7 moduri de a obține locuri de muncă de marketing digital la nivel de intrare în 2023

7 moduri de a obține locuri de muncă de marketing digital la nivel de intrare în 2023

Obținerea primei dvs. job de marketing digital la nivel de intrare poate părea o provocare descurajantă, mai ales atunci când nu aveți experiență profesională sub centură.

Forumuri de navigare, site-uri de știri și postări LinkedIn, veți vedea oameni care se plâng de modul în care candidații fără experiență sunt înșelați total pe această piață de muncă competitivă.

„Nu puteți obține un loc de muncă fără experiență și nu puteți obține experiență fără un loc de muncă.” Acest lucru pur și simplu nu este cazul. Există o mulțime de oameni care primesc locuri de muncă excelente la companii de top, cu o experiență „oficială” foarte mică.

Ce este grozav la marketing digital Industria este ritmul accelerat al schimbării. Startup-uri noi, companii SaaS și agenții de marketing digital apar la fiecare zi, schimbând modul în care facem afaceri și perturbând căile tradiționale de carieră (și nevoia de diplome avansate de colegiu).

Diferența de competențe de marketing digital este reală.

Până în 2020, vor exista 150.000 de locuri de muncă digitale și nu sunt suficienți profesioniști pentru a le umple.

Iată un alt secret: Puteți să vă învățați aceste abilități de marketing digital, fără a fi nevoie de o diplomă de colegiu scumpă.

gândiți-vă la asta.

Colegiile acoperă lucruri precum optimizarea motorului de căutare (SEO)? Cumpărare de anunțuri programatice? Cum să derulați campanii eficiente de căutare plătită? Optimizarea ratei de conversie? Leverea marketing influencer?

Nu, nu sunt, dar o carieră într-unul din aceste domenii vă poate plasa o muncă de șase cifre cu doar câțiva ani de experiență.

Deci, cum îți iei piciorul în ușă fără experiență formală?

Cum vă învățați suficient pentru a deține o lucrare de marketing digital la nivel de intrare, astfel încât să puteți începe să urcați pe scara corporativă? Ei bine, în 2013 am făcut exact asta și am prezentat pașii de mai jos, astfel încât să poți.

„85% din succesul dvs. financiar se datorează personalității și capacității dvs. de a comunica, negocia și conduce. Șocant, doar 15% se datorează cunoștințelor tehnice. « 

– Carnegie Institute of Technology

iată șapte moduri de a -ți deține primul loc de muncă de marketing digital fără experiență formală.

Vă rugăm să rețineți că această postare include un link de afiliere către flexjobs . Această companie îmi plătește un mic comision dacă vă înscrieți la serviciile lor fără costuri pentru dvs. Cu toate acestea, le recomand pe deplin ca site -ul freelance #1 pentru a obține experiență reală sub centură. & Nbsp;

1. Aveți încredere în abilitățile dvs. de marketing digital

Când începeți prima dată cariera profesională, este posibil să vă uitați în jur și să vă comparați cu colegii dvs.-alții cu mai multă experiență decât tine, note mai bune, mai multe stagii, mai multe conexiuni – și s -ar putea să vă simțiți descurajați.

Nu cădea în această capcană. Începeți cu o mentalitate din abundență, realizând că există mii de oportunități acolo pentru luare. Primul pas este să vă încredințați.

experiență profesională, note de colegiu și stagii de lux nu se pot compara cu puterea abilităților dvs. de personalitate și comunicare.

Da, companiile caută abilități dure și cunoștințe specifice învățate prin formare, dar abilitățile soft sunt și mai importante. < /P>

De fapt, primele șapte caracteristici ale succesului la Google sunt toate Aptitudini soft : a fi un antrenor bun; comunicarea și ascultarea bine; deținerea perspectivelor asupra altora (inclusiv a celor cu valori și vizualizări diferite); având empatie și susținerea colaboratorilor; a fi un bun gânditor critic și rezolvator de probleme; și să poată face conexiuni pe idei complexe.

După ce am vorbit cu zeci de recrutori de marketing digital de-a lungul anilor, am ajuns la o concluzie de bază despre cele două lucruri fundamentale pe care managerii angajați vor să-i cunoască înainte de a vă trimite o Ofertă de muncă:

 1. ești o persoană bună.

 2. Puteți face treaba.

este atât de simplu.

Atâta timp cât poți fi convingător, dezvolți un raport cu intervievatorii tăi și să ai un CV decent pe jumătate, poți să obții literalmente orice loc de muncă la nivel de intrare pe care doresc.

Și mai multe vești bune, nu există nicio limită la numărul de interviuri pe care le puteți obține. Puteți încerca, încerca și încerca din nou, iar prima cheie a succesului este încrederea.

Un program bun pe care îl recomand să vă ajut să obțineți mai multă încredere în abilitățile dvs. de marketing digital este Legendary Marketer .

2. Alegeți calea dvs. de carieră de marketing digital

Deci, ați decis că doriți să începeți o carieră în marketing digital. înainte de a merge pe acest drum, trebuie să știți exact ce doriți din cariera dvs., punându -vă o serie de întrebări:

 1. Ce îmi place să fac?

 2. la ce sunt foarte bun?

 3. mai bine lucrez singur sau colaborez cu alții?

 4. Ce abilități și puncte forte am în prezent?

 5. sunt mai creativ sau mai mult analitic?

Există o serie de discipline de marketing digital diferite, fiecare purtând propria sa cale de carieră unică.

Deși nu vă puteți permite să fiți prea pretențioși atunci când solicitați primul loc de muncă, potrivindu-vă interesele și punctele tari curente cu o disciplină de marketing digital care vă va plăcea cel mai mult răsplătitor.

O lucrare comună de marketing digital la nivel de intrare este un specialist în marketing digital , care este o persoană care ajută Optimizarea motorului de căutare (SEO), căutare plătită, marketing de conținut, optimizarea ratei de conversie, social media Marketing și multe altele.

Aceste roluri sunt multi-fațete și veți avea nevoie de un fundal într-o serie de discipline pentru a avea succes. Acceptarea acestui rol este o modalitate fantastică de a -ți începe cariera; Îți va urmări rapid învățarea practică și îți va accelera creșterea carierei.

Deși rolul este cu mai multe fațete, ar trebui să vă concentrați pe 2-3 discipline extrem de specializate pentru a spune o poveste despre CV-ul dvs. și pentru a vă crește câștigurile potențiale.

Mai jos am enumerat unele dintre cele mai la cerere abilități de marketing digital și instrumentele asociate pe care ar trebui să le înveți să le stăpânești.

Google fiecare disciplină în profunzime și decide ce 2-3 opțiuni sună cele mai interesante pentru tine.

 1. marketing de conținut -wordpress, yoast seo plug-in,

 2. digital Analytics -Google Analytics, Adobe Analytics, Optimizely

 3. Optimizarea motorului de căutare (SEO) -Moz, Ahrefs, Sem Rush, Google Search Console

 4. marketing motor de căutare (SEM) -Google AdWords, Bing Ads

 5. optimizarea ratei de conversie (CRO) -Optimizely, Google Tag Manager, Craft

 6. social media marketing -reclame Facebook, reclame Twitter, anunțuri LinkedIn, Hootsuite

 7. marketing afiliat -CJ prin conversație, raza de impact

 8. automatizare de marketing -Marketo, Pardot, Bronto,

 9. marketing prin e-mail -MailChimp, contact constant, Aweber

 10. dezvoltare web -WordPress, Magento, Joomla, Drupal

 11. management de proiect -jira, basecamp, timeforce, tello

Pe lângă această listă, nu uitați de bunul de modă veche Microsoft Excel, Outlook, PowerPoint și Word. Sunt încă cruciale pentru orice job de marketing digital și sunt utilizate zilnic.

3. Învață -te elementele de bază cu cursuri de marketing digital

odată ce ați decis câteva Abilități de adăugat la CV -ul tău , este timpul să începi să înveți!

Marele lucru despre marketingul digital este că există atât de multe cursuri de certificare gratuite pe care le puteți lua, care vor arăta excelent pe CV-ul vostru. Pe lângă toate cursurile de certificare gratuite, există peste 55.000+ Cursuri de marketing pe Udemy, 2.000+ pe Coursera și 6.200+ doar pe LinkedIn Learning.

Mai jos am enumerat cursurile mele preferate personale pe care ar trebui să le luați pentru a vă îmbunătăți abilitățile de marketing digital (actualizat în octombrie 2018). Vă rugăm să rețineți, am luat fiecare dintre aceste cursuri, le recomand pe deplin, iar mulți dintre ei m -au ajutat să dețin primul meu loc de muncă de marketing digital.

Google Academy for ADS (certificare gratuită) . Acesta este cursul #1 care m-a ajutat să-mi dețin primul loc de muncă în 2013. Cu pregătirea gratuită a Google, veți afla totul despre publicitatea cu plată pe clic pe rețelele de căutare, afișare și cumpărături AdWords.

Plus, obțineți un certificat legitim pe care îl puteți adăuga la profilul și CV-ul dvs. LinkedIn. Notă: Multe locuri de muncă de marketing digital la nivel de intrare vor necesita această certificare.

Google Analytics Academy (certificare gratuită) . Nici măcar nu vă gândiți să solicitați un loc de muncă de marketing digital, fără o înțelegere puternică a Google Analytics. Această pregătire gratuită îi învață pe începători și utilizatori cu experiență deopotrivă cum să crească o prezență online prin intermediul instrumentelor inteligente de urmărire a datelor și de analiză web.

Analiza datelor este în centrul marketingului digital; Nu puteți lua decizii în cunoștință de cauză fără a înțelege comportamentul utilizatorului. Acest curs este necesar vizualizare.

HubSpot Inbound Marketing (certificare gratuită) . Acest curs gratuit acoperă elementele de bază ale marketingului de intrare-desenând clienți, atragerea de plumb, crearea de pagini de destinație, scrierea unor apeluri puternice la acțiune și creșterea unui public.

Acest curs ar trebui să fie necesar pentru toți marketerii digitali.

Acreditarea anunțurilor Bing (certificare gratuită) . Acest motor de căutare adesea uitat (dar extrem de important) oferă și un curs de certificare gratuit.

Similar cu Google AdWords în interfața și implementarea utilizatorului său, Bing anunțuri este un instrument excelent cu care să vă familiarizați și vă va ajuta să ieșiți în evidență din pachet atunci când solicitați motorul de căutare roluri de marketing.

Blueprint Facebook (gratuit pentru a lua, dar certificare plătită). Acest curs oferă o competență la nivel avansat în reclamele Facebook și Instagram.

Este o necesitate dacă doriți să intrați în marketingul social media, să învățați editorul de putere și să creșteți afaceri prin Facebook și Instagram.

Hootsuite Academy (certificare gratuită) . Cu Hootsuite, puteți câștiga certificări de social media recunoscute în industrie, care vă vor ajuta să ieșiți în evidență de mulțime atunci când solicitați locuri de muncă de marketing de social media.

Veți învăța cum să implicați o audiență de socializare, să automatizați postările, să colaborați pe conținut și să îmbunătățiți prezența companiei dvs. online.

Aceasta nu este o listă exhaustivă prin orice mijloace, dar lucrând prin aceste cursuri, puteți obține șase certificări profesionale de marketing digital pentru CV-ul dvs. și să impresionați că următorul manager de angajare.

Un motiv principal pentru care am fost angajat pentru meseria mea de marketing digital la nivel de intrare nu a fost din cauza experienței mele profesionale, ci pentru că am fost certificat în Google AdWords, Google Analytics, Bing Anunțuri, HubSpot și reclame Facebook.

4. Începeți marketingul digital ca freelancer

Înainte de a aplica la primul dvs. loc de muncă profesionist de marketing digital, este bine să vă testați noile cunoștințe și să începeți o muncă practică.

Deoarece tocmai începeți, nu ar trebui să vă concentrați pe câștigarea de bani, ci pe a ajuta oamenii să își dezvolte prezența online și să câștigați experiență valoroasă pentru a vă construi portofoliul. < /P>

cunoașteți vreun proprietar de întreprinderi mici pe care le-ați putea ajuta? Majoritatea IMM -urilor nu sunt bine versate în marketingul digital și ar putea beneficia foarte mult de noua dvs. expertiză.

Poate că un vechi prieten deține un restaurant local și nu are prezență în social media. Configurați -le cu reclame Facebook.

Sau poate că un membru al familiei deține un frizerie, dar nu poate fi găsit pe Google. Folosiți -vă noile cotlet SEO pentru a le ajuta. Poate veți primi o cină gratuită sau o tunsoare din afacere.

Oricum, dacă urmăriți ROI și utilizați strategii de sunet, ajutați întreprinderile locale, construiți portofoliul de marketing digital și învățați abilități valoroase.

odată ce a trecut ceva timp și ai pe toți pe bloc și pe mama lor să întrebe despre serviciile tale, ești gata să începi să fii plătit pentru eforturile tale. < /P>

hop pe site-uri independente precum Flexjobs și creați un cont freelancer.

Mai întâi, populați noul dvs. profil cu portofoliul de muncă pe care l-ați făcut atât de grozav gratuit. Acest conținut vă va construi credibilitatea și va duce la un interes mai mare pentru munca dvs. În al doilea rând, setați-vă rate freelance Pentru a fi competitiv cu piața.

Asigurați-vă că prezentați platformele în care sunteți priceput, cum ar fi Google AdWords sau Analytics.

În sfârșit, ascuțiți-vă brandul personal, conectați-vă cu alți freelanceri și contactați cei care caută ajutor de marketing digital cu o introducere. După ce aterizați unele contracte, veți avea și mai multă muncă pentru a adăuga la portofoliul dvs.

Încercați să lucrați cu mărci și companii puternice pe care le puteți adăuga la CV-ul dvs. Aceasta nu este o experiență profesională „oficială”, dar este practic la fel de bun. Acesta este marele lucru despre marketingul digital – dacă puteți arăta rezultate, fundalul dvs. nu înseamnă nimic.

După ce aveți o experiență independentă sub centură, adăugați companiile minunate pentru care ați fost freelanced pentru portofoliul, Résumé și profilul LinkedIn. Bine, ești gata.

Acum aveți suficientă experiență pentru a vă ateriza primul job de marketing digital „oficial”.

5. Pregătiți -vă pentru primul dvs. interviu de marketing digital

După ce vă actoriți Cursuri de marketing digital , ajutând conexiunile dvs. să construiască o prezență online și să începeți ca freelancer, acum sunteți gata pentru ligile mari.

Este timpul să vă pregătiți pentru primul dvs. interviu de marketing digital.

Ben Franklin a spus: „Dacă nu reușești să planifici, intenționezi să eșuezi.”

Intervievarea este totul despre planificarea în față. Cu cât ești mai confortabil cu tine, experiența ta și noile tale abilități de marketing digital, cu atât șansele tale de ateriza vor fi acel loc de muncă.

Iată câteva sfaturi pentru a vă face să aveți succes în primul dvs. interviu de muncă de marketing digital:

Faceți o scufundare profundă în companie . Ar trebui să înțelegeți pe deplin istoria companiei, CEO -ul și echipa executivă, valorile de bază și situația financiară actuală pentru a arăta că v -ați făcut temele.

puncte adăugate dacă te uiți la strategia lor de marketing digital și găsești strategii acționabile pe care le-ai angaja în prima zi.

potriviți-vă CV-ul cu rolul . CV -ul tău ar trebui să fie privit ca un document viu, de respirație. Principalele dvs. puncte de glonț și experiență ar trebui modificate pentru a maximiza impactul pentru rolul actual pe care îl aplicați.

Acest lucru nu este mințit, ci doar adăugați adevăruri selective pentru a vă ieși în evidență.

Pregătiți-vă cu întrebări situaționale . Acestea sunt clasicele „Spune -mi despre o perioadă când” și „Ce ai face dacă” întrebări.

Asigurați-vă că le scrieți și practicați, deoarece acestea sunt menite să vă împiedice. Aceste întrebări sunt obținute de mulți și veți ieși cu adevărat în evidență dacă faceți cuie răspunsurile. Puteți utiliza tehnica stelelor Pentru a transmite unui manager de angajare situația , sarcină , acțiune și Rezultat care s -a întâmplat pentru a vă asigura că vă arătați valoarea și sunteți un gânditor rapid.

Consultați aceste 20 Întrebări despre interviu situațional și cum să le răspundeți pentru mai mult ajutor.

Fii pregătit pentru o evaluare de marketing digital . Primul meu job de marketing digital la nivel de intrare a necesitat să fac o evaluare interactivă.

Instrucțiuni au fost furnizate într-un format PDF și a trebuit să: Configurați o campanie PPC cu un grup de anunțuri adecvate și o organizație de cuvinte cheie, să editați HTML și CSS pe o pagină de destinație și Configurați câteva conturi în instrumentele Google Webmaster (acum Google Search Console).

Aceste evaluări sunt destul de comune și un lucru minunat despre ele este că vi se acordă timp să le completați pe cont propriu (de obicei 2-7 zile) și dacă puteți ‘ Nu -mi dai seama, doar Google it (ca viața reală).

6. Negocierea salariului dvs. la nivel de intrare

Deci, să zicem că zdrobiți interviul și compania revine cu o ofertă: un rol salariat cu normă întreagă, un 401k, timpul plătit, cei nouă metri.

Ochii tăi se luminează cu emoție, în timp ce în cele din urmă ai debarcat primul loc de muncă în marketing digital. Visele tale se împlinesc! Planificați deja ce fotografii să adăugați la biroul dvs., luați prânzul cu șeful dvs., maparea indicațiilor către birou, ce veți purta prima zi.

țineți doar o secundă.

cea mai mare greșeală pe care o puteți face este să acceptați acea ofertă inițială pentru jobul dvs. de nivel de intrare.

Sigur, este minunat că o companie te dorește și poate fi prima dată când primești o ofertă formală, dar trebuie să lași emoția să moară și să ajungi la afaceri reale .

Prima ofertă nu este niciodată cea mai bună ofertă. Repetați -l cu mine: prima ofertă nu este niciodată cea mai bună ofertă.

Pentru primul meu job de marketing digital, am acceptat o ofertă inițială de 42.000 USD când aș fi putut obține cu ușurință 52.000 USD.

După ce am sărit la câteva companii noi de-a lungul anilor, acum îmi fac peste două ori această sumă, dar uitându-mă înapoi la primele zile, aș fi putut să-mi accelerez mai repede cariera cu Câteva negocieri simple.

Obținerea piciorului în ușă și câștigarea experienței este factorul numărul unu, dar primul dvs. salariu pune bazele pentru anii următori, așa că asigurați-vă că vă cunoașteți valoarea. < /P>

Utilizați un instrument de estimator salarial precum salariu linkin Pentru a vedea ce companii plătesc pentru poziții precum a ta în orașul tău actual.

Conform instrumentelor salariale, un specialist în marketing digital în Statele Unite ar trebui să facă 50.000 de dolari pe an în medie-nu se poate stabili cu nimic mai puțin decât atât. Urmați aceste Sfaturi de negociere salarială Și veți face mai multe de la începutul carierei dvs. de marketing digital.

7. Este timpul să vă puneți în activitatea de marketing digital

Dacă ați urmat acești pași, ați făcut-o! Ați aterizat primul dvs. loc de muncă de marketing digital și sunteți acum în situația de a vă forja propriul destin.

pentru a recapata: fără nicio experiență formală, tocmai te-ai învățat marketing digital. Ați început să luați cursuri gratuite de certificare online, apoi câștigați experiență de lucru cu conexiuni personale.

În continuare, ești freelanced cu un site ca flexjobs și a început să câștige bani reali.

În cele din urmă, v-ați folosit experiența independentă în primul loc de muncă cu normă întreagă.

Iată unde devine interesant.

Folosind această experiență la nivel de intrare, tot ce trebuie să faceți este să faceți câteva salturi strategice în poziții noi și veți obține acel salariu de șase cifre pe care dorit (în cel puțin 2-3 ani fără educație formală, stagii sau conexiuni necesare).

ca să nu mai vorbim, vă veți accelera învățarea, veți obține o experiență practică neprețuită și vă veți face rețea cu alții din industria dvs.

Deci, ce te oprește?

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: Pentru a vă duce cunoștințele de marketing digital mai departe, consultați ghidul meu pe Cum să porniți un blog în acest an și alte modalități de top către Faceți bani online .

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *