17+ RESULTATE DE IMPRIVE PENTRU LLC: Ultimate Guide pentru 2023

17+ RESULTATE DE IMPRIVE PENTRU LLC: Ultimate Guide pentru 2023

tuturor le plac banii gratuite și, ca proprietar de afaceri, puteți obține doar asta cu anularea impozitelor pentru Llc .

O eliminare a impozitelor este o cheltuială legitimă de afaceri care poate fi dedusă din veniturile anuale ale LLC, ceea ce duce la o obligație fiscală mai mică.

În timp ce acest lucru sună ca o modalitate ușoară de a economisi bani pe impozite, realitatea este că există reguli specifice pe care proprietarii de afaceri trebuie să le urmeze.

În acest articol, voi acoperi tot ceea ce trebuie să știți despre anularea taxelor LLC și despre diferitele reguli din jurul acestui subiect.

Dacă intenționați să începeți o afacere în viitor sau doriți să vă maximizați deducerile actuale de afaceri, continuați să citiți pentru a afla mai multe.

Off-uri de scriere fiscală de top pentru llc

Iată cele mai bune redactări de impozite pentru LLC.

publicitate

întreprinderile trebuie să scoată cuvântul despre serviciile și produsele lor.

Cheltuielile de publicitate includ, în general, orice material promoțional pentru a informa clienții sau potențialii clienți despre serviciile dvs.

de la cărți de vizită la site-uri web și broșuri, publicitatea poate duce la o eliminare a taxelor pentru cheltuielile asociate.

cheltuieli auto și de călătorie

Călătoria de afaceri este o cheltuială necesară pentru multe companii.

Proprietarii de întreprinderi mici pot scrie astfel de călătorii la o rată de kilometraj standard stabilită de Serviciul de venituri interne (IRS) atunci când călătoresc cu mașina.

Cheltuielile cu mașina includ costuri de combustibil și ulei, reparații, întreținere, asigurare și alte taxe conexe.

Amintiți-vă că orice călătorie trebuie să fie necesară pentru ca afacerea dvs. să se califice pentru o anulare a taxelor.

A spus altfel, puteți deduce anumite cheltuieli de călătorie, atât timp cât călătoria nu este pentru uz personal.

Cheltuielile reale, în general, trebuie să fie mai lungi de o zi de lucru și să solicite persoanei de afaceri să se odihnească sau să doarmă în timpul călătoriei.

asigurări de afaceri

Asigurarea afacerii dvs. pentru diverse riscuri este esențială pentru supraviețuirea sa.

Acest cost poate fi o eliminare a impozitelor, deoarece este esențial să conducem o afacere.

Dacă lucrați de acasă, eliminați acoperirea de asigurare personală din ecuație, iar ceea ce rămâne poate fi o anulare a taxelor.

donații caritabile

Contribuțiile caritabile pot reprezenta o parte semnificativă din cheltuielile dvs. de afaceri.

realizat de companii mari și mici, donațiile caritabile sunt o modalitate excelentă de a -i ajuta pe ceilalți în timp ce profită de beneficiile fiscale disponibile.

având dreptul contul de verificare a afacerilor ca LLC poate dovedi că proprietarul afacerii a retras fonduri din contul bancar de afaceri în scopuri caritabile.

Costul mărfurilor vândute

Costul mărfurilor vândute (COGS) este un factor esențial în ceea ce un proprietar de afaceri ia acasă la sfârșitul anului.

cogs include materiale utilizate în producție și orice alte cheltuieli legate direct de producerea de bunuri pentru clienți.

Instruire și educație

Educația este o cheltuială legitimă care permite unei întreprinderi mici să fie la curent cu ultimele tendințe și tehnologii din domeniul său.

Antreprenorii suportă cheltuieli de educație atunci când participă la seminarii, conferințe sau ateliere legate de industria sau profesia lor.

Se poate lua în considerare instruirea unei deduceri fiscale dacă se referă direct la zona dvs. de lucru.

Beneficii pentru angajați

diverse întreprinderi au dependenți diferiți în funcție de dimensiunea forței de muncă.

Angajații obțin costuri suplimentare, cum ar fi asigurarea de compensare a lucrătorilor și alte prestații ale angajaților, care sunt deductibile din impozit.

Unele companii folosesc freelanceri și contractori independenți, astfel încât aceste renunțări s-ar putea să nu se aplice.

Legea privind lucrările Oferă informații despre aceste diferite domenii de afaceri.

Deducerea biroului la domiciliu

Dacă conduceți o afacere de acasă, puteți deduce anumite cheltuieli precum electricitate, internet și alte lucruri necesare pentru a vă conduce afacerea.

Cu documentele corecte în loc, se poate foarte bine să scrieți această cheltuială și să economisiți bani pe impozitele lor.

Cheltuieli cu dobândă

întreprinderile iau adesea împrumuturi pentru a finanța investiții de capital sau costuri de operațiuni.

Proprietarii pot deduce plățile de dobândă efectuate pe un astfel de împrumut de afaceri.

Taxe juridice și profesionale

Taxele profesionale pentru contabili, avocați și alte cheltuieli aferente pot fi considerate cheltuieli de afaceri și astfel deductibile fiscale.

ca atare, aceste servicii profesionale pot fi anularea impozitelor pentru SRL-uri, parteneriate și alte entități de afaceri.

În plus, Servicii care ajută la formarea LLCS și agenți înregistrați sunt, de asemenea, cheltuieli de afaceri care se încadrează în categoria de anulare.

salarii și salarii

Companiile plătesc impozit pe afaceri pentru salariile și salariile pe care le plătesc angajaților.

Acestea fiind spuse, unele reguli reglementează ce tipuri de plăți salariale sunt cheltuieli de afaceri.

Aceste reguli afirmă că angajatul nu poate fi singurul proprietar, un partener sau un membru al companiei cu răspundere limitată.

În plus, salariul lor trebuie să fie necesar și rezonabil pentru funcția lor de muncă.

software și abonamente

Taxele de software și abonament sunt esențiale pentru a conduce o afacere de succes în majoritatea industriilor.

urmărirea acestor cheltuieli este vitală.

În acest sens, proprietarii pot profita de deducerile fiscale asociate cu aceste servicii.

impozite imobiliare

Impozitele imobiliare pot include diverse costuri legate de deținerea proprietății.

De exemplu, impozitele pe proprietăți, taxele HOA sau taxele de întreținere se încadrează în această categorie.

se poate scrie impozitele pe proprietate până la maximum 10.000 USD.

Proiectarea și găzduirea site-ului

O singură proprietate de afaceri fundamentală este site -ul companiei.

Un site web suportă costuri legate de proiectarea sa, găzduire , înregistrare de domeniu, certificate SSL etc.

Proprietarii de afaceri pot scrie aceste costuri asociate, atât timp cât sunt direct legate de misiunea de bază a activității lor.

alte scrieri

Alte potențiale potențiale se pot aplica în funcție de utilizarea afacerii și industria.

iată câteva altele suplimentare de luat în considerare:

 • card de credit: Pe măsură ce întreprinderile plătesc cheltuieli cu un card, pot scrie taxele cardului de credit.
 • deprecie: întreprinderile pot deprecia active precum clădiri sau echipamente de afaceri de -a lungul vieții lor utile.
 • Primele de asigurare de sănătate: Cheltuielile legate de prestațiile de sănătate ale angajaților pot fi, de asemenea, deductibile.
 • dobândă ipotecară: Dacă o afacere deține o proprietate, poate scrie plăți de dobândă ipotecară efectuate pe acea proprietate.
 • Mese de afaceri: Toată lumea trebuie să mănânce, iar mesele legate de afaceri pot fi deduse în scopuri fiscale.

termeni cheie

Iată câțiva termeni cheie proprietarii de afaceri trebuie să știe despre impozite:

 • factură fiscală: Aceasta este valoarea totală a impozitelor datorate guvernului, calculată pe baza veniturilor, deducerilor și creditelor.
 • software de depunere a impozitelor: software corect Poate face mai ușor impozitele de depunere ajutând contribuind să organizeze toate informațiile relevante în scopuri de afaceri.
 • scopuri fiscale: Proprietarii de afaceri trebuie să înțeleagă ce cheltuieli sunt deductibile în scopuri fiscale și care nu sunt.
 • Credit fiscal: Aceasta este o reducere în dolari pentru dolar a obligației fiscale care poate reduce valoarea impozitelor datorate sau crește suma de rambursare.
 • Depunerea fiscală: Aceasta este atunci când întreprinderile își prezintă declarația anuală de impozit pe venit cu documente relevante la Serviciul de venituri interne (IRS).
 • cota de impozitare: Cota de impozit se referă la cât de mult din veniturile unui contribuabil vor fi impozitate, exprimate ca procent. Diferite rate de impozitare se aplică diferitelor niveluri de venit.

Cum este afaceri Deducții fiscale funcționează

Pe măsură ce proprietarii de afaceri plătesc impozite, aceștia pot fi eligibili pentru deduceri fiscale.

O deducere fiscală este o reducere a veniturilor impozabile care poate reduce valoarea impozitelor datorate guvernului sau poate crește suma de rambursare.

Contribuabilii ar trebui să verifice cu contabilul sau consilierul financiar pentru a stabili pentru ce deduceri se califică și cum să le solicite corect.

O notă Pe Sole-Propritors

a fi angajat pe cont propriu ca unic proprietar înseamnă că există considerente fiscale unice de luat în considerare atunci când depuneți impozite.

Cu impozite pe activități independente pentru proprietatea exclusivă și alte întreprinderi mici, proprietarii de afaceri trebuie să plătească porțiunea angajatorului și a angajaților din impozitele de securitate socială și Medicare.

Proprietarii de afaceri folosesc un formular de anexa C pentru a raporta venitul sau pierderea dintr -o proprietate unică.

Necesitatea unui mare CPA

Contabilitatea poate fi complicată și este esențial să avem un sprijin profesional fiscal corespunzător.

Pe măsură ce veniturile și cheltuielile pentru afaceri cresc, un CPA poate diferenția cheltuielile deductibile și îi poate ajuta pe proprietarii de afaceri să solicite aceste deduceri corect pe impozitele lor.

CPA -ul potrivit va ști despre alte beneficii fiscale, ajutând proprietarii de afaceri să se asigure că nu lasă bani pe masă atunci când depun impozite.

RESULTATE DE IMPRIMAMENTE PENTRU FAQ-ul dvs. FAQ

Cum afectează venitul brut impozitele?

Un salariu brut mai mare poate însemna plata mai multor impozite din cauza parantezelor fiscale mai mari.

Reducerile de impozite afectează întreprinderile?

Da, fac, deoarece întreprinderile pot beneficia de reduceri de impozite.

Reducerile de impozite reduc impozitele pe care întreprinderile trebuie să le plătească, ceea ce poate contribui la creșterea fluxului de numerar și la stimularea activității economice, permițând companiilor să utilizeze mai multe profituri pentru investiții sau alte activități de afaceri care le vor ajuta să crească.

Deducerile fiscale LLC diferă de cele pentru corporații?

Da, există unele diferențe în deducțiile fiscale LLC în comparație cu declarațiile de impozit pe profit.

Se poate solicita deduceri, cum ar fi costurile de pornire și impozitele pe activități independente pentru membrii LLC, dar nu și corporații.

În plus, unele cheltuieli de afaceri, cum ar fi primele de asigurări de sănătate, pot fi deductibile pentru LLC -uri, dar nu pentru corporații.

Ce pot întreprinderile să scrie ca cheltuieli?

Impozitul pe întreprinderile mici dictează că întreprinderile pot scrie cheltuieli aferente operațiunii lor de afaceri.

Acestea includ cheltuieli și consumabile pentru birou, costuri de publicitate și marketing, asigurări de afaceri, cheltuieli de călătorie, plăți de chirii sau ipotecare pentru proprietăți de afaceri, costuri de salarizare, prestații pentru angajați și multe altele.

Ce este o deducere fiscală de 100 la sută?

Cheltuieli, cum ar fi asigurările de afaceri și primele de asistență medicală se pot califica pentru o deducere fiscală completă, dacă sunt considerate necesare pentru desfășurarea afacerii.

Ce este un formular 1099?

Un formular 1099 ajută deducerile de impozite la întreprinderile mici, oferind informații suplimentare IRS despre plățile efectuate contractanților sau freelanceri independenți.

Puteți scrie impozitele anilor precedenți?

Realizarea impozitului din anii precedenți depinde de mai mulți factori, inclusiv de tipul de entitate de afaceri, de venituri impozabile pentru anul fiscal și dacă detaliați deduceri la declarația fiscală.

Rețineți că nu se poate deduce impozitele federale plătite în anul precedent.

înfășurați.

Sezonul fiscal poate fi copleșitor pentru proprietarii de afaceri, dar cu planificarea corespunzătoare, nu trebuie să fie.

Înțelegând diferitele tipuri de impozite pe care trebuie să le plătiți și fiind conștienți de deducerile disponibile, întreprinderile se pot asigura că își plătesc cota corectă în impozite, în timp ce își maximizează potențialul de economii.

sunt eliminate fiscale care mi-au lipsit?

Preferi să îți faci impozitele pentru afaceri sau să angajezi un CPA?

anunță -mă în comentariile de mai jos.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: gândindu-mă la Începerea unui LLC ?

postarea de mai sus vă va face să faceți viteză cu tot ce trebuie să știți despre acest tip de entitate de afaceri.

În cele din urmă, consultați aceste idei de afaceri Dacă doriți inspirație pentru a începe o afacere.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *