Cum se monetizează conținutul video fără YouTube

Cum se monetizează conținutul video fără YouTube

pornirea unui canal YouTube și < a href = "https://www.adamenfroy.com/how-to-make-money-on-youtube" data-wct-parsed = "1"> Monetizarea conținutului dvs. video este o modalitate excelentă de a face bani online.

Cu toate acestea, s-ar putea să fiți încântați să auziți că există alte modalități de a vă monetiza conținutul video folosind diverse alternative YouTube .

Dacă, din anumite motive, nu doriți să vă încărcați videoclipurile pe YouTube sau doriți să explorați alte căi, În acest articol, vă voi împărtăși câteva modalități alternative de a câștiga bani din videoclipurile dvs. .

Să intrăm corect în ea.

& nbsp;

< /div>

Table des matières

Ce implică monetizarea video?

Monetizarea video se referă la câștigarea de bani din videoclipurile tale.

[

lista continuă și continuă.

Pentru cei care cred că vizualizările și abonații YouTube sunt singurele modalități de a vă monetiza videoclipurile, gândiți -vă din nou.

în timp ce aveți propriu canal YouTube < Strong> oferă oportunități excelente pentru a câștiga bani din conținutul dvs., construiți -vă publicul și împărtășiți mesajul dvs. (și voi intra în asta mai târziu), există și alte modalități de a -și duce la bun sfârșit treaba.

Deci, fără alte detalii, să ne uităm la modul în care vă puteți monetiza videoclipurile fără YouTube.

Monetizați conținutul video fără YouTube

Iată cele mai bune modele de monetizare video care trebuie luate în considerare.

1. Oferiți abonament VOD

Un VOD de abonament, sau SVOD, este un serviciu care permite utilizatorilor să plătească un abonament lunar pentru a accesa biblioteca video.

Este o modalitate excelentă de a vă monetiza videoclipurile dacă aveți un catalog extins de conținut și este un model care a fost adoptat de multe nume mari din industrie, cum ar fi netflix , hulu , și Amazon prime .

Dacă vă gândiți să utilizați această metodă pentru a vă monetiza videoclipurile, va trebui să configurați un cont pe o platformă unde utilizatorii se pot înscrie și plăti pentru acces (mai multe pe acest lucru în scurt timp ).

După ce aveți această configurație, trebuie să vă promovați serviciul VOD și să îi determinați pe oameni să se înscrie.

Acest tip de compuși de venituri pentru abonament în timp și este mult mai fiabil decât sistemul de venituri publicitare YouTube.

2. Oferiți VOD tranzacțional (TVOD)

În modelul TVOD, oamenii efectuează o singură plată pentru vizionarea diferitelor tipuri de conținut video.

Aici, puteți fie să încărcați pentru fiecare videoclip sau videoclipuri de grup împreună într -un „album” și încărcați pentru acces la asta.

sky box este un Un bun exemplu de platformă de monetizare video în care utilizatorii plătesc special pentru conținutul pe care doresc să -l vadă.

3. Vindeți un curs online pentru a obține venituri pasive

în timp ce dreapta platforme video Faceți ușor monetizarea videoclipurilor dvs., există și alte modalități de a câștiga bani cu acest tip de conținut.

Monetizarea videoclipurilor pe care le creați folosind un model unu-la-many se poate face prin platforme de curs online .

cu platforme de curs care oferă funcții similare pentru site-uri de găzduire video Când vine vorba Streaming video, acestea oferă apoi funcții suplimentare de monetizare care se ocupă de Procesul de vânzare a cursurilor .

Crearea acestui tip de venit pasiv Sursa este excelentă pentru mult timp -Dermit stabilitate și vă poate ajuta să câștigați bani în timp ce vă concentrați afacerea pe alte lucruri.

Puteți, de asemenea, să vă ramificați în coaching online ca parte a următorului nivel al strategiei dvs. de monetizare video.

Aceasta implică oferirea de sesiuni individuale sau de grup prin dreapta platforma de coaching .

Aceasta este o modalitate excelentă de a vă conecta cu publicul dvs. la un nivel și mai profund și de a -i ajuta să își atingă obiectivele – toate câștigând venituri suplimentare.

4. Oferiți descărcări digitale publicului dvs. pentru a vă crește veniturile

Dacă aveți a început un blog și utilizați instrumente SEO Pentru a se clasifica în mod ridicat în motoarele de căutare pentru cuvinte cheie specifice legate de nișa dvs. , puteți crea și vinde produse digitale relevante pentru vizitatorii site -ului dvs.

Folosind conținutul video pe care l -ați creat deja, Puteți reambala acest lucru într -un ebook, audiobook , sau orice altceva care poate fi vândut pe site -ul sau blogul dvs.

Aceasta este o modalitate excelentă de a vă monetiza munca trecută fără a crea conținut de la zero.

plus, este o modalitate excelentă de a construi o listă de e -mail a potențialilor clienți pe care îi puteți comercializa în viitor.

5. Creați podcast -uri pe baza celor mai vizualizate videoclipuri

platforme de site-uri de podcasting ca podbean, libsyn și buzzsprout au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani. < /P>

cu capacitatea de a găsi sponsori relevanți pentru nișa dvs. , puteți câștiga bani serioși din podcast -urile dvs.

Unele platforme video permit, de asemenea, introducerea dinamică a publicității în conținutul dvs. înregistrat, ceea ce înseamnă că pentru creatorii video care își transformă videoclipurile în format audio, există potențialul de a câștiga și mai mulți bani fără prea multă muncă în plus.

6. Utilizați cunoștințe de marketing afiliat pentru a vinde produsele altora

În timp ce vă creați conținutul video, nu este nimic în neregulă în a face recomandări pentru produsele pe care le utilizați și le iubesc.

de la vânzarea merchului la produse fizice, există o mulțime de modalități de a câștiga bani de la Programe de afiliere .

Dacă aveți o audiență considerabilă, puteți chiar să abordați direct companiile și să vă oferiți să promovați anumite produse în schimbul unei comisii mai mari privind vânzările decât cele oferite de obicei.

Cum să monetizezi conținutul video online

Să revenim la utilizarea video pentru a ajuta la câștigarea banilor online.

cu diverse platforme video-on-cerere care există , există multe moduri în care puteți merge despre monetizarea conținutului video.

Iată pașii pe care trebuie să -i faceți pentru a începe să câștigați bani din videoclipurile dvs.:

1. Creați -vă propriul cont VOD online

În ceea ce privește monetizarea video, găsirea platformei VOD potrivite este critică.

doriți să vă asigurați că propria dvs. platformă VOD online are toate caracteristicile și funcționalitatea trebuie să vă conduceți afacerea.

2. Creați o ofertă (abonament)

După ce ați creat contul, trebuie să formulați o ofertă convingătoare pentru care oamenii vor plăti o taxă de abonament lunară pentru.

În timp ce mulți vor viziona videoclipuri pe YouTube fără a -l răsturna, dacă încasați accesul la conținutul dvs., trebuie să vă asigurați că este de înaltă calitate și merită prețul, în timp ce răspundeți la întrebările arzătoare pe care le are publicul dvs. >

ca atare, Vânzarea accesului la conținut valoros începe cu crearea unei oferte oamenii vor dori să plătească.

Câteva exemple practice de oferte video de abonament includ:

  • A Program lunar de fitness care oferă videoclipuri noi de antrenament în fiecare săptămână
  • A Show de gătit unde sunt lansate rețete noi în fiecare săptămână
  • O serie de videoclipuri educaționale care sunt lansate într -un program regulat

3. Încărcați videoclipuri

Având videoclipurile dvs. online este o necesitate pentru a începe să câștigați bani de la ei.

Cu platforma video pe care o alegeți, va exista un set de pași de urmat la încărcarea conținutului dvs.

Multe platforme oferă funcții de încărcare în vrac , economisindu -vă mult timp dacă aveți multe videoclipuri de pus online.

4. Intrați la televizor!

puteți intra și la televizor dacă doriți să duceți lucrurile la nivelul următor.

Deși acest lucru s -ar putea să nu se aplice tuturor, păstrarea opțiunilor dvs. deschise este întotdeauna o idee bună.

Puteți lua încărcările video și le puteți pune la dispoziție pe televizoare inteligente și alte dispozitive folosind Ott Aplicații .

Acest lucru vă permite să ajungeți la o audiență mai mare și să câștigați mai mulți bani din conținut.

5. Luați în considerare streamingul live

Alegerea unei platforma de streaming live ca parte a strategiei dvs. de monetizare video este, de asemenea, o opțiune.

Fie că doriți să mergeți în direct și să răspundeți la întrebări de la spectatori sau de conținut de flux care este mai mult în zbor, unele platforme vă pot ajuta să o faceți.

cu diverse software de streaming Disponibil, există multe opțiuni în acest sens consideră.

În funcție de modelul de monetizare pe care alegeți să îl aveți, streamingul live poate fi unul dintre fluxurile dvs. de venit atunci când vine vorba de a câștiga bani din videoclipuri.

Instrumente și platforme pentru monetizarea videoclipurilor

Iată câteva alternative de monetizare YouTube care trebuie luate în considerare când vine vorba de monetizarea conținutului video:

toate aceste platforme oferă diferite caracteristici , deci este esențial să o alegeți pe cea care este cea mai potrivită pentru dvs. și pentru afacerea dvs.

propriul dvs. site

Dacă doriți libertate totală atunci când faceți bani cu videoclipuri, aveți propriul site este probabil cel mai bun mod de a merge pe termen lung.

Puteți utiliza o platformă precum wordpress Creați un site web și apoi utilizați un instrument precum vimeo Pentru Găzduiește -ți videoclipurile.

De acolo, puteți utiliza o varietate de pluginuri și instrumente pentru a integra video în site -ul dvs. web.

Cu toate acestea, amintiți -vă că furnizorii video profesioniști au deja infrastructura pentru a sprijini conținutul video, așa că va trebui să depuneți o muncă suplimentară pentru a pune lucrurile în funcțiune dacă vă creați propriul site video.

Obținerea vizualizărilor video pe site-ul dvs.

Dacă decideți să parcurgeți acest traseu, cel mai simplu mod de a vă asigura vizualizările video fără YouTube este să introduceți metadatele relevante în videoclipurile dvs.

motoarele de căutare pot înțelege apoi despre ce sunt videoclipurile dvs. despre și le afișează în rezultatele căutării în consecință.

Scopul tău ar trebui să fie să -ți faci videoclipurile cât mai ușor de găsit, astfel încât persoanele care caută conținut ca ale tale să se poată poticni cu ușurință.

pentru a face acest lucru, trebuie, cel puțin:

  • Optimizați -vă videoclipurile meta -titluri pentru SEO
  • Utilizați descrierile corecte
  • Utilizați etichete relevante
  • Creați transcrieri ale videoclipurilor dvs.

toate acestea vor ajuta cu procesul de clasare a videoclipurilor dvs. în motoarele de căutare.

Câștigarea de bani pe YouTube cu conținutul video

În timp ce informațiile de mai sus ar putea părea să picteze în mod negativ YouTube atunci când monetizează videoclipuri, adevărul este că poate fi încă o platformă excelentă pentru a câștiga bani cu conținutul tău.

Cheia este să înțelegem cum funcționează modelul de monetizare YouTube și apoi să creăm conținut care va avea succes pe platformă.

Iată câteva dintre cele mai bune metode de a vă monetiza conținutul pe YouTube.

Programul partener YouTube

Creatorii de conținut care doresc să -și monetizeze videoclipurile YouTube pot face acest lucru prin intermediul programului Partener YouTube.

videoclipuri YouTube care fac parte din Programul YouTube Partner pot avea reclame video care rulează pe ele, creatorul video original obținând o reducere a veniturilor publicitare.

pentru a fi eligibil pentru programul partener YouTube, canalul dvs. YouTube trebuie să se întâlnească Criterii specifice , inclusiv să aibă 4.000 de ore de ceas în ultimele 12 luni și cel puțin 1.000 de abonați.

După cum puteți vedea, orele de vizionare sunt importante atunci când vine vorba de modelul de afaceri YouTube și ar putea fi unul dintre cele mai dificile obiective de atins pentru începători.

Un cont Google Adsense este, de asemenea, necesar pentru ca anunțurile să fie difuzate pe videoclipurile dvs. YouTube.

De fapt, configurarea Google Adsense pentru a fi plătit pe YouTube este câți YouTubers își fac viața în afara canalului lor.

Cu cât puteți genera mai mult timp de vizionare pe canalul dvs., cu atât veți câștiga mai mulți bani de la Adsense.

Sponsorizarea mărcii

O altă metodă de monetizare pe care o folosesc mulți YouTubers este sponsorizarea mărcii.

Cu opțiunile de monetizare care vin de obicei prin plasarea produsului, avizele sau pur și simplu care trebuie să plătească sponsorii pentru a fi menționate în videoclipurile dvs. , există mai multe modalități de a face acest lucru.

Este important să rețineți că YouTube are linii directoare cu privire la conținutul de marcă , așa că asigurați -vă că le citiți pe cele înainte de a urmări această opțiune.

mărfuri

Videoclipul online este o platformă excelentă pentru vânzarea mărfurilor.

Există diverse modalități de a face acest lucru.

puteți să vă conectați la magazinul dvs. de merch în descrierea videoclipului, menționând -o și verbal în videoclipul în sine.

sau, dacă aveți un segment în videoclipurile dvs. care vă arată cele mai recente produse, puteți invita oamenii să vă viziteze magazinul și utilizați un cupon specific pentru a obține o reducere atunci când achiziționați .

Dacă aveți o urmărire loială, vânzarea de mărfuri devine o modalitate mult mai ușoară de a vă monetiza canalul.

membru

YouTube oferă publicitate-prieten Canal de membru Opțiuni care permit telespectatorilor să plătească pentru avantaje specifice.

acestea includ ecusoane, super chat, emojis și alte elemente, care pot crea o experiență mai antrenantă pentru spectatori.

De ce YouTube ar putea să nu fie cea mai bună platformă pentru a monetiza videoclipuri

În ciuda faptului că YouTube este cea mai mare platformă de partajare video din lume, s-ar putea să nu fie cea mai bună opțiune pentru toată lumea atunci când își monetizează videoclipurile.

să luăm în considerare de ce ar putea fi cazul.

Algoritmul YouTube ar putea schimba

YouTube este o afacere și, ca orice altă afacere, prioritatea numărul unu este să câștigi bani.

Aceasta înseamnă că algoritmul care determină ce videoclipuri sunt arătate utilizatorilor și în ce ordine se schimbă constant pentru a maximiza profitul.

Aceasta poate fi o problemă pentru creatorii de conținut, deoarece pot găsi dintr -o dată videoclipurile lor nu se clasifică foarte mult în căutarea YouTube sau în listele sugerate.

YouTube ia o reducere a veniturilor publicitare

O altă problemă cu monetizarea videoclipurilor dvs. prin YouTube este că platforma ia o reducere a veniturilor publicitare.

Aceasta înseamnă că creatorii de conținut câștigă doar un procent din banii videoclipurilor lor.

Deși acest lucru nu poate părea o afacere mare, se poate adăuga în timp, în special pentru creatorii de conținut cu multe vizualizări pe videoclipurile lor.

Lista uriașă de posibile încălcări

O listă masivă de încălcări potențiale ar putea să -ți demonetizeze videoclipul sau chiar să fie eliminat de pe YouTube.

Direcționarea conținutului prea mult către un anumit brand, produs sau serviciu, folosind muzică protejată de drepturi de autor fără permisiunea sau chiar a avea prea multe reclame în videoclipurile dvs. pot duce la toate luarea de acțiuni pe canalul dvs. .

Conținutul poate fi semnalat greșit

Pe măsură ce cantitatea de conținut exclusiv încărcat pe YouTube continuă să crească, sunt utilizate mai multe soluții automatizate pentru a revizui videoclipurile și a le semnaliza pentru posibile încălcări.

Deși acest lucru îmbunătățește, în general, experiența utilizatorului YouTube, eliminând videoclipuri care încalcă Termenii de serviciu, acesta poate duce la demonetizare sau ștersă greșit demonetizată sau ștersă.

din revendicările de autor făcute de etichetele muzicale la pretențiile de conținut necorespunzător, există multe modalități în care videoclipul dvs. poate fi semnalat fără ca dvs. să fi făcut ceva greșit.

Politici de monetizare și cerințe de eligibilitate

Fie că este vorba despre numărul de abonați, numărul de vizualizări sau tipul de conținut pe care îl creați, YouTube are mai multe politici și cerințe care trebuie îndeplinite pentru a fi eligibile pentru monetizare.

Similar cu modul în care o platformă de socializare are cerințe pentru publicitate, acestea pot fi dificil de îndeplinit, în special pentru creatorii de conținut mic.

Monetizați conținutul video fără YouTube-FAQ

Care sunt cele mai bune formate video pentru monetizarea conținutului?

Cel mai bun format video va varia în funcție de metoda aleasă.

Dacă intenționați să vindeți videoclipuri sau abonamente pentru a vizualiza videoclipurile dvs., atunci cel mai bun format este probabil să fie MP4.

fișierele MP4 pot fi descărcate cu ușurință și vizualizate pe majoritatea dispozitivelor.

Dacă doriți să vă încorporați videoclipurile pe un site web sau pe blog, atunci fișierele FLV sau WMV sunt probabil mai potrivite.

Cu toate acestea, totul depinde de platforma pe care o veți folosi.

Pot crea tutoriale care arată oamenilor cum să facă lucrurile pentru a monetiza conținutul?

Da, puteți crea videoclipuri tutoriale care arată oamenilor cum să facă lucrurile.

Aceste tipuri de videoclipuri pot fi destul de populare și pot genera o mulțime de vizualizări.

Dacă doriți să vă monetizați tutorialele, puteți încărca oamenii pentru a le vedea .

De exemplu, puteți configura un sistem de plată pe vizionare în care spectatorii trebuie să plătească pentru a viziona videoclipurile dvs.

Ce sunt anunțurile YouTube?

anunțurile YouTube sunt o formă de videoclipuri publicitare care permite întreprinderilor să își promoveze produsele sau serviciile pe cel mai mare site web de partajare video din lume.

anunțurile YouTube vin în câteva formate diferite , inclusiv pre-roll (care joacă înainte de un videoclip), mijlocul rollului (care joacă în mijlocul unui videoclip) și suprapunerea (care apare în partea de jos a unui videoclip).

anunțurile YouTube pot fi o modalitate excelentă de a ajunge la o audiență numeroasă cu mesajul dvs. de marketing și pot genera eficient oportunități și vânzări.

Puteți reuși în marketing digital fără videoclipuri?

Marketingul digital este incredibil de competitiv și poate fi dificil să ieșiți în evidență de mulțime fără a folosi toate instrumentele disponibile la dispoziția dvs.

Deși este posibil să reușești în marketing digital fără videoclipuri, acesta devine din ce în ce mai dificil.

Din ce în ce mai multe întreprinderi folosesc videoclipuri pentru a ajunge la publicul lor țintă, , iar cei care nu le folosesc sunt sever dezavantajați .

Înfășurați

Indiferent dacă utilizați YouTube sau orice alte platforme de monetizare video pentru a vă monetiza conținutul video, există mai multe modalități de a câștiga bani din un astfel de conținut.

de la găsirea sponsorizări și reclame la vânzarea produselor și serviciilor , există o mulțime de oportunități pentru a vă monetiza eforturile.

În același timp, amintiți -vă că este nevoie de timp, efort și perseverență pentru a reuși în lumea video online.

Deci nu renunțați dacă nu vedeți rezultatele imediat – continuați să creați conținut excelent, să vă promovați videoclipurile și să vă implicați cu publicul dvs. și veți reuși în cele din urmă.

Aveți sfaturi despre cum să monetizați conținutul video folosind alternative YouTube?

nu ezitați să le împărtășiți în comentariile de mai jos!

lectură ulterioară pe adamenfroy.com : Software de editare video vă poate ajuta să creați videoclipuri de înaltă calitate pentru a posta pe blogul dvs. sau pe alte platforme precum YouTube.

În plus, software de legendă închis poate face procesul de legendă Videoclipurile dvs. mult mai ușoare și mai rapide.

În sfârșit, știind cum să folosești software de design grafic Creați imagini antrenante va fi de asemenea la îndemână atunci când faceți videoclipuri.

De la miniaturi video până la ecrane, există multe modalități de a face videoclipurile dvs. mai atrăgătoare vizual.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *