Branding personal: ce este și cum să vă atingeți obiectivele

Branding personal: ce este și cum să vă atingeți obiectivele

În era digitală, brandul dvs. personal se conectează la prezența dvs. online.

Toată lumea poate ieși în evidență și poate proiecta diferite versiuni ale lor în lume.

Vă faceți vreodată Google? Ce găsiți?

Ce spun tweet -urile și postările dvs. de socializare despre dvs.?

Aveți un site web care să vă dețineți imobiliarul online?

Îți împărtășești viața personală și povestea unică cu lumea?

În cele din urmă, întrebarea este: ce fel de impresie plecați?

Această impresie online afectează atât relația dvs. cu potențiali angajatori, cât și chiar clienții potențiali.

într-o lume în care 50% dintre cei care au o experiență proastă Împărtășește-o cu alții, fiind conștienți din impresia pe care o lași pe alții este crucială.

Indiferent dacă sunteți un proprietar de afaceri mici, doriți să vă îmbunătățiți perspectivele de carieră sau să deveniți un blogger prolific, crearea unui brand personal poate fi schimbarea jocului.

percepția noastră despre mărcile personale

Avem tendința să ne gândim la mărci ca companii sau produse – credeți că McDonald’s sau Apple iPhone. Cu toate acestea, oricine poate fi un brand.

ca individ, brandul dvs. personal este încheiat în conținutul și realizările pe care le împărtășiți pe social media și oriunde altundeva online.

Uită -te în jur la brandurile personale.

oameni care Începe noi podcast-uri au mărci personale. Influenții care vorbesc la conferințe au mărci.

bloggeri influenți și oameni care contribuie la publicațiile din industrie – toate mărcile personale.

The Secret: Branding -ul personal este ușor, dar abia oricine o face.

Construirea unui brand personal necesită să -ți iei competența și să -l împărtășești cu lumea.

Faceți acest lucru în mod constant și vă veți construi propriul brand personal în cel mai scurt timp.

Acest ghid va acoperi cele mai bune strategii pentru a utiliza crearea unui brand personal care vă va ajuta să vă atingeți obiectivele în acest an.

În primul rând, să discutăm despre definiția brandingului personal de succes.

Ce este brandingul personal? < /span>

Branding personal este practica de a -ți găsi misiunea și de a trimite mesaje către lume pentru a obține un rezultat specific.

marca dvs. personală este o combinație de abilități și experiențe de viață care vă fac un individ unic.

Promovează ceea ce stai și te diferențiază de alte persoane din domeniul tău.

Este foarte asemănător cu găsirea sensului tău de viață cu un instrument precum japoneza Ikigai:

sursa: Hyperisland.com

Branding personal îți construiește reputația. Conform unui studiu recent:

 • Executivii globali atribuie 45% din reputația companiei lor și 44% din valoarea de piață a companiei lor Reputația CEO-ului lor .

 • În plus, reputația unui CEO joacă un rol vital în atragerea angajaților la o companie (77%), precum și să le motiveze să rămână (70%).

Într -o lume în care „tu” digital vă spune povestea și vă va depăși corpul biologic, o marcă personală construiește o moștenire care înlocuiește o carieră.

Deci, cum creezi un brand personal? Cum creezi în mod constant conținut (precum și conținut) de care te pasionează pe propria ta platformă digitală? Mai jos am prezentat șapte moduri simple de a crea un brand personal remarcabil.

Cum construiți o marcă personală?

1. Găsiți superputerile dvs. unice.

Când construiți un brand personal, mai întâi trebuie să vă găsiți superputerile unice. Acestea pot fi, de asemenea, numite pasiunile dvs., scopul dvs. sau „ ascensor pitch . ”

Puteți spune despre ce sunteți în 20 de cuvinte sau mai puțin?

Dacă nu puteți, trebuie să începeți să definiți ceea ce sunteți pasionat și ce abilități unice doriți să le împărtășiți lumii.

Superporațiile tale unice sunt punctul de plecare pentru propria ta afacere și pentru propria ta marcă personală. trebuie să vă întrebați:

 • ce se simte fără efort pentru mine?
 • Ce îmi spun oamenii eu ‘ m bun la?
 • pentru ce este ceva pentru care sunt dispus să lupt?
 • Când mă simt neînfricat?
 • Ce pot vedea mai clar decât alții?
 • Care este singurul meu mesaj pentru lume?

După ce ați răspuns la aceste întrebări, iată un exercițiu rapid pentru a vă conecta la superputerile dvs.

 1. Creați o listă cu 10 pasiuni de top. Acestea pot fi lucruri la care vă pricepeți, vă bucurați, vă pierdeți sau câștigați bani din .
 2. Alegeți-vă top 2-3 pasiuni care sunt în „locul dulce”. Acestea ar trebui să fie localizate la intersecția a ceea ce sunteți bun, la ceea ce vă place să faceți și cu ce puteți să-i ajutați pe ceilalți.
 3. Scrieți un 20 -Decția de misiune a cuvintelor care îți distilează scopul.

Obținerea clarificării scopului dvs. și a punctelor tale forte ar trebui să fie fundația dvs. personală de branding și este cheia unei strategii eficiente de branding personal. Dar pasiunea nu este suficientă. S -ar putea să aveți o pasiune pentru tenis sau surfing, dar această pasiune nu se traduce automat în succes.

În schimb, studiați nevoile oamenilor din zonele de care vă pasionează.

cu ce se luptă și care sunt punctele lor de durere?

Ce încearcă să obțină în viața lor?

Gândiți -vă la modul în care vă puteți ajuta cel mai bine publicul și cititorii în modul dvs. unic.

2. Creați o declarație personală a mărcii.

Găsiți exemple de declarații personale ale mărcii, care sunt 1-2 propoziții care explică valoarea dvs., pe care o serviți și propunerea dvs. de valoare unică.

Când vă planificați Declarație personală a mărcii , asigurați -vă că o faceți memorabilă, oarecum scurtă, concentrată pe publicul dvs. și din vocea dvs. autentică.

Cu un mesaj personal de branding, sunteți strategul și vă controlați mesajul din viața reală la un nivel uman profund, personal.

Fie că locuiți în New York (sau în mijlocul nicăieri în Kansas), puteți folosi experiența dvs. profesională și personală pentru a domina piața de muncă

3. Marcați-vă online pe mai multe platforme.

Pentru a vă împărtăși vocea cu lumea, aveți nevoie de o platformă online. social media este un loc în regulă pentru a începe, dar ar trebui să fie și Construiți un site web Deoarece aceasta este o platformă că deții.

Acest lucru vă va oferi un loc pentru a vă adăposti tot conținutul și vă puteți construi propriul Strategie de marketing digital și autoritatea SEO în timp.

În primul rând, asigurați -vă că vă cunoașteți publicul.

În funcție de industria dvs., platforma dvs. pentru crearea brandului dvs. personal online va diferi.

De exemplu, marca mea personală este localizată pe:

 • Blogul meu- adamenfroy.com
 • Profiluri de social media
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Instagram
  • Facebook
 • Alte funcții pe < a href = "https://www.forbes.com/sites/celinnedacosta/2020/09/01/how-his-32, în vârstă de vârstă în vârstă = "_ blank" rel = "Noreferrer Noopener Nofollow"> Forbes , antreprenor și Business Insider
 • Cărțile mele de vizită

Dacă nu aveți propriul site web, trebuie să construiți unul.

O mulțime de așa-numiți experți în branding și profiluri de social media se bazează prea mult pe platformele terțe pe care nu le controlează precum Facebook, Snapchat, Instagram sau Quora.

Puteți folosi aceste platforme de socializare, dar ce se întâmplă când cineva pierde popularitatea? Este prea riscant să te bazezi doar pe rețelele de socializare, motiv pentru care ai nevoie de un site web personal.

După ce ați decis un nume de domeniu, alegeți-vă găzduire web , creați un contur site și începeți să planificați strategia personală de branding.

this Strategia de conținut ar trebui să includă propunerea dvs. de valoare unică, un sitemap pentru a ști ce pagini web aveți nevoie , ideile dvs. de postare pe blog și unele marketing digital Strategii pentru a obține mai multă vizibilitate.

Cu cât mai multe instrumente de brandare personale puteți utiliza în avantajul dvs., cu atât veți fi mai bună.

4. Creați conținut de brand personal concentrat.

Acum, când cunoașteți superputerile dvs. unice și aveți o platformă digitală, este timpul să vă ocupați de focusul principal al site -ului dvs.

Este esențial să vă restrângeți nișa și să utilizați marketingul de conținut în avantajul dvs.

Creați un grup de conținut de idei care sunt concentrate, legate și vă puteți clasifica pe motoarele de căutare.

De exemplu, dacă doriți să fiți cunoscuți pentru videografie, puteți scrie postări pe blog despre următoarele subiecte conexe:

 • Videografia corporativă
 • Reclame de filmare
 • Cum să adăugați animație la videoclipurile dvs.
 • Alegerea celei mai bune camere video
 • Post -Sfaturi pentru producție pentru videoclipuri YouTube

și lista continuă.

Odată ce începeți să scrieți conținut și postări pe blog, primiți feedback de la publicul dvs. pentru a înțelege cele mai semnificative puncte de durere ale acestora și reglați-vă conținutul pentru a le oferi ceea ce își doresc.

Scrieți postări care sunt utile, antrenante, optimizate pentru motoarele de căutare și rezolvați un punct de durere pentru nișa dvs.

Cheia este consecvența și urmărea să scrie puțin în fiecare zi. Doar 300 de cuvinte pe zi egalează cu o carte de 400 de pagini într-un an.

5. Practicați rețelele și construirea legăturilor.

Chiar dacă scrieți un conținut excelent și îl postați pe site -ul dvs. web, asta nu înseamnă că cineva îl va vedea.

La fel ca și cum ai construi autoritate în lumea reală, trebuie să concentrați-vă pe SEO și buget de blogging pentru a construi autoritatea de domeniu (DA) online.

Nu vă puteți aștepta să fiți găsit online fără a face conexiuni reale și de a vă construi DA. În loc să vă concentrați majoritatea eforturilor inițiale doar pe scrierea de conținut nou, în schimb, construiți relații și obțineți backlinks.

până la urmă, pentru a vă construi strategia de marcă, trebuie să participați la unele rețele serioase. Amintiți -vă, rețeaua puternică nu se referă doar la „tu”, ci despre furnizarea de valoare altora.

Începeți cu o rețea simplă: Acest lucru se poate face prin împărtășirea conținutului altcuiva sau mulțumindu -le pentru articolul lor.

acestea pot fi conexiuni la dimensiuni mușcate pe rețelele de socializare precum Facebook, Twitter și LinkedIn.

Această abordare simplă nu depune eforturi, dar nu oferă prea multe în schimb.

În continuare, lucrați la consolidarea legăturilor. Real Networking se referă la construirea de legături puternice cu ceilalți din domeniul dvs. cu care doriți să lucrați.

Aceasta include interacțiunea față în față, schimburile de e-mail și înțelegerea nevoilor celuilalt pe piață.

Odată ce ați adresat altora din domeniul dvs. și le cunoașteți personal, vă ajutați reciproc cu SEO, Building Link, postări pentru oaspeți și outreach.

În cele din urmă, relațiile sunt super valoroase, iar backlink -urile dofollow ale site -ului dvs. de marcă sunt un factor imens în determinarea clasamentului de căutare.

Cheia este să fii cât mai util posibil, să scrii conținut fantastic și să faci rețea cu alții pentru a -ți stimula credibilitatea. În cele din urmă, fiți atât de valoroși încât oamenii se simt literalmente rău dacă nu vă ajută.

6. Fii sinele tău autentic.


„Nu vă speriați să vă prezentați realele pe lume,
Autenticitatea este în centrul succesului.”


– Necunoscut

Brandul tău personal este doar așa, personal. fii sinele tău autentic și dezvoltă-ți propriul auto-credare în stilul tău de scriere.

Autenticitatea este vulnerabilă, având valori și este fidelă pentru ei. Dacă vă cunoașteți publicul țintă și comunicați în mod eficient un mesaj autentic, vă construiți încredere cu cititorii dvs. și deveniți expert în nișa dvs.

Stilul dvs. de scriere este, de asemenea, o reflectare a valorilor dvs.

Scrieți serios sau informal? Ești informațional sau comedic?

Îl păstrezi liber sau te concentrezi pe a fi profesionist.

Va depinde întotdeauna de nișa, publicul și strategia dvs. de blog.

Dar asigurați -vă că rămâneți consecvent în stilul dvs. de scriere și vă veți da seama că dezvoltați o voce de marcă unică care rezonează în timp.

7. Deveniți marca personală pe care doriți să o deveniți.

Brandingul personal este o investiție în tine și în viitorul tău.

timpul în care luați dezvoltarea conținutului, rețelele și împărtășirea ideilor dvs. cu lumea va plăti dividende pe drumul pe care încă nu îl puteți imagina.

Trebuie să vă gândiți pe termen lung.

marca dvs. personală nu va deveni binecunoscută peste noapte.

Cu toate acestea, dacă sunteți în ea pentru o perioadă lungă de timp, începeți să scrieți ca persoana pe care doriți să o deveniți. Fiecare conținut vă va construi în mod constant reputația în timp.

Vă veți întâlni cu oameni mai importanți din nișa dvs., vă veți bucura de perspective mai bune de carieră și veți avea platforma dvs. pentru a vă împărtăși ideile cu lumea. Idei care vor trăi mult timp după ce ai plecat.

branding personal-fAQ

Cât de important Aveți mentorii potriviți atunci când vă configurați propria marcă?

Configurarea propriului brand și lucrul cu mentorii potriviți este esențială atunci când începeți propria marcă.

De asemenea, a fi un lider de gândire și contribuabil în industria dvs. este esențial pentru a avea succes. A avea acces la o mulțime de cunoștințe și resurse vă va ajuta în călătoria dvs. către succes.

La ce ar trebui să acordați atenție Când creați o marcă personală?

Când vă creați propriul brand personal, ar trebui să acordați atenție următoarelor întrebări de fundație personală de branding:

 • Care sunt punctele tale de vânzare unice?
 • Care sunt obiectivele tale?
 • Cine este publicul tău țintă?
 • Care sunt valorile tale și Ce stai?
 • Ce te face diferit de toți ceilalți din industria ta?
 • Care sunt abilitățile și punctele tale forte?

Care sunt câteva exemple de branding personal?

Unele mărci personale puternice includ:

 • oprah winfrey
 • Steve Jobs
 • Richard Branson
 • Martha Stewart
 • Elon Musk
 • Adam enfroy

De ce are o marcă personală importantă?

marca dvs. personală vă ajută să vă construiți reputația și credibilitatea.

Dacă sunteți în afaceri, brandul dvs. de afaceri ajută, de asemenea, la construirea credibilității companiei dvs.

A avea o poveste personală legată de succesul profesional poate ajuta persoana obișnuită să se conecteze cu tine și să fie mai probabil să facă afaceri cu tine.

De ce este unicitatea importantă atunci când configurați un Brand personal?

Când vă configurați propriul brand personal, este important să fiți unici și să vă diferențiați de toți ceilalți.

Acest lucru vă va ajuta să ieșiți în evidență și să fiți memorabil.

Crearea de conținut de calitate și a fi activ pe rețelele de socializare sunt modalități excelente de a -ți construi marca și de a -l face să iasă în evidență.

wrap up

Construirea unui brand personal este un proces, nu un eveniment.

Este nevoie de muncă grea, de dăruire și de timp pentru a vă dezvolta strategia de marcă. Cu toate acestea, beneficiile sunt imense și de lungă durată.

Începeți prin a vă concentra pe dezvoltarea de conținut excelent, rețea cu alții în domeniul dvs. și fiind sinele dvs. autentic.

acești pași vor pune bazele unui brand personal de succes.

Aveți gânduri despre brandingul personal?

găsiți că construirea unui brand personal puternic este ceva pe care trebuie să lucrați activ sau vine în mod natural în timp?

anunță -mă în comentariile de mai jos!

citire ulterioară pe Adamenfroy.com: Pentru a începe să vă construiți brandul personal, consultați ghidul meu gratuit și ușor pe Cum să începeți un blog anul acesta.

În plus, luați în considerare utilizarea unui AI Logo Generator pentru a crea un logo unic și profesional pentru noul dvs. blog sau site web.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *