M1 Finance vs. Robinhood: Care aplicație de investiții este cea mai bună în 2023?

M1 Finance vs. Robinhood: Care aplicație de investiții este cea mai bună în 2023?

Investitorii în aceste zile au mai multe opțiuni ca niciodată pentru a -i ajuta să -și crească banii.

pot utiliza aplicații de investiții pe piața bursieră pentru a investi în investiții în Diverse opțiuni, care includ capacitatea de a se gândi la pensionarea lor prin crypto ira .

Cu toate acestea, nu mai este vorba doar despre stocurile și obligațiunile obișnuite; Investitorii pot împrumuta, de asemenea, bani prin peer-to-peer Site-uri de creditare .

Dar dacă sunteți nou în investiții, s -ar putea să vă întrebați cum funcționează toate aceste tipuri diferite de servicii.

robinhood și finanțe m1 sunt două opțiuni populare pentru investitori care doresc mai mult control asupra investițiilor lor și ar dori să construiască un personalizat portofoliu.

În plus, ambele oferă o aplicație mobilă, astfel încât să vă puteți gestiona portofoliul de pe telefon, ceea ce face ușor să verificați starea investițiilor dvs. ori de câte ori aveți un moment liber sau două.

În acest articol, voi compara unele dintre caracteristicile și caracteristicile esențiale ale fiecărei aplicații de investiții și apoi vă voi oferi gândurile mele despre care una este opțiunea mai bună pentru dvs.

Continuați să citiți pentru a afla mai multe.

& nbsp;

< /div>

M1 Finance vs. Robinhood: o imagine de ansamblu

Să începem cu o imagine de ansamblu rapidă a celor două platforme.

M1 Finance

< IMG Decoding = "async" width = "750" înălțime = "511" src = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg% 22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20511%22%3E%3C%2FSVG%3E "ALT =" M1 Finance HomePage "Class =" WP-Image-203170 Lazyload "Srcset =" Date: Image/SVG+ XML,%3CSVG%20XMLNS%3D%22HTTP%3A%2F%2FWWW.W3.org%2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3D%220%200%20750%20511%22%3E%3C%2FSVG%3E 750W " dimensiuni = "(max-width: 750px) 100vw, 750px" data-srcset = "https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/m1-finance-homepage.jpeg 750w, https: // www. Adamenfroy.com/wp-content/uploads/m1 -finance-homepage-300x204.jpeg 300w "data-src =" https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/m1-finance-homepage.jpeg ">

hai să pornim M1 Finance Revizuirea parcurgând unele dintre caracteristicile pe care le oferă această platformă.

Una dintre cele mai apreciate caracteristici ale M1 este sistemul său de gestionare a banilor.

Aceasta include o secțiune de investiții care prezintă două niveluri de conturi.

datorită investițiilor cu acțiuni fracționale, puteți investi în acțiuni și ETF-uri la aproape orice sumă cu ediția gratuită.

Capacitatea de a achiziționa acțiuni fracționate poate face investiția o acțiune care este mai accesibilă tuturor celor implicați.

Cumpărând o parte dintr -un stoc (mai degrabă decât totul), prețul plătit va fi semnificativ mai mic.

M1 Scopul principal al Finanțelor este de a face investițiile mai realiste pentru persoanele care sunt noi pentru aceasta.

În plus, poate ajuta și investitorii cu experiență prin crearea de portofolii care sunt construite în avans.

Platforma are, de asemenea, capacitățile de a crea portofolii care sunt capabile să se reechilibreze pe baza unor factori specifici.

Accentul pe investitorii începători este un mare plus pentru această platformă, deoarece oferă o barieră mai mică pentru intrare.

plus, faptul că oferă portofolii pre-făcute înseamnă că nu trebuie să cercetați diferite companii și industrii pentru a decide în ce dintre care doriți să investiți.

cu M1 Cheltuie și M1 împrumut, aceste două acțiuni devin, de asemenea, mai accesibile și mai transparente.

Robinhood

Când robinhood Lansat în 2013, a fost prima companie care a oferit tranzacții fără comisioane, iar după aceea, multe firme au urmat procesul.

Două niveluri de conturi de investiții sunt disponibile pe Robinhood: o versiune gratuită și plătită.

Puteți utiliza versiunea gratuită a Robinhood pentru a tranzacționa stocuri, stocuri, tranzacții de opțiuni, tranzacționare criptomonedă și ETF -uri pe măsură ce se întâmplă acțiunea.

Robinhood, similar cu M1 Finance, vă permite să investiți în acțiuni fracționate.

Acest lucru înseamnă că, dacă doriți să investiți pe piața bursieră, nu aveți nevoie de o cantitate mare de capital de pornire.

Având în vedere funcționalitatea în timp real a lui Robinhood, este excelent pentru cei care doresc să facă achiziții frecvente.

M1 Finanțe și Robinhood mai detaliat

Să ne uităm acum la unele dintre caracteristicile și calitățile specifice ale Finanțelor M1 și ale Robinhoodului pentru a vedea unde sunt similare și unde variază unul de la altul.

tranzacții premium

M1 oferă posibilitatea unui cont mai avansat, cunoscut sub numele de M1 Plus.

Acest lucru costă 125 USD pe an și vine cu beneficii mai avansate în plus față de cele de bază.

Rata dobânzii pe M1 Plus este de 2%, ceea ce, comparativ cu rata de 3,5% în contul de bază, ar putea face din contul plus o opțiune demnă dacă aveți un portofoliu peste o anumită sumă.

Dacă doriți să mergeți premium pe Robinhood (Robinhood Gold), vi se va da să le folosiți instrumentele de cercetare și să aveți capacitatea de a face tranzacționarea marjei.

Acest membru low-cost este de 5 dolari pe lună și vă permite să împrumutați până la maximum 1.000 USD.

Rata dobânzii pentru împrumuturi mai mult de 1.000 USD se percepe la 2,5%.

Investiții în shares fracțional

Atât M1, cât și Robinhood oferă investiții cu acțiuni fracționale, o modalitate populară de a investi sume mici de bani.

Vă permite să achiziționați o cotă fracțională din orice acțiune, ETF sau fond pentru o taxă mică.

Deoarece nu aveți nevoie de un număr mare de resurse pentru a investi, această caracteristică facilitează persoanele care au un capital mai mic să înceapă să investească.

De exemplu, în loc să investești 200 USD pentru o acțiune totală, poți cumpăra 1/10 din acest stoc pentru doar 20 USD.

Acest lucru vă va ajuta să alocați o proporție mai mare din resursele dvs. monetare către acțiuni fracționate în numeroase întreprinderi sau fonduri – mai degrabă decât să puneți pur și simplu toți banii într -un singur coș.

Fără taxe de comisie pentru comerț

Robinhood și M1 Finanțe nu pun nevoia de a plăti comisioane pentru a executa tranzacții.

Acest lucru este excelent dacă intenționați să cumpărați și să vindeți frecvent.

îi poate ajuta, de asemenea, pe cei care se află în acest joc pentru ca pe termen lung să investească în mod constant în timp și nu doresc să plătească comisioane atunci când cumpără sau vinde.

Cerințe de sold al contului pentru a începe

M1 Finance solicită un cont individual de 100 USD minim și 500 USD în fonduri pentru a deschide conturi impozabile sau conturi de pensionare.

Pentru a începe tranzacționarea pe Robinhood, aveți nevoie doar de un cont valabil pe platforma lor.

Rețineți că pentru a utiliza marja, trebuie să aveți un sold minim de 2.000 USD și să vă înscrieți la opțiunea de 5 USD/lună.

Dacă lipsa unei sume de pornire stabilite este esențială pentru dvs. și nu intenționați să faceți marje de tranzacționare, atunci Robinhood este câștigătorul clar în această privință.

Construirea și întreținerea portofoliului

Puteți utiliza un cont Robinhood pentru a cumpăra acțiuni, dar nu se ocupă de managementul lor pentru dvs.

ca începător, s -ar putea să aveți timp și resurse pentru a face acest lucru, dar poate deveni provocator pe măsură ce portofoliul dvs. crește și numărul de stocuri pe care le dețineți începe să crească.

pe flipside, cu finanțe M1, este posibil să se construiască și să gestioneze un portofoliu bine diversificat.

Utilizarea M1 Finanțe pentru a crea un portofoliu profesional pre-construit sau pentru a vă personaliza propriul dvs. cu această platformă înseamnă că puteți profita de diversele avantaje ale M1 atunci când vine vorba de opțiuni de diversificare.

M1 Finance oferă, de asemenea, posibilitatea de a -ți reechilibra portofoliul atunci când cumpărați mai multe active pentru a se potrivi cu alocarea dvs. ideală a portofoliului – aceasta este o caracteristică cunoscută sub numele de „PIES Expert”.

Robinhood și M1 Finance vă permit, de asemenea, să faceți cumpărături recurente.

Investițiile recurente vă pot facilita creșterea pozițiilor sau obținerea expunerii, fără a fi nevoie să monitorizați stocul, ETF sau finanțarea în fiecare zi.

Caracteristica este simplă de înțeles și de utilizare.

Tot ce trebuie să faceți este să setați suma și frecvența de investiții, iar platforma (Robinhood sau M1 Finance) are grijă de restul.

Când vine vorba de investitori pe termen lung, în special cei cu orizont de mult timp pentru a investi și a cumpăra mai multe active în timp, crearea unui portofoliu diversificat ar putea fi de mare ajutor.

Tipuri de cont

Următoarele alternative de cont sunt disponibile la M1 Finance:

 • impozabil
 • Rollover ira
 • Custodial (este necesar un cont M1 Plus pentru aceasta)
 • Roth ira
 • Ira tradițională
 • Sep Ira
 • articulație
 • încredere

[ « true » data-wct-parsed = « 1 »> robinhood oferă doar un cont impozabil.

nu furnizează alte conturi, cum ar fi pensionare, încredere, comun sau conturi de custodie.

Opțiuni de investiții

Puteți investi în acțiuni, fonduri tranzacționate la schimb (ETF), acțiuni, ADR, criptomonede (inclusiv Bitcoin și Ethereum) și Opțiuni pentru Robinhood.

M1 Finance vă restricționează la tranzacționarea stocurilor și a ETF.

Dacă doriți să tranzacționați în criptocurrency sau opțiuni, Robinhood ar putea fi o opțiune mai bună pentru dvs.

* Shortcode = « true » data-wct-parsed = « 1 »> M1 Finance oferă o varietate de ETF-uri și acțiuni individuale disponibile pe schimburi majore.

marjele

O marjă este definită ca un împrumut garantat pentru activele dvs. pentru a oferi o expunere mai mare pentru investiții sau tranzacții.

Pentru a utiliza marja, trebuie să plătiți pentru contul de primă de aur de 5 USD/lună și să aveți un sold minim de 2.000 USD pe Robinhood.

pentru a utiliza marja pe finanțele M1, trebuie să aveți un cont impozabil de cel puțin 10.000 USD.

Rețineți că tranzacționarea marjei vine cu riscuri specifice.

Acestea pot duce la pierderea mai mult decât ați pus în comerț.

Timpuri de tranzacționare

Robinhood oferă investitorilor capacitatea de a tranzacționa în timp real, dar Finanțele M1 nu oferă această opțiune.

Vă limitați la o sesiune de tranzacționare zilnică pentru clienții standard sau o fereastră AM și PM pentru conturile client M1 Plus.

Drept urmare, Robinhood este o selecție mai bună dintre cele două dacă sunteți în căutarea comerțului de zi.

Interfață/utilizare

site -ul Finance M1 este simplu de navigat și folosește un aspect intuitiv și simplu atât pentru investitori novici, cât și pentru cei cu experiență.

< IMG Decoding = "async" width = "750" înălțime = "441" src = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg% 22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20441%22%3E%3C%2FSVG%3E "ALT =" M1 User Friendly "Class =" WP-Image-203173 Lazyload "Srcset =" Date: Image/SVG+ XML,%3CSVG%20XMLNS%3D%22HTTP%3A%2F%2FWWW.W3.org%2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3D%220%200%20750%20441%22%3E%3C%2FSVG%3E 750W " dimensiuni = "(max-width: 750px) 100vw, 750px" data-srcset = "https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/m1-user-friendly.jpeg 750w, https: // www. Adamenfroy.com/wp-content/uploads/m1-user-friendly-300 x176.jpeg 300w "data-src =" https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/m1-user-friendly.jpeg ">

Interfața lui Robinhood este mai puțin ușor de utilizat decât cea a finanțelor M1, dar nu de mult.

Considerații de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți o platformă de tranzacționare

Acum, după ce am vorbit despre caracteristicile M1 Finanțe și Robinhood, voi prezenta câțiva factori suplimentari de luat în considerare atunci când aleg o platformă de tranzacționare.

În general, alegerea dvs. de aplicație de investiții nu va face sau vă va rupe portofoliul de investiții sau nu va distruge banii pe care i -ați economisit.

Cu toate acestea, este încă un factor esențial de luat în considerare atunci când alegeți serviciul potrivit pentru dvs.

Taxe de cont

Taxele de cont Definiți cât va costa să vă mențineți contul deschis pe acea platformă.

În general, cu cât aveți mai mult un cont sau cu cât activele dvs. sunt mai mari, cu atât mai puține taxe veți plăti pe an.

Cu toate acestea, acest lucru va varia de la platformă la platformă.

Taxele de cont definesc, de asemenea, cât de des va trebui să depuneți fonduri noi în contul dvs. de investiții.

Dacă nu doriți să planificați din timp, este posibil să preferați o platformă care nu necesită depozite.

Planul de reinvestire a dividendelor

Acest lucru face posibilă reinventarea automată a banilor pe care îi faceți din nou în contul dvs. și vă oferă opțiunea de a cumpăra acțiuni fracționate de active.

asta înseamnă că fiecare ban de profit pe care îl obțineți se întoarce imediat la muncă pentru dvs.

Platforma este în conformitate cu autoritățile de reglementare

Autoritatea de reglementare a industriei financiare, sau finra , îi ghidează pe investitori despre servicii fiabile și sigure.

ar trebui să luați în considerare acest factor înainte de a alege o aplicație de investiții pe termen lung, deoarece ar putea fi periculoasă dacă platforma pe care o selectați taie colțurile și nu respectă protocoalele adecvate.

Securitatea informațiilor dvs. personale

Alegerea dvs. pentru o platformă de tranzacționare ar trebui să depindă și de securitatea impusă de platforma alegerii dvs.

Dacă doriți să fiți foarte atenți cu informațiile dvs. private, este posibil să doriți să alegeți o platformă de renume cunoscută pentru a fi în siguranță de hackeri.

Acest lucru asigură că datele confidențiale și activele dvs. digitale nu se termină în mâinile greșite.

Utilizarea unui cont de marjă

Un cont de marjă vă permite să împrumutați fonduri din brokerajul dvs.

împrumutul banilor ar putea fi de ajutor atât pentru veterani, cât și pentru investitori noi, deoarece îi poate ajuta să câștige mai mulți bani în investițiile lor.

Cu toate acestea, acest lucru este, de asemenea, riscant dacă nu sunteți atenți la cât de mult împrumutați.

În general, nu este recomandată utilizarea conturilor de marjă decât dacă știți ce faceți.

Fereastra de tranzacționare zilnică

Unele platforme sunt deschise în anumite ore ale zilei, ceea ce înseamnă că puteți cumpăra și vinde stocuri doar în astfel de ore.

A fi capabil să tranzacționați ori de câte ori doriți ar putea fi de ajutor dacă doriți să faceți tranzacții frecvente sau să țineți pasul cu piața pe parcursul zilei.

Conturi de încredere

Acestea sunt conturi în care compania va deține titlurile pe care le achiziționați până când vor fi gata să fie vândute.

Unii investitori preferă să -și păstreze investițiile într -un cont de încredere pentru a -i ajuta să economisească taxele de tranzacționare.

Cu toate acestea, alții aleg să nu utilizeze aceste tipuri de conturi, deoarece nu le place să -și blocheze banii, chiar dacă înseamnă că vor economisi mai mult.

Taxe de gestionare a activelor

Aceste taxe descriu costurile gestionării activelor în care investiți.

Investiția într -un grup divers de companii te -ar putea ajuta să câștigi mai mulți bani, dar poate fi, de asemenea, mai greu de gestionat.

Dacă sunteți cineva căruia nu -i place să petreacă timp cercetând companii individuale sau urmărind fluctuațiile pieței, o aplicație care îți gestionează investițiile pentru tine, ar putea fi o potrivire mai bună.

Minimele contului

Alegerea dvs. pentru o platformă de tranzacționare ar putea depinde de ceea ce necesită ca sold minim pentru a deschide un cont.

Unii oameni s -ar putea să nu fie confortabil să facă un depozit minim, dar alții ar putea prefera să înceapă mici și să -și lucreze drumul de acolo.

În general, având un cont minim mai mic vă poate ajuta să începeți să investiți mai devreme.

Investitori pasivi vs. Investitori activi

A avea o strategie de investiții vă poate ajuta să luați decizii mai bune cu privire la ce să cumpărați și să vindeți, dar nu toată lumea îi place ideea de a stabili o astfel de strategie stabilită.

Investitorii activi se bucură să ia propriile decizii de investiții, în timp ce investitorii pasivi preferă să -și gestioneze banii de către profesioniști.

a avea o platformă care vă permite să tranzacționați pe baza modului preferat de a face lucrurile este esențial.

cashback

Unele platforme vă vor oferi bani înapoi atunci când faceți achiziții cu ele, ceea ce v -ar putea economisi bani pe termen lung.

Cu toate acestea, este esențial să luăm în considerare modul în care această taxă vă va afecta returnările, deoarece dacă un cashback este prea mare, ar putea reduce randamentele generale.

În plus, unele platforme oferă un stoc gratuit atunci când se înscriu cu ele, dar este esențial să luăm în considerare faptul că taxele semnificative pot urma aceste tranzacții.

M1 Finance vs Robinhood-FAQ

Ce este un cont de brokeraj?

Conturile de brokeraj sunt adesea denumite conturi de investiții.

Aceste conturi vă permit să cumpărați, să vindeți sau să tranzacționați active cu brokerajul la fel cum ați face pe o piață bursieră tradițională.

Există de obicei patru tipuri de conturi de brokeraj:

 • Conturi de numerar
 • Conturi de marjă
 • Opțiuni
 • IRA și conturi de pensionare

Când vine vorba de un cont de pensionare, M1 Finance este singura opțiune, deoarece oferă conturi de pensionare.

Robinhood nu permite comerțul cu conturile IRA.

este un cont bancar critic la tranzacționare?

Fiecare platformă de tranzacționare va avea cerințe diferite pentru conturile bancare.

Contul de brokeraj pe care îl alegeți vă permite să depuneți fonduri în contul de investiții, deținut de obicei într-un cont bancar asigurat de FDIC.

În plus, taxele de tranzacționare asociate cu conturile de brokeraj sunt plătite printr -un card de credit de verificare bancară sau chiar un card de debit.

Aceasta înseamnă că, în cele mai multe cazuri, un cont bancar este esențial la tranzacționare.

Ce este gestionarea numerarului?

Managementul numerarului este procesul de gestionare a numerarului pentru ca acesta să funcționeze pentru tine.

gestionarea numerarului vă permite să configurați investiții automate și să retrageți fonduri cu conturi de brokeraj.

De exemplu, un cont de gestionare a numerarului Robinhood vă permite să configurați depozite și retrageri automate și să programați investiții recurente pentru a se întâmpla de fiecare dată.

Care sunt unele stocuri individuale bune în care să investești?

o exonerare rapidă înainte de a intra în acest lucru – este întotdeauna cel mai bine să cercetez în detaliu o companie înainte de a se gândi chiar să investească în ea.

Acest lucru vă va ajuta să decideți dacă este compania potrivită pentru dvs. sau nu.

După ce ați făcut asta, luați în considerare să vă uitați la companii populare cu o istorie lungă de succes.

Unele bune pentru a începe sunt Apple, Google și Amazon.

companiile care tranzacționează pe NASDAQ și oferă un serviciu pe care oamenii îl folosesc în fiecare zi sunt, în general, o alegere bună.

De asemenea, a privi datele de pe piață din trecut este util pentru a vedea cât de bine se descurcă istoric anumite stocuri.

Care sunt alte aplicații de investiții de luat în considerare?

Webull și Etoro și alți doi concurenți de care trebuie să țină cont.

Înfășurați.

În concluzie, alegerea unei platforme de investiții se referă la ceea ce căutați.

ambele m1 finanțe și robinhood Oferiți funcții unice și alegerea platformei mai bune depinde de stilul dvs. de investiții.

Sper că factorii de mai sus vă vor ajuta să luați o decizie mai bună pentru dvs. și pentru finanțele dvs. personale.

Ați folosit vreodată M1 Finanțe și/sau Robinhood? Dacă da, care sunt gândurile tale despre ei? Mi -ar plăcea să aud de la tine în comentarii.

citire ulterioară pe Adamenfroy.com: Dacă doriți să vă seriozi cu privire la investițiile cripto, consultați postarea mea pe Cele mai bune schimburi de cripto și platforme de tranzacționare .

După aceea, consultați recenziile mele despre TD Ameritrade vs. Robinhood < /a> și Webull vs. Robinhood Dacă doriți să vedeți Mai multe comparații între platformele mari de investiții.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *