Top 5 lucruri de externalizat ca blogger (și cum să o faci)

Top 5 lucruri de externalizat ca blogger (și cum să o faci)

Dacă doar a început un blog , s-ar putea să vă simțiți copleșiți de toate sarcinile în fața ta:

Există redactare de conținut, cercetare cu cuvinte cheie, blogging oaspete , web design, Link Building , marketing prin e-mail, marketing afiliat -Lista merge pe.

Este greu să acorde prioritate sarcinilor și chiar să știi de unde să începi, mai ales dacă îți construiești blogul pe partea locului de muncă cu normă întreagă.

Când mi -am început prima dată blogul în 2019, lucram 50 de ore pe săptămână la o pornire tehnologică din Austin. A fost un loc de muncă solicitant.

La scurt timp după ce am început blogul meu, îmi amintesc că am condus acasă de la serviciu în traficul de ore de vârf. Am ajuns acasă și m -am întins pe canapea. Am pornit pe Netflix și ultimul lucru din lume pe care voiam să -l fac a fost să -mi revin pe computer și să lucrez pe blogul meu.

Ideea de a crea un blog de succes, cu atât mai puțin unul care face peste $ 80K pe lună părea imposibil.

apoi a dat clic.

De ce nu externalizez o parte din asta, astfel încât să progresez 24/7, nu doar după muncă?

Atunci aș putea să -mi gestionez cu adevărat blogul meu ca o afacere și să trag cele mai mari pârghii în loc să scriu doar postări pe blog când am ajuns acasă.

Așa că pentru a rămâne sănătos în timp ce construiesc o agitație laterală, a trebuit să externalizez anumite aspecte ale blogului meu pentru a -mi petrece timpul limitat în cele mai semnificative moduri.

Ce merită timpul tău? < /span>

să spunem că lucrați 40 de ore pe săptămână la un loc de muncă cu normă întreagă și doriți să lucrați pe blogul dvs. un alt 20 de ore pe săptămână .

Cât puteți realiza cu 20 de ore?

În medie, este nevoie de 1-2 ore pentru a scrie 500 de cuvinte.

sursă: HubSpot

Deci, dacă petreci 20 de ore scrise, ai putea publica între 5.000 și 10.000 de cuvinte pe săptămână. Acesta este un număr destul de bun și ar echivala cu 2-3 postări de blog pe săptămână pe săptămână-mai mult decât suficient pentru propriul blog.

Cu toate acestea, asta nu lasă niciun alt timp pentru partea de afaceri a lucrurilor. Nu există timp pentru construirea de legături, fără timp pentru postările invitați și fără timp pentru construirea relațiilor cu alți bloggeri, adăugând link-uri de afiliere sau creșterea listei de e-mailuri.

Lucrurile pe care trebuie să le faci absolut 100% pentru a avea succes.

Amintiți -vă, sunteți proprietar de afaceri, nu doar un scriitor. Uneori, crearea de conținut nu este cel mai important lucru pe care l -ai putea face.

Deci, cum ar trebui să vă optimizați timpul? Cum maximizați valoarea timpului petrecut pe blogul dvs. pentru a câștiga bani în cel mai scurt timp posibil?

Cum îți poți crește blogul la viteza de pornire și să -ți lași locul de muncă în șase luni și nu la șase ani?

În acest ghid, acoper cele mai bune 5 lucruri de externalizat ca blogger (și cele mai bune modalități de a o face).

Maximizarea valorii timpului dvs. și concentrându -vă pe sarcinile potrivite, vă accelerați calea către venitul pasiv.

Să începem.

Ce ar trebui să externalizați ca blogger?

Când mă uit la procesele mele de blog astăzi, petrec cel mai mult timp în următoarele cinci lucruri:

 • Blogging oaspeți/construirea de link -uri
 • Publicarea conținutului de noi blog
 • Relații de marketing afiliat și monetizare
 • Actualizarea și revigorarea conținutului vechi
 • Construirea comunității mele (lista de e -mailuri și grupul Facebook)

Acum, aș putea încerca să fac toate aceste lucruri, dar nu aș fi foarte eficient. Prin externalizarea anumitor componente ale acestor sarcini, pot să scriu atât creșterea blogului meu, cât și influența în nișa mea.

Deci, ce externalizați mai întâi?

1. Scriere de conținut.

Acesta este unul mare. În timp ce nu externalizez fiecare postare pe blog pe site -ul meu, nu pot scrie fiecare cuvânt.

De exemplu, dacă trebuie să public o postare de 5.000 de cuvinte, am două opțiuni:

 • Opțiunea A: Petreceți 5-10 ore scriind postarea singură.
 • Opțiunea B: Petreceți o oră editare și publicând A Post scris cu fantome.

Cu opțiunea B, încă fac cercetări de cuvinte cheie și îmi planific conținutul, dar nu trebuie să scriu întreaga postare. Pur și simplu trebuie să deschid documentul Google finalizat, să -l editez singur, să -l transform în WordPress și să -l public.

Cum să externalizați:

Angajați un scriitor individual pentru a crea primele proiecte pentru blogul dvs. Utilizați mamut. WordPress.

Cum să angajezi un scriitor:

O mulțime de bloggeri folosesc site -uri precum Fiverr sau Upwork pentru a găsi scriitori, dar nu recomand acest lucru ca o opțiune pe termen lung. Scriitorii de pe aceste platforme jonglează adesea mai mulți clienți și se luptă să ofere o muncă constantă. În schimb, ar trebui să angajați un scriitor individual care este concentrat pe blogul dvs. și poate oferi un volum constant.

Când am angajat primul meu scriitor, am publicat o oportunitate de muncă pe Problogger Job Board . Există o mulțime de mari scriitori care caută de lucru pe acest site și puteți posta oportunități de muncă unice care se potrivesc exact cu ceea ce căutați.

Când scrieți oportunitatea de muncă, uitați -vă la exemple de alte listări de locuri de muncă și asigurați -vă că includeți:

 • Cine sunteți
 • despre ce este site -ul dvs. și nișa dvs.
 • Câte cuvinte sau articole pe care le așteptați pe săptămână
 • Întrebați ei pentru a -și împărtăși ratele și a oferi câteva probe de scriere

După ce am postat un loc de muncă pe Problogger (și l -am promovat), am primit peste 50 de cereri în două zile.

Următorul vine partea (nu foarte distractivă): restrângerea căutării pe baza CV -urilor și a eșantioanelor de scriere.

scanează -ți trimiterile și caută scriitori care se potrivesc stilului tău, punctului de preț și au experiență în nișa ta. După ce ați redus-o până la cele mai bune 3-4 alegeri, trimiteți-le un contur, astfel încât să poată scrie fiecare un proiect de proiect pentru dvs.

În cele din urmă, angajați-l pe scriitor care oferă lucrarea de cea mai înaltă calitate și vă trimite conținutul la timp . Acest lucru este crucial. Viteza este importantă și dacă scriitorul durează mai mult decât se aștepta pentru primul tău proiect, acesta este un semn al lucrurilor care vor veni.

După ce ați ales alegerea, comunicați cu noul dvs. scriitor prin e-mail sau conferință video Pe zoom. Faceți cunoștință cu acestea și discutați strategiile, așteptările și metodele de plată generale.

Iată cum funcționează procesul cu scriitorii mei:

În primul rând, realizez cercetări de cuvinte cheie și creez un calendar de conținut cu cel puțin 5-10 postări viitoare pentru scriitorii mei. Folosesc un document partajat simplu care include următoarele informații pentru fiecare postare:

 • Cuvânt cheie țintă
 • Titlul postării blogului
 • Lungimea articolului
 • Exemple de articole pentru inspirație
 • Titluri

asta este.

Puteți obține mai detaliat și includeți alte detalii, cum ar fi link -uri interne, statistici de adăugat, etc., dar într -adevăr se reduce la relația dvs. individuală cu scriitorul dvs. și cât de confortabil lucrați unul cu celălalt.

Sfat bonus: Pentru a decide cu privire la numărul de cuvinte, îmi Google cuvântul cheie țintă și eșantionez lungimea postărilor de top 3-4. Puteți utiliza Word Plus Extensie cromată pentru a facilita acest lucru.

pur și simplu descărcați extensia, apoi selectați tot textul în orice articol dat, faceți clic dreapta și selectați Word Counter Plus. Acest lucru vă oferă numărul exact de cuvinte. Îmi propun să -mi fac conținutul puțin mai lung decât concurența.

Bonus Sfat #2: Asigurați -vă că spuneți scriitorului dvs. să surseze orice statistică și sursă/link către orice imagini pe care le folosesc. În Google Docs, imaginile dvs. ar trebui să fie optimizate JPEG -uri nu mai mari de 800 px lățime și să includă ALT Text pentru imaginile dvs. în Google Docs.

Cu conversia Google Doc în WordPress, textul ALT va deveni numele fișierelor dvs. de imagine.

Odată ce scriitorul dvs. termină Google Doc, este timpul să îl introduceți în WordPress. Descărcați documentul, apoi utilizați pluginul Mammoth .docx Converter (sau un alt instrument) pentru a transfera postarea în editorul WordPress.

Singurul lucru rămas de făcut este să adăugați categoria de postare pe blog, etichete, meta descriere și Slug URL. De asemenea, veți dori să vă asigurați că legăturile externe se deschid într -o nouă filă.

ce costă să externalizezi scrierea:

scriitorii variază foarte mult ca preț în funcție de calitatea și nișa lor de scriere. Am văzut că costurile variază de la 0,03 USD pe cuvânt la 0,25 USD pe cuvânt. Puteți găsi mulți scriitori buni în 0,05 USD până la 0,10 USD pe interval de cuvinte. Asta înseamnă că pentru o postare pe blog de 1.000 de cuvinte, ar trebui să vă așteptați să plătiți între 50 și 100 USD.

Dacă obiectivul dvs. este o postare pe blog de 2.000 de cuvinte pe săptămână, puteți plăti 200-400 USD pe lună.

2. Link Building.

Acum că am acoperit conținut și cum să primiți mai multe cuvinte publicate pe propriul blog, trebuie să vă extindeți eforturile SEO din afara paginii.

În cele din urmă, externalizarea are două obiective principale: mai mult conținut și mai multe legături către acel conținut.

Pentru a obține mai multe link-uri către conținutul dvs., trebuie să efectuați construirea de link-uri pentru a vă crește Autoritatea de domeniu (DA) .

backlink -urile sunt ca moneda internetului; sunt un vot de încredere în ochii Google și ajută toate conținutul de conținut al blogului.

Dacă tocmai începeți un blog, DA -ul dvs. este zero și este greu de clasat pentru orice. Puteți scrie în conținutul inimii dvs., dar fără link -uri, pur și simplu nu vă veți clasifica. Astfel, nu veți primi niciun trafic, care la rândul său, nu vă va face bani.

Mulți experți SEO spun că cele mai bune tipuri de link -uri pe care le puteți obține sunt „link -uri pasive”, sau link -uri pentru care nu trebuie să lucrați: cineva găsește articolul dvs. util și link -uri către It.

construiește -l și vor veni.

Acestea sunt sfântul Graal al clădirii Link și puteți obține mai multe dintre acestea prin crearea de conținut de calitate ultra-înaltă și adăugând lucruri unice la postările dvs., cum ar fi infografii, videoclipuri, statistici și studii de caz.

Cu toate acestea, legăturile pasive sunt un mit absurd . Este posibil ca oamenii să nu te găsească. Site -urile care se clasează deja sunt mai ușor de găsit, la rândul lor obținând mai multe legături pasive. Este un ciclu pe care trebuie să -l rupeți.

Pentru a face asta, trebuie să vă construiți link -uri .

18 luni post-lansare, mi-am crescut Ahrefs Domeniu rating De la 0 la 78, construit peste 70 de linii de backlink -uri și mi -am crescut traficul de la 0 la peste 500K vizitatori pe lună.

Sursa: ahrefs < /a> (Estimările de trafic organic sunt de obicei subestimate)

Cum am făcut -o?

am angajat un asistent.

Cum să angajezi un asistent independent:

șase luni după lansare, făceam puțin peste 10 milioane de dolari pe lună de pe blogul meu (mai ales din serviciile de consultanță). În acel moment, am decis să fac prima mea închiriere reală.

mi -am dorit un asistent independent care să ajute cu tot ceea ce a avut loc în afara blogului meu: postări pentru invitați, construirea de link -uri și parteneriate. Am văzut cum operează echipele de conținut de start și știam că munca a fost nevoie pentru a face toate acestea. Știam că nu o pot face singur.

Am postat un loc de muncă pe într -adevăr.com pentru un „specialist în informare”. Unele dintre responsabilități includ:

 • Ajungând pe site -uri pentru oportunități de postare a oaspeților.
 • Subiecte de pitching pentru postările invitați și urmăriți cu editori.
 • Construirea relațiilor cu bloggerii și influenții.
 • Editarea și publicarea postărilor de blog în nișa de marketing.

Asistentul dvs. trebuie să aibă abilități deosebite de construire a relațiilor și un ochi bun pentru editarea conținutului. Obiectivele lor principale sunt de a vă ajuta să vă gestionați sistemul de blogging pentru oaspeți, astfel încât să obțineți mai multe postări (și link -uri) cu mai puțin din implicarea dvs. directă.

Astăzi, asistentul meu (care este fantastic) poate prelua procesul de la Cold Email Outreach la subiecte de pitching, obținerea lor aprobată, trimițând contururi către scriitori de conținut pentru oaspeți (mai multe despre asta în curând), obținând conținutul înapoi, adăugând -o pe mine link -uri și trimitându -mi -o pentru recenzie finală.

cu un asistent bine instruit, puteți scala construirea link-ului prin postări de invitați și relații de blog.

Cum să lucrezi cu asistentul tău independent:

Este important să aveți un raport puternic cu asistentul dvs. și să vă întâlniți în mod regulat, astfel încât obiectivele dvs. să fie aliniate. De asemenea, l -am lăsat pe asistentul meu să adauge link -uri către propriul site pentru a -și construi propria prezență pe web. Ai nevoie de cineva cu piele în joc.

Pentru a începe, creați o căsuță de e -mail Gmail partajată pe care dvs. și asistentul dvs. le gestionați amândoi. Apoi oferiți -vă asistentului tipurile de site -uri pe care doriți să le postați invitat în nișa dvs.

În continuare, creați un șablon de informare prin e -mail pe care asistentul dvs. îl poate folosi pentru a juca postări pentru oaspeți. După ce au această listă, vor aduna adrese de e -mail și vor trimite e -mailuri în numele dvs.

Odată ce un site web vă răspunde, asistentul dvs. poate apoi să pună subiecte pentru oaspeți pentru aprobare în numele dvs. (va trebui să vă antrenați asistentul în acest sens).

Când este aprobat un subiect de postare de invitat, asistentul dvs. trimite titlul de subiect aprobat, orientări editoriale și orice alte note către scriitorii dvs. de postare invitați (mai multe despre acest lucru).

De obicei, o postare de oaspeți durează 1-2 săptămâni pentru a scrie. Când a fost terminat, asistentul dvs. vă poate adăuga strategic linkurile către conținut și vă poate trimite pentru revizuire finală.

Dacă vi se pare bine, dați-vă deconectarea și trimiteți postul de invitați. Este important să petreceți ceva timp în această etapă făcând câteva modificări finale la postarea de invitați și să vă asigurați că se potrivește stilului dvs. de scriere.

cât să plătești asistentul tău:

ar trebui să plătiți bine asistentul (și să nu utilizați un VA pentru asta). Vă recomand să angajați o persoană cu sediul în țara dvs. și să începeți de la 20-25 USD pe oră pentru 20 de ore de muncă pe săptămână.

3. Scrierea postului de oaspeți.

În 2019, am publicat peste 80 de articole pe propriul meu blog și peste 80 de postări de oaspeți pe alte bloguri.

Acest lucru echivalează cu peste 500.000 de cuvinte de conținut publicat. Întradevăr? Probabil că am scris doar aproximativ 10% din asta.

Deci, cum scrii postările pentru oaspeți?

Nu le scrieți pe voi înșivă.

După cum am menționat mai sus, dacă angajați un scriitor de conținut pentru blogul dvs. și un asistent pentru outreach, care va scrie de fapt postările invitați?

Sperăm, nu tu!

Pentru a extinde acest sistem, va trebui să angajați un scriitor de fantome pentru postările dvs. de oaspeți. Este același proces de angajare ca și scriitorul de conținut pentru propriul blog de mai sus, cu excepția faptului că vor lucra exclusiv la postările dvs. de oaspeți.

În acest caz, căutați în principal scriitori de fantome în nișa aleasă. De exemplu, un scriitor de fantome de marketing poate avea o mulțime de experiențe de formatare a postărilor de pe blogul de marketing, dar poate nu atât pentru articolele financiare.

Dacă nu au experiență de nișă, dar sunt obligați să scrie despre subiecte de nișă aprofundate, lipsa lor de cunoștințe va fi destul de evidentă.

cât de mult să plătești postarea dvs. pentru oaspeți:

Costul The Ghostwriter este același cu scriitorul pentru blogul tău – așteptați -vă să plătiți între 0,05 și 0,10 USD pe cuvânt.

Dacă primiți 4 postări de oaspeți acceptate pe lună (1 pe săptămână, ceea ce reprezintă un obiectiv bun) și sunt în medie 1.500 de cuvinte, vă puteți aștepta să plătiți 300 $-600 $ pe lună. p>

4. Design grafic

Am acoperit cele mai importante angajări pentru a vă extinde traficul. Cu toate acestea, există și alte domenii importante ale blogului dvs. pentru a externaliza.

Nu subestimați importanța unui design grafic bun. Vă poate face sau rupe ratele de conversie, experiența utilizatorului și credibilitatea mărcii.

Când mi -am lansat prima dată blogul, am cumpărat o temă WordPress simplă și am proiectat totul singur. În timp ce acest lucru a funcționat o perioadă, părea amator.

Am cumpărat și câteva concerte Fiverr pentru magneții mei de plumb și cărți electronice. Nici ei nu au fost atât de grozavi.

Deci, după câștigând bani de pe blogul meu , mi-am dat seama de cea mai bună opțiune și am semnat cu o companie de design grafic, numită Brandstrong .

plătiți o taxă lunară forfetară și pot lucra între 1-3 proiecte de proiectare grafică simultan. Ele creează totul, de la imagini postări pe blog până la infografii, cărți electronice, imagini de produs și multe altele.

De exemplu, aruncați o privire la acest lucru înainte și după postarea mea pe blogul meu prezentat imagini.

înainte (o imagine nu atât de bună pe care am creat-o eu):

după (creat de un designer profesionist):

Aceasta este o diferență uriașă și schimbă total aspectul site -ului meu web. Pentru postarea mea de pe blog, mi se oferă un fișier Photoshop PSD și pot schimba cu ușurință textul și imaginea de fundal pentru fiecare postare pe blog. Folosesc stoc de adobe pentru imagini de stoc de înaltă calitate.

Puteți vedea, de asemenea, câteva exemple de infografii în cea mai bună găzduire web Articol și postarea mea despre < a href = "https://www.adamenfroy.com/how-to-start-at-b-blog"> Cum să porniți un blog .

cât costă angajarea unui designer web:

Plătesc aproximativ 286 USD pe lună pentru Brandstrong.

5. Dezvoltare web

Deși blogul meu are succes astăzi, am făcut o mulțime de greșeli newbie pe parcurs. În primul rând, mi -am început blogul pe Squarespace.

După ce am realizat limitările lui Squarespace, am decis să fac trecerea la WordPress. De -a lungul timpului, mi -am schimbat și tema WordPress, furnizorul meu de găzduire web și o mulțime de alte mici detalii.

Am norocul să am un prieten care este un dezvoltator WordPress.

l -am angajat pe prietenul meu Josh, care conduce o afacere de consultanță pe site -ul web numit Nuweb marketing .

De -a lungul timpului, mi -am dat seama de importanța de a avea un dezvoltator în colțul meu. El m -a ajutat:

 • Transferați găzduirea mea web.
 • Construiți o temă WordPress personalizată.
 • Actualizați fișierele și pluginurile mele de bază WordPress.
 • Vizualizați rapoartele lunare de performanță lunare .
 • cu probleme tehnice și modificări de proiectare.

Am câteva cunoștințe de bază despre HTML și CSS, dar nu sunt un expert de dezvoltare web.

Dacă vă confruntați cu WordPress sau nu știți cum să faceți față lucrurilor precum înregistrările DNS și găzduirea, externalizarea câtorva ore de ajutor pentru dezvoltare este o opțiune bună.

Cum să angajezi un dezvoltator web:

nu va trebui să faceți acest pas și ar trebui să angajați un dezvoltator doar dacă doriți un site web personalizat și o întreținere continuă.

Când începeți prima dată, puteți face totul singur. Alegeți o temă WordPress simplă, cum ar fi Kadence, cu Kadence Blocks pentru a începe să construiți totul singur.

Costul angajării unui dezvoltator depinde de domeniul de aplicare al proiectului dvs. și de obicei percep între 75 și 150 USD pe oră. O simplă migrație de găzduire web ar putea dura două ore de timp. Un site web complet personalizat ar putea dura 40 sau 100 de ore.

cu un designer web bun și un dezvoltator web în colțul dvs., puteți petrece mai puțin timp îngrijorat de problemele tehnice și vă puteți concentra pe creșterea afacerii dvs.

rezumat

pentru a recapata, primele 5 lucruri de externalizat ca blogger care se gândește la afaceri sunt: ​​

 • Scrierea conținutului
 • Link Building
 • Scrierea postului de oaspeți
 • Design web
 • Dezvoltare web
 • < /ul>

  Dacă costurile asociate acestor angajări nu sunt viabile în acest moment, este în regulă. Un lucru minunat despre a fi blogger este că poți face totul singur. Va dura mai mult timp pentru a vă dezvolta blogul într -o afacere de succes.

  Dacă aveți fondurile disponibile, începeți cu un scriitor de conținut pentru a scoate câteva postări pe blog de pe farfurie. După ce veți veni câțiva bani, angajați -vă primul asistent. Restul depinde de tine.

  externalizând aceste responsabilități de blogging, devin proprietar de afaceri și nu doar un blogger:

  • Îmi planific calendarul de conținut și cercetarea cuvintelor cheie în loc să scriu fiecare cuvânt.
  • Supraveghează sistemul meu de blogging pentru oaspeți în loc să fiu Blocat în buruienile care scriu pentru alte site -uri.
  • Public și scriu conținutul meu în loc să scriu fiecare cuvânt.
  • Project gestionează proiecte de proiectare în loc de ore petrecute în Photoshop.

  La rândul său, am mai mult timp să construiesc relații de afiliere, să -mi actualizez conținutul pentru a -l ajuta să se clasifice, să mă întâlnesc cu influențarii și companiile pe care le promovez și să -mi construiesc comunitatea minunată.

  Trageți cele mai mari pârghii, creați sisteme și maximizați -vă impactul. În cele din urmă, bloggingul se referă la scalarea influenței dvs. online și nu o puteți face singur.

  Pentru mai multe resurse de blogging, consultați ghidul meu uriaș pentru Începerea unui blog ca o afacere și cum să câștigi bani pe bloguri .

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *