5 Sfaturi de motivație de sine pentru a vă schimba perspectiva și a vă cuceri obiectivele
hai să ne confruntăm, motivându-te că este greu -să te trezești devreme și la timp, să mănânci o dietă bine echilibrată, să se prezinte de fapt la sală , Echilibrarea vieții de muncă și a obligațiilor familiei – este dificil să jonglezi și să acorde prioritate tuturor acestor responsabilități.
este nevoie de disciplină serioasă, persistentă, trezire-in-the-the-the-the-the-at-5am pentru a dezvolta obiceiurile zilnice care îți vor schimba viața.
și lucrul este (cel puțin în cazul meu), este ușor de menținut disciplina pentru puțin timp.
Sigur, voi face acea rezoluție de Anul Nou. Da, voi face un lucru pe zi care mă sperie. Absolut, toate aceste ghilimele motivaționale funcționează cu adevărat.
Dar, din anumite motive, motivația nu durează niciodată.
Motivația nu este doar o trăsătură fizică sau ceva pe care îl putem învăța citind o carte de auto-ajutor (sau această postare pe blog). Adevărata motivație care se schimbă viața vine atunci când înveți suficient despre tine la cel mai profund nivel pentru a-ți schimba perspectiva și a lua măsuri în lumea reală.
Deci, cum începem acest proces? Primul pas este schimbarea modelelor noastre de gândire.
Iată 5 sfaturi de auto-motivație pentru a vă schimba perspectiva
1. Gândurile noastre ne creează realitatea
Tot ceea ce percepem în lumea fizică prin cele cinci simțuri trebuie să treacă prin lumea interioară invizibilă a gândurilor și credințelor.
Acesta este filtrul cu care ne experimentăm viața. Tot ceea ce am experimentat vreodată și vom experimenta vreodată va trece prin acest filtru.
În viața noastră de zi cu zi, realitatea noastră externă și realitatea internă se împletesc, inseparabile unul de altul.
Controlând gândurile noastre interne, începem să ne modelăm realitatea externă.
pare de râs să credem că ne putem controla realitățile controlându-ne gândurile.
Până la urmă, uită-te la toate acele evenimente din controlul nostru-unde ne-am născut, în ce boli putem moșteni, diferitele clase sociale în care ne-am născut cu toții. Nu este de mirare că atât de mulți oameni își învinovățesc circumstanțele, mai degrabă decât să facă ceva în acest sens.
Da, suntem cu toții născuți cu anumiți parametri de viață inițiali, dar în cele din urmă controlăm fiecare gând care intră în mintea noastră. Și fiecare dintre alegerile noastre sunt direcționate de aceste gânduri.
Luați două persoane blocate în trafic, de exemplu. Unul ar putea fi absolut enervat, trântindu -se pe cornul lor, înnebunind intern. Ei merg împotriva curentului vieții, incapabili să accepte realitatea situației lor actuale.
În mod alternativ, un alt șofer ar putea fi la fel de calm ca o adiere rece, mergând cu traficul, luând în evidență drumul drumului, fiind uimit de autostrăzile și autostrăzi moderne, & nbsp ; bucurându -se de ziua lor. Este vorba doar despre dialogul nostru intern și modul în care privim viața.
Ziua în care trăim acest adevăr și luăm controlul conștient al gândurilor noastre este ziua în care devenim stăpâni ai propriilor noastre vieți. & nbsp; < /P>
2. Succesul este creat de obiceiurile noastre zilnice
obiceiurile și rutinele noastre zilnice formează cine suntem.
Acest lucru nu este foarte dificil să ne dăm seama. & nbsp; dacă stăm în jurul mâncării pizza, jucând jocuri video și navigând pe Reddit toată ziua, nu vom face acest lucru realizează mult, iar stima noastră de sine va suferi probabil.
Pe de altă parte, & nbsp; dacă urmărim un regim de antrenament zilnic, mâncăm o dietă sănătoasă echilibrată, stabilim obiective clare și lucrăm pentru a le atinge, succesul vine mult mai rapid. Această mentalitate sănătoasă se bazează pe sine și câștigă impuls în timp.
așa cum s-a spus în carte Cel mai mare vânzător din lume De OG Mandingo, » Voi forma obiceiuri bune și voi deveni sclavul lor . «
Prima cheie critică a succesului este de a dezvolta obiceiuri bune înainte de orice altceva. Antreprenorii ultra de succes precum Elon Musk sau Jeff Bezos nu stau toată ziua, pierzându -și timpul – ajung după ea zi de zi. p>
Elon Musk este cunoscut că se ridică la 7 a.m. și își rupe ziua în sloturi de timp de cinci minute, lucrând între 85 și 100 de ore pe săptămână.
Nu trebuie să mergem la aceste extreme pentru a avea succes, dar schimbând câteva dintre obiceiurile noastre zilnice, vom fi bine pe drum. p>
3. Persistența este factorul final
trăim într-o societate de mulțumire instantanee. Obțineți scheme rapide bogate, diete FAD și articole „Master A Skill în 3 zile” promit rezultate instantanee cu efort minim.
Adevărul este, succesul durabil provine din ani de persistență și muncă asiduă. Dureaza. Se știe că poate dura 6-10 ani pentru a ajunge foarte bine sau grozav la ceva, în funcție de cât de des o facem.
unele estimări necesită 10.000 ore pentru a stăpâni o abilitate. & nbsp;
Deci ne descurajăm cu ușurință când începem prima dată ceva. Trebuie să ne amintim că ne distrăm, să învățăm să iubim ceea ce facem și să o luăm într -o zi la un moment dat.
Dacă încercăm să stăpânim ceva prea repede și să simțim că nu facem progresul suficient de repede, nu putem lăsa să se îndoiască de sine să se strecoare și să ne oprim progresul. < /P>
trebuie să rămânem persistenți. Rămâneți fidel cu noi înșine, scrieți -ne obiectivele și urmați. Când ne îndeplinim obiectivele pe termen scurt, obiectivele noastre pe termen lung și motivația de sine vor urma.
4. Confortul este inamicul nostru
Ca ființe umane, am fost conectați să căutăm confort. & nbsp; un pic de confort este un lucru bun. Cui nu -i place să se relaxeze cu ceva vin după o zi lungă? Doar că nu o putem duce prea departe sau ne vom obișnui cu această bulă confortabilă și protejată.
așezat acasă pe canapea, urmărind Hulu, bea bere și mâncarea pizza 7 zile pe săptămână s-ar putea simți satisfăcător, dar nu este o modalitate de a crește în persoana pe care o vrei a deveni.
Pentru a realiza lucruri grozave și a rămâne motivat de sine, trebuie să ieșiți în afara zonei tale de confort, în mod repetat. Este nevoie de guts.
Începerea unei afaceri online, împingându-ți șeful pentru o promoție sau chiar să-i ceri acea fată drăguță pentru numărul ei, să ia mult curaj. Sunt înfricoșătoare, dar cu atât mai des te împingi în afara zonei tale de confort, cu atât mai ușor devin aceste sarcini incomode.
Învață să trăiești în acest disconfort. Dacă descoperiți ceva care te sperie, & nbsp; du -te după ea zi de zi până devine rutină.
5. Viața este impermanentă, așa că nu ne poate fi frică să eșuezi
La fel cum oamenii se străduiesc pentru confort, ne străduim și pentru certitudine. Vrem să simțim că am controla viața noastră, astfel încât să putem prezice cum se vor termina lucrurile pentru noi. Este natura minții să -și dea seama de modele stabile din lume și să le înțelegem.
Ca urmare, mintea noastră urmărește pentru totdeauna experiențe și ține de ele, încercând să le înțelegem, să le înțelegem și să le controleze.
Amintiți-vă doar că acest moment chiar acum este tot ce există, dar mintea dvs. încearcă cu disperare să înțeleagă ceea ce s-a întâmplat deja, ceea ce a dispărut deja peste margine. < p>
Deși viața noastră de zi cu zi poate părea neschimbată și permanentă, universul și tot ceea ce se află în ea este într-o stare constantă de schimbare.
Pe măsură ce stăm aici, celulele din interiorul corpului nostru se replică și mor, oceanele încetează și curg, iar Calea Lactee se deplasează cu 1,3 milioane de mile pe oră prin univers. Totul din univers se schimbă, inclusiv pe noi.
Cu cât ne agățăm mai mult de lucruri și credem că viața ar trebui să rămână la fel, cu atât vom suferi mai mult. Cu cât vom curge mai mult cu curentul vieții și realizăm că lucrurile sunt perfecte la fel cum sunt, cu atât vor fi mai bune perspectivele noastre.
Ne vom teme mai puțin să eșuăm, deoarece vom ști că viața este impermanentă, ca toate lucrurile.