LILI Review: Banking Review în 2023

LILI Review: Banking Review în 2023

imaginați -vă că mergeți la bancă, stând în spatele unei linii lungi de clienți și așteptați să vă servim rândul.

Apoi, odată ce vă aflați în banca propriu -zisă, te așezi în fața unui reprezentant de servicii pentru clienți care este nou în afara colegiului și lucrează la o diplomă în altceva decât finanțe.

Se pare că nu au idee cum să vă gestionați în mod corespunzător nevoile bancare și puteți spune că încearcă doar să treacă prin schimbarea lor, astfel încât să poată merge acasă.

Această scenă se joacă la bănci din întreaga lume zi și zi, dar dacă ar exista o cale mai bună?

Ce se întâmplă dacă ai putea săriți linia, să evitați așteptarea frustrantă și să faceți bancare rapid și ușor, toate din confortul propriei case?

Aici intră lili.co.

lili este o companie de tehnologie financiară construită pentru lumea modernă .

ca conturi bancare de afaceri online , ele  » Am creat o aplicație ușor de utilizat care vă permite să faceți toate bancarii dvs. din palma mâinii.

În acest articol, voi analiza ce lili < /a> oferte și dacă merită timpul tău.

indiferent dacă sunteți doar o afacere fără bani și doriți să obțineți un cont online pentru a ști exact unde vor merge banii dvs. sau sunteți un profesionist ocupat care nu are timp să se irosească la bancă, Lili ar putea fi un excelent opțiune pentru tine.

< /a> Ce este lili?

clasificat ca o companie de tehnologie financiară, lili este un serviciu bancar mobil care oferă utilizatorilor diverse avantaje, cum ar fi transferuri de bani, depozite directe și chiar construirea creditului.

Lili a fost fondată în 2018 de Lilac Bar David și Liran Zelkha.

strângând 80 de milioane de dolari în finanțare , Lili a crescut rapid și este acum disponibil în toată țara.

cu servicii bancare furnizate de Choice Financial Group, Lili are ceva de oferit tuturor: instrumente care se ocupă de freelanceri, întreprinderi mici și chiar studenți.

Nu există cerințe minime de sold și taxe lunare, astfel încât să puteți începe să utilizați LILI cu orice sumă.

În plus, utilizarea echilibru , tracker de renunțare , și acest lucru software de facturare , toate fiind proprietate pentru Lili Lili , permiteți clienților să -și vadă imaginea financiară completă într -un singur loc .

Începerea cu lili

Puteți fi în funcțiune în cel puțin 3 minute cu contul LILI.

Pentru a face acest lucru, descărcați aplicația fie din App Store sau Google Play Store.

Puteți obține, de asemenea, procesul prin site -ul lor .

Tot ce trebuie să faceți este să vă asigurați că sunteți un LLC sau un singur proprietar pentru a vă califica pentru un cont .

Această instituție financiară promite că nu există cecuri de credit sau depozit minim pentru a deschide un cont.

Depozite și plăți

veți primi un card de debit Visa Business atunci când creați un cont.

Cu diverse opțiuni pe care le puteți controla prin aplicația mobilă, cum ar fi înghețarea acestui card sau configurarea limitelor și notificărilor, Lili vă oferă puterea de a vă gestiona contul cum considerați că este potrivit.

Obțineți, de asemenea, un număr de rutare și un număr de cont pentru a configura Depozitul direct prin aplicație.

Aceasta este o caracteristică excelentă pentru freelanceri și proprietari de întreprinderi mici, care de multe ori au trebuit să aștepte perioade lungi pentru plățile clienților.

recompense de cashback

În calitate de client LILI folosind aplicația lor bancară, veți obține automat 1% APY depus direct în contul dvs. atunci când utilizați cardul dvs. de credit pentru a face o achiziție.

Acesta este un stimulent pentru clienții care deschid un cont de economii de fonduri de urgență.

indiferent dacă utilizați integrările precum PayPal, Venmo, Apple Pay sau altele, sau plătiți direct cu cardul dvs. de debit , veți primi această caracteristică de cashback.

taxe

Lili se mândrește cu faptul că este un cont bancar fără taxă.

Acesta este tocmai modul în care sună, deoarece nu există taxe lunare de întreținere și nici taxe de tranzacție străină.

Compania nu percepe, de asemenea, pentru transferuri ACh sau transferuri de sârmă .

În plus, Lili încearcă să ofere valoare clienților săi, oferind retrageri de numerar gratuite la orice bancomat la nivel național care face parte din MoneyPass.

Există, de asemenea, un căutător ATM direct în aplicația LILI, astfel încât să puteți localiza întotdeauna un bancomat fără taxe lângă dvs.

Resurse de site

Lili are o întreagă secțiune a site -ului dedicat resurselor pentru cei care își înființează afacerea sau care sunt în afaceri de mult timp.

Aceasta include un llc hub unde puteți găsi totul Trebuie să știți despre configurarea structurii dvs. de afaceri.

Există, de asemenea, ghiduri fiscale și resurse, astfel încât să vă asigurați că sunteți conforma sezonului fiscal și, de asemenea, beneficiați de orice economie fiscală pentru care sunteți eligibil.

Acest lucru este în plus față de diferitele șabloane de factură disponibile pentru descărcări, cum ar fi consultanță, camionare, fotografie și alte companii bazate pe servicii.

În timp ce unii preferă să utilizeze mai specific Software de facturare , resursele furnizate pe Lili vă pot duce, fără îndoială, un drum lung.

Lili Academy

Ați dorit vreodată să aflați mai multe despre afaceri sau chiar despre finanțe personale?

Dacă da, veți fi încântat să știți că Lili are un Academie online În cazul în care clienții pot lua cursuri și pot afla mai multe despre lumea financiară.

de la învățarea cum să rulați o campanie de anunțuri Instagram până la urmarea unui curs pe obligația fiscală , există multe oferte.

Există, de asemenea, informații despre tarifele pe care ar trebui să le percepi ca freelancer și lecții despre marketingul modern.

Toate cursurile sunt libere și vă vor permite să obțineți seturi de abilități valoroase.

În plus, există și un Blog Cu diverse categorii care includ informații despre activități bancare, impozite, sold profesor profesional și multe altele.

rapoarte de cheltuieli

Pe măsură ce conduceți compania dvs., aplicația clasifică automat cheltuielile de afaceri.

Acest lucru face ușor să vedeți unde se duc banii dvs. și vă asigură că urmărirea cheltuielilor dvs. sunt la punct.

în comparație cu un cont bancar tradițional, această caracteristică la îndemână asigură că gestionarea cheltuielilor dvs. este actualizată constant .

La sfârșitul fiecărei luni, veți primi un raport de cheltuieli care vă arată exact unde au mers banii dvs.

În timp ce mulți folosesc terți software de contabilitate Pentru a face acest lucru, este frumos că Lili oferă această caracteristică direct în aplicație.

verifică depozitul

Puteți utiliza opțiunea Move Money pentru a depune cecuri fizice prin intermediul aplicației.

Depozitul de verificare mobilă este o caracteristică Nifty nu este oferită de toate conturile bancare externe.

Pentru a depune un cec, faceți o fotografie cu acesta prin intermediul aplicației și o trimiteți pentru procesare.

depozit de numerar

cu mai mult de 90.000 de locații de vânzare cu amănuntul care vă pot ajuta cu depozitele în numerar , este ușor să obțineți bani în contul dvs.

De la Walmart, 7-Eleven, Walgreens și multe altele, o mulțime de comercianți și magazine pot ajuta cu acest proces.

Card de debit pentru afaceri viza

Lili afirmă că veți primi cardul dvs. de debit în poștă în termen de zece zile lucrătoare de la înscrierea pentru un cont.

Acest card LILI debit de viză standard poate fi utilizat oriunde care acceptă această metodă de plată.

cu urmărirea expedierii disponibile prin intermediul aplicației, puteți vedea exact când va ajunge cardul dvs.

Puteți, de asemenea, să începeți să utilizați fondurile din contul dvs. imediat , deoarece numărul cardului este disponibil prin intermediul aplicației imediat ce contul dvs. este gata de utilizare.

Cardul poate fi, de asemenea, legat de diverse procesoare de plată pentru a facilita lucrurile pentru întreprinderi.

cu cardul de debit Lili Visa Business, puteți cheltui până la 3.000 USD pe zi și 15.000 USD pe lună pentru afacerea dvs.

< /A> LILI Payments timpuriu

< IMG Decoding = "async" width = "750" înălțime = "276" src = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg% 22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20276%22%3E%3C%2FSVG%3E "ALT =" 2 zile mai devreme "Class =" WP-Image-210318 Lazyload "Srcset =" Date: Image/SVG++ XML,%3CSVG%20XMLNS%3D%22HTTP%3A%2F%2FWWW.W3.org%2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20276%2E 3E%3C%2FSVG%3E 750W " dimensiuni = "(Max-width: 750px) 100Vw, 750px" data-srcset = "https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/2-days-earlier.jpeg 750w, https: // www. Adamenfroy.com/wp-content/uploads/2-days-earlier-300x110.jpeg 300w "data-src =" https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/2-days-earlier.jpeg ">

O caracteristică Nifty pe care o oferă Lili este plăți anticipate.

Dacă primiți bani prin ACH Transfer, banii vor fi disponibili în contul dvs. cu două zile mai devreme decât cu o bancă tradițională.

* /recomandă/showytify « data-shortcode = » true « data-wct-parsed = » 1 « > shopify sau cine lucrează în economia concertului și folosește aplicații precum uber și lyft .

< /a> lili pro cont

O caracteristică recentă a lui Lili este noul lor Versiunea Pro .

Unele dintre noile completări care au fost adăugate la Lili Pro includ:

  • Platforma de facturare
  • Protecția descoperirii fără taxe
  • Instrument avansat de urmărire și gestionare a cheltuielilor pentru afaceri
  • Optimizator de rambursare a impozitelor și constructor de economii
  • Cont gratuit de verificare a afacerilor atât pentru munca dvs., cât și pentru viața dvs.

Obțineți, de asemenea, un cont de economii cu 1,5% APY, care este relativ mare în comparație cu alte opțiuni de pe piață.

Gratuit pentru primele 30 de zile și apoi costă doar 4,99 USD pe lună , Lili Pro este o modalitate excelentă de a vă duce finanțele de afaceri la nivelul următor.

< /a> Deschiderea unui cont

Pentru a începe să folosești LILI, accesați site -ul și faceți clic pe „Începeți”.

vi se va solicita adresa de e -mail și vi se cere să configurați o parolă.

În continuare, vi se va solicita să vă furnizați numărul de securitate socială și data de naștere .

SSN -ul dvs. este utilizat pentru a vă verifica identitatea și pentru a nu trage scorul de credit.

În continuare, Lili vă va cere să alegeți tipul de lucru independent pe care îl faceți din lista mea de opțiuni disponibile.

și asta ar trebui să fie!

veți putea apoi să descărcați aplicația și să începeți să utilizați contul dvs.

Siguranță

cu criptare și securitate de calitate bancară, puteți fi sigur că banii dvs. sunt siguri cu Lili.

lili este un membru asigurat FDIC și, prin urmare, sub rezerva acelorași măsuri de siguranță și securitate ca orice altă bancă.

asigurat până la 250.000 USD pentru fiecare depozitar, banii dvs. sunt la fel de siguri cu această platformă ca și cu alte instituții financiare.

Asistență pentru clienți

Pentru a vorbi cu cineva la Lili, trebuie să le trimiteți prin e -mail la support@lili.io sau să le dați un apel pentru asistență în timp real.

Acest lucru poate fi de luni până vineri la numărul de telefon furnizat pe site .

site -ul web are, de asemenea, un centru de ajutor cu o secțiune de întrebări frecvente și ghiduri privind utilizarea diferitelor caracteristici ale aplicației.

< /A> LILI Review-FAQ

Ce sunt bancomatele Moneypass?

ATM-urile MoneyPass sunt o rețea la nivel național de peste 37.000 de bancomate care oferă retrageri fără suprataxă pentru clienții LILI.

Dacă utilizați un bancomat din afara rețelei, vi se poate percepe o taxă.

Cu ce ​​integrări puteți folosi Lily cu?

de la utilizarea QuickBooks pentru a acoperi toate contabilitatea dvs. pe care trebuie să o utilizați Zoho Inventar pentru a configura gestionarea stocurilor, există un număr de integrări în creștere care vă poate face ca afacerea să funcționeze mai bine.

Ce este o găleată de urgență într-un cont bancar Lili?

O găleată de urgență vă permite să să lăsați deoparte o cantitate specifică în cazul unei cheltuieli neașteptate .

Puteți automatiza acest proces, astfel încât un anumit procent din venitul dvs. să fie transferat automat în găleată de urgență în mod regulat.

Acest lucru poate fi creat în secțiunea sub -conturi din aplicația LILI.

Ce este o găleată de impozit lili?

cu lili, puteți să rezervați un procent la alegere din fiecare salariu pentru impozitele viitoare .

Acest lucru se poate face și în aplicația Cash.

Înfășurați.

Lili merită luat în considerare dacă sunteți în căutarea unei soluții bancare simple, sigure, ușor de utilizat pentru afacerea dvs. independentă sau mică.

Platforma are multe de oferit întreprinderi de toate dimensiunile, fără taxe lunare, plăți anticipate și conturi de economii cu dobândă mare pe versiunea sa pro .

În timp ce cei mai buni bănci și emitenți de cărți de vizită de acolo ar putea oferi mai multe funcționalități, ei vin, de asemenea, cu mulți termeni și condiții confuze și taxe mai mari.

În acest scop, cred că Lili este o soluție excelentă pentru întreprinderile abia începând sau cei care doresc să păstreze lucrurile simple.

Ca o exonerare finală, faceți întotdeauna propriile cercetări pentru a vă asigura că orice decizie financiară este cea potrivită pentru circumstanțele dvs. unice.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com : Începerea unei afaceri înseamnă respectarea reglementărilor IRS.

În această măsură, iată cum să-ți obții afacerea un număr ein < /a>, împreună cu toate informațiile pe care trebuie să le cunoașteți despre un llc < /a>.

Dacă doriți să vă uitați mai departe la acesta din urmă, acestea sunt Best LLC Services Pentru a vă ajuta să vă formați afacerea rapid, ușor și accesibil.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *