Motor de creștere a blogului: un sistem pas cu pas pentru a începe și a-ți scala blogul

Motor de creștere a blogului: un sistem pas cu pas pentru a începe și a-ți scala blogul

Cum am construit un blog de 7 cifre/an

Dacă sunteți gata să începeți un blog profitabil sau să duceți blogul dvs. actual la nivelul următor, accesați Motor de creștere a blogului .

Povestea motorului de creștere a blogului

Am început adamenfroy.com , afacerea mea de bloguri, ca proiect secundar, în timp ce lucram cu normă întreagă ca director de marketing digital în tehnologie industrie.

Mi -am început blogul în 2019 cu conținut zero, zero link -uri, abonați zero – zero totul.

Am luat ceea ce am învățat în lumea startup-ului și l-am aplicat pe noul meu site web. Am scris articole, am construit legături, testate, modificate și am încercat o mulțime de lucruri diferite. În cele din urmă, m -am împiedicat de o formulă care a funcționat. Și, de fapt, a funcționat atât de bine încât blogul meu a devenit unul dintre cele mai rapide site-uri web create vreodată.

Astăzi, scriu la peste 500.000 de cititori lunar și face peste 400 de dolari pe lună -toate de la aceasta site -ul web.

Învățare Cum să-mi construiesc și să mă ridic pe blogul meu este unul dintre cele mai importante decizii pe care le -am luat vreodată – m -a ajutat:

  • Renunțați la locul de muncă în termen de 6 luni
  • Plătiți toate împrumuturile pentru studenți
  • Investiți sute de mii de dolari și construiți bogăție reală
  • Călătoresc și trăiește în toată lumea
  • Creează -mi propriul program și petrec mai mult timp cu oamenii de care mă interesează
  • Am încetat în sfârșit să tranzacționez timpul pentru bani

Viața mea este complet diferită de ceea ce a fost când am început blogul meu acum puțin peste doi ani.

și iată adevărul: nu sunt diferit de tine.

mi -am început blogul în 2019, dar acum doar 7 ani, lucram la un loc de pizza, făcând 9 dolari pe oră. Pe atunci, am fost rupt, mizerabil, beau prea mult și am văzut acest lucru ca viitorul meu atotcial. Am auzit despre venituri pasive, chiar ascultând podcast -uri, citind cărți și încercând (și nu reușesc) să construiesc afaceri online.

Abia de -a lungul carierei mele și a lucrat pentru startup -uri am învățat în sfârșit toate piesele puzzle -ului pentru a -l face să funcționeze.

Vreau să vă învăț fiecare detaliu pe care l -am învățat, astfel încât să vă puteți trăi viața în termeni proprii.

Am început să planific Blog Growth Engine în noiembrie 2020 și am dezvoltat acest curs pe parcursul a șapte luni.

am angajat un expert în crearea cursului, am cheltuit 50.000 de dolari din banii mei, am petrecut luni întregi analizând cea mai bună modalitate de a învăța această disciplină ca un curs de facultate și am călătorit la Austin, TX pentru a filma conținutul video. Apoi am petrecut luni întregi în standul de editare finalizând conținutul și pregătind materialele de curs.

În iunie 2021, motorul de creștere a blogului a fost oficial în direct.

Și astăzi, avem peste 2.000 de studenți înscriși la curs și participând la comunitatea privată.

Consultați aceste recenzii ale motorului de creștere a blogului dacă sunteți în căutarea perspectivelor terților :

Problema cu sfaturi de blog

În primul rând, să ne confruntăm: majoritatea sfaturilor de marketing pe internet sunt înșelătoare. Ați vândut visul de venituri pasive de la „Gurus” care a început acum peste 10 ani. Ei bine, ghiciți ce?

este 2022.

Internetul s -a dublat ca mărime – aceleași reguli din 2010 pur și simplu nu se mai aplică.

  • Blogging -ul și SEO sunt mai competitive astăzi
  • Alegerea nișei potrivite este dificilă
  • și câștigarea de bani poate dura pentru totdeauna dacă pierdeți timp în tactica greșită și depășită < /li>

Deci, care este soluția?

Dacă sunteți gata să lucrați și doriți să construiți o adevărată afacere cu venituri pasive în anii 2020, acest curs este pentru dvs.

Dacă sunteți interesat să tratați acest lucru ca pe un hobby, să faceți bloguri despre pasiunile dvs. sau să doriți o schemă bogată, bogată, vă pierdeți timpul aici.

Cursul meu este un cadru pas cu pas pentru a începe și a-ți extinde afacerea profitabilă de blogging în cel mai rapid interval de timp posibil.

Vestea bună este că oricine o poate face, costă abia nimic pentru a începe și nu trebuie să vă vindeți sufletul către mașina de creare a conținutului.

Această soluție la această problemă de blogging se întinde pe patru discipline: conținut, construirea de link -uri, monetizarea blogului și descoperirea mărcii unice a ta.

linia de asamblare a conținutului

Să ne confruntăm cu fapte: majoritatea oamenilor nu sunt scriitori buni, iar obținerea traficului este din ce în ce mai grea.

plus, după ce ai lucrat o zi lungă, vrei cu adevărat să dai foc laptopului și să scrii sute sau mii de cuvinte? Iadul nr.

Acesta este motivul pentru care am creat o soluție la această problemă pe care o numesc linia de asamblare a conținutului. Aceasta este o modalitate sistematizată de a publica mai mult conținut în mai puțin timp.

Henry Ford a inventat linia de asamblare – un proces de fabricație care implică o serie de pași până la finalizarea unui produs final.

conținutul de scriere nu este diferit.

Pentru a crea conținut monetizabil și a concura cu mărcile, trebuie să asamblați conținut, nu să îl scrieți. Trebuie să utilizați șabloane, instrumente SEO și AI pentru a crea și publica rapid conținut la scară.

și ca proprietar de afaceri, trebuie să vă direcționați linia de asamblare a conținutului de -a lungul unei serii de pași simpli, cum ar fi cercetarea cuvintelor cheie, contururile, asamblarea conținutului, publicarea, actualizarea și clasamentul.

Cu linia de asamblare a conținutului, puteți fi la fel de hands-on sau la fel de hand-off cum doriți, progresând pe blogul dvs. fără implicarea directă, fiind ca Henry Ford, nu un scriitor torturat.

Mașina de construcție a legăturilor

Nu -mi pasă ce spune cineva, blogurile 100% au nevoie de backlink -uri de pe alte site -uri web pentru a avea vreo autoritate online. Backlink -urile sunt un adevărat semn de încredere în ochii Google și ajută -ți conținutul să se clasifice mai repede.
Cu toate acestea, există o problemă.

legăturile valoroase pot fi cu adevărat greu de obținut. Adică, ei iau o muncă reală.

Plus, există o mulțime de „tactici” și „strategii” pentru construirea de legături, dar foarte puțini bloggeri au găsit un succes real. Articolele SEO susțin, de asemenea, „Blogging -ul invitat este mort” în ultimii 10 ani.

Dar ce se întâmplă dacă ar exista o nouă modalitate de a face Link Building?

Ce se întâmplă dacă ai putea accelera și scala profilul de backlink al blogului tău cu mai puțin de lucru? Ce se întâmplă dacă nu primiți doar link -uri de la postările de oaspeți, ci de pe site -uri și articole la alegerea dvs. pe baza pârghiei și a relațiilor reale?

numesc această nouă metodă mașina de construire a legăturilor.

Acesta este un cadru complet nou care spulbește metodele tradiționale și amplifică construirea link -urilor dvs. – postările pentru oaspeți sunt motorul, iar parteneriatele sunt combustibilul. Și atunci când aprindeți ambele aceste discipline cu o divulgare corectă, mesageria potrivită, relațiile potrivite din lumea reală (și obținerea legăturilor potrivite bazate pe valorile potrivite), vă puteți scala autoritatea ca niciodată.

Vă voi arăta exact cum am construit mii de backlink -uri pe noul meu blog și mi -am crescut ratingul de domeniu de la 0 la 78 într -un an.

Cronologia de monetizare a blogului dvs.

Oricine poate lansa un blog, dar foarte puțini ajung vreodată la monetizare. Și acest lucru nu este din lipsa pasiunii sau a eticii muncii, ci pierderea timpului pe strategiile greșite.

Iată adevărul: conținutul dvs., construirea legăturilor și eforturile de monetizare trebuie să fie coezive și coerente din prima zi.

trebuie să construiți o afacere reală.

O afacere reală ar crea doar active sau produse aleatorii, fără idee cum vor câștiga bani de la ei? Nu, dar asta a fost învățat în blogging. Ei spun, încep cu o pasiune, scrie pe baza unor cuvinte cheie dintr -un raport și, în cele din urmă, puteți câștiga bani cu reclame, magneți de plumb, produse digitale – lista continuă și continuă.

pentru a concura astăzi la blogging, trebuie să vă gândiți ca alte bloguri mari care ar putea avea 100 sau mai mulți angajați. Cum sunt monetizate aceste bloguri?

și ce putem reproduce, nu cu 100 de angajați, ci cu o marcă de unul?

Iată veștile bune: monetizarea blogului este de fapt ușoară și nu trebuie să o obțineți 100% chiar la început.

Spre deosebire de sfaturile tradiționale ale site -ului de nișă, construirea mărcii dvs. este despre testare, modificare, luarea deciziilor reale de afaceri bazate pe date reale și descoperirea nișei dvs. în timp.

Monetizarea este ca treptele de top a unei scări – este produsul secundar final al alegerii nișei potrivite, a cuvintelor cheie potrivite, a eforturilor de construire a legăturilor potrivite și a programelor de afiliere potrivite.

și există o cale clară către monetizare pentru toată lumea.

* span class = « ez-toc-secțiune-end »>

Blogging -ul de astăzi nu scrie. Nu este un proiect de pasiune. Nu este o abordare largă sau crearea unui site minuscul de nișă bazat pe unele numere dintr -un raport. Nu este o modalitate de a scrie jurnale sau de a actualiza o audiență pe social media.

Nu este vorba despre „încercarea” traficului Pinterest, anunțurile Facebook sau scrierea despre pasiunile dvs. și apoi încercați să vă monetizați blogul pe drum.

Iată ce este:

Bloggingul îți scalează eforturile de a concura cu mărcile. Este un proprietar de afaceri, nu un scriitor.

*

*

Este o strategie personalizată, nouă, dar fundamentală de marketing digital pentru a crea o adevărată bogăție online în această epocă digitală.

Ce este exact în curs?

1. Selecția de nișă și marca dvs.

În modulul 1, veți găsi marca unică a dvs. Vă vom prezenta, de asemenea, în volanta autorității, care este un cadru pentru a vă extinde autoritatea online și influența în orice nișă.

2. Mentalitate

În modulul 2, acoperim mentalitatea necesară pentru a începe o afacere de blogging, inclusiv tratarea cu sindromul Imposter, lupta cu diavolul pe umărul tău și cum să te îndrepți fără teamă cu afacerea ta online.

3. Blogging ca o pornire

În cel de -al treilea modul, acoperim blogurile ca un principii de pornire. Aceasta include lecții de la startup -ul Lean, trecerea peste mentalitatea de pornire și apoi vă vom prezenta conceptele de pivot și ideea buclelor de feedback, arătându -vă că o afacere de bloguri se desfășoară pe date.

4. Decodarea intenției de căutare

Acest modul include modul în care funcționează motoarele de căutare, puterea de a captura traficul Google și cum să deconstruiți căutările și concurența pentru a începe să înțelegeți exact ce veți scrie

5. Site -ul dvs. minim viabil

Iată unde începem să vă construim site -ul web. Aceasta este o serie exactă, pas cu pas, de videoclipuri care vă arată exact cum să vă configurați blogul, inclusiv găzduirea, tema de ales, pluginurile exacte de care aveți nevoie, cum să modificați fiecare setare-practic fiecare detaliu de obținut Site -ul dvs. a fost lansat.

6. Monetizarea cuvintelor cheie

Acest modul include cum să faci cercetarea cuvintelor cheie pas cu pas, exact ce să cauți pentru a găsi cuvinte cheie monetizabile și vei descoperi primele cuvinte cheie pe care le vei începe să le direcționezi. Vom acoperi, de asemenea, matricea de cercetare a cuvintelor cheie. Până la sfârșitul acestui modul, veți avea un nou instinct pentru a observa rapid și instantaneu oportunități de cuvinte cheie în lumea reală.

7. Crearea conținutului blogului

Aici, vă arăt metoda liniei de asamblare a conținutului și cum să asamblați (nu scrieți) postări. De asemenea, veți primi șabloanele exacte pentru a începe postările dvs.-postări cum să faceți, postări de listă de afiliați, recenzii, comparații-veți avea cadrul perfect pentru toate acestea.

8. Mașina de construcție a legăturilor

Acesta este locul în care acoperim tactica avansată de care aveți nevoie pentru a extinde numărul de backlink -uri către noul dvs. blog, inclusiv modul de a scala postările invitați și de a face parte din parteneriate de construire a legăturilor. Acoperim noile metode de construcție a legăturilor standard de aur pe care nimeni altcineva nu le face în prezent.

9. Marketing afiliat și monetizare pe blog

Aici, vom acoperi cronologia de monetizare a blogului dvs., cum să vă planificați conținutul de afiliere timpurie și să începeți să obțineți venituri afiliate. Atunci vom intra în tactici de afiliere avansate, predate nicăieri în altă parte – cum să ne acceptăm în mai multe programe, cum să negociem rate mai mari de comision, cum să ne jucăm mărci unul împotriva celuilalt, cum să clasificăm mărcile într -un post de listă și multe mai mult.

10. Scalarea și externalizarea blogului dvs.

În acest modul, trecem peste cum să vă extindem și să vă externalizăm blogul și cum să maximizați utilizarea timpului dvs. pentru a face cele mai mari progrese (și bani) în cel mai scurt timp posibil. Aceasta include echipa dvs. de scalare completă, cum să vă extindeți cu sau fără buget și principalele lucruri pe care să vă concentrați zilnic atunci când conduceți afacerea dvs. de blogging.

Accesați toate secretele mele de blog

The Authority Road

Un sistem nepriceput pentru a-ți extinde autoritatea online pe baza identității, expertizei și pieței. Autoritatea volantului se bazează pe nișa ta și creează un efect de bilă de zăpadă care duce la mai mult trafic, venituri și parteneriate.

Brandul tău

Un proces unic și personalizat de selecție de nișă care vă permite să vă prezentați pe nișă în timp, să vă descoperiți valoarea de piață și să construiți o marcă adevărată în jurul identității dvs. digitale. La fel ca identitatea ta se schimbă și evoluează în timp, brandul tău îți oferă libertatea de a pivot, adaptare și forjează propria ta cale către monetizare.

site-ul dvs. minim viabil

Pe baza principiilor de pornire, site-ul dvs. minim viabil este un pas cu pas, pas cu pas, pentru a vă pune în funcțiune site-ul. Aceasta include tema exactă, pluginurile și setările pentru a rula cea mai eficientă stivă WordPress Tech la cel mai mic cost.

Matricea de monetizare a cuvintelor cheie

Nu toate cuvintele cheie sunt create egale. Această matrice unică vă ajută să descoperiți ce cuvinte cheie să vizeze pe baza volumului de căutare, a intenției și a potențialului de venituri, astfel încât să știți exact ce cuvinte cheie să vizeze pentru a maximiza veniturile.

Linia de asamblare a conținutului

Un model sistematizat pentru a asambla și publica conținut mai optimizat, de rang ridicat în mai puțin timp. Linia de asamblare a conținutului utilizează instrumente SEO, șabloane și AI pentru a facilita crearea de conținut, astfel încât să puteți câștiga bani mai repede.

Mașina de construcție a legăturilor

Am crescut ratingul meu de domeniu de la 0 la 78 în sub un an prin crearea unui nou sistem de construire a legăturilor. Această mașină de construire a legăturilor se bazează pe parteneriate, relații, postări pentru oaspeți și tranzacții, astfel încât să puteți obține mai multe legături de înaltă calitate în mai puțin timp.

Formula de scalare de pornire

În 2019, am publicat peste 80 de articole pe blogul meu și peste 80 de postări de oaspeți pe alte site-uri de autoritate. Nu aș fi putut face acest lucru fără o formulă de scalare de pornire. Planul dvs. de scalare include modul de externalizare eficientă a sarcinilor, angajarea scriitorilor și cele mai eficiente modalități de a vă petrece timpul în calitate de CEO al afacerii dvs. de blogging.

Cronologia dvs. de monetizare a blogului

Trebuie să vă monetizați blogul în cel mai eficient mod în funcție de nivelul vârstei și traficului său. Cronologia de monetizare a blogului generează cel mai mare ROI în cel mai scurt interval de timp pentru a face bani în schimbare a vieții în luni, nu ani.

rezumând-o < /H2>

Blog Growth Engine este cea mai rapidă cale către succesul blogging în anii 2020. Este planul „Obțineți blogul dvs. să funcționeze sigur”.

În cele din urmă, puteți învăța cum să creați un blog profitabil și să faceți mii de dolari pe lună în venituri pasive, chiar dacă sunteți nou.

Puteți face acest lucru gratuit, fără a cheltui un ban pentru publicitate, în timp ce aveți un loc de muncă cu normă întreagă și dacă ați încercat înainte și a eșuat.

și puteți implementa această strategie cu orice tip de personalitate și fără a vorbi cu o singură persoană dacă nu doriți – vă voi arăta exact ce să faceți zilnic pentru a avea succes.

gata să înceapă?

optează aici pentru a vă înscrie la motorul de creștere a blogului.

Consultați aceste recenzii ale motorului de creștere a blogului dacă căutați perspective terțe:

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *