Locuri de muncă de vânzări la distanță: Cum să faceți șase cifre să funcționeze de acasă (2023)

Locuri de muncă de vânzări la distanță: Cum să faceți șase cifre să funcționeze de acasă (2023)

Reprezentanții vânzărilor sunt forța motrice a succesului oricărei companii.

Sunt responsabili de generarea de oportunități, hrănirea lor prin procesul de vânzare folosind dreptul CRM software și, în cele din urmă, închiderea ofertelor.

Adăugarea la ceea ce unii ar putea considera un profesionist de lucru în această industrie, Multe repetări de vânzări funcționează acum de la distanță.

cu software desktop de la distanță și acces Instrumente, este mai ușor să vă conectați cu clienții și perspectivele, indiferent unde se află.

În plus, software hr la distanță face ușor de recrutat, închiriere și la bord noi repetări de vânzări – indiferent de poziția pe care o implică poziția.

Indiferent dacă sunteți un veteran de vânzări sau doar începeți în industrie, lucrul de la distanță are multe beneficii – acestea includ un program flexibil, fără navetă și capacitatea de a lucra din oriunde în lume.

Dacă aveți în vedere un loc de muncă de vânzări la distanță, în acest articol, vă voi împărtăși tot ce trebuie să știți despre realizarea a șase cifre care lucrează de acasă printr -un loc de muncă de vânzări la distanță. p>

Să intrăm corect în ea.

Lucrările curente de la distanță de top

a ști ce locuri de muncă sunt disponibile este primul pas pentru a fi angajat pentru o poziție de vânzare la distanță de la domiciliu .

Iată câteva dintre cele mai frecvente locuri de muncă de vânzări la distanță pe care le puteți analiza.

manager de succes pentru clienți

O echipă de vânzări trebuie să se asigure că clienții pot utiliza un produs cu succes și să rămână mulțumiți de acesta pe termen lung.

Locul de muncă al managerului de succes al clienților este să se asigure că se întâmplă acest lucru.

cu sarcini precum la bordul noilor clienți, urmărirea implicării clienților, monitorizarea feedback -ului clienților și gestionarea problemelor de asistență a vânzărilor , acest loc de muncă necesită un ochi pentru detalii, abilități puternice ale oamenilor și capacitatea de a gândi picioarele tale.

Capacitatea de a empatiza cu clienții și de a înțelege nevoile lor este, de asemenea, esențială.

Executiv de cont digital

Un executiv de cont digital este un vânzător care are grijă de conturile clienților și este de obicei responsabil pentru dezvoltarea relațiilor cu clienții noi și existenți, înțelegerea nevoilor lor și completarea proceselor de vânzare .

Acest loc de muncă necesită abilități excelente de comunicare și negociere și capacitatea de a gândi strategic.

Senior Cont Manager

Indiferent dacă pentru asigurare de sănătate, software sau un alt tip de produs sau serviciu, persoanele și întreprinderile au nevoie de manageri de cont pentru a -și urmări conturile și pentru a se asigura că obțin cel mai mult din ceea ce plătesc.

Managerii de cont seniori sunt responsabili de dezvoltarea relațiilor cu clienții noi și existenți, înțelegând nevoile lor și oferindu -le cel mai bun serviciu posibil.

Descrierea postului unui manager de cont senior include, de obicei, rezolvarea problemelor clienților la nivel înalt și gestionarea celor considerate a fi mai semnificative probleme ale clienților.

Manager de generare a cererii senior

Managerul de generare a cererii senior este o poziție de vânzări responsabilă de generarea de oportunități și cererea pentru produsele sau serviciile unei companii.

Fie că lucrează pentru o companie SaaS, un site de comerț electronic sau un alt tip de afacere, Senior Cerere Generation Manager creează și execută campanii de marketing care generează conduce cu scopul de a converti clienții. < /P>

Reprezentant de vânzări de ieșire

Reprezentanții de vânzări de ieșire sunt responsabili de efectuarea apelurilor reci și de a trimite e -mailuri către potențiali clienți, de a construi relații și de închiderea vânzărilor.

Acest loc de muncă necesită abilități excelente de comunicare și capacitatea de a gândi pe picioarele unuia în timp ce veniți cu soluții creative la probleme.

Este bine să luăm în considerare faptul că vânzările de ieșire sunt utile în aproape orice industrie, așa că va exista întotdeauna multă muncă în această poziție.

Reprezentant de vânzări de intrare

munca opusă vânzărilor de ieșire este vânzările de intrare, o poziție în care reprezentanții vânzărilor iau apeluri sau discută cu clienții care au arătat deja interes pentru produsele sau serviciile unei companii.

În acest caz, jobul reprezentantului de vânzări este să se bazeze pe această relație și să închidă vânzarea.

Un reprezentant de vânzări intern are nevoie de diverse abilități, cum ar fi ascultarea activă, rezolvarea problemelor și capacitatea de a identifica și gestiona obiecții.

Specialist în marketing de conținut

Strategii de marketing digital au deschis ușa la mai multe noi locuri de muncă de vânzări de vânzări , iar marketingul de conținut este unul dintre ei.

Specialiștii de marketing de conținut sunt responsabili de crearea și gestionarea conținutului care atrage oportunități și conduce vânzări.

Aceasta ar putea include postări pe blog, cărți electronice, infografii, studii de caz, etc.

Capacitatea de a scrie o copie convingătoare și de a produce conținut de înaltă calitate este esențială pentru această lucrare, așa cum este o înțelegere a SEO și cum să conduci traficul către un site web.

Manager de dezvoltare a afacerilor

Un manager de dezvoltare a afacerilor preia o varietate de sarcini pentru a ajuta o companie să crească.

Acest lucru ar putea include identificarea de noi oportunități de afaceri, dezvoltarea strategiilor de marketing, generarea de oportunități și închiderea vânzărilor.

Dacă aveți experiență ca manager de proiect dintr -un rol anterior, este posibil să aveți deja abilitățile necesare pentru acest job.

cel puțin, veți avea o bază solidă pentru a avea succes.

indiferent dacă vindeți asigurarea de viață ca parte a unei soluții de asistență medicală sau lucrați pentru o companie de software, a fi un manager de dezvoltare a afacerilor necesită o comunicare excelentă pentru a vă asigura că mesajul dvs. va fi livrat clar.

Analytics cont Manager

citirea datelor și interpretarea a ceea ce înseamnă cu adevărat este un aspect crucial al vânzării.

Prin urmare, datele privind instrumentele de prognoză și stabilirea obiectivelor sunt o abilitate valoroasă în orice loc de muncă de vânzări.

Persoana care lucrează ca manager de cont Analytics se ocupă și de mulți alți colegi care lucrează în diferite aspecte ale vânzărilor ca parte a zilei lor medii.

de la managerul de produse care dorește să înțeleagă cum o nouă caracteristică are impact asupra comportamentului clienților către consultantul de vânzări care are nevoie de ajutor pentru interpretarea datelor, precum și directorul de vânzări care trebuie să vadă imaginea de ansamblu atunci când ia decizii, Analitica Managerul de cont este un jucător critic în orice organizație de vânzări.

Reprezentant pentru dezvoltarea vânzărilor (SDR)

În rolul unui reprezentant al dezvoltării vânzărilor, scopul este de a genera interes pentru produsele sau serviciile unei companii și de a califica oportunitățile pentru echipa de vânzări.

Vânzătorii din această poziție folosesc diverse instrumente, inclusiv instrumente de apel la rece, rece rece e-mail software , social media și platforme webinar , pentru Începeți treaba.

Un SDR trebuie să fie informat despre produsele sau serviciile pe care le vând și le pot explica în termenii laicului.

Recrutarea managerului

De la poziții la nivel de intrare până la conducerea superioară, managerul de recrutare este responsabil pentru găsirea și angajarea celui mai bun talent pentru o companie.

Vânzarea avantajelor de lucru pentru o anumită companie este crucială pentru succesul pe termen lung.

Descrierea postului unui manager de recrutare poate implicând postarea de reclame de locuri de muncă, efectuarea de interviuri și lucrul cu HR la bordul noilor angajați.

Personalul de recrutare HR ar trebui să ia în considerare, de asemenea, noua generație de instrumente de recrutare AI Acest lucru poate ajuta cu această poziție de vânzări și poate îmbunătăți modul în care își fac treaba.

Există, de asemenea, câteva considerente suplimentare pentru persoana în acest rol.

De exemplu, a fi un angajator de șanse egale înseamnă că managerul de recrutare trebuie să fie conștient de legi și reglementări legate de angajare și să se asigure că compania respectă acestea.

abilități pentru a avea succes într-o lucrare de vânzări la distanță

În timp ce oportunitățile de muncă în vânzările la distanță sunt în creștere, există încă o concurență rigidă pentru aceste poziții.

pentru a vă oferi cele mai bune șanse de a ateriza un loc de muncă de vânzări la distanță, trebuie să aveți abilități și experiență potrivite.

Iată câteva abilități pe care ar trebui să le evidențiați pe CV -ul dvs. (sau luați în considerare timpul de investiții și efortul în realizare).

Capacitatea de a construi relații rapid

În timp ce experiența de vânzare va fi întotdeauna benefică, nu este singurul lucru pe care angajatorii doresc să -l vadă atunci când angajează.

Oricine, de la un reprezentant de vânzări junior part-time la un manager de vânzări cu normă întreagă, va trebui probabil să poată construi relații rapid.

Aceasta înseamnă conectarea cu oamenii, chiar dacă nu i -ai mai întâlnit niciodată, este o abilitate crucială pentru a avea succes în vânzări.

Există, de asemenea, diverse cazuri în care această abilitate este mult mai bună decât experiența.

Un grad ridicat de inteligență emoțională

Inteligența emoțională se referă la capacitatea unui vânzător de a fi conștienți și de a -și gestiona propriile emoții, precum și de sentimentele altora.

pentru a reuși în industria vânzărilor, trebuie să înțelegeți și să gestionați emoțiile clienților și clienților dvs.

Mai mult decât atât, dacă doriți să lucrați de acasă și să vă atingeți obiectivele de vânzare, va trebui să aveți un grad ridicat de inteligență emoțională pentru a depăși situațiile în care vă veți găsi.

Capacitatea de a avea conversații dificile

conversații dificile care trebuie să aibă loc atunci când lucrează de la distanță sunt chiar mai dificile decât conversațiile în persoană.

Cu toate acestea, o parte din călătoria de dezvoltare a profesionistului de vânzări este învățarea la să aibă conversații fără să pară apăsătoare sau agresive .

Aceasta este, de asemenea, o abilitate esențială, fie că le sună la rece, sau îi trimiteți prin e -mail înainte și înapoi pentru a închide o afacere.

Capacitatea de a asculta cu atenție

Un reprezentant de vânzări care își poate asculta clienții și să înțeleagă nevoile lor va avea mai mult succes decât unul care nu.

Fie prin vânzări de telefon, social media sau e -mail, un mare vânzător trebuie să fie capabil să asculte cu atenție clienții lor, să arate că au auzit de fapt ce experimenta clientul și apoi să execute acțiunea potrivită pe baza nevoilor specifice clienților.

Capacitatea de a gestiona bine respingerea

A avea abilități de comunicare potrivite este esențial în toate aspectele vânzărilor la distanță.

manipularea respingerii ar putea fi doar una dintre principalele.

începând de la aplicarea postărilor de locuri de muncă ca parte a fazei de căutare a postului pentru comunicarea cu oportunități, perspective și clienți, un reprezentant de vânzări la distanță trebuie să poată gestiona bine respingerea fără a-l permite să-și descurajeze eforturile.

a spus altfel, Un reprezentant de vânzări la distanță trebuie să fie confortabil cu faptul că vor fi respinse de mai multe ori decât vor fi acceptate.

Vestea bună este că, în general, trebuie să aibă succes doar în încercările lor de câteva ori pentru a -și atinge obiectivele.

Aceasta înseamnă, de asemenea, respingerea este o modalitate excelentă de a elimina oamenii care nu ar fi devenit niciodată clienți.

Capacitatea de a rămâne organizat și de a gestiona mai multe sarcini simultan

cu apeluri de vânzări în preaplin și documente digitale, poate fi ușor să te simți copleșit într -un loc de muncă de vânzări la distanță.

Dar un vânzător de la distanță excelent știe cum să -și gestioneze timpul și să mențină totul organizat.

Utilizarea instrumentelor pentru a vă ajuta să rămâneți în vârful conductei de vânzări vă poate asigura că sunteți mereu în fața jocului.

Capacitatea de a utiliza tehnologia eficient

Vânzătorul final trebuie să poată să îmbrățișeze tehnologia nouă și să o folosească eficient pentru a -i ajuta să închidă mai multe oferte .

Indiferent de ce dictează o situație, a avea o minte deschisă în ceea ce privește tehnologia este o trăsătură de vânzare crucială și una care este necesară pentru a avea succes în această industrie.

Capacitatea de a fi auto-motivat și de a lucra independent

În timp ce multe companii se asigură că instruirea de vânzări furnizată este cuprinzătoare, de obicei este până la vânzătorul să fie auto-motivat și să funcționeze independent.

Acest lucru este valabil mai ales pentru joburile de vânzări la distanță.

nu vă respiră pe gât, care să vă spună ce să faceți, așa că este esențial să fiți condus să reușești și să poți rămâne la sarcină fără o supraveghere constantă.

Dacă nu, s-ar putea să vă aflați la sfârșitul unei perioade de vânzare fără să atingeți țintele potrivite, ceea ce este un no-no pentru toți cei implicați în vânzări.

O dorință de a rămâne în cunoaștere

În timp ce elementele de bază ale vânzării rămân aceleași, industria este în continuă schimbare, așa că un vânzător de succes trebuie să dorească, de asemenea, să rămână în cunoștință de cauză.

Aceasta include menținerea ultimelor știri despre vânzări, modificări ale tehnologiei și noi modalități de a închide ofertele.

de la știri tehnologice despre cele mai recente locuri de muncă de pornire la articole tehnologice din comunitatea online cu privire la managementul clienților și instrumente de vânzare , un vânzător trebuie să fie în cunoștință de cauză pentru a rămâne în fața concurenței lor.

Cei mai buni vânzători caută mereu o margine față de competiția lor, iar singura modalitate de a face acest lucru este să fie în cunoștință de cauză.

o diplomă de licență (opțional)

În funcție de compania cu care alegeți să lucrați, o diplomă de licență poate fi sau nu necesară pentru locuri de muncă de vânzare la distanță.

Cu toate acestea, devine din ce în ce mai obișnuit ca angajatorii să prefere candidații care au finalizat cel puțin o formă de învățământ superior.

Pe lângă faptul că vă oferă abilitățile și cunoștințele de bază necesare pentru o carieră de succes în vânzări, având o diplomă arată și potențiali angajatori pe care sunteți disciplinați și capabili să -l finalizați

Cum să găsiți cele mai bune locuri de muncă de vânzări la distanță pentru dvs.

Acum, după ce am trecut peste unele dintre abilitățile și calitățile critice necesare pentru o carieră de succes în vânzări la distanță, să ne uităm la modul în care puteți găsi cele mai bune locuri de muncă de vânzări la distanță.

Recrutarea de locuri de muncă site-uri web

Una dintre cele mai ușoare metode de a găsi locuri de muncă de vânzări la distanță este utilizarea unui site web de recrutare a unui loc de muncă, cu mai multe concentrând în mod special pe locuri de muncă la distanță.

Ca și un proces cu conducta de vânzări vă asigură că vă atingeți țintele, este crucial să aveți un proces pentru căutarea dvs. de locuri de muncă.

De exemplu, puteți obține cea mai recentă alertă de muncă care vă permite să primiți informații despre pozițiile deschise imediat ce apar.

Acest lucru vă poate ajuta să rămâneți în vârful noilor postări și asigurați -vă că nu pierdeți nicio oportunitate .

Iată câteva dintre cele mai bune site -uri de luat în considerare atunci când căutați locuri de muncă de vânzări la distanță:

toate acestea pot fi resurse excelente pentru a găsi locuri de muncă de vânzări la distanță.

În timp ce site -urile web ale locurilor de muncă sunt un loc minunat pentru a începe căutarea dvs., nu ar trebui să fie singura dvs. sursă pentru a primi notificări complete de locuri de muncă de vânzare.

motoare de căutare

motoarele de căutare pot fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a găsi locuri de muncă de vânzări la distanță.

făcând o căutare simplă, puteți găsi mai multe postări diferite pentru locuri de muncă de vânzări la distanță, care nu sunt listate pe site -urile mai importante menționate mai sus.

De exemplu, este o practică bună să faceți o căutare Google pentru titlurile de locuri de muncă care vă interesează, plus cuvântul „telecomandă” sau „telecomunicații”.

s -ar putea să căutați „locuri de muncă de la distanță executive de vânzări digitale” sau „Reprezentant de vânzări de vânzări de locuri de muncă de telecomunicații.”

Acest lucru ar trebui să creeze mai multe opțiuni diferite pentru a vă explora.

social media

Un alt mod minunat de a găsi locuri de muncă de vânzări la distanță este prin intermediul platformei de socializare potrivite.

În această privință, Linkedin este la îndemână la îndemână platformă pentru solicitanții de locuri de muncă.

Majoritatea recrutorilor folosesc LinkedIn pentru a posta deschideri de locuri de muncă , deci este un loc minunat pentru a începe căutarea.

Puteți utiliza, de asemenea, LinkedIn pentru a vă conecta cu potențiali angajatori și profesioniști de vânzări din rețeaua dvs.

alte rețele de social media ar putea funcționa în scopuri de căutare a locurilor de muncă, deși aș recomanda să vă concentrați eforturile pe LinkedIn atunci când vine vorba de căutarea de locuri de muncă.

propria rețea

Puteți găsi, de asemenea, locuri de muncă potențiale și parteneriate viitoare prin rețea cu oameni din propria rețea.

Unele dintre cele mai bune locuri de muncă se găsesc prin conexiuni personale , deci menținerea puternică a rețelei dvs. este esențială.

contactați persoanele pe care le cunoașteți și spuneți -le că sunteți în căutarea unui loc de muncă de vânzare la distanță.

nu știi niciodată cine ar putea să te ajute să găsești oportunitatea perfectă.

Profitați-vă la maxim de timp lucrând de acasă < span class = "ez-toc-secțiune-end">

În timp ce aveți abilitățile necesare pentru a reuși într -un loc de muncă de vânzare la distanță, este esențial, alte abilități trebuie să fie luate în considerare în atunci când vine vorba de experiența dvs. de lucru de acasă.

Abilitățile de top pentru a lucra cu succes de acasă includ următoarele.

A fi capabil să rămână disciplinat

de la locuri de muncă de vânzări la nivel de intrare la poziții mai experimentate, a rămâne disciplinat este crucial pentru oricine lucrează de acasă .

Deoarece nu va fi un manager care îți respiră gâtul, va depinde de tine să rămâi la sarcină și să îți faci munca.

Având abilități excelente de gestionare a timpului

O forță de vânzări la distanță necesită un gestionare excelentă a timpului pentru a avea succes.

Unul dintre avantajele lucrării de la distanță este să aveți flexibilitatea pentru a vă crea programul , dar aceasta poate fi și o sabie cu două tăișuri.

Știind ce oră funcționează cel mai bine pentru dvs. și activitățile pe care trebuie să le completați vă vor ajuta să vă gestionați timpul mai eficient.

A fi capabil să jonglezi mai multe sarcini simultan

Deși nu este ideal, multitaskingul trebuie uneori, mai ales în lumea haotică care este uneori vânzări.

Luați în considerare o situație de centru de apel în care un angajat încearcă să vândă un produs în timp ce are de -a face cu un client supărat simultan pe două chat -uri diferite.

A fi capabil să jongleze mai multe sarcini simultan poate fi diferența dintre o vânzare de succes și un client pierdut.

A fi un mare comunicator, atât verbal, cât și scris

asigurându -vă că toată lumea înțelege exact ceea ce spuneți (sau scrieți) este crucial în orice loc de muncă, dar este esențial în vânzări la distanță.

în multe situații, comunicarea greșită poate duce la pierderea vânzărilor sau a ofertelor prin , deci comunicarea eficientă este o necesitate.

A fi proactiv și a lua inițiativă

a lucra de la distanță înseamnă că de multe ori va trebui să lucrați independent și să luați inițiativa pentru a finaliza lucrurile.

Aceasta poate fi o ajustare dificilă pentru unii, dar este o abilitate esențială pentru oricine dorește să reușească într -un loc de muncă de vânzare la distanță.

De exemplu, dacă aveți sarcina de a găsi noi oportunități, va trebui să fiți proactiv în eforturile dvs. și să luați inițiativa de a ajunge la la potențiali clienți.

Acest lucru ar putea include utilizarea platformelor niciodată utilizate înainte sau chiar încercarea de noi metode de marketing.

Înfășurați.

Când vine vorba de joburi de vânzări la distanță, unul dintre cele mai importante lucruri este să fii proactiv și să folosești toate resursele disponibile.

Indiferent dacă căutați online, rețea sau utilizați social media, există mai multe modalități de a găsi oportunitatea perfectă – dacă sunteți dispus să faceți munca necesară.

După ce ați deținut un loc de muncă, este esențial să vă concentrați pe dezvoltarea abilităților care vă vor ajuta să aveți succes.

în timp ce livrați un produs sau un serviciu excelent este esențial, concentrându -vă pe îmbunătățirea ambarcațiunii dvs. în fiecare zi va fi critică dacă doriți să ajungeți în vârf.

citirea ulterioară pe Adamenfroy.com: Utilizarea unui CRM este vitală pentru orice lucrare de vânzare la distanță.

Cunoașterea Ce este un CRM și cum să-l folosești corect vă va ajuta să reușiți în orice poziție de vânzare.

Mai mult, știind care software de vânzări AI sunt utilizate pe piața de astăzi pe piața de astăzi vă va oferi un picior în competiție.

până la urmă, un vânzător care are abilitățile potrivite și este susținut de AI în procesul lor de vânzare va depăși aproape întotdeauna unul fără.

În sfârșit, iată un articol informativ care discută vânzări SaaS și ce este nevoie Pentru a vinde software ca serviciu pe piața de astăzi.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *