Luni CRM Caracteristici pentru a -ți dezvolta afacerea în 2023

Luni CRM Caracteristici pentru a -ți dezvolta afacerea în 2023

ca unul dintre cei mai buni software CRM Pe piață, luni.com Oferă utilizatorilor o mare varietate de funcții care să le ajute să-și gestioneze afacerea.

Cu toate acestea, cu atât de multe opțiuni disponibile, poate fi provocator să știi ce caracteristici vor fi cele mai benefice pentru afacerea ta – și dacă sunt într -adevăr cele potrivite.

Pe lângă atributele sale actuale, Monday.com își actualizează constant ofertele pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale întreprinderilor, deci este esențial să rămâneți la curent cu cele mai recente funcții.

pentru a vă ajuta să profitați la maxim de Luni.com , am compilat o listă de funcții care vor fi Esențial pentru întreprinderile care doresc să -și crească baza de clienți și să -și îmbunătățească relațiile cu clienții.

Această postare va acoperi aceste caracteristici și ce ar putea însemna pentru afacerea dvs. în următoarele săptămâni, luni și ani.

Să ne aruncăm adânc în acest subiect.

< Strong> tablouri de bord

luni.com oferă utilizatorilor o modalitate rapidă și ușoară de a vizualiza datele clienților lor într-un singur loc .

utilizatorii pot crea un tablou de bord care să răspundă nevoilor lor specifice cu widget -uri personalizabile.

Funcția de bord este perfectă dacă doriți să obțineți o vedere a unei păsări într -o clipă.

Afișând toate datele clienților dvs. într-o interfață ușor de utilizat, puteți identifica rapid tendințele și luați măsuri în consecință.

puteți, de asemenea, colaborați inteligent în echipe pentru managementul de proiect, Managementul sarcinilor , managementul vânzărilor și Mai mult, folosind tablourile de bord potrivite pentru a furniza datele corecte atunci când aveți nevoie.

Puteți avea, de asemenea, o viziune calendaristică, astfel încât, indiferent de numărul de utilizatori, fiecare membru al echipei știe ce se întâmplă și își poate planifica zilele mai bine.

< Strong> automatizare

Orice utilizator al unui instrument de gestionare a proiectului știe că creșterea afacerii depinde de automatizarea sarcinilor repetitive, astfel încât atât echipa de vânzări, cât și alte părți interesate să se poată concentra pe sarcini mai critice.

luni.com Funcțiile de automatizare ale ajutorului ajută utilizatorii să-și automatizeze fluxurile de lucru și să economisească timp pe sarcini obositoare.

utilizatorii pot crea o automatizare care va declanșa anumite acțiuni atunci când sunt îndeplinite condiții specifice – toate în doar câteva clicuri.

De exemplu, puteți crea o automatizare care va trimite un e-mail de urmărire unui client la două zile după înregistrarea pentru o încercare gratuită.

imaginați-vă cât timp ar putea economisi echipa dvs. dacă toate e-mailurile dvs. de urmărire ar fi trimise automat.

prin automatizarea sarcinilor repetitive, puteți elaborarea timpului pentru ca echipa dvs. de vânzări să se concentreze pe mai multe sarcini critice, cum ar fi dezvoltarea de relații cu noi clienți.

Puteți utiliza, de asemenea, automatizarea pentru a fi la curent cu activitățile clienților dvs.

De exemplu, puteți crea o automatizare care să ofere persoanelor potrivite notificări atunci când un client descarcă o hârtie albă de pe site -ul dvs. web, permițându -le să urmărească prompt.

Marele lucru despre automatizare este că îl puteți personaliza pentru a se potrivi cu modul dvs. de lucru.

Puteți, de asemenea, să -l configurați o dată și să -l lăsați să funcționeze în fundal, integrând perfect toate instrumentele preferate și economisind timpul în proces.

Începeți cu LUNI.com .

Kanban Boards

Kanban este un sistem vizual pentru gestionarea și urmărirea muncii .

[ și sarcinile așteaptă să fie începute.

Acest sistem ajută utilizatorii să rămână organizați și să urmărească progresul în activitatea lor.

folosind Kanban, întreprinderile își pot îmbunătăți fluxul de lucru și productivitatea.

Cu o configurație ușoară pe care o puteți face în câteva minute, veți putea începe să utilizați funcțiile Kanban de la Monday.com pentru a vă gestiona munca și a stimula productivitatea.

Caracteristica Kanban poate, de asemenea, ajută întreprinderile care doresc să -și îmbunătățească comunicarea și fluxul de lucru, permițându -le să elibereze mai repede produse de calitate cu ajutorul acestei caracteristici.

Dacă doriți să rămâneți deasupra fluxului de lucru și să obțineți informații de la tablourile de bord în timp real, caracteristica Kanban ar putea fi piesa care lipsește din arsenalul dvs.

puteți, de asemenea, să colaborați între echipe și părți interesate externe pentru a alinia procesele de afaceri.

cu alte abilități, inclusiv cele care să stabilească plăci private și să integreze fluxuri de lucru specifice, caracteristica Kanban este una de luat în considerare.

< /a> Digital Asset Management

digital gestionarea activelor (baraj) este procesul de organizare, stocarea și preluarea de imagini digitale, videoclipuri și fișiere audio.

Folosind un sistem de baraj, întreprinderile își pot îmbunătăți fluxul de lucru și productivitatea în timp ce economisesc timp și bani.

luni.com Vă permite să gestionați fișierele echipei dvs. într-un spațiu de colaborare.

Caracteristica DAM este excelentă pentru cei care se ocupă de informații despre ciclul lor de vânzare – de la datele companiei, proiecte creative, verificare a timpului, conductă de vânzări, etc.

Când toate fișierele echipei dvs. sunt într -un singur loc, este ușor să găsiți ceea ce căutați și să rămâneți organizat.

Puteți, de asemenea, să accelerați modificările și aprobările folosind funcția DAM în timp ce rămâneți la curent cu cea mai recentă versiune a fișierelor specifice.

Când vine vorba de editare și, dacă doriți să aveți mai mult control asupra permisiunilor (în ceea ce privește cine are acces la fișierele), puteți utiliza, de asemenea, funcția DAM pentru a configura acest lucru.

În cele din urmă, dacă doriți să vizualizați fișiere specifice în contextul muncii dvs., puteți utiliza funcția DAM de luni.com pentru a face acest lucru.

< Strong> șabloane

Puteți utiliza luni.com și diferitele sale șabloane din diferite categorii pentru accelerați -vă munca .

Când vine vorba de toate aspectele gestionării relațiilor cu clienții, există șabloane pe care le puteți utiliza pentru diferite tipuri de situații de afaceri.

indiferent dacă doriți să utilizați Monday.com pentru a fi adaptat la bord, managementul contactelor, construirea unei baze de cunoștințe, a unui software de gestionare a proiectului sau a oricărui altceva, aceste șabloane vă vor ajuta.

< Strong> integrări

O caracteristică pe care o oferă toți cei mai buni furnizori de CRM este că aceștia permit integrare ușoară cu cel mai des utilizat software în lumea afacerilor.

luni.com permite integrarea cu software precum:

 • Outlook
 • echipe Microsoft
 • Dropbox
 • MailChimp
 • Trello
 • Slack
 • zoom
 • HubSpot
 • gmail
 • Google Calendar
 • Google Drive
 • Excel

Aceasta înseamnă că puteți accesa instrumentele pe care le utilizați cel mai des direct din contul dvs. de luni.com.

Înseamnă, de asemenea, că LUNU.com
Vă va actualiza toate datele în timp real în aceste aplicații terțe.

Aceasta este o modalitate excelentă de a îmbunătăți productivitatea și comunicarea în cadrul echipei dvs. fără a deschide mai multe aplicații care pot duce la o pierdere de focalizare.

Gantt Charts

graficele Gantt sunt un mod vizual de a reprezenta cronologia unui proiect.

[ unul pentru celălalt și modul în care proiectul progresează în timp.

indiferent dacă doriți să urmăriți etapele dvs. sau informații esențiale folosind foi de calcul Excel, depozite de date online sau chiar o tablă albă, funcția Gantt Chart este una pe care o veți găsi de ajutor.

workdocs

workdocs este o caracteristică pe luni.com care vă permite să creați, să editați și să partajați documente cu echipa dvs.

Dacă credeți că modul în care ați folosit documente în compania dvs. este de modă veche (și că este timpul să treceți la o soluție mai bună), atunci această caracteristică este una de luat în considerare.

Dacă vă puteți imagina un mod diferit de a lucra cu documente care ar oferi companiei dvs. un impuls (dar care pare nerezonabil chiar acum), atunci puteți utiliza lucrările de lucru pentru a începe să realizeze acest mod de lucru.

Partea cea mai bună este că nu trebuie să fiți un expert în tehnologie pentru a utiliza lucrările de lucru.

cu mai mulți editori și actualizări live, puteți lucra la documente în timp real cu echipa dvs.

Motorul în timp real al Monday.com este, de asemenea, un instrument excelent pentru diverse funcții, cum ar fi integrările bordului, chat-ul (prin integrare slabă) și multe altele.

Acest lucru vă ajută să vă conectați cu ușurință cu echipa dvs. și să faceți munca rapid.

urmărire a timpului

Dacă doriți să știți cât timp ați petrecut în munca dvs. făcând sarcini specifice, există o caracteristică de urmărire a timpului pe care o puteți utiliza.

ușurința sa de utilizare vă asigură că nu veți uita niciodată să începeți cronometrul de muncă și să urmați timpul stabilit pentru fiecare sarcină cu exactitate.

instruire

În afară de diferitele tutoriale video și întrebări frecvente disponibile pe site -ul web, există și webinarii la cerere la care vă puteți alătura.

Acest lucru vă asigură că cunoștințele dvs. despre utilizarea platformei CRM Luni.com sunt întotdeauna actualizate, permițându-vă să o utilizați la potențialul său maxim.

Blogul de luni.com este, de asemenea, un Sursa excelentă de informații, cu subiecte precum management de proiect, productivitate, muncă la distanță, lucru în echipă, sistem de operare, nonprofit și multe altele fiind acoperite.

aplicație mobilă

Dacă doriți să colaborați cu echipa dvs. în timp ce sunteți în mers, luni.com oferă o aplicație mobilă pe care o puteți utiliza de oriunde.

Disponibil pentru Android și iOS, această aplicație poate să ducă funcțiile platformei CRM la nivelul următor .

În plus, dacă doriți să vă îmbunătățiți procesul de vânzări și să vă înarmați echipa de vânzări cu un instrument ușor de utilizat cu care ar putea fi deja familiarizat, puteți utiliza luni.com Integrarea aplicației de vânzări Deci au avut Toate informațiile de care au nevoie la îndemână.

Serviciul pentru clienți

cu asistență pentru clienți 24/7, disponibilă în diverse forme, puteți primi întotdeauna ajutor atunci când aveți nevoie.

Deși nu se menționează asistența telefonică pe site -ul lor, puteți să completați un formular și să primiți suport personalizat înapoi .

Echipa lor este receptivă și utilă, astfel încât să puteți obține întotdeauna asistența de care aveți nevoie pentru a utiliza CRM de vânzări de luni la potențialul său maxim.

Planuri de prețuri

Monday.com oferă un plan gratuit care permite până la doi utilizatori să să încerce software -ul gratuit pentru totdeauna .

Versiunea gratuită este excelentă pentru cei care doresc să vadă ce poate face software -ul și dacă este potrivit pentru afacerea lor.

După aceea, puteți alege un plan profesionist cel mai potrivit pentru nevoile dvs.

Aceste planuri plătite sunt facturate după cum urmează:

 • Plan de bază : 8 USD pe lună pe utilizator
 • Standard : 10 USD pe lună pe utilizator
 • pro : 16 USD pe lună pe utilizator

Fiecare dintre acestea este facturat anual și necesită minimum 3 utilizatori.

Există, de asemenea, o ediție Enterprise unde puteți cere o ofertă personalizată.

înfășurați.

de la întreprinderile mici până la cei care doresc să utilizeze planul de întreprindere în spațiul lor de lucru, luni.com este un instrument excelent pentru gestionarea muncii.

software-ul este bogat în caracteristici și vă permite să vă integrați cu diverse alte platforme software pe care le puteți utiliza.

cu diverse Soluții de gestionare a resurselor Inbuilt în cadrul software-ului, departamente astfel Ca asistență pentru clienți, echipe de vânzări, resurse umane și marketing pot găsi succes combinat în utilizarea Monday.com.

După cum luați în considerare ce software CRM trebuie să utilizați pentru afacerea dvs., țineți cont de luni.com.

s -ar putea să fii surprins de cât de mult poate face acest CRM pentru tine.

Începeți cu LUNI.com .

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *