concurs de proiectare, astfel încât să nu trebuie să aveți de -a face cu mii de proiecte irelevante
 • Calitatea garantată în fiecare design trimis, astfel încât să obțineți exact ceea ce căutați
 • [

prețuri

cu 4 pachete diferite disponibile, sunteți sigur că veți găsi soluția potrivită pentru nevoile dvs.

 • pachet de bronz, la prețul de 299 USD, ceea ce vă oferă aproximativ 30 de modele
 • pachet de argint, la prețul de 499 USD, ceea ce vă oferă aproximativ 60 de modele
 • pachet de aur, la prețul de 899 USD, ceea ce vă oferă aproximativ 90 de modele
 • pachet de platină, la prețul de 1299 USD, ceea ce vă oferă aproximativ 60 de modele de la designerii de nivel superior de pe platforma de crowdsourcing

< /a> 7. CAD Crowd.

Cel mai bine pentru obținerea proiectelor 3D și a ideilor de imprimare

CAD Crowd este o comunitate creativă creativă de modelatori 3D și designeri care lucrează la proiecte creative reale de la clienți din întreaga lume folosind toate tipurile diferite de CAD software .

Nu sunt doar o altă piață de design grafic – sunt locul pentru a găsi următoarele cele mai bune idei și pentru a le transforma în realitate. Platforma lor vă oferă acces la mii de modelatori CAD, designeri & amp; Redactarea contractanților pentru proiectele dvs., imprimarea 3D sau orice proiect de produs.

Puteți alege între freelanceri cu diferite niveluri de experiență în unele dintre cele mai relevante domenii. Cel mai bun lucru despre utilizarea serviciilor lor este că nu sunt necesare angajamente pe termen lung; Pur și simplu postați proiectul dvs. și așteptați răspunsuri.

Caracteristici

 • Obțineți ajutor calificat la cerere pentru toate nevoile dvs. de modelare 3D, astfel încât să puteți elibera timp pentru a vă concentra pe proiectele cu imagini mari.
 • Toate proiectele dvs. sunt garantate să fie realizate de experți cu experiență vastă în proiectarea CAD, construcție și arhitectură.
 • Proiectele sunt realizate de la distanță, la îndemâna dvs. pentru a se potrivi cu programul dvs. pentru o flexibilitate și comoditate suplimentară.
 • Economisiți bani angajând freelanceri la cerere, astfel încât să plătiți doar pentru lucrările de proiectare, redactare și modelare 3D atunci când aveți nevoie-mai degrabă decât să fiți nevoit să angajați personal cu normă întreagă.

prețuri

Nu sunt afișate prețuri pe acest site web de crowdsourcing, deoarece acest lucru depinde de tipul de muncă pe care căutați să îl realizați.

Cu toate acestea, există opțiunea de a obține o ofertă pe baza detaliilor proiectului pe care le introduceți. Puteți obține, de asemenea, un NDA oferind numele și adresa dvs.

Ce este o platformă de crowdsourcing?

Dacă doriți să valorificați puterea mulțimii atunci când strângeți bani pentru pornirea, proiectul sau ideea dvs., o platformă de crowdsourcing este soluția.

Oamenii de pe aceste platforme caută modalități de a valorifica puterea mulțimii pentru a obține un rezultat final. O platformă de crowdsourcing vă permite să găsiți acești oameni.

Oamenii pot veni la bord, ceea ce înseamnă că resursele sunt agravate, ceea ce în cele din urmă vă oferă o mai bună probabilitate de a obține ceea ce doriți.

Pe de altă parte, dacă sunteți utilizator, puteți fi sigur că contribuiți la realizarea unei calități mai mari decât este deja.

Partea cea mai bună este că toate aceste platforme sunt diferite și oferă ceva unic – depinde de tine să o alegi pe cea care este cea mai potrivită pentru ideea ta.

< /a> FAQ Platforma crowdsourcing.

Ce este un exemplu de crowdsourcing și ce oferă?

Un site web de crowdsourcing permite oamenilor cu cele mai bune idei noi să se reunească pentru a forma comunități online. Acest lucru permite controlul calității în fiecare site web de crowdsourcing, care este de beneficii reciproce pentru toți cei implicați.

Multe companii găsesc soluții la probleme tehnice pe care întreprinderile mici nu le pot face singure.

Crowdsourcing creativ este munca depusă de un corp mare de oameni care tind să aibă abilități specifice. Crowdsourcing este un bun exemplu de situație în care un proiect se poate transforma într -o multitudine de idei noi.

Crowdsourcing permite uneori, de asemenea, produsele și serviciile să fie produse la un cost redus, datorită puterii de creier colective care poate face față provocărilor legate de proiectarea produsului.

Sunt necesare abilități specializate în crowdsourcing?

Datorită naturii subiectului, abilitățile specifice sunt potrivite pentru a excela în acest domeniu.

Cu toate acestea, și mai important este să dezvolți ceva de la etapa ideii până la etapa de producție în cel mai eficient mod.

Unele dintre cele mai bune idei de afaceri mici sunt generate atunci când oamenii își pun creierul împreună și colaborează. Acolo se decolează cu adevărat puterea crowdsourcing.

Ce este crowdsourcing pe social media?

companiile de crowdsourcing folosesc social media ca instrument online pentru a agrega și colecta o mare varietate de conținut, servicii și contribuții diferite de la mulți membri ai publicului.

Munca Crowdsourced poate lua o varietate de forme care utilizează concepte de aglomerare – de fapt, site -urile de socializare fac posibilă contribuitorii să -și împărtășească voluntar propriile cunoștințe, date, argumente, etc. cu alții.

Vă recomandăm, de asemenea, să consultați această listă cu cele mai bune Instrumente de gestionare a rețelelor de socializare Dacă sunteți interesat să vă duceți jocul de social media la nivelul următor.

Înfășurați.

Cu platforme de crowdsourcing disponibile în toate industriile, posibilitățile sunt interminabile.

Cea mai bună parte a acestei industrii este că este în continuă evoluție, așa că vor exista întotdeauna modalități de a te implica.

Faceți alegerea din cele mai bune platforme de crowdsourcing din 2021 de mai jos:

 • nevinovat
 • Openideo
 • Amazon Mechanical Turk
 • utest
 • upwork
 • 99Designs
 • CAD Crowd

Aceste platforme de crowdsourcing sunt instrumente excelente care ajută la reunirea oamenilor și a resurselor, ceea ce îl face o modalitate eficientă de a obține sprijin pentru o idee și de a -l lua în măsura în care poate merge.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *